עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by matanhh,

amd athlon x2 64 bit 4600 לוח אם: asus m2v זיכרון: 2 גיגה קינגסטון 250gb wd כרטיס מסך 9600 512mb גיגבייט ספק כוח: case midi atx hja-201 180mm fan 500w max

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by tomer_et,

השימוש העיקרי במחשב הוא לאינטרנט וסרטים ומשחקי אסטרטגיה (מדוגמת AGE OF EMPIRES למשל). מעבר לזה אני לא מריץ משחקים כבדים. אני לא מתכנן OC או שדרוגים עתידיים (מקווה שהמחשב יחזיק יותר משנה...). אני רוצה מחשב שירוץ עם ויסטה באופן חלק. המחשב אמור להיות ממוקם מתחת לשולחן כך שלא חשוב המראה של המארז. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי עם מפרט סביב ה-3K לשימוש זה. אם אתם חושבים שתוספת קטנה בתקציב תועיל משמעותית למפרט - ציינו אותה בבקשה. תודה מראש לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היי. אני מתכנן לקנות מחשב בתקציב של כ6000 ש"ח (מקסימום, עדיף גם לרדת מעט) כולל מסך למטרת משחקים. אני צריך שהמחשב יכלול מארז, לוח אם +זיכרון+מעבד (אין בעיה עם AMD), כרטיס מסך, מסך (אני לא בטוח שהתקציב יאפשר לי 19", ואם זה ידרוש הורדה משמעותית של האיכות של שאר הרכיבים אני מעדיף 17"), וכרטיס קול (אם הוא ONBOARD אני מניח שזה עדיף כי זה יקצץ במחיר). את הכונננים אני לוקח מהמחשב הישן. אין צורך ברמקולים תודה מראש לכל העוזרים עריכה: במחשבה שנייה אני מעדיף מערכת AMD, אין לי ניסיון רע איתם או משהו בסגנון והם יותר זולים לפי מה שידוע לי.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by a_a_aa,

ברצוני לקבל את חוו"דעתכם למפרט מחשב אותו אני עתיד לרכוש המחשב מיועד ליישומים גרפיים קלים[פוטושופ,תוכנות מידול קלות SKETCHUP, ותוכנות שרטוט AOTOCAD ,סרטים ומשחקים קלים ] הדבר החשוב לי ביותר הוא מחשב יציב מהיר ושקט שישרת אותי בשנים הקרובות. מסך המחשב שלי הוא: DELL 22 רחב 948 948 1 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מעבדים IE6300 505 505 1 לוח אם ABIT IB9 לוחות אם IB9 332 332 1 כונן קשיח Western Digital WD1600YS 160GB דיסקים קשיחים ואחסון 160YS 696 348 2 זיכרון Kingston 1GB 667MHz DDR2 CL5 זיכרונות למחשב KVR667D2N51G 434 434 1 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT Sonic 256MB PCIe כרטיסי מסך 28491 214 214 1 צורב LG GSA-H42 X18 DVD כוננים אופטים GSA-H42 400 400 1 מארז מחש…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by alon3,

שלום רב מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב 2500-3200 בערך. אשמח לשמוע מה דעתכם על הדגמים שמצאתי או על על המפרט שמומלץ לי או אם יש דגם שפיספסתי צרכים:בנוסף לבסיסיים (אופיס, אינטרנטָ) אשתמש גם בתוכנות הקשורות למוזיקה כמו תוכנת הקלטה כמו אבלטון/פרוטולס, בנוסף לפלאגינים שאתקין על תוכנות אלו (למשל אפקטים או הדמיית כלי נגינה וכו') -כמו כן יתכן ובעתיד ארצה קצת ללמוד פוטושופ או אילוסטרייטור מעבד:מעדיף לקנות מעבד מהסדרה החדשה עקב פער מחירים לא גדול במיוחד וזמן סוללה ארוך יותר מעדיף I5 עקב הצרכים שציינתי מלמעלה וכי לא מצאתי I7 זול שמתאים לתקציב שלי (גם לא מהסדרה הישנה) הדגמים שנראה לי מתאימים לי (כולם i5 hasweli): 1- HP Pavilion 15-n005ej 6 גיגה זיכרון וכ.מסך ATI 8670 כרגע המחשב ה…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. זה מה שבנתיים הרכבתי... לא יכול להתפשר על מסך אחר... הוא מיועד לעשיית OC בעתיד (אחרי שאלמד.. ) ולמשחקים נורמלים. אשמח לקבל עוד הצעות למפרטים המתאימים למטרה הנ"ל התקציב הוא עד 4700 ש"ח (כולל המסך) PANOASONIC FLOPPY 1.44 TASK CASE - TK3001 Screwless USB Lite on 48x12x48 Retail Genius Net scroll +EYE Optical PS2 Retail Genius KB-10X PS2 ENG/Heb Pine PF-X01A Conexant SmartDAA V.92 56K Modem FLATRON 17 F700B AMD ATHLON XP 1700 ORIGINAL BOX WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 PROLINK GeForce 4 Ti 4200 AGP-8X - 64MB DDR GEIL 256 PC3200 400MHz DDR SDRAM -------------------- סה"כ 4540 …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, שייהיה מהיר, גרפיקה טובה, הכוונה כרטיס מסך טוב בלי תקלות ושלא יעשה בעיות כמו ה-geforce 4 mx שממש התאכזבתי ממנו , עם דיוידי, צורב, מסך, כרטיס טיוי, וכל השאר . ואני לא ממש מבין בחברות וביצרנים בגלל זה אני מבקש עזרה אני אשמח לקבל תודה רבה נ.ב אני מעונין גם במסך 19 לפחות וסכום ההשקעה הוא 6000-6500 תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. הי, ה hptc הישן שלי מת. יש לי הארד דיסק 3.5 של 4 טרה. אני רוצה לקנות מחשב htpc חדש. דרישות: 1. חיבור לרסיבר. 2. ניגון סרטי 4k. 3. חיבור של לפחות הארד דיסקים אחד 3.5. האם nuc עם דוקינג לשני הארדיסקים הוא הפתרון הטוב ביותר עבורי? האם מחשב אחר שיש בו מקום להארדיסק? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by shastone,

הי, הציעו לי את המפרט הבא: DELL LATITUDE 3330 13.3 I5 Processor: Core I5-3337 Memory: 4GB DDR3 1600 Screen:13.3" 1.8kg Hard Disc: 500GB SATA Drive: DVDRW ללא כונן Grafic Card : Intel Graphics4000 OS: WINDOWS 7/8 PRO Warranty: 3Yr on site By DELL מה צריך לשדרג/להוסיף על מנת שיהיה מחשב עבודה נייד טוב ויעיל. מטרה עיקרית- מצגות, אקסלים עם נתונים רבים. הרבה שעות עבודה על נייד. אשמח לתוספות/הערות. תודה, שרון

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by AcidBurn10,

שלום אנשים, רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב הבא. המחשב מיועד לסרטים,אינטרנט,שירים ... לא משחקים כרגע. זה יסחוב Vista ??? Intel C2D E6300 ASRock 945G-DVI 667MHz Kingston 2x512 DDR2 667MHz WD 160GB SATA2 8MB LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8 כרטיס מסך מובנה Onboard. מארז+ספק 500W. מקלדת+עכבר+רמקולים הכל ב-3100 ש"ח. מה עדיף? הלוח של ASRock או הלוח של Intel Iselton 946GZ ? תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בעיקרון מחפש 5-6K, חריגות קלות זה סביל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח משחקים (Unity) 3 מסכי HD מסטרים תוך כדי פיתוח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win10, לא משנה home/pro הרכבה…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, אני מעוניין במחשב נייח לשימוש ביתי בתקציב של 2000 שח השימושים במחשב הם: אינטרנט אופיס עריכת תמונות בתוכנת פוטושופ - ברמה בסיסית עבודה עם תוכנת CAD - ברמה בסיסית מעבד i5 לפחות 8Gb RAM מארז בסיסי (העיקר שלא ירעיש) דיסק קשיח של 1T ללא SSD. (יש לי SSD 120GB בנוסף) צורב DVD פשוט אני אקנה כרטיס מסך יד שניה מסדרת NVIDIA QUADRO אז אין צורך בכרטיס מסך מעבר למה שיש על לוח האם. ללא מסך וציוד היקפי מעדיף שהחלקים לא יהיו מהקטגוריה הכי זולה ומחברות מוכרות ואמינות הציעו לי את המפרט הבא: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?priceoffer=107976&sr=CSB00001!1&work=y&product…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by netanel018,

אהלן. אני צריך עזרה בבניית מחשב למשחקים סרטים ואינטרנט התקציב שלי הוא 3500 ש"ח עם חריגה עד 4000- במזומן! אין לי צורך במסך וברמקולים. רק מקלדת ועכבר רגילים, העדפה לרכיבים של אינטל ודיסק קשיח גדול (500 לפחות) העיצוב לא חשוב לי במיוחד אבל אני מעדיף מחשב שקט. זה לא השיקלול העיקרי בקנייה אבל זה די חשוב בכל מקרה שמתי לב שכמעט כולם ממליצים כאן על מעבדים מסידרת E. האם לא עדיף להשקיע קצת על מעבדים מסדרת Q? האם ההבדל במחיר כזה גדול? כי ככל הידוע לי סדרת Q היא יותר מתקדמת מסדרת E הדבר החשוב לי ביותר במחשב זה היכולת שלו להריץ משחקים וגם הכבדים ביותר ברזולוציה גבוהה. ועוד יותר חשוב- מחשב שיוכל להריץ משחקים כבדים גם בעוד שנה-שנתיים לפחות תודה רבה רבה מראש

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by axon,

אני שוקל לקנות את הדגם הנ"ל Asus N550JV-CN191H לעיצוב גרפי ו 3D http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=211182 למטרות עבודה משרדית רגילה ( כן קצת מוגזם ) ולעבודות תכנון גרפי תלת מימד עיצוב מוצרים בתוכנות כמו rhino ו סולידוורקס והרבה Photoshop האם יש דגמים מקבילים במחירים טובים יותר ? מישהו מכיר את החנות הזאת ? אני מתכנן לרכוש המחשב השבוע אז אשמח לשמוע דעות אם מישהו מכיר את הדגם , הרעיון שהוא יהיה חצי נייד בעיקר לעבודה במשרד ובבית. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by badtoyboy,

כולל הכל, חוץ מצורב לוח - GA-G33-DS3R מעבד: E2160 זכרון: פה אני מבולבל - יש לי2 אופציות: CORSAIR 667MHZ CL5 וכן KINGSTON 667MHZ CL5 שניהם הם זכרונות VALLUE של החברות הנ"ל. ובכרל זאת איזה מהן עדיפה? שתיהן עולות לי 208 ש"ח ל 1GB. דיסק קשיח: SEAGATE 250GB SATA|| 16MB מארז: ג'נרי 450W מינימום. מקלדת ועכבר MICROSOFT WIRELESS DESKTOP 1000 צורב, שכבר קיים SAMSAUG TSH552A. בקשר לכרטיס מסך המובנה, התתייעצתי עם פורומים אררים, וממילא עוד מעט יוצא גם DX10.1 אז אין טעם להשקיע, ואם היה צורך אני אקנה כרטיס מסך בעוד חצי שנה. אז באופן כללי מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום, מעוניין לקנות מחשב חדש, יש לי חלק מהחלקים, ואני מתלבט לגבי אחרים. מטרת המחשב: לעבוד בצורה כמה שיותר טובה עם Rhino 5 (תוכנה לעיצוב תלת מימד). ראו פרטים עיקריים למטה, מיד אחרי רשימת השאלות הסטנדרטית. 1. תקציב: 3,000-4,000 ש"ח. א. מעדיף לנסות ולחסוך, אבל לא מאוד קריטי. ב. ניתן לחרוג עד כ-4,500 ש"ח, אם ישפר משמעותית את הביצועים. 2. מטרת המחשב העיקרית: ריינו 5; ראו בלינק למעלה. יש אצלהם באתר overview של חומרה מומלצת, אך זה לא מספיק מפורט. המחשב מיועד לצורכי פרנסה. המחשב יחובר למסך (אולי שניים) ברזולוציה נוכחית של 768*1024, מתוך כוונה להחליף את המסכים ולהגדיל את הרזולוציה בעתיד (לא כרגע). 3. אין צורך כרגע בציוד היקפי. 4. רכיבים שיש ברשותי: דיסק קשיח WD Cavier Black 1TB …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום רציתי בבקשה חוות דעת על המפרט. המחשב אמור להיות מחשב ביתי שהשימושים שלו הם בעיקר אינטרנט, משחקים, צפייה והורדת סרטים וסדרות. המפרט לא צריך לכלול מסך, דיסקים קשיחים, צורב, כונן דיסקטים (אני מעביר מהמחשב שיש לי כרגע) וציוד היקפי. לא מתוכנן OC ורצוי שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. חשוב מאוד שהמחשב יתאים למשחקים (בהגדרות הכי גבוהות שאפשר) וסרטים (זוהי מטרתו העיקרית). המחשקים שכרגע אני משחק הם בעיקר מסדרת C&C אבל חשוב לי בעתיד אני אוכל להעלות משחקים יותר חדשים, מה שאינני יכול עכשיו. המחשב בעיקרון צריך להחזיק לי לשנתיים-שלוש לפחות. המערכת שתרוץ עליו תהיה WIN 7. ההרכבה תתבצע כנראה באייבורי/KSP בירושלים שמשם אני קונה את המחשב. לוח Gigabyte GAP55AUD3 705 ש"ח מעבד Intel Core i…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני מחפש מחשב טוב שיחזיק לי כמה שנים אבל שלא יהיה מוגזם. בעיקרון אני לא כל כך רוצה לעבור את ה-7000 ש"ח אבל אם אין ברירה אז אני מוכן לכל הצעה טובה. * מטרות המחשב?משחקים ותכנות 3D כבדות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?17.3 * רזולוציית המסך? 1920X1080 *האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מבריק בגלל שבדרך כלל הם יותר טובים, אבל זה אפשרי גם מאט. * משקל רצוי?כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא. * Bluetooth?עדיף, אבל לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?1TB 7200rpm מעדיף. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא ממש. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם:8GB זיכרון תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. דרוש מפרט למחשב נייד גיימינג + וירטואליזציה 7000-7500 ש"ח מקסימום עם רכיבים אמינים כולל קירור

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. יש לי כרגע מחשב עם : מעבד: e2180 2.0Ghz @3.4Ghz זיכרונות : Geil DDR2 2x1024MB 800Mhz CL4 כ.מסך : Twintech 8800GT לוח אם : ABIT IP35-E אני עובד עם מסך 17" ברזולוציה מקסימלית של 1280X1024 עד עכשיו כל הסט מספיק מעל ומעבר לכל הצרכים . העניין משתנה שאני רוצה להגדיל את הזיכרונות ל 4GB או יותר , כך גם לעבור לוינדוס 7 וחוץ מזה לקנות מסך חדש , כנראה 24" - שמתאים לגרפיקה . השאלה שלי כאן היא - האם המעבד וכרטיס המסך יספיקו אחרי השינוי שאעשה ? אני עורך תמונות בפוטושופ (50שכבות+) ברזולוציות גבוהות יחסית , לכן שוקל לשדרג מעבד , אבל צריך את התייעצות כי אני לא מכיר איזה מעבד כדאי לבחור ואיזה מתאים גם ל OC (חשבתי על מרובעי הליבה , לא הסדרה של i , כי הלוח אם לא תואם) אבל עם המסך החדש והרז…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by shgec,

שלום. אני בוחן החלפת מחשב, קראתי הרבה את הפורום וידידה שלי עובדת באינטל, עשתה לי מתנה. הזמינה לי לוח SSD ומעבד. מעבד שיגיע אלי הוא I7-4770S ולוח אם DH87RL וSSD של 120 גיגה. הבעיה היא שלוח הוא mictro-atx. אני לא יודע איך למדוד אפילו את גובה הכרטיסים והאם הם יכנסו? ואיזה מארז צריך בכלל.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. בעיקר משחקי אונליין כמו Star Treck online, world of tanks, lineage II. כמו כן הייתי רוצה להשאיר לעצמי אופציה לשחק במשחקים חדשים שיוצאים לפחות בהגדרה בינונית א) במידה והמחשב …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. אז סיימתי לבנות את המפרט והזמנתי אותו (מ SKYPC.co.il) את הכרטיס מסך אני מוכר בעוד כמה חודשים וקונה אחד מסידרה 9 של NVIDIA. תביעו דעה שמעתי רבות על העניין של המסכים (ה DELL והסמסונג) וזאת ההתלבטות האחרונה שלי למעשה, איזה מסך לקחת.. אני עדיין מתלבט אך כמעט הגעתי להחלטה סופית, כפי שאתם מבינים אני גיימר כבד והרצון שלי למסך הוא - כמה שיותר גדול, כמה שיותר איכותי. למשחקים ולאינטרנט. בעיקר למשחקים, כי אני גיימר כבד (הרבה שעות משחק ומשחקים כבדים) אשמח אם בכל זאת תמליצו לי על מסך כזה, ואם אני אקבל הנאה גדולה מה 24" של סמסונג יותר מה 20" של DELL (הבדל ענק של 4" ו full high definition) ? תודה מראש ואל תשכחו גם להביע דעה לגבי המפרט!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by benldrmn,

שלום, אני כרגע בטיול במזרח (ויאטנם כרגע) ואני רוצה לרכוש פה מחשב נייד. המחירים כמובן זולים יותר, אז התקציב הוא של 3000-5000 ש"ח במחירים של הארץ (ניתן לחרוג מעט). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפייה באינטרנט, עבודה חלקה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא גדול מדי או קטן מדי. שיהיה מבריק. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר): חשובה לי חדות המסך והאפשרות לראות סרטי HD באיכות טובה מאוד. * דרישות מיוחדות …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Jules Winnfield,

מיועד לשימושיים כלליים ביותר (אינטרנט וכד') תודה.

25. Started by cheese,

אהלן, מחפש נייד חזק שיחליף את הנייח הביתי, דרישות למטה תודה מראש מטרות המחשב? חשוב שיעבוד חלק ומהר למרות שמיועד בעיקר לעבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים ופיתוח תוכנה מדי פעם * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) . לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל SSD * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בת…

דיונים חדשים בפורומים