ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
בבית הספר שאני עובד יש חדר ומחשבים ומועדון לפנימיה בחדר המחשבים יש מחשבים טובים ובמועדון יש מחשבים ממש ישנים (10 שנים לפחות) חשבנו לשפץ להם לקראת השנה החדשה, אבל זה דורש תקציב גבוה (כ2000 ש"ח למחשב) חשבנו על פתרון לקנות thin clinet שהשתלטו על המחשבים בחדר המחשבים (מחובר בכבל רשת) אין שימוש באותו זמן על איזה thin clinet אתם ממליצים כדי שיבצעו את העבודה והאם התלמידים ירגישו כאילו הם בחדר המחשבים או שזה לא ברמה הזאת? (הכוונה לגלישה,youtube פייסבוק, עבודות ומשחקים קטנים) אני חייב שלא תהיה לתלמידים אפשרות לצאת מהמערכת (כמו rdp רגיל) כי אז כל כמה ימים אצטרך לתקן אשמח להמלצה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לקראת הבלאק פרידיי התחלתי לחשוב מה עדיף. נייד אייסר ניטרו 5 מחו"ל, סביב ה3 אלף שקל, או מחשב דסקטופ ביתי ללא מסך שיקנה בארץ בסכום דומה. הניידות לא חשובה, אבל לא יזיק מארז קומפקטי. מה דעתכם? אפשר למצוא מחשב נייח במחיר דומה שבאמת יתן יתרון משמעותי מבחינת ביצועים על פני הלפטופ? המפרט של האייסר: Acer Nitro 5, Intel Core i5-7300HQ, GeForce GTX 1050 Ti, 8GB DDR4, 256GB SSD תודה מראש לעונים!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קטגוריות מוצרים מחיר כמות יצרן Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM ¤937 1 יצרן Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤105 1 יצרן Gigabyte GA-P35-DS3L ¤444 1 יצרן Enermax Chakra 250mm Fan Black/Silver ¤320 1 יצרן Corsair 450VX 33A @ 12V ¤397 1 יצרן G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-3-5 2GBHK ¤387 1 יצרן Seagate 500GB Sata II 32MB ¤367 1 יצרן BFG 8800GT G92 OC 512MB DDR3 Retail ¤1008 1 יצרן LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe Black ¤149 1 סה"כ מוצרים: 9 סה"כ: ¤4114 במקום המעבד Q6600 אני שם מעבד אחר Q9300... מחשב חזק יחסית למשחקים בתקציב שלי (4200 בערך) תודה לעונים
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?ביתי/מדיה עם חישובים קלים , בעיקר ויזואליזציה, קצת משחקים: CIV, TES SKYRIM א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 20" של DELL 1600X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב שמיועד למשחקים ב1240$ בארה"ב, מהחנות http://www.compusa.com או מחנות אחרת בפלורידה. את המארז והספק קונה בארץ, כחלק מהתקציב של ה1240$. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! 1.מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5.5K עם חריגה של עד 600 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד, כותרי AAA בעיקר. ועבודות עריכה ועיצוב קלים (פריימייר וכו'). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא כלול בתקציב אבל אשמח להמלצה על מסך 2K טוב, כרגע חשבתי על Dell 27" LED S2719DGF 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) בנייה חדשה מאפס. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש לאחר שהמחשב שאני עובד בו היום מעצבן אותי מהאיטיות בעבודה איתו אני צריך את המחשב לסטודיו לעיצוב גרפי (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, פלאש, ודריוובר) תקציב לא ידוע אבל לא מעוניין לחסוך, צריך את המפרט הכי טוב שקיים היום לצורך עבודה זורמת וללא בעיות. כמובן המעבד הכי טוב שצריך לגרפיקה וכן כרטיס מסך וכן דיסק קשיח SSD למערכת ההפעלה + דיסק קשיח של לפחות 3 טרה אשמח לעזרתכם המהירה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 4, watch dogs, וכמעט כל מה שיצא בשנתיים-שלוש הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, המסך הוא 37 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה במפרט מחשב גיימינג בסכום של 8000 ש"ח (חנויות באילת),KSP טוב לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RPG,FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). fhd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים! נשרף לי לאחרונה סלוט ראם בלוח אם (Gigabyte B85M-D2V) ואני עם מעבד i7-4770k (אופציה לoc). יש תכנון לקנות מחשב חדש יותר חזק בשנה שנתיים הקרובות. אך בינתיים אני מתלבט אם להחליף פשוט את הלוח אם, ללוח מסדרה z ככה שגם אוכל לעשות oc ולהגיע לביצועים חזקים יותר של המעבד, או מצד שני להחליף כבר באנדל (לוח,מעבד,זכרונות) וכמובן שגם קירור בכל מקרה אצטרך להחליף. אם להחליף רק לוח חשבתי להחליף לasus z87-k ואם להחליף באנדל אז אשמח להמלצה(תקציב של בערך 1k).. תודה לעוזרים! המפרט שלי (הלוח הוא ddr3 אם אני משדרג זה ללוח ddr4).
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, אני חדשה בפורום (מצאתי אותו במקרה בעזרת גוגל) ואשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב נייד ללימודים מאחר ואני לא מבינה יותר מדי במחשבים נתקעתי עם מגוון רחב של אפשרויות שאני לא יודעת מה מתאים לי.החברות שמהן אני רוצה את המחשב הן- DELL,ASUS,TOSHIBA הדרישות הם: -המחשב יהיה המחשב היחיד שאני אשתמש בו ללימודים, אבל רוב הסיכויים שלא יהיה לי צורך לקחת אותו איתי, אלא הוא יהיה בעיקר לשימוש בבית. גודל 15.4". -המחשב צריך להיות מחשב טוב וחזק,לא בתור משהו זמני הייתי רוצה שהוא ישאר איתי גם לאחרי הלימודים מאחר ושוב הוא המחשב היחידי. -חשוב מאוד שהוא שיעבוד מהר, לא יתקע בפתיחה רבה של חלונות. -הוא ישמש בעיקר לכתיבת מאמרים, לראות סרטים, מוזיקה (לא תוכנות כבדות במיוחד). -כמה שיותר קל, זמן סוללה כמה…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע בטיול במזרח (ויאטנם כרגע) ואני רוצה לרכוש פה מחשב נייד. המחירים כמובן זולים יותר, אז התקציב הוא של 3000-5000 ש"ח במחירים של הארץ (ניתן לחרוג מעט). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפייה באינטרנט, עבודה חלקה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא גדול מדי או קטן מדי. שיהיה מבריק. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר): חשובה לי חדות המסך והאפשרות לראות סרטי HD באיכות טובה מאוד. * דרישות מיוחדות …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום זקוקה לעזרה, הוחלט על רכישת LENOVO T440 בארה"ב, אני מתלבטת לגבי השנאי מה לבחור, 45W AC Adapter - US (2pin) או 65W AC Adapter - AG מה מתאים לארץ, האם תהיה לי בעיה עם השנאי ועלי לרכוש מטען אחר בארץ? מה המשמעות של AG? המון תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1 x 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original (SM512MB400) 1 x WD 120GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II (WD1200JS) 1 x AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - 512 Cache [939 PIN] - RETAIL (3000+) ש"ח 1 קירור למעבד FREEZER 64 1 x DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX (Infinity) 1 x COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (white) TOWER CASE (CI-6a19W) 1 HEC-400W (400TRT) - ATX 2 1 x BenQ DVD 1650S - RETAIL (1650S) ש"ח 1 x .SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 (1.44) ש"ח Sapphire ATI Radeon X800GT PCIe 256MB1
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים ותוכנות עיצוב ותלת מימד באופן שווה. לא OC בזמן הקרוב, אולי בעתיד. איך (אם) אפשר לשפר ולהישאר באותו מחיר בעירך? CPU : AMD Athlon XP 2800+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 936.64 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, S-ATA, 1394, Dual LAN, USB 2) [ ¤ 611.1 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 514.01 ] 1 CPU Cooling : Spire WhisperRock IV CPU Cooler for AMD [ ¤ 88.99 ] 1 Hard Discs : Seagate 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 548.28 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card [ ¤ 1085.13 ] 1 Floppy : Teac …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הראשונה בקשר למארז :אני רוצה מארז עם ספק כח טוב שיחזיק את הGEFORCE 6800 GT שיש לי תתנו לי הצעות (בלי הגזמה עד 400 שח ) חשבתי על זה אבל אני לא יודע כלום על הספק שלו!! http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=300111203&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=177# כל ההצעות שתתנו לי תתנו לי מהחנות http://www.com4u.co.il/ השאלה השנייה בקשר ללוח אם איזה לוח שווה לי ליקנות במחיר עד 600 (יכולים קצת לחרוג מהמחיר) מאותו חנות!!!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על המפרט הבא מעבדי אינטל Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P7P55D s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston כרטיסי מסך Sapphire HD 5670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Blue 250GB 7200RPM, 8MB, SATA II WD2500AAJS מארזים Thermaltake SopranoRS 101 Mid Tower Series Black Case (No PSU) ספקי כוח Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan 1. מה התקציב המקסימלי? 3.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל, אין אפשרות לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? השימוש העיקרי של המחשב…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב חבר שלי קונה מחשב חדש שיהיו לו מספר שימושים. השימושים הם : עבודה שוטפת עם המחשב ( אינטרנט , הורדות , תוכנות לעריכת סרטים ) , מידה סנטר ( צפיה בסרטים ) ומשחקים ( קלים עד בינוניים ) , כמו כן , רצוי שהמחשב יהיה שקט ככל היותר מכיוון שהוא נמצא בחדר השינה . התקציב הוא כפי שרשמתי בכותרת עד 4500 ש"ח לא כולל מסך , עכבר ומקלדת וכרטיס קול . חברי קונה טלויזיה של 31 אינץ שתשמש לו גם כטלויזיה בחדר , גם לצפיה של סרטים דרך המחשב וגם כמסך למחשב לשימושים שפירטתי למעלה . המפרט שחבר שלי חושב עליו הוא כדלקמן : מחנות ksp : מעבד : intel core 2 due e4300 = מחיר 650 לוח אם : asus p5b s755 conroe , p965 , ddrII 800 , pci-e = מחיר 660 כרטיס מסך: evga 8500gt 256mb ddrII , hdtv , dvi , pci-e …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי את המפרטים שקיימים בעמוד המפרטים. המפרט הראשון הקיים למדיה סנטר עניין אותי השאלה היחידה שלי היא האם המעבד הקיים במפרט (AMD A4) מספיק בכדי לגלוש מעט באינטרנט בנוסף או שכדאי לשקול לשדרג אותו. התקציב הכללי הוא עד 2000 שקל. תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על שתי המערכות הנ"ל, (למטרת משחקים ,סרטים , אינטרנט וכו') איזו מערכת עדיפה? ומבין האופציות מה עדיף וגם , מה ההבדל בין הצ'יפסט אינטל G41 לבין G31 ולגבי כרטיס מסך, ידוע שלא שמתי, אשמח לשמוע הצעות, וכרגע לא שמתי, כי אני רוצה לבדוק קודם מחירים של המפרט הנ"ל ולפי זה אני אדע מה לשים , או שאני אחכה עם זה ואסתדר בינתיים עם הכרטיס של הצ'יפסט (המובנה) עד שיהיה לי כסף לקנות כרטיס... אבל אשמח לשמוע הצעות מפרט 1: מעבד אינטל מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 לוח אם: Asus P5QPL-AM Chipset G41 / G31 -Asus P5KPL-AM זיכרון: Kingstone Value 2 GB DDR2 800 MHZ דיסק קשיח: Hitachi Deskstar 320 GB 7200 RPM 16 MB צורב:Lg GH22NSX22 Sata Black Dvd +-Rw מאוורר למעבד: Alpine 7…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לשמוע חוות דעתכם על samsung NP350V5C הבאים: מפרטים: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9226 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9228 יש גם את 06IL אך לא מצאתי לו מפרט... מטרה: הורדות ושידור סרטים לטלוויזיה בנפח גבוה, HD, עבודה משרדית, משחקים לבינוניים, פוטושופ איך סמסונג כחברת לפטופים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בעבר כתבתי הודעה לגבי שדרוג אך זה לבסוף לא התבצע... עכשיו אני ממש לפני קנייה ורציתי להתייעץ איתכם לגבי מפרט שבניתי שאמור להתחלק ל-2 מחשבים (בנוסף לחלקים שיש לי בבית). מחשב א'- מיועד לאוברקלוק, הורדות24/7, משחקים, סרטי HD: מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 פריט שאני קונה קירור למעבד: TT BigTyphoon לוח אם: GIGABYTE GA-EP35-DS3 פריט שאני קונה זכרון: 2GB OCZ Vista Performance Platinum XTC 5-4-4-15 X2 פריט שאני קונה כרטיס מסך: Nvidia 6800GS 256MB דיסק קשיח 1: WD 250GB YS SATA2 דיסק קשיח 2: Segate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II פריט שאני קונה מארז+ספק: TT Shark + Hec 480W Ace. מחשב ב'- מיועד לאחותי הקטנה, בעיקר לאינטרנט, ICQ, אופיס... מעבד: AMD 3500+ 939 קירור למעבד: מאיפה לע…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מחשב חדש של dell ויש לי שתי אופציות אני רוצה לדעת מה יותר טוב http://www.pcmarket.co.il/product.asp?id=681 http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati.htm ועם זה אבדל גדול תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו ביקש לי לבנות לו מפרט למשחקים לא ל OC והכל זה. הנה מה שיצא אם למישהו יש רעיונות איך לשפר לשנות שיגיד התקציב כתוב בטופיק.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, אני רוצה לקונת לפטופ חדש בתקציב של 4.5K מה התקציב המקסימאלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,יוטיוב, סרטים, שיגיב מהר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות לא חובה האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע הקרוב האם יש בקשו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-