עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחשב נייד 5000-8000 שח, לשיחות וידאו, אופיס וחלונות כרום רבים פתוחים במקביל, קריאה וכתיבת מאמרים. 15 אינצ' אבל לא כבד מדי - יסתובב בדרכים ולפעמים העבודה על הברכיים ולא תמיד על שולחן. מעדיפה מסך מגע אבל אין לי נסיון עם זה ואשמח לדיעה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-8000 שח (למשל מצא חן בעיני ה XSP של דל אבל נראה לי הרבה יותר מדי יקר לצרכי). אוכל להוציא גם 10000 אם יהיה צורך אבל לא נראה לי שיש צורך. בנוסף אני מבינה שיש גם תוכנות שצריך לשלם עליהן. אני פתוחה לכל חברה כל עוד המחשב אמין שאינו סובל מבעיות, ומקבל שירות טוב במקרה תקלות. (נפלתי בעבר במחשב 'זול' שנזרק לפח לאחר שנה של עבודה). 2. מה שימושי המחשב …

2. אז ככה.. קניתי בעצמי תמחשב הזה.. לפני חודש בערך ורציתי להמליץ עליו לחבר שלי.. ולעוד בני משפחה שלי השאלה שלי אם הייתם משנים בו משהו לגביי היום.. אם אפשר לעשות השקעה יותר טובה בכסף ולעשות מחשב יותר חזק אולי עם חלקים יותר חזקים שיצאו... ועדיין לשמור על פרופורציות בתקציב מקסימום 6K... ללא מסך. תיקחו בחשבון שאם אתם אומרים לי מעבד מרובע.. זה רק סידרת 9000...וזה להוסיף עוד 1000 שקל למחיר וזה לא משתלם כרגע למה אין צורך במשהו יותר חזק ממעבד כפול 3GHZ.. הנה המפרט...: לוח אם: ASUS P5Q Intel® P45 Chipset LGA 775 מחיר:726 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1212_2832&products_id=21340 מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm מחיר : 880…

3. מפרט לעבודה עם תוכנות גרפיקה כמו פוטושופ , אדוב אילוסטרייטור, מאיה, 3D STUDIO MAX , AUTOCAD תוכנות עריכה של וידאו גם שמשתמשות במעבד של הGPU וכו' עד 3K זה אומר שזה רק מעבדי AMD? שווה לקנות חלקים לבד ולהזמין נניח מעבד I7 מחו"ל? או שזה יוצא בכל מקרה יקר יותר? אם זה מחשב עד 3 אלף (עם אפשרות חריגה עד ל3.5K) וצריך גם כרטיס מסך טוב , מומלץ ללכת על מעבדי ATHLON 2 X4 ? או שרק על PHENOM 2 X4 ? איך מעבדי הLIANO ל DESKTOP ? ועל איזה כרטיס מסך מומלץ ללכת בתקציב כזה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני חובב צילום עם רחפן וגופרו, רוצה לערוך את הסרטונים שאנח מצלם בעזרת Adobe Premier. מחפש מחשב נייח בסביבות 6000 שח. קיבלתי מפרט כזה מ-KSP ואשמח לשמוע מה דעתכם ואם יש צורך לשפר או לשנות משהו (אך עדין בלי לחרוג הרבה מהתקציב) והכי חשוב אם פרימייר ירוץ חלק ב-4K, אני אני clueless בעולם המחשבים. תודה! מעבד Intel Core I7 11700KF 3.6Ghz 16MB Cache S1200 - Tray זכרון למחשב Kingston FURY BEAST 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 לוח אם ASUS PRIME H510M-A WIFI LGA1200,Intel H510, DDR4, PCI-E VGA HDMI DP קירור למעבד Noctua NH-U9S כרטיס גרפי …

5. Started by mz155,

אני רוצה שתרכיבו לי מפרט למחשב משחקים שיוכל להריץ וויסטה ומשחקים כבדים ביחד בלי בעיה. לא מתוכנן לoc.. התקציב הוא בין 4500 ל5000. בלי ציוד היקפי. תודה

6. Started by mojomj,

לא רלוונטי

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  7. Started by shloosh,

AMD Athlon xp 2000 SUMA Geforce 4 TI 4200 64mb TRANSCEND 512 ddr 333Mhz MAXTOR 40 GB 7200 RPM GIGABYTE 7VRXP REV 2.0 איך הוא למשחקים???????

