עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, רכשתי לאחרונה את המחשב Lenovo M30-70. התקנתי עליו win 8.1 x64. כרטיס המסך המובנה שיש במחשב הוא Intel® HD Graphics 4400. נכנסתי לאתר של אינטל בשביל לעדכן דרייברים לכ"מ ונכנסתי לאיתור הדרייברים האוטומטיים. כשהרצתי את ההתקנה קפצה שגיאה שאומרת "This Operating System Is Not Supported". מחיפוש באינטרנט עולה כי הבעיה הזאת קיימת גם במחשבים אחרים, אבל מצאתי פתרון. למישהו יש אולי מושג? בנוסף, מה לעשות כדי לשמר לאורך זמן את חיי הסוללה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by Shbd,

יש לי קרוב שיכול להביא לי מחשב נייד מחו"ל בתקופה הקרובה ואני מעוניין לרכוש משהו ביומיים הקרובים. התקציב הוא מקסימום 800 דולר. מחפש גודל 14 \ 15.6 (רצוי 14) בעיקר לעבודה ולימודים וכמה שיותר חיי סוללה. תודה.

3. Started by s.os,

אהלן שבוע שעבר השארתי תמחשב שלי לאיזה שעה וחצי לסרוק וירוסים וכשחזרתי לבית התחילה בעיה שכפתור אחד מתחיל להלחץ בלי סוף זה הכפתור של האות 'ת' זה מתחיל איזה חצי דקה אחריי הדלקה של מערכת ההפעלה ואיך שהבעיה הזאת מתחיל אי אפשר לבצע פעולות במקלדת המובנת כמו למשל דאבל קליק ניסיתי להכנס דרך SAFE MODE אבל עדיין יש את אותה הבעיה מערכת ההפעלה זהWIN XP המחשב זה EEE PC 1005HE תיכננתי לפרמט אבל אולי יש פתרון אחר חוץ מלפרק מקשים מהמקלדת תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. זהו מפרט שראיתי ,ברצוני לקבל הערות בונות לפני ההחלטה לקנות ,בתודה מראש ! במיוחד לגבי המעבד ,הזיכרון ,והמארז ,והספק ובכלל... מעבד: AMD A64 4400+ Toledo Core גוף קירור למעבד: Zalman Fatal1ty FS-C77 לוח אם: DFI nF4 LP Ultra-D זכרון: PDP Patriot 2x1024MB DDR400 2-3-2-5 PC3200LLK כ. מסך: Leadtek WinFast PX7800GTX 256MB ViVo PCI-E גוף קירור לכ. מסך: Zalman Fatal1ty FS-V7 דיסק קשיח: Western Digital 2 x 160GB SATA-II WD1600JS in RAID0, Total 320GB כונן אופטי: NEC DVD+/-RW ND-3540 Silver מארז: Giga-Byte GZ-FSCA1 Silver Aluminium ספק כוח: Tagan 2Force 480W U22

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אוקי, אז דרוש כונן קשיח של 250 ג'יגה, 2 ג'יגה זיכרון וצורב DVD ויש צורך גם בהרכבה. בנוסף לדרישות ההתחלתיות הללו, האם יש כרטיס מסך מובנה, שמסוגל להחזיק משחקים של היום? כלומר, אח שלי שוקל בינתיים לעבוד עם כרטיס מסך onboard ואחרי שנתיים בערך, לשים כרטיס מסך, השאלה אם זה כדאי ואם זה אפשרי להריץ משחקים של היום עם כרטיסי on board. בקשר למעבדים, אני לא בטוח שאינטל ייכנס בתקציב, אבל אם כן, אז אם אפשר לראות מפרט גם של Amd וגם של אינטל, והסבר מה עדיף מביניהם.. וצפוייה בקרוב איזשהי ירידת מחירים? וזהו.. מקווה שתוכלו לעזור לי תודה.

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד בן 3 של חברת ACER. הבעיה היא שבעת התקנה של מערכת ההפעלה ויחסית בשלבים המאוחרים של ההתקנה המחשב קורס. 1.פירמטתי את כונן הקשיח (NTFS). 2.ניסתי מערכת הפעלה נוספת (ללא הצלחה). 3.אולי הפתרון בעדכון ה BIOS? 4.תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ishapach2,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,000 כולל מסך, לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? PS, משחקים הגדרות גבוהות-בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 24" 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפש…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. קניתי מחשב נייד משומש מהדגם שמופיע למעלה. רוצה להרחיב לו את הזכרון. האם מישהו יודע להגיד לי (בוודאות) איזה סוג של זכרונות מתאימים למחשב הנ"ל ואולי יש לכם גם הצעה היכן ניתן לרכוש אותם? את ההתקנה אעשה בעצמי, אני רוצה רק לקנות את המודול/ים. תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by eran256,

שלום, אני מחפש מחשב נייד שאינו הולך לשמש יותר מידי כמחשב נייד מסך 15.4-6 שיהיה אמין ומהיר כמה שאפשר. רצוי אחריות ל3 שנים מבחינה גרפית לא צריך להיות מיועד למשחקים אך כן לסרטים 720/1080 אם אפשר הולך להיות מחובר למסך 22 ברזולוציה של 1050-1680 ולכן רצוי יצאת HDMI/DVI סוללה רצוי שתחזיק לפחות 5-6 שעות... מערכת הפעלה WINDOWS 7 ולכן לפחות 4G זיכרון. והתקציב הינו 3000 שקל.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by liav12,

אהלן, ראיתי את המחשב במחיר הנ"ל, האם שווה וכדאי? מדובר במעבד I7MQ4700 כ.מסך 740GT 24GB SSD + 750GB מסך FHD 15.6 ו 8GB ראם. המחיר עצמו מאוד קורץ לי. כדאי? האם הבניה של המחשב בעייתית (כגון כ.מסך ומעבד שכדי להגיע לניקוי שלו צריך לפרק את כל הלוח אם כמו ה PAVILION 1330EJ הנוכחי והבלתי נסבל שלי) הדרישות הן כמובן למה שהמחשב הספציפי מיועד לו - סרטים, משחקים מוזיקה ו ALL AROUND, כמו כן עבודה עתידנית עם מוזיקה וקורס תכנות בשנתיים הקרובות שנרשמתי. אשמח לתשובות, תודה רבה נ.ב אני אוסיף כי יש לי אופציה אולי גם לקנות מאילת (דרך אחותי חיילת שם) במזומן, אבל בחנויות כמו אייבורי.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטים, שימוש משרדי (Excel,Powerpoint) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).pinnacle studio, adobe primere, תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by eranratzon,

שלום למומחים אני רוצה לקנות לבת שלי נייד אמין וטוב , מסך 15' שימוש: גלישה, צפייה ישירה של סדרות טלבזיה , יוטיוב , אופיס. אשמח למפרט- איזה מעבד מומלץ, כרטיס מסך, זיכרון התקציב לא גבוה תודה ערן

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי תקציב של 4500שקל אני לא צריך מסך מקלדת וכו... אני רוצה מחשב אינטל לשימוש בעיקר למשחקים ומוזיקה הציעו לי את המפרט הזה אבל אני לא יודע אם הוא טוב והחלקים מתאימים אחד לשני. INTEL P4 2.8GHZ HT(לא פרסקות)( 1100ש"ח) לוח אם: ASUS P4C800 DELUXE(1180ש"ח) זכרון: SAMSUNG 2X256MB DDR 400 MHZ(600) דיסק קשיח: WD 80GB 7200RPM S-ATA 8MB(450) כרטיס מסך: GIGABYTE G-FORCE FX 5200 128 MB(411) מארז: RAIDMAX SCORPIO 868 SILVER 420 WATT (390) צורב: (180)SONY 52X32X52 כונן דיסקטים: ב50 ש"ח מה דעתכם על המפרט? אם יש לכם משהו יותר טוב להציע במחיר הזה אז אני פתוח להצעות

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום, הייתי רוצה לקבל חוות דעת על מחשב שבניתי. המחשב יהיה מחשב HTPC וישמש גם למשחקים, לא מתוכנן OC. המחשב יתחבר לטלוויזית HD Ready (1366*768( הייתי מעדיף שהמחשב יהיה שקט וקריר ככל הניתן. התקציב אומנם גדול יותר מהמחיר הסופי אבל אני לא רואה סיבה להשקיע במעבד או כרטיס מסך חזקים יותר. הנה המפרט: מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray ₪367 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE6300ay לוח אם ASUS P5KPL-CM ₪271 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31144 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪241 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-4-4-18 Fatal1ty ₪341 כמות:1 http://www.skypc…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?ביתי/מדיה עם חישובים קלים , בעיקר ויזואליזציה, קצת משחקים: CIV, TES SKYRIM א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 20" של DELL 1600X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by bini541,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני HD ו3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: bf3 prototype2 gta v ועוד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים אחד אני צריך לקנות עכשיו 23 או 24 אינץ והשני זאת הטלויזיה שלי 40 אינץ סמסונג 3D -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. מארז Silverstone PS03B ATX + מאוורר למארז CoolerMaster BLUE LED 14CM - 420ש"ח ספק כח CoolerMaster Extreame power plus 650W - 530ש"ח לוח אם INTEL DH67BL B3 H67 SATA3 USB3 DDR3 460ש"ח מעבד INTEL 1155 Core i5 Quad 2400, 3.1Ghz 6MB 855ש"ח זיכרון GeIL HS VALUE PLUS 4GB DDR3 1333Mhz 300ש"ח דיסק קשיח WB 1TERA SATA3 7200 32MB 380 ש"ח כ.מסך Nvidia EVGA GeForce 560GTX SuperOC 1024MB 1390 ש"ח צורב LG - DL 22X 40 ש"ח ללא מערכת הפעלה, כרטיס קול ורשת מובנים. סה"כ 4,340 ש"ח. משהו נראה לי קצת לא בסדר עם המחירים של הדברים ויש לי הרגשה שאני לא ממצא נכון את הסכום. אשמח לקבל חוות דעת מקצועית ועזרה. תודה מראש, נתי. נ.ב : המפרט נבנה באתר Ivory

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by elis02,

שלום. מחפש מפרט מחשב נייח במחיר מינימאלי ליצירת מוזיקה שיוכל להריץ את התוכנה Cubase pro 10.5 בצורה רציפה (ללא תקיעות). אשמח לעזרה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם, אני מחפשת לפטופ שישמש לי לניהול הקלטות - מחשב שאליו יתחבר ציוד ההקלטה - Audio Interface או המיקרופונים שמתחברים ביו אס בי, ואוכל להריץ עליו את תוכנת העריכה. מכיוון שאני רוצה להיות מסוגלת לקחת אותו לאולמות בהם אני מקליטה ולעבוד איתו שם חשוב לי שהוא לא יהיה לא כבד או גדול מידי. חשוב שהוא יהיה אמין: לא יקרוס באמצע הקלטה! יפעל במהירות טובה, ושתהיה לו בטרייה חזקה על מנת שיהיה אפשר לעבוד איתו גם אם אין חיבור זמין לחשמל. אני רוצה לשאול מה המפרט החשוב לי, ומה טווח המכירים למחשב כזה שהוא סביר (כמובן שמחפשת משהו שאוכל לעמוד בו גם כספית..). אודה מאוד לכל עזרה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by dtechno,

Athlon 64 3000+ (S-754) box K8NS (s754)gigabyte 512MB A-DATA xfx 6800GT 256MB DVI,TV 80GB SATA 2439 ATX MIDI PFC, usb מksp ב5000~

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב? גיימינג, משחקים כמו caeu, gta v, dota2, lol, עריכת וידאו בעיקר בווגאס 12 ועוד.. הרזולוציה של המסך שמתחבר למחשב היא 1920x1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך, נכון לעכשיו שמתי עין על מסך 24 אינצ' של del https://www.tms.co.il/product/14336 אעדיף שתפרידו בין המסך והמפרט (שהמפרט עצמו יהיה עד 4500) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 10, חשוב מאוד שיהיה שקט, שלא יתחמם יותר מידי וכו' 6. האם…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. היי חברים! אני צריך מפרט עד 4500 שח כולל מסך ורמקולים סבירים ככה ~200-250 שח. חיפשתי במפרטים המומלצים אבל אין שם לגיימר ב4500 אז פניתי לפורום

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Ran Ventura,

שלום, אני מעוניין למכור את המפרט הנ"ל כולל ציוד היקפי,ווינדוס 7 מותקן כולל אופיס. שאלתי היא כמה אפשרי לדרוש על כך. להלן המפרט: מעבד Intel® Core™2 Duo Processor E6320 (4M Cache, 1.86 GHz, 1066 MHz FSB זיכרון 2GB הארד דיסק 120GB כרטיס מסך RADEON 1950XT מארז GIGABYTE TRITON 180 BLACK CASING צורב DVD של LG ציוד היקפי: מקלדת מייקרוסופט ועכבר אופטי מייקרוסופט, מסך LCD סמסונג 17 אינץ', מערכת רמקולים creative sbs 2.1 370 תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by saarshai,

גם אני שובר ת'ראש עם כל ההיצע הזה, למרות שזה היה צריך להיות פשוט... חשוב לי (לפי סדר): 1. ביצועים - מעבד: החל מ-i5. זיכרון: החל מ-4GB, והחל מ-1000MHZ מהירות זיכרון (עדיף 1333). 2. רזולוציה גבוהה יחסית לגודל המסך (1300X700 לסביבות ה-12-13 אינץ', יותר אם המסך יותר גדול). רצוי גם מסך איכותי בכלל, מט אם אפשר. 3. זמן סוללה 3.5 שעות ומעלה, גם אם זה מצריך שדרוג סוללה. חשוב לציין - אם אתם מוצאים לי מסך 15 אינץ' ומעלה עם רזולוציה גבוהה במיוחד אז אפשר להתעלם מהדרישה לזמן סוללה ארוך. לא חשוב: 1. נפח דיסק קשיח. 2. כונן אופטי (אין צורך). 3. כרטיס גרפי (אבל כדאי שיהיה משהו קצת יותר משוכלל מהאינטגרייטד. לא למשחקים.) 4. ת'כלס, כל השאר. האם זה יותר מדי לבקש?! :-\

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by SweeT_EviL,

מהאתר של אינטל: האם זה אומר שאני לא יכול להפעיל סרטים שהורדתי מהאינטרנט דרך WIDI?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים