ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
http://www.buy2.co.il/o/4901c0f4-8667-4d60-8c51-20a8d6ba87d8 מבחינת הגודל וכל התנאים על פניו עונה לכל דרישותיי. השאלה שלי אם מחשב כזה מומלץ בגלל שהוא מחודש והאם המחיר שלו שווה את המוצר? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
hello and sorry that my hebrew isn't working at the moment lately i decided i need to replace my nearly useless machine with some new beast in my new piece i will need the whole computer, with burner, and a Screen (prefferably 24 inch) no need for mouse or keyboard, speakers or other i will need 8 Gigs ram, this is something im locked on since i will need to provide support and work with multiple systems at a time, also, 2 hard drives, prefferably 750Gigs each +, not 6** sizes because it will be harder to find a replacement, i plan to run a raid array, so please a MOBO that will support it and 2 identical drives. a decent quad core processor, obviously too for the virtual…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט בשביל דוד שלי, הוא רוצה מחשב לעבודה משרדית אינטרנט ומשחקים, המשחקים לא מהחדשים במיוחד כך שלא צריך משהו מוגזם, אם אפשר תמליצו לי על מפרט שיתן את התמורה הכי טובה לסכום שיושקע (לא מתוכנן OC). תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Amd Athlon T-Bird 1.44 MHz Asus A7V133 MotherBoard 512MB SDRAM 133MHz IBM Memory + 256 SDRAM 133MHz Micron Memory IBM 120GXP Vancouver 60GB 7200RPM WD Caviar 20GB 7200RPM WD Caviar 7200 hard drive WD1200JB 8MB Special Edition Drive Asus V8200 Deluxe NVIDIA GeForce3 64MB DDR Creative Sound Blaster Live Value 3COM 10/100 Network Card Asus X50 CD-Rom Drive PlexWriter 40/12/40A CD-RW CD-Writer Pioneer DV-117 16X40 DVD Drive MAG 786FD Monitor Microsoft Internet Keyboard Microsoft IntelliMouse Explorer USB Mouse Alcatel ADSL Modem With 1.5 ADSL Bezeq Conection ARCHOS Jukebox 20GB USB 2.0 Recorder HP DeskJet 640C Printer
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב כולל מסך שישמש לעבודה משרדית נטו (WORD,אינטרנט) ולצפיה בסרטים. דרושה תמיכה בUSB3. אשמח למפרט מחנות אמינה באיזור כפ"ס. תקציב בכותרת (כמובן שאפשר בפחות )
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב המקסימלי למחשב - בנתיים ללא חשוב השימושים, למה מיועד המחשב? (לסמן באדום) משחקי רשת/ משחקים כבדים/ עבודה משרדית/ עבודה גראפית/ קידוד וידאו/ מערכת HTPC/ אחר (נא לפרט) במידה שהמחשב מיועד למשחקים, נא לציין באילו משחקים תשחקו - GTA V, TOMB RAIDER וכל מה שהולך לצאת בשנים הבאות (בעיקרון אני רוצה לשחק על האיכות הכי טובה) במידה שהמחשב מיועד לתוכנות גראפיקה ועריכה, נא לציין באילו תוכנות תשתמשו - (אנא פרטו על השימושים שלכם ועל היעוד של המחשב בהרחבה על מנת שתהיה לנו אינדיקציה מתאימה) Overclock/אוברקלוק (ביצוע המהרה לרכיב מסויים במערכת) - לא האם מתוכנן אוברקלוק על המחשב החדש? במידה שכן, נא לציין על איזה חלק יבוצע אוברקלוק: (מעבד, כרטיס מסך וזיכרונות). ציוד היקפי - מהו גודל ו…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים. הוא מבקש מפרט למשחקים , הוא לא גיימר כבד , והמשחקים שהוא משחק בהם הם לא החדשים ביותר... הצעתי לו משהו בכיוון הזה : amd 3000 64 לוח אם לא יודע איזה , אבל הקצבתי לזה 600 שקל. samsung 793df A-Data 512 pc3200 WD 80gb 7200 8mb ATi 9600XT power color compucase 6919 + 300W Hec dvd lite on 48 16 הקצבתי 50 שקל למקלדת מעפנה 150 שקל לעכבר אופטי ממוצע. וזהו , סה"כ של כל זה , יצא לנו 5100 שקל בערך. יחד עם הובלה (אני ירכיב לו) זה יוצא נגיד 5200. עכשיו כמה דברים : הוא לא צריך צורב , רק די וי די. מעבד , נראה לי שהוא דיי נרתע מה איי אמ די 2800 , במיוחד בגלל שהוא פועל רק ב 1800 מגה הרץ. ואין לי כוח להסביר לו מה ההבדל , אז נשאר עם ה 3000. :] כרטיס קול פשוט ביותר שיש על הלוח אם.…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב נייח חדש ומתלבט בין שני מפרטים. השימוש שלי הוא לאינטרנט ולאופיס בלבד והמטרה היא שהמחשב יחזיק כ-4-5 שנים ברמת עבודה טובה ומהירה. שני המפרטים כוללים מעבד i3 והשאלה היא האם מעבד זה עם 4GB RAM מספיק לכ-4-5 שנים של עבודה טובה או ששווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולקנות מחשב עם מעבד i5? המפרט הראשון הוא של KSP במחיר 1420: https://ksp.co.il/?uin=18175 המפרט השני הוא מחנות פרטית שאינה רשת במחיר 1700 והשאלה היא אם יש לו יתרון על פני המפרט של KSP ששווה תוספת של 350 ש"ח: מארז MIDI-P4 ATX לוח אם ASUS H81 מעבד INTEL i3 4130 דיסק קשיח SATA 500G 1333MHZ כרטיס מסך מובנה כרטיס קול מובנה צורב LG DVD ספק 500W תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ללא דיסק קשיח ללא צורב dvd ללא מסך רק מארז וספק מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לפטופ 12-13 אינטש לאימי. המחשב אמור להיות לשימוש של סקייפ, אינטרנט, מיילים וכו'. לא יותר מזה. לכן אני מעוניין לקנות לה מחשב זול (לא צריך משהו חזק) אבל אמין. אין לי בעיה לקנות לה את המחשב בארצות הברית (שם הבנתי הרבה יותר זול). על איזה מחשב הייתם ממליצים? תודה,
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום למומחי הפורום, מבקש עזרה בבחירת מחשב נייד עבור תלמידת תיכון תודה מראש. . מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב: גלישה באיטרנט, אופיס, תכנות בסיסי, צפיה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS, VS CODE, WEB STORM, android studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש לפטופ בן כשנה וחצי של DELL (לא יודע איזה דגם, אם זה חשוב תגידו לי ואבדוק) והמסך התחיל לרצד לו בשבוע האחרון. אשמח להמלצה על מעבדה טובה בירושלים (גם במרכז תופס אבל עדיף ירושלים) שתוכל לסדר לו את הבעיה. והאם מישהו יודע כמה אמור לעלות תיקון שכזה ? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
[TABLE=width: 572, align: center] [TR] [TD]Description[/TD] [TD]Quantity[/TD] [TD]Total excluding .VAT[/TD] [/TR] [TR] [TD]Dell Optiplex™ 7010[/TD] [TD]1[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3][TABLE=width: 564, align: center] [TR] [TD]Base : [/TD] [TD]Intel® Q77 Express Chipset Up to 4 DIMM slots (2 for USFF); Non-ECC dual-channel 1600MHz DDR3 SDRAM, up to 16GB Integrated Intel® 82579LM Ethernet LAN 10/100/1000 4 External USB 3.0 ports (2 front, 2 rear) and 6 External USB 2.0 ports (2 front, 4 rear) and 2 Internal USB 2.0 (MT/DT only); 1 RJ-45; 1 Serial; 1 VGA; 2 DisplayPort; 2 PS/2 (MT/DT/SFF only); 2 Line-in (stereo/microphone), 2 Line-out (headphone/speaker), option…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של DELL מדגם STUDIO 1555 ואני רוצה להתקין עליו בשבוע הבא חלונות 7. (אני מתכוון להתקין עליו את חלונות 7 בגירסת: "Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x86.OEM.DVD-BIE" ,ששמעתי שהיא הכי מומלצת ובכלל טובה לניידים). אז השאלה שלי היא כזאת: האם יהיו לי את כל הדרייברים שאני צריך בכדי להישתמש בכל האפליקציות שבמחשב. *לפי מה שאמרו לי מספר אנשים ששאלתי אותם,חלונות 7 מעדכנת ומתקינה את כל הדרייברים הנחוצים למחשב בזמן ההתקנה של הווינדאוז,ובנוסף לכך במקרה שחסר איזה דריבר או שאין באפשרות הווינדאוז למצוא ולהתקין לי אותו, אני יוכל לקחת את הדיסק של הדרייברים שקיבלתי עם המחשב (כאמור הדרייברים הם של vista home premium) ולהתקין אותם בחלונות 7 והמחשב אכן יתקין לי אותם בלי שום בעיה. - האם…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב ביד, אבל לעומת ההבנה שלי במשחב אישי בניידים אני ממש לא מבין ולא יודע מה צריך ומה טוב. אי צריך את המחשב בשביל לראות סרטים, גלישה באינטרנט, עבודה בגרפיקה (פוטושופ, פריי אנד) וגם למשחקים, אני מעוניין גם בצורב די וי די. התקציב שלי הוא 6000 אך אני יכול לחרום 6500 אולי קצת יותר אבל עדיף 6000-6500. תודה מראש לכל אלה שינסו לעזור לי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הזה מה אפשר לשנות להוסיף או להוריד מה נחוץ ומה לא?????? אשמח לרעיונות נוספים... המסך נישאר ASUS לא מתפשר !!!!! מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤978 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤451 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤291 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤559 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X4096-6400C5 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤919 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4856DD מארז ללא ספק COOLER MASTER 690…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב די ישן שקניתי לפני כמה שנים. לאחרונה התחלתי ליצור מוזיקה והוא דיי נתקע לי בפרויקטים גדולים. הסתכלתי בדרישות של התוכנה והם רושמים לקנות את המעבד המהיר ביותר לליבה בודדת שיש לו מעל שמונה ליבות שהתקציב מאפשר. לפעמים אני גם משחק במחשב אבל לזה החומרה הנוכחית מספיקה לי. המפרט הוא: i5-6500 GA-B150M-HD3 16GB DDR4 - 1 stick Antec VP-500 Bloody Tiger A40 GTX 1060 6GB התקציב שלי לשדרוג הוא בין 1600 ל 2500 בקצה הממש עליון (רק אם באמת נותן יותר ערך) אני מניח שאצטרך לשדרג את כל השילוש ולא רק את המעבד
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי מחשב לפני כשנה וחצי לפי מפרט שהביאו לי כאן ואני רוצה לשפר את הביצועים שלו במשחקים. זה המפרט: [TABLE=width: 98%] [TR=bgcolor: white] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]C3470T[/TD] [TD=width: 55%]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪889[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]E41759-002[/TD] [TD=width: 55%]Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪44[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]MB75MAE33[/TD] [TD=width:…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט הנדסאי תכנה בתל אביב לקראת סמסטר ב' הקרב ובא, וכנראה שאצטרך מחשב נייד בשביל הנוחות. התקציב נע בין 2500 ל 3000, והקריטריונים להלן. אגב, למישהו יש מושג אם אמורים לצאת לשוק מחשבים חדשים בקרוב? ואם כן מתי? תודה לכל העוזרים * מטרות המחשב - Visual Studio ואולי איזושהי תכנת Java בהמשך, Visual Basic, צפייה בסרטים * גודל המסך - עדיף כמה שיותר קטן, אבל ממה שהבנתי numpad נמצא רק ב15.6" ומעלה אז שיהי כן. עדיפות ברורה למסך מאט * רזולוציית המסך - כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - numpad נדרש * משקל רצוי - הכי קרוב שאפשר ל2 ק"ג, אם אפשר פחות - מה טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא ממש חשוב, אבל שלא ייכבה אחרי שעה עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוח…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה ?? יש לי בעיה מוזרה במחשב הנייד , אני מפעיל אותו הנורה שאמורה להידלק כשהוא נדלק היא נדלקת , אבל חוץ מזה כלום , כאילו שאין מתח המאורר של המעבד לא נדלק , מסך לא נדלק , CD ROM לא מגיב כאילו שאין חשמל .... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
<blockquote> האם כדאי לי לקנות אותו? מפרט המחשב: asus zenbook ux32vd r3001v קישור למפרט באתר אחר:http://www.ksp.co.il/?uin=16688 מחיר: 5280 שימושים: אינטרנט, משחקים על איכות נמוכה וחשוב לי שהוא קל ודק וגם עיצוב יפה הערות: תודה לעוזרים </blockquote>
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב! אני מחפש בשביל חבר שלי מחשב למשחקים לא אכפת לא איזה חברה המעבד לא לאובר קלוק ולא מארז מושקע. המחיר הוא רוצה בין 5000 - 6000 בתודה מראש פני הארדווי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עריכה יחסית חובבנית, תוכנות בסדר גודל של פינקל 14 (המחשב לא בישבילי, מיועד לחבר קרוב) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בייתי בעיקר התחביב הוא עריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחקים במחשקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה 1080*1920 -לאילו הגד…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מה שהצלחתי להוציא ב2800 ש''ח: מעבד- Core 2 Duo E7300, 1066Mhz, s775, 3MB לוח אם-EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI- GIGABYTE זיכרון- 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel DDR II 800Mhz כרטיס מסך- GIGABYTE 9600GT 512MB Silent HeatPipe GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E הארד דיסק- Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב- DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE LG לא יודע לגבי מארז, לא מבין בזה (מה זה חשוב בכלל?) מה לגבי ספק כוח וכרטיס קול? הם מובנים בדרך כלל? אגב, המחשב מיועד למשחקים כבדים! מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-