ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, לאחר שחיכיתי לביקורת של מעבדי AMD החדשים (באתר TOMSHARDWARE) והתאכזבתי אני יכול להרשות לעצמי לקנות מחשב חדש של INTEL. אז כך... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3, BF3 , CYRSIS2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' רזולציה טובה למשחקים …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקציב עד 1,300-1,400 (אם אפשר בפחות זה היה עדיף), לא ניתן לחרוג מעבר לכך (קושי כלכלי), ישמש ללימודים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משרדי. * גודל המסך? בגבולות ה-10' * משקל רצוי? שלא היה כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) שתהיה לפחות יציאת וידאו אחת VGA/DVI/HDMI. * בלוטות? לא חייב, אבל לא אכפת לי שהיה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 150GB. * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray? לא (סתם מיותר). * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז מה לעשות אני חייל זה מה יש ואני יודע שאפשר להרכיב מערכת לא רעה בכלל בסכום הזה כי אני לא גיימר רציני ואני יסתפק בכרטיס מסך טוב ולא מפציץ לא צריך ציוד היקפי כגון מקלדת רמקולים עכבר וכונן 1.44
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש את הנייד הזה: Lenovo Ideapad 500S-13 80Q20059IV http://ksp.co.il/?uin=29801 יש לי SSD ולא חושב שיהיה מסובך מידי להגיע אל ההארד דיסק ולהחליף השאלה אם יש אפשרויות טובות יותר חשוב שיהיה בגודל מסך הנ"ל תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד ועקב המבחר הרב בשוק הנני מבולבל. השימושים שלי הם לצרכי הידור ותכנות קוד (אני סטודנט למדעי המחשב) בגלל זה אינני מחפש מסך קטן אלה 15.6 אינץ'. בנוסף אני רוצה שזמן העבודה יהיה יחסית ערוך ומעבד די חזק כדי שיקמפל לי דברים במהירות. חשבתי אולי על הdell studio 1558 core i7 שיש לו נתונים די טובים וגם כטיס מסך נחמד (שגם את זה אני רוצה). אשמח לקבל המלצות...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לרכוש מחשב כמעט שלם (מעבד, לוח, זכרונות מארז וספק) , לא שכחתי משהו אני לא צריך כרטיס מסך ואחסון יש לי בצד התקציב הוא עד 2300, רצוי פחות. חשבתי על מחשב מבוסס AMD 3600 ושיהיה לוח ברמה סבירה, לא הכי פשוט שיש. מארז וספק שקטים אם אפשר. מעדיף לקנות מחנות מהמרכז. ראיתי שיש את פלונטר שנראה שיש מחירים טובים שם. יכול להיות עוד אופציה לא כ"כ מכיר חנויות. בעבר קניתי בTMS אבל מעדיף לקנות מחנות שקרובה יותר. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד, קל משקל (בסביבות ה-2 ק"ג פלוס-מינוס) במחיר סביר. החבר'ה בפורום מצאו לי את המחשב הזה: http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2647324 ניסיתי לבדוק באינטרנט ולא מצאתי אף מחשב בדומה למחשב הנ"ל מבחינת המשקל-ביצועים-מחיר. אשמח לקבל עוד סוגי דגמים של מחשבים דומים. תודה! ------ ורק שתדעו, שהחבר'ה כאן בפורום הם הגדולים מכולם!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
[TABLE=width: 572, align: center] [TR] [TD]Description[/TD] [TD]Quantity[/TD] [TD]Total excluding .VAT[/TD] [/TR] [TR] [TD]Dell Optiplex™ 7010[/TD] [TD]1[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3][TABLE=width: 564, align: center] [TR] [TD]Base : [/TD] [TD]Intel® Q77 Express Chipset Up to 4 DIMM slots (2 for USFF); Non-ECC dual-channel 1600MHz DDR3 SDRAM, up to 16GB Integrated Intel® 82579LM Ethernet LAN 10/100/1000 4 External USB 3.0 ports (2 front, 2 rear) and 6 External USB 2.0 ports (2 front, 4 rear) and 2 Internal USB 2.0 (MT/DT only); 1 RJ-45; 1 Serial; 1 VGA; 2 DisplayPort; 2 PS/2 (MT/DT/SFF only); 2 Line-in (stereo/microphone), 2 Line-out (headphone/speaker), option…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב ביד, אבל לעומת ההבנה שלי במשחב אישי בניידים אני ממש לא מבין ולא יודע מה צריך ומה טוב. אי צריך את המחשב בשביל לראות סרטים, גלישה באינטרנט, עבודה בגרפיקה (פוטושופ, פריי אנד) וגם למשחקים, אני מעוניין גם בצורב די וי די. התקציב שלי הוא 6000 אך אני יכול לחרום 6500 אולי קצת יותר אבל עדיף 6000-6500. תודה מראש לכל אלה שינסו לעזור לי.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות לבן שלי מחשב שיריץ פורטנייט סבבה בתקציב מינימלי, פניתי לחנות מחשבים עם תקציב של 2000 ש"ח אמרו לי אין חיה כזאת מישהו יכול בבקשה להרכיב לי מפרט שירציץ את המשחק בצורה חלקה בתקציב מינימלי של ~2500 אם יש כזה או להגיד לי מה התקציב המינימלי שיריץ את המשחק הזה בצורה חלקה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייח עם מסך לצרכים של עריכת וידאו בתוכנת Premiere (עבודה מקצועית). תקציב: 8000 ש"ח. להלן מפרט שבניתי: מעבד: Inter Core i7-2600K Processor 3.4GHz 8MB Quad Core LGA1155 Box - מחיר: 1600 לוח אם: Gigabyte GA-P67A-UD3 Intel P67 Chipset DDR3 - מחיר: 750 זכרון פנימי: Crucial 2GB DDR3 1333MHz x2 - מחיר: 318X2 דיסק קשיח:2X Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA2 - מחיר 600 צורב: LG GH24NS50 Super Multi DVD Rewriter Sata x24 Black Oem - מחיר: 160 כרטיס מסך: Gainward GeForce GTX470 1280MB GDDR5 - מחיר: 1400 ספק: Seasonic M12II-520 Bronze Active PFC 520W Modular - מחיר 400 מארז: Antec P183 Advanced Super Mid Tower No PSU - מחיר 765. מסך: Dell U2311 PSI Panel FHD - מחיר 1300 הרכב…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח מקסימום אבל מקווה לכמה שפחות :-) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נראה לי שיש צורך לחרוג מהתקציב הזה אבל נגיד 1,000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, עריכת תלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Eclipse, 3D Studio Max ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Might & Magic Heroes VI, Starcraft 2, Skyrim, League of Lege…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עריכה , אינטרנט מוזיקה וסרטים , מחשב אישי , לא יותר מידי משחקים כבדים אם בכלל. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה , צפיפות פיקסלים מקסימלית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה * משקל רצוי? שיהיה דקיק וקליל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יותר מ6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI , VGA * Bluetooth ? לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb לא משנה הסוג * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?ASUS , SAMSUNG , DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : HDMI , VGA רזולוצייה גבוהה ביותר , מסך חד , שקט שלא ירעיש , שיהיה כס…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות סמסונג X360 אבל רציתי לדעת האם המעבד יוכל להתמודד עם ניגון 720P/1080P תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב נועד לשימוש עצמי לבין היתר - משרדי, אינטרנט, ומשחקים (לא הכבדים) אני רוצה שתגידו לי דעתכם על המפרט, מה לשנות, מה לא לשנות והאם הבחירה טובה. תודה! מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 Box 1333Mhz s775 903¤ www.gibornet.co.il לוח אם: Gigabyte GAP35CDS3R 1333 Mhz DDR 2,3 532¤ www.gibornet.co.il זכרונות: OCZ DDR2 4096MB 800MHZ CL5 (2x2048) 385¤ www.noacomp.co.il כרטיס מסך: Gigabyte nVIDIA GeForce 8600GT 512MB PCIe 454¤ www.ivory.co.il דיסק קשיח: Western Digital 320GB WD3200AAKS 16MB Buffer 289¤ www.ivory.co.il צורב: LG GH20N S10 DVD 109¤ www.ivory.co.il מקלדת+עכבר: Microsoft Wireless Optical Desktop 1000 138¤ www.ivory.co.il מארז: Antec Sona…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב שישמש בעיקר למשחקים כבדי ולקצת עריכת וידאו בעתיד. אוברקלוקינג רציני ממש לא מתוכנן. כפי שצינתי אמור להכנס גם ציוד היקפי. אני מעדיף שלא יהיה במחשב SLI מסיבות כאלה ואחרות. ושאלה קטנה .. מחשב כזה אמור להספיק לי לשנתיים פלוס בשביל הרצת משחקים באיכות טובה מאוד ? תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האחריות של המחשב נגמרת ביולי. שקניתי את המחשב קיבלתי אותו עם 3 שנים אחריות עד הבית (שהצילה אותי פעם אחת)האם שווה להרחיב? מה המחיר ולכמה זמן?עם מי יוצרים קשר?תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך המלצות ל-2 מחשבים ניידים, אחד לי ואחד לאחותי הקטנה, שניהם אמורים להיות בשימוש גם בבית הספר. מחשב ראשון - תקציב עד ל- 3K עם חריגה של 200 שקל, מחשב שמתאים לדרישות בתקציב קטן יותר יהיה מצוין. מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית, קצת משחקים קלים וצפיה בסרטים. * גודל המסך? עד ל-13-14 אינץ'. * משקל רצוי? כמה שפחות המחשב מיועד לשימוש יום יומי מחוץ לבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, לפחות 6 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? יכול להיות נחמד, אבל ממש לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בנוסף, ה…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם דור עשירי של מעבדי אינטל כבר יצא? (לנייחים) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בקניית מחשב משפחתי : 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא , אם ממש משפר - מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משפחתי, סרטים (גם HD), אופיס, אינטרנט, משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ? (מה דורש FIFA ?) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7, ר…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחיר כמות AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM 1050 ₪ 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 800 ₪ 1 Kingston DDR 512MB 400Mhz 300 ₪ 1 WD 120GB 7200RPM 8MB SATAII 495 ₪ 1 7900GT 2050 ₪ 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 280 ₪ 1 Antec TruePower 2 430W 465 ₪ 1 Logitech® MX™518 Performance Optical Mouse BLUE 220 ₪ 1 Altec Lansing ATP3 420 ₪ 1 THERMALTAKE BIGTYPHOON 255 ₪ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ₪ 1 סה"כ: ₪ 6485 מחיר כל תשלום: 6290.45 בקשר לספק לא סגור זיכרון יש לי עוד אחד מהמחשב הישן (בדיוק כזה) מארז יש לי טרנספומטור 7900GT אני יודע שאין במחיר הזה עכשיו אבל אני קונה את המחשב עוד חודשים +-(אבם שינתי ביבילך) איפה יש אפרות לצי…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה די זולה יחסית. מה דעתכם? AMD Athlon 64 3000 s-939 Gigabyte k8nf-9 nforce4x ANTEC SX1040B 400 WATT PSU ADATA 512 mb pc3200 x2 Sapphire ATi Radeon x800xl PCie DVDRW NEC-3520A X16 DUAL LAYER BLACK WD 200 gb 7200 RPM SATA 8 mb buffer LG F700P וכל זה ב- 7600 + הרכבה.... אבא שלי הלך לשם (אני התאמנתי למבחן מחר ) ודיבר עם מוכרת בחנות שכונתית והיא אמרה שאין לה בעיה להשיג את כל החלקים במחיר הנ"ל. האם ללכת על זה? אבא שלי לא רוצה להתעסק עם חנויות אפילו קצת רחוקות למשל בר"ג שהצעתי לו. (אני גר בפ"ת) אני כנראה הולך איתו ביום שישי לסגור את זה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אחרי 5 שנים עם המחשב הקודם אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, חשוב לי שיהיה אמין ושלא יתחמם מהר, המחשב לא מיועד למשחקים כבדים מדי אבל חשוב שיריץ משחקים כמו FIFA על ההגדרות הכי גבוהות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים דוגמת FIFA, NBA, תכני HD, פיתוח בסביבת Eclipse, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נתקלתי אצל חבר ב לנובו 13" נראה לי , X201 שרשום עליו מעבד I7 , נכנסתי למאפיינים של המערכת וראיתי מעבד I7 דגם 620, נכנסתי לאתר של אינטל והגעתי לדף הבא: http://ark.intel.com/products/43560/Intel-Core-i7-620M-Processor-%284M-Cache-2_66-GHz%29 עכשיו ממש לא ברור לי איך I7 זה 2 ליבות ו4 נימים.. זה לא I5 או I3 ? אני רגיל ש I7 זה 4 ליבות ו8 נימים... מה זה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, האמת שלא... אני צריך כרטיס מסך שיעבוד טוב לתוכנת העריכה Fusion 360, תוכנה שדומה מאד לסוליד וורקס. ישלי מחשב מטורף (לדוגמא ssd במהירות 2000) ובלי כרטיס מסך איכותי. יש המלצות במחיר משתלם?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-