עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bbbbarus,

מחפש מפרט מחשב מבוסס אינטל I7 לא מתכנן לעשות OC 5000-5500 מחיר . תוכנות שאני עובד איתם הם Maya zbrush Photoshop חשוב לי גם הזיכרון ומארז טוב ושקט . אין צורך בציוד הקפי . תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש לי מחשב די חלש ואני רוצה לשדרג אותו בהשקעה נמוכה של כמה מאות שקלים אם יהיה לי כסף אני כבר אקנה אחד חדש מה יש לי: מעבד AMD 5200X2 2.7GH זכרון שתי סטיקים של 1 גיגה כל אחד של CEON במהירות DDR2 800MHZ לוח אם nforce430 k9n6pgm2v am2 gf6100 amd msi וגולת הכותרת כ.המסך geforce 9400gt 0.5giga זהו מסך וציוד היקפי יש סביר כרגע אני משחק במשחק של 2005 על lowest possible settings השאלה היא אם כדי נומר להחליך כרטיס מסך או זיכרון או מה אתם מציאים להחליך בו במקסימום 500 שקל אני משחק במשחקי אסטרטגיה כמו medieval total war אז אני לא חי בסרט וגם לא מעוניין להריץ shooterim כמו crysis או משהו פסיכי כזה תודה אאהה שכחתי יש ספק כח כתוב עליו 300 true watt יש לי הארד דיסק חדש western dig…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by yudyud123,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט מתאים.. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה, תכני HD, ועריכת סאונד. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). גרפיקה. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט …

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  4. Started by sky1sky10,

האם המחשב הנ"ל עם המפרט הנתון יכול להריץ משחקים כבדים? מתעניין במחשב מפאת חוסר מקום בחדר למארז. כרגע יש לי נייד בחדר. קישור למחשב: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000Kv-kuXce9Dgn1vpKUT5C5g6:12bbi68k5?id=sp5-4361127 המפרט: [table][tr][td]מותג [/td] [td] [/td] [td] ®HP [/td] [/tr] [tr] [td] דיסק קשיח [/td] [td] [/td] [td] 500GB SATA [/td] [/tr] [tr] [td] זיכרון פנימי [/td] [td] [/td] [td] 4GB DDR3 [/td] [/tr] [tr] [td] כונן אופטי [/td] [td] [/td] [td] צורב DVD [/td] [/tr] [tr] [td] כניסות / יציאות [/td] [td] [/td] [td] 7XUSB 2.0,יציאה לאוזניות,יציאת שמע אחורית [/td] [/tr] [tr] [td] מהירות המעבד [/td] [td] [/td] [td] 3.2GHz [/td] [/tr] [t…

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  5. Started by Jviega,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיוכל בעיקר להריץ סרטים (720,1080P) בצורה מעולה וגם שיוכל להריץ משחקים בצורה טובה, כמו משחקי אונליין וכאלה למיניהם. שיהיה לו graphic card טוב-מעולה ושיהיה לו ווינדוס באנגלית והגודל מסך לא ממש חשוב לי אבל מעדיף בערך 15-17 וגם שלא יתחמם בצורה כזאת שאני אצטרך לקנות איזה משטח קירור. אין לי כרגע איזשהוא הגבלה בתקציב אבל אני מעדיף שזה יהיה כמה שפחות כסף אבל שיעמוד בתנאים שרציתי בצורה טובה מאוד. אשמח להמלצות!, תודה.

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  6. במידה ואני קונה GTX 580 או 590 איזה ספק כח יספיק לי אם אני מעוניין לחבר גם כ- 4 כוננים קשיחים + CDROM והדברים הרגילים 700W יספיקו? ושאלה נוספת האם מקלדת ועכבר אלחוטיים גרועים לגיימינג? אני ממש רוצה אלחוטי אך פוחד שלא יגיב טוב אם אפשר המלצות למקלדת של LOGITEC ועכבר שיספקו את הסחורה עדיף אלחוטיים ושמגיעים ביחד תודה

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר אז לחסוך אבל לא להתקמצן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חשוב אז עד 200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: תכני HD, משחקים. יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש: משחקי מחשב BATTLEFIELD 2,3 CRYSIS, MW ואת אופן השימוש: תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? ציינתי כבר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 21-23 אינץ' עם כניסת HDMI ו-FULL HD 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינ…

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  8. Started by אילן המקור,

1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אם זה אפשרי-לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב וכדומה)? צפיה בסרטי HD,משחקים ברמה בינונית,וביצוע מס' פעולות במקביל לדוגמא:פתיחת 5 אתרי אינטרנט במקביל+הורדת סרט+צריבת סרט בDVD +שימוש ב2 מסכי מחשב לצפיה במקביל ב 2 אתרים שונים(המחשב הנוכחי שלי פשוט נחנק) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש -לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?מסך LED 24 אינש LG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים בינונים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכו…

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  9. שלום, אני מחפש מחשב נייד לאוניברסיטה. המחשב מיועד לשמש אותי לתואר ראשון במדעי המחשב. התקציב - עד 5500 ש"ח. כרגע הדרישות מהמחשב הם: 1. משקל בסביבות 2 ק"ג - מסך 13.3 כנראה. 2. מסך איכותי שלא יציק בעיניים אחרי כמה שעות עבודה - כמובן LED, עדיפות למט ולא מבריק בשל עבודה בחדרים מוארים - לא שובר עיסקה. 3. זיכרון פנימי גדול (עדיפות ל-8GB מראש) או ל4GB בסטיק אחד עם סלוט נוסף להרחבה כרגע או בעתיד). 4. מעבד מתאים לצרכים - לדעתי i5 כלשהו, הבעיה שאני לא בקיא בפרטים של כל אחד ממיליון הדגמים שיש. 4. פילטת חום לא מטורפת, touch pad נוח לעבודה, מקלדת נוחה, יציאת HDMI/DVI (בבית יחובר למסך חיצוני איכותי או לטלויזיה לראות סרטים), אם יש אפשרות-יציאת קול אופטית או דיגיטלית (לחבר לרסיבר). 5. עדי…

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 50 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? בעיקר עבודה משרדית אך בנוסף סרטים ומשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס ונגני סרטים באופן תדיר מאוד ומשחקים לעיתים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים ברמת SC2 ברמה לא מיטבית אך סבירה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניונת 3. האם יש צורך בציוד היקפי? יש צורך במסך רצוי ה-u2311h, בסט …

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  11. שלום לכולם לא מעוניין במסך, או רמקולים למחשב מעוניין במפרט למחשב עד 7 אלף המחשב יחובר לפלזמה ברזולוציה FULLHD 1920 1080 מעוניין בכרטיס מסך שלא יהיה מקוטע בשום משחק ברזולוציה הנוכחית ובמקסימום גרפיקה לעת עתה.. כמו כן המחשב צריך להיות מסוגל להקרין תכני 3D HD נוטה יותר לכיוון GFORCE אני מעוניין גם בלוח שיכול לבצע לי RAID הכי מתקדם שנתמך בלוח שוב פה הנטייה לכיוון ASUS כמו כן אני מעוניין במערך של כ- 8 גיגה שעובד ברייד תודה על המלצות..

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  12. היי מחפש מפרט באזור ה 1600 ש"ח גמיש לעבודה משרדית/מעט מאוד גרפיקה. לא כולל ספק/מארז. מפרט אינטל. בלי אוברקלוק לוח אסוס/Gigabyte עדיפות ל USB3/SATA3 בלוח. אני מרכיב בעצמי. רוב תודות

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים אינטרנט וסרטים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני אקנה בנפרד 2333T * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? GTA 4, מאפיה 2 וכו. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת …

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  14. Started by sft,

יש לי Lenovo 3000 N100 שנכבה היום, הוא היה בלי סוללה ומחובר ישירות לחשמל ברגע שאני מחבר את הסוללה ואני מנסה להדליק אותו אני מקבל הבהוב של הסמל של הבטרייה של המחשב בכתום (סוללה ריקה או חלשה מאוד) והמחשב לא נדלק, ברגע שאני מוציא את הסוללה ומנסה להדליק את המחשב שום דבר לא קורה מישהו יכול להסביר לי מה קרה ודרכים שאפשר לטפל בזה ? תודה

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  15. אני לא צריך שתבנו לי מפרט פשוט תראו את מה שהכנתי עד עכשיו ותראו אם יש איזה שהן הצעות לשפר/להוזיל cpu: i 7 2600k 1615 mb: gigabyte p67a-ud3-b3 770 ram: kingstone 2gbx2 total 4gb 228 gpu:gigabyte hd6950 2gl 1715 psu:huntkey 550w 203 hdd:wd 1tb 282 dvd/r:nec 97 כולל מארז zalman z9 קירור אני קונה בנפרד 5583

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  16. Started by infernoman,

שלום לכולם, התחלתי להתעניין לגבי מכשירי טאבלט שונים. המכשירים משכו את תשומת ליבי ובמיוחד יכולת של חלקם של המרת כתיבה בעט אלקטרוני לטקסט במחשב. אינני מבין גדול בתחום והיית שמח אם אנשים שמבינים יוכלו לעזור לי להתכוונן. תקציב משוער של 5000 ש"ח למרות שכלום לא סגור. אודה לעזרתכם. עריכה: יש להדגיש שאינני מתנגד למכשירים דוגמת ה-dell W100 שמהווים מעין שילוב מוזר בין מחשב נייד לטאבלט

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  17. Started by Raif,

אכן כן קראתם נכון, 18,000 ש"ח. רציתי לדעת מה הדעה שלכם לגבי המפרת שלי CPU: Intel Corei5 2500k Mother Board: Asus P8P67 Evo Ram: G.Skill RipjawsX (2 x4GB) 1600Mhz VGA: Asus GTX 580 (reference model) SSD: Intel 120GB SSD 510 Series Hard Drive: Samsung Spinpoint F3 1TB 7200rpm Sound Card: Asus Xonar STX Optical Writer: Samsung Blu-ray DVD combo Case: Corsair Obsidian 700D PSU: Seasonic X-850 Gold Series 850W Keyboard: Razer BlackWidow Ultimate Mouse: Roccat Kone Speakers: Corsair SP2500 2.1 Operating System: Windows 7 Home 64bit Monitor: Dell Ultrasharp U2410 סה"כ - 15575ש"ח מKSPבנוסף לזה יש את הקירור מים שאני מזמין מחול: CPU block: EK HF Full CU GPU block: EK FC 570/580 bl…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אהלן. אני מחפש מחשב לגיסי. רשימת הדרישות לא מטורפת - זה מחשב לגלישה באינטרנט, כתיבת מסמכים וצפייה בסרטים דרך חיבור HDMI. אני המלצתי לו על אחד מהמחשבים הבאים של חברת DELL: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5110 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN50102G אבל הוא טוען שיש הטוענים שיש בעיה עם היבואן בארץ והמליצו לו ללכת על מחשב של HP, בזמנו לעומת זאת, כשאני קניתי את הנייד שלי, אמרו לי להתרחק מHP בדיוק מאותה בעיית יבואן. אנשים, אנא עזרו לי לפתור את חידת האמינות בחברות. אם חברת HP לא בעייתית במתן שירות, הרי שהמחשב הזה גם עומד בתנאים ויותר משתלם כספית: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7741574 שאלה קטנה בנוסף: האם יש שינוי משמעו…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by solaric,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, תוכנות קלות לעריכת מוזיקה, גלישה, אופיס, אינטרנט ותכני HD באינטרנט. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים בסיסיים, אבקש להוסיף כרטיס מסך חיצוני שיתן מקסימום ביצועים במינימ…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by LiorZi,

ברשותי נטבוק ASUS 1215B עם זכרון 2GB DDR3 1333 של חברת HYNIX http://www.asus.com/Eee/Eee_PC/Eee_PC_1215B/ אני רוצה לשדרג ל-4GB ואני יודע שעדיף שהזכרונות יהיו של אותה החברה, הבעיה היא שבארץ מוכרים את סוג הזכרון הזה (DDR3 1333) רק של חברות SAMSUNG ו-KINGSTON. רציתי לשאול מה עדיף, להוסיף 2GB של אחת החברות האלו או לקנות 4GB חדשים של אחת החברות? בנוסף רציתי לדעת אם יש אנשים שנתקלו בבעיה בשדרוג זכרון בסוג המחשבים האלה (סדרת EEE)?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  21. Started by zahiz007,

שלום, רכשתי לא מזמן E4310. המחשב מגיע עם קורא כרטיסים 7-1. מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים בארוע הזה??? החריץ רחב מאוד, האם אפשר להכניס לשם CARD? לאיזה כרטיסים זה מתאים?? תודה וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  22. Started by yonathanxp,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים בתקציב של עד 4000 שח" אשמח אם תכתבו לי מפרט דרך KSP או חנות אחרת בב"ש תודה מראש לכולם...!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, מה דעתכם על LG C500? צרכים: כאמור בסיסיים. חשוב במחשב: מהירות (אני עצבנית נורא), מצלמה עמידה בלחץ (אני מדברת המון דרך כל האפשרויות שיש ברשת והמצלמה תעבוד נון-סטופ). למה הגעתי דווקא אליו? נמצא במבצע של פלאפון ואני אוהבת הכל כלול. מערכת הפעלהגרסה מקורית של Windows® 7 Home PremiumמעבדIntel® Core™ i3-370M(2.40GHz), Smart Cache(Shared L3) 3MB, 35W Intel® Core™ i3-350M(2.26GHz), Smart Cache(Shared L3) 3MB, 35W Intel® Core™ P6000 (1.86GHz), Smart Cache(Shared L3), 3MB, 35Wמערך שבביםIntel HM55זיכרון המערכת‎1GB~ 4GB DDR3 1066MHzIntel® Turbo Memoryללאצג15.6" (39.5 cm) HD(1366*768) w/ LED BacklightגרפיקהIntel GMA HDדיסק קשיחמקסימום 500GBכונן אופטיDVD Super Multiתקשורתאלחוטי"I…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. ידידה מחפשת מחשב ללימודי תקשורת חזותית בבצלאל השאיפה עד 3000, אבל גמיש כמובן שרצוי פחות אם אין צורך במפלצת* מטרות המחשב? לימודים, תקשורת חזותית (adobe suite בעיקר) * גודל המסך? רצוי משהו נוח, לדעתי 15.6" * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לדעתי עיקר העבודה תהיה בדירה או באוניברסיטה היכן שיש חיבור לחשמל אבל רצוי כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB מינימום * צורב DVD? מומלץ אך לא נחוץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מתוך נסיוני הייתי מעדיף שהיה 4GB RAM ולא 2, תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by nestt8,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?23 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך…

• 1 תגובה
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים