ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
קטגוריות מוצרים מחיר כמות יצרן Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM ¤937 1 יצרן Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤105 1 יצרן Gigabyte GA-P35-DS3L ¤444 1 יצרן Enermax Chakra 250mm Fan Black/Silver ¤320 1 יצרן Corsair 450VX 33A @ 12V ¤397 1 יצרן G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-3-5 2GBHK ¤387 1 יצרן Seagate 500GB Sata II 32MB ¤367 1 יצרן BFG 8800GT G92 OC 512MB DDR3 Retail ¤1008 1 יצרן LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe Black ¤149 1 סה"כ מוצרים: 9 סה"כ: ¤4114 במקום המעבד Q6600 אני שם מעבד אחר Q9300... מחשב חזק יחסית למשחקים בתקציב שלי (4200 בערך) תודה לעונים
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם! אני צריך מפרט למחשב ב- 5500 ש"ח בערך כולל מסך! המחשב ישומש בעיקר למשחקים! הכוונה שמשחקים ירוצו ברזולוציות גבוהות, מחשב על רמה. ממ לא ישנה לי עם זה AMD או אינטל אבל שיהיה מעבד+לוח אם+כרטיס מסך+זיכרונות(2 סטיקים 1 GB) חזקים, זה החלקים העיקריים. החלקים האחרים כמו מקלדת, עכבר, מסך (מממ ב- 700 ש"ח, אם יש לכם משהו להמליץ, תביאו..), לא צריכים להיות ברמה גבוהה. אני לא מתכון לעשות אוברלוקינג למחשב, ככו את זה בחשבון... מבחינתי מחשב טוב הוא מחשב שהחלקים הפנימיים והחשובים שלו הם הטובים ביותר למטרת המחשב. תודה לכם! אם אפשר תשימו מחירים ליד המוצרים. אני כנראה יקנה מ- K.S.P... תודה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלטתי לקנות מחשב חדש ואני מעוניין לקנות מ-TMS. מה דעתכם על החנות? למישהו יש ניסיון איתה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 4, watch dogs, וכמעט כל מה שיצא בשנתיים-שלוש הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, המסך הוא 37 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לרכוש מחשב שיחזיק 3 שנים בערך לעבודות משרדיות+אינטרנט+סרטים. המחשב ירכש בארה"ב והמחיר בין 800 ל-1000 דולר, אבל עדיף שיהיה יותר קרוב ל-800.. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 13.3, לא כזה חשוב אבל מאט יהיה נחמד * רזולוציית המסך? הסטנדרט יספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא קריטי, עדיף כמובן כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 3-4 שעות יהיה מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluet…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, שלום למי שקורא פוסט זה. ברצוני לקנות לי מחשב נייד ששוקל בסביבות ה 2 קילו. יש לי כרגע Dell D820 ואני לא מרוצה ממנו. הוא פשוט שוקל יותר מדי! זה סיוט לקחת אותו כל יום לעבודה. מה גם, שלא אכפת לי מהכרטיס מסך כל כך, למרות שנחמד אם תיהיה יציאת DVI. וגם מהמסך לא אכפת לי, אם הוא יהיה 14 גם זה יותר טוב, כי זה אומר שהגודל הכללי יקטן ויהיה יותר נוח, וגם רוב התיקים היפים הם ל 14 אינטש. אני בכלל לא פותח את הנייד לעולם, אני מחבר אותו למסכים חיצוניים, או שהוא יושב על ה docking station שלו, ולא נגעתי בו בחיים פיסית בכל אופן הדרישה היא לגרפיקה, פוטושופ ופלאש, בלי תלת-מימד (אין צורך לכרטיס מסך איכותי). תקציב אני מניח שעד 7 אלף. עדיף פחות אם למישהו יש המלצה טובה. דגש על קל, כי …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש את עזרתכם וחוות הדעת שלכם על מפרט לפני ביצוע רכישה. קודם כל אמלא את השאלון שתבינו מה חיפשתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? -3000 (ללא מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -חרגתי ב-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -לא מיועד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -לא משהו ספציפי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -מופיע במפרט -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב - הקלטת מוזיקה, ברמה ביתית בינונית. בנוסף לכך שימושי מדיה סטנדרטיים - משחקים קלים וסרטים. * גודל המסך - 14/15.6 * רזולוציית המסך - HD מלא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - SSD 256GB * כונן אופטי? ללא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא בגדול פחות חשובה הניידות- זמן סוללה ומשקל פחות חשובים. עדיפות לכרטיס מסך יעודי(לא של אינטל). אין צורך בכניסה מיוחדת לצורך ההקלטות, יש לי כרטיס קול חיצוני. חשוב לציין שהקניה תעשה באילת. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי מפרט למשפחה עם ילד קטן , עם דגש על אחריות ארוכה לרכיבים מרכזיים. אודה לחוות דעתכם על התאמתו לצרכים ושיפורים אפשריים. שימושים: ילד בן 4: עדיין משחק מריו אבל אולי ישתפר בעוד שנה שנתיים. אז כרגע בלי כרטיס מסך, מסתמך על כרטיס OB או מעבד AMD עם יכולת עיבוד גרפית. ההורים : אופיס וסרטים. רמת שקט: 7-8 ציוד הקפי: רמקולים 2.1 + צורב + כולל מערכת הפעלה Win7 ללא: מקלדת ועכבר. הרכבה ובדיקות ע"י החנות. רצוי TMS / RSM תקציב: רצוי 2750 שח מקסימום ניתן למתוח ל- 3000 גג, בבקשה לנסות לחסוך כמה שאפשר ! מפרט מבוסס מעבד AMD: אחריות 3 שנים : מעבד, לוח אם, דיסק קשיח, מארז + ספק, זיכרונות: כל החיים. AMD A6 3500 2.1Ghz 65W HD6530D Socket FM1 Box, יחידות 1 ₪386 …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום עקב ירידות המחירים היום אני מביאאת הבקשה למפרט למחשב עבור משחקים ללא OC כול שאר החלקים כבר יש לי אז רק את החלקים הבאים אני מבקש BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC2 VERSION 1870 לגבי לוח אם מעבד ספק וזכרון אלו השאלות 1) עקב ירידות המחירים AMD 6000 שווה 1400 שח יש לו 1מב קאש מסתפק גם ב-5600 של AMD אינטל 6600 שווה 1300 שח יש לו 4 מב קאש השאלה היא מי יותר טוב לא מעניין אותי מבחני ביצעים רק ארכיטקטורה והקאש פי 4 מה זה סטוק 2) לוח אם: בהתאם למעבד כמובן לא מבין בזה שום דבר אז איזה ציפסט אני צריך ללא OC עד 500 שח 3) זיכרון: כמובן 2 GB אילו תיזמונים זה איטי ואילו זה סביר עד מהיר עד 800 שח 4) ספק כוח: לא מבין בזה שום דבר הבנתי שיש ריילים ויש 80% ניצולת חשמל אגב הספק אמו…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמה שווה היום מחשב סמסונג N150 Plus חדש תודה CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.itCTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, המטרה היא בעיקר שיהיה אפשר לשחק בו אני שוקל כמובן שדרוג של הכרטיס מסך, שדרוג הזכרון ל 4 ג'יגה (אני משתמש ב WIN7RC X64 כמערכת הפעלה ראשית) והחלפת המאוור סטוק במשהו קצת יותר רציני בשביל לתת קצת OC למעבד (בעזרת התוכנה OC GURU של ABIT שכבר יש לי בעקבות הלוח אם) תודה רבה ! (נ.ב. אני לא כזה חובב של אפקטים, פשוט חשוב לי שאני אוכל לשחק במשחקים ברזולוציה הטבעית ובצורה מספקת לאורך שנים כפי שאתם רואים, קניתי את ה 6600GT ב 2004 והוא שרת אותי נאמנות (אמנם לא ברולוזציה כזאת)) מפרט: Intel core 2 duo E6600 2GB RAM 667 Abit AB9-Pro motherboard Geforce 6600GT GPU Antec NSK6500 Case מסך 24, 1920X1200 נתונים על הספק (שהגיע עם המארז) AC Input 100 - 240V/7Amps; 50Hz - 60…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במהלך השבועות הקרובים אני רוצה לקנות מחשב חזק למשחקים הכבדים של היום ושל העתיד ובגלל זה אני פונה אליכם לעזרה בהרכבת המחשב ללא כול הציוד שמסביב (מסך,עכבר,מקלדת וכו') התקציב הוא 4000-4200 מהו המפרט הכי טוב למשחקים הכבדים שנכנס בתקציב שנתתי? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכותרת אומרת את הרוב אני צריך מפרט ב4200 ש"ח (המחיר כולל הרכבה) למשחקים כבדים כולל עכבר, מקלדת ומסך. תודה מראש ניר נ.ב לא חייב ג'יגה זכרון, אני יכול להוסיף עוד 512 אחר כך, במידה וזה משפיע מאוד על המפרט.
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, הבקשה שלי טיפה בעייתית, תנסו לעקוב אחריי אני אנסה להסביר את זה בדרך הכי קצרה וקולעת שאפשר. כרגע יש ברשותי את המחשב הבא: Intel Core 2 Duo E6300 Box - ¤1,051.00 GIGABYTE GA-945P-S3 - ¤560.00 TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 x2- ¤1,160.00 HEC 6A19B-400 400W - ¤414.00 Westren Digital WD800JD 80GB - ¤232.00 Westren Digital WD2500KS 250GB - ¤414.00 LEADTEK WinFast PX7600GT TDH 256MB - ¤833.00 DELL 2007 WFP - ¤2499.00 מחיר סופי 7100 ש"ח - מחיר כמובן תקף לינואר 2007. אמא שלי מעוניינת לקנות לאחותי מתנה לבת מצווה, מחשב חדש, אז חשבתי לנצל את ההזדמנות ולהרכיב מפרט למחשב חדש בשבילי, ולתת לאחותי את המחשב הזה במקום, עם שדרוג של הכרטיס מסך בלבד. המטרה היא כמובן להיטיב עם המפר…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב יקנה בעוד חודש חודשיים (מודע לירידת המחירים ! - יחושב מאוחר יותר)... כבר יש לי (מאתר פאנדאס): קירור למעבד: Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 - ש"ח 259 ספק: Enermax Liberty 500W Active PFC - ש"ח 699 הארדיסק נוסף (לא הראשי - בתקווה): Western Digital 250GB 7200Rpm 16Mb SATA II - ש"ח 499 צורב DVD: LG GSA-H30N Multi DVD-Recorder Black Bulk - ש"ח 239 צורב CD: LG CDRW 52X32X52 - ש"ח 115 עכבר: Logitech® G7 Laser Cordless Mouse RETAIL - ש"ח 410 פד לעכבר: Razer Mantis Professional Gaming Surface - ש"ח 250 מקלדת: Cordless Optical DesktopוLogitech - ש"ח 500 מארז: THERMALTAKE AGUILA BLACK + WINDOW VD1000BWS - ש"ח 805 * המארז עבר מוד קטנטן מאוררים (…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 5000 שקל 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים וצורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך הנייד הזה של אסוס? Asus UL31F או בכלל הנייד HP G62-460SJ אני טס היום ואלו שתי הניידים היחידים בתקציב שלי. מה עדיף מהם ואם הם בכלל משתלמים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב: משחקים 23" 1080p BF4 עכשיו מה שיש לי זה מחשב שמריץ את כל המשחקים החדשים על low HD4870 512RAM Phenom II X4 940 3.5ghz (OC 4GB RAM קיצר שווה לי לשדרג את המחשב ? דוגרי המעבד שלי די חזק נראלי... אם אני קונה את הכרטיס מסך הזה מהמומלצים של החודש http://plonter.com/detail.tmpl?sku=NC-G560102E52AG כדאי ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט מחשב משפחתי, דגש על מעבד וזיכרון, כרטיס מסך אפשר אפילו ללכת על המובנה ב-780G של AMD, אבל מצד שני המעבד צריך להיות של אינטל כי פוטושופ מנצל אינטל יותר טוב (אם אני מבין נכון). צריך להכניס בתקציב הזה (לוחץ, אני יודע) 2GB של זיכרון, מעבד חזק, וכרטיס מסך סביר, אין צורך להתפרע כאן. כמובן שמומלץ שיהיה מחנות פה באיזור המרכז, בשביל שיהיה נוח להגיע לקחת את המחשב + במקרה של תקלה, שיהיה נוח להחזיר אותו ולתקן אותו. אפשרי? מפרט לחברים טובים. בברכה, אורן.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים ממש כבדים ב 6500 ש"ח בלי חריגה... קשה לי להכין מפרט בעצמי... אני לא צריך ציוד היקפי ואני לא שם דגש על שקט או על עיצוב... יש לי מסך 30" אני לא בטוח מה טוב בשביל זה... תודה. עריכה: משחקים כמו STALKER CLEAR SKY החדש והדורש... ואולי גם CRYSIS על ההגדרות הכי גבוהות למעט AA גבוהה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצות למחשב משחקים (כפי שכתוב בכותרת). מחנויות באיזור בקעת אונו (לדוגמא זיג-זג) אמור להריץ COD5 ו-GTA4 חלק. יעבוד עם מסך 19" (1440X900) תודה.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אחים... אני צריך מפרט שיהיה בעיקר למשחקים בלי צורב ועם מסך שטוח שיהיה בדיוק 5000k ולא יותר. תודה מראש! ושיהיה אחד של צג ואחד של אינטל אם אפשר... אם אין כוח אז רק amd רק אל תגידו שאני לא מתחשב! ;D
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לחוות דעת לגבי המפרט הבא שהרכבתי בהתאם לאילוצים הבאים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח (ללא חריגה), המחשב ייקנה באילת (ללא מע"מ). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צרכי לימודים ותכנות, שימוש קבוע בשני מסכים וריבוי (מוגזם) של חלונות ותוכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יכול להיות נחמד, לא חובה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ל…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום שלום, הכותרת מספרת רבות, העדפה ל-A64 =)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-