ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
אם אפשר מפרט עד 7000 עם חריגה עד 7500 שיכלול ג'יגה זיכרון ו7800GTX... תודה נ.ב לא צריך מסך ,מקלדת ועכבר... ועדיף מארז כזה אם זה מסתדר..: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_1583&products_id=10326 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=10689 מה יותר טוב? אהבתי את השני
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן שנתיים עם החומרה הבאה: Intel Core i5-4670 MSI Z87-G41 PC Mate(MS-7850) Zotac GeForce GTX 680 2X8GB G. Skill RipjawsX מאז שקניתי אותו היו לי איתו בעיות בלי סוף. הוא לא היה מזהה לא הארד דיסקים, מנתק לי אותם באמצע עבודה וכו'. לא חשוב כמה פעמים שלחתי אותו למעבדה זה לא עזר - בהתחלה אמרו לי מערכת ההפעלה, אחר כך ההארד דיסקים אבל הם עבדו מצויין בכל מחשב אחר ששמתי אותם. אני נוטה להאמין שהבעיה היא בלוח אם. אני עובד עם 4 הארד דיסקים - סך הכל 6 וחצי TERA. אני מעוניין עכשיו להחליף את הלוח אם. אני מחפש לוח אם שיספיק לי לכמה שנים - כלומר בעתיד כאשר ארצה לשדרג את המעבד, כרטיס מסך והזיכרונות אוכל לעשות את זה בלי לרכוש לוח אם חדש חדש. כמו כן אני אצטרך מארז מחשב חדש - המ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה המחשב הנייד שלי החליט שהוא שובק חיים והפסיק לעבוד במכה אחת, ועכשיו אני תקוע בלי מחשב. אז ככה: אני מחפש מחשב נייד 15.6 אינץ' שיהיה טוב לפעולות פשוטות כמו עבודה עם מסמכים וסרטים, אבל שגם יהיה טוב למשחקים וכל מיני. התקציב שלי הוא עד 4000 ש"ח, עם חריגה קלה במקרה ו עד 4200 ש"ח. אני כבר ממזמן הפסקתי להתעדכן בעולם המחשבים ככה שכבר אין לי מושג מה שווה ומה לא, ככה שאין לי מושג מה כדאיפעולות פשוטות כמו עבודה עם מסמכים וסרטים, אבל שגם יהיה טוב למשחקים וכו'. בנוגע למערכת ההפעלה אני רוצה לנסות Windows 8 כי הבנתי שהוא די טוב ויש לו מלא דברים שאין ל-7. תודה רבה לכל מי שיעזור.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב הש…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמעט 3 שנים עשיתי את טעות חיי, קניתי מחשב בלי להתייעץ ב HWzone פשוט נכנסתי לחנות ונתנתי למוכר להרכיב ''מה שהוא רוצה'' קניתי פנטיום D (2 ליבות מודבקות פיזית) בקיצור הנה המפרט intel pentium dual core 3.4GHZ asus p5ld2 se 1gb DDr2 533MHZ hdd 250GB g-force 7300LE מארז גנרי וספק גנרי. חשבתי על למכור אותו ולקנות חדש אבל אף אחד לא רוצה לקנות :SSSS אז אמרתי נשדרג כמה חלקים ואלי יהיה בסדר חשבתי על לקנות מעבד אחר אבל תהיה לי בעייה עם הכרטיס מסך הוא pciE 1 בקיצור מה את אומרים? לוח+מעבד+כ.מסך או מעבד+כ.מסך ?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקציב הינו 8000 ש"ח אפשר לחרוג עד 500 ש"ח השימוש העיקרי הוא משחקים וצפייה בסרטים/סדרות באיכות גבוהה. בנוסף עבודה עם אפטר אפקט, ופוטושופ(אך לא לשם זה נקנה המחשב). כמעט כל משחק חדש שיוצא בהגדרות גרפיות הגבוהות ביותר, מעוניין ברזולוציה הכי גבוהה בתמיכה ב4K אין צורך בציוד היקפי כלשהו. שקט חשוב מאוד. לא מתוכנן אוברקלוק יש צורך במערכת הפעלה, ככל הנראה 10/8 אין העדפה לחנות, מאזור המרכז הקנייה מתוכננת לימים הקרובים אלא אם כן יש משהו פורץ דרך שיש סיבה לחכות לו עד כחודש ימים. לא מתוכנן שידרוג בשנתיים הקרובות. חשוב : 2 טרה SSD באזור ה 250. זכרון 16 מעבד i7 עם 6 ליבות. כרטיס מסך 1800-2500 ש"ח תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את הנייד של אסוס ux330, אבל צריך לעבוד איתו בעיקר בחוץ בטבע, באור שמש. אם יש לכם אותו, אשמח לקבל חוות דעת האם האור של המסך מספיק חזק. אם לא, אשמח לדעת על מחשב נייד אחר שאפשר לעבוד איתו באור יום (לא בצל). תודה ליאב
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזו רמה של שקט זה נותן להערכתכם מ-0 עד 10? איזו קונפיגורציה תיתן את הכי שקט ביחס למחיר בתקציב של עד 500 ש"ח כולל ספק בהנחה שהקירור הוא של ZALMAN 7000V Al SI Edition? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות כדי שהמאוורר שלו לא יעשה הרבה רעש ושהוא לא יתחמם מאוד? Acer Aspire 3000
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב אני זקוק למפרט מחשב ב2000 ש"ח ללא ציוד היקפי המחשב יחובר למסך 22 המשחקים שיופעלו הם Call Of Duty , gta ,need for speed כמובן כל המשחקים בגרסאות האחרונות שלהם תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם הנה המפרט שחשבתי עליו: (אני לא צריך צורב ולא ציוד היקפי) ¤550 ¤550 1 מעבד Intel Core 2 Duo E4600 Box ¤342 ¤342 1 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤207 ¤207 1 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤344 ¤344 1 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤128 ¤128 1 מארז ללא ספק ASUS TA861 ¤172 ¤172 1 ספק כח HEC WIN 385W ¤ 1,744 סכום כולל מע``מ יש לי מספר שאלות: יש הבדל רציני בין הלוח שרשמתי לבין ה- GA-P35-DS3L ? זה מאה וקצת שקל ואני כבר חורג מהתקציב... הספק אמור להיות יחסית שקט נכון? הוא יסחוב את המערכת גם יתווסף כרטיס מסך בעתיד( לא כרטיס רציני משהו בינוני ומטה)? אם יש משהו שכדי להחליף או לשנות אני ישמח לשמוע את דעתכם! תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך מפרט דל תקציב שיעבוד זריז יחסית למחיר חשבתי ככה : מעבד :G2020 לוח :ASUS P8H61 MLE זכרון KINGSTON 2*2 ספק: SeaSonic 350W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-350ET מארז זול כולשהו 945 שח סהכ
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לשדרג את המפרט הבא: ntel Pentium Dual-Core E5200, Schyte Shuriken cooling GIGABYTE GA-73PVM-S2H (nVIDIA chipset 630i) G.SKILL DDR2 2x2048MB 800MHz CL 4-4-4-12 HDD1: Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB HDD2: Samsung HD103S J 3.5" 1000GB SATA2 32MB LG GSA H42N X18 PATA DVD Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE kit Enermax modu 425 watt CASE: ANTEC SOLO LCD MONITOR: DELL 2209WAF מטרות השדרוג, לפי סדר החשיבות: 1. עבודה מהירה יותר בעריכת וידיאו ביתי עם PINNACLE 2. הרצה של MATLAB 3. עבודה חלקה ב- WIN7 בפונקציות זוללות עיבוד, כגון מיון 10,000 קבצים לפי קבוצות טיוג (תמונות או שירים) 4. משתמש לעיתים ב- PHOTOSHOP לא נועד למשחקים! מעוניין שהמחשב ימשיך לעבוד בשקט, ול…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב הנייד: אסוס X75VB https://www.asus.com/Notebooks/X75VB/specifications/ המחשב בצבע לבן כמו בתמונה ספויילר מפרט: Intel® Core™ i5 3230M Processor DDR3 1600 MHz SDRAM, OnBoard Memory 4 GB + 4GB KINGSTON 17.3" 16:9 HD+ (1600x900) LED Backlight NVIDIA® GeForce® GT 740M with 2GB DDR3 VRAM SSD 256GB SAMSUNG WINDOWS 10 המחשב עלה לי 3600 שקל + 700 שקל בערך הזיכרון והSSD. סך הכל 4300. אצלי בערך שנתיים. המחשב מהיר משחק איתו בהרבה משחקים חלק בהגדרות גבוהות חלק נמוכות סך הכל מבסוט ממנו. וגם שיפרתי אותו בSSD וזיכרון. :] עכשיו חבר רוצה לקנות את המחשב שלי ואני יקנה נייח במקום . עכ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבוע טוב, אני כרגע נמצא בארצות הברית ואני רוצה לקנות לאפטופ חזק שישמש אותי לגיימינג(לא גיימינג מטורף, COD ומשחקי פעולה כאלה ואחרים). ראיתי את המחשבים של TOSHIBA QOSMIO בחנויות ומאוד התלהבתי מהמפרט שלהם, לדוגמא X505-885. האם יש מחשבים במחיר האלה אשר עולים על הביצועים של המחשב הנל? תודה מראש אלעד
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז ככה אחותי צריכה מחשב וזה יהיה בעיקר לגלישה באינטרנט ושימושים קלים אבל במחשבה לעתיד אני רוצה שהוא יהיה מספיק חזק להתמודד אם בלו רי -הם לא "מורידים" אבל שהכונני בלו רי יהיו זולים מספיק אני ימליץ להם לקנות כונן למחשב ולחבר אותו לטלוויזיה הגודל פחות חשוב וגם המשקל והבטריה פחות חשובים כי זה תחליף שולחני שלא אמור לטיל יותר מידי אם אפשר שיאפשר קצת משחקים ככה שתמיכה בDX10 תיהיה נחמדה אבל לא צריך שיריץ משחקים כבדים אני חשבתי על המחשב הזה - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6828&perur=2&t=1&c=339 ועל זה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6578&perur=2&t=1&c=339 אבל אני ישמח להמלצות בתודה קרירין
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Intel p4 2.4ghz 533 mhz Asus p4s533 crosair 256 mb 333mhz FX5700LE 256mb 80gb 7200 seagate LG 40x12x40 LG 52 כמובן שיש מארז כונן דיסקטים כרטיס רשת ספק יו אס בי מקדימה... מחיר שכדאי למכור בו זה המחשב שקניתי לפני שנה וקצת הכרטיס מסך משודרג.. כמה שווה המחשב הזה היום? ******* לא כולל מסך,מקלדת ,עכבר. *******
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן קניה של חלקים חדשים למחשב שאני ישים במארז שכבר קיים אצלי ומתכנן להשאיר גם את הספק כח וכרטיס מסך, ומתלבט אם לקנות הכל ולא להשאיר כלום. אני צריך עזרה בלהבין אם המארז והספק כח יחזיקו את המחשב החדש ועל הדרך אם לדעתכם שווה להשאיר את הכרטיס מסך או להחליף (המטרה שיחזיק משחקים חדשים כמה שנים בהגדרות סבירות ושירוצו חלק) מחשב מיועד לגיימינג ועריכת וידאו קלה. מתלבט אם הכרטיס מסך יחזיק לי הרבה זמן או שעדיף שכבר אחליף הכל.. זה החלקים החדשים: מעבד אינטל: http://www.ksp.co.il/?uin=23152 ]מעבד אינטל Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: http://www.ksp.co.il/?uin=13196 ]קירור למעבד Noctua NH-U9B SE2 1 לוחות אם …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה ברשותי מחשב AMD ATHLON XP 1800 שעבר זמנו כבר אני מעוניין לקנות מחשב חדש אשר לא יכלול את החלקים הבאים CD Rom, צורב DVD, כרטיס מסך Ge Force 6600 GT 128mb AGP לא PCI EXPRESS, מסך, רמקולים. עכשיו אני מעוניין שתרכיבו לי מחשב אשר יכלול: הארד דיסק - 200 גיגה, sata או sata 2 מעבד - AMD 64 3000 venice socket 939 לוח אם - שיתמוך ב- AGP מכיוון שכרטיס המסך שלי הוא בחיבור AGP ואני לא מתכוון להחליף אותו. ו- socket 939 זכרונות - מינימום 1 גיגה מארז - אני מעוניין במארז קרימנלי שיקרר ולא יהיה מחסן אבק וכמובן שיהיה אחד היפים ספק - Enermax 420W עם התקן ATx 2 עכבר ומקלדת - לוגיטק רצוי ואלחוטי לא כל כך. עכשיו המחיר שאני מוכן להשקיע זה 4 אלף אז תפציצו תודה מראש רועי..
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני דגמים של מחשבים ניידים בשימוש של גיימינג למשחקים כמו Battlefield 3 ומשחקים עדכניים נוספים וכמו כן גם בשימוש של צפייה במולטימדיה באיכות גבוהה, גלישה ועריכת מסמכים. הדגם הראשון הוא Lenovo Z500 i7 GT 635M: http://ksp.co.il/?select=&uin=17957 הדגם השני הוא MSI GE60 i5 GTX 660M: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9719 ההבדלים העיקריים בין השניים מסתכמים: במשקל (ה-Lenovo שוקל 2.2 ק"ג, וה-MSI שוקל 2.5 ק"ג) במעבד (ב-Lenovo i7 3632QM Quad Core, וב-MSI i5 3210M Dual Core) בכרטיס המסך (ב-Lenovo GT 635M 2GB, וב-MSI GTX 660M 2GB) בדיסק הקשיח (ב-Lenovo 1TB 5400RPM, ב-MSI 750GB 7200RPM) במסך (ב-Lenovo 1366x768, וב-MSI 1920x1080) במחיר (ה-Lenovo עולה 4290 ש…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות לפטופ חדש ואשמח לקבל איזה מפרט מתאים. השימוש בכללי הוא לעבודה סטנדרטית ולא למשחקים ועריכה שדורשים כרטיס מסך רציני.. 4/8 ג'יגה RAM , נפח של 1.0/2.0 טרה יספיקו. גודל המסך(13.3-15.6) זה מקום להתגמש לטובת מחיר נמוך והעיקר שהסוללה תחזיק לאזור ה5-6 שעות בלי חיבור לחשמל. תקציב של 2500 ש"ח, תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם! אני מחפש משטח קירור הכי פשוט שיש, אני עובד עם הלפטופ המון על המיטה+צופה בסרטי HD שהוא על המיטה ומחובר לטלוויזיה הוא לא נורא מתחמם, אבל זה גם לא הכי בריא, ראיתי את זה http://www.logitech.com/en-us/notebook_products/cooling_pads/devices/6073 זה מעולה! אבל לא מצאתי חנות בארץ שמוכרת את זה... יש לכם המלצות למשהו דומה? בלי שטיקים בלי מאווררים, משהו פשוט שמניחים עליו את המחשב, היש חיה כזאת בישראל? תודה וחג שמח!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
להלן הפרטים שסיפקה שירי (שביקשה ממני לשאול כאן במקומה). * מטרות המחשב? לשמיעה ועריכה של מוזיקה (התוכנה הכי כבדה שתרוץ עליו היא קיובייס...), צפייה בסרטים ובסדרות, גלישה באינטרנט וכל שאר הדברים הקלאסיים. חשוב שהוא יוכל לסחוב כמה שנים טובות עד הקניה הבאה ולא יתחרפן אחרי שנתיים. * גודל המסך? 14' * משקל רצוי? שלא יהיה כבד, אבל לא חשוב במיוחד שיהיה יותר מידיי קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כשעתיים שלוש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן + צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשוב לי גם להטיל וטו על ה…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 5000 שקל המחשב צריך להיות עם חיי סוללה סבירים + ובעל יכולה להריץ משחקים כבדים מאוד על איכות גבוהה ראיתי את המחשב הזה בנתיים http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=3408 אבל אני מחכה להצעות נוספות ואולי יותר טובות תודה לכל העוזרים אני חייב שזה יהיה כמה שיותר מהר כי די דחוף לי לקנות בזמן הקרוב תודה..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-