ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,431 דיונים בפורום זה
-
טוב, קניתי את המחשב שיש אצלי עכשיו לפני 6 חודשים. אחרי שהתחלתי להבין קצת בחומרה ובמחירים שלה התחלתי לחשוד שמוכר שמכר לי את המחשב גנב ממני כסף ןלקח יותר מדי על המחשב. אני היום התקשרתי אל מי שמכר לי את המחשב והוא אמר לי בדיוק כמה עלה כל חלק במחשב. שימו לב שהחלקים האלה נקנו לפני 6 חודשים, אז המחירים היו קצת יותר גבוהים מהיום. אז הנה המפרט האמיתי שיש לי עכשיו: לוח אם- GA-8LD533 Intel 845GL chipset (המוכר טען שהוא עלה 570 ש"ח או 670 ש"ח) זיכרון- SpecTek 256 MB PC2700 DDR SDRAM (המוכר טען שהוא עלה 410 ש"ח) כונן קשיח- WDC WD800BB-00DKA0- Intel® 82801DB Ultra ATA Controller 80 GB (הוא טען שהוא עלה 800 ש"ח). מעבד- Intel Pentium 4A, 2400 MHz 512 KB (המוכר טען שהוא עלה 1300 ש…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות מחשב חדש מסיבות אשר שמורות במערכת. התקציב שניתן לי הינו 1,200 ש"ח. במחשב יעשה שימוש כללי ביותר, אינטרנט, אופיס, מסנג'ר, סקייפ וכדומה. בנוסף, ישוחקו משחקים קלילים מאוד ואף ישנים על המחשב. מאוד חשוב שHeroes 3 יפעל ללא בעיות על המחשב. אין צורך במסך או ציוד היקפי נלווה. אין צורך בצורב או כונן אופטי. אין צורך בכונן קשיח בנפח גדול, 80 ג'יגה או פחות יספיקו. הייתי מעוניין לדעת אם יש אפשרות לבנות מפרט בסכום המבוקש ושהמערכת תכלול כרטיס מסך שאיננו מובנה אשר יאפשר לי הרצת מפעלים פשוטים בכיף, ובנוסף, לענות על הצרכים האחרים שציינתי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה להרכיב מפרט למחשב לבת דודה שלי המחשב ישמש בעיקר לאופיס, אינטרנט ומיילים, (משחקי קלפים מקסימום) אימיול, סרטים, מוזיקה...הדברים הרגילים ללא מסך, מקלדת ועכבר (קיימים כבר) אז ב 4000 שקלים אנחנו צריכים מחשב + זוג רמקולים איכותיים (למחשב) אם אפשר לכלול כרטיס מסך MID RANGE או LOW RANGE, שיהיה לכל מקרה (יש לה מסך שאפשר לחבר דיגיטלית, אז למה לא לנצל) ואם אפשר בתקציב הזה ג'יגה זכרון, בכלל יהיה מעולה הרבה תודה מראש לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה השימושים שלי ? אינטרנט .משחקים כבדים .מולטימדיה זיכרון 2 GB ומעלה זכרון כמה שיותר חזק יותר טוב ובעל מולטמדיה מושלמת ... וגם עם המסך ....20 או 22 ...
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה לקבל המלצות לשדרוג הבא עבור 3 האופציות הבאות: [glow=red,2,300]1. מערכת Intel:[/glow] מעבד+לוח אם+זכרונות+מארז [glow=red,2,300]2. מערכת AMD[/glow] מעבד+לוח אם+זכרונות+מארז [glow=red,2,300]3. מערכת AMD + כ.מסך[/glow] מעבד+לוח אם+זכרונות+מארז+כ.מסך תודה מראש לכולם על המאמץ, ביי...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לדעת כמה שווה מחשב בעל המפרט הבא : מעבד : intel core 2 duo e7400 כרטיס מסך : nvidia geforce 9500 gt לוח אם :gigabyte g31m-s2c ספק כוח : mustiff 550w דיסק קשיח : 320 gb
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי אני עוזר לחבר סטודנט להרכיב מפרט למחשב ב-3000 ש"ח, כולל מסך. מה הוא צריך: מחשב לשימושים כלליים (הרבה אופיס/אינטרנט). בשנה הקרובה (ורק בה) הוא גם ישתמש בתוכנות זוללות זכרון כמו Matlab או גרפיות כמו Solidworks. מאחר ואלו שתי תוכנות כבדות אני מניח שאין מנוס מלהתחשב בהן, אע"פ שהן לא השימוש העיקרי, וזה לצרכי לימודים ולא לצרכי פרנסה. מניסיון שלי, לפטופ עם ויסטה ו-Nvidia 8400GS מריץ סוליד לא רע, ולכן אני לא חושב שיש טעם להשקיע בכרטיס מסך ייעודי. כמובן שצריך 4GB זכרון (לא נכנס לענין מערכות הפעלה). מה הוא לא צריך: הוא לא מעוניין לצפות בתכני HD, לא מעוניין לשחק. צריך מפרט של הכל (אפשר לוותר על מקלדת/עכבר לכל היותר), וצריך גם מסך. לטעמי אפשר פאנל TN (אלא אם ה 2209W איכשהו בנס נ…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, נא להתעלם מהדיון הקודם שלי (מחכה שימחקו אותו או משהו), שיניתי את הדרישות אחרי שקראתי קצת תגובות פה בפורום אני מחפש מחשב לגיימינג, סביב ה4500, המחשב צריך לכלול מעבד i5 (כנראה ה4590), 8 GB RAM וכרטיס מסך אני שואף ל GTX970. חוץ מזה צריך SSD של 128, וצריך HD של 1TB. דרישה חשובה - שהמארז יהיה עד גובה 43.5 סנטימטר. אשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - כמה