עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by baruch88,

אני מחפש לפטופ לשימוש "חד פעמי". הוא ישמש אותי אך ורק לשבועיים בארה"ב כעת, ובנסיעות עתידיות לחו"ל. בארץ אני לא צריך נייד. אני זקוק בעיקר לגלישה סבירה באינטרנט, משלוח מיילים וצפייה בדיסקים צרובים. זה הכל. האם המחשב הבא יענה על דרישותי? (מצ"ב לינק) כי 1550 שקל נראה קצת חשוד, אבל אני לא רוצה להוציא יותר מ-2,000. יש באתר הזה מחשבים נוספים של אסוס במגוון מחירים עד 2,000 שקל. האם יש לאחד מהם יתרון משמעותי על הזול ביותר? האם יש דרישות ספציפיות לארה"ב? תודה מראש. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1478

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by thomasron115,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במה שאפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ייעודי לFlight Simulator X יחד עם שימוש סטנדרטי באינטרנט, אופיס וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Flight Simulator X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. לפני קניייתה ואני כמעט סגור כבר רק חייב את הדעה שלכם: MSI M662 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=292 (דגש על מצלמה ואביזרים במתנה) או HP PAVILION DV6126EA http://www.ctm.co.il/product.asp?id=728 שניהם ממש אותם מאפיינים הקטע שנעצרתי על MSI כי מקבלים מצלמה מובנת 1.3M שזה מכובד ונחמד ומתנות כמו תיק לנייד ועכבר ועוד כמה... מה אתם אומרים MSI או HP עד הסוף? נ.ב המחשב הוא למולטימידיה:סרטים מוזיקה אינטרנט ומשחקונים לא כבדים...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by amitrotem,

עריכה יחסית חובבנית, תוכנות בסדר גודל של פינקל 14 (המחשב לא בישבילי, מיועד לחבר קרוב) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בייתי בעיקר התחביב הוא עריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחקים במחשקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה 1080*1920 -לאילו הגד…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. זה מה שהצלחתי להוציא ב2800 ש''ח: מעבד- Core 2 Duo E7300, 1066Mhz, s775, 3MB‎ לוח אם-EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI- GIGABYTE זיכרון- 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel‎ DDR II 800Mhz כרטיס מסך- GIGABYTE 9600GT 512MB Silent HeatPipe GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ הארד דיסק- Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב- DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE LG לא יודע לגבי מארז, לא מבין בזה (מה זה חשוב בכלל?) מה לגבי ספק כוח וכרטיס קול? הם מובנים בדרך כלל? אגב, המחשב מיועד למשחקים כבדים! מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום רב מי שזוכר כבר פתחתי אשכול לפני מספר ימים... והנה לדעתי התוצר הסופי: AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 988.97 ש"ח Gigabyte GA-K8N Ultra-9 - 939 (nForce4 Ultra) - ATX 878.19 ש"ח 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I-D-B) original C2.5 655.08 ש"ח GIGABYTE Radeon X800XL 256MB - VIVO / DVI - PCX - RETAIL 2,192.47 ש"ח Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM S-ATA 598.11 ש"ח NEC DVD-RW NEC ND 3540A x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK 371.54 ש"ח LITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE 158.46 ש"ח SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 52.30 ש"ח ARCTIC COOLING Full ATX Midi Tower Case - Silentium T2 665.38 ש"ח Creative SBS 560 - 5.1 420.47 ש"ח …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אף פעם לא היה לי מחשב נייד!! תמיד היו לי מחשבים נייחים שהייתי מחליף כל 3 שנים בערך יש לי העדפה טבעית לנייחים כי הם יותר חזקים ויותר גמישים מבחינת שינויים ותוספות של חומרה אבל אני מבין שיש היום ניידים מספיק חזקים שיכולים להתמודד יפה מאוד גם עם נייחים בכל אופן השימושים העקריים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט עם המון טאבים פתוחים ( 20 - 30 ) הורדות שרצות תמיד ברקע ( ביטורנט - אימיול - הורדות ישירות ) סרטים באיכות HD מעט משחקים גודל מסך - נראה לי שבסביבות 15" או 16" זה מספיק כי כשאני בבית אני מחבר את הנייד למסך גדול יותר שיש לי בחדר דיסק קשיח - אני יסתפק בדיסק סטנדרטי כי יש לי את החיצוני שלי יציאות - לא חייב משהו מיוחד רק שיהיה הרבה USB מערכת הפעלה - לא צריך סוללה - עדיף כמה שיו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ALEX16,

אני מחפש מחשב טוב שאני אוכל להריץ כמה תוכנות ביחד שמשחקים יעבדו בלי בעיות בקיצור אני רוצה את המחשב הטוב ביותר שאפשר להשיג בכסף הזה הדברים שאני צריך בעיקר הם מעבד, לוח אם, זיכרון, כרטיס מסך, מארז וכונן קשיח

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  9. כפי שציינתי השאיפה היא להישאר באיזור ה3000-3500 ש"ח... סכום זה נועד רק למארז, לוח אם, מעבד, קירור מעבד, זכרונות וכונן קשיח. אין לי צורך ברכיבים נוספים... אני מוסיף למפרט חלקי זה רכיבים שכבר נמצאים ברשותי והם: ספק כח Thermaltake ToughPower 750W כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4870 X2 2GB הרזולוציה המקסימלית של המסך שלי (22 אינץ') 1680x1050 השימוש במחשב הוא בעיקר למשחקים בהגדרות מקסימליות לגבי OC לא מתכוון לעשות כי אני לא יודע איך אבל הייתי מעדיף מערכת שקטה (8 מתוך 10) מתכוון לעבוד עם וינדוס 7 64x מעדיף לרכוש את המחשב מאייבורי (אם שכחתי להוסיף משהו מהנהלים תנו לי לדעת ואוסיף) תנו דעתכם בבקשה על המפרט החלקי הבא: מארז 280 ש"ח - Antec Three Hundred לוח אם 575 ש"ח - Gigabyte GA…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by merstik,

1. מחיר: 4000-4500 שקלים (עדיף להשאר בגבולות אלה). 2. שימוש המחשב: גיימינג כגון battlefield ו-league of legends רזולוציה: 1920/1080 הגדרות גרפיות: עדיף שיהיה ניתן לשחק את המשחקים על "High" 3. אין צורך לציוד היקפי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 7 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. כולל מערכת הפעלה והרכבה בחנות. 8. איזור מגורים: ראשון לציון 9. מעוניים לקנות את המחשב כמה שיותר מהר. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). - אין 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? - לא 12. הערות נוספות, פירוט מ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by shuki7,

ביום שישי כתבתי בקשה לייעוץ ברכישת מחשב בפורום של ייעוץ לפני רכישת מחשב. 154 איש צפו בהודעה ואף לא תגובה אחת. מוסיף שוב את הקבצים של 2 הצעות שקיבלתי מאייבורי ו KSP אשמח למי שיוכל לייעץ איזה מהשניים יותר טוב ואיזה רכיב כדאי לחליף / לשדרג תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by avid,

שלום, הזמנתי ב-EBAY סוללה לנייד של DELL 9 מקורית, 9 תאים, 85WH דגם GP952 גרסה REV03 הבעיה היא שלאחר ההזמנה ראיתי שיש 2 תמונות - התמונה הראשית היא של Rev A03 והתמונה בפירוט היא של Rev A00. המוכר אמר לי שמה שיש לו במלאי זה Rev A00. השאלה היא - איך אני יכול לברר מה ההבדל בין הגרסאות? האם כדאי לבטל את הקנייה או להסכים לקבל הגרסה הישנה? ועוד שאלה - על הסוללה כתוב Assemked במקום Assembled (אני לא יודע אם זה צריך לעורר חשד או לא). תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני רוצה לקנות לאמא שלי(ואולי קצת לי) מחשב נייד.. שמתי את העיניים על המחשב הזה בעיקרון: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8596 Lenovo G550 2958-RDG ‎Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4200 2.0GHz, 1MB Cache, 800 MHz FSB‎ ‎3GB DDR3 1066MHz (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB), Up to 4 GB‎ ‎250GB Sata‎ ‎15.6 '' WXGA LED Backlight TFT (1366x768)‎ ‎Intel Graphics Media Accelerator 4500M‎ ‎Genuine Windows Vista™ Home Premium‎ (יש עוד חלקים שלא ציינתי כמו אינטרנט אלחוטי וחיבורים ושטויות) שימושים: גלישה באינטרנט, פתיחה ועריכה של קבצי אופיס, פתיחה של אפליקציות לא מסובכות, הפעלת מצגות וסרטים והצגתם דרך מקרן.. עבודות משרדיות קלות ןכו.. מקסימום עריכת סרטים משחקים קלים(לא חובה) ראיתי גם ב150 ש…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by The-Crush,

