ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש לי לוח אם Asus P5N32-SLI Deluxe, כרטיס מסך XFX 7900GTX עם קירור Thermalright HR-03 ושתי דיסקים קשיחים Seagate Barracuda 250GB 16MB SATA. אני צריך את שאר חלקי המחשב בתקציב של מקסימום 7,000 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר למשחקים וגם ל- OC כבד תחת קירור אוויר. בשביל הנוחות אני יעשה לכם רשימה של כל מה שאני צריך: 1) מעבד 2) קירור אוויר למעבד 2) זכרון (2GB) 3) צורב DVD 4) מארז 5) ספק טוב (שיספיק גם לאיזה כרטיס DX10 חזק בעתיד) 6) עכבר מקלדת יש לי כבר Logitech Internet Pro ואני לא חושב שאני צריך אחת אחרת. תודה עריכה: הלוח אם תומך קונרו!
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. נתבקשתי לייעץ לחבר בעניין מחשב - ושוב כמובן שפניתי אליכם המחשב הזה יישמש אך ורק להשמעת מוזיקה בעסק שלו - אפילו לא יהיה לו מסך אלא מאגר שירים ותוכנה מיוחדת שמשמיעה שירים ברצף קבוע מ ר א ש . הדרישות הבסיסיות שלו הן שיהיה בו XP (לדעתי מיותר אבל זה מה שהוא רוצה). מעבד - פנטיום 4 - הסברתי לו שבלתי אפשרי בסכום כזה, חשבתי על סלרון או AMD . שיהיה ז ו ל (אלפיים ש"ח פלוס מינוס - אם ממש חייבים יקר יותר אז שיהיה) אבל חשוב שיהיה אמין ושיחזיק מעמד בעבודה רציפה. יש לקחת בחשבון תוכנת ווינדוס חוקית - ושתהיה אפשרות להתקין אותה בעתיד בעוד חנויות (זו רשת חנויות) אשמח מאוד אם תייעצו לי. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניינת לרכוש מחשב חדש ומתלבטת בין Dell Inspiron ל- HP Pavilion. מצרפת קישורים למפרט של כל אחד מהמחשבים. HP-https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26166&iszap=1 DELL-https://www.bstudent.co.il/Dell-Inspiron-5482-14-i5-8265U-–-256GB-SSD-8GB-3Y-WIN10.html אציין כי רוב השימוש שלי הוא יותר משרדי מבחינת אופיס ופחות תיכנות ומשחקים. חשוב לי שהמחשב יהיה חזק ולא יתקע לי כשאני משתמשת בכמה דברים במקביל. חשוב לי שיהיה קל כיוון שאצטרך אותו איתי ביום יום שלי. אציין כי לאחר כל הבדיקות שעשיתי מבחינת זיכרון, מעבד, מערכת הפעלה, אלו שתי הדגמים הסופיים לגביהם אני מתלבטת ולכן אשמח לשמוע חוות דעת לגביהם ומה יותר מומלץ גם ברמת החברה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד לפני רכישת אולטרה-בוק. רציתי חוות דעת מקצועית לאולטרה-בוק עם ביצועים כמה שיותר גבוהים, בעיקר לCounter-Strike Global Offensive. אני פשוט נואש ולא מצליח למצוא משהו שעומד בדרישות שלי. ההתלבטות שלי בינתיים עומדת על 2 מחשבים : 1. ASUS N56VJ (למרות שאני חושב שלא מדובר באולטרה-בוק) http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=N56VJ-S4008H&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he 2. DELL N5521 http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=2797 * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר לאינטרנט ולגיימינג קל, במיוחד ל-Counter Strike Global Offensive, כמו כן לסרט FHD. * גודל…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בבקשה תרכיבו לי מחשב ב-3500 כולל צורב דיוידי ובלי מסך. שיהיה מKSP. מטרת המחשב היא משחקים.
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מיני נייד, נתקלתי במחשב הזה - http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-11z.htm מה אתם אומרים עליו? האם יש לכם המלצות יותר טובות ממנו? אני מעוניין שתיהיה יציאת HDMI במחשב, חובה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, זקוק לעזרה לעניין מפרט למחשב חדש. 1. תקציב מקסימלי - 7,000 ש"ח. סטיה מהתקציב פלוס/מינוס 10%. דגש על איכות רכיבים. לא מעונין ברכיבים שעשויים ליצור בעיית competability בעתיד. העדפה משמעותית למעבד Intel. 2. שימושים עיקריים: 70% עבודה ב- Office ואינטרנט, 30% צפיה בתכני HD ועיבוד תמונות, מעט משחקים - כרגע דברים ישנים כי המחשב הנוכחי ישן. דגש: חשובה מאוד יכולת התגובה המבירה השל מחשב בייחוד במצב שבו פתוחים מספר יישומים. הזמן יקר, לא מעונין ל"חכות" למחשב. 3. ציוד היקפי: נדרש מסך. התלבטות בין LG W2486L LED ובין Dell 2209WA LCD (איכות מול גודל מסך מול צריכת הספק מול רזולוציה טבעית מקסימלית) קורא/צורב DVD כונן קשיח - גודל של 500Gb או 1Tb, נטיה לכיוון ה- WD הירו…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1542 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 ¤626 כונן קשיח Westren Digital 2500AVJS 250GB ¤366 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤737 כרטיס גרפי LeadTek WinFast PX8800GTX 768MB PCI-E ¤3119 צורב LG GSA-H44N X18 DVD ¤182 מארז ללא ספק NZXT Trinity ¤298 ספק כח Enermax Liberty 400W ¤423 סך הכל 7293 מה אתם אומרים ? אני רוצה להוציא את המקסימום מהמשחקים החדשים
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש יש לי בסביבות ה-3300 שקל ואני רוצה גם מסך במחיר כזה אני לא יוכל להוציא מחשב אדיר אבל אני מצאתי ממש מציאות למחשב בינוני ++ אז ככה יש 2 מפרטים תגידו לי איזה לדעתכם יותר משתלם ויותר טוב...אם יש לכם עצות לשיפור זה יעזור [table][tr] [td][/td] [td]Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray[/td] [td]1[/td] [td]₪826[/td][/tr] [tr] [td]NI019525SA[/td] [td]Evercool NI01-9525SA S1156 Cooler[/td] [td]1[/td] [td]₪29[/td][/tr] [tr] [td]GH61MD2B3[/td] [td]Gigabyte GA-H61M-D2-B3[/td] [td]1[/td] [td]₪420[/td][/tr] [tr] [td]GZAX1CASDB[/td] [td]Gigabyte Triton 180 TowerCase Aluminum Panel 120mm Black[/td] [td]1[/td] [td]₪328[/td][/tr] [tr] […
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעוניין במחשב למשחקים עד תקציב של 3500 ש"ח שיכלול : מארז לוח מעבד זיכרון כ.קול H.D כ.מסך ** את שאר הרכיבים כבר יש לי** ( לא משנה אם זה INTEL או AMD רק צריך שיהיה לפי סוג של GIGA BYTE -הלוח אם והכ.מסך) אודה לכם אם תוכלו להכין לי מפרט מפוצץ שיתאים לתקציב
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט שהציעו לי כאן בפורומים הגיע ל2990 ש"ח, בTMS כתוב מחשב חדש מעל 3000 ש"ח ואני אקבל את ההנחות של חלק מהרכיבים(קירור למעבד,מארז,כרטיס מסך) ובנוסף רשום "הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח". א)האם אני אצטרך לעבור את ה3000 ש"ח בכדי לקבל את ההנחות בTMS? ב)איך הם יודעים אם אני רשום כמשתמש בפורום(איזה פורום מדובר?hwzone או להתחבר לאתר TMS??) והאם זה באמת מקנה לי הרכבה חינם? תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב רב תכליתי - בעיקר לתכנות וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי שאלות למומחי הפורום: 1. מה דעתכם על המחשב הזה - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=150_242_594&products_id=6579 הוא מיועד לסטודנטית. 2. האם הצורב של המחשב צורב גם CD רגיל או רק DVD? (וכן יש שאלה כללית - האם תמיד כשהמפרט אומר שיש צורב DVD, הכוונה לכזה שיודע גם לצרוב CD) 3. איך יודעים לכמה זמן בערך סוללה מספיקה? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Asus G75VX I7 3630q 8GB DDr3 1600 GeForce GTX670mx 3gb GDDR5 1Tb 5400 rpm+ 128 Samsung SSD 480 Pr אצלי כ8 חודשים אחריות עד אפריל
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות את המארז הזה https://www.coolermaster.com/catalog/legacy-products/cases/elite-120-advanced/#image-Item10 ורציתי לדעת אם הלוח אם הזה תואם למאז https://www.gigabyte.com/Motherboard/B450M-DS3H-rev-10#kf
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוכש לפטופ ואחרי סינון והמלצות הגעתי ל2 הדגמים הללו [h=1]Lenovo Y70 Touch[/h]עמוד הבית: http://shop.lenovo.com/il/en/laptops/lenovo/y-series/y70-touch/ [h=1]Gigabyte P37W[/h]עמוד הבית: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5349#ov המחשב יקנה בחו"ל. בגדול אני נוטה יותר לגיגהביט משום שחיי הסוללה של הלנובו קצרים משמעותית. מצד שני גם לא מצאתי מקומות בארץ שמספקים תמיכה טכנית למחשבי גיגהביט. בכל מקרה אשמח להתייחסות לגבי 2 הדגמים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם קרובת משפחה שלי רוצה לקנות מחשב נייד. גודל מסך בין 12 ל-14 אינץ', חשוב שיהיה כונן דיסקים, דיסק קשיח בינוני (מבחינת גודל). זמן סוללה- שעתיים. התקציב נע בין 2000 ל-2300 ש"ח. לצערי לא מצאתי שום מחשב שעונה לתנאים האלה עם המלצות יוצאות דופן. אשמח לעזרה!! תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין בנייד UltraPortable עד סכום של 3K הוא חייב לכלול את הפרמטרים הבאים : 1. מסך מט בגודל 11.6" 2. חיבור HDMI 3. איכות הרכבה. שמתי עין על Lenovo ThinkPad X120e/121e יצא לי לראות אותם בחנות ומאוד התרשמתי מהם אך לא יכלתי לאמוד את הביצועים. ה-HDD יוחלף ב-SSD או ב-Momentos xt (כונן הייברדי)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט למשחקים, אינטרנט וגרפיקה. שהמערכת תתאים למערכת הפעלה VISTA ULLTIMATE כולל ציוד היקפי: מסך 19 רחב, עכבר ומקלדת אלחוטיים ורמקולים. הייתי רוצה את המעבד עם ארבע הליבות(6600?). וכן מארז, עם עדיפות ל Raidmax Ninja (בחירה של הבן). תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה יש ברשותי מחשב נייד של ASUS הEE מהקטנים וכרגע מותקן עליו WIN XP HOME ואני לא אוהב אותו עכשיו יש לי על דיסק מקורי WIN XP SP3 וWIN 7 החדש השאלה שלי אם צריך גרסה מיוחדת לWIN כדאי שיעבוד על מחשב נייד או שהווינדואס עובד גם על ניידים וגם על רגילים? תודה רבה לעוזרים וזה ממש דחוף
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ( לנצל את כולו) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אינטרנט, סרטי FullHD, משחקים כמו FIFA אשתמש במסך Samsung T220P ) 22” FullHD) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך לכלול מערכת הפעלה, הרכבה בחנות. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים - אני גר בחיפה …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, מה אתם אומרים על המפרט הבא (שהופיע באתר של KSP): מעבדי אינטל Core 2 Duo E4500, Bus800Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל ABIT LG-95C s775, Intel 945GC, DDRII 667, VGA, 2xPCI-E זכרונות DDR II 667Mhz 1GB דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB SATA II צורבים Optiarc AD-7170S DVD±RW x18, DL x8 Beige Sata מארזים HJA-70 MIDI Beige סה"כ זה יוצא כ 1700 ש"ח. השימוש הוא בעיקר אינטרנט בסיסי ומשחקים (פשוטים) באינטרנט. נראה לי שעקב האכילס הוא שכרטיס האם הוא מדור ישן ועם מקסימום של 2GB זכרון. (שאמור להספיק לאמא שלי לפחות ל 3 שנים) זה לא אמור להיות מחשב שמתקדם עם כל חידוש טכנולוגי... תודה, אייל
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מיפרט באלפיים שקל, השימוש יהיה משחקים וכן הם יהיו טיפה כבדים אני יודע שאי אפשר בתקציב הזה משהו שירוץ חלק אבל אני רוצה משהו שירוץ בכיף, עכשיו אני עם מחשב 2G RAM ומעבד פנטיום משהו גרוע ממש ואני עוד משחק נחמד..., אני משחק טיפה במשחקים ומתעסק בתוכנות כבדות כמו פוטושופ והכל. הציעו לי ב ivory כזה: מארזמארז איכותי Casecom הכולל יציאות USB קידמיות ואחוריותספק כחFSP 300W Active PFC כולל מאוורר 12 ס"ממעבדIntel® Core® i3 2120 3.3GHz כולל מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2לוח אםAsus P8H61-M LX H61כרטיס קול5.1כרטיס רשת10/100/1000דיסק קשיחHitachi / Seagate 500GB SATA2 / SATA3 7200RPM 16MBזכרון פנימיKingston / Ceon 4GB DDR3 1333MHzכונן אופטיצורב LG SATA DVD מהירות צריבה מק…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה אני זקוק למפרט ב 5500-6000 ש"ח שיכלול את הדברים הבאים: צורב (חשוב) רמקולים כמה שיותר קטנים (ואיכותיים) הארד דיסק בסביבות ה....מינימום 40 ודי חשוב מסך LCD מה אתם אומרים יש חיה כזאת במחיר הזה? אהה ושאלה קטנה...האם יש ירידת מחירים בשוק שלנו? אני לא ממש מבין את זה.. כלומר כל מה שביבי קבע עם הירידה של המע"מ והמכס לדברי חשמל זה משפיע גם על מוצרי המחשב? והאם זה ייכלל בתפריט שתרכיבו לי.. תודה בכל מקרה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את המפרט הבא: מעבד- AMD XP 2600+ /300 זכרון- SAMSUNG DDR 256Mb 400Mhz PC3200 *2 כ. מסך- ABIT GEFORCE FX -5200 X8 128Mb + TV +DVI ד. קשיח- WD 80Gb 7200 8Mb Buffer צורב וסידירום של LITEON מקלדת ועכבר אל חוטיים של MICROSOFT רמקולים- CREATIVE SBS370 SUB + 2 מדפסת משולבת- OFFICEJET HP 1110 מצלמת אינטרנט של CREATIVE WEBCAM VISTA כונן דיסקטים ומארז SP MIDI ATX 400W- USB MS כל זה ב3900. עכשיו על איזה לוח אם אתם ממליצים עם המפרט הנ"ל? GIGABYTE 7N400L (Nforce2) + SB +LAN או ABIT NF7 (Nforce2) + SB(6 ch) +LAN תודה מראש, שגיא.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-