ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,431 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם בניתי מפרט בtms ורציתי חוות דעת אם בניתי מחשב טוב רוב הצרכים שלי הם משחקים ועריכה גרפית באילסטריטור ופוטושופ אם יש משהו שצריך לשנות או שיכול להוזיל את העליות זה מצוין אשמח לשמוע עצות ורעיונות מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4770 3.4Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1419 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪64 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪292 מארז: באנדל - Redline 01 USB3 + Seasonic 450W RT 80+GOLD - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪525 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪330 כרטיס מסך…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כפי שציינתי השאיפה היא להישאר באיזור ה3000-3500 ש"ח... סכום זה נועד רק למארז, לוח אם, מעבד, קירור מעבד, זכרונות וכונן קשיח. אין לי צורך ברכיבים נוספים... אני מוסיף למפרט חלקי זה רכיבים שכבר נמצאים ברשותי והם: ספק כח Thermaltake ToughPower 750W כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4870 X2 2GB הרזולוציה המקסימלית של המסך שלי (22 אינץ') 1680x1050 השימוש במחשב הוא בעיקר למשחקים בהגדרות מקסימליות לגבי OC לא מתכוון לעשות כי אני לא יודע איך אבל הייתי מעדיף מערכת שקטה (8 מתוך 10) מתכוון לעבוד עם וינדוס 7 64x מעדיף לרכוש את המחשב מאייבורי (אם שכחתי להוסיף משהו מהנהלים תנו לי לדעת ואוסיף) תנו דעתכם בבקשה על המפרט החלקי הבא: מארז 280 ש"ח - Antec Three Hundred לוח אם 575 ש"ח - Gigabyte GA…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
להלן הפרטים שסיפקה שירי (שביקשה ממני לשאול כאן במקומה). * מטרות המחשב? לשמיעה ועריכה של מוזיקה (התוכנה הכי כבדה שתרוץ עליו היא קיובייס...), צפייה בסרטים ובסדרות, גלישה באינטרנט וכל שאר הדברים הקלאסיים. חשוב שהוא יוכל לסחוב כמה שנים טובות עד הקניה הבאה ולא יתחרפן אחרי שנתיים. * גודל המסך? 14' * משקל רצוי? שלא יהיה כבד, אבל לא חשוב במיוחד שיהיה יותר מידיי קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כשעתיים שלוש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן + צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשוב לי גם להטיל וטו על ה…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום! איזה נטבוק כיום הכי מומלץ לתקציב של עד 2500 ש"ח?, הנטבוק מיועד בעיקר לאינטרנט, אופיס וצפיה בסרטים (אם זה אפשרי בכלל אז שיריץ גם סרטי 1080P על מסך נפרד כמובן). גודל המסך של המחשב כמובן צריך להיות קטן ושלא יעבור את ה-12" תודה רבה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, היה לי את הטאבלט החדש של ASUS, הטרנספורמר פריים (מכשיר מצויין מלבד באגים מעטים) מכרתי אותו לטובת הטבאלט החדש של ASUS שעומד לצאת, אבל פתאום אני חושב ללכת דווקא לכיוון Ultrabook למרות הנוחות והכיף מהשילוב של אנדרואיד ומסך מגע עם מקלדת נשלפת. הייתי שמח להמלצה לנייד מומלץ בתקציב הנ"ל. להלן טופס מפורט: *מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטי FHD * גודל המסך 13-14' * משקל רצוי - כמה שפחות כיאה לאולטרבוק * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח- 320G *העדפות - מעבד i5, מחשב שנחשב נאה ודק. דגמים שנתקלתי בהם- U46E , UX21E תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי [כתיבה + סרטים + שמע + אינטרנט], גרפיקה, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop+ Illustrator - פרנסה-חלקית. eclipse with Android and C/CPP - מזדמן. Linux ubuntu - אני רוצה Dual Boot עם Windows - יומיומי. office. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. warcraft 3 + heroes-6.- מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את החלקים הבאים, רק אני רוצה לוודא שלא תיהיה לי בעיה של קרטוע גם בסרטים באיכות גבוה, אשמח לשמוע המלצות או חלופות: 2x Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX Frontier Diva Aluminium Micro Silver Case With 500W Athlon II x3 Triple Core 455 3.3Ghz Socket AM3 Box460 880GM-USB3 AM2+, AM3, 880G, DDR3 1333, DVI , HDMI 1x4GB G.Skill 115 SH-S223B / SH-222AB DVD±RW x22 Black SATA total 2195
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב חברים, זקוק למפרט מחשב למטרות גיימינג כולל מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג, שידורי סטרימינג של ספורט הצורכים כוח עיבוד רב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: cod למיניהם bf4 gta 5 ומשחקים חדשים שייצאו שדורשים מחשב חזק -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה במפרט גם מסך dell 23 אז 19…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אינטרנט וגרפיקה ,פעמיים משחקים פשוט צורב דיוידי ,כרטיס מסך, ועוד .מארז עיצוב יפה בשביל ידידה שלי גם עכבר מקלדת בלי אלחוטי
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי שלום לכולם לפני 10 שנים עזרתם לי לבנות את מחשב החלומות ליועכשיו הגיע הזמן לחדש חשוב לציין שאני גר בארצות הברית אז מחירים פחות חשוב לי בפירוט זה בעיקר החומרה מעבד I9 9900 לוח? לא אוהב לעשות אובקלג אבל הבנתי שיש לוחות שעושים אוטומטי קירור מעבד מים? מארז FULL TOWER? זיכרון? SSD 970PRO 2TB? כרטיס מסך 2080 RTX TI כנראה שניים ספק? אוזניות STEELSERIES ARCTIS PRO מסך? אני עובד במשרד אם 42" ומאוד אוהב אבל לא איכותי למשחקים מחפש מסף הכי גדול שאפשר שיש לו 144 הרץ G SYS ו 4K (זה מסביר למה שני TI)): המסך הזה כי טוב ROG Swift PG27UQ 27" 16:9 4K UHD IPS Gaming Monito אבל הוא ממש קטן לי אני כבר מעל 10 …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש. שימוש: עבודה משרדית (אופיס, דפדפן, מוזיקה) + מעט עבודה עם תוכנת שרטוט בשם bricscad (בעיקר צפייה במודלים). מסך: 13 אינץ'. משקל: קל (עד 2 קילו). סוללה: חשוב שתחזיק כמה שיותר זמן. מערכת הפעלה: Windows 8.1 שטח אחסון: לפחות 512. בעקרון SSD. אם זה עלייה משמעותית בתקציב, הייתי רוצה לשמוע גם על מחשבים עם SSD (יקרים) וגם על זולים יותר (SSHD?). תקציב: 3-4K. אפשר להגיע עד 4, אבל אני אשמח לשמוע גם על אופציות שיותר קרובות ל3. תודה (:
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כמו שאמרתי, היום אני מזמין את המחשב (סוף סוף) . השימושים הם בעיקר למשחקים כבדים. ללא מסך וציוד היקפי. לא מתוכנן OC בינתיים. אני אריץ ויסטה. לא שמתי צורב כי יש לי כבר. בנוסף למפרט אני אוסיף עוד 2 כונני DVD (אחד צורב, אחד רגיל), כונן פלופי, ועוד שני הארד דיסקים של 80GB. לא יעבדו יותר משני הארד דיסקים בו זמנית. המפרט הוא: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1014 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6750 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤451 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤383 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Kingston 1024MBx2 667MHz DDR2 CL5 ¤126 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G כרטיס גרפי ASUS…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש, ואני מתכנן לקנות מאייבורי (http://www.ivory.co.il) מחשב. אני צריך מחשב לגיימרים. 1. מה התקציב המקסימלי? 3600 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים, עריכות, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) ציינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). משחקים, עריכת ווידאו של סרטים משפחתיים, גג 8 שעות ביום (מספר אנשים בבית). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1650X1090 (בערך) 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?צריך הכל. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב? 6+ 7. האם מתוכנן אוברקלוק? איני…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, עם אפשרות חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לעבודה, אני מתכנת. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? יהיה נחמד אם המקלדת תהיה מוארת והמסך יהיה יחסית גדול 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח, לא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב בייתי, תוכנות אופיס, משחקים קלים, מתנה לבת מצווה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בגבול הטעם הטוב, אין עדיפות לשקט מופתי.. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 15 אינצ' וכמה שפחות כבד שאפשר להתאים בתקציב ולביצועים 7. האם האם יש צורך לכלול מער…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקניית מחשב למטרת לימודים ואינטרנט קונה את המחשב בישראל שיהיה לו סוללה חזקה בסביבות 2000 שקל תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחברההה שבוע טוב לכם אוקי אני רוצה לקנות נייד חדש לגיימינג ולימודים (שולי) ואני מתלבט בין 2 מחשבים כרגעעעע מחשב נייד "15.6 HP Omen 15-CE003NJ 1ZL37EA i7-7700HQ https://www.ivory.co.il/catalog.php?...e-search=1zl37 או מחשב נייד לגיימרים Asus ROG STRIX GL503VM-ED148T - צבע שחור https://ksp.co.il/?uin=43983 מי שיותר מבין שיגיד גם מה ההבדלים בעיניו מהירות מסך התחממות סוללה ( חפשתי על הדגמים הספציפיים האלה ופחות מצאתי ביקורות) מה יותר טוב מי עדיף כמובן של- OMEN יש יותר אחסון SSD וזול יותר אבל הרבה דווקא אמרו לי שהASUS יותר טוב ,תכלססס לא יודע נ.ב...... מי יודע מתי יגיע לארץ המחשבים הניידים האלה עם המעבדים הדור השמיני?!!?!?!…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכת וידאו,עיצוב גרפי מינימאלי,צפייה בתכני HD לא חייב 1080p. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Sony Vegas-מזדמן,Photoshop-מזדמן,Camstasia Studio-תדיר,Fraps-מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V,TF2,MKX, USFIV. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24",1080p. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, תקציב - 3300, עדיף לכיוון ה3000, יכול לפזול לכיוון ה3500. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים, לפעמים פוטושופ ברמה חובבנית, הירוז 3 * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 או 14 אינץ', מט. * רזולוציית המסך? רגיל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה * משקל רצוי? לא כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו מיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) יציאה למסך HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB לפחות * כונן אופטי? עדיף משקל נמוך מאשר כונן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש יש לי בסביבות ה-3300 שקל ואני רוצה גם מסך במחיר כזה אני לא יוכל להוציא מחשב אדיר אבל אני מצאתי ממש מציאות למחשב בינוני ++ אז ככה יש 2 מפרטים תגידו לי איזה לדעתכם יותר משתלם ויותר טוב...אם יש לכם עצות לשיפור זה יעזור [table][tr] [td][/td] [td]Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray[/td] [td]1[/td] [td]₪826[/td][/tr] [tr] [td]NI019525SA[/td] [td]Evercool NI01-9525SA S1156 Cooler[/td] [td]1[/td] [td]₪29[/td][/tr] [tr] [td]GH61MD2B3[/td] [td]Gigabyte GA-H61M-D2-B3[/td] [td]1[/td] [td]₪420[/td][/tr] [tr] [td]GZAX1CASDB[/td] [td]Gigabyte Triton 180 TowerCase Aluminum Panel 120mm Black[/td] [td]1[/td] [td]₪328[/td][/tr] [tr] […
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? 2200גג במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא מוכן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. תכנות, משחקים (RTS, RPG, וכד'), לא משנה ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). למשחקים כבדים (כמה שאפשר בתקציב) ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:משחקים,אינטרנט,ועוד * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? CRISYS,BBC,ועוד.. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חג שמח. נדרש מחשב בלבד- ללא עזרים (מקלדת, עכבר, מסך, כונן דיסקים). לשימוש בתוכנת arcview- צפייה במפות ותכנון צירים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה מחשב נייד לגיימינג שלא מתחמם ונהרס ושיפעיל את המשחקים החדשים באיכות הגבוהה ביותר. התקציב עד 8 אלף, ואני מחפש מחשב שיחזיק למטרות האלו לפחות 3 שנים ויעמוד ברמה. עשיתי קצת חיפוש לפני הפוסט וראיתי שהכל סופר יקר ואני אפילו לא בטוח שהבקשה שלי ריאליט אבל אולי אתם מכירים מקומות יותר זולים או מחשבים שלא מצאתי. תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב בארה"ב דרך חבר. שנה הבאה אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב מה שמצריך ממני מחשב חזק שיריץ תוכנות לא קלות. אני מחפש מחשב 13.3-14". קל מאד (עד 1.7 קילו) HD 7200 320GB ומעלה מעבד i5\i7 מהדור השני. עדיף עם כונן אופטי וUSB 3. הרבה שעות סוללה (6 ומעלה). התקציב שלי הוא עד 1300$. ראיתי דגמים של ה 830 Toshiba portdege, מישהו מכיר את הסדרה הזו? מה דעתכם? ואיך בכלל toshiba בלפטופים? המון תודה לעוזרים! אני אשמח לקבל הצעות למחשבים אחרים מהטושיבה....
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב : 3000 ש"ח * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?) : עריכה גרפית דו מימדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 סטנדרטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) סטנדרטיות * Bluetooth? …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-