שלום אני מחפש מחשב נייד שיהיה גם קל וגם כן למשחקים וגם למוסיקה אני בינתיים מצאתי את זה http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3412&catcode=425 אבל כמו כן מצאתי את זה שזה יותר טוב ממנו אבל הוא מעט כבד http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3164&catcode=166 אנא עזרו לי למצוא משהו טוב או שתמליצו לי על אחד מאלה כמו כן יש אפשרות לחרוג מעט מהתקציב בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. להלן מפרט למחשב הצעה 1 מעבד אתלון 939 64bit 3200 לוח אם GIGABYTE K8N ULTRA-9 Nforce4 ultra מארז ידית מהודר HD WDC SATA 160GB זיכרון 512MB DDR X2 OCZ GAMER DVD RW NEC 3540 FLOPPY LEADTEK GF6600GT EXTREME 128MB כולל הרכבת מחשב סה"כ כולל מע"מ :4767 ¤ מחשב 2 מעבד אתלון 939 64bit 3500 לוח אם GIGABYTE K8N ULTRA-9 Nforce4 ultra מארז ידית מהודר HD WDC SATA 160GB זיכרון 512MB DDR X2 OCZ GAMER DVD RW NEC 3540 FLOPPY LEADTEK GF6600GT EXTREME 128MB כולל הרכבת מחשב סה"כ כולל מע"מ :5187 ¤ והאם זה שווה? ויותר חשוב האם זה נחשב זול כי זה חבר של בן דוד שלי שאמור להוזיל לי תמחירים!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Boris Chernikov,

אני חושב על לקנות מחשב כזה מאילת: http://ksp.co.il/?uin=20170 עכשיו יש לו מעבד מהדור החדש ראיתי אבל סוללה 4 תאים..כמה תעלה לי לקנות לו סוללה נגיד 6 לפחות ואם אפשר קישור לאיביי או משו כזה ועוד משהו, כתוב מאיץ גרפיNVIDIA® GeForce® GT 740M with 2GB DDR3 VRAM Integrated Intel® HD Graphics 4600 מה זה אומר יש את המובנה ואת השני כאילו ? לא הבנתי איך המחשב הזה בכללי? ללימודים סרטים מוזיקה ושימוש יום יומי? משחקים בקושי אולי FIFA תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. מפרט טכני: מעבד INTEL Pentium 4 2.6Ghz 800Mhz Hyper-Threading לוח ראשי ASUS P4S800 - D DDR400\AGPx8\8xUSB\5xPCI\FSB800MHz Hyper-Threading\Dual channel DDR\2xSerial ATA זיכרון512MB במהירות (DUAL CHANNEL DDR 400MHZ) כרטיס מסך לבחירה NVIDIA GEFORCE FX5200 128MB DDR TV OUT יציאת TV להצגת המחשב על גבי מסך הטלויזיה או ATI RADEON 9200 128MB DDR+TV OUT+ DVI כולל יציאת DVI למסכי LCD יציאת TV להצגת המחשב על גבי מסך הטלויזיה דיסק קשיח MAXTOR \ WESTERN DIGITAL 80GB 7200 כונן תקליטורים CD X52 כונן Floppy 1.44 כרטיס קול 6 ערוצים AD1980 6-channe (S\PDIF מאפשר חיבור דיגטלי למערכת קולנוע ביתי 5.1) כרטיס רשת: 10/100 הכנה לאינטרנט המהיר מארז מפואר (USBx2) מלפנים MIDI ATX P4 2-FAN …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Demagh,

אהלן, אני רוצה להרכיב מערכת הייבריד שתשמש אותי גם למשחקים וגם לכריית לייטקויין. לצורך זה אני רוצה לשים 3 או 4 כרטיסי מסך, לא סגור על זה עדיין. הכרטיסים יהיו מסדרת R9 280x. בכל מקרה, אין שום צורך ב-crossfire או שכל חיבורי ה-pcie יהיו מדור 3 או אפילו יעבדו על X16 - העיקר שיהיה אפשר לחבר כרטיס והוא יעבוד. צריך רק חיבור אחד "טוב" על מנת שכשאני ארצה לשחק אוכל לכבות את הכרייה על אותו כרטיס ולהשתמש בו למשחק. אז ככה, אני צריך המלצה ללוח אם, ספק ומארז לדבר הזה. המעבד שיהיה בשימוש הוא i5 3570k (שיעבור המהרה) והזיכרון 16GB DDR3 מסדרת ripjaws, אם זה משנה. דבר אחרון חביב, באשר למארז, הוא יהיה ממוקם בשכיבה ולא בעמידה. לכן, עובי המארז המירבי יכול להיות עד 24 ס"מ ואורך מירבי 58 ס"מ.…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכם נשרף לי חצי מסך בנייד LENOVO 3000 C200 איפה מתקינים חדש אני מחפש מעבדת חברה של LENOVO אגב אני גר בחיפה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by rubus,

לחברי הפורום שלום רב . אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש שישמש אותי ללימודים (תכנות-ביולוגיה). נקרתה בפניי הזדמנות לקנות מחשב בקליפורניה אשר קרובים יוכלו להביא לי בהגיעם לארץ בעוד כחודש (קצת יותר), ולכן חשבתי שזמן טוב לרכישה עצמה יהיה עכשיו. חשוב שהמחשב יהיה שקט (יש לי חבר עם מחשב גיימינג שכל פעם שהוא מפעיל את המחשב בכתה זה נשמע כמו מטוס ממריא) אך עדין הייתי רוצה אופציה למשחקים. אני קצת לא החלטי בנוגע לטווח המחיר, בגדול רציתי להוציא בסביבות 4500 שקל על הקנייה. * מטרות המחשב? לימודים, גיימינג קל (משחקים לדוגמא: starcraft 2, civilization 5). * גודל המסך? 13.3-14 * משקל רצוי? לא מאד חשוב, 4.5 ומטה. אם יש סיבה טובה שתוביל לחריגה, אשקול זאת. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומל…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. לוח+מעבד+זיכרון+HDD לשימוש כHTPC. שקט חשוב, לא מתוכנן שדרוג בעתיד הקרוב. יורכבו במארז antec nsk2480. יצורף כרטיס מסך קיים ati hd4550. יצורך כרטיס pvr 150 mce. יותקן win 7. לשימוש להקלטה ועריכה. נדרשת גם מקלדת אלחוטית קטנה שתתאים לסלון. אפשרי לחרוג מ-1500 לצורך העניין. אודה לעזרתכם. נדב

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם, אחרי 8 שנים של המפרט שלי (אפשר לראות מתחת לאווטר) הגיע הזמן לרכוש משהו עדכני (כן אחרי שהלך הארד דיסק, ספק, וכ.מסך ) המפרט הנ"ל אמור לרוץ כמה שיותר זמן, כמו המחשב המוחלף בערך. וזו הסיבה שאני רוצה ללכת על I7, אני מבין שלטווח הקצר הוא בזבוז, אך לטווח של 5 שנים ומעלה אין לי ספק שהוא משתלם יותר. המפרט הכי נורמאלי שהצלחתי להרכיב סביב התקציב והצרכים הוא : מעבד : I7 920 Box לוח אם : Asus P6T SE זכרונות : 3GB 1600Mhz - אחת החברות הידועות כוננים קשיחים : 2X500 GB Samsung - בשביל לעשות RAID. (יתווסף עוד כונן קיים של 160) כרטיס מסך : Powercolor Vapor-X 4890 1GB DDR5 ספק כוח : Enermax modu 525 / corsair 550W / pc&cooling 500W מארז : Antec P193 - פה יש בעיה,…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by doorman,

נדלקתי על הנייד הזה אבל משום מה אני לא מוצא reviews עליו (בגוגל לא מצאתי כלום). לא יתכן שזה דגם שיש רק בישראל. תוכלו לעזור לי בבקשה. רוב תודות.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by hammer_of_light,

אני זקוק למפרט לשדרוג מחשב התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח אני צריך מפרט שיכלול: מעבד לוח אם כרטיס מסך זכרון מארז המחשב מיועד בעיקר למשחקים תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Koby Mashiach,

אני צריך מפרט מחשב שיתאים בעיקר למשחקים אבל גם לעריכת וידאו 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת וידאו, תכני HD וכמה שאפשר גם עריכת גרפית (לא חובה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battle filed, far cry וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). dell ultrasharp u2312hm (זה המסך שאני רוצה) -לאילו הגד…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים