ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,381 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ פרנסה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היי יש לי לפטופ ואני רוצה לדעת אם הוא יכול להריץ משחקים. ואם הוא יכול להריץ את באטלפילד 4 על מדיום. מעבד intel core i7 4700MQ 2.4-3.4ghz דור רביעי כרטיס מסך Nvidia GeForce GT 740M 2GB זיכרון ראם 8GB DDR3 דיסק קשיח 1000GB זהו בערך הוא פועל על WIN 8 64BIT. הוא יכול להריץ? ומשחקים אחרים? (BTTLEFIELD ;COD GHOSTE)
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
1) מעוניין לרכוש את המחשב בארץ. למרות שיש סיכוי שאוכל להביא את מחשב מארצות הברית. סבא שלי טס לשם שבוע הבא. ככה שאפשר להביא מחשבים מומלצים שקיימים שם. * מטרות - קצת משחקים, סרטים, עריכה מקצועית של תמונות - לכן המסך הוא הדבר הכי חשוב לי במחשב. * עד 15.6 אינצ' * רזולוציה כמה שיותר גבוה. אני רוצה שהמסך יהיה איכותי לצורך עריכת תמונות. יש משהו שמשתווה לretina של mac? * עדיפות למשקל כמה שיותר קל ולא כבד. * זמן סוללה ממוצע כזה * יציאות סטנדרטיות. כולל HDMI * שיהיה כונן SSD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיפות שכן. לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS או SAMSUNG * מבקש שהמחשב יכלול את מעבדי הhaswell החדשים. ולא …
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד זה והוא בעל 2GB זכרון (לא רשום לי בEVEREST איזה דגם בדיוק) אני רוצה להרחיב ל4GB (בפועל יהיה 3.25) אבל אני לא יודע איזה דגם לקנות.. מה שאני יודע שצריך 2 של 2GB ואם אפשר קישור למוכר בEBAY זה יהיה נהדר! תודה רבה והמשך יום טוב (:
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, לימודים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6'' * משקל רצוי? 2.5 קילו ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מינימום שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? מעדיף עם VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500GB HDD * כונן אופטי? עדיף בלי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף אך לא חייב אם המחיר נמוך יותר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בימים האחרונים אני קורא הרבה פה בפורום ובפורומים אחרים על מחשבים ניידים שונים. הגעתי לכמה מחשבים שביניהם אני מתלבט. 1. Dell Vostro 3560 VM-RD33-6445 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12371 2. Samsung NP370R5E-S01IL http://www.naya…
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום , אני סטודנט ללימודי IT (נמצא בחו"ל) אני צריך את המחשב לצורך ביצוע הדמיות דרך VMWARE של שרת וקליינט ואני אצטרך להרים לפחות שני שרתים ושני קליינטים לדמות רשת בנוסף בשעות הפנאי גיימינג 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000$ דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -20 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -לימודי IT וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -כבד - vmware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -גם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המ…
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט מחשב ב4000 ש"ח לחבר , עבודה משרדית , עיצוב , אנימציה ממוחשבת , שיפעל מהר וCounter-Strike : Source. כולל מסך! אשמח למפרט הטוב ביותר מבוסס אינטל C2D טוב , ניתן לחרוג במעט. אני מעדיף גם את המסך VP930 משום שהוא הכי טוב למחיר שלו לעבודה ממושכת מאשר פאנל TN. ללא ציוד הקיפי... רק מסך. תודה והמשך יום נעים.
-
- 19 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, בנית מחשב שנועד למשחקים כבדים ולצפייה בסרטים וכדומה רציתי לדעת מה אתם אומרים על המפרט הבא : מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 Box ¤1560 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9450 לוח אם ASUS P5KC ¤637 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31102 כונן קשיח Western Digital WD2500YS 250GB SATA2 16MB ¤328 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500YS כונן קשיח Western Digital WD2500YS 250GB SATA2 16MB ¤328 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500YS זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 DHX ¤675 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X4096-6400C4DHX כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX9800GTX 512MB PCIe ¤1585 כמות:1 http://skypc.co…
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שאתם חושבים העיקר שלא יהיה חריגה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש ממש ממש שווה וכדאי וכו' אז תחרגו, אני אנסה להשלים אותו, כל סכום. 2. מה שימושי המחשב (? משחקים כבדים, כל דבר חדש שיוצא אני משחק, סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. כשיוצא משחק אני משחק, זה תלוי בתדירות יציאת המשחקים, אם היה יוצא כל יום אז יום-יום ^^. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3, GTAV, SKYRIM, BF3 , כל משחק עתידי חדש שעתיד לצאת כמו MAX PAYNE 3 , DIABLO3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המס…
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
זה המפרט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=560&CatCode=315 מאיץ גרפי Intel Media Accelerator X3000 האם אפשר בדוחק להשתמש איתו בפרימייר? להתקין עליו vista home עדיף? (מאשר פרימיום) עדיף לשדרג לאחד מאלו: T7250 , T7500 בפלטפורמת Santa-Rosa לביצועים מהירים יותר chipset intel 965PM ? או שגם INTEL CORE 2 DUO T5250 מספיק טוב? ובאופן כללי האם הוא שווה? אני בעיקר כותב וגולש איתו, אולי קצת משחקים ועריכה.... תודה רבה לעונים
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
לנובו לא מוכנים לשלוח לי T410 דרך mustop, ואין מצב אחרי שראיתי את המחירים בחו"ל, שאשלם משהו דומה בארץ על מוצר נחות יותר משמעותית, לכן מחפש נייד קל משקל לצרכים בסיסיים. מסך מבריק הוא סיוט בסביבה מוארת, לכן מחפש מסך מט, בעל רזולוציה לא נמוכה מ-1280*800 (או משהו דומה). כמו כן, שיהיה קל משקל (עד 2KG), עם זמן סוללה בינוני+, 4GB, ומעבד חזק יותר מ-ATOM יהווה יתרון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
הי, ברצוני לרכוש מחשב חדש לילד. המטרה של המחשב זה בעיקר למטרת משחקים. יש לו כבר מסך 22 אינץ תומך FHD ומערכת רמקולים. אין צורך גם בצורב dvd או כונן. אני מתכנן לעשות לו oc איכותי וחזק עם קירורי האוויר הטובים ביותר שיש. אפשר לחרוג קצת במחיר. תודה רבה לעוזרים . ניסיתי לבנות לו מפרט משלי , מה דעתכם ? כמות. מוצרים סה"כ 1 Corsair VX Series 450W PSU Model 450VXEU 420 ש"ח 1 Cooler Master CM 690 431 ש"ח 1 Gigabyte GA-EP43-DS3 Intel® P43 Express Chipset LGA 775 445 ש"ח 1 Sapphire ATI Radeon 4870 1Gb DDR5 Retail Model S4871GD5 920 ש"ח 1 Western Digital 1000GB (1TB) 3.5 32MB Buffer SATA II WD10EADS 430 ש"ח 1 OCZ DDR2 4GB 800MHz CL5 Fatal1ty Edition Dual Channe…
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לבית שמיועד לשימוש בסיסי של גלישה באינטרנט ואופיס. בהתבסס על המפרט המומלץ למחשב ביתי מתקדם יצרתי את המפרט הבא ואשמח לשמוע את חוות דעתכם. מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i3 6100 3.7Ghz 3MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H110M-PLUS D3 LGA1151, Intel H110, DDR3, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זכרון למחשב Kingston ValueRAM 8GB DDR3 1600Mhz CL11 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1 צורבי DVD: צורב פנימי Asus DRW-24F1MT DVD±RW x24 Black Sata OEM 1 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי Antec 300W …
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום , אני צריך סוללה מקורית של לנובו 4 או 6 תאים. איפה הכי טוב לקנות? אני מחיפה... תודה!
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט(עבודה)* וקצת משחקים כמו FIFA2004 הייתי מעדיף שיהיה מעבד אינטל(ככה גיסי רוצה) המון תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, נכון להיום יש לי מחשב בן 7 שנים - מפרט שלו: לוח אם גיגבייט DS4 P35 מעבד אינטל E6750 זיכרון DDR2 800 MHZ 4X2GB כרטיס מסך G-force 8800GTS הרדיסק חצי טרה סטה 2 משמש בעיקר לתוכנות גרפיות לעיצוב פנים - סקצ'אפ ואוטוקד. שימש בעבר למשחקים - עברתי לסוני נשרף לי לוח אם.. חשבתי כבר על הדרך לשדרג מעבד וזיכרון - או לקנות מחשב חדש.. או שאולי בשביל השימוש שלי כדאי פשוט לקנות לוח? אשמח להמלצה והכוונה - תקציב שלי לא בשמיים. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
Enermax FS-710B Black Case (P/S not included) 4x5.25,
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). * גודל המסך? "13-14 * משקל רצוי? הכי קל שאפשר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שוב, כמה שיותר במסגרת התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חובה, עדיף. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה איזה, אפילו 320 יספיק. * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בגדול אני צריך מחשב לעבודה רגילה, לא משחקים, אופיס ואינטרנט. הדגש הוא על משקל ולא לעבור את ה "14. תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניינת לקנות מחשב לסטודיו פילאטיס שנפתח בקרוב. דרישות המחשב הן שיעבוד כמו שצריך(לא איטי), שיריץ אינטרנט ואת התוכנה של הסטודיו. בנוסף לכך, במהלך כל השיעורים אפעיל מוזיקה במחשב... כך שבגדול הוא אמור להריץ את תוכנת הסטודיו, אינטרנט ומוזיקה. אלה הדרישות העיקריות וחוץ מזה לא יעשה שום שימוש במחשב. לגבי המחיר- בגדול אין טווח מחירים.. הכי זול שאפשר ושיהיה מחשב לצרכים האלה. שיחזיק לתקופה. המקסימום הוא 3000 אבל לדעתי זה אמור להיות פחות. מה עדיף? מחשב נייד או נייח??? אין בעיה של מקום, והמחשב לא יצא מהסטודיו גם ככה. הנייחים יותר חזקים לא? וזולים יותר? אשמח לעזרתכם בהרכבת מחשב שיחזיק לשנים הקרובות לצרכים הבסיסיים הללו.
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך קצת, תכננתי באיזור ה3 ואחרוג עד 3.5 במקרה הכי גבוה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 3.5 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MP3,GTA V - הכי כבדים שיש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
Hello, I'm looking to purchase a new PC. I'll be using virtualization, and so a substantial portion of the budget is dedicated for processing capabilities and storage. I'd also like an adequate mid-range GPU, but that's a lesser priority. I won't be needing any peripherals. Essentially, RAM ~ CPU > HDD > GPU > * Thanks a lot in advance!
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה ברכישת מחשב נייד לתלמיד. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מה גודל מסך? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?…
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום אני מתעניין ברכישת מחדש נייד, משהו בכיוון של IBM R50E-URJ0J8IM זה המפרט שלו : מעבד: Intel 735 P-M 1.7Ghz/2MB cache מסך: 15" TFT 1024x768 זיכרון 512MB עד 2GB דיסק קשיח - 60GB מהיר (5400 RPM) כונן - Multi Burner DVD-Writer Combo X2/X24/X24/X24/X8קבוע (צורב DVD) לא כולל כונן 1.44" משקל נשיאה: 3Kg לא נתמך ע"י port replicator בטרייה: 4 שעות, מודם 56K / כרטיס רשת 10/100 מובנים , כרטיס אלחוטי מובנה Wi-Fi 802.11b/g זיכרון מסך: (-64MB32-Intel Extreme 2 graphics (shared יציאות: 2 x USB 2.0 , parallel , external display, mic., st. speakers מערכת הפעלה: Windows XP Home אחריות בינלאומית: שנה מחירו הכי זול בחנויות של המחשב הוא 6300 שח, אפשר לזכות במכרז בדגם זה ב 5000 שח. …
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב כולל מסך ללימודים ביניהם גרפיקה (עריכת תמונות לא וידאו) תכנות ורשתות ואני מקווה שיהיה שקט כמה שאפשר. ללא גיימינג בכלל אבל אני מתכוון לראות סרטים (HD) מדי פעם ככה שכדאי שלמסך יהיה רזוולציה מתאימה (1920*1080) 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח אני אשמח לחסוך אבל גם חריגה של 500 שקל תהיה בסדר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מיועד ללימודים. למשל תכנות-VS2010 גרפיקה-photoshop ורשתות-3 מכונות וירטואליות שרת server 2008 ו-2 windows 7 כקליינטים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)…
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
רוצה המלצה למחשב שקט שלא יפריע לישון דלוק ללא הפסקה. המחיר בין 5000 ל 7000 שקל ללא מסך, האם יש כרטיס מסך לא רע עם קירור פסיבי ? איזה מארז ?שמעתי ש פ180 מעולה, אבל האם מארז יותר זול יתן תוצאות רעש בהבדל משמעותי(רוצה מספר אפשריות) איזה מאוורר למעבד שקט ביותר ומומלץ איזה ספק כוח?
-
- 14 תגובות
- 994 צפיות
-