עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני יודע שהנושא קצת מוזר, ואסביר: אני רוצה להרכיב מחשב משרדי, שיעבוד כמה שיותר מהר. ברור שאקח SSD. איזה מעבד הכי מהיר לישומים משרדיים? אני מניח שבשלב מסויים i-7 1366 לא יועיל פה. תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Dano,

הגיעו לKSP כל הדברים החדשים.. תגידו לי מבחינת החלקים אם הוא טוב... מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-939) 960 1 960 לוחות אם למעבדי ?AMD? -Nforce 4 כשייצא זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 1 460 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6600GT 128MB DVI,TV 1320 1 1320 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB SATA 400 1 400 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? CD Recorders Price Units Total Lite-on 52 x 32 x 52 (kit) 190 1 190 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 מארזים? Power Supply Price Units Total HEC 475W (True Watts) 380 1 380

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by llivny,

יש לאבא שלי בחדר שינה טלויזיה של 42" ומערכת רמקולים היקפית. בתוך ארון עם דלת זכוכית שממוקם מתחת לטלויזיה הוא שם לפטופ והוא משתמש במקלדת ועכבר אלחוטי. גם כשהלפטופ לא סגור בתוך ארון יהיה אפשר לטגן עליו ביצה, בנוסף הוא ישן ואיטי. מכיוון שיש קצת חוסר מקום למארז החלטתי לעשות את פרוייקט "מחשב ארוני" ועל המדף של הארון להתקין מחשב (יענו שהארון יהיה המעטפת). אני קצת מתלבט בנוגע למפרט וצריך עצה. המחשב משמש לעבודה משרדית, ויש כמה נקודות חשובות: המחשב צריך להיות זול (אני מקווה שהדרישות שלי לא מוגזמות למפרט של 1500), שקט (לחדר שינה) וקר (בשביל ארון). אני לא צריך מעבד חזק, וגם לא כ. מסך חזק (למרות שאם זה לא מייקר את הסיפור, הייתי שמח לחיבור HDMI) בנוסף אני צריך שני מאווררים שקטים 80 מ"…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום רב, אני צריך מפרט למחשב בשווי 4500 ש"ח רק בשביל משחקי מחשב, כולל מקלדת ועכבר (המסך לא חייב בהכרח להיות שטוח, המחשב צריך להיות בעל כרטיס מסך מצויין להרצת משחקים "כבדים" וכמובן בעל הרבה זיכרון). תודה מראש לכל מי שעוזר. Darkemor

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. איך המחשב הזה למחשב ביתי לילדים (לא גיימרים) ? אני צריך שהמחשב יהיה יציב ושיעבוד חלק ומהר. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition TRAY - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪499 קירור למעבד: בקניית מעבד בלבד- Cooler For AMD Original כמות: 1 - מחיר: ₪18 לוח אם: Gigabyte GA-880GM-D2H כמות: 1 - מחיר: ₪325 מארז: Ippon D2 120mm x 2 + 400W כמות: 1 - מחיר: ₪228 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות: 1 - מחיר: ₪116 קשיח למחשב שולחני: Hitachi Deskstar 7K1000, 500G, 3.5", SATA 2 כמות: 1 - מחיר: ₪392 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה כמות: 1 - מחיר: ₪75 סה"כ: ₪1…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by VoliSuS,

תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 4000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 500 שימושים מהם השימושים במחשב? גראפיקה, תלת מימד ועריכת וידאו במידה ובחרת בעיצוב כלשהו, ציין שמות של תוכנות בהן אתה משתמש.- פוטושופ, מאיה, אפטר אפקט באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? XP ולא יודע מה ההבדל בין 32 ל-64 אבל לא קריטי לי שימושים מיוחדים האם תבצע OverClock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? לא האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - בעתיד? אם יש מספיק בתקציב ציוד היקפי מה רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שברשותך? אם היא אינה ידוע לך כתוב את גודל המסך במקום. יש לי מסך 22 אינץ' FULL HD של DELL הרזולוציה המקסימלית 1680X1050…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by meo,

שלום, צריך לשדרג מחשב קיים. מדובר על מעבד, לוח, זיכרון, הרד דיסק וספק. כרטיס מסך רק אם צריך. אפשר גם על הלוח במידה וזה מספיק לשימושים האלה - שימושים עיקריים - החל מאינטרנט דרך וורד ועד עריכת וידאו לפעמים (פרמייר, פוטושופ - מן הסתם יהיו התוכנות הכבדות במחשב). תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Radiant,

כולל בנדל. מצב חיצוני טוב. גרסת המעבד p8600.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by arm123,

כודם כל אשמח להמלצה לגבי מעבד: אינטל כפול, AMD כפול,AMD AM2, או לחקות לקונרו. יש לי כבר כ.מסך X1800XL, השימוש במחשב נכון להיום הוא קצת פוטושופ ואני רוצה להתחיל לשחק במשחקים ברמה סבירה. כמו כן, אני רוצה לקנות מחשב שיחזיק לי איזה 3-5 שנים. זכרונות אני יכול לקנות 2*1024 800MHZ ב 1100 או 2*1024 667MHZ ב 867 מה לדעתכם עדיף אני צריך HD 300GB מה שאתם ממליצים ספק, MB,HDD, CPU. התקציב ל3 החלקים הוא 3000 שקל אשמח גם להצעות שיפור.

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  10. מחפש מחשב נייד לחברה שלי כמתנת יום הולדת. התקציב הוא עד 4K. אין לה שימושים של משחקים וכו'... בעיקר עבודות משרדיות. אינטרנט הורדות של שירים וכו'... אשמח לקבל תגובות בברכה, אלדד כהן אם אתןם גם מכירים מקום טוב בארה"ב תמליצו תודה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  11. היי חברה אני ממש לא מבין במחשבים ניידים. היבנתי שיש את מחשבי ה Lenovo שהם מומלצים ביגלל האיכות בנייה שלהם, ושדגמי ה n500 הוכיחו עצמם כאמינים וטובים המחשב יהיה לשימוש ביתי רגיל, אינטרנט, מסנג'ר, סרטים ושירים. אני לא צריך מחשב כ"כ חזק אבל רוצה שיעבוד יחסית מהר ושלא יהיה אדיש. המחשב יהיה בבית לא הולך להתנייד איתו! איזה מחשב לדעתכם אני צריך? ומאיפה לקנות? תודה לעוזרים נ.ב חשוב שמערכת ההפעלה תהיה xp

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי אני מענויין לרכוש מטען נוסף (מקורי) לנייד דל שלי (V131) ראיתי שהמחירים בארץ נעים בין 200 ל 250 ש"ח למקוריים בחול פחות מ 20 דולר...נראה הגיוני או שמדובר בזיופים ? ebay amazon

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. צריך מפרט למחשב שמיועד למשחקים ב1240$ בארה"ב, מהחנות http://www.compusa.com או מחנות אחרת בפלורידה. את המארז והספק קונה בארץ, כחלק מהתקציב של ה1240$. תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך אבל אין בעיה לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200/300 שקלים אם זה משהו שבאמת לא כדאי לוותר עליו (דיל או חומרה שתעשה הבדל משמעותי) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gw2/wow /swtor /bf3 לא במקביל אבל בעיקר ""משחקים מבוססי cpu"" -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאי…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by HADARY99,

1.התקציב המקסימאלי הוא - 3000 ש"ח א.לנסות לחסוך בתקציב ב. ללא חריגה מהתקציב 2. משחקים ברמה גבוהה המשחקים הישוחקו על המחשב הם- Battlefield 4 Battlefield 3 Call of Duty ghosts and Gta להגדרות גרפיות גבוהות. 3. אין צורך בציוד היקפי 4.לא צריך לכלול מסך במפרט. 5. שקט בסולם 1-10 הוא 6 6.לא יודע מה זה Oc... 7. ללא צורך במערכת הפעלה 8. חנות מועדפת- אייבורי\KSP אזור מגורים- ירושלים 9. HDMI USB וכל הדברים החשובים ששכחתי 10.כנראה שלא יתוכנן שדרוג בעתיד אולי שדרוגים קטנים כמו- החלפת כרטיס מסך וכו... תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Aviv Barlev,

שלום, אני אמלא כאן את השאלון, לפני כמה ימים פירסמתי כאן הודעה שכרגע אפשר למחוק אותה. http://hwzone.co.il/community/threads/559702-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-3000-%D7%A9-%D7%97 תקציב: עד 3000 ש"ח חריגה אפשרית: 500 ש"ח אוקיי, השאלון: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפייה בסרטים (חשוב שהמסך יתאים לסרטי HD) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינץ', חשוב שיהיה מאט. * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? דרוש מקלדת הנוחה להקלדות מרובות, הלקוחה הינה קלדנית במקצועה. וכמו כן גם Touchpad שיהיה נוח. * משקל …

17. Started by 6600GT,

לפורום שלום, אני מתעניין ברכישת מחשב גיימינג חדש וחזק במיוחד על מנת להריץ את כל המשחקים הקרבים (Call of Duty, Need for speed ועוד). לאחר שפניתי לכמה חברות בשוק על מנת לבצע קניה של מחשב, נתקלתי בחברה בשם Vicktoria pc ( חבר שלי קנה שם מחשב חזק גם למטרת משחקים והוא המליץ לי). באתר החברה יש כמה מערכות מחשב מוכנות לגיימינג ואחרי שעברתי על כולם בחרתי בזו: http://www.vicpc.co.il/ProductDetails.aspx?id=1057 מה דעתכם על המפרט הטכני? דיברתי עם המוכר בחברה וניתן לשנות חלקים מסויימים, האם לדעתכם יש מה לשנות? תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום רב, חברתי האדריכלית זקוקה למחשב חדש לצורך עבודה עם תוכנות גרפיקה כגון vray for sketchup, autocad, Photoshop וכו' (לא מאיה או 3DMAX). היא מתכננת להשתמש בהן לשרטוט, וביצוע רנדורי תלת מימד. התקציב שלה הינו כ-5K ש"ח. אפשר לחרוג בכמה מאות ש"ח אם באמת יורגש שיפור בביצועים. בתקציב יש להכליל מסך 24" איכותי, אך לא נדרשים SSD או זכרונות פנימיים שנרכשו בנפרד בבלאק פראדיי. אין צורך בציוד הקפי נוסף. (נרכשו: כונן SSD EVO 850 250GB , וזכרונות פנימיים של crusial Crucial Ballistix Sport 16GB Kit (8GBx2) DDR3 1600 MT/s (PC3-12800) UDIMM Memory BLS2KIT8G3D1609DS1S00/ BLS2CP8G3D1609DS1S00) מתכננים לרכוש מ-KSP או IVORY. אבקש דעתכם לגבי המפרט שבניתי…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. מטרת המחשב תהיה תכנות וקומפילציה של דברים שלעיתים יהיו כבדים, כתיבת עבודות וגלישה. אולי גם צפייה בסרטים באיכות HD. מסך בגודל 14-15.6 אינטש יתאים, לכיוןן ה15.6 דרוש שטח עבודה גדול, כמו כן שלא יכאבו העיניים אחרי שימוש ממושך. משקל נמוך חשוב אבל לא באופן מוגזם, אני דיי בטוח שאוכל להסתדר על לפטופ במשקל בינוני. זמן סוללה ארוך לא נדרש. שמעתי שSSD הוא מצוין, אני לא מבין בזה ולכן אתן יד חופשית. הכי חשוב - מהירות כמה שיותר גבוהה ו0 תקיעות. אין לי צורך במערכת הפעלה\רישיון למערכת הפעלה. אני לא משחק ולא הולך לשחק במחשב. בשורה התחתונה, אני מעוניין בשימוש חלק וכמה שיותר מהיר עם 0 תקיעות. מעדיף מעבד i7 אם זה מה שיעזור למטרה הזו. כמובן דגמי סמסונג שנמכרים בארץ בלבד.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by avilanthe1,

שלום, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, לימודים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6'' * משקל רצוי? 2.5 קילו ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מינימום שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? מעדיף עם VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500GB HDD * כונן אופטי? עדיף בלי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף אך לא חייב אם המחיר נמוך יותר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בימים האחרונים אני קורא הרבה פה בפורום ובפורומים אחרים על מחשבים ניידים שונים. הגעתי לכמה מחשבים שביניהם אני מתלבט. 1. Dell Vostro 3560 VM-RD33-6445 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12371 2. Samsung NP370R5E-S01IL http://www.naya…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני רוצה מחשב בבית שימש כשרת קטן (גם פיזית) וחסכוני בחשמל. עבור מסמכים קוד ( SVN תמונות סרטוני וידאו בייתים שרת מייל (אני מתכוון לרכוש דומיין משלי ולשמור את כל המידע מקומית) שרת SQL SERVER. אני מתכוון לעבוד עליו רק בגישה מרחוק. שישב באיזו פינה בבית ויהיה מחובר לרשת האלחוטית שלי עם גיבוי חוטי. אני מניח ש 2 כונני 250 גיגה ב RAID אמורים להספיק לי לנצח למטרות הללו. כמה קטן המחשב יכול להיות? האם ניתן לדחוף הכל ב MINIITX? מעדיף להוציא כמה שפחות(כמה נמוך אפשר לרדת). חנות מאזור ראשל"צ pCCENTER/KSP/RSM/IVORY

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב אשר ממוקם בעמדת עבודה בסלון אך לשמוש מאד בסיסי של אבי שצריך מסך גדול , היה לי נסיון רע מאד עם נייד של לנובו ולכן אני רוצה לעבור למחשב נייח אך שקט . תודה מראש לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גלישה ו outlook ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימא…

23. Started by zaq1,

אני מבין ש-17" זה יותר מדי ,אז 15.4 או 15.6 . שימוש לאינטרנט ,סרטים לצפייה בנייד עצמו באיכות טובה, מעט עריכת תמונות וסרטים בתיים (פוטושופ ,אלמנטס -ברמה חובבנית ), משחקים פשוטים בלבד. הוא לא מיועד לניידות גבוהה: בעיקר שינויי מקום בבית, לעיתים עבודה בבית אחר. יש מצב להתגמש במחיר (אם קריטי ). אני לא מתמצא בתחום וראיתי מלא דגמים ,חטפתי כאב ראש מכל השפע ... למטרות שדרוג עתידי (אולי ):רצוי תמיכה ב-full hd - hdmi . יהיה ניתן לשדרג את הצורב בעתיד ל-blueray ? ראיתי מחשב מחוץ לטווח המחיר שלי שאולי יהיה ניתן להשיג במחיר היעד שלי אבל זה בכלל לא בטוח אז אני מעוניין בהצעות גם לדגמים אחרים במחיר המבוקש.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by g574792,

שלום אם יש לי מחשב עם מעבד intel core 2 due E6750 2.66GHz וRAM של 2 ג'יגה. האם הוא יכול לשמש כמדיה סנטר או שיקרטע

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. היי, אשמח לקבל המלצה ללפטופ ב-4000 ש"ח לצורכי גלישה, סרטים וקצת משחקים. משהו בסגנון של מסך 15" 2לפחות 2GB RAM, חשוב שהכרטיס מסך לא יהיה משהו מוזר של intel. עוד שאלה קטנה, מאיפה הכי כדאי לקנות? עברתי על כמה מדריכים באתר ולא כתבו שם מאיפה כדאי לקנות. האם כדאי לנות מרשת גדולה כמו BUG או שעדיף מחנויות קטנות. אחרי הכל חשוב לי העניין של האחריות והאמינות של החנות ממנה אני קונה. (נ.ב אני מחיפה אז אם יש המלצות לחנויות זולות וטובות שם - חשבתי על KSP, מה דעתכם?)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים