עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. . מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח (ללא מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, צפיה בתכני HD (חיבור לטלווזיה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מקס פיין 3 , Prototype 2 (לא FPS) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב : 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות (יותר חשובה הרזולוציה מרמת הפ…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. מסך גדול 17 אינץ רזולוציה שתתאים לסרטים 720p וכמובן יכולת להציג סרטים בכאלה בפורמט mkv לא הרבה דרישות, מקווה שלא בהרבה כסף. תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום רב, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים/פיתוח/עבודה מרחוק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - PES/FIFA/NBA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בתחילה ישן 17" ולפי הצורך ישודרג ל 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות (בכפוף למשחקים הנ"ל) 3. האם יש צו…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by Jenia24,

* מטרות המחשב? משחקים, סרטים, אופיס * גודל המסך? 13-15 * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? מתחת ל 5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? בטח * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, אם אפשר SSD, אז הגודל לא משנה. * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? איכות בנייה ואיכות מסך חשובה לי יותר ממראה ועיצוב וכל מיני גימיקים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by neogod,

מזמן לא הרכבתי מפרטים ואני קצת לא מעודכן ואני זקוק למפרט בשביל חבר ! אז ככה המחשב אמור לשמש בעיקר בשביל אינטרנט ,סרטים ,אופיס ומשחקים מדי פעם ! אז כמו שציינתי התקציב הוא כ4000 ועל מנת שהמחשב לא ייקנה באייבורי רצוי להרכיב את המפרט מפנדה ! התקציב אמור לכלול: מסך 22" (משהו בסגנון של סמסונג 2243) HD500GB כרטיס מסך שיוכל להריץ מסכים אבל לא כריס לגיימר עצבני ! כמו כן אני צריך המלצה לסט עכבר ומקלדת אלחוטיים (שלא נכלל בתקציב של המחשב) תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Dano,

הגיעו לKSP כל הדברים החדשים.. תגידו לי מבחינת החלקים אם הוא טוב... מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-939) 960 1 960 לוחות אם למעבדי ?AMD? -Nforce 4 כשייצא זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 1 460 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6600GT 128MB DVI,TV 1320 1 1320 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB SATA 400 1 400 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? CD Recorders Price Units Total Lite-on 52 x 32 x 52 (kit) 190 1 190 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 מארזים? Power Supply Price Units Total HEC 475W (True Watts) 380 1 380

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות (Visual Studio,Eclipse,Netbeans וכדומה) באופן כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סטארקרפט ומשחקי FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. מה דעתכם על המפרט הבא? ASUS דגם מכונה F82Q מעבד Intel Core 2 Duo T6400 מהירות 2.0GHz/800MHz זיכרון מטמון 2MB 2 Cache זיכרון נפח (2048MB (800MHZ קיבולת זיכרון מקסימלית 4GB איחסון גודל דיסק 250GB מהירות דיסק 5400rpm כוננים CDRW/DVD Combo No DVD/RW Yes מסך סוג WXGA Built In-Camera 1.3M Pixels גודל "14 (1366x768 ) תקשורת מודם 56K לא כרטיס רשת 10/100/1000Mbps Bluetooth No Wireless 802.11b/g Yes יציאות 8in1 Card Reader Yes Microphone/Headphone Jack Yes HDMI Yes USB 3XUSB 2.0 RJ-45 Yes IEEE 1394 FireWire No VGA Yes Fingerprint reader No מערכת הפעלה מערכת הפעלה Windows Vista Business אחריות ושירות משך האחריות שנתיים משקל: 2.4 ק"ג http://www.ypc.co.il/…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אוקי אז ככה, אחרי כמה דחיות במהלך השבועות האחרונים אני מזמין את המחשב מחר או ביום רביעי. כעקרון זה אמור להיות המפרט שלי: 1 Amd Athlon 64 X2 Dual Core 5600 BOX AM2 1,025 ש"ח 1 ASUS M2N-E NVIDIA nForce 570 Ultra Socket AM2 565 ש"ח 1 BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC2 VERSION 2,150 ש"ח 1 Seagate Barracuda 250GB 3.5 7200Rpm 16MB SATA II 435 ש"ח 1 NZXT LEXA Ultra Light Aluminium Midtower Case 645 ש"ח 1 Enermax Liberty 400W Active PFC 495 ש"ח 1 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-2GBNQ 475 ש"ח 1 Logitech® G5 Laser Mouse 395 ש"ח 1 Logitech® Media Keyboard Elite 155 ש"ח 1 Altec lansing ATP 3 2.1 349 ש"ח 1 L…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by liron58,

אני קונה אותו שבוע הבא אין לי אפשרות לחרוג מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤861 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤342 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB ¤247 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤207 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤890 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4856DD צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤131 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20L מארז כולל ספק COOLER MASTER Centurion 5 460W ¤428 …

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by tal t,

זה מפרט שכבר שאלתי לגביו לפני זמן מה, אבל היות ואני מתכוון להזמין מחר אני מעוניין לדעת האם ישנם שיפורים כלשהם שאתם חושבים שניתן להכניס בתקציב. תודה לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1750 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סקייפ, אימייל, פייסבוק, גלישה באתרים וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650*10…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני צריך מחשב שיהיה מהיר בעיקר ונוח למשחקים סבירים. מצאתי את המחשב הבא:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5388 מה ההמלצות לגביו והאם יש לכם המלצות לגבי ניידים שונים באותו התקציב?! תודה 8)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by avirz,

שלום לכולם, אני עומד לפני קניית מחשב ללא מסך ותוספות, לשימוש ביישומי אינטרנט קצת סרטים ואופיס,לא למשחקים. אשמח לשמוע דעתכם המקצועית (כי אני לא מקצועי) על שני מפרטים שניסיתי לבנות, ולקבל תיקונים / הערות / שיפורים. מפרט 1 מ-KSP: מעבדי ‏AMD‏ כמות Sempron 3000+ (Socket AM2) 1 305 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ ASUS כמות M2A-VM AM2, 690G, DDRII 800, X1250 VGA, PCI-E 1 470 זכרונות‏ DDR II 667 כמות 512MB Kingston 1 170 דיסקים קשיחים‏ Seagate כמות 80GB 7200RPM, 8MB, SATA II 1 240 צורבים‏ LG כמות DVD±RW GSA-H42NK x18 Black 1 170 מארזים‏ כמות HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU) 1 240 סה"כ- 1595 (אחרי הנחות יוצא 1560) אני מבין שלוח האם כולל כרטיס גראפי - האם הוא סביר? האם המאר…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by GALAI30,

זה לוח אם מומלץ ? MSI B360M BAZOOKA

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לרכוש מיני נייד, נתקלתי במחשב הזה - http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-11z.htm מה אתם אומרים עליו? האם יש לכם המלצות יותר טובות ממנו? אני מעוניין שתיהיה יציאת HDMI במחשב, חובה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ReDeOn,

שלום, אני לא מחפש מחשב שלם ב2500 אלה רק מארז, לוח, מעבד, זכרון (ואולי כרטיס מסך) המחשב לרוב הוא לעריכה וקצת מולטימדיה. אני חייב להזכיר שיש לי כרטיס טלווזיה + כרטיס DV + כרטיס קול 7.1 אז הלוח לא יכול להיות של 2 סלוטים.

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ofer_fas,

שלום, אני צריך מפרט פשוט ללא מסך. המחשב יעבוד על לינוקס ורוב הזמן לא יהיה מחובר למסך. אין צורך ברמקולים, כרטיס מסך חזק או מעבר ל512 מגה ddr. אין לי העדפות לשום חברה כל עוד היא נורמלית ועומדת בתקציב. בתודה מראש עופר

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Runner Mergie,

שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, התקציב הוא בסביבות 4 אלף אפשר חריגה של 500 בערך. המפרט מצורף בתמונה מקווה שהכל נמצא פה המשחקים ממש איטיים , לדוגמא dishonored 2 , אני רוצה מחשב שמריץ משחקים כאלה חלק בלי למצמץ.., FPS גבוה עם גרפיקה טובה אני משחק בכל סוגי המשחקים .. גם RPG גם אסטרטגיה וגם גוף ראשון גם שמעתי שיצא DDR4 בנוסף יש כמה בעיות במחשב הנוכחי, הוא מתחמם ממש מהר, נהיה רותח במשחקים כבדים, גם החיבורי יואסבי לא תמיד קולטים את ההתקן וזה משגע עד שמוצאים חיבור תקין, משהו כנראה דפוק במארז גם בנוגע למסך, צירפתי תמונה של המפרט שלו אין לי בעיה איתו, השאלה אם יש מסכים שיהיה בהם שינוי משמעותי בFPS …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. שלום! יש לי מחשב של HP PAVILION ZV5000 יש לו 512 זיכרון ואני רוצה לשדרג ל1 ג'יגה רציתי לדעת איך זה הולך,אני מוסיף לו עוד 512 או שאין מקום ואני צריך לקנות 1 ג'יגה? ואם כן איזה סוג של זיכרון אני צריך להזמין לנייד הזה? לגבי הסידירום הוא פשוט הלך ואני רוצה להחליף ,איזה סוג של סידירום אני צריך להזמין לנייד הזה? אף פעם לא החלפתי חומרה של ניידים,זה צריך להיות מסובך להחליף זיכרון וסידירום? תודה רבה לכל מי שיעזור

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by dolevzora,

שאני מפעיל את המחשב אז הוא עוד לא עולה זה לפני שעולה starting windows עולה לי ככה smart failure predicted on hard disk 0: hitachi HTS545025B9A300 (PM) WARNING : IMMEDIATELY BACK UP YOUR DAT AND REPLACE YOUR HARD DISK DRIVE A FAIL MAY BE IMMINENT PRESS F1 TO CONTINUE ואז אני לוחץ f1 זה מפעיל לי תמחשב רגיל עובד הכל טוב אבל אני לא רוצה שיהיה תארור הזה אני רוצה שיהיה חלק שלא יפעל לי פתאום בעיה גם לפני שפרמטתי זה היה וגם עכשיו אחרי יש דרך לפתור את זה ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by evman007,

לוח-ecs k7som+ מעבד- amd duron pro 2000+ 1.3 זכרון=256 ddr נראה לי 266 הארד דיסק-אחד 40 גיגה שני 120 גיגה מבית w.d כרטיס מסך- xfx 5200 pci 128mb tvout סידי 52 צורב lg 32 כרטיס קול קריאטיב ויברה 128 כרטיס רשת עכבר אופטי a4tech מקלדת logitech -internet navigator מסך- 17 אינץ מאג 770v

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by daido,

היי שלום חברים! מקווה שהגעתי לפורום הנכון חיברתי כבל S-VIDEO מהמחשב הנייד אל הטלויזיה. הבעיה היא שאין חדות בתמונה. כשבדקתי ראיתי שהמחשב הנייד עומד על 60 herz הכרטיס מסך הוא של intel gma 945. כיצד אפשר להעלות את ההרץ של מסך המחשב הנייד (נראה לי שכאן הבעיה) והאם אין קשר בין ההרץ לחדות. תודה עדי

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אשמח אם תעזרו לי לחפש דגם מומלץ עם איכות בנייה טובה, שיחזיק לי לפחות שלוש שנים במצב טוב. לא אכפת לי מאיזה חנות, אבל צריך חנות אמינה, אחריות לשלוש שנים ומשלוח עד הבית(אלא אם זו חנות בירושלים.) אני לא כל כך מבין במסכים אבל חשוב לי מאוד שהמסך ייראה טוב מהרבה זוויות צפייה. * מטרות המחשב? עבודה בסיסית + קצת תכנות ובעיקר שימוש ביתי(גם קצת גיימינג אבל לא ברמה גבוהה) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מ13' ומעלה לא יודע מה ההבדל בין מבריק למאט. * רזולוציית המסך? 168 * 1366 ומעלה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מדי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות ארבע שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. הגירסאות העדכניות למשפחת ה-Y של היצרנית הסינית כוללות עיצוב משודרג ומעבדים מרובע ליבות מדור ה-Skylake לכתבה: http://hwzone.co.il/לנובו-מחדשת-את-קו-ניידי-הגיימינג-הפופו/

25. אהלן, אני צריך מחשב לצרכים דיי בסיסיים, אינטרנט תמונות וקצת מולטימדיה לא צריך ציוד היקפי\מסך\הרד דיסק תודה רבה לעוזרים אם 3000 זה יותר מדי אז אפשר גם זול יותר

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים