עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gaby1992,

שלום ותודה מראש לבוניי מפרטים אני רוצה מחשב חזק במיוחד למטרת משחקים כבדים סרטים וכו.... (לא צריך כרטיס קול או משהו) אני לא צריך שום ציוד היקפי יש לי מסך 24" תודה

• 11 תגובות
    • 995 צפיות
  2. Started by petrovi4,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ( לנצל את כולו) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אינטרנט, סרטי FullHD, משחקים כמו FIFA אשתמש במסך Samsung T220P ) 22” FullHD) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך לכלול מערכת הפעלה, הרכבה בחנות. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים - אני גר בחיפה …

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  3. Started by oram123,

אני מעוניין לקנות מחשב ללימודים ואני מתלבט אם לקנות את המחשב מארהב, dell xps 13 זה המפרט שלו:Processor : 5th Generation Intel® Core™ i5-5200U Processor (3M Cache, up to 2.70 GHz) Operating System: Windows 8.1 (64Bit) English Memoryi: 8GB Dual Channel DDR3L-RS 1600Mhz (On Board) Display: 13.3-inch FHD (1920 x 1080) infinity display Primary Battery: 52 WHr, 4-Cell Battery (integrated) Video Cardi: Intel ® HD Graphics 5500 Audio and Speakers: Stereo speakers professionally tuned with Waves MaxxAudio® Pro 1W x 2 = 2W total Hard Drivei: 128GB Solid State Drive Camera: Widescreen HD (720p) webcam with dual array digital microphones Wireless: 802.11ac + Bluetooth 4.0, Dual Band …

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  4. האם ניתן להוסיף לו כרטיס מסך ? או לשדרג איך שהוא כי אני לומד קצת עיצוב וחשבתי לשדרג את יכולת העיבוד הגרפי שלו איך עושים את זה ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  5. הי אני עוזר לחבר סטודנט להרכיב מפרט למחשב ב-3000 ש"ח, כולל מסך. מה הוא צריך: מחשב לשימושים כלליים (הרבה אופיס/אינטרנט). בשנה הקרובה (ורק בה) הוא גם ישתמש בתוכנות זוללות זכרון כמו Matlab או גרפיות כמו Solidworks. מאחר ואלו שתי תוכנות כבדות אני מניח שאין מנוס מלהתחשב בהן, אע"פ שהן לא השימוש העיקרי, וזה לצרכי לימודים ולא לצרכי פרנסה. מניסיון שלי, לפטופ עם ויסטה ו-Nvidia 8400GS מריץ סוליד לא רע, ולכן אני לא חושב שיש טעם להשקיע בכרטיס מסך ייעודי. כמובן שצריך 4GB זכרון (לא נכנס לענין מערכות הפעלה). מה הוא לא צריך: הוא לא מעוניין לצפות בתכני HD, לא מעוניין לשחק. צריך מפרט של הכל (אפשר לוותר על מקלדת/עכבר לכל היותר), וצריך גם מסך. לטעמי אפשר פאנל TN (אלא אם ה 2209W איכשהו בנס נ…

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  6. Started by giladsch1,

מה ההבדל בין המסכים הבאים: 1. 16:10 עם רזולוציה 1440X900 2. 16:9 עם רזולוציה 1600X900 איזה מסך יהיה עם איכות תצוגה טובה יותר? תודה, גלעד

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  7. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפיה בסרטים בשפה הסינית ! * גודל המסך? 15-17 * משקל רצוי? סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רצוי שיהיה HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 או משהו בסגנון * צורב DVD? לא חובה למען האמת, אבל זה די סטנדרט בגודל הזה, לא ? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חבר ביקש ממני להמליץ לו על מחשב נייד הגבול העליון של התקציה הוא 2000 ש"ח אין צורך בכרטיס מסך מיוחד או נפח אחסון גבוה במיוחד הוא צריך אותו בשביל אינטרנט ("שהיוטיוב יזרום, יזרום שוטף"), עבודה משרדית ("אבל שיהיה מהיר" היא אחת הדרישות) השאיפה של…

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  8. שבוע טוב ושנה מצויינת לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש, כאשר הצרכים שלי הם בעיקר אינטרנט\סרטים\סדרות ולעתים משחק מסויים שדורש מעבד די חזק (football manager למי שמכיר).. מעבר לכך אין שימושים מיוחדים למחשב. כרגע אני משתמש בDell Vostro 1310, שבגדול אני די מרוצה אבל יש לו רק 2GB זיכרון, מתחמם מאוד מהר וסוללה מאוד חלשה (אם כי ספציפית בסוללה שלי יש כנראה בעייה והמחשב בכלל לא עובד כשהוא לא מחובר לחשמל)... בעיקר חשוב לי שבמחשב יהיה חיבור HDMI, מה שבמחשב הנוכחי אין. מאחר ואני מחבר את המחשב המון לטלוויזיה בחדר (עובד בעיקר מהמיטה באמצעות עכבר ומקלדת אלחוטיים). התקציב - 2000 ₪ אולי כמה מאות מעל אבל לא יותר מזה (חייל משוחרר ותפרן אחרי הכל...) . ראיתי באתר של חבר את המחשב המ…

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  9. שלום רב אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי : המפרט שלי הוא I7-4790K asus maximus vii ranger 16 gb ram crucial sport balistex SSD של 250 GB -840 EVO עוד שני הארד דיסקים של 1TB כל אחד ספק סיסוניק 620 (לא זוכר את הדגם המדוייק) איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות להדמיות לאדריכלות? (אני יכול לקנות גם בחו"ל אם זה לא זמין בארץ) התקציב יעמוד על 1500 ש"ח (כמובן אם יש משהו זול יותר שיעיל אז אשמח לשמוע) וכן האם יש איזה שיפור שעלי לעשות למחשב בשביל ההדמיות? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  10. Started by or150,

הי, קניתי בבלאק פריידי כ. מסך חדש וגיליתי שלספק הנוכחי שלי אין חיבור PCIE של 8 פינים, אלא רק 2 של 6. הספק הוא HX620, שנקנה לפני כ-7-8 שנים. בפועל יש לו מסילת 12V אחת של 48A, אז חשבתי לקנות מתאם של 6 פינים ל8 פינים, אבל נראה שמפחדים מהמתאמים האלה נורא ולא הצלחתי למצוא מתאם כזה בשום חנות אינטרנטית בארץ. העובדה שלא מצאתי מחבר כזה באתרים והתגובות של "תראה, זה עובד, אבל לפעמים הכבלים האלה מתחממים יותר מידי ונמסים", גרמו לי לחשוב שאולי כדאי להביא ספק חדש וזהו (עוד הוצאה ). הרכיבים העיקריים במפרט הם: i7-8700k GTX 1080 SSD + 2HDDs מאוורר 230mm + 3x120mm ממה שראיתי במפרטים שפורסמו פה יש את ה TX650m, הRM5…

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  11. Started by Cr4ck,

? ??? המוכר אמר לי שגיגה בייט

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  12. המחשב הוא יד שניה אבל חדש לגמרי(3 חודשים בערך,וכמעט ולא נגעו בו): AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU Gigabyte GA-7VAX VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, LAN, USB 2.0) Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memorym Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card CD-ROM Liteon x 48 Black ! fllopy mitsumi black Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  13. Started by predator_008,

שלום לכולם ברשותי מחשב נייד HP Pavilion dv6-1340ej המגיע עם כרטיס מסך ATI Radeon HD4650 1GB GDDR3 ולכרטיס זה חיבור HDMI חיברתי את המחשה למסך SONY BRAVIA BX400 בעשרת כבל HDMI (זכר-זכר) ישנה תמונה והכל תקין... אך לאחר מספר דרות הצמונה מופיעה בצבעים מוזרים כלומר הכל נהייה בצבע תכלת מוזר שיחקתי לי קצת בהגדרות של הCATALYST של ATI ללא הצלחה... עדכנתי דרייברים לגרסה עדכנית 10.7 ועדיין תקלה זו חוזרת. אשמח לעזרתכם

14. Started by SagiSH,

שלום, אני עם נייד שהיה פעם יחסית חזק ועכשיו אני רוצה לעבור לנייח כי משחקים לא עובדים עליו טוב. רציתי לקבל הצעות למחשב הכי חזק שאפשר להביא בתקציב הזה (2500 שקל) ואם יש משהו קריטי שאפשר לשפר בשביל עוד קצת אז אפשרי. המטרה שיריץ משחקים חדשים על FPS טוב באיכות גבוהה. תודה .

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  15. לפני כמעט 3 שנים עשיתי את טעות חיי, קניתי מחשב בלי להתייעץ ב HWzone פשוט נכנסתי לחנות ונתנתי למוכר להרכיב ''מה שהוא רוצה'' קניתי פנטיום D (2 ליבות מודבקות פיזית) בקיצור הנה המפרט intel pentium dual core 3.4GHZ asus p5ld2 se 1gb DDr2 533MHZ hdd 250GB g-force 7300LE מארז גנרי וספק גנרי. חשבתי על למכור אותו ולקנות חדש אבל אף אחד לא רוצה לקנות :SSSS אז אמרתי נשדרג כמה חלקים ואלי יהיה בסדר חשבתי על לקנות מעבד אחר אבל תהיה לי בעייה עם הכרטיס מסך הוא pciE 1 בקיצור מה את אומרים? לוח+מעבד+כ.מסך או מעבד+כ.מסך ?

• 13 תגובות
    • 995 צפיות
  16. בניתי מפרט כלשהו שאני מקווה שיתאים למה שאני מחפש, אם אפשר לנסות להישאר בקו המחשבה הזה, אך מצד שני לתת כמה שיותר עצות לחיסכון ושיפור המערכת. תקציב 5000 +- כמה שפחות יותר טוב. מחשב למשחקים כבדים (לא מטורפים מדי), ועריכת סאונד. צריך עכבר מקלדת צורבDVD ופלופי אין העדפה לחלקים מסוימים אך לנסות להישאר בקו המחשבה של המפרט שהכנתי פחות או יותר. קירור המחשב ושמירה על טמפרטורה נמוכה שלו חשוב לי מאוד, והעיצוב חשוב אבל ממש לא קריטי. צרכים מיוחדים: שהמחשב לא יתיישן מהר מדי, שלא יגיע ל80 מעלות צלזיוס כמו המעבד שלי עכשיו, ושישאב כמה שפחות אבק, אחראיות 3 שנים לפחות. השקט של המחשב שולי יחסית, שלא יהיה רעש מטורף אבל כמה שיותר שקט יותר טוב. לא מתוכנן OC המסך שלי הוא 19" LCD ואני לא רואה טעם …

• 19 תגובות
    • 995 צפיות
  17. Started by erix9,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לאזור 2500 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומעט גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WOW, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 FH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  18. שלום, אשמח להמלצה לנייד עד 3K במקסימום, אם הוא יהיה יותר לכיוון 2K זה יהיה מעולה האחרון שהיה לי הוא Asus U31S עם תוספת זכרון, אז משהו בוייב הזה מטרות המחשב - בעיקרון סטודנטיאלי (קל, חיי בטריה ארוכים, מסך לא גדול, שימוש משרדי) אבל מכיוון שאני עורכת וידאו אשמח אם יהיה ניתן שהוא לא יקרוס בפתיחת וידאו באיכות 4K או בשימוש קל עם פרימייר\אפטר אפקטס\פוטושופ גודל המסך, האם חשוב מסך מבריק או מאט - 13.5'' כזה עובד טוב, אז משהו באיזור הזה. לא משנה מבריק או מאט. רזולוציית המסך - לא קריטי דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא חושבת שיש משקל רצוי - עד 2.5 ק"ג, רצוי יותר לכיוון ה2 …

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  19. Started by nivzion,

היי, אחרי חפירות וחיפושים אחר מחשב נייד טוב במחיר הגון, מצאתי את: Asus K55VD-SX747H במחיר של 3300 ש"ח בערך (וזה ביחד עם תוספת 4GB זכרון, סה"כ 8GB). בעקרון, אני מתחיל ללמוד קורס WEBMASTER, שכנראה יכלול בתוכו גם הרבה שימוש בעריכה גראפית. חוץ מזה לאינטרנט וסרטים. זה המפרט שלו: Intel Core i5-3230M 2.6GHZ 8GB DDR3 1600MHz 750GB 7200rpm Super multi DVD מסך 15.6 אינץ' רזולוציה 1366x768 NVIDIA GeForce 610M with 2GB DDR3 VRAM (כרטיס מסך) Windows 8 64bit מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  20. שלום. אני רוצה לבנות מחשב שיוכל להקליט מהטלויזיה, להריץ סרטים וזהו. זאת אומרת, מעבד 700MHZ יהיה מספיק למטרה הזו. כל התוכנות שיפעלו עליו זה BS פלייר, התוכנה של ההקלטה, ובזה זה נגמר. כונן DVD \CD לא צריך. יש לי צורב DVD \ CD חיצוני לכן זה מיותר. (בנוסף, יש לי 2 כוננים מיותרים שאני אוכל לשים במחשב הזה). יש לי גם כרטיס של 256MB ראמ (מה שכמובן מספיק למחשב זה). הכרטיס הוא מסוג DDR לכן אני רוצה לוח אם שיתאים לזה. בקשר לדיסק קשיח, אני רוצה דיסק קשיח של 2GB. (אם לא קיים, אז 4GB. ואם גם אין, אז 6GB. בקיצור, הכי קטן שיש). זה בגלל שאני אקנה בנוסף הארד דיסק קשיח שעליו אני אשים את כל הסרטים ואקליט ישירות אליו. לכן, הדברים היחידים שיהיו מותקנים על הHD הנה"ל יהיו XP, BSplayer, התו…

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  21. Started by ychamp,

אני רוצה לקבל דעה על מחשב לגיימר וOC כולל ציוד הקפי כולל עכבר מקלדת מסך ורמקולים הנה המפרט שאני בניתי AMD Athlon 64 3000+ Venice Integrated into Chip FSB 512KB L2 Cache Socket 939 Processor DFI LANPARTY UT nF4 SLI-DR Socket 939 NVIDIA nForce4 SLI ATX AMD Motherboard CORSAIR XMS 1GB (2 x 512MB) 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered DDR 400 (PC 3200) Dual Channel Kit System Memory RAIDMAX ATX-847WUP Blue Steel Gaming Case Computer Case 420W Power Supply ENERMAX EG425P-VE SFMA 2.0 ATX12V 420W Power Supply 95~135V or 180V~265V(Adjusted Automatically) UL (Level 3), cUL (Level 3), VDE, CB, NEMKO, SEMKO, DEMKO, FIMKO SAMSUNG SpinPoint P Series HD160JJ 160GB 7200 RPM 8MB Cache Serial ATA …

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  22. Started by mani007,

שלום רב אני זקוק למפרט מחשב ב2000 ש"ח ללא ציוד היקפי המחשב יחובר למסך 22 המשחקים שיופעלו הם Call Of Duty , gta ,need for speed כמובן כל המשחקים בגרסאות האחרונות שלהם תודה

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  23. מפרט למשחקים שהרכבתי מהעצות של אנשים בפורום תקציב של 7K קיימת אפשרות של חריגה מעט GSA-H10A צורב LG GSA-H10A X16 DVD מחיר לפריט - 180.00 ¤ IE6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,062.00 ¤ 39250 לוח אם Gigabyte GA-945P-S3-RH Intel 945P Motherboard מחיר לפריט - 520.00 ¤ king667 580 (יחידה)¤ Twinmos 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר לפריט - 580.00 ¤ סה"כ - 1,160.00 ¤ 320KS דיסק קשיח Westren Digital WD3200KS 7200RPM 320GB מחיר לפריט - 520.00 ¤ RPX1950XT כרטיס מסך Sapphire Radeon X1950XT 256MB PCI-E 256Bit מחיר לפריט - 1,600.00 ¤ 1,600.00 ¤ ספק Enermax Liberty 400W מחיר לפריט - 420.00 ¤ מארז COOL…

• 14 תגובות
    • 995 צפיות
  24. שלום חברים, מפרט המחשב שיצרתי מיועד לעריכת סרטוני וידאו פשוטה ושימוש במקביל של תוכנות מסחר הדורשות משאבי מערכת רבים. חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר יחסית כשאני עובד עם מספר יישומים כבדים יחד (עד 4 תוכנות במקביל) . המחשב לא מיועד ל gaming בכלל המפרט שבניתי חורג מהתקציב שלי ואני מחפש להפחית עלויות. אשמח לקבל רעיונות ותגובות. תודה למשיבים רון קישור למפרט שיצרתי: https://ksp.co.il/t/x4iEX5

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  25. שלום, חבר שלי קיבל מעבד QUAD CORE EXTREME 9700 הוא רוצה לבנות סביבו מחשב לאופיס ואינטרנט בתקציב של עד 2000 ש"ח. הייתי רוצה מאוד לקבל המלצות , תודה רבה * אין צורך ב OC כלשהו, אין שום צורך בשום דבר מעבר ל OFFICE ואינטרנט. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 995 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.