מאות שקלים, אם זה מה שיעשה את ההבדל בין GTX970 או לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - ביתי, תכנות ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיק…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי : המפרט שלי הוא I7-4790K asus maximus vii ranger 16 gb ram crucial sport balistex SSD של 250 GB -840 EVO עוד שני הארד דיסקים של 1TB כל אחד ספק סיסוניק 620 (לא זוכר את הדגם המדוייק) איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות להדמיות לאדריכלות? (אני יכול לקנות גם בחו"ל אם זה לא זמין בארץ) התקציב יעמוד על 1500 ש"ח (כמובן אם יש משהו זול יותר שיעיל אז אשמח לשמוע) וכן האם יש איזה שיפור שעלי לעשות למחשב בשביל ההדמיות? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצות למחשב נייד בתקציב של עד 3,000 שקלים. אני חייב שהמסך יהיה 15.4 או 15.6 אינץ' חוץ מזה אין לי דרישות מיוחדות. אפשר שהמחשב יהיה ללא מערכת הפעלה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מוניין לקנות מחשב חדש לצרכי צילום/סאונד/ שימוש כללי , הכוונה שיהיה די חזק (גם לצורך אריכות שנים של המחשב [המחשב הנוכחי שלי בן 7 בערך]). כמה שאלות שמעסיקות אותי: 1. אני חושב להשתמש בכרטיס onboard בשלב ראשון (אולי שדרוג אחר כך) - האם לצורך היישומים הרשומים פה זה הגיוני 2. מחירי ההרדיסקים יותר גבוהים לאחרונה , ויש לי כבר אחסון חיצוני אז חשבתי לקנות SSD כרגע למערכת ההפעלה, ולהשתמש בדיסקים החיצוניים הקיימים לשאר (ולהשלים הרדדיסקים פנימיים כשהמחירים ירדו קצת). זה הגיוני או שלא שווה להכנס ל SSD לישומים כאילו? 3. המארז ואופציות הקרור נבחרו ללא הבנה של ממש בעניין, אשמח להתייחסות/ הצעות שיפור (טובות/זולות יותר) 4. האם יש משהו ששכחתי – טעויות יסוד שלא שמתי לב אליה…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מעבד שיהיה מהיר ומבוסס על INTEL ו-NVIDIA. התקציב הוא עד 1,800 ש"ח אבל אם אפשר בפחות אז מה טוב. הצרכים שלי הם יחסית בסיסיים - בעיקר אינטרנט (המון יוטיוב), אופיס, סרטים ומשחקים ברמה של בליזארד ויוביסופט (אני ממש לא גיימר אבל לא רוצה שימנע ממני להריץ משחקים). מארז - לא אכפת לי אם יהיה גנרי, כרטיס מסך - משהו איכותי של NVIDIA, לוח אם - סטנדרטי פלוס כי לא מתכנן שדרוגים (רוצה שיחזיק לכמה שנים), ספק כח - משהו אמין, נפח - לא יותר מחצי טרה ווסטרן דיגיטל, צורב סטנדרטי, זיכרון פנימי - יש לתת דגש על 2 כרטיסים מסוג טוב (קינגסטון למשל). 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך מעט אם ניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתק…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן שנתיים עם החומרה הבאה: Intel Core i5-4670 MSI Z87-G41 PC Mate(MS-7850) Zotac GeForce GTX 680 2X8GB G. Skill RipjawsX מאז שקניתי אותו היו לי איתו בעיות בלי סוף. הוא לא היה מזהה לא הארד דיסקים, מנתק לי אותם באמצע עבודה וכו'. לא חשוב כמה פעמים שלחתי אותו למעבדה זה לא עזר - בהתחלה אמרו לי מערכת ההפעלה, אחר כך ההארד דיסקים אבל הם עבדו מצויין בכל מחשב אחר ששמתי אותם. אני נוטה להאמין שהבעיה היא בלוח אם. אני עובד עם 4 הארד דיסקים - סך הכל 6 וחצי TERA. אני מעוניין עכשיו להחליף את הלוח אם. אני מחפש לוח אם שיספיק לי לכמה שנים - כלומר בעתיד כאשר ארצה לשדרג את המעבד, כרטיס מסך והזיכרונות אוכל לעשות את זה בלי לרכוש לוח אם חדש חדש. כמו כן אני אצטרך מארז מחשב חדש - המ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/Laptop-Cooling-Cooler-Ball-Leg-Pad-Blue-Notebook-New-/350412054862?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item51962fa14e תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב הוא יד שניה אבל חדש לגמרי(3 חודשים בערך,וכמעט ולא נגעו בו): AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU Gigabyte GA-7VAX VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, LAN, USB 2.0) Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memorym Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card CD-ROM Liteon x 48 Black ! fllopy mitsumi black Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב נייד HP Pavilion dv6-1340ej המגיע עם כרטיס מסך ATI Radeon HD4650 1GB GDDR3 ולכרטיס זה חיבור HDMI חיברתי את המחשה למסך SONY BRAVIA BX400 בעשרת כבל HDMI (זכר-זכר) ישנה תמונה והכל תקין... אך לאחר מספר דרות הצמונה מופיעה בצבעים מוזרים כלומר הכל נהייה בצבע תכלת מוזר שיחקתי לי קצת בהגדרות של הCATALYST של ATI ללא הצלחה... עדכנתי דרייברים לגרסה עדכנית 10.7 ועדיין תקלה זו חוזרת. אשמח לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו על EDIUS + אפטר, שימוש מסיבי בפוטשופ ולייטרום ושימוש אינטרנטי, לפחות 2 כונני צריבה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רמקולים, כונני צריבה, מקלדת מסך כפול- אפשר בנפרד ממחיר המחשב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, WIN 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? באיזור ת"א עד חדרה (לא קריטי מידי..) 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאס…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1119 המטרה העיקרית היא שימוש יום יומי.. אינטרנט וזה... קצת משחקים.. מקסימום HL2... תודה! איל המעבד? איך הכרטיס מסך?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תשאלו מה הקשר? אז ככה - קופסת הגפרורים שבה אני ומשפחתי גרים בה מכתיבה מיזעור ותליה של כל דבר כולל את המחשב-שורה תחתונה: אני צריך מחשב בגודל הזה (פיזית) -http://www.dell.com/us/p/inspiron-zino-hd-410/pd?p=inspiron-zino-hd-410&view=pdetails עם ביצועים כאלה: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dkcwnn1&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&model_id=alienware-m11x-r2&vw=classic- ההגיון שלי אומר שאם ניתן למזער מחשב גיימינג חזק(I3) למימדים של נייד 11 אינץ אז מדוע לא ניתן לבנות מחשב בגודל של הזינו עם I3? או שבעצם ניתן?? ולחוקי הפורום אין צורך בציוד היקפי כולל מסך תקציב עד 1000$ שימושים מחשב חזק לשימוש ביתי עם דגש על הופעה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2750 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסדרות\סרטים, דברים בסיסיים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אחרי חפירות וחיפושים אחר מחשב נייד טוב במחיר הגון, מצאתי את: Asus K55VD-SX747H במחיר של 3300 ש"ח בערך (וזה ביחד עם תוספת 4GB זכרון, סה"כ 8GB). בעקרון, אני מתחיל ללמוד קורס WEBMASTER, שכנראה יכלול בתוכו גם הרבה שימוש בעריכה גראפית. חוץ מזה לאינטרנט וסרטים. זה המפרט שלו: Intel Core i5-3230M 2.6GHZ 8GB DDR3 1600MHz 750GB 7200rpm Super multi DVD מסך 15.6 אינץ' רזולוציה 1366x768 NVIDIA GeForce 610M with 2GB DDR3 VRAM (כרטיס מסך) Windows 8 64bit מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 11000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ , VISUAL STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, ASSIANS CREED IV, BATLLEFILD, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 95W 2.50Ghz 6MB OEM כמות: 1 - מחיר: ₪1479 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ₪114 לוח אם: Gigabyte GA-EP35C-DS3R כמות: 1 - מחיר: ₪596 מארז: ANTEC P182 3x120MM Black כמות: 1 - מחיר: ₪793 ספק כוח: Compucase HEC ZEPHYR 600W 4x12V Retail Black כמות: 1 - מחיר: ₪543 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ₪692 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ₪577 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Overclocked Retail - זמין במלאי כמות: 1 - מחיר: ₪1163 כונן אופטי: LG H20LS DVD-RW x20 Dual Layer Sata LightScribe Black …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.pccenter.co.il/Product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-lenovo-ideapad-y700-15-80nv001giv-1 http://www.pccenter.co.il/Product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-asus-gl552vw-cn404t-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1 מה עדיף בין הניידים הללו .. ? אני לא מצליח להחליט....השמח לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות כדי שהמאוורר שלו לא יעשה הרבה רעש ושהוא לא יתחמם מאוד? Acer Aspire 3000
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-