עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by most,

שלום, המפרט לצרכי אינטרנט בלבד לא משחקים ולא עיבוד גרפי כותרת בבניית מחשב מחשב מבוסס מעבד AMD מקט שם מוצר מחיר כמות AMD1186 מעבד AMD Athlon 64 3500+ Socket AM2 Box 233 1 38470 לוח אם GIGABYTE GA-MA69VM-S2 331 1 800AAJS כונן קשיח Westren Digital WD800AAJS 80GB 231 1 TMOS1GBDDR2-667 זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 143 1 GSA-H62N צורב LG GSA-H62N X18 DVD 174 1 6A19-2F מארז כולל ספק HEC 6A19-2F 300W 326 1 10 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) 79 1 סה"כ 1517 ¤ איך הלוח? האם עדיף ASUS M2A-VM עם X1250 על ה X1200 שעל ה ג'יגהבייט?? יש רעיון למארז+ספק יותר זולים? תודה עוזרים

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by The-Crush,

שלום אני מחפש מחשב נייד שיהיה גם קל וגם כן למשחקים וגם למוסיקה אני בינתיים מצאתי את זה http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3412&catcode=425 אבל כמו כן מצאתי את זה שזה יותר טוב ממנו אבל הוא מעט כבד http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3164&catcode=166 אנא עזרו לי למצוא משהו טוב או שתמליצו לי על אחד מאלה כמו כן יש אפשרות לחרוג מעט מהתקציב בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500¤ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל להגיע לכיוון ה 6000. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין גמישות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית/עריכת וידיאו מתקדמת, עבודה במקביל על התוכנות הנ"ל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד & פרנסה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא! 4. האם יש …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by LRa,

שלום, אני מחפש מחשב נייד ששוקל פחות מ2 קילו עם מסך 13 אינץ לשימושים משרדיים. חשוב לי שיהיה לו הארד דיסק ssd ואחריות שתקפה גם בארץ. אשמח לקבל מכם המלצה או שתיים. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. התקציב הוא בשאיפה - מכיוון שאני מוסיף SSD יש סיכוי לא קטן שזה יחרוג - לא נורא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, עריכה גרפית, תכני HD, עבודה עם המון תוכנות במקביל. השימוש במחשב הוא כבד במיוחד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל. מ- Battlefield 3 ועם משחקי Indie מפוקסלים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by shaharZur,

טוב שלום לכולם הכנתי מפרט מה אתם אומרים? מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 7832 Foxconn TLA397SB USB Front True Power 350W FSP Case 239.00 ¤ 1 239 ¤ 1 8284 Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box CPU 790.00 ¤ 1 790 ¤ 2 8252 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 288.00 ¤ 1 288 ¤ 3 8732 Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945PG Bulk Motherboard 579.00 ¤ 1 579 ¤ 4 8146 Corsair VS1GBKIT675D2 (2x512MB) DDR-II 667 Value Memory 669.00 ¤ 1 669 ¤ 5 2263 Leadtek Winfast TV2000XP Retail TV Card 199.00 ¤ 1 199 ¤ 6 8367 Asus EN7600GT/2DHT Extreme PCI-e 256Mb Video Card 1005.29 ¤ 1 1005.29 ¤ 3769.29 ¤ סוג תשלום: מזומן 1 -2% הובלה: 0.00 ¤ 7 …

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Boris Chernikov,

אני חושב על לקנות מחשב כזה מאילת: http://ksp.co.il/?uin=20170 עכשיו יש לו מעבד מהדור החדש ראיתי אבל סוללה 4 תאים..כמה תעלה לי לקנות לו סוללה נגיד 6 לפחות ואם אפשר קישור לאיביי או משו כזה ועוד משהו, כתוב מאיץ גרפיNVIDIA® GeForce® GT 740M with 2GB DDR3 VRAM Integrated Intel® HD Graphics 4600 מה זה אומר יש את המובנה ואת השני כאילו ? לא הבנתי איך המחשב הזה בכללי? ללימודים סרטים מוזיקה ושימוש יום יומי? משחקים בקושי אולי FIFA תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם, אני מעוניין במחשב שעיקר מטרתו תהינה למשחקים אך גם לעבודה משרדית. ללא OC וללא ציוד היקפי, בתקציב 7000 ש"ח ~. מעדיף שהמפרט יכלול: - מעבד אינטל - Q6600. - הארדיסק 320 גיגה מקסימום. - זכרון 2 - 4 גיגה אם אפשרי. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 8.01.2008 בשעה 14:15:00 אגב אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על חנות באיזור רעננה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Burkey,

שלום, אשמח לקבל רעיונות למפרטים עבור מחשב שמעבר לשימושים הבסיסיים (אינטרנט, אופיס וכו'), מיועד לבצע חישובים בתוכנות סטטיסטיות ומתמטיות, וגם קצת תכנות. כמובן שהמחשב צריך להתמודד בכבוד עם אודיו ווידאו, אבל אני מניח שזה סטנדרט היום. מבחינת משחקים, לא הרבה, ואם כן, בדר"כ Football Manager ו/או FIFA. . מה התקציב המקסימאלי? לצערי לא גבוה - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה הכרחי, בעד 300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, יחד עם חישובים כגון קבצי אקסל גדולים וכו', מולטימדיה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, י…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. אהלן אני מחפש מחשב נייד, השימושים בעיקר זה קבצי Word , Excel אולי סרטים מדי פעם.. לא משהו רציני. אני מתלבט בין 2 מחשבים או מעבד Intel® Core i5-5200U דיסק קשיח 1TB 5400RPM זכרון 8GB DDR3 מאיץ גרפי Nvidia GeForce 920M או מעבד Intel® Core i5-5200U דיסק קשיח 1TB 5400RPM זכרון 4GB DDR3 מאיץ גרפי Intel HD Graphics איך סדרת מעבד הזאת ? לא מצאתי כל כך הרבה פרטים עליה ברשת , יש דעות? אולי משהו יותר טוב? בכל מקרה, אם זה יעזור לבנות מחדש . אשמח גם להצעות טובות יותר * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס בעיקר * גודל המסך? 14-15.6'' לא יותר . * רזולוציית המסך? לא קריטי , ממוצע . * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? כדאי שיהיה מקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן …

11. Started by krabby,

---

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by AtR,

שלום לכולם! ברצוני לרכוש מחשב נייד חדש בתקציב הנמוך ביותר וכמובן שהמחשב לא יהיה עגלה ויריץ ויסטה כראוי נתקלתי במחשב הבא של acer בחנות ניואגג הידועה לרוב: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16834115340 המחיר נראה אטרקטיבי מאוד יחסית למפרט של המחשב. עכשיו לשאלות: 1.האם הוא יריץ ויסטה היטב? 2. האם אתם מכירים אלטרנטיבות טובות יותר בסביבת המחירים הזו? אה ושכחתי לציין שאני קונה בארה"ב. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by daido,

היי שלום חברים! מקווה שהגעתי לפורום הנכון חיברתי כבל S-VIDEO מהמחשב הנייד אל הטלויזיה. הבעיה היא שאין חדות בתמונה. כשבדקתי ראיתי שהמחשב הנייד עומד על 60 herz הכרטיס מסך הוא של intel gma 945. כיצד אפשר להעלות את ההרץ של מסך המחשב הנייד (נראה לי שכאן הבעיה) והאם אין קשר בין ההרץ לחדות. תודה עדי

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. מסך 13.3 \ 14 אינץ' המחשב הוא לצורכי לימודים, חשוב שיהיה דק ופחות מ2קילו מעבד I5 אין צורך שיהיה במחשב כונן CD, מוותר עליו בשביל לחסוך במשקל המחשב) אין צורך בSSD, מעדיף שיהיה 500GB הארדיסק ומעלה אין בעיה שיגיע ללא מערכת הפעלה הסתכלתי קצת על דגמים הVOSTRO היה מושלם לי רק חבל שהוא מגיע עם CD ולכן המשקל של המחשב עולה על 2קילו.. לעומת זאת הX301 של ASUS קרץ לי מאוד אך הוא מעבד I3 ואין את הדגם הזה עד כמה שידוע לי בI5 ניתן למצוא חיה כזאת עד 3600 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ravx,

הי כולם, ברשותי HP TX2520EJ עם חיבור של Epension port 3. אני מחפש לו תחנת עגינה נורמלית, בארץ מצאתי רק את ה BX3000/4000 של HP אבל אני משער שיש עוד חברות או דגמים לתחנות עגינה מסוג זה רק שאני לא מוצא אותן ! אני יודע שקיימים ניידים של NEC או GIGABYTE עם יציאה של EXPENSION PORT 3 , אבל לא מצאתי בשום מקום תחנת עגינה לחיבור זה. מישהו יכול לעזור/להמליץ/לכוון ?! תודה !

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום רב: אני מבקש המלצה למיפרט לפי הדרישות הבאות: עיבוד כבד של אודיו. הרצת סימולטור טיסה משוכלל (x-plane) למי ששמע. ומי שלא לא ראה סימולטור כזה. יכולת הרצת מספר תוכנות לא בעת ובעונה אחת. (אני מתכוון להתקין 512Gזיכרון DDR2). חיבור לטלויזיה לצורך הקלטה. לא יודע אם זה קשור אבל זה אחת מהדרישות. אלו הדברים העיקריים. התרציב יהיה בסביבות 6000. אפשרי גם קצת יותר. כמה שאלות הבהרה אם אפשר. 1. האם זה נכון שמעבדי AMD מתחממים פחות וצורכים הרבה חשמל? אם כן ההעדפה היא לAMD. 2. האם טכנונולית PCIxp היא רק של אינטל? 3. האם שווה כבר ללכת על מעבד 64 bit? 4. האם כדאי ללכת כבר על DDR2 או שזה לא ממש משנה. (הבנתי שזה משנה במחיר.) אודה לכל מי שיכול לעזור.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב אשר ממוקם בעמדת עבודה בסלון אך לשמוש מאד בסיסי של אבי שצריך מסך גדול , היה לי נסיון רע מאד עם נייד של לנובו ולכן אני רוצה לעבור למחשב נייח אך שקט . תודה מראש לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גלישה ו outlook ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימא…

18. טוב, קניתי את המחשב שיש אצלי עכשיו לפני 6 חודשים. אחרי שהתחלתי להבין קצת בחומרה ובמחירים שלה התחלתי לחשוד שמוכר שמכר לי את המחשב גנב ממני כסף ןלקח יותר מדי על המחשב. אני היום התקשרתי אל מי שמכר לי את המחשב והוא אמר לי בדיוק כמה עלה כל חלק במחשב. שימו לב שהחלקים האלה נקנו לפני 6 חודשים, אז המחירים היו קצת יותר גבוהים מהיום. אז הנה המפרט האמיתי שיש לי עכשיו: לוח אם- GA-8LD533 Intel 845GL chipset (המוכר טען שהוא עלה 570 ש"ח או 670 ש"ח) זיכרון- SpecTek 256 MB PC2700 DDR SDRAM (המוכר טען שהוא עלה 410 ש"ח) כונן קשיח- WDC WD800BB-00DKA0- Intel® 82801DB Ultra ATA Controller 80 GB (הוא טען שהוא עלה 800 ש"ח). מעבד- Intel Pentium 4A, 2400 MHz 512 KB (המוכר טען שהוא עלה 1300 ש…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by MaorGurevich,

ערב טוב חברים אני חדש. צריך מפרט מחשב ב 3500 שקל למשחקים בלי ציוד רק חלקים אני קונה ב KSP

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. רכשתי לא מזמן מעמד למחשב נייד. המחשב עכשיו נמצא כ 7 ס"מ מעל המעמד...הייתי בטוחה שתהיה תזוזה בטמפ' של המחשב אבל זה לא השפיע בכלל, אפילו לא במעלה אחת! למה זה ? המחשב שלי הואFujitsu siemens דגם v5535...שאלה נוספת : כשבודקים את טמפ' המעבד INTEL DUO 2 CORE באיזו תוכנה הכי מומלץ להשתמש ? REALTEMP או FANSPEED? המון תודה!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היי חברה מעוניין לקנות מחשב חדש כולל מסך בסכום של עד 6,000 ש"ח בעדיפות בפחות. - לא ניתן לחרוג. ציוד היקפי - מסך חובה. אם נשאר כסף אז גם עכבר ומקלדת. יתכן אוברקלוק בעתיד. ללא מערכת הפעלה. אם ניתן אז SATA 3 וUSB 3 מארז לא חשוב - העיקר שיהיה מספיק מקום ומאוורר ומקום נוח לדיסקים. שישאר מקום להרחבת זיכרון ודיסקים בהמשך. חשוב מאד - INTEL בלבד. תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. היי, אני חדשה בפורום (מצאתי אותו במקרה בעזרת גוגל) ואשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב נייד ללימודים מאחר ואני לא מבינה יותר מדי במחשבים נתקעתי עם מגוון רחב של אפשרויות שאני לא יודעת מה מתאים לי.החברות שמהן אני רוצה את המחשב הן- DELL,ASUS,TOSHIBA הדרישות הם: -המחשב יהיה המחשב היחיד שאני אשתמש בו ללימודים, אבל רוב הסיכויים שלא יהיה לי צורך לקחת אותו איתי, אלא הוא יהיה בעיקר לשימוש בבית. גודל 15.4". -המחשב צריך להיות מחשב טוב וחזק,לא בתור משהו זמני הייתי רוצה שהוא ישאר איתי גם לאחרי הלימודים מאחר ושוב הוא המחשב היחידי. -חשוב מאוד שהוא שיעבוד מהר, לא יתקע בפתיחה רבה של חלונות. -הוא ישמש בעיקר לכתיבת מאמרים, לראות סרטים, מוזיקה (לא תוכנות כבדות במיוחד). -כמה שיותר קל, זמן סוללה כמה…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. המחשב יהיה בעיקר למשחקים אך יתפקד גם לשימושים כלליים ובין היתר גם לשימוש במספר תוכנות במקביל לצורך לימודי מדעי המחשב. זה בשביל חבר והוא מעוניין שכל המשחקים יעבדו חלק בהגדרות הכי טובות בו מכיוון שהוא יבלה הרבה ברכבת שיעביר תזמן. תקציב? הבנתי שעד 7000 חשוב לו מסך 15.6 רזולוצייה 1920 בלה בלה הוא לא אמר לי לשאול אבל השאלה עד כמה באמת משתלם להוציא על מחשב נייד שכמו שאני מניח שכולנו יודעים לא משתווה לנייח ואחרי שנה אחת בודדות סביר להניח שכבר לא כל המשחקים יעבדו בו חלק, בניגוד מנייח שיכול בכיף להחזיק 3 שנים בקנייה חכמה. לאחר חפירה קטנה מצאתי 2 דגמים מעניינים https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13255 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14446 השאלה היא, האם ההבדל בין השניים…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by matessim,

hello and sorry that my hebrew isn't working at the moment lately i decided i need to replace my nearly useless machine with some new beast in my new piece i will need the whole computer, with burner, and a Screen (prefferably 24 inch) no need for mouse or keyboard, speakers or other i will need 8 Gigs ram, this is something im locked on since i will need to provide support and work with multiple systems at a time, also, 2 hard drives, prefferably 750Gigs each +, not 6** sizes because it will be harder to find a replacement, i plan to run a raid array, so please a MOBO that will support it and 2 identical drives. a decent quad core processor, obviously too for the virtual…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Maor Harel,

זה המפרט שעומד להיות לי בקרוב. התקציב הוא 4.5K עם חריגה של 500 ש"ח מקסימום. [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Intel[/TD] [TD]CM8064601710803[/TD] [TD]מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601710803 - Intel - i5-4690K Quad core CPU - LGA1150 - 3.9 GHz - 6MB cache - 22nm - 88W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200Mhz - Devil’s Canyon Series - Tray... שלוש שנים אחריות[/TD] [TD]₪1221/1197[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Gigabyte[/TD] [TD]GA-H97M-D3H[/TD] [TD]לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97M-D3H - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI-D, HDMI video outpu…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים