ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
שלום לאחרונה שמתי לב שהלפטופ שלי קצת מזייף כאשר אני מריץ עליו משחקים, הוא מעולם לא היה מיועד להריץ משחקים כבדים אלא יותר משחקי קאזואל. המפרט שלו כרגע הוא: dell Inspiron N5110 i3 2330M 2.2 GHz Intel HD Graphics 3000 DDR3 4GB RAM חשבתי על הנושא ואני שוקל להוסיף לו עוד 4GB לראם אבל אני לא רוצה לבזבז את הכסף על זה אם זה לא ישפר שום דבר. האם מישהו יכול להמליץ לי מה לעשות? דעות או אנשים שניסו בעבר? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מענויין לרכוש מטען נוסף (מקורי) לנייד דל שלי (V131) ראיתי שהמחירים בארץ נעים בין 200 ל 250 ש"ח למקוריים בחול פחות מ 20 דולר...נראה הגיוני או שמדובר בזיופים ? ebay amazon
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! קיבלתי היום סוללה חדשה לנייד (dell vostro v131) שהזמנתי מ-eBay, וכשהיא התרוקנה חיברתי את המטען. בסמל של הטעינה כתוב plugged in, not charging וכשאני פותחת את המחשב כתוב the battery cannot be identified. יש מה לעשות עם זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת לפטופ שישמש לי לניהול הקלטות - מחשב שאליו יתחבר ציוד ההקלטה - Audio Interface או המיקרופונים שמתחברים ביו אס בי, ואוכל להריץ עליו את תוכנת העריכה. מכיוון שאני רוצה להיות מסוגלת לקחת אותו לאולמות בהם אני מקליטה ולעבוד איתו שם חשוב לי שהוא לא יהיה לא כבד או גדול מידי. חשוב שהוא יהיה אמין: לא יקרוס באמצע הקלטה! יפעל במהירות טובה, ושתהיה לו בטרייה חזקה על מנת שיהיה אפשר לעבוד איתו גם אם אין חיבור זמין לחשמל. אני רוצה לשאול מה המפרט החשוב לי, ומה טווח המכירים למחשב כזה שהוא סביר (כמובן שמחפשת משהו שאוכל לעמוד בו גם כספית..). אודה מאוד לכל עזרה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח עם תעזרו לי במפרט למחשב שהדגש יהיה על שקט. בנוסף ישנה בעיה של קירור מכיוון שהמחשב ימצא במקום שלא מאפשר מעבר חום וזרימת אוויר טובה (רק מלפנים ומאחורה). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 1000 (מקסימום 5000) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים כולל HD, וידאו צ'ט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רק "קזואל" גיימינג (אנגרי בירדס וכד') -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחש…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 4, watch dogs, וכמעט כל מה שיצא בשנתיים-שלוש הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, המסך הוא 37 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פתחתי אשכול לא מזמן על כך שאני מתכנן לקנות מחשב, וכבר רכשתי את המסך: 2007WFP של DELL והוא כבר אצלי (לא בשימוש). עכשיו, התקשרתי לחנות כדי להזמין את המחשב, וכל החלקים שאני חפץ בהם קיימים בחנות, למעט המארז - Antec P150, נכנסתי לפורום מארזים וחיפשתי אלטרנטיבות, אבל אני מעדיף לחכות 3 שבועות - חודש לP150 שיגיע לארץ. עכשיו, לפי מה שהבנתי בחודש הבא (או כבר בסוף החודש הזה) אמורים לצאת הגירסאות החדשות של מעבדי הC2D, ואני בונה על הE6320 שיחליף את הE6300 שתיכננתי לרכוש. בכל מקרה, אמרתי אם אני מחכה חודש (שזה יהיה בערץ עד אמצע אפריל), אני לא אחכה לR600? או לפחות לירידת מחירי כרטיסי המסך של Nvidia וה8800GTS 640MB שתיכננתי עליו?, אז אמרתי, אני אקנה את המחשב עם הE6320 (בתקווה שהוא יהיה…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, לימודים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6'' * משקל רצוי? 2.5 קילו ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מינימום שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? מעדיף עם VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500GB HDD * כונן אופטי? עדיף בלי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף אך לא חייב אם המחיר נמוך יותר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בימים האחרונים אני קורא הרבה פה בפורום ובפורומים אחרים על מחשבים ניידים שונים. הגעתי לכמה מחשבים שביניהם אני מתלבט. 1. Dell Vostro 3560 VM-RD33-6445 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12371 2. Samsung NP370R5E-S01IL http://www.naya…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב THINKPAD EDGE E520 והבנתי שיש להם IMAGE קטן שממנו ניתן לשחזר את המערכת. העניין הוא שהמערכת באה עם WIN 7 HOME ואני יכול להתקין WIN 7 PRO חוקי. רציתי לדעת מה ההבדל בין השניים ואם שווה להשקיע זמן ומאמץ בהחלפת מערכת ההפעלה? והאם לאחר החלפת מערכת ההפעלה אוכל לשים אותה כנקודת שחזור. אשמח אם תענו לי על השאלות תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין לקנות: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=210&CatCode=113 לבין: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=250&CatCode=113 כאשר אני משדרג את המעבד ל Core2 Dou T5500, ככה ששנייהם יוצאים באותו המחיר. אני לא כל כך מצליחל מצוא BenchMarks בין שני המעבדים, ואני לא יודע מה עדיף לי. עוד לעניין, אני בכל מקרה משדרג את הזיכרון ל1 ג'גה ראם ואת הדיסק הקשיח ל120 ג'יגה. אני גם יודע שאחד מגיע בלי ווינדוס, וזה ממש לא מפריע לי. אתם יכולים להמליץ לי מי מהשניים עדיף, בהתחשב בזה ששנייהם בדיוק באותו המחיר?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לרכוש מחשב שישמש אותי בין היתר לגרפיקה - תוכנות כגון פוטושופ, אינדיזיין וכד'... קיבלתי הצעה למחשב נייד samsung 300V5A-S0BIL לפי המפרט הבא: מעבד - intel core i5 processor 2450 M (2.50 GHZ, 3 MB L3 Catche זכרון ראשי - 6GB DDR3 System memory at 1333MHz (4GB*1 + 2GB*1 מסך - 15.6 HD LED Display (1366-768), anti-reflective כרטיס גרפי - NVIDIA Geforce GT 520MX Graphics, Optimus technology 1GB מצלמת אינטרנט - 1.3 megapixel HD webcam כונן קשיח - 750GB S-ATA2 Hard Drive (5400RPM צורב - super multi dual layer כרטיס רשת קווי - 10/100/1000 Gigabit ethernet LAN תקשורת אלחוטית - bg/n 1*1 (up to 150Mbps) bluetooth 3.0 820.11 חיבורים - 3USB 2.0, HDMI, VGA, Mic, Headp…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב חברים אני חדש. צריך מפרט מחשב ב 3500 שקל למשחקים בלי ציוד רק חלקים אני קונה ב KSP
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן מעמד למחשב נייד. המחשב עכשיו נמצא כ 7 ס"מ מעל המעמד...הייתי בטוחה שתהיה תזוזה בטמפ' של המחשב אבל זה לא השפיע בכלל, אפילו לא במעלה אחת! למה זה ? המחשב שלי הואFujitsu siemens דגם v5535...שאלה נוספת : כשבודקים את טמפ' המעבד INTEL DUO 2 CORE באיזו תוכנה הכי מומלץ להשתמש ? REALTEMP או FANSPEED? המון תודה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב נייד שישמש בין היתר לגרפיקה ושמתי עיין על המחשב הזה בגלל הצג מגע שלו איין לי ממש ניסיון במחשבים ניידים וזה הנייד הראשון שלי אז אם מישהו מכיר ויכול לתת חוות דעת עליו גם מבחינת המחשב עצמו וגם מבחינת כח עבודה או המלצה על איזה מחשב בסיגנון אני אשמח תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני סטודנט לתואר שני , עובד במעבדה לפיסיקה. אחרי שנים עם עם "גרוטאה" בדמות פנטיום 4 1G זכרון(היה state of the art בזמנו), יש תקציב לקניית מחשב שיענה על הצרכים. נזכרתי בפורום הנהדר שלכם פה, עוד מימים שחיפשתי מחשב לבית והנה אני פונה אליכם. אז ככה, התקציב, כמו שציינתי, עד 5000 שח. הצרכים הם עיבוד כמויות אדירות של מידע בזמן אמת(המחשב מחובר למערכת ניסויית שקולטת נתונים דרך ממיר A/D בכמה ערוצים במקביל), ובנוסף עבודה עם תוכנת עיבוד נתונים(matlab) לצורך עיבוד המידע. בקיצור הרבה אלגוריטמים, הרבה חישוב ואפס משחקים. מהירות המחשב תשפיע ישירות על מרווח הזמן בין כל מדידה, ולכן הדרישות הגבוהות. הכיוון הוא מעבד quad של אינטל (ראיתי q9550) אבל אני מבולבל לחלוטין לגבי לוחות אם, וזכרו…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שדרוג ב2000 שח מה דעתכם! ברשותי כרטיס מסך cd בארנר ו2 הארד דיסקים מה אתם אומרים על במפרט וכמובן על המחיר לו אם Albatron KX18D Pro II Nforce 2 מעבד Athlon XP 2500 זכרון 512 OCZ 400MHZ DDR + HEATSINK מארז 400W +USB +3 FAN בצבע שחור עם הכנסה מיוחדת של הארד דיסקים ודלת שקופה כרטיס קול o.b בהוספת 120 שח אני יכול להוסיף לוח אם A7N8X DELUXE ASUS כל ההצעה היא 2000 שח אני חייב תגובות! תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 5000 שקל 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים וצורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לנייד לשימושים בסיסיים , אינטרנט אופיס וכדו(מיועד למורה). חשוב שיהיה נוח לנשיאה, ונוח לשימוש משרדי. מסך לפחות 15 אינץ. חשוב גם שהמקלדת תיהיה מקלדת מלאה, עם המספרים בצד ימין. תקציב 2500 עם אפשרות לחריגה. אשמח אם תוכלו גם להמליץ לי על חנות אמינה שאוכל לרכוש ממנה. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דרוש מפרט למשחקים בלי מסך בלי הארד דיסק בלי כונן דיסקים ובלי ספק כוח הסכום נע בין 2000-2500 רצוי שיילקח בksp כי החנות פשוט יותר נגישה אלי תודה מראש לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים ממש כבדים ב 6500 ש"ח בלי חריגה... קשה לי להכין מפרט בעצמי... אני לא צריך ציוד היקפי ואני לא שם דגש על שקט או על עיצוב... יש לי מסך 30" אני לא בטוח מה טוב בשביל זה... תודה. עריכה: משחקים כמו STALKER CLEAR SKY החדש והדורש... ואולי גם CRYSIS על ההגדרות הכי גבוהות למעט AA גבוהה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה ועריכת וידאו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, וידיאו סטודיו באופן מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך קיים, 19',LG HD READY * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בסיסיים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ו…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
INTEL Pentium D 945 2x 3,40GHz LGA775 boxed מחיר: 890 ₪ Motherboard MSI 7203 P4N SLI XE-F S775 ATX מחיר: 440 ₪ DDRAM2 1024MB PC2-675 CORSAIR CL4 מחיר: 380 ₪ SAMSUNG SATAII 200 GB P120S 8MB 7200 מחיר: 300 ₪ ATI Sapphire RX1650Pro TD PCI-E 512MB מחיר: 575 ₪ Power Supply ATX 400W Xilence Power SBS-XP400 מחיר: 185 ₪ MidiTower 3R Systems R400 silver מחיר: 165 ₪ מחיר סופי: 2935 ₪ מספר הערות: .1.) אני בונה את המפרט לחבר והתקציב האמיתי אמור להיות 2800 ש"ח ובלי חריגה של שקל. .2.) זאת אומרת שהוא כרגע יותר יקר בכ-135 ש"ח והחריגה עוד איך שאומרים 'בסדר' מבחינתו. .3.) המחשב מיועד למשחקים, סרטים, גלישה באינטרנט ותוכנות למיניהם. לא מתוכנן OC - יש סיכוי שיהיה OC…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שאלה נוספת, יש לי חברה עם מחשב נייד מסוג Toshiba. 128 MB מעבד מסוג סלרון. בטעות משיהו התקין לה חלונות XP וכמובן המחשב כמעט לא זז. מה עושים? האם אפשר לשדרג מחשב נייד? האם אפשר לקנות לו עוד זכרון? תוכלו להמליץ על מפרט לשידרוג במינימום כסף?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לבנות מחשב שיוכל להקליט מהטלויזיה, להריץ סרטים וזהו. זאת אומרת, מעבד 700MHZ יהיה מספיק למטרה הזו. כל התוכנות שיפעלו עליו זה BS פלייר, התוכנה של ההקלטה, ובזה זה נגמר. כונן DVD \CD לא צריך. יש לי צורב DVD \ CD חיצוני לכן זה מיותר. (בנוסף, יש לי 2 כוננים מיותרים שאני אוכל לשים במחשב הזה). יש לי גם כרטיס של 256MB ראמ (מה שכמובן מספיק למחשב זה). הכרטיס הוא מסוג DDR לכן אני רוצה לוח אם שיתאים לזה. בקשר לדיסק קשיח, אני רוצה דיסק קשיח של 2GB. (אם לא קיים, אז 4GB. ואם גם אין, אז 6GB. בקיצור, הכי קטן שיש). זה בגלל שאני אקנה בנוסף הארד דיסק קשיח שעליו אני אשים את כל הסרטים ואקליט ישירות אליו. לכן, הדברים היחידים שיהיו מותקנים על הHD הנה"ל יהיו XP, BSplayer, התו…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח אם שבו 1 חריץ הרחבה PCI Express ולפחות 2 חריצי הרחבה PCI רגילים הלוח צריך לתמוך גם ב -DDR2 רגיל וגם DDR3 עבור שדרוג עתידי. במחשב יותקן 2GB של זיכרון RAM מסוג DDR2 בתדר 1066MHZ חובה שהיה RAID חומרה מובנה בלוח שתומך ב 0.1 לפחות. כרטיס מסך עםעם 2 יציאות DVI. (יכול להיות מובנה בלוח או חיצוני ). כ. רשת 1000 MB למחשב מחובר מסך 19 אינטש בחיבור DVI ---(מה בא טוב כאן ) אין מגבלות תקציב,אבל צריך להיות ריאלי
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-