עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by danityh,

היי כולם! אני זקוקה למחשב חדש ומתלבטת האם לחפש מחשב נייד או טאבלט וכמובן איזה סוג. אני עובדת רוב היום מהמחשב אבל בעיקר במסמכי וורד ובתוכנות מייקרוסופט אחרות (אז לא מאק). צריכה שיהיה בו כמובן גם מקום לתמונות ושיחזיק מעמד כמה שנים אבל שגם יהיה קל לנשיאה כי אני מסתובבת עם המחשב הרבה (גם המטען עדיף שיהיה קל ככל האפשר). אני עוד מעט 3 שנים וחצי עם אסוס אקספרט בוק 14'' ובגדול למעט המשקל והעובדה שעכשיו התחיל להיתקע ולקרטע הייתי מאוד מרוצה ממנו. אשמח לחכמת ההמונים ותודה לעונים! 🙂

2. Started by iz,

רציתי לדעת מה ההבדלים בין Vostro ,Inspiron ,Latitude וראיתי אנשים עם לפטטופים ומסך מט (לא מבריק), ושאני מסתכל על המפרט של המחשב אני לא רואה אזכור לאיזה סוג המסך...אז איך אפשר לדעת ?

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  3. Started by 6600GT,

לפורום שלום, אני מתעניין ברכישת מחשב גיימינג חדש וחזק במיוחד על מנת להריץ את כל המשחקים הקרבים (Call of Duty, Need for speed ועוד). לאחר שפניתי לכמה חברות בשוק על מנת לבצע קניה של מחשב, נתקלתי בחברה בשם Vicktoria pc ( חבר שלי קנה שם מחשב חזק גם למטרת משחקים והוא המליץ לי). באתר החברה יש כמה מערכות מחשב מוכנות לגיימינג ואחרי שעברתי על כולם בחרתי בזו: http://www.vicpc.co.il/ProductDetails.aspx?id=1057 מה דעתכם על המפרט הטכני? דיברתי עם המוכר בחברה וניתן לשנות חלקים מסויימים, האם לדעתכם יש מה לשנות? תודה.

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  4. Started by catsmonster,

מישהו יודע מה המעבד המקביל של intel למעבד AMD Fusion Processor E-350 נתקלתי במעבד הזה ופשוט אין לי מושג איך להשוות אותו למעבד אינטל כדי לדעת מה טובו. חזק יותר, חלש יותר מ- atom? טוב בשמירת סוללה? מריץ משחקים מלפני כמה שנים (אבל תלת מימד)? שמעתי שהוא גם כולל כרטיס מסך מובנה AMD Radeon HD 6310, איך הוא ביחס לכרטיס המובנה של intel במקבילו או שאולי הוא מקביל ל- ion? האם הוא מסוגל להריץ ווידאו ב- 1080p?

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  5. Started by vivogd,

היי, אני מחפש מחשב נייד שהוא בעצם DESKTOP REPLACEMENT אמיתי. עד עכשיו החזקתי מחשב נייד (LATITUDE 630) ומחשב שולחני חזק. כרגע אין לי מקום בבית למחשב שולחני ואני מעדיף להחזיק מחשב אחד בלבד. אני עוסק בתלת ובעבדות וידאו ארט, ואני גם גיימר חובב. אני מתכוון להתנייד עם המחשב לעבודה והבייתה אבל משקל לא מאוד מפחיד אותי. אודה לרעיונות. [br]פורסם בתאריך: 28.09.2008 בשעה 01:02:14 נ.ב.אני נוסע לארה"ב שבוע הבא ואוכל להביא מחשב משם ובלבד זשזה באמת ישתלם ושתהיה לו אחריות בינלאומית.

• 12 תגובות
    • 998 צפיות
  6. Started by vmaddog,

היי, אני מחפש מערכת ALL IN ONE עבור ההורים, דרישות גודל 20-27 touch i5 לפחות ssd128 דק כמה שיותר (יוצמד לקיר) שנאי כמה שיותר קטן\צר ( BUILTIN יתרון) FHD רמקולים מובנים אני רוצה לחבר גם לממיר אבל אין מקום לממיר, אבל קיימת נקודת רשת. חשבתי על להעביר את התמונה דרך הרשת, השאלה האם יש פתרון נוח(אמין פשוט ולא יקר) להפצת שידור של hot\yes דרך רשת? כלומר לשים את הממיר בארון תקשרות. ולחבר את ה HDMI לקופסה שתשדר לכתובת IP ) והמחשב יתחבר לערוץ streaming שניתן לצפיה ב VLC את השליטה בממיר (שיהיה בתוך ארון בחדר אחר) אפשרי דרך אפליקצית WIFI ומשדר INFRA יעודי השאלה האם יש פתרון כזה או משהו דומה? …

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  7. Started by TZamir,

בבאג ניתן לרכוש את המחשב acer Aspire R 14 תמורת 3500 ש"ח. http://us.acer.com/ac/en/US/content/series/aspirer14 רציתי לשמוע חוות דעת עליו. בעיקרון אני מחפש מחשב 14 אינץ' עם מסך איכותי וטוב שמשמש לתכנות (לכן חשובה לי איכות תמונה). i5 או i7, סרטים ואולי משחק פה משחק שם ברמה . התקציב נע באזור ה-3500.

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  8. חשוב לי שיהיה קל ומעוצב יפה....קראתי במאמרים והחלטתי שאני רוצה 15 אינץ' וחשוב שיהיה צורב. השימוש יהיה שימוש שוטף בנוסף אני רוצה את האפשרות לשדר סרטי HD לטלוויזיה בסלון. כמו כן אני רוצה להריץ עליו משחקים פשוטים כמו סימס 3 לדוגמא. התקציב בוא לא יותא מ4 אלף ש"ח. תודה

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  9. Started by idonimni,

א. אמא שלי צריכה מחשב נייד קליל,זול בעיקר לכתיבת מסמכים.. איזה מהם עדיף ולמה? 1. HP Compaq Mini 110c-1000 מפרט: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13793 אחריות: שנה מחיר:1742 2. Asus Eee PC 1000H מפרט: http://www.zol4u.co.il/Product.aspx?ProductID=632 אחריות: שנה מחיר: 1800 3. ASUS Eee PC 1000HA מפרט: http://www.zol4u.co.il/Product.aspx?ProductID=739 אחריות:שנה מחיר: 1776 ב. חיפשתי באתרי היצרנים,בגוגל ובזאפ ולא מצאתי 2 דברים לגבי המחשבים האלו: 1. אם המסך הוא מבריק או מט (אמרו לי שמט עדיף) 2. כמה אחוזים ממקלדת רגילה הגודל של המקלדת במחשב הנייד תוכלו למצוא לי את 2 הפרטים האלה בבקשה? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  10. Started by almog333,

שלום, מחפש מחשב מדיה סנטר. תקציב עד 4000 שקל. חשוב לי הדברים הבאים: מארז: Mini-ITX, כמה שיותר חיבורים לדיסקים קשיחים (לפחות 3) + ssd אחד, קירור טוב לדיסקים הקשיחים לוח אם - שיתאים למארז כמובן, עדיפות לכרטיס רשת אלחוטי מובנה. המחשב יחובר לרסיבר בעזרת hdmi דיסק קשיח אחד של 8 טרה + ssd לא גדול בנפח או במחיר. שידע להתמודד בקלות עם קבצי וידאו כבד כמו בלו ריי. עדיפות לחנות בירושלים, אך לא חייב, אם יש משלוח מחנות אמינה בארץ. אודה למי שיכול לעזור

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  11. שלום יש בירשותי מחשב נייד מדגם lenovo 3000 n100 type0768 ואני לא מצליח להתקין לו כרטיס קול מה לא ניסיתי הכולל!מהאתר גם הורדתי לא עוזר מה עושים?

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  12. אהלן, בסופו של דבר רכשתי את ה- dell inspiron 14z ultrabook, תודה לכל המייעצים. רציתי לדעת אפ מישהו התנסה עם החלפת ה-cdrom בכונן ssd במחשב הנ"ל? האם זו עבודה שניתן לעשות בקלות לבד?

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  13. שלום לכולם... אני רוצה לקנות נייד עם מסך 12-13 אינצ'. הקניה היא בארהב ומחיר של עד 1000$ (4000שח) פלוס מינוס. בדקתי קצת באתרים של חברות מובילות והמבחר הוא ענק. הדרישות שלי הם: עריכה של סרטים (אני מתחיל ללמוד קולנוע באוניברסיטה השנה). סוללה חזקה כמה שיותר (6 תאים לפחות). הרדיסק של לפחות 250GB וזיכרון של 4GB. וכמו שאמרתי מסך 12-13 אינצ'. מסך מגע מסתובב יתרון (אם לא פוגע באיכות המסך) אבל לא חובה או מקבוק (קצת יותר יקר אני יודע) 13 אינצ'. מה דעתכם? תודה.

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גם וגם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנטית, פוטושופ, הקלדת מסמכים, צפייה בסרטים וסדרות. הי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין לי שמץ מה זה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? א…

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  15. שלום לכולם לפני כשבוע שאלתי על מחשב לגיימינג בסכום של עד 3500, בסופו של דבר קרו דברים ולא קניתי את המחשב. עכשיו שיניתי קצת את התקציב ברצוני לרכוש מחשב חדש בסכום של 3000-3200 שקלים לא כולל ציוד היקפי/מסך חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מאוד אמין ויציב (עד כמה שאפשר) המחשב מיועד למשחקים בהגדרות בינוניות 1. מה התקציב המקסימלי? 3200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים/סרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - משחקים, סרטים: תדיר מאוד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של ה…

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  16. Started by BoRiS.K,

הראשונה בקשר למארז :אני רוצה מארז עם ספק כח טוב שיחזיק את הGEFORCE 6800 GT שיש לי תתנו לי הצעות (בלי הגזמה עד 400 שח ) חשבתי על זה אבל אני לא יודע כלום על הספק שלו!! http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=300111203&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=177# כל ההצעות שתתנו לי תתנו לי מהחנות http://www.com4u.co.il/ השאלה השנייה בקשר ללוח אם איזה לוח שווה לי ליקנות במחיר עד 600 (יכולים קצת לחרוג מהמחיר) מאותו חנות!!!

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  17. Amd Athlon T-Bird 1.44 MHz Asus A7V133 MotherBoard 512MB SDRAM 133MHz IBM Memory + 256 SDRAM 133MHz Micron Memory IBM 120GXP Vancouver 60GB 7200RPM WD Caviar 20GB 7200RPM WD Caviar 7200 hard drive WD1200JB 8MB Special Edition Drive Asus V8200 Deluxe NVIDIA GeForce3 64MB DDR Creative Sound Blaster Live Value 3COM 10/100 Network Card Asus X50 CD-Rom Drive PlexWriter 40/12/40A CD-RW CD-Writer Pioneer DV-117 16X40 DVD Drive MAG 786FD Monitor Microsoft Internet Keyboard Microsoft IntelliMouse Explorer USB Mouse Alcatel ADSL Modem With 1.5 ADSL Bezeq Conection ARCHOS Jukebox 20GB USB 2.0 Recorder HP DeskJet 640C Printer

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  18. כותרת אני מבקש שהמפרט יהיה טוב להפעלת משחקים כבדים וחדשים כמו דום 3 משחקי 08 GTA ואלה תודה מראש אפשר לחרוג קצת

• 19 תגובות
    • 998 צפיות
  19. Started by Srulz,

התקציב שלי עד 3800 בערך.. לא רציתי לחרוג אז בניתי אחד כזה תגידו לי את דעתכם http://img336.imageshack.us/img336/9246/untitled7sj.jpg תודה :> עריכה: אל תתיחסו לחתימה..

