עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מישהו יכול לעזור בבקשה ולהמליץ על חנות שמוכרת את הציוד הזה? מחפש בטרייה CMOS / BIOS של Sony Vaio VGN-CR490. מצאתי כל מיני דברים באי ביי אבל אני מעדיף לקנות בארץ - יעלה עוד כמה שקלים אבל תהיה אחריות. http://www.genuine-cmos-battery.com/sony-vaio-vgn-cr490-cmos-battery.html http://www.ebay.com.sg/itm/Sony-VAIO-PCG-5K1L-VGN-CR490-CMOS-PRAM-Backup-Battery-800-/291112415332?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43c7a6f064 תודה ושבוע טוב, אפי

2. Started by TheBlackHero,

טוב, האמת שלא... אני צריך כרטיס מסך שיעבוד טוב לתוכנת העריכה Fusion 360, תוכנה שדומה מאד לסוליד וורקס. ישלי מחשב מטורף (לדוגמא ssd במהירות 2000) ובלי כרטיס מסך איכותי. יש המלצות במחיר משתלם?

3. אהלן טוב אז ככה אני מחפש הרבה זמן איך לשדרג עד שמאצית תשובה שכמה אנשים (שנראה לי מבינים ) המליצו לי.. העיסוק שלי זה בעיקר עיצוב.. פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור, 3D מקס זה המפרט הנוכחי: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s 7200 RPM hard drive SATA 3.0 provides 2X the bandwidth of SATA with a transfer rate of 3GBps 16X DVD+/-RW Intel 82566DM Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000 In…

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  4. Started by oranis,

שלום לכולם בניתי מפרט בtms ורציתי חוות דעת אם בניתי מחשב טוב רוב הצרכים שלי הם משחקים ועריכה גרפית באילסטריטור ופוטושופ אם יש משהו שצריך לשנות או שיכול להוזיל את העליות זה מצוין אשמח לשמוע עצות ורעיונות מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4770 3.4Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1419 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪64 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪292 מארז: באנדל - Redline 01 USB3 + Seasonic 450W RT 80+GOLD - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪525 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪330 כרטיס מסך…

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  5. כפי שציינתי השאיפה היא להישאר באיזור ה3000-3500 ש"ח... סכום זה נועד רק למארז, לוח אם, מעבד, קירור מעבד, זכרונות וכונן קשיח. אין לי צורך ברכיבים נוספים... אני מוסיף למפרט חלקי זה רכיבים שכבר נמצאים ברשותי והם: ספק כח Thermaltake ToughPower 750W כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4870 X2 2GB הרזולוציה המקסימלית של המסך שלי (22 אינץ') 1680x1050 השימוש במחשב הוא בעיקר למשחקים בהגדרות מקסימליות לגבי OC לא מתכוון לעשות כי אני לא יודע איך אבל הייתי מעדיף מערכת שקטה (8 מתוך 10) מתכוון לעבוד עם וינדוס 7 64x מעדיף לרכוש את המחשב מאייבורי (אם שכחתי להוסיף משהו מהנהלים תנו לי לדעת ואוסיף) תנו דעתכם בבקשה על המפרט החלקי הבא: מארז 280 ש"ח - Antec Three Hundred לוח אם 575 ש"ח - Gigabyte GA…

• 11 תגובות
    • 991 צפיות
  6. השם שלו זה Intel® 82801DBM LPC Interface Controller - 24CC במנהל התקנים הוא מופיע בתור לא מוכר יכול להיות שזה מנהל ההתקן של הקורא כרטיסי זיכרון?? כי הוא לא מזהה כרטיסים שמכניסים אליו? תודה!

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  7. Started by avihugr,

טוב אז אמא שלי (חח,כן) רוצה לקנות מחשב נייד...היא מורה, היא בעיקר צריכה את זה לוורד וכל החרטא הזה. אבל גם לאינטרנט כמובן והעיקר שיהיה מחשב שלא יעשה לה בעיות,ויהיה מהיר. היא רוצה שאני יבוא איתה,היא הולכת לאופיס דיפו,רק רציתי לשאול מה אני צריך לבדוק שיש במחשב... או מה אני אמור להוסיף או לא יודע...כי אני פחות מבין במחשבים ניידים. בכל מקרה אם יש לכם איזה הצעה בתקציב לא גדול מדי, זה גם יהיה טוב. אבל חובה מחנות שאפשר ללכת אליה,היא רוצה ללכת לראות... תודה

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  8. Started by ajl,

רגע לפני ששולפים ת'כסף הצעות לשידרוג לוח + מעבד (אפשרי הצעות עם OC)+ מסך 20. המחשב מיועד לעיצוב גרפי ופיתוח אתרים, לגבי המסך חשבתי על dell 2007wfp בגלל הפאנל . מה יש כבר: HD 250 SATAII HD 320 SATA II זיכרון 2GB 667 כ.מסך GF 7300 512

• 15 תגובות
    • 991 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות (Visual Studio,Eclipse,Netbeans וכדומה) באופן כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סטארקרפט ומשחקי FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  10. שלום לכם, אני לומדת אדריכלות, התוכנות שאשתמש בהן כל הידוע לי כרגע הן אוטוקאד ורוויט, מניחה שבעתיד יהיו עוד תוכנות. אוטוקאד הבנתי שתומכת בריבוי ליבות, חשוב לי בעיקר שהתוכנות הללו ירוצו ולא אתקל בקשיים ו"מריחות" בעבודה איתן. קיבלתי הצעה למחשב נייח והיות ואני לא הכי מבינה בפרטים אשמח לשמוע את דעתכם עליו. מעבד- INTEL E7500 2.93GHZ 1066MHZ 3MB לוח אם- INTEL LOS INDIOS G43 L1G + 1333MHZ דיסק קשיח- 500GB SAMSUNG 7200 RPM זכרון- DDR2 2GB 800 KINGSTONE/PATRIOT כרטיס מסך- GT220 1GB אז הבנתי מהתגובות שלכם שהמפרט הנ"ל לא שווה. אשמח אם תוכלו לכוון אותי, באמת שאני לא מבינה בזה. אם אתם יודעים על חנות אמינה, אני מתגוררת באיזור חולון-בת ים. תודה רבה, הילה.

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  11. שלום, אשתדל כמה שיותר להיצמד לחוקים בנושא הראשי, אם יהיו חסרים פרטים אני מתנצל מראש ואשמח אם יעירו לי על כך. אני מחפש מחשב בשביל אמא שלי, היא מתקשה מאוד בסחיבת חפצים כבדים והיא נמצאת כל הזמן בתנועה ממקום למקום במסגרת העבודה שלה. השנה היא אפילו תטוס בתדירות יחסית גבוהה. לכן הוחלט שנחפש לה מחשב נייד עם עדיפות עליונה ביותר למחשבי אולטרבוק עם משקל מקסימלי של עד 1.5 ק"ג. למחשב יש שימושים פשוטים: אינטרנט, סרטים באיכות FHD, והרבה מאוד פאוורפויינט. היא בנוסף מעבירה המון מצגות בתחום הרפואה אז היא גם מחברת את המחשב הנייד הנוכחי למקרנים ומציגה מצגות מאוד מורכבות. אני יודע שלמחשבי אולטרה בוק אין יציאת DVI, אז לא חובה לחפש מחשב שיהיה נוח לעבוד איתו עם מקרנים. בגלל זה יש כיום את אכס…

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  12. Started by Amiram Adi,

שלום לכולם אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי מעט ברכישת מחשב נייד...אני מתחילל ללמוד באוניברסיטה הפתוחה וזקוק למחשב נייד.אני בור בתחום ולכן צריך את עזרתכם. מטרת מחשב:שימושים בסיסיים(אופיס וגלישה)סרטים(מאיפה מומלץ להוריד סרטים באיכות טובה שלא יציפו את המחשב בבאגים)?ומוזיקה.באופן כללי אני רוצה מחשב ברמה שאינה בסיסית וחשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מעוצב יפה או צבעוני(אדום/כתום/כחול/צבע אחר)תקציב 3500-4500במקרה שהמחשב שווה באופן יוצא דופן את המחיר אז עד 5k.גודל מסך:לא קטן מידי 13 ומעלה עדיפות ל15חיי סוללה:לפחות 5 שעות(לא סוללה חלשה)יציאות מיוחדות:HDMI(לחבר לטלויזיה)כמה יציאות usb(אפשר לחבר רמקולים?(אני מאוד אוהב לשמוע מוזיקה דרך המחשב וחשוב לי שאיכות השמע לא תהיה גרועה)מעבד:כמה שיות…

13. הי חברה, האם המפרט הנ"ל מומלץ למחשב משפחתי וכן להרצת אולי פעם ב של VISUAL STUDIO, SKETCHUP? במחשב הישן שלנו הלך הלוח אם ואני רוצה להשתמש במארז ובדיסקים שלי וגם בספק TR2-430NP תקציב ההיתי רוצה כמה שפחות מאיזור 1500 מצד שני רוצה מחשב לתווך ארוך, המחשב שמת היה בן 10 שנים ועדין סחב (היה עם מעבד athlon x2 4400+). לעצתכם אודה. מחיר יח' כמות סה"כ מחיר מחיקה 47235 לוח אם Gigabyte Z370 HD3 LGA1151v2, Intel Z370, DDR4, 3xPCI-E, DVI, HDMI ₪620 1 ₪620 47220 מעבד אינטל Intel Core i…

14. Started by crik,

שלום רב, מחפש מחשב נייד לעבודות משרדיות, חשוב שיהיה קל ומהיר. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?אין * משקל רצוי? עד 2.2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן, 4 שעות לפחות *…

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  15. שלום לכם נשרף לי חצי מסך בנייד LENOVO 3000 C200 איפה מתקינים חדש אני מחפש מעבדת חברה של LENOVO אגב אני גר בחיפה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  16. Started by shlomi8,

שלום, אני מעוניין בקניית מחשב למטרת לימודים ואינטרנט קונה את המחשב בישראל שיהיה לו סוללה חזקה בסביבות 2000 שקל תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  17. מטרות המחשב? - מחשב עבור סטודנטית עבור לימודים, אינטרנט וצפייה בסרטים גודל המסך? - עדיפות למסך גדול עד כמה שאפשר כל עוד זה לא בא על חשבון המשקל (עדיפות למשקל נמוך על גודל מסך) משקל רצוי? - המחשב מיועד לבחורה "קטנת מימדים" אז כמה שיותר קל האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - 6 שעות ומעלה האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - עדיפות שיהיה חיבור HDMI אבל לא קריטי בלוטות? - כן גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - אין צורך בנפח גדול במיוחד אני חושב ש500GB יספיקו כונן CD/DVD? צורב? - לא חשוב כונן Bluray? - לא חשוב האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - עדיף האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא תודה לכל מי …

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  18. Started by AvivSB,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכת וידאו,עיצוב גרפי מינימאלי,צפייה בתכני HD לא חייב 1080p. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Sony Vegas-מזדמן,Photoshop-מזדמן,Camstasia Studio-תדיר,Fraps-מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V,TF2,MKX, USFIV. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24",1080p. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  19. Started by idann,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם זה אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2.6K מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Office, הרצת קבצי FHD, גלישה באינטרנט וכו'. שימוש סטדנרטי של סטודנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  20. Started by hammer_of_light,

אני זקוק למפרט לשדרוג מחשב התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח אני צריך מפרט שיכלול: מעבד לוח אם כרטיס מסך זכרון מארז המחשב מיועד בעיקר למשחקים תודה

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  21. שלום, אודה לכם אם תעזרו לי להרכיב מפרט 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? סרטים בחיבור לטלויזייה, אינטרנט, הורדות כבדות (emule), לומדות לילדים ומעט משחקים (לא משמעותי) קיים מסך סמסונג 22 וטלויזיה FHD LG 42 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי. לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8-9 7. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? איזור המרכז 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? i5, טרה דיסק, מהיר מאוד ראיתי את המפרט הבא בפורום שהורכב (ע"י yz101) לדרישות דומות לשלי, האם הוא יתאים לי? האם לא …

• 10 תגובות
    • 991 צפיות
  22. Started by moni147,

המפרט שהציעו לי כאן בפורומים הגיע ל2990 ש"ח, בTMS כתוב מחשב חדש מעל 3000 ש"ח ואני אקבל את ההנחות של חלק מהרכיבים(קירור למעבד,מארז,כרטיס מסך) ובנוסף רשום "הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח". א)האם אני אצטרך לעבור את ה3000 ש"ח בכדי לקבל את ההנחות בTMS? ב)איך הם יודעים אם אני רשום כמשתמש בפורום(איזה פורום מדובר?hwzone או להתחבר לאתר TMS??) והאם זה באמת מקנה לי הרכבה חינם? תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  23. היי, מצרף שני מפרטים רגע לפני רכישה. המטרה של המחשב היא עריכת וידיאו. התקציב המקורי היה 10 אלף, אבל החלטתי להשקיע קצת יותר, אחרת אני צריך להתפשר על דברים שאני מעדיף שלא https://tms.co.il/builds/323027 https://startpc.co.il/build/media/build/build.php במקרה והלינק של starpc אינו עובד. המפרט כמעט זהה לראשון. ההבדל היחיד הוא: לום אם ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI D4 כרטיס מסך Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 OC Edition 12GB GDDR6X אני סגור על רב החחלקים, אבל רציתי לדעת אם יש משהו שכדאי לשנות או משהו שכדאי לי לשים לב עליו. 1. הספק הכי גדול שלי הוא הספק כוח. אני לא יודע אם 850 מספיק…

24. Started by omrid14,

Asus G75VX I7 3630q 8GB DDr3 1600 GeForce GTX670mx 3gb GDDR5 1Tb 5400 rpm+ 128 Samsung SSD 480 Pr אצלי כ8 חודשים אחריות עד אפריל

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  25. Started by boaz_aha,

אחרי התיעצויות רבות, פה ובכלל, מפרט שמיועד בעיקר לפוטושופ, קבצים גדולים מאד, חשוב מאד שיהיה שקט וניתן לשדרוג עתידי לא מתוכנן oc, לא מתוכנננים משחקים כרגע. ברגע שארצה, קאקנה כרטיס מתאים. זה המפרט: שם מחיר כמות ₪ סה''כ INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ 1066MHZ 4MB 64BIT LGA775 TRAY 1124.00 1 1124.00 GIGABYTE GA-965P-DS3 REV 3.3 INTEL 965 HD AUDIO GBL FSB 1333MHZ 614.00 1 614.00 G.SKILL F2-6400CL4D-2GBPK DDRII PC 6400 2GB 1GB x 2 800MHZ CL4 529.00 1 529.00 W.D WD5000AAKS 500GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER 654.00 1 654.00 W.D WD2500YS 250GB SATA II RAID EDITION 7200RPM 16MB BUFFER 393.00 1 393.00 LG GSA-H44LK DVDRW X18 LIGTHSCRIBE DUAL LAY…

• 6 תגובות
    • 991 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.