עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by civic,

יש לי מחשב נייד של HP DV6 15.6 3130ej רציתי לדעת איך אני יכול לשלוט על מהירות המאוורר המקורי שבמחשב היות שמשטח הקרור מסתבר לא עושה יותר מלגביהה לי את המחשב ניסיתי עם SPEEDFAN אבל הוא לא מזהה את המאוורר ולכן אני לא יכול להשתמש בתוכנה. ניסיתי דרך הביוס אבל יש שם רק את האופצייה של ON OFF ככה שזה לא עוזר חפרתי את כל גוגל יומיים כבר ! אני מחפש כמו שאמרתי דרך לשלוט ידנית על המאוורר על המהירות שלו אני מאוד אשמח להמלצה מכם

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  2. חשבנו ללכת על מפרט דומה לזה כאשר היא חשבה על מחשב נייח (יש מסך) לוח-אםGIGABYTE GA-MA78LMT-S2315 זכרונות4GB DDR3 1066/1333 MHz כונן קשיחSAMSUNG F3 500GB כונן אופטיDVD-RW - SATA115 מארזCoolerMaster Elite 335185 ספק כחFSP 350W : ATX350-PNR אבל בסופו של יום היא מעדיפה נייד... צרכים: גלישה באינטרנט, האזנה למוסיקה, הורדת תוכן האינטרנט, צפייה בסרטי DVD, כתיבת מסמכי Word וכד'. שיעבוד מהר... מעבד ליבה כפולה. לא צריך ליבה גרפית או כרטיס מסך חזק פרט למובנה שיריץ סרטי HD. עדיף 3 שנות אחריות עקב הבעייתיות של ניידים. גודל: לא 10.1" ולא 15.X"... בין 12" ל14". רוב הזמן יישמש בבית ,אבל כנראה יהיה גמיש תקציב - עד 3000 ש"ח. (בכל מקרה יש מערכת הפעלה שבאה עם המחשב אז זה מתקז…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by edi12345,

1. תקציב: בין 2000-3000 נא לא לעבור את ה3K 2. שימושים: בעיקר גימינג, באופן יום יומי, מדי פעם צפייה בתכני HD ועבודה משרדית בסיסית, רוצה שהמשחב יריץ משחקי אקשן מהחדשים סגנון AC וכד' הגדרות גרפיות כמובן כמה שיותר גבוהות ושיחיזק למשחקים בעתיד 3. אין צורך בציוד היקפי 4. יש צורך בכל הרכיבים 5. שקט די חשוב שיהיה שקט 5-6 6. לא מתוכנן OC8. אין צורך במערכת הפעלה 9. מעדיף לקנות בIQPC (קיבלתי המלצות על השירות) אני מאיזור הרצליה אז אם יש המלצות על מקומות אחרים אשמח לשמוע 10. מעוניין שהמחשב יגיע מוכן ולא חלקים לא מצפה לשדרוג, לא קריטי לשמור על אפיק לשדרוג למעבד והזכרון, ואין בקשות מיוחדות תודה מראש חג שמח!!!!

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  4. התייעצות לפני שדרוג מס' רכיבים במחשב , המפרט שלי כרגע הוא : E6300 Asus P5B Kingston 2GB 7600GT ספק כוח של Thermaltake 430W הכרטיס מסך שלי הפסיק לעבוד אז חשבתי לשדרג קצת , אני לא מצפה להפעיל משחקים כבדים או משהו כזה . התכנון שלי הוא לקנות כרטיס מסך : Gigabyte Geforce 430GT ולקנות עוד סטיק של 2GB זכרון מבחינת השימושים מדובר בשימוש למשחקים לא כבדים , פיפא וכו' . אני לא מחפש להפעיל משחקים על רזולציות מקסימליות אם זו הכוונה. כיום אני בכלל לא יכול להפעיל משחקים כי הקירור של הכרטיס מסך שבק חיים ולכן ההחלטה לרכוש כרטיס חדש . התקציב לכרטיס מסך הוא באיזור ה-300 שקלים . בלי קשר אני בכל מקרה מתכנן להוסיף את הסטיק של הזכרון . מה אתם אומרים על זה ? שווה , לא שווה ? אשמח למספר דעות כדי …

• 9 תגובות
    • 778 צפיות
  5. שלום לכולם יש לידידה שלי מחשב ישן ממש של IBM מהסדרה העסקית השינה מאוד שלהם פתרום הוא החליט לנעול את עצמו. הכוונה שמדליקים את המחשב עולה כמו מנעול ומבקש ססמה. הביוס נעול פתחתי את המחשב הוצאתי את הסוללה (הליטיום הקטנה) מתוך כוונה לאפס את הביוס אבל כלום המחשב שוב עולה ומראה שהוא נעול. למשהו יש רעיון מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by adilax,

שלום חברים, זקוק להדרכה או לספר שרות איך לפרק את הנייד AOD250- מכסה אחורי. מצאתי ברשת עבור AOD150, אבל זה לא מתאים ל250. תודה

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  7. Started by RJ1,

מה דעתכם על הדגם הזה: http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666297775#features לתקציב של: 4000~ לצרכים של: סרטים, אינטרנט ואולי משחקים בקטנה. מישהוא יודע אולי אם זה מגיע לארץ גם ב-25/4/2011? ואני מוסיף כהשוואה את HP Pavilion dv6t Select Edition series, במפרט דומה לסוני: • 2nd generation Intel® Dual Core i5-2410M (2.3 GHz, 3MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 2.9GHz • 1GB GDDR5 Radeon HD 6770M Graphics [HDMI, VGA] • 4GB DDR3 System Memory (2 Dimm) • 640GB 5400RPM Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection • 6-Cell Lithium-Ion Battery (standard) - Up to 5.5 hours o…

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  8. Started by beldasara,

אני משוכנע שרובכם לא עוקבים, אבל התחבטתי כמה שבועות בשאלה איזה מחשב 13.3 חזק וקל בטווח המחירים של עד 4000 ש"ח לקנות. לפני שבועיים החלטתי וקניתי את הAcer3820TG. הדרישות שלי מהמחשב היו קלות משקל, זמן סוללה סביר (4 שעות+) ועוצמה. אני רוצה להתעכב רגע על העוצמה כי אני רואה שבדרך כלל שמתכנתים מבקשים מעל דפים אלו להמלצות למחשבים בד"כ ממליצים להם על מחשבים Low voltage למיניהם, לדעתי זאת טעות מרה. כמו הרבה מתכנתים, אני עובד הרבה עם VM ואני ממש לא בטוח שמעבדים שהם לא State of the art לפחות של לפני שנה שנתיים לא יעמדו בכך. כמו כן, קיוויתי שאני אוכל להריץ איזשהם משחקים על המחשב, יש לי פינה חמה לזוללי הזמן הקטנים גם אם אין לי זמן עבורם. בכל מקרה, אחרי הרבה בדיקות באינטרנט וכו' החלטת…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום, אני מחפש להרכיב מחשב סלוני למסך לד חדש 42 אינץ' גודלו. אני ישמח אם תוכלו לעזור לי בקטע של המפרט, מאפיינים: התקציב הוא אלף וחצי שקלים וכמה שפחות יותר טוב, אין חריגות. המחשב מיועד לחיבור למסך (מן הסתם) והרצת תכנים באבחנה גבוהה (בלי קרטועים אם אפשר), מעט איטרנט וזהו. מלבד זאת אני ירצה לאחסן את ספריות המוזיקה והתמונות כך שאני צריך הרבה מקום (כרגע שתיהם תופסות לי בערך 150 ג'יגה). ציוד הקפי - רק מקלדת ועכבר (עדיף אלחוטי מן הסתם), מסך אין צורך ושמע הוא יתחבר למערכת סאונד שיש לנו בבית. שוב, סגנון החומרה צריך לתאום מחשב סלוני, שישנה לדברים כגון מארז, שקט וכו'. בנוגע לחנות אין זה כזה משנה אם כי משהו במרכז כדאי שנוכל לבוא לקחת ולא נצטרך לנסוע שעות, אני גר ליד מודיעין (יש אייבו…

• 39 תגובות
    • 5.3k צפיות
  10. לא דרוש מחשב חזק מיוחד (אני מניח שפוטושופ זו לא תוכנה כבדה כמו משחקים); עם זאת, היא תעשה מעט עריכת וידאו, אז כדאי כרטיס גרפי שיעמוד בעומס מדי פעם. אבל לא צריך להתפרע, כי זה יעשה פעם ב... אז אין בעיה אם העיבוד יתארך קצת כי בסופו של דבר עריכת וידאו זה לא הייעוד העיקרי. אני קיבלתי פה המלצה לפני כחודשיים למחשב מבוסס AMD ATHLON X3 450 וGTS 450 למטרות משחקים וקניתי אותו ואני מרוצה. השאלה האם משהו כזה יתאים גם למטרות שציינתי. לי נראה שמשחקים דורשים יותר כוח עיבוד. עוד שאלה: האם יש צורך בכרטיס מסך יעודי או שמא משהו כמו ה450 יכול להספיק? אני מבקש להרכיב את התפריט מIQPC, כי קניתי אצלהם את המחשב הקודם ואני מרוצה מאוד. תודה מראש, חברים!

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by DR_PAIN,

שלום האם מישהו יכול לתת לי מפרט במחיר הנ"ל -יכולת לתמוך בתוכנות גרפיות כגון פוטושופ ואילוסטרטור ברמה גבוהה. -יכולת לתמוך גם במשחקים כמו סימס 3 המחיר ללא ציוד נלווה (מקלדת עכבר וכו') תודה מראש

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  12. אהלן אני לא ממש מכיר את עולם הניידים אז אני צריך עזרה: זה יהיה מחשב משני, יש לי מחשב נייח חזק. הדגש הכי גדול הוא זמן סוללה. אני אקח את המחשב להרצאות ואני צריך שהוא יחזיק כמה שיותר בשימוש פשוט כמו גלישה או אופיס. שימושים עיקריים: סרטים ומשחקים בקטנה. נניח שיוכל להריץ PES 2011 על הגדרות מינימליות (רק שיעבוד חלק) ואני מתכוון לחבר את המחשב לטלויזיה 42 אינצ' ולראות סרטים באיכות גבוה (לצורך הדוגמא פורמט mkv בגודל 10 ג'יגה). גודל כמו שרשמתי 13-14 אינצ', משקל לא קריטי... HDD לא ממש חשוב לי כי יש לי חיצוני נייד בגודל 1TB, אם אפשר שיהיה 7200RPM (מהיר) אלא אם כן ההבדל בביצועים לא שווה את ההבדל במחיר. יציאת HDMI חובה, DVD יכול להיות נחמד אבל לא חובה והקניה תעשה בארץ. תודה מר…

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  13. חיפשתי מחשב נייד בגודל 13-14 באזור ה-4000, עם אפשרות גם להריץ משחקים לא מטורפים מדי, וגם שיהיה נוח לאינטרנט, סרטים, HDMI. מצאתי את הנייד הזה עם עזרה מ-Chevy : http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3450-a2410m.htm לא מצאתי עליו ביקורות, מישהו יכול לעזור בזה? ומישהו יודע איך הוא מבחינת חיי סוללה? תודה

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by esaly,

היי לכולם! באופן די מוזר ממש לא ברור איך להפעיל את המשדר BLUETOOTH בנייד הזה, גם לאחר מעבר על הספר לא מצויין כלום לגבי זה. מישהו אולי יודע?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  15. Started by Riaz3r,

שלום לכולם, אני רוצה להתחיל ולהגיד שאני בא עם ראש פתוח להכל. אז תציעו הכל ככה, כרגע התקציב של המפרט שאני רוצה לקנות הוא בגדר תאוריה לגמרי. זה יכול להיות 8,000 - 12,000, יכול להיות יותר ויכול להיות פחות. כרגע הבניה של המפרט תלויה בצרכים שלי, ולא בגדר תקציב. הכוונה שהתקציב הוא לא הפקטור העיקרי. אז יש הרבה מקום למשחק. אז הצרכים העיקרים, -משחקים - רציני -OC - רציני -הרבה עומס (כלומר, הרצה של הרבה תוכניות בבת אחת) -הרצת סרטים באיכות גבוהה === -לא להתעסקות עם עריכות (כמו פוטושופ, עריכות וידאו וכד'..) מה צריך לכלול המפרט? מסך. לגבי ציוד הקפי זה עדין בגדר של סימן שאלה, תלוי אם יש (אני אפרט בהמשך) עכשיו שלא תחשבו שאני סתם בא לזרוק כסף, זה כרגע המטרה העיקרית שלי, אני …

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  16. אני סטודנט שמחפש לפטופ שישרת אותי טוב לכל הצרכים - אם זה לתיכנות או למולטימדיה או אפילו להרצת איזה משחק נחמד פעם ב... בינתיים נראה לי שהעדיפות שלי היא למחשב DELL בעיקר בגלל האיכות כרטיס מסך של NVIDIA בבקשה ;D

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, אני מחפש המלצה ללפטופ עד מחיר 1100$+- לקנייה בארהב. מבקש מסך 13-14 אינצ אבל שיהיה יחסית חזק, בבית הוא יחובר למסך חיצוני וללימודים הוא יהיה נייד ולכן חשוב גם זמן סוללה טוב. אשמח להמלצה.

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  18. HP Pavilion dv6t Quad Edition customizable Notebook PC • Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit • 2nd generation Intel® Quad Core i7-2630QM (2.0 GHz, 6MB L3 Cache) w/Turbo Boost up to 2.9 GHz • 1GB GDDR5 Radeon HD 6770M Graphics [HDMI, VGA] • 8GB DDR3 System Memory (2 Dimm) • 640GB 7200RPM Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection • No Additional Office Software • FREE Upgrade to Norton Internet Security 2011 - 15 Month Subscription (activation required) • 30% OFF! 9-Cell Lithium-Ion Battery (over-sized) - Up to 9.75 hours of battery life +++ • 15.6" diagonal High Definition HP BrightView LED Display (1366x768) • SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Supp…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by shdrthki1,

המחשב יהיה למשחקים כבדים בהגדרות גבוהות התקציב הוא 3100 שקל ללא חריגה אין צורך בציוד היקפי המסך שלי 22" 1920*1080 אני לא יעשה OC והשקט ממש לא חשוב (עכשיו יש לי קירור BOX של AMD ולא מפריע הרעש בעיקר בגלל שהוא יהיה מכובה בלילה) בעוד כשנתיים בערך (או אפילו פחות תלוי מה יהיה בעתיד) אני ירצה להחליף כרטיס מסך ולכן המעבד ששמתי הוא "מבוזבז" אבל ככה הוא לא יהיה צוואר בקבוק בעתיד הנה המפרט שהכנתי : Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪821 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2353 MSI H61M-E23 B3 H61 CHIPSET מוצר חדש באתר - במלאי, יחידות 1 ₪329 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2585 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Co…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. בוקר טוב, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI,USB 3.0 * בלוטות? 3.0V (?) * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא משנה זה טוב? http://www.laptopspec.net/tag/geforce-gtx-485m/ http://www.engadget.com/2011/01/26/maingear-throws-sandy-bridge-gtx-485m-into-ex-l-15-laptop/ http://www.affordablelaptops.com.au/c…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. המחשב מיועד בעיקר לשימוש ביתי ממוצע (אינטרנט, תוכנות קטנות, אופיס וכד'), ניתן דגש לעבודה (אופציה לעתיד) עם תוכנות קצת כבדות (וירטואליזציה לדוג') אבל לא בצורה משמעותית כרגע, זה לא יהיה השימוש העיקרי של המחשב, לא כרגע לפחות. יש לציין שכרגע גם לא נדרש מהמחשב להריץ שום משחק כבד או אפילו בינוני+, משחקים בסגנון counter strike ו- age of empires זה פחות או יותר מה שירוץ עליו (אולי קצת יותר, אבל לא משהו רציני). מארז SOHO 1 IKONIK ספק כח A.PFC 550W FAN12 Ci-POWER CWT לוח אם H61MU-E35 B3 HDMI USB3 7.1 1GLAN MSI מעבד 3.1GHz 3MB CORE i3 1155 2100 INTEL זכרון 2x KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ דיסק קשיח F3 1TB SATA2 7200 32MB SAMSUNG צורב AD7260S SATA SONY-OPTIARC DVDX24 DL המחשב נקנה מר…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום רב אני מעונין לרכוש מחשב שולחני חזק למשחקים לגיימר בינוני ומגוון שמושים אחרים. המחשב צריך לשמש למיגוון מטרות כגון גרפיקה ווידאו ברמה ביתית חובבנית, משחקים, אופיס, סרטים . ארצה להשאר בהשקעה של עד 3500 ₪ על המחשב כולו. רשמתי מפרט עקרוני לפי הצעת מחיר שקבלתי לאחר כמה עצות שקבלתי בפורום כאן. אם יש המלצה לחלופה במחיר דומה אשמח לשמוע. חשוב שהמחשב יכול לעבוד במאמץ ועם ספק כח איכותי ומארז איכותי מאוורר היטב. מאידך איני רוצה להשקיע יותר מדי במארז ובספק מעבר למשהו אמין וטוב.רשמתי כאן 2 חלופות. שמתי כאן 2 חלופות ללוח אם . חשוב שיהיה יציב ואמין ואולי עם אפשרות קטנה ל OC בעתיד. [table] [tr] [td]מעבדי אינטל: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td] [/tr] [tr] [td] [/t…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אוקי אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש יש לי בסביבות ה-3300 שקל ואני רוצה גם מסך במחיר כזה אני לא יוכל להוציא מחשב אדיר אבל אני מצאתי ממש מציאות למחשב בינוני ++ אז ככה יש 2 מפרטים תגידו לי איזה לדעתכם יותר משתלם ויותר טוב...אם יש לכם עצות לשיפור זה יעזור [table][tr] [td][/td] [td]Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray[/td] [td]1[/td] [td]₪826[/td][/tr] [tr] [td]NI019525SA[/td] [td]Evercool NI01-9525SA S1156 Cooler[/td] [td]1[/td] [td]₪29[/td][/tr] [tr] [td]GH61MD2B3[/td] [td]Gigabyte GA-H61M-D2-B3[/td] [td]1[/td] [td]₪420[/td][/tr] [tr] [td]GZAX1CASDB[/td] [td]Gigabyte Triton 180 TowerCase Aluminum Panel 120mm Black[/td] [td]1[/td] [td]₪328[/td][/tr] [tr] […

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  24. אני אקנה אותו כנראה מסין ככה שהתקציב כנראה בערך 1000$. בהתחלה חשבתי על נוטבוק אך הבנתי שהמעבדים שלהם מאוד חלשים ואפילו בתוכנות כמו וורד הם מאוד איטיים.. מה שהכי חשוב לי כאמור זה המשקל שיהיה כמה שיותר נמוך שיהיה קל לקחת אותו לאוניברסיטה... מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס,קצת סרטים ומשחקים קלים... * גודל המסך? 13 או 14, 12 נראה לי יותר מדי קטן... * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא במיוחד, משהו סטנדרטי נראה לי יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חושב שאחבר אותו למסך חיצוני * בלוטות? יכול להיות אבל לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 נראה לי יספיק * צורב DVD? לא חובה * האם נדרשת אחריות …

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  25. Started by Masasa,

http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kiryatono&cat=4891 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kiryatono&cat=4891 אגב איך המחשבים של ACER? יש מחשב שעדיף?? חריגה עד 3900

• 1 תגובה
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.