עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by GLP,

הי, אני רוצה להביא מארה"ב נייד של HP מדגם ProBook 4430S. העניין הוא שהאותיות באנגלית נמצאות במרכז המקשים ונראה שאין שם הרבה מקום לצריבת עברית. http://www.engadget.com/photos/hp-probook-b-series-s-series-hands-on/ מישהו מכיר את הענין ויכול לומר לי אם זה אפשרי לצרוב שם עברית?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by sky1sky10,

האם המחשב הנ"ל עם המפרט הנתון יכול להריץ משחקים כבדים? מתעניין במחשב מפאת חוסר מקום בחדר למארז. כרגע יש לי נייד בחדר. קישור למחשב: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000Kv-kuXce9Dgn1vpKUT5C5g6:12bbi68k5?id=sp5-4361127 המפרט: [table][tr][td]מותג [/td] [td] [/td] [td] ®HP [/td] [/tr] [tr] [td] דיסק קשיח [/td] [td] [/td] [td] 500GB SATA [/td] [/tr] [tr] [td] זיכרון פנימי [/td] [td] [/td] [td] 4GB DDR3 [/td] [/tr] [tr] [td] כונן אופטי [/td] [td] [/td] [td] צורב DVD [/td] [/tr] [tr] [td] כניסות / יציאות [/td] [td] [/td] [td] 7XUSB 2.0,יציאה לאוזניות,יציאת שמע אחורית [/td] [/tr] [tr] [td] מהירות המעבד [/td] [td] [/td] [td] 3.2GHz [/td] [/tr] [t…

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by yudyud123,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט מתאים.. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה, תכני HD, ועריכת סאונד. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). גרפיקה. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט …

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  4. Started by Raif,

אכן כן קראתם נכון, 18,000 ש"ח. רציתי לדעת מה הדעה שלכם לגבי המפרת שלי CPU: Intel Corei5 2500k Mother Board: Asus P8P67 Evo Ram: G.Skill RipjawsX (2 x4GB) 1600Mhz VGA: Asus GTX 580 (reference model) SSD: Intel 120GB SSD 510 Series Hard Drive: Samsung Spinpoint F3 1TB 7200rpm Sound Card: Asus Xonar STX Optical Writer: Samsung Blu-ray DVD combo Case: Corsair Obsidian 700D PSU: Seasonic X-850 Gold Series 850W Keyboard: Razer BlackWidow Ultimate Mouse: Roccat Kone Speakers: Corsair SP2500 2.1 Operating System: Windows 7 Home 64bit Monitor: Dell Ultrasharp U2410 סה"כ - 15575ש"ח מKSPבנוסף לזה יש את הקירור מים שאני מזמין מחול: CPU block: EK HF Full CU GPU block: EK FC 570/580 bl…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 50 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? בעיקר עבודה משרדית אך בנוסף סרטים ומשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס ונגני סרטים באופן תדיר מאוד ומשחקים לעיתים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים ברמת SC2 ברמה לא מיטבית אך סבירה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניונת 3. האם יש צורך בציוד היקפי? יש צורך במסך רצוי ה-u2311h, בסט …

• 7 תגובות
    • 602 צפיות
  6. Started by solaric,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, תוכנות קלות לעריכת מוזיקה, גלישה, אופיס, אינטרנט ותכני HD באינטרנט. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים בסיסיים, אבקש להוסיף כרטיס מסך חיצוני שיתן מקסימום ביצועים במינימ…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by infernoman,

שלום לכולם, התחלתי להתעניין לגבי מכשירי טאבלט שונים. המכשירים משכו את תשומת ליבי ובמיוחד יכולת של חלקם של המרת כתיבה בעט אלקטרוני לטקסט במחשב. אינני מבין גדול בתחום והיית שמח אם אנשים שמבינים יוכלו לעזור לי להתכוונן. תקציב משוער של 5000 ש"ח למרות שכלום לא סגור. אודה לעזרתכם. עריכה: יש להדגיש שאינני מתנגד למכשירים דוגמת ה-dell W100 שמהווים מעין שילוב מוזר בין מחשב נייד לטאבלט

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  8. שלום לכולם לא מעוניין במסך, או רמקולים למחשב מעוניין במפרט למחשב עד 7 אלף המחשב יחובר לפלזמה ברזולוציה FULLHD 1920 1080 מעוניין בכרטיס מסך שלא יהיה מקוטע בשום משחק ברזולוציה הנוכחית ובמקסימום גרפיקה לעת עתה.. כמו כן המחשב צריך להיות מסוגל להקרין תכני 3D HD נוטה יותר לכיוון GFORCE אני מעוניין גם בלוח שיכול לבצע לי RAID הכי מתקדם שנתמך בלוח שוב פה הנטייה לכיוון ASUS כמו כן אני מעוניין במערך של כ- 8 גיגה שעובד ברייד תודה על המלצות..

