ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
המפרטים: DELL Studio 1558 Intel i5-430M 2.26GHzמעבד ,מסך "15.6 LED,דיסק 500ג'יגה,זיכרון 4 ג'יגה,כרטיס מסך ATI HD 4570 512MB ,שלוש שנים אחריות. מחיר: 5400 ש"ח. HP DV6-3060EJ intel i5-520M, 2.4GHzמעבד, מסך "15.6 LED,דיסק 500ג'יגה,זיכרון 6 ג'יגה,כרטיס מסך ATI HD 5650 1GB ,שנה אחריות, מארז אלומיניום מוברש. מחיר - 6100 ש"ח ראיתי שהדגם הזה של דל קיבל הרבה ביקורות טובות, לעומת ה-HP שהוא דגם מסדרה חדשה שיצאה לא מזמן ולא מצאתי עליו ביקורות. הדל זול יותר בכ- 700 ש"ח, על מה הייתם הולכים ? אני שואל את השאלה מאחר שכבר נפלתי בעבר עם נייד טושיבה שעלה לי יותר מ 7000 ש"ח והיה גרוע ביותר, התחמם ברמה מטורפת והיה לא נוח בכלל לעבודה (מקשים צפופים מאוד, משטח עכבר לא נוח בכלל).
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד ועקב המבחר הרב בשוק הנני מבולבל. השימושים שלי הם לצרכי הידור ותכנות קוד (אני סטודנט למדעי המחשב) בגלל זה אינני מחפש מסך קטן אלה 15.6 אינץ'. בנוסף אני רוצה שזמן העבודה יהיה יחסית ערוך ומעבד די חזק כדי שיקמפל לי דברים במהירות. חשבתי אולי על הdell studio 1558 core i7 שיש לו נתונים די טובים וגם כטיס מסך נחמד (שגם את זה אני רוצה). אשמח לקבל המלצות...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב בקצרה טובה לחבר טוב, אני צריך מפרט ולפי בקשתו מבוסס I5, לשימוש בעיקר בייתי שזה אומר הרבה אינטרנט ומשחקים, אמנם לא HARDCORE אבל גם צריך ליבה גרפית שתדע להתמודד היטב עם משחקים חדשים על רזולוציות בינוניות, אני מאמין שהתקציב הזה בהחלט יספיק כמה דברים, המחשב לא יעבור אוברקלוק, ואם כן אז אחד ממש בינוני. אין צורך בציוד היקפי כמו מסך מקלדת או עכבר, מארז נטו. לצערי אי אפשר לשים מעבד AMD כי זאת בקשתו, כבדו אותה. חלונות 7 מקורי ובגרסא בייתית. אשמח לראות ספקי סיסוניק, כרטיסי מסך חזקים דיו ומארזי גיימינג פשוטים שבנויים היטב ולא צוברים הרבה אבק. הבחור ביקש גם לוח אם אסוס, נו שוין, הצלחתי לבוא עם זה Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪922 http://www.rsm…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב ביד, אבל לעומת ההבנה שלי במשחב אישי בניידים אני ממש לא מבין ולא יודע מה צריך ומה טוב. אי צריך את המחשב בשביל לראות סרטים, גלישה באינטרנט, עבודה בגרפיקה (פוטושופ, פריי אנד) וגם למשחקים, אני מעוניין גם בצורב די וי די. התקציב שלי הוא 6000 אך אני יכול לחרום 6500 אולי קצת יותר אבל עדיף 6000-6500. תודה מראש לכל אלה שינסו לעזור לי.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לאזור 2500 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומעט גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WOW, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 FH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לבנות מחשב שיוכל להקליט מהטלויזיה, להריץ סרטים וזהו. זאת אומרת, מעבד 700MHZ יהיה מספיק למטרה הזו. כל התוכנות שיפעלו עליו זה BS פלייר, התוכנה של ההקלטה, ובזה זה נגמר. כונן DVD \CD לא צריך. יש לי צורב DVD \ CD חיצוני לכן זה מיותר. (בנוסף, יש לי 2 כוננים מיותרים שאני אוכל לשים במחשב הזה). יש לי גם כרטיס של 256MB ראמ (מה שכמובן מספיק למחשב זה). הכרטיס הוא מסוג DDR לכן אני רוצה לוח אם שיתאים לזה. בקשר לדיסק קשיח, אני רוצה דיסק קשיח של 2GB. (אם לא קיים, אז 4GB. ואם גם אין, אז 6GB. בקיצור, הכי קטן שיש). זה בגלל שאני אקנה בנוסף הארד דיסק קשיח שעליו אני אשים את כל הסרטים ואקליט ישירות אליו. לכן, הדברים היחידים שיהיו מותקנים על הHD הנה"ל יהיו XP, BSplayer, התו…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עד סכום של 5500 אלף שקל. מטרת המחשב תיהיה בעיקר לעבודות... אבל גם ישמש אותי למשחקים (שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים גם) מצאתי את המחשב הזה ואשמח לקבל עליו המלצות: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12379 תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל המומחחים, אני כבר אובד עצות, כל התקדמות הטכנולוגיה ומגוון המפרטים שאפשר ליצור כבר יאשו אותי, אשמח אם תוכלו לעזור להבין מה הכי מתאים לי לא רק בהיבט התקציב,התקציב שצויין בנושא