עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by oranis,

שלום לכולם בניתי מפרט בtms ורציתי חוות דעת אם בניתי מחשב טוב רוב הצרכים שלי הם משחקים ועריכה גרפית באילסטריטור ופוטושופ אם יש משהו שצריך לשנות או שיכול להוזיל את העליות זה מצוין אשמח לשמוע עצות ורעיונות מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4770 3.4Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1419 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪64 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪292 מארז: באנדל - Redline 01 USB3 + Seasonic 450W RT 80+GOLD - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪525 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪330 כרטיס מסך…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by vmaddog,

הי, אני מברר מחשב עבור חבר שנוסע מחר לאילת, הוא מחפש מחשב קטן וקל לגלישה אינטרנטת ומשקים קלים תקציב 3000 עם חריגה ל 3500 * מטרות המחשב? משחקים קלים ואינטרנט וסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? הערפה למט, אבל היום יש צופויים מיוחדים, העדפה לפחות השתקפויות * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 , * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם אפשר גודל רגיל אז יותר טוב * משקל רצוי? עד 1.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI או miniHDMI * Bluetooth? כן אבל לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה לSSD 256 לפחות או משולב 512 * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני מעונין במערכת שתתמוך ב X6800 המחיר למערכת לא כולל מעבד אותו כבר יש לי ( ימותו הקנאים) לוח אם בעל יחולת OC מלא כולל ה MULTIPLAIER ( אם יש לו יציאת PCI רגילה מה טוב ) זיכרון 2GB אם יאפשר אז 4GB כרטיס מסך חזק אבל לא מוגזום - 2 יציאות DVI לפחות ספק חזק 450Wמינימום ומודולארי (שניתן לחבר אליו כבלים לפי הצורך ולא הכל יוצא קבוע ממנו) גוף קרור טוב (יש אפשרות למערכת קרור נוזלים) מארז צורב DVD המערכת מיועדת להפקת וידאו ו 3D ב REAL TIME כל הבלאגן של תוכנות וכרטיסי עריכה יתוספו בניפרד ברגע שתהיה מערכת תואמת אני כרגע עובד על P4 2.8 משודרג לOCשל 3.4 עם RTX100 והגיע הזמן לשדרג אם המתנה שקבלתי (X6800)

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by galgal4,

מבקשת עזרה במפרט מחשב נייד לתלת מימד וגרפיקה. מעבד אינטל- i3 / i5 וחשוב זכרון פנימי 6GB. כרטיס מסך nvidia. תקציב עד 4000 ש"ח. תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by Jenia24,

* מטרות המחשב? משחקים, סרטים, אופיס * גודל המסך? 13-15 * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? מתחת ל 5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? בטח * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, אם אפשר SSD, אז הגודל לא משנה. * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? איכות בנייה ואיכות מסך חשובה לי יותר ממראה ועיצוב וכל מיני גימיקים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני חושב לקנות את הדגם הזה: http://ksp.co.il/?store=beersheva&uin=21971 תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by blackcoma,

נתנו לי אופציה בחנות לקנות במקום TWINMOS DDR 512MB 400mhz CL2.5 את ה - OCZ DDR 512MB 400MHZ Premier CL2.5 המגיע עם גוף קירור , באותו מחיר ( בנועה מחשבים ), איזה מהם עדיף למפרט : AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 WD 200GB 7200RPM 8MB JD SATA LEADTEK WinFast PX6600GT TDH Extreme 128MB DDR PCI-EXPRESS המחשב לא יעשה OC

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by מדוזה,

שלום אני מחפש מחשב מחשב ב3000 ש''ח אני לא כל כך מבין במחשבים המחשב שיש לי כרגע הוא מ2014 מעבד i5 ישן יחסית אינני יודע מה לבחור אני צריך עצה האם אפשר גם מפרט[חריגה של 210 ש''ח

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. אוקי אז ככה, אחרי כמה דחיות במהלך השבועות האחרונים אני מזמין את המחשב מחר או ביום רביעי. כעקרון זה אמור להיות המפרט שלי: 1 Amd Athlon 64 X2 Dual Core 5600 BOX AM2 1,025 ש"ח 1 ASUS M2N-E NVIDIA nForce 570 Ultra Socket AM2 565 ש"ח 1 BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC2 VERSION 2,150 ש"ח 1 Seagate Barracuda 250GB 3.5 7200Rpm 16MB SATA II 435 ש"ח 1 NZXT LEXA Ultra Light Aluminium Midtower Case 645 ש"ח 1 Enermax Liberty 400W Active PFC 495 ש"ח 1 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-2GBNQ 475 ש"ח 1 Logitech® G5 Laser Mouse 395 ש"ח 1 Logitech® Media Keyboard Elite 155 ש"ח 1 Altec lansing ATP 3 2.1 349 ש"ח 1 L…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by most,

שלום, המפרט לצרכי אינטרנט בלבד לא משחקים ולא עיבוד גרפי כותרת בבניית מחשב מחשב מבוסס מעבד AMD מקט שם מוצר מחיר כמות AMD1186 מעבד AMD Athlon 64 3500+ Socket AM2 Box 233 1 38470 לוח אם GIGABYTE GA-MA69VM-S2 331 1 800AAJS כונן קשיח Westren Digital WD800AAJS 80GB 231 1 TMOS1GBDDR2-667 זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 143 1 GSA-H62N צורב LG GSA-H62N X18 DVD 174 1 6A19-2F מארז כולל ספק HEC 6A19-2F 300W 326 1 10 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) 79 1 סה"כ 1517 ¤ איך הלוח? האם עדיף ASUS M2A-VM עם X1250 על ה X1200 שעל ה ג'יגהבייט?? יש רעיון למארז+ספק יותר זולים? תודה עוזרים

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by kibub,

היי הרבה זמן חיכיתי למעבד הזה והנה זה הגיע הכנתי מפרט לפי מפרטים שראיתי בפורומים והייתי רוצה לשמוע את דעתכם, אני גר בחו"ל (קנדה) לכן המחירים בדולר קנדי (1$=4שח) לפי האתר הזה: http://www.canadacomputers.com/ core 2duo e6600-400$ asus pw5 dh deluxe conroe 975x ddr2 atx lga775-270$ 2GB (2x1GB) ddr2 800 (pc-26400)-270$ Gforce 7600GT 256MB HDTV-230$ WD 250GB SATA2 7200RPM 16MB-100$ ocz 520w power suply-130$ casse kingwin sk-523sw -70$ -------------------------------- 1380$ אשמח לקבל הצעות שיפור ואם יש משהו מיותר שסתם נסחפתי אודה אם תידעו אותי, את המפרט בניתי על דעת עצמי ואני לא מבין גדול במחשבים (אולי קטן) ועוד שאלה: יש לי צורב,וכרטיס פייר-ו…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. הי, אחרי שעזרתם לי לקנות את המחשב המרכזי שלי בבית (שאני מאוד מרוצה ממנו)... הגיע הזמן לקנות מחשב להורים ולאחים שלי... כי אני לוקח את המחשב הקודם איתי אני זקוק למפרט לעבודה מול האינטרנט, כולל יכולת לצפייה בסרטים באיכות 720P ויכולת להרצה של משחקים (CODMW2 וכדומה). זקוק להכל (ציוד היקפי + מסך 19" לפחות). עדיפות לחנות באיזור ראשון לציון. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש לבנות מחשב / שרת עליו אתקין סביבה וירטואלית, במטרה להעשיר ידע בסביבות שרתי Microsoft ו LINUX כרגע, הפוסט הכי רלוונטי בנושא שנמצאתי באינטרנט עם מפרט שיתאים לצרכים שלי נמצא בפוסט בקישור המצורף: http://www.tomshardware.com/answers/id-3483812/building-home-lab-server-virtualization.html אני מחפש מפרט הצעת מחיר עבו מפרט דומה ( כולל עבודה) וכמובן שאינני משלה את שהמחיר ב TOMSHARDWARE הוא המחיר שיש בארץ. אבל גדול באם התאפשר אני מעוניין לרדת מ 10,000 ש"ח כמה דגשים מבחינת מעבד אני מעונין ב INTEL XEON ולא ב AMD. במקרה של TOMSHARDWARE בונה המפרט בחר במעבד עם 2.1GHZ אבל נראה שמומלץ להשתמש ביותר מזה לכיוון …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by tal t,

זה מפרט שכבר שאלתי לגביו לפני זמן מה, אבל היות ואני מתכוון להזמין מחר אני מעוניין לדעת האם ישנם שיפורים כלשהם שאתם חושבים שניתן להכניס בתקציב. תודה לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1750 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סקייפ, אימייל, פייסבוק, גלישה באתרים וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650*10…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שיותר נמוך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה "משרדית" אשתמש ב-word ותיקיות, לא רוצה שיתקע לי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). word ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחשב נייד, אפשר גם מיני נגיד 10 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיראו נורמל…

16. קניית מחשב ללא כרטיס מסך (יש לי כבר כרטיס מסך 3060TI) אין לי דרישות ספציפיות רק שיהיה חזק למשחקים ויראה טוב התקציב שלי הוא עד 4000 אפשרי אולי לחרוג טיפה

17. Started by idan oren,

מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אם כבר עד 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הקלטות, עריכה קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד 3, קרייסיס 3, סקיירים, פר קריי 3, need for speed האחרון, AC4 וכדומה.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צור…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by spitzi,

שלום, אני מעוניין בהמלצה על מחשב All-In-One להורים. הם שונאים מארזי מחשב ולכן לא בא בחשבון לקנות להם מחשב בנפרד ממסך. דרישות: מסך Full HD לפחות 23 אינץ'. מסך מולטי-מגע, רצוי 5 נקודות מגע. דיסק SSD עדיף על פני מכאני. אם מכאני אז לא פחות מ-7200 RPM. מעבד גרפי טוב מספיק בשביל להריץ משחקי Flash. לא יורצו משחקים כבדים. עדיף המלצות מתוך נסיון אישי עם המחשב המומלץ. אני מחפש All-In-One ולא נייד כי אני רוצה שיהיה זמין כל הזמן בחדר העבודה. אני מוכן להשתכנע שנייד עדיף, אם הוא ממלא את כל הדרישות לעיל. תודה !

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. מעוניינים לזנוח את הסיסמאות ולהגן על פרטיות מחשבכם בעזרת מראה הפנים שלכם? אלו הם המחשבים שיאפשרו לכם לעשות זאת עם השקתה של המערכת החדשה ממיקרוסופט לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הנה-הם-המחשבים-שתומכים-בטכנולוגיית-זי/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם, אח שלי כרגע בבנקוק שבתאילנד ורוצה לקנות לעצמו לפטופ לשנת הלימודים הקרובה באוניברסיטה. לפי דבריו, הוא רוצה דגם כמה שיותר קל ועם מעבד כמה שיותר חזק ולא למשחקים. הוא קונה את הלפטופ בבנקוק או בהונג קונג, שם המחרים הם בערך 50% והוא רוצה להשקיע כ500$, לכן 1000$ בערך המחיר הרגיל שבו צריך לבדוק את הדגמים. הוא אהב את הדגם הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716849(ב670$) וכנראה שהוא ירצה משהו בסגנון. בתודה, רן

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום פורום, ביקשתי עזרה לפני כשבוע בלמצוא מחשב נייד בסביבות ה4K~, המליצו לי על הASUS N55SF: http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=1221321&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he ועד עכשיו זה המחשב הכי טוב שראיתי במחירים האלו. שמתי כבר מקדמה על המחשב ואני אקנה אותו שבוע הבא, אך בכל זאת הצעתם לפרסם עוד פעם נושא לפני הקנייה לראות אולי השתנה משהו, אולי יש איזו הצעה אחרת וטובה יותר, אז הנה אני אם יש משהו אחר מומלץ אשמח לעזרה - המחשב שאני צריך 15" מיועד בעיקר למשחקים ועבודה גרפית, משקל המחשב לא פקטור מי יודע מה, צריך מחשב חזק עם דגש על מאיץ גרפי ובאופן כללי מחשב טוב, מהיר ואמין. הN55SF זה הכי טוב שמצאתי במחירים האלה, המפרט שלו ממש מציאה ביחס למחיר! תודה, לב

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by computer_freak,

אני לא כל כך בטוח שזה אפשרי אבל יש אפשרות לbarebone בסכום של עד 1700 שקל? לא משנה לי הרכיבים שלו מצדי p3-1000 וחשבתי על עוד משהו לא אכפת לי שיהיה מחשב רגיל אבל עם מארז יפה שמתאים לסלון

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. חבר שלי צריך מחשב לעריכת סרטים הוא לומד בימוי וקולנוע, וצריך מחשב שיוכל לבצע את העריכה ואת ה"פיניש" התוכנות העיקריות שבהם הוא משתמש הן: AVID (הגרסה האחרונה) ולפעמים גם ב-AVID_HD לפי דעתי מעבד אינטל יתאים יותר בגלל ה-HT וזיכרון L2 גדול יותר... תקנו אותי אם אני טועה וגם לא צריך להשקיע המון בכרטיס מסך (כי סך הכל מדובר בעריכת ווידיו)... נכון?? התקציב הוא מקסימום 4000 כך שתתאמצו לא לחרוג. אשמח לקבל תשובות מאנשים בתחום (שמשתמשים בתוכנות אלו, או מרבים בעריכה) ד"א המפרט צריך לכלול מסך CRT 17" FLAT וגם FIREWIRE תודה לכולם. מה דעתכם על המפרט הזה?? מעבדי אינטל P4 3.2 Ghz S-775 2M Cache 64 bit לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8I945PLG (S-775+DDR2+SATA2+PCI-E) זכרונות DDR II 533 1GB…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by vmaddog,

היי, אני מחפש מערכת ALL IN ONE עבור ההורים, דרישות גודל 20-27 touch i5 לפחות ssd128 דק כמה שיותר (יוצמד לקיר) שנאי כמה שיותר קטן\צר ( BUILTIN יתרון) FHD רמקולים מובנים אני רוצה לחבר גם לממיר אבל אין מקום לממיר, אבל קיימת נקודת רשת. חשבתי על להעביר את התמונה דרך הרשת, השאלה האם יש פתרון נוח(אמין פשוט ולא יקר) להפצת שידור של hot\yes דרך רשת? כלומר לשים את הממיר בארון תקשרות. ולחבר את ה HDMI לקופסה שתשדר לכתובת IP ) והמחשב יתחבר לערוץ streaming שניתן לצפיה ב VLC את השליטה בממיר (שיהיה בתוך ארון בחדר אחר) אפשרי דרך אפליקצית WIFI ומשדר INFRA יעודי השאלה האם יש פתרון כזה או משהו דומה? …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by idani1983,

שלום אני מחפש מחשב לעריכת מוזיקה וקצת למשחקים, אני לא מתכנן OC ובבקשה לא לכלול כרטיס קול שאותו אני אקנה בנפרד. תודה רבה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים