ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,381 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אחרי הרבה זמן של בירורים החלטתי שאני מעוניין לרכוש את המחשב Lenovo Thinkpad Edge השאלה שלי האם המחשב הזה אמין. הדרישות שלי הם בעיקר ניידות משקל והכי חשוב לי נוחות שימוש ידוע לי שהמקלדות של Lenovo מאוד נוחות לעבודה ואני מעוניין לדעת האם הקו הזה נמשך גם בסדרת המחשבים הזו. חשוב לי גם מאוד שהמחשב יוכל לעבוד זמן ממושך ויוכל להריץ דברים בצורה יפה מאוד אני ישמח לחוות דעת בנושא הזה. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: הייתי אומר משחקים.. אבל אם התקציב הזה נראלי שזה בעיה.. בעיקרון חשוב לי שהוא ירזיקWOW וPES ,צפיה בסרטים ובסדרות. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך (: * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שירזיק כמה שיותר אני חייל שמשרת במרכז וגר באילת ולכן יש לי נסיעות ארוכות בטווחים קצרים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - שיש צורך בחיבור HDMI. * בלוטות? אם יהיה..בכייף. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * צורב DVD? יש צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? סומך עליכם (: המון תודה!!
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש כמה דברים שאני רוצה במחשב... זיכרון 1GB, כרטיס מסך Gigabyte GeForce 7600GT, הארדיסק 160G. תודה רבה לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 993 צפיות
-
-
משחקים כבדים במיוחד כמו battelefield 3 dirt 3 וכל המשחקים החדשים שהמחשב יריץ אותם בלי בעיות ועל הרזולוזיה הגבוהה ביותר עד כמה שאפשר תקציב של 5-5 וחצי אלף שקל תודה לעוזרים, את כל הציוד ההיקפי לא צריך. המחשב מחובר למערכת קולנוע ביתית אז צריך כרטיס קול 5.1 טוב
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
מעבד: e2180 לוח אם: dfidkp35 זיכרונות: osz ddr2 800MHZ 2gb ומאוורר למעבד ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, אני משחק GTA על לאפטופ 6930G של ACER, אך לפעמים עקב העובדה שהלחצנים של התזוזה נמצאים בצד שמאל אני לוחץ בטעות על הלחצן השמאלי של העכבר המובנה של המחשב(SYNAPTICS משהו נראה לי) רציתי לדעת, יש לי אפשרות לבטלו בצורה כלשהיא? מערכת ההפעלה היא WIN7 בילד 7201, כל הדרייברים מותקנים פיקס.
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.בטלפילד דה דיויזן היטמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).טלויזיה 32 אינץ fhd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
תקציב מקסימאלי עדיף לחסוך. דרישות: מסך 15.6-16 יציאת thunderbolt מקלדת מוארת 16 גיגה זיכרון יתרון למסך מגע אבל לא הכרחי. מה דעתכם על: Lenovo IdeaPad Flex 5
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, אני מתלבט בין כמה וכמה מחשבים לטובת קניית מחשב. תעזרו לי בבקשה למצוא את הלפטופ הכי מתאים לי, בבקשה ממכם אני חייב המלצות למחשבים השימושים יהיו: 1. סרטים, ומוסיקה. 2. אינטרנט. 3. משחקים - COD4. כעיקרון צריך מעבד חזק (i3 עד i5), שיהיה 4GB RAM, שיהיה BT וגם תקן N בכ.רשת וגם מסך LED חובה (עדיף לא גלוסי אבל לא משנה). אחריות עדיפה כמה שיותר גבוהה (אבל זה לא קריטי) מחיר - 4,000. HP Pavilion dv6-3010ej WR492EA (אם זה משתלם, מוכן לשלם תוספת על זה..) http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63010ej TOSHIBA L505-13E http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKL50513E ACER AS5741G-334G50Mn http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKAS5740G וגם את של DELL - n50…
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
טוב, קניתי את המחשב שיש אצלי עכשיו לפני 6 חודשים. אחרי שהתחלתי להבין קצת בחומרה ובמחירים שלה התחלתי לחשוד שמוכר שמכר לי את המחשב גנב ממני כסף ןלקח יותר מדי על המחשב. אני היום התקשרתי אל מי שמכר לי את המחשב והוא אמר לי בדיוק כמה עלה כל חלק במחשב. שימו לב שהחלקים האלה נקנו לפני 6 חודשים, אז המחירים היו קצת יותר גבוהים מהיום. אז הנה המפרט האמיתי שיש לי עכשיו: לוח אם- GA-8LD533 Intel 845GL chipset (המוכר טען שהוא עלה 570 ש"ח או 670 ש"ח) זיכרון- SpecTek 256 MB PC2700 DDR SDRAM (המוכר טען שהוא עלה 410 ש"ח) כונן קשיח- WDC WD800BB-00DKA0- Intel® 82801DB Ultra ATA Controller 80 GB (הוא טען שהוא עלה 800 ש"ח). מעבד- Intel Pentium 4A, 2400 MHz 512 KB (המוכר טען שהוא עלה 1300 ש…
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
הפיליפינית החליטה שהיא צריכה מחשב נייד וביקשה ממני לחפש לה אחד ב-4 אלף [מזומן כמובן] אם תוכלו לעזור לי למצא לה משהו טוב [כדאי שייראה מקצועי חחח היא בכל מקרה לא תבחין. אני לא יודע אם היא איי פעם נגעה במחשב] חשוב שתהא מצלמה מובנית [שיחות עם הילדים של כנראה ] ומסך לא קטן מחיר מקסימלי עד 4000 ש"ח, עדיף נמוך יותר אלא אם כן השאר על הפנים * מטרות המחשב? אין לי מושג. אני מניח שלא למשחקים כבדים אלא יותר אינטרנט=] * גודל המסך? מעל 12 אינץ' * משקל רצוי? לא חושב שכ"כ אכפת לה אבל שלא יהיה נבוט * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כנ"ל, שלא ייגמר מהר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? שיהיה.. אנערף * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב * צורב DVD? לא יודע אם היא תשתמש אב…
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אהלן, אני לרקר בפורומים כאן הרבה זמן. הגעתי השבוע לדילמה בבחירת מחשב חדש ואני מאוד אשמח לעזרה מאנשים פה שמבינים יותר ממני. המחשב מיועד לשימוש כללי ולגרפיקה חובבנית, לא למשחקים. כמו כן אני ארצה להריץ עליו VM בתקופות מסויימות, אבל לא באופן קבוע. *עריכה* חשוב להוסיף, מסך טוב זה חשוב אבל המחשב יהיה מחובר חלק מהזמן למסך 23' נפרד שיש לי כבר, לפחות לעבודה גרפית. הבעיה שלי היא ככה, שני הדגמים האלה לא עולים לי בחיפוש באתרי היצרן או באתרים של מחשבים ככה שאין סקירות עליהם, כאילו מייבאים לארץ דגמים שאין בעולם או משהו, וגם אין בחברות האלה מחשבים עם מפרטים זהים לחלוטין, לפחות ממה שבדקתי. בעקרות הם דיי דומים, הבעיה שאני לא יודע בכלל מה ההבדל מבחינת איכות מסך, חיי סוללה ואיכות הבניה של D…
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש המלצה למפרט מומלץ למחשב משרדי שילווה אותי בשלוש השנים הבאות 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ועדיין לשמור על מחשב ברמה טובה שיהיה רלוונטי ל-3 השנים הבאות - מצויין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. אם זו חריגה שולית זה בסדר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי, אופיס, אינטנרט, תוכנות משרדית - עבודה עם הרבה טאבים וחלונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יהיו -מהי הרזול…
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין למכור את המחשב השולחני הנייח שלי שנקנה לפני שנה וחצי. אודה לכיוון בקשר לכמה אוכל למכור אותו ביד2. בלי קשר אשמח לדעת גם כמה שווה מסך 17" של MAG מדגם 700P שנמצא בשימוש כשמונה שנים. תודה! מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H מארז: באנדל תקציבי - SilverStone Presicion PS08 USB3 + Silverstone Strider 400W - בקניית מחשב חדש זיכרון: Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 3TB SATA3 כונן DVD: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black
-
אני צריך מיפרט באלפיים שקל, השימוש יהיה משחקים וכן הם יהיו טיפה כבדים אני יודע שאי אפשר בתקציב הזה משהו שירוץ חלק אבל אני רוצה משהו שירוץ בכיף, עכשיו אני עם מחשב 2G RAM ומעבד פנטיום משהו גרוע ממש ואני עוד משחק נחמד..., אני משחק טיפה במשחקים ומתעסק בתוכנות כבדות כמו פוטושופ והכל. הציעו לי ב ivory כזה: מארזמארז איכותי Casecom הכולל יציאות USB קידמיות ואחוריותספק כחFSP 300W Active PFC כולל מאוורר 12 ס"ממעבדIntel® Core® i3 2120 3.3GHz כולל מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2לוח אםAsus P8H61-M LX H61כרטיס קול5.1כרטיס רשת10/100/1000דיסק קשיחHitachi / Seagate 500GB SATA2 / SATA3 7200RPM 16MBזכרון פנימיKingston / Ceon 4GB DDR3 1333MHzכונן אופטיצורב LG SATA DVD מהירות צריבה מק…
-
- 10 תגובות
- 993 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz(E8400) 1333MHz/FSB 6MB 45nm - BOX ¤986 לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R ¤581 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX 2.0 WINFAST GeForce PX8800 GT ZL 512MB GDDR3 - RETAIL ¤1275 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤626 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1T LIGHT SCRIBE BLACK - RETAIL ¤170 זיכרון: GEIL BLACK DRAGON 4096MB DDR2 (2048X2) CL 5-5-5-15 : GB24GB6400C5DC ¤452 מארז: ANTEC P150 QUIET PC CAES + 430W PSU WHITE + ALUMINUM FRONT SILVER ¤725 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤113 קרור למארז: ANTEC 92mm TRICOOL ¤44 כמות:2 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤5016 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.…
-
- 16 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לקבל המלצות למפרט למחשב לשימוש לעיצוב גרפי: 1. מה התקציב המקסימלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - פוטושופ, DW, אילוסטרייטור, לצורך פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך - כרגע אני מעדיפה להשקיע יותר במעבד ובלוח האם ולשדרג בשלב מאוחר יותר את המסך - כך שמשהו בסיסי וטוב אבל לא יקר מדי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול ב…
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי, נא להתעלם מהדיון הקודם שלי (מחכה שימחקו אותו או משהו), שיניתי את הדרישות אחרי שקראתי קצת תגובות פה בפורום אני מחפש מחשב לגיימינג, סביב ה4500, המחשב צריך לכלול מעבד i5 (כנראה ה4590), 8 GB RAM וכרטיס מסך אני שואף ל GTX970. חוץ מזה צריך SSD של 128, וצריך HD של 1TB. דרישה חשובה - שהמארז יהיה עד גובה 43.5 סנטימטר. אשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - כמה מאות שקלים, אם זה מה שיעשה את ההבדל בין GTX970 או לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - ביתי, תכנות ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיק…
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
זוהי הצעת מחיר שהציעו לאח של חברה של אח שלי מסובך, בקיצור, רציתי לדעת אם הוא נורמלי או לא. Intel d c 3.0 ghz זיכרון : 667 512*2 kingston Asus Intel 945 Asroek 80GB SATA2 DVDRW Sony *18 Case 500w אין יותר מידע על הרכיבים. המחיר הוא 2300 ש"ח
-
- 19 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי, מכרה שלי מחפשת מחשב חדש לרגל לימודיה (הומניסטיים לגמרי - פסיכולוגיה-מנהל עסקים) ומבקרת באילת בסופ"ש, ורוצה לנצל את זה לרכישת מחשב. הדרישות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) כאמור - לימודים, עבודה משרדית נטו. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי מאט, לא חובה. 13-14". * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנ…
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אם אפשר מפרט עד 7000 עם חריגה עד 7500 שיכלול ג'יגה זיכרון ו7800GTX... תודה נ.ב לא צריך מסך ,מקלדת ועכבר... ועדיף מארז כזה אם זה מסתדר..: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_1583&products_id=10326 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=10689 מה יותר טוב? אהבתי את השני
-
- 10 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן שנתיים עם החומרה הבאה: Intel Core i5-4670 MSI Z87-G41 PC Mate(MS-7850) Zotac GeForce GTX 680 2X8GB G. Skill RipjawsX מאז שקניתי אותו היו לי איתו בעיות בלי סוף. הוא לא היה מזהה לא הארד דיסקים, מנתק לי אותם באמצע עבודה וכו'. לא חשוב כמה פעמים שלחתי אותו למעבדה זה לא עזר - בהתחלה אמרו לי מערכת ההפעלה, אחר כך ההארד דיסקים אבל הם עבדו מצויין בכל מחשב אחר ששמתי אותם. אני נוטה להאמין שהבעיה היא בלוח אם. אני עובד עם 4 הארד דיסקים - סך הכל 6 וחצי TERA. אני מעוניין עכשיו להחליף את הלוח אם. אני מחפש לוח אם שיספיק לי לכמה שנים - כלומר בעתיד כאשר ארצה לשדרג את המעבד, כרטיס מסך והזיכרונות אוכל לעשות את זה בלי לרכוש לוח אם חדש חדש. כמו כן אני אצטרך מארז מחשב חדש - המ…
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד ASUS G51VX-RX05 שנרכש לפני כ4 שנים. כרגע יש לי HDD בנפח 320GB במהירות של 7200RPM ואני מעוניין לשדרג לSSD. השאלה היא איך אני יודע אם במחשב שלי יש חיבור SATA1 או SATA2? כשביצעתי חיפוש היה רשום שיש במחשב SATA 300, משהו כזה שלא הצלחתי להבין ממנו בדיוק מה זה. שאלה שניה, האם רכישת SSD באמת תשפר את הביצועים אצלי? (במידה ויש SATA1 ולא SATA2) תודה מראש לעונים!
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, בעבר כתבתי הודעה לגבי שדרוג אך זה לבסוף לא התבצע... עכשיו אני ממש לפני קנייה ורציתי להתייעץ איתכם לגבי מפרט שבניתי שאמור להתחלק ל-2 מחשבים (בנוסף לחלקים שיש לי בבית). מחשב א'- מיועד לאוברקלוק, הורדות24/7, משחקים, סרטי HD: מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 פריט שאני קונה קירור למעבד: TT BigTyphoon לוח אם: GIGABYTE GA-EP35-DS3 פריט שאני קונה זכרון: 2GB OCZ Vista Performance Platinum XTC 5-4-4-15 X2 פריט שאני קונה כרטיס מסך: Nvidia 6800GS 256MB דיסק קשיח 1: WD 250GB YS SATA2 דיסק קשיח 2: Segate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II פריט שאני קונה מארז+ספק: TT Shark + Hec 480W Ace. מחשב ב'- מיועד לאחותי הקטנה, בעיקר לאינטרנט, ICQ, אופיס... מעבד: AMD 3500+ 939 קירור למעבד: מאיפה לע…
-
- 12 תגובות
- 993 צפיות
-
-
תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 2800אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?50-100שימושים מהם השימושים במחשב?גיימניק כבדהמשחקיםtf2,bf3,mw3,crysis2,assaiians creed revolustion (אבל tf2 I bf3 בעיקר)באיזו מערכת הפעלה תשתמש : 64bitשימושים מיוחדיםהאם תבצע OverClock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? לא! *מידע נוסף על Overclock תוכלו למצוא בסוף האשכול.האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - כרגע או בעתיד? אולי רוב הסיכוים שלא.ציוד היקפימה רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שברשותך?1920 על 1080 האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? אין לי רמקולים יש לי אוזניות tt shockone חומרה אופציונליתהאם ברצונך לקנות צורב עם המפרט? עדיף…
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-