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  9. במידה ואני קונה GTX 580 או 590 איזה ספק כח יספיק לי אם אני מעוניין לחבר גם כ- 4 כוננים קשיחים + CDROM והדברים הרגילים 700W יספיקו? ושאלה נוספת האם מקלדת ועכבר אלחוטיים גרועים לגיימינג? אני ממש רוצה אלחוטי אך פוחד שלא יגיב טוב אם אפשר המלצות למקלדת של LOGITEC ועכבר שיספקו את הסחורה עדיף אלחוטיים ושמגיעים ביחד תודה

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  10. שלום, אני מחפש מחשב נייד לאוניברסיטה. המחשב מיועד לשמש אותי לתואר ראשון במדעי המחשב. התקציב - עד 5500 ש"ח. כרגע הדרישות מהמחשב הם: 1. משקל בסביבות 2 ק"ג - מסך 13.3 כנראה. 2. מסך איכותי שלא יציק בעיניים אחרי כמה שעות עבודה - כמובן LED, עדיפות למט ולא מבריק בשל עבודה בחדרים מוארים - לא שובר עיסקה. 3. זיכרון פנימי גדול (עדיפות ל-8GB מראש) או ל4GB בסטיק אחד עם סלוט נוסף להרחבה כרגע או בעתיד). 4. מעבד מתאים לצרכים - לדעתי i5 כלשהו, הבעיה שאני לא בקיא בפרטים של כל אחד ממיליון הדגמים שיש. 4. פילטת חום לא מטורפת, touch pad נוח לעבודה, מקלדת נוחה, יציאת HDMI/DVI (בבית יחובר למסך חיצוני איכותי או לטלויזיה לראות סרטים), אם יש אפשרות-יציאת קול אופטית או דיגיטלית (לחבר לרסיבר). 5. עדי…

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  11. שלום רב. אני זקוק למחשב נייד עד בערך 2,500 שקל, עם העדפה לכמה שפחות. יש לי כמה דרישות מההמלצה, שהן חשובות: שיוכל להריץ 1080P בצורה נורמאלית (אני מעדיף את זה בגלל שאני לעיתים מוכרח להפעיל סרטים ברזולוציה הזו). שיוכל להריץ בצורה נורמאלית את Windows 7, שכן אני מרבה לעבוד במערכת הזאת. 2 GB של זיכרון פנימי (בגלל ווינדוס 7, כן?). שיהיה קל יחסית (עד כ-2 ק"ג). לא גדול מ-14 אינץ', אני רוצה להשתמש בו גם בצבא וזה סתם יסבך עניינים. עכשיו, מישהו שאני מכיר המליץ לי על המחשב הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=773035 עד כמה שאני מבין, הוא עומד בדרישות, אולם אני חושש, ממה שקראתי, שהמסך מבריק מידי, איכות הבנייה לא איכותית והוא מרעיש. אני לא יודע עד כמה כל אלה …

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר אז לחסוך אבל לא להתקמצן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חשוב אז עד 200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: תכני HD, משחקים. יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש: משחקי מחשב BATTLEFIELD 2,3 CRYSIS, MW ואת אופן השימוש: תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? ציינתי כבר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 21-23 אינץ' עם כניסת HDMI ו-FULL HD 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינ…

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  13. אני לא צריך שתבנו לי מפרט פשוט תראו את מה שהכנתי עד עכשיו ותראו אם יש איזה שהן הצעות לשפר/להוזיל cpu: i 7 2600k 1615 mb: gigabyte p67a-ud3-b3 770 ram: kingstone 2gbx2 total 4gb 228 gpu:gigabyte hd6950 2gl 1715 psu:huntkey 550w 203 hdd:wd 1tb 282 dvd/r:nec 97 כולל מארז zalman z9 קירור אני קונה בנפרד 5583

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  14. שלום, חבר שלי ביקש ממני להרכיב לו מפרט למחשב חדש-מאחר ואני לא בתחום כבר לא מעט זמן אני מבקש חוו"ד נוספת. המחיר הוא לקופסא בלבד, אין צורך בציוד היקפי, המשחקים הם משחקים כבדים, סטייל battlefield, crysis ודומיהם. דגש חשוב מאוד למחשב הזה הוא שאני רוצה להשקיע במחשב שישרוד כמה שנים יפות בלי צורך לשדרוג או החלפה של חלקים מתים. ולכן חלק נכבד מהתקציב מוקדש למארז וספק שיחזיקו את המערכת, כי אפשר בכיף להחזיק כמה שנים עם משחקים על הגדרות לא מקסימליות אבל אי אפשר לשחק משחקים עם כרטיס מסך שרוף לי אישית יש ניסיון מצויין עם החנות skypc.co.il אז הרכבתי מפרט משם אבל אם יש לכם חנויות אחרות שיש לכם ניסיון טוב איתן (שירות לקוחות, הזמנה, אתר) באיזור כפר סבא אני אשמח לקבל גם משם. המפרט שאני…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. ידידה מחפשת מחשב ללימודי תקשורת חזותית בבצלאל השאיפה עד 3000, אבל גמיש כמובן שרצוי פחות אם אין צורך במפלצת* מטרות המחשב? לימודים, תקשורת חזותית (adobe suite בעיקר) * גודל המסך? רצוי משהו נוח, לדעתי 15.6" * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לדעתי עיקר העבודה תהיה בדירה או באוניברסיטה היכן שיש חיבור לחשמל אבל רצוי כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB מינימום * צורב DVD? מומלץ אך לא נחוץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מתוך נסיוני הייתי מעדיף שהיה 4GB RAM ולא 2, תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by LiorZi,

ברשותי נטבוק ASUS 1215B עם זכרון 2GB DDR3 1333 של חברת HYNIX http://www.asus.com/Eee/Eee_PC/Eee_PC_1215B/ אני רוצה לשדרג ל-4GB ואני יודע שעדיף שהזכרונות יהיו של אותה החברה, הבעיה היא שבארץ מוכרים את סוג הזכרון הזה (DDR3 1333) רק של חברות SAMSUNG ו-KINGSTON. רציתי לשאול מה עדיף, להוסיף 2GB של אחת החברות האלו או לקנות 4GB חדשים של אחת החברות? בנוסף רציתי לדעת אם יש אנשים שנתקלו בבעיה בשדרוג זכרון בסוג המחשבים האלה (סדרת EEE)?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  17. Started by zahiz007,

שלום, רכשתי לא מזמן E4310. המחשב מגיע עם קורא כרטיסים 7-1. מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים בארוע הזה??? החריץ רחב מאוד, האם אפשר להכניס לשם CARD? לאיזה כרטיסים זה מתאים?? תודה וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  18. Started by ___michael___,

1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 24 אינץ דגם: AOC 2434pw * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? למשחקים כבדים ומשחקי רשת ! * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסו…

• 49 תגובות
    • 4k צפיות
  19. שלום וברכה אשמח לעזרה מפרט עבור סבא לאינטרנט בעיקר מפרט הבא מה שמצאתי ממש לא מחייב מעבדי אינטל Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P8H61-M LE B3 (LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI זכרונות DDR3 1333Mhz 2GB Patriot Signature Heatshield זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATA II HD502HJ דיסקים קשיחים none כרטיסי מסך Intel HD Graphics 2000 כרטיסי מסך none כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבי DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100/1…

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  20. המפרט הנוכחי שלי: Intel® Core2 CPU 4400 @ 2.00GHz מעבד 1023.5 MB זכרון RAM כרטיס מסך ATI radeon 1650x 512MBאני מעוניין לשדרג את המחשב למטרות גיימינג ויש לי תקציב של מקסימום 1000 ש"ח (ללא חריגות) אני יודע שבעיקר צריך לשדרג את הכרטיס מסך והזכרון אבל לא בקיא בדגמים ומחירים ולכן אשמח לעזרה אין צורך בציוד היקפי. בנוסף אני גר באשדוד אם אתם מכירים חנויות טובות ותוכלו להמליץ אודה לכם

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Orans01,

1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא חייב לנצל הכל... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה) גיימניג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17 inch אבל בעתיד יקנה מסך חדש בתכנון של 22-23 inch. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים/קל, משחקי רשת. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולי…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by nestt8,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?23 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך…

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, תכנות, גרפיקה מועטה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס, פוטושופ, משחקים בסיסיים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך קיים, 19',LG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בסיסיים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני מתלבט בין הדגמים הבאים: 1015PEM ASUS‎ 110-3601EJ HP ‏Acer One D255-N55DQKK‎ איזה מחשב כדאי לי לקחת לטיול עסקי בחו"ל? האם יש יתרונות/חסרונות בולטים בדגמים הנ"ל או אולי יש דגם שלא חשבתי עליו שעולה באיזור ה1500 ש"ח ? רב תודות!

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  25. שלום לכולם, אני מנסה לבנות מחשב לעבודה/גיימינג (ללא מסך וציוד הקפי), ואשמח להעזר בכם: 1. תקציב: טווח התקציב הוא 5000-6000 ש"ח. אין צורך לנסות לחסוך, אלא אם אתם חושבים שמדובר בבזבוז. 2. שימושים: עבודה גרפית יומיומית (בתוכנות - 3ds max, maya, photoshop, after effects וכ"ו..) וגיימינג בהגדרות גבוהות. - המחשב מיועד להתחבר למסך LG W2442PA ולעבוד ברזולוציה של 1920x1080. 3. שקט הוא לא עניין קריטי, אני מניח שהחשיבות היא 7-8. 4. לא מתוכנן כרגע OC, אבל אני לא רוצה לשלול את האפשרות. כרטיס מסך: אני עובד בעיקר עם 3dsmax ומהניסיון שלי הכרטיסים של Nvidia עובדים יותר טוב שם, לכן אני מחפש כרטיס גיימינג טוב של Nvidia (לא Quadro). דיסק קשיח: אני מעוניין בשני כוננים בנפח 1TB כל אח…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים