עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום מחפש מפרט עם כמה דברים 1. עיבוד ה 264.H בכרטיס גרפי - עדיף עם תמיכה בבלו-ריי על הכרטיס 2. שקט ככל האפשר 3. עדיף עם ציפ-סט גרפי על לוח האם איזה לוח אם יתאים למפרט הבא ? האם צריך מעבד חזק יותר ? תודה ערן מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.6GHz E5300 : "SLAY7" - BOX ¤423 דיסק קשיח: WD GP 1TB 32MB SATA2 7200 RPM - WD10EADS ¤585 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-4GBPI ¤385 מארז: ANTEC NSK2480 + 380W EARTHWATS PSU ¤549 קרור למעבד: SCYTHE SHURIKEN (LOW PROFILE) - 3 HEAT PIPES CPU COOLER ¤146 קרור למארז: SCYTHE S-FLEX 120mm 800rpm ¤70 כמות:3 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤2373 להזמנות מעל 3,000 ש"…

• 13 תגובות
    • 984 צפיות
  2. Started by xZiPeR,

יש לי חבר שרוצה לקנות עכשיו מחשב בכ5000 ש"ח [פחות או יותר..]. המחשב יהיה בעיקר למשחקים ואין צורך בציוד היקפי, כונן קשיח או כוננים אופטיים למיניהם. החבר מעדיף מעבד של אינטל. בנוסף לזה יש לי שאלות נוספות - האם 7600GT Extreme Edition הוא כרטיס כדאי למחשב למשחקים ? מה אתם אומרים עליו ? והאם לדעתכם כדאי לו לחכות קצת בקניית המחשב עד ליציאת כרטיסי הDX10 או שלא כי הם יהיו יקרים במילא ? אולי כדאי לו בכלל לקנות כרגע כרטיס מסך זול ולהחליף אותו לאחר מכן לכרטיס DX10 אחרי שהם יצאו וירדו להם המחירים ? או שזה בכלל לא אפשרי שכן, לפי מה שהבנתי עומד לצאת תקן PCIe2 [לוחות אם עם PCIE רגילים יוכלו להריץ כרטיסים כאלו?]

• 14 תגובות
    • 984 צפיות
  3. Started by sky011,

שלום סליחה על השאלה הקצת טיפשית???? אם אני לוקח איתי את הנייד לארה"ב,איזה חיבור חשמלי עלי לקחת איתי. הרי המתח שם 110 וולט והתקעים שקעים שם שונים. תודה

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  4. Started by Svensk.il,

היי, מעוניין לקנות מחשב נייד בעיקר לשימושי אינטרנט ומוזיקה, קצת סרטים ואולי גם משחקים לא כבדים. כרגע ההתלבטות שלי היא בין השניים שציינתי בכותרת. את הטיימליין אני מעדיף בעיקר בגלל זמן הסוללה העצום, משקל קל יותר למחשב גדול יותר, מסך פחות מבריק, יותר דק ונייד. לעומת זאת ה-HP לוקח בגדול מבחינת מעבד וכרטיס מסך, מה גם שהוא מגיע עם אחריות לשנתיים לעומת שנה באייסר שאף אחד גם לא ממש בטוח מי נותן להם אחריות בארץ ואיך היא. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  5. Started by Mr.Pepo,

מארז ותכולתו בלבד, ללא צורב או כונן. אני מעוניין לשדרג בעתיד ל-DX10 ולהיות מוכן לשידרוגים עתידיים, כך שלא דרוש כרטיס מסך מפוצץ, אבל אני חושב שחובה מעבד קונרו ולפחות גיגה ראם. אבל אני סומך עליכם

• 14 תגובות
    • 984 צפיות
  6. אז ככה..אני מעוניין בשידרוג המחשב שלי וזה המפרט שהרכבתי לעצמי אני מצפה מהמחשב שילווה אותי לפחות ל3-4 שנים הקרובות ושיעמוד מול כל משחק חדש שיצא בזמן הזה(לפחות זו האשליה) התקציב שלי נע בין 3000 ל- 4000 לטובת העניין אני מבקש להתייחס לכל חלק בנפרד וגם להכל כיחידה אחת Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 BLACK Front USB 300W Case Gigabyte GA-8SQ800 SIS 655 Motherboard (HT,DualDDR,AGPx8,Firewire, ATA133,5.1 Sound,USB 2.0) Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX Winbond DDR 256MB 2700/333mhz ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Bulk Video Card Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD חשובה לי חוות הדעת שלכם אז תודה לכל מי שיעזור

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  7. ערב טוב נתחיל בקצת רקע אתמול הבן של המנקה שעובדת אצלי ראה ערוץ הקניות והוא ראה שם מחשב "מעולה" במחיר "מציאה" במקום ב-6000 ש"ח רק לעשר דקות הוא נמכר ב"זילזול" במחיר של כ-4000 ש"ח... והם ששו להזמין אותו בגלל המחיר "מציאה"... היום יום חמישי זה היום שבוא היא עובדת אצלנו ישר שהיא באה היא התחילה לתחקר אותי ולספר לי וכמובן לא היה לי לב להגיד לה איזה מחשב "מעולה" היא קיבלה... אז אמרתי לה שתתקשר לשם ותבקש את המפרט... והיא ביקשה אותו ולקחה את המפרט לטכנאי בעל ידע... והוא סיפר לה את האמת המרה... כעת היא פנתה אליי לעזרה... ואני פניתי אליכם... כמו שמציינת הכותרת התקציב הוא 3500-4000 ש"ח בלי הוצאות מיותרת מסך לא צריך ולא מדפסת... המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט וליישומי אופיס בשביל העבודה …

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  8. Started by Men7a,

שלום , אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי [המפרט מופיע בחלונית בצד] שיעסוק בעיקר במשחקים עכשיו אני לא הולך לקנות מחשב חדש במכה אחת , אני מעוניין לשדג לאט לאט כי כסף אין לי [אני חייל] עכשיו החלטתי להתחיל עם כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ואחרי זה לקנות לוח אם ומעבד ולבסוף את כל עניין הקירורים וכדומה אין לי הגבלה בתקציב , אבל אני לא מתכוון לקנות דברים במחירים מעל 1500 שקל...[אולי חוץ ממעבד שאמור להיות הכי יקר] בלי שום קשר ההורים שלי נוסעים לתילאנד , יש טעם לחכות ולקנות משם את הרכיבים? או שעדיף לקנות פה בארץ? תודה מראש על העזרה!

• 13 תגובות
    • 984 צפיות
  9. Started by Nparker,

המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית הכי חשוב ואני חוזר הכי חשוב לי שיהיה הכי קל שיש! אני נוסע הרבה ואני משקיע הרבה כסף על המחשב כי אני לא רוצה לבנה בתיק אני רוצה את המחשב הכי קל וקטן שיש היום! תודה

• 10 תגובות
    • 984 צפיות
  10. Started by oDot,

היי, דרוש לי מפרט לשרת Windows Small Business Server 2011, הכולל וירטואליזציה, ייתכן ענפה. השרת יריץ מערכות מלאי, ERP, ניהול חשבונות, שרת אקסצ'יינג', ניהול דומיין, יאחסן קבצים ופעולות הדומות לאלה. השרת יכלול מערך רייד (לא החלטתי עדיין אם 1 או 5, אשמח לשמוע המלצות, מטרת הרייד היא גיבוי בעיקרה) של 2 HDים של 2 טרה כל אחד כאשר אחד יגבה את השני (בהנחה וזה רייד 1). הוא ישרת בסביבות ה15 עמדות, לא כולל עבודה מרחוק. הוא יצטרך להחזיק כמה שיותר שנים ולדרוש כמה שפחות תחזוקה. הכנתי מפרט בעצמי משיטוט בפורום, הנה הוא ולאחריו התלבטויותיי: Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Tray, יחידות 1 ₪1449 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2465 Corsair 8GB Kit (4GBx…

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  11. היי אני מעוניין להחליף את המעבד שלי (TK55 = טיורון מסורס) למעבד מסדרת הTL מה ההבדל בין הTL לבין הMK\ML\TL? המחשב שלי מורכב תחת ערכת שבבים nForce 560 והמעבד בסוקט 638 והתמיכה במעבדים ממש לא ידועה לי :\ מה המקסימום שהוא יכול לקבל. אשמח לתשובה. TL-60 http://cgi.ebay.com/AMD-Turion-64-X2-Mobile-technology-TL-60-TMDTL60HAX5DC_W0QQitemZ280279541419QQcmdZViewItem?hash=item280279541419&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318 TL-56 http://cgi.ebay.com/FB-AMD-Turion-64-X2-TL-56-1-8GHz-CPU-TMDTL56HAX5CT_W0QQitemZ350116546629QQcmdZViewItem?hash=item350116546629&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318 …

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  12. Started by BloodyW,

היי, יש לי מחשב ישן מ2007 בערך, אני מעוניין לשדרג אותו כדי להריץ את BF3 לפחות על HIGH, אם זה אפשרי. כרגע המשחק רץ על LOW וזה על הפנים. 20-40 FPS. המפרט הנוכחי:GIGABYTE GA-P35C-DS3R, INTEL Q6600, AMD RADEON 4780HD 512MB, 4GB RAM 667MHZ, ENERMAX LIBERTY 500W 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20" 1680X1050 -ל…

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  13. Started by kletsman,

המליצו לי לקנות מחשב של ibm צריך למטאלב ואוטוקאד אם יהיה אפשר גם שיריץ משחקים מה ההבדל בין גרסאות R ו T? אמרו לי שהוא יותר אמין מבחינת רכיבים ויותר קשיח למקרה של פגיעה פיזית לא מכוונת

• 10 תגובות
    • 984 צפיות
  14. Started by Charlie17,

אהלן אנשים, אני לפני כמה זמן קיבלתי מפה מפרט למחשב גרפיקה וזה המפרט הסופי...ויש לי גם כמה שאלות 1) Intel Core i7 920 2.66Ghz Tray Stepping D0 SLBEJ 1x - 2) Kabuto Scythe Fan 1x - 3) Asus P6T X58 Intel Chipset For i7 Nehalem 1x - 1279 4) Kingston 2GB DDR3 1333Mhz 3x - 5) WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 WD5000AADS 2x - 6) PNY Quadro FX580 512MB PCI Experss 1x - 7) Antec 300 Gaming Case 1x - 8) SeaSonic 500-550WT PowerSupply Fan 1x - 9) SAM SHS223B X22 SATA DVD 10) Dell 22" 6ms 1:1000 1680 x 1050 2209WA UltraSharp 2209WA אוקי...לגבי ה 2 דיסקים קשיחים, השאלה שלי היא,למה לקנות 2? לחפוף ביניהם או משהו כזה? מה זה בדיוק נותן? ולא עדיף אם כבר 1TB? עוד שאלה, האם יש סטיקים של 4GB …

• 12 תגובות
    • 984 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, יישומי office, עריכה גראפית , צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש פרטי - עריכה והמרת RAW ל-JPEG בתוכנות של ניקון ובעתיד אולי גם DXO. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

16. Started by 343,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.8k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים המדורניים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell Ultrasharp 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי הכול חוץ ממקלדת 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמ…

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים החדשים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כונן אופטי (צורב)…

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  18. 1)מטרת המחשב העיקרית ואולי הבלעדית היא לצורך סימולטורים של טיסה כמו fsx או הבאים שיבואו בקרוב. 2)לפי אתר זה http://www.jetlinesystems.com/performance.html הדבר הכי חשוב הוא המעבד ולכן ההתלבטות היתה בין core i5 760 לבין Phenom II x6 Six Core 1055T לבין Phenom II x4 Quad Core 965 אבל רמות המחירים שלהם מתחילות להתקרב לרמה של core i7 930 (הפרש של כ 350 ש"ח ) השיקול שלי ללכת יותר לכוון של האחרון מתוך הנחה שהוא יותר חזק בסופו של דבר מכל השלושה הראשונים.חוץ מזה בקרוב ייצא הסימולטור החדש של מיקרוסופט לכן לא יזיק להיות מוכן גם לעתיד עד כמה שאפשר במסגרת תקציב סביר. מה דעתכם? כמו כן אם כבר אז כבר...אני מעדיף שכרטיס המסך לא יהיה יקר מידי אבל עדיין יכלול אפשרות של dx11 ולכן זה נראה יו…

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  19. אהלן אני רוצה להרכיב מפרט למחשב לבת דודה שלי המחשב ישמש בעיקר לאופיס, אינטרנט ומיילים, (משחקי קלפים מקסימום) אימיול, סרטים, מוזיקה...הדברים הרגילים ללא מסך, מקלדת ועכבר (קיימים כבר) אז ב 4000 שקלים אנחנו צריכים מחשב + זוג רמקולים איכותיים (למחשב) אם אפשר לכלול כרטיס מסך MID RANGE או LOW RANGE, שיהיה לכל מקרה (יש לה מסך שאפשר לחבר דיגיטלית, אז למה לא לנצל) ואם אפשר בתקציב הזה ג'יגה זכרון, בכלל יהיה מעולה הרבה תודה מראש לעוזרים

• 19 תגובות
    • 984 צפיות
  20. Started by _Nas_,

שלום, מצאתי את המחשב נייד Lenovo S12 יד שנייה לקנייה בכ 1300 ש"ח. רציתי לדעת אם המכשיר טוב לגיימינג קל/בינוני. משחקים כמו Mafia2. קישור למכשיר - http://www.tamlil2100.co.il/Product....2524&pid=21063

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  21. Started by Patty15,

היי, מעוניין במחשב נייד/שולחן (מה שיותר אמין ומתאים לדרישות הדי לא בשמיים שתכף ארחיב, באמת אין לי מושג) מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח. חריגה של 100-200-300 באה בחשבון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה + הורדה קבצים וסטרימינג של סרטים/סדרות/אירועי ספורט באיכות 1080p אבל דרך HDMI שמחובר לטלוויזיה אז מסך חזק לא קריטי, רק מחשב שיוכל להריץ את זה בלי להישרף. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש כונן קשיח חיצוני ש…

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  22. חברה תעזרו לי המחשב נייד שלי החליט שהוא פלטה של שבת כרטיס מסך במעמץ (משחק עם גרפיקה טובה כך שהוא נשאר שעות במעמץ) מגיע ל 76 מעלות חום (אפילו אקומול לא עוזר) והמעבד איזה 72 מעלות מה הולך פה (אמרו שהוא יכול לעשות הכל חוץ מלהכין קפה ובעצם הוא כן יכול להכין קפה ;D) שמעתי שיש בעיות בכרטיסים של nvidia ויש עידכון ביוס רק שלא מצאתי את זה וזה בכלל עוזר ? האם מגש קירור יעזור או כל פטרון מעשי החברה פה מבינים במחשבים תנו לי עצות המחשב הוא: GX 600 של MSI (נקנה בחו"ל) מעבד: T7500 2.2 כ"מ NVIDIA בלה בלה בלה 8600GT לוח אם: משהו אינטל עם צ'פסים (למה אינטל צריכה מהנדסים עם היא מיצרת צ'יפס גם אני יודע) מקווה שהמפרט מספיק מלא פשוט אני לא טוב בלזכור הרבה מספרים ואותיות …

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  23. Started by DsDs,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, שיהיה מספיק חזק ויריץ משחקים כדוגמת PES 2010.. המחשב ששמתי לב עליו הוא המחשב בקישור הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=9221 רציתי לדעת כמה דברים לגביו: 1) האם הוא אכן יריץ משחקים כדוגמת PES 2010 או שיהיה לו קשה? 2) מה זאת אומרת בכרטיס מסך: With 1 GB Dedicated ? זה יאט לי את המחשב עצמו כי זה משתמש בזכרון שלו? 3) האם המחשב מספיק חזק? (מעבד במיוחד) 4) ובכללי - האם שווה את המחיר? אגב.. אם יש מקום יותר זול מזה לקנות אותו, אני ישמח לדעת.. תודה מראש!!

• 10 תגובות
    • 984 צפיות
  24. אני מבקש את עזרתכם במציאת מחשב נייד לשימוש כללי (תמונות, אינטרנט, אופיס...) דרישות מיוחדות: חיבור BT, HDMI, צורב DVD שיוכל להריץ סרטי HD בחיבור לטלוויזית LCD במחשב ייעשה שימוש באופן כמעט מוחלט בתוך הבית ככה שאין יותר מדי חשיבות לביצועי סוללה ולמשקל. גודל מסך 15.6 אינץ' אבל ניתן להתגמש. אחריות ל3 שנים כולל מערכת הפעלה שאלה נוספת: ברשותי מחשב נייד ישן שסובל מכמה תקלות שעלות התיקון אינה משתלמת. למרות זאת יש בו עדיין חלקים תקינים (הארדיסק, זכרונות RAM, מסך וכו'). האם ידוע למישהו על מקום בו ניתן למכור את המחשב לחלקים? המחשב מדגם Dell Studio 1537

25. שלום לכולם לפני כשבוע שאלתי על מחשב לגיימינג בסכום של עד 3500, בסופו של דבר קרו דברים ולא קניתי את המחשב. עכשיו שיניתי קצת את התקציב ברצוני לרכוש מחשב חדש בסכום של 3000-3200 שקלים לא כולל ציוד היקפי/מסך חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מאוד אמין ויציב (עד כמה שאפשר) המחשב מיועד למשחקים בהגדרות בינוניות 1. מה התקציב המקסימלי? 3200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים/סרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - משחקים, סרטים: תדיר מאוד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של ה…

• 6 תגובות
    • 984 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.