ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,431 דיונים בפורום זה
-
להלן מפרט למחשב הצעה 1 מעבד אתלון 939 64bit 3200 לוח אם GIGABYTE K8N ULTRA-9 Nforce4 ultra מארז ידית מהודר HD WDC SATA 160GB זיכרון 512MB DDR X2 OCZ GAMER DVD RW NEC 3540 FLOPPY LEADTEK GF6600GT EXTREME 128MB כולל הרכבת מחשב סה"כ כולל מע"מ :4767 ¤ מחשב 2 מעבד אתלון 939 64bit 3500 לוח אם GIGABYTE K8N ULTRA-9 Nforce4 ultra מארז ידית מהודר HD WDC SATA 160GB זיכרון 512MB DDR X2 OCZ GAMER DVD RW NEC 3540 FLOPPY LEADTEK GF6600GT EXTREME 128MB כולל הרכבת מחשב סה"כ כולל מע"מ :5187 ¤ והאם זה שווה? ויותר חשוב האם זה נחשב זול כי זה חבר של בן דוד שלי שאמור להוזיל לי תמחירים!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה להרכיב המשך למפרט לחלקים שכבר יש לי: מעבד I5 4670K זיכרון Crucial sport 16gb 1600mhz דיסק קשיח SSD 128GB של קינגסטון 300V אני צריך מארז, ספק כח ולוח מומלצים. בנוסף חושב גם על קירור איכותי יותר מהסטוק. מעוניין באחד שיספק שקט ומנגד שיוכל להחזיק גם אוברקלוק עד איזה 4.2 (הבנתי שהמעבד צריך לתמוך בקלות עד 4.2?, או יותר??) על טמפרטורה נורמלית בלי לקבל כאב ראש מהרעש. כרטיס המסך המובנה מספיק (לא משחק מי יודע ומה, ולבסיסי הבנתי שזה מספיק). 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השימוש העיקרי במחשב הוא לאינטרנט וסרטים ומשחקי אסטרטגיה (מדוגמת AGE OF EMPIRES למשל). מעבר לזה אני לא מריץ משחקים כבדים. אני לא מתכנן OC או שדרוגים עתידיים (מקווה שהמחשב יחזיק יותר משנה...). אני רוצה מחשב שירוץ עם ויסטה באופן חלק. המחשב אמור להיות ממוקם מתחת לשולחן כך שלא חשוב המראה של המארז. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי עם מפרט סביב ה-3K לשימוש זה. אם אתם חושבים שתוספת קטנה בתקציב תועיל משמעותית למפרט - ציינו אותה בבקשה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. אני מתכנן לקנות מחשב בתקציב של כ6000 ש"ח (מקסימום, עדיף גם לרדת מעט) כולל מסך למטרת משחקים. אני צריך שהמחשב יכלול מארז, לוח אם +זיכרון+מעבד (אין בעיה עם AMD), כרטיס מסך, מסך (אני לא בטוח שהתקציב יאפשר לי 19", ואם זה ידרוש הורדה משמעותית של האיכות של שאר הרכיבים אני מעדיף 17"), וכרטיס קול (אם הוא ONBOARD אני מניח שזה עדיף כי זה יקצץ במחיר). את הכונננים אני לוקח מהמחשב הישן. אין צורך ברמקולים תודה מראש לכל העוזרים עריכה: במחשבה שנייה אני מעדיף מערכת AMD, אין לי ניסיון רע איתם או משהו בסגנון והם יותר זולים לפי מה שידוע לי.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מחשב נייד ואני לא כ"כ מבין בזה... היעוד הוא ל: אופיס סרטונים באינטרנט וטיפה לגרפיקה (פוטושופ וכו') אבל ממש בקטנה לא משהו רציני... עם תקציב של 3000 עד 3500 גג... וכמובן שיחזיק כמה שנים טובות. מומלץ של HP (שמעתי שהם חברה טובה), ומעדיף שהמחשב יהיה מהחנות K.S.P תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם, מעבד, זכרון וכרטיס מסך חדשים ב2200 ש"ח ואני לא מעוניין בOC מה הכי כדי לי לקנות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל תודה על העזרה. רוצה בקרוב לקנות מחשב,הטופס: 1. מה התקציב? 2700-2800 גג. 2. מטרות המחשב? אינטרנט,אופיס,משחקים (כבדים),צפיה בסרטים,הורדות וכו' (יענו הכל מהכל). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרטיס מסך חשבתי על 9600GT,לא מחפש להריץ על HIGH מדיום גם מספיק. העדפה למעבד E8400 או Q6600. מארז הבנתי שחשוב שהוא יהיה קריר ואיכותי ולא סתם גנרי אחד אז חשבתי על CM334 ולהשקיע בספק שהבנתי שהוא החשוב יותר. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? רשמתי על איזה מארז חשבתי,עדיף שהוא יהיה שקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. ה…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, התקציב הוא בסביבות 4 אלף אפשר חריגה של 500 בערך. המפרט מצורף בתמונה מקווה שהכל נמצא פה המשחקים ממש איטיים , לדוגמא dishonored 2 , אני רוצה מחשב שמריץ משחקים כאלה חלק בלי למצמץ.., FPS גבוה עם גרפיקה טובה אני משחק בכל סוגי המשחקים .. גם RPG גם אסטרטגיה וגם גוף ראשון גם שמעתי שיצא DDR4 בנוסף יש כמה בעיות במחשב הנוכחי, הוא מתחמם ממש מהר, נהיה רותח במשחקים כבדים, גם החיבורי יואסבי לא תמיד קולטים את ההתקן וזה משגע עד שמוצאים חיבור תקין, משהו כנראה דפוק במארז גם בנוגע למסך, צירפתי תמונה של המפרט שלו אין לי בעיה איתו, השאלה אם יש מסכים שיהיה בהם שינוי משמעותי בFPS …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן מעוניין לדעת כמה שווה המארז שלי FULL TOWER THERMALTAKE EUREKA מצב מצויין אריאל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם זה אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2.6K מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Office, הרצת קבצי FHD, גלישה באינטרנט וכו'. שימוש סטדנרטי של סטודנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני זקוק למפרט לשדרוג מחשב התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח אני צריך מפרט שיכלול: מעבד לוח אם כרטיס מסך זכרון מארז המחשב מיועד בעיקר למשחקים תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח אם תעזרו לי לחפש דגם מומלץ עם איכות בנייה טובה, שיחזיק לי לפחות שלוש שנים במצב טוב. לא אכפת לי מאיזה חנות, אבל צריך חנות אמינה, אחריות לשלוש שנים ומשלוח עד הבית(אלא אם זו חנות בירושלים.) אני לא כל כך מבין במסכים אבל חשוב לי מאוד שהמסך ייראה טוב מהרבה זוויות צפייה. * מטרות המחשב? עבודה בסיסית + קצת תכנות ובעיקר שימוש ביתי(גם קצת גיימינג אבל לא ברמה גבוהה) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מ13' ומעלה לא יודע מה ההבדל בין מבריק למאט. * רזולוציית המסך? 168 * 1366 ומעלה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מדי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות ארבע שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברה אני ממש לא מבין במחשבים ניידים. היבנתי שיש את מחשבי ה Lenovo שהם מומלצים ביגלל האיכות בנייה שלהם, ושדגמי ה n500 הוכיחו עצמם כאמינים וטובים המחשב יהיה לשימוש ביתי רגיל, אינטרנט, מסנג'ר, סרטים ושירים. אני לא צריך מחשב כ"כ חזק אבל רוצה שיעבוד יחסית מהר ושלא יהיה אדיש. המחשב יהיה בבית לא הולך להתנייד איתו! איזה מחשב לדעתכם אני צריך? ומאיפה לקנות? תודה לעוזרים נ.ב חשוב שמערכת ההפעלה תהיה xp
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מחשב לתוכנות גרפיות. מציעים לי או לנובו חדש ב3200 ש"ח כולל מסך 24 אינטש. זה המפרט או מחשב מחודש RAM 8 ,I5 כולל מסך. מה אתם מציעים? האם נצרך לתוכנות גרפיות דוקא המחשב היותר חזק? האם המחשב החדש יחזיק לי כפליים בזמן מן המחודש? ואולי יש עוד פרמטרים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, חשבתי על דרך לגרום לסוללה להתרוקן ולהטען שוב ושוב. חשבתי על פתרון: גם כשהמטען מחובר לנייד, הוא ישתמש בסוללה עד שהיא תגיע ל20% ורק אז הוא יטעין אותה וכך שוב ושוב. האם ניתן לעשות זאת דרך ה WINDOWS XP? תודה מראש לעונים.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב רב תכליתי - בעיקר לתכנות וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי לפטופ ואני רוצה לדעת אם הוא יכול להריץ משחקים. ואם הוא יכול להריץ את באטלפילד 4 על מדיום. מעבד intel core i7 4700MQ 2.4-3.4ghz דור רביעי כרטיס מסך Nvidia GeForce GT 740M 2GB זיכרון ראם 8GB DDR3 דיסק קשיח 1000GB זהו בערך הוא פועל על WIN 8 64BIT. הוא יכול להריץ? ומשחקים אחרים? (BTTLEFIELD ;COD GHOSTE)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1) מעוניין לרכוש את המחשב בארץ. למרות שיש סיכוי שאוכל להביא את מחשב מארצות הברית. סבא שלי טס לשם שבוע הבא. ככה שאפשר להביא מחשבים מומלצים שקיימים שם. * מטרות - קצת משחקים, סרטים, עריכה מקצועית של תמונות - לכן המסך הוא הדבר הכי חשוב לי במחשב. * עד 15.6 אינצ' * רזולוציה כמה שיותר גבוה. אני רוצה שהמסך יהיה איכותי לצורך עריכת תמונות. יש משהו שמשתווה לretina של mac? * עדיפות למשקל כמה שיותר קל ולא כבד. * זמן סוללה ממוצע כזה * יציאות סטנדרטיות. כולל HDMI * שיהיה כונן SSD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיפות שכן. לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS או SAMSUNG * מבקש שהמחשב יכלול את מעבדי הhaswell החדשים. ולא …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוכש לפטופ ואחרי סינון והמלצות הגעתי ל2 הדגמים הללו [h=1]Lenovo Y70 Touch[/h]עמוד הבית: http://shop.lenovo.com/il/en/laptops/lenovo/y-series/y70-touch/ [h=1]Gigabyte P37W[/h]עמוד הבית: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5349#ov המחשב יקנה בחו"ל. בגדול אני נוטה יותר לגיגהביט משום שחיי הסוללה של הלנובו קצרים משמעותית. מצד שני גם לא מצאתי מקומות בארץ שמספקים תמיכה טכנית למחשבי גיגהביט. בכל מקרה אשמח להתייחסות לגבי 2 הדגמים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מה לדעתכם עדיף בהנחה שהתקציב מאפשר לעריכת תמונות (פוטושופת לייטרום) - IMac : [h=3]21.5-inch: 2.9GHz[/h] [h=4]Specifications[/h] 2.9GHz quad-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.6GHz 8GB (two 4GB) memory 1TB hard drive1 NVIDIA GeForce GT 750M with 1GB video memory או מחשב בחלקים כולל מסך. אם מחשב בחלקים, תוכלו להציע מפרט? קשה לי לדבר על תקציב במונחי שקלים, מכיוון שהרכישה תתבצע בארצות הברית (האיי-מק עולה 1500 דולר)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום אני הולך לבצע רכישה של dell xps 16 מאתר דל... רציתי לקבל חוות דעת אחרונה מבחינתכם על המחשב. וזאת מכיוון שאני סומך על ההמלצות של האנשים באתר. אומנם אני סטודנט ואני יותר צריך את המחשב ללימודים, אך בנוסף אני רוצה גם שיהווה לי תחליף לשולחני שלי. וזה מתבטא בכך שאני רוצה כרטיס מסך די חזק יחסית לניידים בכדי שיוכל להריץ לי ברמה סבירה. סה"כ המחיר כולל tax וכולל תיק הוא 1318$ בתחשב בעובדה שבארץ מחשב זה היה עולה בסביבות ה 8000 ש"ח בנוסף הוא מגיע עם שלוש שנות אחריות. קישור: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dydwfs3&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&kc=laptop-studio-xps-16 וזה הקישור לhp http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv630…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, חברתי האדריכלית זקוקה למחשב חדש לצורך עבודה עם תוכנות גרפיקה כגון vray for sketchup, autocad, Photoshop וכו' (לא מאיה או 3DMAX). היא מתכננת להשתמש בהן לשרטוט, וביצוע רנדורי תלת מימד. התקציב שלה הינו כ-5K ש"ח. אפשר לחרוג בכמה מאות ש"ח אם באמת יורגש שיפור בביצועים. בתקציב יש להכליל מסך 24" איכותי, אך לא נדרשים SSD או זכרונות פנימיים שנרכשו בנפרד בבלאק פראדיי. אין צורך בציוד הקפי נוסף. (נרכשו: כונן SSD EVO 850 250GB , וזכרונות פנימיים של crusial Crucial Ballistix Sport 16GB Kit (8GBx2) DDR3 1600 MT/s (PC3-12800) UDIMM Memory BLS2KIT8G3D1609DS1S00/ BLS2CP8G3D1609DS1S00) מתכננים לרכוש מ-KSP או IVORY. אבקש דעתכם לגבי המפרט שבניתי…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום ניסיתי לחבר HDD עם יציאת eSATA למחשב ולא הצלחתי. יש לי כניסה שהיא משולבת USB ו ESATA. ניסיתי להכניס את הכבל בצורה הנכונה - הוא לא היה הפוך, והוא בקושי נכנס חצי דרך. מהסתכלות עם העין, נראה כאילו הלוח עצמו שאליו הכבל מתחבר נמצא מעט גבוה מדי..איך זה יתכן?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אשמח לעזרה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים * גודל המסך? ''14, רצוי מסך מגע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500GB, HDD או היברידי * כונן אופטי? רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות 3 שנים (מה המשמעות של אחריות בינלאומית?) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, WIN8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רצוי לא לנובו, עדיפות לאחת מבין דל, אסוס, טושיבה או סוני מה המפרט המשתלם ביותר בתקציב עד 3500 (אפשר חריגה קלה)? תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כמו שזכור לכם ,אני אהבתי מאוד את עיצוב המקבוק , אבל כבר עכשיו ירדתי מהעיצוב ואני מחפש מחשב כבר עם דרישות בשביל עצמי ,אבל גם עיצוב חשוב לי בחינת צבע השתלבות וצורה . אך לא באתי לבקש המלצה לדגם , אלא לדעת כמה דברים . 1.רזולוציה , מה טוב בזה שהיא גבוהה במחשבים הניידים ? ======================================================================= 2.מה זה אמצעי הקלט? ======================================================================= 3.משקל הוא פרמטר חשוב אך ורק בניידות מחוץ לבית? ======================================================================= 4.על פי מה ולמה בוחרים זמן סוללה ארוך? במידה וזמן הסוללה קצר ,אפשר לסדר את זה עלידי קנית סוללה נוספת (שימוש בשניהן במקב…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-