ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,421 דיונים בפורום זה
-
אני צריך להודות שמחשב שלי לא צעיר כמו פעם,הזמן עושה את שלו... קיצרררר :0 עד 2000 אני רוצה לשדרג תמחשב שלי בכוון של משחקים זה המחשב שלי: E4500 בלי אובר קלוקינג 2GB RAM 1950X PRO 512MB (שאני מעדיף להחליף בגלל שהוא מתחמם,החלפתי לו קירור אבל המאוורר לא מסתובב עוד והחלקים של הקירור פסיבי נופלים והוא נכבה במשחקים). GA-P31-DS3L
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש נייד למשחקים סרטים והשימושים הרגילים (אינטרנט אופיס וכאלה) התקציב : 3500-4500 ש"ח מה שראיתי עד כה : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=11154 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=9061 האם יש המלצות אחרות בתקציב שלי? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, עזרתכם בהרכבה של מחשב 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד לעבודה באינטרנט עם מערכות פיננסיות מבוססות רשת לא משהוא שאמור לאמץ את המחשב יותר מדי 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך רק במסך, כרגע אני מתכננן על DELL U2311 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא אין צורך המערכת צ…
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה חדשה ישנה, יש לי מחשב מסוג :TOSHIBA satellite u500-10K החל מהיום הראשון שקניתי אותו יש לי בעיה של התרוקנות סוללה מהירה כאשר המחשב כבוי בערך 20% סוללה מתרוקנת תוך 24 שעות בלבד, כדי לשמור על הסוללה אחרי ההטענה שלה אני חייב לפרק אותה מהלפטופ (משהו שקצת מציק ומעיק) חשבתי שאולי שמעתם על הבעיה במחשה הזה וואיך ניתן לפתור אותה. אשמח לעזרתכם בנושא, תודה.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט מעבד תמלילים וסרטים * גודל המסך? כמה שיותר גדול לתקציב * משקל רצוי? לא פרמטר בכלל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * צורב DVD? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא פתחתי את הנושא מחדש כי הקודם ערבב כמה נושאים
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט משחקים קלים סרטים * גודל המסך? סביר לא 11 אינץ קטן * משקל רצוי? לא משנה.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות לפחות ? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? תמיד טוב שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע מזה אומר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא רק שתהיה אמינה בכל מקרה מצאתי שתי מחשבים.. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6247&CatCode=315 או http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11199 מה דעתכם עליהם ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא דרוש ציוד היקפי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרט…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סבא רוצה מחשב נייד ואין לו מושג איזה צריך לבחור :s05: עכשיו, הוא רוצה מחשב נייד בעיקר לגלישה באנטרנט ובשביל סקייפ, אם אני לא טועה סקייפ דורש מעבד חזק ומהיר בשביל קליטת נתונים במצלמה וגם מצלמה איכותית... הוא צריך מחשב פשוט בשביל הדברים הנ"ל, והוא שואל גם לגבי אפשרות בווינדוס 7 אם אפשרי לשנות את רזולוציית המסך למספר המשקפיים שלו (שמעתי שזה אפשרי בהגדרות) כך שהוא לא יצטרך לענוד משקפיים בזמן השימוש במחשב...אפשרי? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני צריך לציין שיש לי ספק CORSAIR 520W אני לא מתכנן לעשות OC וחשוב לי שיהיה לי USB3 מפרט של אינטל: CORE I5 2500 BOX INTEL BEARUP BLKDH67BLB3 1X4GB MUSHKIN ZOTAC GTX570 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E SHARKOON Rebel9 Pro Economy Black ATX Case (No PSU) מפרט של AMD:Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box ASUS M4A87TD/USB3 AM3, 870, DDR3 1600, PCI-E 1x4GB Mushkin ZOTAC GTX570 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E SHARKOON Rebel9 Pro Economy Black ATX Case (No PSU)
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מפרט שהעיקר שלו הוא גיימינג, כמובן שאני גם אשתמש בו לסרטים, אינטרנט ומוזיקה אבל בשביל זה לא צריך שום דבר מיוחד אני מניח. אני מאוד מעוניין בכרטיס מסך טוב אפילו על חשבון המעבד וחשבתי בכיוון של ה-Radeon 5870 ומעבד i5. אני לא מעוניין ב-OC, חשוב לי שיהיה קירור טוב כי החדר שלי נוטה להיות מאוד חם בקיץ ומאוד מאובק. תודה מראש.
-
- 30 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי לקראת קנייה עתידית של מחשב נייד קפצתי לבאג והם המליצו לי על המותג הנ"ל ואני רציתי לשאול אתכם מה דעתכם עליו? הנה המפרט http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10252&perur=2&t=1&c=583 רציתי לשאול מה יודעים עליהם מבחינת אמינות, אני לא מעוניין לרכוש מחשב שיישבר תוך יומיים. סה"כ השאיפה היא לקנות מחשב מחברה מוכרת וחזקה כמו DELL\HP\LENOVO אבל לא מצאתי כל כך מפרטים שלהם עם המעבדים מהסדרות החדשות של אינטל. רציתי לשאול מה אתם חושבים על החברה הזו PACKERD BELL ומה אתם חושבים על ACER וASUS תודה רמי
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מחפש נייד חדש שיוכל להריץ תוכנות בינהן: Adobe suit Maya z-Brush הוא בעיקר יהיה לשימוש משני כאשר אני מחוץ לבית ולא תתבצע עליו עבודה רצינית, לכן אשמח אם תהיה לו סוללה חזקה שתספיק למינימום 3 שעות (גם אחרי כמה חודשים). המשקל פחות חשוב ולא איכפת לי להכנס לכושר. אם שאר הרכיבים זהים, אשמח אם ישקול פחות. כנ"ל לגבי המראה. פרטים נוספים: מסך 15.6" OS Win7 64bit 4GB Ram לא ישמש למשחקים. איכות סאונד פחות חשובה מאיכות תמונה. מעבד SB כונן DVD (לא קריטי אם יש צורב) יציאת HDMI (FireWire עדיין בשימוש במצלמות חדשות? אני לא רואה יציאות FW בניידים חדשים, יש תחליף כלשהו? אם לא אשמח שתהיה גם יציאה כזו...) תודה על העזרה =]
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים כשפתחתי את הנטבוק שלי - Asus EEE PC 1015PEM גיליתי שכל המסך שלו סדוק. אין לי מושג ממה זה נגרם ולפי החברה האחריות לא מכסה את הנזק בטענה שזה נ"גרם ע"י הלקוח". בכל מקרה, התיקון עולה כמו חצי מחשב ככה שהגעתי למסקנה שאני רוצה להחליף לבד את המסך. בדקתי בכמה אתרים ומצאתי את המסך שאני צריך אבל הבעיה היא שאני לא מצליח לפתוח את המחשב בשביל להוציא את המסך השבור. מישהו פה התנסה פעם בלפתוח מחשב כמו זה? (ניסיתי לחפש מדריך אבל בכולם מראים מחשב שיש לו ברגים מקדימה ובשלי אין...) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
המחשב שלי בן 4 עוד שבועיים, וכנראה שהגיע הזמן לשדרג אותו קצת. המפרט הנוכחי הוא e6600, nvidia 8800gts 320mb, 4gb, מסך 22" ברזולוציה של 1680x1050, ומסך 17" ברזולוציה של 1280x1024. ציוד נוסף: רמקולים: altec lansing fx6021, מקלדת ms ergonomic 4000, עכבר סביר, ו4 כוננים קשיחים בנפח מצטבר של כ 2.4 ט"ב 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! --- התקציב הוא בין 6000-8000 ש"ח, האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? --- תלוי בתוצאות - אפשר לחרוג כלפי מעלה בבערך 500 ש"ח, וכלפי מטה, כמה שיותר.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? --- משחקים ותכנות. קצת עבודה משרדית, קצת תרגילים לאוניברסיטה (שזה גם ס…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לנקות את המחשב הנייד שלי, דיי מפחד על הניקוי הפנימי כי לא ממש עשיתי את זה הרבה. שמתי לב שבזמן האחרון כנראה האבק עושה את שלו והמעד על IDLE לפעמים בטמ"פ גבוהה, כרגע אצלי באיזור ה 50-55 מעלות, מאמץ עולה לאיזור ה 75 וזה כשהמאוורר עובד חזק, כנ"ל של הכרטיס מסך (4650), אגב, איך אני יכול לנטר טמ"פ כרטיס מסך? אין חיישן לכרטיס הזה במחשבים ניידים? אצלי המחשב זה EJ1330 של חברת HP. תודה
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
לשימושים של גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים וסדרות ולשימוש בכלי office אני לא כל כך מבין בזמן סוללה. ומעוניין במסך גדול. הבנתי ש15.6 זה הטוב. אין צורך בצורב. מחפש חברה עם אחריות ושתיקון בה לא יקח שנים ויהיה זמין ביותר מסניף אחד באילת. תודה מראש לכולם
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
ראיתי באתר הבינלאומי שלהם שכבר די הרבה מחשבים מגיעים עם USB 3.0 גם בדגמים לא HIGH-END כמו DV6 אפשר להשיג בארה"ב עם 3.0 מישהו יודע אולי מתי זה יגיע לארץ? חודש או אולי שנה?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתחיל ללמוד בשנה הבאה ואני מעוניין לקנות לפטופ שישמש אותי לצורך הלימודים. אני מעדיף מחשב קטן יחסית שיהיה קל לנשיאה ובעל זמן סוללה ארוך יחסית, אבל לא נטבוק (לא רוצה 10'.. מעדיף 12-13', מטעמי נוחות), חשוב לי רק שיהיה בעל זכרון פנימי של 2GB (לא רוצה שיקרטע), ומעדיף שיתמוך ויגיע עם WIN7 כי זוהי המערכת שיש לי במחשב בבית ואז אוכל לסנכרן ביניהם בלי יותר מדי כאבי ראש. שאר הרכיבים פחות חשובים לי,אני הולך ללמוד כלכלה כך שאין לי צורך במחשב שיפעיל תוכנות כבדות, בעיקר אופיס וגלישה, אבל אני בכל זאת לא רוצה מחשב שיתקע כל שניה. לגבי תקציב- בסביבות ה1500-2000, אבל אני טס לארה"ב בקרוב אז אם יש לכם דגם טוב שעולה יותר יכול להיות שהוא כן יעמוד בתקציב שלי אם אני יקנה אותו שם. תודה…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
השימושים יהיו בעיקר אינטרנט ואופיס. אני צריך מפרט עדכני כדי שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן. ללא ציוד היקפי. המחשב יקנה ב- RSM. תודה.
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב "מולטימדיה" - סרטים ואיטנרנט, שיענה על ההגדרות: 1. בתקציב 3000 - 5000 2. Win 7 3. תומך Bluetooth 4. מעל 15 אינץ' לפחות, עדיף 17 אינץ' (ומכאן התקציב הרחב). 5. שיהיה לו כונן, לא חייב לתמוך בבלו-ריי. עכשיו כמה שאלות: 1. בתור מחשב לסרטים עדיף לחפש מחשב עם חיבור HDMI או להסתפק ב-VGA? 2. קריטי שזה יהיה מסך LED מבחינת זוויות צפייה? 3. מה זה מודם סלולארי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אבא שלי מעוניין במחשב נייד, כאשר הניידות שלו היא לא הכרחית(ז"א שביצועים חשובים יותר ממשקל וכדומה, גודל מסך מקסימלי לתקציב יתקבל בברכה) המחשב כעיקרון אמור להריץ אינטרנט מעבדי תמלילים וכו' בצורה חלקה ולא יותר מזה, אם אפשר שהוא יריץ גם משחקים קלים וסרטי 720P זה יהיה מעולה. ועכשיו בנוגע לשאלה השניה האם יש אפשרות שבעזרת מחשב נייד ומחשב נייח שמחוברים לאותו הראוטר יהיה ניתן לעשות סטרימינג? ז"א שלא שהמחשב הנייד יריץ את הסרט אצלו דרך התיקיה המשותפת, אלא שהמחשב הנייח(החזק) יריץ את הסרט, והנייד רק ישדר את התמונה, (?בדיוק כמו בסטרימרים?) אני שואל את זה כי אנחנו מעוניינים בנייד ובסטרימר, אבל לא בשניהם, וקשה לי להאמין שמחשב נייד ב2.5 יצליח לשדר תמונת HD על מסך 55'(שיש לנו בסלון) תודה ר…
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי, איזה זיכרון (שלא איזה חברה\מגה הרץ) אני אמור לחפש?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, מחפש לקנות מחשב נייד לצורכי אינטרנט,סרטים מוזיקה (סרטי HD) , ומשחקים ברמה נורמלית +- עד 5000 ש"ח. עדיפות למעבד של אינטל, ו 2-4GB RAM במהירות טובה. 250-320 GB הארד דיסק אשמח אם תוכלו לייעץ או לספר על דגמים שאתם מכירים + מקום טוב לרכוש! עדיפות למסך כמה שיותר קטן. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום פורום, לכבוד יום הולדת ה-20 המהולל אני רוצה לקנות מחשב חדש, עכשיו אני לא בטוח עדיין מה יהיה התקציב, אני משער שבסביבות ה1000-2000 ש"ח, עכשיו אני צריך מחשב חדש - כולל CASE, כולל מאווררים, הכל, לא כולל מסך ואביזרים נלווים, רק הקופסא. עכשיו אני גיימר מושבע, המחשב שלי במשחקים כמו קרייסיס 2 פשוט נכבה אחרי כמה זמן במשחק, כנראה התחחמות יתר, אני צריך מחשב חזק שיריץ ויחזיק זמן קדימה. אני אשמח לשמוע עצות, אם 2,000 לא מספיק תגידו, אבל אני צריך משהו שאני יכול לסמוך עליו שיעבוד ויריץ כל מה שאני רוצה וצריך. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את הדגם החזק יותר (i5-460m, 1gb, 500gb) לפני שבועיים עם רעשים מהרגע שהפעלתי אותו, פניתי לדל ובאמת היתה בעיה מוכרת בהארד דיסק של seagate החליפו לטושיבה חדש, קיבלתי אותו חזרה עדיין עם צליל מעצבןן מכיוון המעבד (צד ימין למעלה) בדקתי עם חברים לוודא שאני לא מטורף וגם הם שומעים את אותו רעש. עודכנו כל העדכונים/דרייברים של המעבד... זה הרעש הטבעי של ה i5?? אשמח בבקשה לעצה למי שיש את אותו דגם/מבין בנושא....
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-