ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
מטרת המחשב תהיה תכנות וקומפילציה של דברים שלעיתים יהיו כבדים, כתיבת עבודות וגלישה. אולי גם צפייה בסרטים באיכות HD. מסך בגודל 14-15.6 אינטש יתאים, לכיוןן ה15.6 דרוש שטח עבודה גדול, כמו כן שלא יכאבו העיניים אחרי שימוש ממושך. משקל נמוך חשוב אבל לא באופן מוגזם, אני דיי בטוח שאוכל להסתדר על לפטופ במשקל בינוני. זמן סוללה ארוך לא נדרש. שמעתי שSSD הוא מצוין, אני לא מבין בזה ולכן אתן יד חופשית. הכי חשוב - מהירות כמה שיותר גבוהה ו0 תקיעות. אין לי צורך במערכת הפעלה\רישיון למערכת הפעלה. אני לא משחק ולא הולך לשחק במחשב. בשורה התחתונה, אני מעוניין בשימוש חלק וכמה שיותר מהיר עם 0 תקיעות. מעדיף מעבד i7 אם זה מה שיעזור למטרה הזו. כמובן דגמי סמסונג שנמכרים בארץ בלבד.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם.... לי נמאס מהמחשב שלי.... ישן מאוד וצריך חדש. התקציב: 6000 ש"ח לא צריך שום צייוד עם המחשב ( מסך,מקלדות,עכבר וכו...) בלי OC אני חושב שעדיך שזה יהיה מעבד של אינטל... כי אני ממש אוהב אותם... המחשב מיועד בעיקר למשחקים. אני צריך המלצה גם איפה כדי לקנות. תודה לעוזרים ועם יש עוד שאלות אפשר לשאול אותי
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
*התקנתי דרייבר של הכרטיס מסך, הדגם שלי הוא (u400 pro -12p) עכשיו, אני רואה בכרטיס מסך Mobile intel 965express chipset family... כשבעצם בדגם שלי אמור להיות GMA X3100. ה-965 זה אולי שם שקול או משהו? או שקיבלתי משהו מסריח במחשב? =\ *אני רוצה לחבר את המחשב דרך הכבל של המודם שאני משתמש בנייח. הורדתי כיביכול את כל הדרייברים מאתר טושיבה, אך עדיין, אין שום זיהוי כאשר אני מחבר למחשב. ובעיה נוספת שאני לא יודע למה היא קשורה, אני נכנס לאתר ADOBE להתקנת FLASH PLAYER, ועם הכניסה לעמוד ה-FP אני מקבל הודעה מאוד מעודדות: "המערכת שלך לא נתמכת בפלאש פלייר" *שאלה נוספת שנזכרתי בה עכשיו, עברית. התקנתי מקלדת עברית בוויסטה, אך יש תמיכה מאוד דלה בפונטים העבריים, ב-FF לדוגמא אני מקבל מין פונט מוז…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה אין לי תקציב אבל אני רוצה שתבנו לי אותו,אני רוצה שמחשב יהיה לא חזק מידי ולא חלש מידי(עקב התקציב הלא מוגדר) ,מחשב שיעיף לי משחקים כמו דום 3 החדש ופיר,זכרון על זה אין פשרות ג'יגה לפחות(אני לא כלכך מבין בטכנלוגיות DDR DDR2 וכ'ו),מעבד של AMD הסדרה של הליבה הכפולה ושיהיה חזק,לוח אם שיהיה מבוסס על מהירות וביצועים נטו ולעתיד שיהיה לאוברקלוקינג,כרטיס קול איכותי,כי אני שומע מוזיקה,רואה סרטים ומשחק משחקים דיסק קשיח ענק ואני מדבר ענק איזה 250 ג'יגה(שיהיה בסטה 2,אני לא יודע אם זה יותר איכותי מהשאר) צורב DVD בעל הטכנולוגיה של בלו לייר וכו' כרטיס מסך מהסדרות הבינוניות ואם יש 256 זכרון שלו אז בכיף..כל זה ושאר הדברים אם שכחתי,יהיו בלי מסך תשתדלו לבנות לי מחשב סבבה כזה שיספיק ל…
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1300 חריגה עד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, Office, Matlab, R 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים המפרט הבא: i5 4460 Asrock B85m pro3 hyperX 16gb DDR3 EVGA GTX 1070 ti Sandisk SSD plus 120gb Sandisk SSD plus 240gb WD blue 1T Antec NeoEco Modular 550W Fractal design core 1500 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רלוונטי …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לבוניי מפרטים אני רוצה מחשב חזק במיוחד למטרת משחקים כבדים סרטים וכו.... (לא צריך כרטיס קול או משהו) אני לא צריך שום ציוד היקפי יש לי מסך 24" תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש את עזרתכם וחוות הדעת שלכם על מפרט לפני ביצוע רכישה. קודם כל אמלא את השאלון שתבינו מה חיפשתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? -3000 (ללא מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -חרגתי ב-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -לא מיועד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -לא משהו ספציפי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -מופיע במפרט -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברה מעוניין לקנות מחשב חדש כולל מסך בסכום של עד 6,000 ש"ח בעדיפות בפחות. - לא ניתן לחרוג. ציוד היקפי - מסך חובה. אם נשאר כסף אז גם עכבר ומקלדת. יתכן אוברקלוק בעתיד. ללא מערכת הפעלה. אם ניתן אז SATA 3 וUSB 3 מארז לא חשוב - העיקר שיהיה מספיק מקום ומאוורר ומקום נוח לדיסקים. שישאר מקום להרחבת זיכרון ודיסקים בהמשך. חשוב מאד - INTEL בלבד. תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח ללא אוזניות, 3000 ש"ח כולל אוזניות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לא להתפשר על איכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, גלישה באינטרנט עם אופציה לשדרוגים עתידיים לשימושים דרשניים יותר כמו גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן ! אני צריך מפרט למחשב חדש עד 6000 שקל (לא יותר) לא כולל מסך, מארז, וציוד נלווה (מקלדת, עכבר, רמקולים). המחשב מיועד בעיקר למשחקים, אבל אני נותן יותר עדיפות לחלקים האחרים מאשר לכרטיס מסך (בגלל שבקרוב יצאו הכרטיסים החדשים וחבל לזרוק סכום גדול של כסף). אני לא מבצע OC משוגעים אבל בהחלט יש אפשרות שאני ישתמש בזה בעתיד. תודה רבה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות בשבועות הקרובים מחשב חדש. רציתי לשאול כמה שאלות. תראו את ההצעה שקיבלתי תגידו אם זה שווה: מעבד - 3000 64 AMD זכרון - 512 לוח אם - ABIT MAX 3 כרטיס מסך - ATI 9200 128. אני לא מכיר את הכרטיס הזה. הוא יותר טוב מג'יפורס fx 5002? דיסק קשיח - W.D HDD GIGA 80 סידירום - CDROM 52 צורב סוני - CDR-W 52+32+52 כונן דיסקטים - 144 מארז 3\45 כל זה במחיר של 3870 שקל. אתם יכולים להגיד לי כמה זה צריך לעלות?. דרך אגב אני מעדיף שתתנו לי מפרט של מחשב מקצועי יותר ומה שאתם הייתם לוקחים, כאילו אתם מרכיבים לי מחשב ותגידו לי כמה זה צריך לעלות שאני יגיד לו אני רוצה את זה!. תודה לכולם וערב טוב!
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זוהי הצעת מחיר שהציעו לאח של חברה של אח שלי מסובך, בקיצור, רציתי לדעת אם הוא נורמלי או לא. Intel d c 3.0 ghz זיכרון : 667 512*2 kingston Asus Intel 945 Asroek 80GB SATA2 DVDRW Sony *18 Case 500w אין יותר מידע על הרכיבים. המחיר הוא 2300 ש"ח
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים. הוא מבקש מפרט למשחקים , הוא לא גיימר כבד , והמשחקים שהוא משחק בהם הם לא החדשים ביותר... הצעתי לו משהו בכיוון הזה : amd 3000 64 לוח אם לא יודע איזה , אבל הקצבתי לזה 600 שקל. samsung 793df A-Data 512 pc3200 WD 80gb 7200 8mb ATi 9600XT power color compucase 6919 + 300W Hec dvd lite on 48 16 הקצבתי 50 שקל למקלדת מעפנה 150 שקל לעכבר אופטי ממוצע. וזהו , סה"כ של כל זה , יצא לנו 5100 שקל בערך. יחד עם הובלה (אני ירכיב לו) זה יוצא נגיד 5200. עכשיו כמה דברים : הוא לא צריך צורב , רק די וי די. מעבד , נראה לי שהוא דיי נרתע מה איי אמ די 2800 , במיוחד בגלל שהוא פועל רק ב 1800 מגה הרץ. ואין לי כוח להסביר לו מה ההבדל , אז נשאר עם ה 3000. :] כרטיס קול פשוט ביותר שיש על הלוח אם.…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, קניתי בבלאק פריידי כ. מסך חדש וגיליתי שלספק הנוכחי שלי אין חיבור PCIE של 8 פינים, אלא רק 2 של 6. הספק הוא HX620, שנקנה לפני כ-7-8 שנים. בפועל יש לו מסילת 12V אחת של 48A, אז חשבתי לקנות מתאם של 6 פינים ל8 פינים, אבל נראה שמפחדים מהמתאמים האלה נורא ולא הצלחתי למצוא מתאם כזה בשום חנות אינטרנטית בארץ. העובדה שלא מצאתי מחבר כזה באתרים והתגובות של "תראה, זה עובד, אבל לפעמים הכבלים האלה מתחממים יותר מידי ונמסים", גרמו לי לחשוב שאולי כדאי להביא ספק חדש וזהו (עוד הוצאה ). הרכיבים העיקריים במפרט הם: i7-8700k GTX 1080 SSD + 2HDDs מאוורר 230mm + 3x120mm ממה שראיתי במפרטים שפורסמו פה יש את ה TX650m, הRM5…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום שלום, הכותרת מספרת רבות, העדפה ל-A64 =)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום. לאחרונה המחשב הנייד שלי החליט שהוא שובק חיים והפסיק לעבוד במכה אחת, ועכשיו אני תקוע בלי מחשב. אז ככה: אני מחפש מחשב נייד 15.6 אינץ' שיהיה טוב לפעולות פשוטות כמו עבודה עם מסמכים וסרטים, אבל שגם יהיה טוב למשחקים וכל מיני. התקציב שלי הוא עד 4000 ש"ח, עם חריגה קלה במקרה ו עד 4200 ש"ח. אני כבר ממזמן הפסקתי להתעדכן בעולם המחשבים ככה שכבר אין לי מושג מה שווה ומה לא, ככה שאין לי מושג מה כדאיפעולות פשוטות כמו עבודה עם מסמכים וסרטים, אבל שגם יהיה טוב למשחקים וכו'. בנוגע למערכת ההפעלה אני רוצה לנסות Windows 8 כי הבנתי שהוא די טוב ויש לו מלא דברים שאין ל-7. תודה רבה לכל מי שיעזור.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד Intel e6750 2.66 core2duo 1333mhz 4m נקנה בתאריך 18.12.2007 זיכרון DDR2 1gb 800mhz cl5 twister twinmos שני יחידות נקנה בתאריך 18.12.2007 עוד יחידה של ג'יגה אחד נוספה יותר מאוחר arctic cooling freezer 7 pro lga775 נקנה בתאריך 19.10.2008 דיסק קשיח wd6400aaks נקנה בתאריך 10.5.2009 תודה והמשך ערב מהנה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין בנייד לגיימינג, לא משנה הגודל והמשקל.. עדיף כמה שיותר גדול.. התקציב הוא עד 5700 שקל.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עריכה , אינטרנט מוזיקה וסרטים , מחשב אישי , לא יותר מידי משחקים כבדים אם בכלל. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה , צפיפות פיקסלים מקסימלית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה * משקל רצוי? שיהיה דקיק וקליל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יותר מ6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI , VGA * Bluetooth ? לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb לא משנה הסוג * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?ASUS , SAMSUNG , DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : HDMI , VGA רזולוצייה גבוהה ביותר , מסך חד , שקט שלא ירעיש , שיהיה כס…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סך הכל הייתי עושה את המפרט בעצמי הבעיה שהם לא רוצים לעשות OC אז זה משנה די הרבה - למשל אי אפשר קלחת 6300 כי במצב הרגיל הוא פשוט חלש מידי וכו' אז אני צריך עזרה בהתאם...
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הזה מה אפשר לשנות להוסיף או להוריד מה נחוץ ומה לא?????? אשמח לרעיונות נוספים... המסך נישאר ASUS לא מתפשר !!!!! מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤978 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤451 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤291 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤559 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X4096-6400C5 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤919 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4856DD מארז ללא ספק COOLER MASTER 690…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מארז ATX כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות מעבד -DUAL CORE AM2 4200 לוח אם MSI K9N NEO FULL ATX FULL ATX 550 NVIDIA יתרון חשוב - צ'יפסט כרטיס קול 7.1 ( 8ערוצים) כרטיס רשת 1G דיסק קשיח 160GB SATA1&2 7200 RPM 8MB (WD,MAXTOR,HITACHI) זיכרון פנימי 1024 DUAL DDR II 667MHz כונן אופטי צורב /LG/NEC X 18 DVD כרטיס מסך בנפרד מלוח האם !!! Nvidia GeForce 7100GS UPTO 512M המחשב כולל גם: מקלדת + עכבר גלילה+רמקולים עגולים כוללים כפתור 3D מטרותת המחשב לשימוש בייתי, קצת משחקים,קצת פוטושופ,קצת הורדות... וכו'.. סה"כ כולל משלוח: ¤2,265 [glow=red,2,300]אשמח לתגובות בהקדם [/glow]
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ואין בו כרטיס רשת, מה זה אומר?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, דרוש מיפרט מחשב המיועד למשחקים בלבד. אין צורך במסך. למחשב יהיה מחובר מסך בגודל 22/24 . אין צורך בציוד מקיף. שקט חשוב, שלא יהיה סופר שקט אבל שלא יהיה טרקטור בחדר. אין צורך באיזה מארז יפה, משהו פשוט ופרקטי. אין צורך לכלול במחיר את ההרכבה של המחשב. חייב להיות INTEL. אם חייב לעלות לכיוון ה-4K, אפשרי, אבל מעדיף ב-3.5 . תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-