ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
רציתי לשאול מה ההמלצה, מחפש מחשב שיהיה 13 או 12 אינץ', מה שהכי חשוב לי זה שהוא לא ישקול יותר מדי, שיהיה אפשר להתנייד איתו, מבחינת התקציב אפשר לחרוג עד ל-4 השאלה אם צריך... השימושים יהיו בעיקר אופיס ואינטרנט אך תמיד יהיה נחמד אם הוא יצליח להריץ סרט באיכות HD ... תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
[table][tr][td]אז ככה..החיפוש שלי שלי אחרי מחשב נייד לא הכי מניבים פירות כרגע ( לצערי ) מצאתי מישהו שמוכר מחשב נייד( כמובן יד שנייה) דגם G550 - מסך 15.6 LED , מעבד T4400 , זיכרון 3GB DDR3 1066Mhz , דיסק קשיח GB250 , משקל 2.7 , מ.הפעלה Windows 7 Premium[/r][/t][table][tr][td]מצלמה מובנת + עכבר אופטי 5 לחצנים . נקנה לפני פחות מחצי שנה היה בשימוש רק מספר חודשים ,יש עדיין אחריות , כחדשש! מה אתם אומרים? מה המחיר שהוא אמור למכור את זה? בכוונה אני לא מציין כרגע את המחיר על מנת לראות האם המחיר שהוא נותן הגיוני דרך אגב,מחשב נייד כזה יכול להחזיק פוטושופ ותוכנות גרפיות למיניהן? האם ניתן לשפר את המחשב נייד בביצועים? להוסיף לו דברים ( אני יודע שבעיקרון לא אבל עדין אשמח לתשובה ברורה ) …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnaharia&uin=11504 אני מחפש מחשב בתקציב של 4000+-. אני סטודנט והמחשב מיועד לשימוש כללי אבל ארצה להריץ משחקים מדי פעם (גם אם על LOW). האם יש משהו יותר טוב בתקציב הזה? (מכוון שיש לי מסך גדול בחדר אסתפק בנייד בגודל עד 14)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. 6.5K לנצל הכל 500 ש"ח 2. משחקים: CRYSIS2, GTA IV, BF3, METRO 2033, BFBC2. רק למשחקים. הכי גבוהות שיש. 3. מסך: אני דווקא חשבתי על DELL 23" 2113 משהו כזה חח.. 4. צורב והרכבה. 5. הכל חוץ ממקלדת עכבר אוזניות ורמקולים חוץ מאלה תרכיבו לי הכל. 6. 9 7. לא יודע אם צריך. 8. לא אבל אני עומד להשתמש במערכת הפעלה WIN 7 Ultimate 64BIT 9. לא אני יכול לאסוף מכל מקום אבל החנות הכי זולה שלכם. 10. אני מתכנן SLI או CFX או SLI או CFX עתידיים. 11. אמרתי שורה למעלה. 12. כן.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לצרכי גלישה, מולטימדיה ופיתוח תוכנה (VISUAL STUDIO, ECLIPSE) * גודל המסך? 15' * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא במיוחד, אפשר להתפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)? לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200GB, אבל גם אפשר להתפשר * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא רצוי גם 3GB RAM, מעבד i3. nודה מראש
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד בגודל 13 אינצ', בתקציב של כ 3K עם אפשרות לחריגה אם הדרישות גבוהות מדי בעיקרון אני מתכנן על מחשב עם כרטיס OB (שממה שראיתי מחיפושים יכול להריץ דברים פשוטים כמו WOW, CODMW, ואף RA2 על הגדרות שחיקות) כדי שהסוללה זמן גבוה ככל האפשר (לוקח לצבא אז אני רוצה ניידות גבוהה) ושיתחמם כמה שפחות (כי לפעמים נרדמים על איזה סרט במיטה ). כבעלים מרוצים של DELL N5010 שמתי עין על N3010, אבל האם יש למישהו הצעות טובות יותר? תודה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אז מה אתם אומרים ? שימוש עיקרי - תוכנות CAD ותלת מימד , גרפיקה ( פוטושופ ואילוסטרייטור ) , מחשב מחשב אמין , איכותי וחזק איזה מבין החברות / דגמים הוא היותר משתלם ? ואם ללכת על אחד מאילו , מה אתם אומרים על האופציה של להביא מחול ? אשמח לעזרה ולעצות ! תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד עד 4K. המחשב הולך להיות לשימוש כללי במקום מחשב רגיל, מטעמי מקום. עדיפות לללא מערכת הפעלה וחובה 4GB זיכרון. הרדיסק לפחות 320GB. תודה.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שימוש עיקרי עבודה משרדית (office 2010) ושימוש בתוכנות גרפיקה - photoshop, flash, illustrator, indesign וכו'. המחיר גמיש, אבל נראה לי שזה תקציב סביר לדרישות. לגבי מסך - אני סגור על דל u2311, אבל כל השאר גמיש... לגבי שקט - שיהיה שקט ממוצע, לא צריך את המחשב הכי שקט... אני מעדיף לקנות הכל מחנות אחת, נוח לי ksp, אבל גמיש כל עוד שזה בדרום (ב"ש). לאחר קריאה רבה ובדיקות, בניתי את המפרט הבא, אשמח לקבל דעות, הצעות וכו'. אגב, בחרתי ספק כוח גדול בשביל אופציה לשדרוג הארד-דיסקים נוספים וכרטיס מסך בעתיד, במידה ויהיה צורך. Price list updated 08-04-2011 מעבדי AMD Price Units Total Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box 480 1 480 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE Price Units Total…
-
- 11 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג את החומרה שברשותי, אשמח לקבל הצעותיכם במסגרת הפרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 300 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המחשב מיועד למשחקים, משחק על מסך 28 אינץ רזולוציה 1920 על 1200. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=הש…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק למחשב גיימינג חדש והינה הדרישות שלי 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למשחקים ושימוש בתוכנה FL STUDIO * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?המסך כלול בתקציב * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?הכי חדשים והכבדים שיש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/ב…
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי שלום לכולם ושבת שלום, סוף סוף הגיע הזמן המיוחל ואני רוכש מחשב נייד אשמח אם תעזרו לי בנושא זה *ולפני הכל, עכשיו פסח (מגיע) ואני מניח שיהיה מבצעים בחנויות אני צודק? כיוון שהתקציב מאוד חונק אותי כרגע- עד 4,000 וכמובן שאם ניתן לחסוך זה יהיה ממש טוב. אז ככה: *מטרות המחשב: עבודה משרדית,(אינטרנט ,אופיס) והכי חשוב- גרפיקה (פוטושופ וגם עריכת וידאו כמו אפטר אפקטס ופריימיר, מניח שאלה תוכנות שמצריכות זיכרון ראם גבוהה ויותר מניח שזה בעצם צורכי מחשב כמו של גיימרים למרות שאני לא הולך לשחק במחשב אלא לצורכי העבודות הגרפיות הנ''ל ) גודל המסך- אני חייב לציין שאני לא הכי מבין בזה, אבל כמובן שככל שהגודל טוב יותר (בהתאם לרזולוציה גבוהה כמובן) זה יהיה טוב יותר-וחוץ מזה עבודות גרפיות…
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
השימושים שלי במחשב הם : גלישה , משחקים (בקטנה) ואולי וירטואליזציה ותכנון בויזואל סטודיו. אני מתלבט בין המחשבים הבאים : http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2859&catId=3 http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2727&catId=3 האם שווה לשלם 370 ש"ח יותר על המעבד של הסנדי ברידג? הוא בכלל יותר חזק? אני שם לב שהמהירות של הזיכרון בו תהיה מהירה יותר (1333 לעומת 1000 ) והוא תומך ב USB3 (כרגע לא רלוונטי לי) אך הכרטיס מסך חלש יותר והמחיר גבוה לא במעט. האם המעבד סנדי ברידג ייתן לי יתרון משמעותי בשימושים שלי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! פייסבוק, וורד וכדומה.. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב - 2000 עם חריגה של 300. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מחשב לאחותי (אחרי צבא) פייסבוק ושטויות כמובן אין משחקים.. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1366X768 המסך הוא CQ1859s * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לאף אחד. * לאילו הגדרות…
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי, אני מקווה שאני אצליח לאתגר גם את שועלי הפורום הוותיקים בדרישות מיוחדות למחשב נייד. בנוסף התקציב הוא סדר גודל, חריגה של אלפיות בודדות לפה ולשם הן לגיטימיות. 1. המחשב יכול להירכש בארץ, או במזרח. 2. אני צריך שהיו בו מקום לשני כוננים קשיחים - יכול לבוא על חשבון כונן אופטי. 3. זמן סוללה של לפחות 3 שעות. 4. אם יש אפשרות לקנות בלי כוננים קשיחים, מה טוב, אני מתכוון לשים בו כוננים משלי. 5. שיהיה לו ממשק ExpressCard 54. 6. תמיכה בSATA III. 7. בנוגע למשקל, עדיף פחות מ3.5 קילו, אבל אפשר להתפשר. 8. תמיכה בUSB 3 - אופציונלי. 9. גודל מסך לא רלוונטי ככ, אבל אני מעדיף מסך קטן ככל הניתן. בתודה לכל העוזרים ;D
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים, בקרוב אני חוזר מארה"ב ואני מתלבט איזה מחשב נייד לקנות. מחשב 15.5" כמו כן השימוש של המחשב יהיה בעיקר בשביל משחקים, מולטיטאסקינג ותוכנות עריכה כגון פוטושופ וכדומה... ההתלבטות שלי היא בין סוני ואיו סדרה C החדשה לסמסונג. סוני : VPCCB17FX/B Intel® Core™ i5-2410M : 2.3GHz1 with Turbo Boost Technology11 up to 2.90GHz1 15.5" Full HD display, 8GB RAM, 640GB HDD (5400rpm) Blu-ray player AMD Radeon™ HD 6630 1GB יש לו אור במקלדת, 4 יציאות USB שאחת מהן היא USB 3.0 ואפשרי בצבע לבן סמסונג: RC512-S02 Intel® Core™ i7 Processor 2630QM 2.0GHz (with Turbo Boost up to 2.9GHz) 6GB DDR3 System Memory 750GB hard drive (5400 rpm) NVIDIA GeForce GT525M Graphics Blu-ray player אין…
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, לימודים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? 13.3 מט (לא מבריק) * משקל רצוי? עדיף פחות מ 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אשמח ליציאת hdmi * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? אחרי שראיתי איזה דקים המחשבים בלי כונן, לא חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מעבד i3 ומעלה, זיכרון לפחות 2 gb. המחשבים שמתאימים למסך מט ממה ששמתי לב זה ה hp וה dell. ראיתי 2 מחשבים שעניינו אותי קצת: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10657 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=6941 אשמח לכל עזרה...
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים קלים(פיפא), גלישה, הורדות, צפיה בסרטים, קצת ויז'ואל סטודיו * גודל המסך?15.4 * משקל רצוי?שיהיה כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?4 יהיה אחלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? יתרון * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל שתהיה ל-3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שיהיה לפחות 4GB, ו-I5, עם כרטיס מסך סביר. תודה רבה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 (לא לחרוג מהחריגה בבקשה... רק אם זה ממש ממש שווה את זה) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? full hd * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בעיקר אסטרטגיה, אך אני עדיין משחק מדי פעם במשחקים כבדים שלא זמינים לאקס בוקס, למרות שגם המשחקי אסטרטגיה עכשיו מתחילים להיות כבדים. * לאילו …
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני דיי חדש בתחום של המחשבים הניידים, לפני כמה ימים קיבלתי lenovo t410. לאלה שלא יודעים, הטמבלים שפיתחו את המחשב התקמצנו על 2 ג'קים של אודיו (אוזניות ומיקרופון) ובמקום זה הם שמו רק יציאה אחת שלפי השמועה היא גם בשביל מיקרופון וגם בשביל אוזניות. חפרתי בכל חור במחשב, שכמובן מריץ את גרסת הווינדוס הכי לא ידידותית לאדם (7), ופשוט לא הצלחתי למצוא איך אני מפעיל את המיקרופון החיצוני. אני מחבר את המיקרופון לכניסת האודיו, וכלום. ואפילו עוד לא התחלתי לשאול על איך לעזעזל אני אמור לחבר עכשיו גם אוזניות וגם מיקרופון?! חיפשתי בגוגל, וזאת בעיה גלובלית, אבל משום מה לא מצאתי שום פיתרון. קצת עזרה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200ש 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).PHOTOSHOP מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי כבד METRO 2033 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן 4. האם יש רכיב בו אין…
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
בינתיים הרז' של המסך היא 1024X768 אבל עוד מעט אני קונה מסך אחר וזה יהיה 1920X1080 המחשב מיועד למשחקים כמו BFBC 2 COD:BO אין צורך בציוד היקפי שקט- 6-8 לא מתוכנן OC הרכבת מחשב בחנות + WINDOWS 7 64 BIT עדיף שיהיה מ KSP או משהו שיש באשקלון לא מתכנן שידרוג בקרוב ואם אפשר שהמארז יהיה יפה אבל לא צריך להגזים עם המחיר
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 6000. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים והכי טובים תכני HD. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיועד למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי כבר. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? MMORPG ויריות ומשחקי רשת. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ו…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב הזה. לפי המאפיינים שלו יש לו 4GB זיכרון. על המחשב הזה מותקנת מערכת ההפעלה Windows 7 Professional 32bit. אני יודע שמערכת הפעלה זו לא יכולה לזהות את כל 4GB של הזיכרון אבל לפי מה שראיתי במחשבים ניידים אחרים היא אמורה לזהות בסביבות ה3.5 ג'יגה. ה"בעיה" היא שבמחשב הזה מזוהים רק2.92. המעבד הוא interl 560 M מחכה להבהרות ותשובות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Dell Inspiron N3010 שנרכש יחסית לא מזמן. בימים האחרונים התחילה בעיה של הפרעות בתצוגה. מדי פעם יש רעידות כאלה, קפיצות והפרעות, קצת כמו קליטה גרועה בטלוויזיה עם אנטנה, שיש שיבושים מדי פעם. ניסיתי להוריד דרייבר עדכני לכרטיס מסך מהאתר של אינטל אבל המחשב לא נותן לי לעדכן את הדרייבר, בטענה שהוא לא "מוסמך" ודורש שאוריד מאתר היצרן. למרות שביטלתי את האפשרות להתקנת דרייברים חתומים בלבד (F8 לפני שה-Windows 7 עולה ובחירה באפשרות המתאימה). הבעיה שהדרייבר באתר היצרן (Dell) הוא ישן ולא עדכני כמו הדרייבר באתר של אינטל. השאלה בעצם אם זו בעית תוכנה או חומרה. המחשב רק עכשיו חזר מהמעבדה, שם החליפו לי כרטיס רשת אלחוטי מובנה, ולא ממש מתחשק לי לחזור למעבדה. כמובן שאם אין ברירה…
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-