• 15 תגובות
    • 998 צפיות
  20. Started by Elad87,

המחשב בגדול הוא לסטודנט, כלומר עבודה משרדית, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה ומעט משחקים. גודל המסך לא פחות מ 12.1 ולא יותר מ 15.4 . לגבי המשקל אין יותר מדי חשיבות לנושא זה מעדיף ביצועים טובים מאשר משקל נמוך יותר. בקשר לסוללה חשוב שכן יהיה זמן סוללה ארוך כלומר 4+ שעות HDMI ויציאות נוספות זו ברכה אם כי לא חובה. 500GB הארד דיסק. כונן אופטי - צורב DVD. זיכרון פנימי - 3-4 ג'יגה העדפה היא לחברת Dell או לחברה אמינה אחרת אין בעיה לקנות גם מחשב עם זיכרון חלש יותר והארדדיסק קטן יותר ולשדרג ברמת התקציב עד כמה שניתן. בתודה מראש אלעד

21. Started by תמרי,

שלום לכולם אני רוצה לקנות נטבוק 10.1, ואחרי חיפושים רבים צמצמתי לבחירה בין asus 1005ha ן dell 1012 ואני פשוט לא מצליחה להחליט - מה עדיף?... השימושים שלי הם פשוטים מאד - וורד, אינטרנט, וקצת סרטים ומוסיקה האם המעבד (280 / 450) הוא משמעותי? האם ההבדל בין 160 ל250 בדיסק הקשיח משמעותי? האם העובדה שאחד בא עם ווינדווס 7 והשני עם XP משמעותית? בהנחה שזה לא כ"כ משנה לי האורך סוללה, כי ממילא רב הזמן הוא יהיה מוטען - מה אתם ממליצים? המון המון תודה תמר

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  22. Started by Neo810,

עכשיו תור אחי... התקציב הוא עד 3500 ש"ח כולל צורב DVD ומקלדת+עכבר (לא אלחוטיים), לא כולל מסך, רמקולים וכו'. הייתי מגדיר אותו כגיימר בינוני, ז"א היום הוא משחק עם משחקים די חלשים כי זה מה שהמחשב שיש מאפשר. המטרה היא מחשב לכמה שנים, עם כרטיס מסך שיריץ את כל המשחקים החדשים, לא צריך איזה מפלצת כי הוא לא כזה גיימר, מצד שני שלא יהיה בלתי שמיש עוד שנה-שנתיים. לא יהיה OC לכן אני מאמין שAMD מספיק. אצלי במחשב יהיה כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 7600GS SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL ₪559 ברור לי שכרטיס זה יריץ את כל המשחקים החדשים, השאלה אם הוא לא יהיה חלש מדי עוד שנה-שנתיים. כדאי אולי במקרה שלו לרדת במעבד מ4800 ל4200 וללכת על כרטיס מסך נגיד כמו זה: כרטיס מסך: …

• 13 תגובות
    • 998 צפיות
  23. Started by slim_shady,

מפרט למשחקים שיחזיק הרבה זמן+עכבר, מקלדת.... בלי רמקולים..

• 16 תגובות
    • 998 צפיות
  24. Started by Iron~Chef,

ללא דיסק קשיח ללא צורב dvd ללא מסך רק מארז וספק מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך תודה.

• 18 תגובות
    • 998 צפיות
  25. היי חברים ! יש לי חבר שמתחיל בקרוב לימודי אנימציה. לאחר שהמחשב הקודם נותק מהמכשירים - מבקש להתחדש במשהו חזק. על המחשב להיות החזק ביותר בגבולות התקציב, עם ראיה קדימה לתקופה ארוכה. עליו לתת תמיכה טובה ביותר לתוכנות כמו מאיה ולייטווייב . 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 - אלא אם אין מצב להכניס במחיר כזה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב ?משחקים ועריכה גראפית א) מיעוד לעבודה עם מאיה , לייטווייב - בשימוש כבד , עם אופציה לפרנסה עתידית . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא גיימר, אבל דרושה יכולת…

• 1 תגובה
    • 998 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.