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by אריה7,

מה דעתכם על המפרט הבא מנועה מחשבים: מחשב ביתי מבוסס AMD 64 מעבד AMD 64BIT VENICE CORE 3200 939 לוח אם ASUS A8N5X PCI-E זכרון 2X256MB סה"כ 512MB עם אחריות לכל החיים כרטיס מסך ATI RADEON X300SE 128MB DVI/TVOUT כרטיס קול 7.1 משולב בלוח כרטיס רשת 10/100/1000 משולב בלוח דיסק קשיח 80/7200 WD SATA CDROMX52 מארז איכותי כולל ספק 500W מאוורר ARCTIC COOLING SILENCER 64 מחיר 3000 ש"ח ניתן לשדרג ל: * 1 ג'יגה תמורה 300 ש"ח * 160 ג'יגה HD תמורה 150 ש"ח * צורב DVD 180 ש"ח

• 14 תגובות
    • 838 צפיות
  9. Started by Bug,

מחפש לפטופ חזק עם מסך בגודל של 15-14 אינטץ' בתור סוג של תחליף למחשב שולחני. זאת אומרת, לצרכים של סרטים, אינטרנט, תוכנות גרפיקה כבדות. שיהיה מהיר ועם מעבד וכרטיס מסך חזקים. ואם אפשר כמה שיותר קל. תודה.

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  10. שלום, רציתי לדעת באיזה נתונים כדאי להשקיע כשרוצים מחשב נייד שמיועד לתלת מימד? (הניידות עצמה פחות חשובה לי, אבל אני כן מעוניין במחשב נייד). השאלה שלי בעצם אם מעבדי ליבה כפולה t9600 הם מספיקים, או שעדיף מעבדי 4 ליבות, או IE7? וכנ"ל לגבי 8GB RAM וכרטיס גרפי של 512MB לעומת 1GB. המטרה שלי היא לא להגיע לOVER KILL אלא רק להשקיע בנתונים שעושים את העבודה וזהו. זה ת'רד שיותר מיועד לברר את הנתונים עצמם יותר מאשר לקבל המלצת מחיר וכו' אבל למען הסר ספק התקציב שלי לדבר הזה הוא בסביבות ה(12K-10K)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני מחפש לקנות מחשב ב7000 ש"ח כולל מסך. אני רוצה שהמחשב יהיה חזק למשחקים ויצליח להריץ את כל המשחקים החדשים(ושיחזיק לי מעמד). אני מאוד מתלבט בין אינטל לAMD ובכלל אני מתקשה למצוא את ההכי טוב שאני יוכל להוציא מהתקציב שלי. מישהו יכול לארגן לי מפרט למחשב? תודה!

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  12. Started by DaMbO,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל אני לא יודע של איזה חברה כדאי ושיהיה לו ביצועים טובים יש לי עוד שאלה ראיתי שיש כמה סוגים של מעבדים אז איזה מעבד טוב יש לי בין ל 3000 עד 5500 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by Mr.Pepo,

לא מזמן רכשתי מקרן חביב ועכשיו מחשב HTPC פשוט מתבקש. אני מעוניין בתקציב כמה שיותר נמוך אבל שעדיין יוכל להריץ כמה סרטים וקצת מוזיקה בלי להתחיל לגמגם. כיוון שאני n00b גמור במפרטים כאלה אני מעוניין לחבר את המחשב לרסיבר עם 5.1 רמקולים, לטלווזיה ולמקרן. דבר כזה אפשרי? תודה מראש אנשים!

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  14. שלום אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לתקופת הלימודים * מטרות המחשב- לימודים , צריך להריץ matlab בצורה מהירה וחזקה בנוסף צפייה בסרטים ... * גודל המסך- 15.6 מעדיף מסך מבריק עם מסך מגע * רזולוציית המסך? מה שמתאים לגודל המסך, hd אני מניח * משקל רצוי? אני מניח ש2.5 קילו זה סבבה מעל זה קצת כבד להסתובב עם זה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין חובה בSSD * כונן אופטי? אין באמת צורך , אם יש אז נחמד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכ…

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  15. Started by naor-007,

טוב אז אני מעוניין לקנות מחשב בשביל משחקים כבדים כמו CRYSIS וBIOSHOCK התקציב שלי זה עד 3,500 בערך. מה אתם אומרים על המחשב הזה? (מאייבורי). מעבד E6750 לוח אם INTEL Q35 MONTPELLIER (לוח ASROCK 645GC פחות 360 ש"ח\P3I פחות 275) זיכרון 2048 800mhz כרטיס מסך 8500GT 512MB דיסק קשיח 250 גיגה, 16 זיכרון מטמון צורב LG SATA מסך LG 19 דק כולל מקלדת,עכבר ורמקולים מחיר 3,550 מה אתם אומרים? איך המחשב? מה לשפר מה להוריד? אם יש לכם מחשב יותר טוב להציע תציעו אבל שיהיה עם מסך דק ושיהיה רק מאייבורי או מKSP תודה מראש

16. שלום אני מעוניין במפרט למחשב לשימושים של אינטרנט, צפייה בסרטים, ושמיעת MP3. ללא OC. אני כן רוצה שתהיה יציאת HDMI ו 2 ג'יגה זיכרון DDR2. המפרט צריך להיות ללא כונן קשיח וצורב. תודה לכולכם.[br]פורסם בתאריך: 30.01.2010 בשעה 01:04:39 שכחתי לציין שהמפרט גם לא צריך לכלול ציוד היקפי ו מסך.

17. Started by shu sha,

שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי... ברשותי המפרט הבא: amd athlon 3000+ 939 venice gigabyte k8n51mfg-9 twinmos 512MB 400mhz compucase 6a19 hec 300W ברשותי כ750 שקלים ולא יותר... לדעתי הכי חכם יהיה להוסיף עוד 512 של טווינמוס וכרטיס מסך אבל אולי עדיף רק כרטיס מסך? קיצר אודה לכם אם תעזרו לי מעט לקבל את התמורה הכי גדולה עבור מה שאני מוכן להשקיע... אם אפשר לחסוך ולהשקיע פחות בלי שיהיה שינוי משמעותי לרעה אז אני מעוניין לדעת על כך... המחשב אגב לשימוש כללי-במיוחד אינטרנט אבל לפעמים גם סרטים משחקים וכו'... תודה

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  18. שלום לכולם. אחי הוא קצין קרבי, מ"מ טירונים. הוא מעוניין במחשב נייד וברצוני לעזור לו בבחירה המיטבית ביותר בשבילו. ניסיתי לחקור אותו קצת על הדרישות, והוא לא מבקש יותר מדיי. מטרות המחשב: מה שהוא רוצה מהמחשב זה פשוט גלישה באינטרנט בעיקר, ולשחק במשחקים.. לא משחקים מטורפים... משחקים נורמליים... קאונטר סטרייק וכאלה... אז אני אוסיף שאני מעדיף מחשב עמיד כמה שיותר ובנוי טוב שיכול לספוג כמה מכות פה ושם. משקל וגודל מסך - לא קריטי, כמובן שעדיף קטן אבל בכלל לא קריטי, הוא אמר לי שלא משנה לו המשקל, הוא רגיל לסחוב משקלים. מסך מבריק או לא - לא משנה כל כך, אל תתייחסו לזה בשיקולים. חיי סוללה - דיי חשוב, עדיף חיי סוללה כמה שיותר טובים. אחריות - פחות חשוב, בחיים לא מימשנו אחריות גם כשהיו בעיות…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Alonreg,

אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך בלי לפגוע בביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכת וידאו, ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אפטר אפקסט וסוני וגאס באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סקיירים, באטמן ארקהם סיטי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי, כאמור אני מחפש מחשב לאנימציה ועריכת וידאו בתקציב של עד 7500 ש"ח. עניתי על כל השאלות מהשאלון בפורום אז אשמח להמלצות למפרטים בהתאם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא קריטי. 7,500 ש"ח זה בסדר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8,500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר ליצירת אנימציה קלאסית ועריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הרבה עבודה באפטר אפקטס, גם פרמייר ובהמשך ישמש גם לתוכנות תלת-ממד: 3ds max, zbrush וכו'. השימוש הוא כפול, גם ללימודים וגם לפרנסה. ב) במי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי... התקציב שלי הוא 4K, אבל רצונות לחוד ותוצאות לחוד.... בקיצור, הנה פחות או יותר החלקים שהייתי רוצה רק שאני לא מבין כל כך בדגמים היום.. חוץ מזה שאני יודע מה זה OC אבל מפחד להתעסק, אז מעדיף שלא.. 1. כרטיס מסך בעדיפות ל NVIDIA תקציב 1500. 2. לוח אם (עם כ. רשת + קול OB) , משהו שיוכל להיות בסיס טוב לשדרוג בפעם הבאה.. 3. מעבד Intel Dual Core Due נראה לי מספיק טוב -ותקנו אותי אם אני טועה.. 4. גוף קירור טוב ושקט. 5. כונן קשיח 300GB עם עדיפות ל WD 6. זיכרון 2* 1024MB , סה"כ 2GB 7. ספק כח חזק ושקט בתקציב -עד 500 ש"ח 8. מארז משו מומלץ... היופי לא משחק תפקיד פה.. -אם לדעתכם כל מארז מספיק טוב לחומרה הנ"ל אז אפשר גם לחסוך בסעיף הזה... 9. אין צורך ב: צורב, עכבר, מקלד…

• 13 תגובות
    • 766 צפיות
  22. Started by or04,

שלום, ברשותי מחשב של אסוס (U31f). לפני כמספר חודשים הייתה לי תקלת שבר במסך של המחשב הנייד. שלחתי לחברה שמעניקה למחשב שלי אחריות (סרבפרו) והם רצו מחיר מופקע של 1500 שקל לתיקונו (כשהמחשב עלה 3000). לאחר התייעצות פה בפורום החלטתי לקנות מסך באינטרנט ולהחליף לבד. המסך עבד מצויין וחסכתי מעל חצי מחיר. עד לפני כשבועיים, תחילה המחשב היה מראה מין מסך לבן עם פסים בהירים בודדים כאשר הייתי מדליק אותו, אך זה נעלם לאחר כמה שניות. לפני מספר ימים הבעיה התחילה להחמיר - המסך הלבן שהופיע בהתחלה המשיך עד להפעלה מלאה של המחשב ורק לאחר זמן רב (יכול להיות שתלוי בהזזה) המסך הסתדר. ואפילו במספר פעמים המסך היה תקין אך לאחר זמן מסויים התחילו להופיע קווים בהירים ואף הבהובים. גם בבדיקה של צילום מסך הכ…

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  23. Started by NightFoxlz,

מטרות המחשב - המחשב יהיה גם ללימודים לתואר ראשון בהנדסת מחשבים, למשחקים בינוניים וצפייה בסרטים גודל מסך - 14-15 אינץ משקל - פחות קריטי לי אבל רצוי לא כבד במיוחד זמן סוללה - חשוב שיהיה לו זמן סוללה של לפחות 6 שעות (לא כשהוא מפעיל משחקים אבל כן כשהוא מפעיל אינטרנט ותוכנות כמו אופיס, matlab , codelock , וכו') גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - 128 SSD זה המינימום, אם יכנס בתקציב גם כונן HDD אז אחלה אם לא אני אשתמש גם בכונן נייד. כונן אופטי- לא חייב מערכת הפעלה - לא צריך אפשר לחרוג מהתקציב עד ה 200-300 שקל תודה מראש לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. Started by ofril19,

מחשב למישחקים עם OC שהם עושים (40%) מעבד : Intel Core 2 Duo E8400 Box מחיר: ¤ 853 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L מחיר: ¤486 זיכרון: G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK מחיר: ¤326 דיסק קשיח Seagate ST3220613AS 320GB SATA2 16MB: מחיר : ¤255 כרטיס מסך: PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 512 mb DDR5 PCIe מחיר: ¤ 1,258 כונן אופטי : Samsung SH-S223 X22 SATA צורב DVD מחיר: ¤ 121 מארז: Antec three Hundred מחיר: ¤ 329 ספק כוח Hiper HPU-4M530-PU 530W: מחיר: ¤432 קירור מעבד:NEXUS HOC-9000 מאוור למארז: Nexus Real Silent Case Fan 120 mm מחיר סופי: ¤4657

• 11 תגובות
    • 897 צפיות
  25. שלום לכולם לאחר בחירות לא טובות של לפטופים לעצמי כל השנים הללו כעת אני רוצה לעשות את זה בצורה קצת יותר קפדנית ומחושבת. קודם כל - אין הגבלת מחיר. (מעדיף לא לעבור את ה-6 אבל בשביל משהו טוב אני מוכן להשקיע יותר. מסך : היה לי לפטופ 11" (נטבוק) שהיה לי קטן מידי וחלש, והיה לי מחשב DELL n5010 עם מסך 15.6 שהיה לי פשוט עצום וכבד ולא לקחתי אותו לשום מקום איתי (משקל + סוללה = לא כיף) אבל הוא היה חזק. אני רוצה לפטופ עם מסך 13.3, סוללה שתחזיק לי הרבה זמן (5-6 שעות לפחות), הרד דיסק פחות משנה לי הגודל אבל רצוי שאני אוכל לאחסן עליו מכונות וירטואליות \ סרטים וכדומה, (אני מתאר לעצמי שאם אני לוקח SSD אז הנפח יהיה בהתאם - אבל לא קריטי לי SSD) יצרן..לא משנה לי... השימושים: הרצת מכונות …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.