זה מה שהיה נראה לי נכון להוציא על מחשב חדש לאו דווקא מה שאני מוכן להשקיע, על כן אשמח שתבנו ע"פ תקציב זה אם זאת ארצה לשמוע הסתייגיות לגבי תקציב בהיבטים של עלות מול תועלת בהתאם לצרכים. אז קצת על הצרכים שלי: אני מעוניין להצטייד במחשב שאוכל להריץ עליו תוכנות תיב"ם (עוד לא סגור על תוכנה ספציפית אך אחת מבין ה3: solid edge. solidworks, inventor ) לצורך העמקת הידע והשליטה בתוכנה וגם חלטורות (אם יזדמן כפריילנסר), ולכן אין צורך במחשב בומבסטי "לפרנסה" אבל עם זאת אני מחפש מחשב שידע להריץ את התוכנה להריץ …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האחריות של המחשב נגמרת ביולי. שקניתי את המחשב קיבלתי אותו עם 3 שנים אחריות עד הבית (שהצילה אותי פעם אחת)האם שווה להרחיב? מה המחיר ולכמה זמן?עם מי יוצרים קשר?תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני קונה מחשב לאמי. מחשב לצרכים מינימליים. גלישה באינטרנט, סקייפ, צפייה בסרטים לפעמים. משחקים שלא דורשים המון. חשבתי על המפרטים המומלצים של KSP האם זה טוב לדעתם ? http://ksp.co.il/?uin=15601 http://ksp.co.il/?uin=16087 תודה, היום אני מתכוון לקנות. אשמח לקבל קצת עצות
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם אתם חושבים שהמפרט הזה טוב לגיימינג ? והאם מישהו יכל להציע מפרט חלופי שכולל I7 דור 10 ולהוריד קצת בדברים שלא חייבים תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחפש מחשב אמין לטווח ארוך עם זיכרון משמעותי מסך גדול וביצועים טובים לשימוש ביתי קלאסי http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=961466
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך ספק שינצל את המעבד וגוף קירור למעבד ואולי גם לדיסק הקשיח המפרט : http://www.geocities.com/nim8201/comp.htm התקציב הכולל שלי למחשב הוא 7500-8000 שקל
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ידידה ביקשה מחשב נייד לשימושי "סטודנט": - סרטים כולל HD, עד 720P - אינטרנט - מסמכים אני נוטה ל-Lenovo או Asus כולשהו עם מקלדת נורמלית ואולי נטבוק עם מעבדי ה-N450 החדשים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי: 1.6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: לנצל הכל אבל לא לחרוג. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: אסור 2. מה שימושי המחשב : אינטרנט,מוזיקה,סרטים (כולל HD),גיימינג בקטנה (לא כ.מ מובנה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג בקטנה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: הכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 17' רחב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: נמוך-בינוני. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: ללא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: כונן קשיח. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10: 8 כל עוד זה לא מכביד על התקציב במידה ניכרת. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC): עם הזמן קל-בינוני 7. האם האם …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד להורים שלי. הניידות של המחשב היא פרט שולי. בפועל, הוא ישמש כמחשב נייח לכל דבר. מסך, מקלדת, זמן סוללה, משקל וכו' הם לא פרטים חשובים בשקלול. להוריי צרכים מועטים. גלישה, מסמכים, תמונות וסרטונים. תחנת עגינה במחיר סביר תתקבל בברכה. אני יודע שבשביל הצרכים האלה אני לא צריך להגיע לסכומים כאלה אבל מכיוון שאני קונה מחשב אחת ל 5-6 שנים החסכון לא רלוונטי. המפרט הבסיסי חייב לכלול: 1. מעבד i5 2. כרטיס מסך NVIDIA/AMD 3. אחריות 3 שנים. צמצתי את הבחירה למחשבים הבאים: https://ksp.co.il/?list_compare=.20624..21784..20635. אני חושש מהביצועים של הניידים בעיקר בגלל מהירות הדיסק (5400). שאלה: איזה מבין המחשבים הייתם בוחרים? כולם די דומים במפרט ובאחריות. האם יש יצרן עדיף? האם…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. תקציב המחשב: 6 אלף א) לנסות לחסוך ב) עד 500 600 שקל חריגה 2. שימושי המחשב ( משחקים כבדים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD) א) תוכנות: פוטושופ ,אילוסטרייטור ,ווגאס פרו ,(מזדמן). ב) מיועד לגיימינג : Resident Evil 7 Biohazard , The Evil Within 1920X1080 HDMI \FULL HD 16:9 מסך קיים 3. ללא ציוד הקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (5)? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ( Microsoft Windows 10 PRO 64Bit OEM English ) 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?X אזורים מועדפים לרכישה :(ראשון לציון /קריית אונו / פתח תקווה) 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודשיים הק…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב, אני מנסה לעזור לידידה לרכוש את המחשב החדש שלה כולל ציוד נלווה. חשבתי לפתוח דיון פה בנוגע למחשב עצמו, ואז עם הסכום שיישאר לפתוח דיון בפורום ציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגבל. לי יצא 3.5 בערך, אבל הסכום מאד גמיש. היא בקשה שאני אמליץ לה על סכום, אז אני מחפש הסכום המשתלם ביותר (או הכי קרוב ל-) להוציא על מחשב כזה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שנראה לכם הגיוני ומשתלם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בסיסי ביותר. אימיילים, Office. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/ת…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין בחוות דעת מקצועית על מחשב נייד שאני מעוניין לרכוש Lenovo G570 4334-34G 2.10GHz הייעוד העיקרי של המחשב זה בעיקר לגלישה באינטרנט, שמיעת שירים, WORD, ומשחקים תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר קריאה והתייעצות פה בפורום גיבשתי את המפרט הזה. דיסק קשיח אני אתקין wd black ויש לי ssd evo 850. מה שחשוב לי זה ביצועים גבוהים ושקט כמובן, ואני חושב שהמפרט הזה עונה לי על הדרישות. אשמח לקבל אישור\דעה לפני הזמנת המפרט שתתבצע היום או מחר. כרטיס מסך של פאליט בחרתי בגלל שקראתי עליו ביקורות טובות ושהוא מאוד שקט. מעבד: 1579 ₪ - * חדש במבצע * - Quad Core i7 7700K Kaby Lake 4.2Ghz S1151 לוח אם: 780 ₪ - * חדש * - Gigabyte Z270X-UD3 Kaby Lake S1151 זכרון: 590 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Corsair Vengance LPX Red DDR4 3000Mhz CL15 כרטיס מסך: 2050 ₪ - * מבצע * - Palit GTX1070 8G D5 1632MHz-1835MHz SUPER JETSTREAM באנדל (מארז + ספק): 719 ₪ - * מבצע * - Fra…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב מחשב ב3000 ש''ח אני לא כל כך מבין במחשבים המחשב שיש לי כרגע הוא מ2014 מעבד i5 ישן יחסית אינני יודע מה לבחור אני צריך עצה האם אפשר גם מפרט[חריגה של 210 ש''ח
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מרכיב מפרט לחבר שקונה לבן שלו (גיל בר מצווה) , לא מעוניין להמתין עד מבצעי BF רוצה להזמין עוד השבוע אם יתאפשר. אני מעט חלוד וכבר לא ממש מעודכן ולכן כל עזרה / מפרט / עצה יתקבלו בברכה 🙂 ברשותי זכרונות (DDR4 3200 32GB - כן אני יודע שזה הרבה אבל הם בסטיקים של 16 כ"א וכדאי בטח להשאר בדואל) , ספק חדש באריזה של אנטק 620 מודולרי HCG , קשיח מכאני 2TB. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ,אפשר לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ולימודים לנער 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני משחק מדי פעם במשחקים המחשב הישן שלי כבר לא סוחב כל כך טוב 1. מה התקציב המקסימאלי?8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?רצוי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ושימושי נוספים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להרכיב מערכת הייבריד שתשמש אותי גם למשחקים וגם לכריית לייטקויין. לצורך זה אני רוצה לשים 3 או 4 כרטיסי מסך, לא סגור על זה עדיין. הכרטיסים יהיו מסדרת R9 280x. בכל מקרה, אין שום צורך ב-crossfire או שכל חיבורי ה-pcie יהיו מדור 3 או אפילו יעבדו על X16 - העיקר שיהיה אפשר לחבר כרטיס והוא יעבוד. צריך רק חיבור אחד "טוב" על מנת שכשאני ארצה לשחק אוכל לכבות את הכרייה על אותו כרטיס ולהשתמש בו למשחק. אז ככה, אני צריך המלצה ללוח אם, ספק ומארז לדבר הזה. המעבד שיהיה בשימוש הוא i5 3570k (שיעבור המהרה) והזיכרון 16GB DDR3 מסדרת ripjaws, אם זה משנה. דבר אחרון חביב, באשר למארז, הוא יהיה ממוקם בשכיבה ולא בעמידה. לכן, עובי המארז המירבי יכול להיות עד 24 ס"מ ואורך מירבי 58 ס"מ.…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-