עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eddieV,

מחשב לאנימציה פוטושופ ומשחקים עד ( פחות עדיפות למשחקים)5500 שיהיה אינטל בלי אוברקולוקינג רק מחשב בלי מקלדת מסך וכו...

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  2. Started by 00Amir,

אני מחפש מפרט הכי זול למטרת ניסויים, ככה שאם ישרף לי רכיב אני לא אבכה מה שחשוב זה שיהיה מעבד AMD כזה שאפשר לפתוח לו ליבה +ל.אם תואם , קירור למעבד הכי פשוט בעל מאוורר 120ממ. כרטיס מסך זול אבל שיהיה לו אפשרות ניתור טמפ' (לא כולם מראים) זיכרון מינימלי , ללא HDD , ללא מארז . המטרה של המחשב תהיה רק להריץ מבחנים על המעבד והכרטיס גרפי ולכן חשוב ניתור טמפ'.. ספק לא צריך - יש לי 400W . תודה

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  3. Started by moshe_5,

אני רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה לי בעיקר לגלישה באינטרנט, שמיעת שירים, קצת word ומשחקים, מחשב נייד בסיסי. (הוא ישמש לי כמחשב שני בבית) ראיתי את המחשב הנייד הזה http://www.getit.co.il/Prod/64241/#descriptionDiv (במחיר של 1590 ש"ח ולא 1690) ואני לא כל כך מבין במחשבים ניידים ובמפרט אז אתם יכולים להגיד לי אם זה מחשב טוב? הוא יכול לספק את הצרכים שלי? עם הידע הבסיסי שלי אני שם לב שהמעבד לא משהו ואני לא רוצה מחשב נייד שיקח לו על כל פעולה שעה.. אם לא אז על איזה מחשב נייד אתם הייתם ממליצים בסביבות אותו מחיר? תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 23 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכ…

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  5. דרישות מהמחשב הם אופיס, אינטרנט, סרטים ושיהיה נוח להקלדה חשוב שיהיה קל ועם סוללה טובה מסך 13-14 אינצ' וכמובן היות ונקנה בחו"ל אז גם אחריות בינ"ל הכיוון הכללי זה לרכוש את המק בוק איר שעולה 1700$ עם מעבד 2.3 ו 4G זכרון הבנתי שיש מחשבים "משתלמים" יותר מבחינת עלות תועלת אשמח להצעות על מחשבים דומים או לחיזוקים שהמק בוק איר הוא קנייה טובה

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  6. כשפתחתי את ההגדרות של החומרה במחשב , רשום דירקט 10.1 אז מה קורה פה ?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  7. אהלן. אני מחפש מחשב לגיסי. רשימת הדרישות לא מטורפת - זה מחשב לגלישה באינטרנט, כתיבת מסמכים וצפייה בסרטים דרך חיבור HDMI. אני המלצתי לו על אחד מהמחשבים הבאים של חברת DELL: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5110 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN50102G אבל הוא טוען שיש הטוענים שיש בעיה עם היבואן בארץ והמליצו לו ללכת על מחשב של HP, בזמנו לעומת זאת, כשאני קניתי את הנייד שלי, אמרו לי להתרחק מHP בדיוק מאותה בעיית יבואן. אנשים, אנא עזרו לי לפתור את חידת האמינות בחברות. אם חברת HP לא בעייתית במתן שירות, הרי שהמחשב הזה גם עומד בתנאים ויותר משתלם כספית: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7741574 שאלה קטנה בנוסף: האם יש שינוי משמעו…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני רוצה לקנות מחשב המאפשר ניידות(לא כבד יותר מדי) זמן סוללה טוב ומעלה שלא מתחממת יותר מדיי מעבד כפול ליבה I-5 זכרון של לפחות 4GB כונן קשיח של 500GB או יותר מסך מט(ניידות) מאיץ גראפי מספיק חזק לתוכנות עיצוב(כיוון שהסיכוי ללמוד השנה אדריכלות גבוהה) נוח לשימוש- ממשק, תפעול ובנייה איכותית סביבות 4000-5000 ש"ח, אני גמישה עם המחיר! אני מאוד מתלבטת בין דגם הvosto 3550 שעונה לי כמעט על רוב הצרכים מלבד העובדה שהכרטיס הגראפי שלו הוא HD3000 עד ATI6630 ואין תאופציה לשדרג לNVIDIA..לשם העלאת תוכנות גראפיות יותר כבדות ואין לי מושג לגבי זמן הסוללה שלו-שזה גם חשוב! לבין xps 15 שהוא בהחלט מפלצתי ומחליף את המחשב הביתי בקלות עם חיי סוללה המוצגים כ5 שעות וחוויית מולטימדיה מושלמת עם מערכת שמ…

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  9. זה לא המקום להודעות מכירה. לשם כך יש את ה-TRADE ZONE שלנו: http://hwzone.co.il/tradezone/index.php

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  10. http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22961614&af=2054 אני מניח שימכר בסביבות ה-3000 ש"ח. אני עדיין מחפש מחליף ל-ASUS R2H המזדקן שלי - טאבלט קטן, קל ודק ככל האפשר שמריץ WINDOWS מלא, מסוגל להציג 720P ועם יציאה נורמאלית למקרן. האם ה-W500 יעמוד במשימה? חשבתי על ה-SLATE המפלצתי אבל הוא אוברקיל לשימושים שלי ועדיין מעט גדול וכבד לטעמי (אם כי המפרט שלו מדהים ויתכן שמצדיק זאת).

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by vaxum,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?19 אינץ' 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?COD:MW2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיס…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. א. רטט במחשב - יש אפשרות להפסיק את הרעד במחשבים הניידים של HP ? כשמניחים יד על האזור בחלק התחתון של המקלדת בנייד , מרגישים רטט בלתי פוסק כנראה מדובר במאווררים שפועלים ללא הפסקה ( ??? ) . זה יכול לתסכל בשימוש ממושך. לא זיהיתי רטט כזה בDELL למשל. ב. חסכון בסוללה - איך משחקים עצמאית בין כרטיס מסך חיצוני לבין המעבד הגרפי המובנה - במחשבים עם I5 (דור קודם או דור חדש סנדי, לא משנה)? נניח במחשב HP לצורך חסכון בסוללה. ג. הגנה על סוללה בDELL - יש אופציה בלעדית ל DELL שמאפשרת השארת הסוללה במחשב ללא טעינה. בצורה כזו ניתן להשאיר סוללה ברמת טעינה של 50 אחוז במחשב, והיא ממשיכה לתפקד כהגנת אל פסק אבל ללא טעינה נוספת. לפי הבנתי זה אמור להגן עליה לאורך זמן , בשמוש ממושך בחשמל, כיוון שסוללה…

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  13. כיום רואים שלכל סדרת המעבדים יש יכולת גרפית עצמאית מובנית בתוך המעבד. חוץ מהכרטיס מסך החיצוני. השאלה אם הפעלת היכולת הזו היא אוט' עי המחשב (למשל בעת שימוש בסוללה מיד עובר המחשב לשבב הגרפי הפנימי ?) או שהיא ניתנת לשליטה על ידי המשתמש ועל ידי כך מאפשרת לו לחסוך בחשמל או להאיץ ביצועים תוך שימוש בכרטיס מסך חיצוני, לפי בחירתו ?

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  14. היי חברה מעוניין לקנות מחשב חדש כולל מסך בסכום של עד 6,000 ש"ח בעדיפות בפחות. - לא ניתן לחרוג. ציוד היקפי - מסך חובה. אם נשאר כסף אז גם עכבר ומקלדת. יתכן אוברקלוק בעתיד. ללא מערכת הפעלה. אם ניתן אז SATA 3 וUSB 3 מארז לא חשוב - העיקר שיהיה מספיק מקום ומאוורר ומקום נוח לדיסקים. שישאר מקום להרחבת זיכרון ודיסקים בהמשך. חשוב מאד - INTEL בלבד. תודה

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  15. שלום לכולם, הגיע גם תורי לבקש עזרה. אני מחפש לבנות מפרט מחשב עבור ההורים שלי. מכיוון שאני כבר לא מעורה בתחום כמו פעם אני פונה אליכם. המטרה: מחשב שולחני לשימוש ביתי ברמה טובה לכמה שנים טובות , ללא מסך. המחשב הוא לגלישה, צפיה בסרטים (גם HD), מוזיקה , אופיס וכו'. לא לגיימרים. התקציב : 2000 ש"ח פלוס מינוס. הדרישות : מעבד מהסדרה האחרונה של אינטל כלומר i3 או i5 מהדגמים עם ה4 ספרות, עם מאוורר של חברה מובילה (לא גנרי) לוח אם של ASUS ,אינטל או GIGABYTE עם כמה שיותר יציאות USB ,רצוי עם תמיכה ב USB3 ועם הכל ONBOARD כרטיס המסך צריך להיות ברמה טובה מכיוון שיש רצון לראות סרטי HD (על גבי מסך המחשב), רצוי גם עם יציאת HDMI. דיסק קשיח: 1TB ,רצוי SATA3 זכרון : 4 גיגה, לא צריך משהו …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מה אתם אומרים? כדאי?

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  17. הייתי באופיס דיפו וביג בוקס... אין יותר מידי מגוון שם.. אולי בבאג? מישהו מכיר איזה סניף גדול במיוחד ? אני מחפש לראות ניידים 11-12-13 אינץ אגב אני לא מתכנן לקנות בארץ רק לראות את הגודל המתאים ואז לבקש ממישהו בארה"ב..תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. Started by fc_bunker,

צריך את המלצתכם בנוגע לנייד חדש. מחפש משהו בגדלים של 13-14אינץ, עד 2 קילו. למימדים הפיזיים יש משמעות גדולה, השאיפה היא למחשב כמה שיותר קטן וקל במסגדת גדלי המסך האלו (גם על חשבון ביצועים). ישמש בעיקר למוזיקה, סרטים (חשוב שיריץ וידאו hd בצורה חלקה. כמו כן יציאת hdmi היא בגדר חובה), ושימושי אינטרנט סטנדרטיים. אם יהיה אפשרי להריץ משחקים ישנים בצורה סבירה זה יהיה בונוס מבורך. זמן סוללה הוא דם פקטור חשוב, אך ניתן להתפשר בעיניין הזה אם זה מייקר מאוד את המחשב.. יש לציין שזהו הנייד הראשון שאני רוכש כך שאין לי שום ידע או ניסיון בתחום. תודה רבה מראש :-)

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  19. שלום לכולם. ברצוני לקנות מחשב נייד לצורך הקלטה ועריכה של שירים שלי. רציתי שתיבנו לי מפרט למחשב שגם בעתיד אוכל להשתמש בו לצורך לימודים באוניברסיטה. אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר וחזק שהאינטרנט יעוף לי שהעבודה בו תיהיה מהירה ונעימה. יש לי כבר כרטיס קול מקצועי שקניתי בלמעלה מ-1000 ש"ח. אם תוכלו להמליץ על אוזניות ורמקולים נחמדים ובאיזה סכום גם אשמח. תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימלי? 7000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ממה שאני הבנתי אני ישתמש במחשב לשימוש פרטי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני צריך מסך טוב למשחקים * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? call of duty balck ops \ carysis 2 \ assassin's creed brotherhood * לאילו הגדר…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Rin,

שלום , http://www.asus.com/Notebooks/Special_Edition/ASUSAutomobili_Lamborghini_VX7/ אני יכול להביא את המחשב הנייד הזה ב 8500 אשמח לחוות דעות , המלצות, האם זה המחשב הנייד הכי חזק כרגע ? למשחקים ובכלל ? יש לו מתחרים ? הצעות אחרות? בבקשה תגיבו לטוב ולרע תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. את הלוח אם כבר יש לי אני צריך להתאים עליו מפרט בסיסי של כרטיס מסך, מעבד וזכרונות. הלוח אם: ASUS Maximus III Formula כרטיס מסך: HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E 1390 ש"ח מעבד: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tra 1380 ש"ח זכרונות: 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 550X2 = 1100 סה"כ: 3870 ש"ח מה אתם אומרים? אני יודע שלא רשמתי דיסק קשיח אני מתכנן לקנות SSD ובזה אני לא צריך עזרה.. המחירים הם כולם מKSP אם מישהו מכיר חנות יותר זולה הוא מוזמן להמליץ.. אני גם מבקש המלצה על ספק כח אני חושב משהו סביבות 700-800W אני רוצה שיספיק לי במידה וארצה להוסיף עוד כרטיס מסך וכל מיני קישוטי מודינג קירור וכו'... תודה מראש על העזרה..

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום לכולם, אני לא ממש מבין בחומרה ונעזרתי בחבר שמבין קצת יותר. אני סטודנט לאנימציה בתלת מימד ועובד בעיקר על MAYA, Photoshop, AfterEffects אני משלם בלי מע"מ ומעוניין להוציא 6000 ש"ח ככה שמחשב באיזור ה7000 זה מצויין. לגבי המפרט שלי - אני שוקל במקום ההארדיסק של 1 טרה לשים כונן פלאש למערכת הפעלה ולתוכנות, למארז אין מאוורר גדול בצד אבל יש לו למעלה 2 - אשמח לפידבקים והצעות שיפור\שינוי אפילו למשהו אחר לגמרי. תודה רבה!! דורון דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman CNPS9500A LED http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=5237 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P…

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  24. Started by ferret,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שהעומס העיקרי עליו צפוי להיות צפיה בסרטים בפורמטים מכווצים (x-vid, mkv, mp4, ogm וכ'). על איזה נתונים במפרט עלי לשים דגש כדי למנוע קירטועים בזמן צפיה? מהירות מעבד? כמות זכרון? כרטיס מסך? כל הכוונה תתקבל בברכה. תודה, אבנר.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  25. היי, אני מעוניין לשדרג את הלוח אם\מעבד\זכרונות. לסדרת הI5\I3 כרטיס המסך שלי מחזיק די יפה, הוא גם בOC די גדול אז כרגע אני לא רוצה לשדרג אותו. חשוב לי שהשלושה יהיו חזקים כמה שיותר לצרכי משחקים, אין צורך כמובן בכרטיס מסך OB. חשוב לי גם שיהיו 2 יציאות של PCIE. משום מה המפרט נמחק לי מהפרופיל, אז מהזכרון זה מה שיש לי כרגע: כיום יש לי E8200 עם OC ל3.2GHZ, וכרטיס מסך 8800GTS 512MB (עם OC, לא זוכר בע"פ לכמה, אעדכן מאוחר יותר). לוח אם .abit IP35p ספק כח ENERMAX 425W MODU. קירור למעבד freezer pro 7.(האם אוכל להעביר אותו לI5\I3?) תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים