ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,381 דיונים בפורום זה
-
מחשב במחיר של עד 3000ש"ח למשחקים בלי מסך שיכלול: מעבד pentium 4 Hyper-Threading או מעבד AMD באותה רמה (אני מעדיף מפרטים לשניהם) לוח אם כרטיס זיכרון ddr 256-512mb כרטיס קול מובנה כרטיס רשת מובנה קשיח כרטיס מסך כונן דיסקטים כונן תקליטורים עם עדיפות לצורב תודה מראש על כל תגובה
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 מלחשב עצמו ועד 5000 כולל מחשב וציוד הקפי (מסך, עכבר, מקלדת,רמקולים,אוזניות יש לי אבל אני אשמח לשמוע על אוזניות למרות שהתקציב לא מאפשר...) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים בFULLHD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים כמו LOL לא משהו כבד באיכות גבוהה אני ראליסטי לתקציב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך בין 23-24 אינץ', רזולוציה 1920x1080. -לא…
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, אני מתכנן מחר רכישה של אחד מהמחשבים הנ"ל בואותו סכום של 4000ש"ח (ליד שניה כמובן) שני המחשבים בני חודש עם אחריות לשנה סגורים בתוך קופסה אני דיי מעדיף את ה hp בעל מעבד משודרג לדגם שלו t7300 במקום t7100 הוא בעל גיגה זיכרון (שאני מתכוון לשדרג ל2 גיגה) +קורא טביעות אצבע יש לו רק חיסרון אחד לטעמי והוא הכרטיס מסך (intel x1300 256mb) חוץ מזה לדעתי הוא עדיף בהרבה מבחינה חיצונית גם על ה acer הacer בעל 2 גיגה זיכרון עם מעבד 1.8 כפול ליבה של amd וכרטיס מסך nvidia 8400gs המחשב הזה לדעתי ממש נשמע טוב חוץ מהקטע של המעבד שנראה לי שהולך לטובת hp החיסרון הנוסף שלו לטעמי הוא ה"לוק" שלו שממש לא מתקרב ל hp מה אתם אומרים ? על מה אתם הייתם הולכים? האם ה x1300 חלש משמעותית …
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אהלן, המון זמן לא הייתי כאן בפורום.. צריך את עזרתכם. 1. מה התקציב המקסימלי? האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך - לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - משחקים באופן קבוע. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים - יש מסך כבר, הרזולוציה המקסימלית 1920X1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד - COD, NFS, FIFA, בעיקר המשחקים החדשים שעתידים לצאת שדורשים מערכת ברמה גבוהה. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - גבוהות. 3. האם יש צור…
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
לפי מספר ימים רציתי לפרמט את המחשב בסוף לא הצליח לי אז התייאשתי, עכשיו כשאני מדליק את המחשב מופיע יש בחירה של windows xp home windows xo pro setup איך אני מבטל את השורה השניה שלא תופיע? (הדיסק של הההתקנה לא בכונן)
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום. הרכבתי לי שתי מפרטים AMD ואינטל 64 ביט ואני לא מצליח לבחור ביניהם... ----------------------------------- מפרט ראשון - AMD ----------------------------------- AMD A64 3000+ VENICE BW-E6 TRAY ARCTIC COOLING FREEZER 7 DFI LANPARTY NF4 UT ULTRA-D A-DATA DDR 400MHZ 512MB * 2 ATI X600PRO 128MB PCI-E MAXTOR 80GB 8MB ATA133 ----------------------------------- מפרט שני - אינטל ----------------------------------- NTEL PENTIUM 4 3.0GHZ PRESCOTT 2M 64BIT LGA775 ASUS P5WD2 PREMIUM A-DATA DDR2 533MHZ 512MB * 2 ATI X600PRO 128MB PCI-E MAXTOR 80GB 8MB ATA133 אלו הם שני המפרטים שאני מאוד מאוד מאוד מתלבט ביניהם... הצרכים שלי הם בעיקר סרטים, מוזיקה, CAD, אינטרנט, עשיית סרטים וקצת מאוד…
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?5000 עד 600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? קצת חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי…
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אז במזל טוב המחשב הישן שלי התאבד זה לפחות הסיפור הרישמי ,האמת בפועל התחיל לעשות בעיות ואז מת מוות לא טבעי על ידי(הרבה בעיטות אני בטוח שאין כאן אחד שלא נתן איזו בעיטה קטנה למחשב שלו ) אבל בלי לערב את המשטרה. ואני צריך מחשב חדש מכיוון שאני כבר לא בגיל של משחקים אז הדרישות העיקריות שלי יהיו שהוא יהיה לעבודה משרדיתת,וקצת תכנות . בנוסף יש לי גם פלזמה 50 ואני צריך שיהיה לו יציאת hdmi תוכן hd ברעל , אומנם אני לא משחק משחקים אבל במידה ואפשר להכניס כרטיס מסך סבבה נחמד וחביב בתקציב אפילו עם מתיחה קטנה אז יהיה נחמד מאוד ,התירוץ הוא בכדי לא לאמץ את המעבד הסיבה האמיתית היא שאני גם רוצה לשחק מידי פעם. שני מפרטים שונים יהיו סבבה או אפילו אחד עם האופציה לכרטיס מסך סביר . מעבד הבנתי שהe63…
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד (DV6) ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה (עדיף בחיבור RCA רגיל..) היציאות וידאו היחידות שיש לו זה HDMI וVGA ובגלל שהטלוויזיה היא לא HD הHDMI לא עוזר לי וגם כניסת VGA אין לטלוויזיה.. יש אפשרות כלשהו למתאם בין היציאות כי מצאתי את הכבל הזה - http://cable.co.il/sg_product~560227~54~148.htm אבל בחיפוש באינטרנט מצאתי שאומרים על הכבלים האלה שהם לא עובדים עם רוב הכרטיסי מסך ואני לא יודע אם זה יעבוד על שלי.. יש אולי מוצר שאפשר לקנות שיתחבר לUSB/firewire או בכלל כרטיס שיתחבר לexpresscard?
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אנשים, אני צריך לקנות מחשב השבוע כבר בזבזתי שעות על לקרוא את ההודעות פה ועדיין אני לא מבין שיט מה עדיף CONROE 6300 או איזהשהו כפול ליבה של AMD? כמו כן איזה לוח אם צריך לקנות להם מה הקטע הזה שיש אלף לוחות אם וכולם עושים את אותם הדברים. איך בנאדם אמור לבחור..? במקרה שלי אני לא צריך אוברקלוק ולא שופ פיצ'רים של לחבר 4 הארדיסקים בו זמנית או 2 כרטיסי מסך וכו' שיהיה בו את הסוקטים החשובים (לא יודע איזה..) ושאפשר יהיה לחבר עליו מסך דק... כרטיס מסך מובנה איכותי יכול לעזור שכן אני לא בטוח ביכולות התקציב המדהימות שלי ובכל מקרה זה לא יהיה מחשב משחקים... דבר נוסף זה UPS האם שווה לקנות? בבקשה לפרט כאילו אתם מסבירים לאוטיסט.
-
- 11 תגובות
- 982 צפיות
-
-
איני מכירה את הצד הטכני. אני צריכה המלצות למחשב נייד שיוכל להרים עריכה בצורה טובה. (הבנתי שזה די בעייתי). האם יש מחשבים ניידים שיכולים לשמש לעריכה? איזה נתונים אני צריכה לקחת בחשבון? רצוי שהמחשב יוכל לשמש גם לצרכים אחרים (תוכנות אופיס, אינטרנט, אולי אפילו ו SQL SERVER) אבל אם זה יומרני אסתפק בעריכה עליו.
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אבא שלי צריך מחשב חדש לעבודה שלו והתבקשתי ליצור מפרט מתאים. תקציב: כ-6,000 ש"ח, כאשר אני צופה כי רוב הכסף ילך על המסך. המחשב ישומש לעבודה משרדית בתוכנות שרטוט גרפי כבדות ולפיכך, יש לי מספרים פרמטרים שיש להביא בחשבון: הזיכרון צריך להיות לפחות 1 ג'יגה-בייט. המעבד צריך לעבוד במהירות יחסית גבוהה. כרגע הוא עובד על מחשב עם מעבד AMD AthlonXP 2500+ והכול רץ בסדר אז מעבד דומה בהחלט יספיק. לא צריך כרטיס מסך כבד. המחשב הזה לא ישומש למשחקים. אבל אני חושב שכדאי שכרטיס המסך יחזיק זיכרון של 256 מגה-בייט. כרגע הוא עובד על כרטיס מסך GF4Ti4400 עם 128 מגה-בייט זיכרון ולפעמים העניינים לא רצים חלק. לפי אתר התוכנה, זה בגלל מחסור בזיכרון בכרטיס. יש כרטיסי מסך זולים ופשוטים אבל עם כמות זיכרון…
-
- 10 תגובות
- 982 צפיות
-
-
איך נראה לכם המפרט הבא: Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Amount: 1 Total Price: 1290.94¤ ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,1394,USB 2) Amount: 1 Total Price: 692.87¤ Twinmos DDR-RAM Twister 256MB 4000 CAS2.5 Memory Amount: 2 Total Price: 1199.36¤ Thermaltake Aquarius II Liquid Cooling System Amount: 1 Total Price: 692.3¤ Vantec Nexus NXP-201 Fan Controller Panel Amount: 1 Total Price: 134.99¤ Coolermaster SAF-B82 80mm Fan Amount: 1 Total Price: 55.04¤ Thermaltake Hardcano 2 Silver HDD Cooling Rack Amount: 1 Total Price: 127.72¤ Vantec 18" Flo…
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אהלן לכולם אני עובד בתחום העיצוב הגרפי כבר כמה שנים. כיום יש לי מחשב חזק בבית, אך הגיע הזמן להשתדרג אני עובד באופן קבוע עם תוכנת 3d Max , ועוד תוכנות עריכה ורנדור תמונות. אני מתכנן לבנות מחשב ב KSP , ( פרטים בקובץ המצורף - וגם בתמונה למטה ) - מה אומרים? האם לשדרג משהו? לשנות? חשוב לי שהרנדור של הסצנות, והעבודה עם התוכנות הכבדות יהיו מהירים אשמח לקבל כל עצה ולו הכי קטנה תודה רבה! ₪6,004 1 ₪6,004 42409 מעבד אינטל Intel Core i7 7700K 4.2Ghz 8MB Cache s1151 - Tray 1 39399 מאוורר ל…
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
מחשב ענתיקה אני שוקל להחליף למשהו יותר רציני למרות שאני מסתדר איתו די טוב המשחקים עובדים לי חלק... CPU: Intel Pentium 4A 2.66Ghz 512Kb Cache Motherboard: ECS P4VXAD HD: Seagate 80GB ATA100 7200RPM Video Card: Sapphire Radeon 8500LE 128MB DDR + TV + DVI Memory: 256MB DDR PC2100 Kingston, 256MB DDR PC2100 (Noname) Monitor: Proview 986 19" Speakers: A4Tech 2+1 מה הייתם ממליצים ? להשאיר אותו ולקנות חדש עוד כמה חודשים או להחליף מעכשיו ? אגב - המארז עושה לי רעש של טרקטור כשאני מדליק אותו בא לי לדפוק בו פטיש כל הבית קם מהרעש
-
- 13 תגובות
- 982 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3 BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני יודע שזו שאלה לא הכי ממוקדת, אבל כל INPUT שתתנו, יתקבל בברכה... הציעו לי דרך חו"ל את המחשב הנ"ל http://www.asus.com/Notebooks/Multimedia_Entertainment/N53SN/#specifications למטרות הורדה וצפייה בסרטים, שימוש ב-OFFICE, ושלל תוכנות... האם יש לכם פידבק כלשהו על מחשב זה, האם יש חלופה מקבילה עליה הייתם ממליצים? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אז ככה.... נמאס לי מהמחשב הישן שכבר בקושי זז כשאני עובד עם תוכנת תלת מימד,( maya למי שמכיר) עכשיו אני רוצה מחשב חדש והרכבתי במספר אתרים מחשבים לא רעים רק ש..... המחיר הגיע עד ל-15000 שקל וזה מעל לתקציב.... שהוא בערך 1000 אוקיי, אז מה כדאי? אני רוצה מעבד חזק-תזכרו שזה גם לתלת מימד! כרטיס מסך, צריך משהו מקצועי וחזק (לא fire gl או כרטיסים לתחנות עבודה) אולי radeon? אני חייב 1GB של זיכרון HD של 80 GB יספיק לוח אם-אין לי מושג..... ואלי תמליצו לי על מסך lcd טוב, עם מחיר טוב.... תודה מראש!!!!
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי מחשב של DELL דגם INSPIRON N5040 והסוללה שלו לא נטענת אז אני רוצה לקנות סוללה חדשה (מקורית) הבנתי שיש לי סוללת 6 תאים האם יש סוללה יותר טובה שתתאים למחשב שלי? ומאיפה הכי כדאי וזול לקנות אותה? (אשמח אם תשימו לי לינק) תודה
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
בגדול הוא לסרטים, עיצוב גרפי ומשחקים פה ושם שימוש יומיומי כמובן הינה כמה ששמתי עליהם עיןhttp://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210844 http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210483 http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=211068 ויש את זה שמה שמשך אותי זה גודל המסך שלוhttp://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210582 מאיך שאני מסתכל עליהם, כולם נראים לי באותה רמה, מה אתם הייתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
בוקר טוב , אני מעוניין לשדרג את המערכת הקיימת שיש לי (מפרט פה בצד ימין) בתקציב מקסימלי של עד 2500 . השימוש העיקרי הוא משחקים כגון ARKHAM CITY וSKYRIM והמשני הוא תכנות. לפי דעתי הרכיבים היחידים שדורשים שדרוג הם לוח האם, המעבד(דרוש גם קירור) והזיכרון . אני לא כל כך מעודכן אבל אם RSM עדיין נחשבים למומלצים כאן אז אני מעדיף דרכם אלא אם יש לכם המלצה אחרת לחנות אמינה באזור המרכז. אין צורך בOC, מעדיף לא לחרוג מהתקציב ואם אפשר לחסוך אז עדיף. לעזרתכם וייעוצכם אודה
-
- 10 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני מחפש תיק גב לנייד .. יש איזה חברה שעדיף לחפש או שזה לא משנה? עדיף שלא יהיה יקר ויחסית גדול כך אפשר יהיה להכניס לשם גם ספרים נגיד..
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. כפי שרשמתי מעלה, הגיע הרגע -- ומחר אזמין את המחשב המדובר. כזה שאמור לתת לי שקט לעוד 4-5 שנים ולעבוד בסבבה. OC לא מתוכנן כאן (בגדול), כמו גם עבודה גרפית מואצת. במקרה הזה, בחרתי בכרטיס מסך שנופל איפשהו ב"אמצע" (מבחינת ביצועים ומחיר בעיקר). המחשב מיועד לעבודה תחת לחץ (הרבה *מאד* מולטי-טאסקינג, תכנות כבדות, וידאו וכדומה). ולבסוף, ירדתי מרעיון ה- i7, ובמקומו נסגרתי פחות או יותר על המפרט הבא בעזרתו האדיבה של אבירם: כרטיס מסך: MSI דגם ATI Radeon R4670 512MB DDR3 460¤. מעבד: Q9550 BOX 1500 ¤ (בערך). לוח אם: ASUS P5QL PRO 520¤ זכרונות: ADATA DDR2 4096 MB 800MHZ CL5 300¤. דיסק קשיח: SEAGATE st3500320AS SATA2, 500GB, 7200RPM, 32MB 310 ¤ צורב: DVD תוצרת LG דגם GH22NS30…
-
- 12 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב מדיה סנטר. תקציב עד 4000 שקל. חשוב לי הדברים הבאים: מארז: Mini-ITX, כמה שיותר חיבורים לדיסקים קשיחים (לפחות 3) + ssd אחד, קירור טוב לדיסקים הקשיחים לוח אם - שיתאים למארז כמובן, עדיפות לכרטיס רשת אלחוטי מובנה. המחשב יחובר לרסיבר בעזרת hdmi דיסק קשיח אחד של 8 טרה + ssd לא גדול בנפח או במחיר. שידע להתמודד בקלות עם קבצי וידאו כבד כמו בלו ריי. עדיפות לחנות בירושלים, אך לא חייב, אם יש משלוח מחנות אמינה בארץ. אודה למי שיכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ולהחליף את שלי. המחשב החדש יחובר למערכת סטריאו איכותית של HARMAN KARDON דרך DAC של AMC. בעתיד הוא יהיה מחובר למקרן HD של מיצובישי לטובת סרטים. כל מה שאמרתי למעלה הוא על מנת לתת לכם רקע שתוכלו להמליץ לי מה לקנות. רציתי המלצות לגבי כל החלקים שארשום מטה ומעבר לכך אם יש לכם עוד המלצות אני אשמח : 1 מארז- חשבתי על מארז HTPC אבל אני לא מתמצא ומעבר לכך הבנתי שהם יקרים מאוד. חוץ מזה הם לא תומכים רק בוויסטה ? 2 ספק- שייתן לי שקט ולא ידפוק שום דבר או ירעיש יתר על המידה. 3 לוח אם - הבנתי שצריך לחפש לוח אם של 24 ביט אבל לא יודע כלום מעבר לכך. אני צריך לוח אם חזק (להורדות, מוסיקה וסרטים) 4 כרטיס מסך רציני- גם למשחקים אבל בעיקר לסרטי היי דפינישן H…
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-