עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום (: מחפש מפרט למחשב למשחקים ושהמחשב יעבוד מהר ויכולות גרפיקאה מרשימות לילד בן 15 הילד אוהב משחקים איכותים (call of duty) עד לקול אופ דיוטי לא צריך ממש טוב אני צריך משהו נחמד תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by spitzi,

שלום, אני מעוניין בהמלצה על מחשב All-In-One להורים. הם שונאים מארזי מחשב ולכן לא בא בחשבון לקנות להם מחשב בנפרד ממסך. דרישות: מסך Full HD לפחות 23 אינץ'. מסך מולטי-מגע, רצוי 5 נקודות מגע. דיסק SSD עדיף על פני מכאני. אם מכאני אז לא פחות מ-7200 RPM. מעבד גרפי טוב מספיק בשביל להריץ משחקי Flash. לא יורצו משחקים כבדים. עדיף המלצות מתוך נסיון אישי עם המחשב המומלץ. אני מחפש All-In-One ולא נייד כי אני רוצה שיהיה זמין כל הזמן בחדר העבודה. אני מוכן להשתכנע שנייד עדיף, אם הוא ממלא את כל הדרישות לעיל. תודה !

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Koby Mashiach,

אני צריך מפרט מחשב שיתאים בעיקר למשחקים אבל גם לעריכת וידאו 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת וידאו, תכני HD וכמה שאפשר גם עריכת גרפית (לא חובה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battle filed, far cry וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). dell ultrasharp u2312hm (זה המסך שאני רוצה) -לאילו הגד…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שיהיה מחובר לטלוויזיה באופן תמידי, חיבור hdmi, לטלוויזית full hd. נפח לפחות של Wi-fi ,250gb. ללא מערכת הפעלה מותקנת אין צורך בהפעלת משחקים, המחשב לצורך צפייה בסרטים וניגון שירים - דרך הטלויזיה, תוכנת windows media center. אין לי תקציב, כי אני לא מכיר את טווח המחירים, איזה מחשב/מפרט אתם מציעים? תודה לעונים (;

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by SyRenity,

מה אתם אומרים על הנייד הזה? http://www.toshibadirect.com/td/b2c/cdetland.to?poid=2000099418&src=MAKX&cm_mmc=Affiliates-_-Linkshare&siteID=lw9MynSeamY-K5ncfIGkr855Mjhmlt81Ww&siteID=lw9MynSeamY-GGgEo2t_mxY_z4NgDO9HyA יכולים להביא לי אותו מחול.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by maorcohen1991,

שלום בקרוב אני מתחיל קורס טכנאי pc+רשתות אני מעוניין במחשב נייד חזק וטוב לעבודה מסיבית ואנני יודע איזה דגם לבחור .. הבנתי שחברת dell טובה מאוד בתחום אבל... אשמח אם תוכלו לעזור סכומים ב2000-3500

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by dvirman12345,

אני רוצה מפרט ממש טוב חזק שיחזיק שנים המחשב מ TMS שיריץ משחקים כבדים ממש גם מה שהיה בעתיד אין צורך בתוכנות חיצוניות בלי OC למעבד

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by DannyK92,

שלום, לפני שנתיים ו-4 חודשים קניתי לעצמי מחשב לגיימינג, עכשיו כש-watch dogs מתקרב (והדרישות שלו די גבוהות) החלטתי לשדרג אותו קצת עם כרטיס מסך חדש (עדיף של NVIDIA) ואולי גם תוספת RAM. המפרט שלי הוא: - לוח אם: INTEL Cold Lake ATX DDR3 - מעבד: INTEL Core i5-2500 3.30Ghz - זיכרון: KINGSTON 4GB 1600MHz DDR3 x2 - כרטיס מסך: GainWard GTX560Ti 1G DDR5 - מארז (אם זה רלוונטי): COUGAR-Compucas Midi ATX - ספק כוח: AcBel 750W IPOWER - תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by UdiDani,

שלום לכולם. אני צריך המלצה למפרט מחשב עד 4000 ¤, רצוי מאוד בלי חריגה מהתקציב. 1. מה התקציב? 4000 ¤, אם אפשר בלי חריגה. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים (קלים ), המחשב הוא ל3 ילדות בנות 10 בערך (אם זה משנה) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך CRT 17" , מקלדת ועכבר אופטיים צורב DVD אם אפשר , אם אי אפשר אז DVD. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא עולה לי משהו בראש כרגע 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה בלבד בתודה , אודי.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  10. תראו יש לי התלבטות ואני לא יודע מה לעשות . יש לי נייד ישן LENOVO 3000 V100 שהוא בגודל 12 אינטש ויש לי את ה LENOVO IDEAPAD S10E 41875QG שאני רציתי לרכוש אבל ביטלתי ברגע האחרון . יש לי התלבטות היא קשה . הנייד הישן הוא LENOVO 3000 V100 צריך סוללה וגם וינדוס חדש מקורי .זה יעלה בסביבות 500-700 שייח . הנייד החדש שרציתי לרכוש הוא LENOVO IDEAPAD S10E הוא עולה בסביבות 1700 שייח . מה לעשות ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by neogod,

האם למטרת לימודי הנדסה ניתן לסתפק במחשב עם מעבד כסגנון של T4500/T4400/T6600 או שעדיף כבר ללכת על I3 ? ושווה את התוספת מחיר של 500-1000 שקל ? כמו כן המחשב יהיה המחשב העיקרי בזמן הלימודים.

12. מארז Silverstone PS03B ATX + מאוורר למארז CoolerMaster BLUE LED 14CM - 420ש"ח ספק כח CoolerMaster Extreame power plus 650W - 530ש"ח לוח אם INTEL DH67BL B3 H67 SATA3 USB3 DDR3 460ש"ח מעבד INTEL 1155 Core i5 Quad 2400, 3.1Ghz 6MB 855ש"ח זיכרון GeIL HS VALUE PLUS 4GB DDR3 1333Mhz 300ש"ח דיסק קשיח WB 1TERA SATA3 7200 32MB 380 ש"ח כ.מסך Nvidia EVGA GeForce 560GTX SuperOC 1024MB 1390 ש"ח צורב LG - DL 22X 40 ש"ח ללא מערכת הפעלה, כרטיס קול ורשת מובנים. סה"כ 4,340 ש"ח. משהו נראה לי קצת לא בסדר עם המחירים של הדברים ויש לי הרגשה שאני לא ממצא נכון את הסכום. אשמח לקבל חוות דעת מקצועית ועזרה. תודה מראש, נתי. נ.ב : המפרט נבנה באתר Ivory

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by dtechno,

Athlon 64 3000+ (S-754) box K8NS (s754)gigabyte 512MB A-DATA xfx 6800GT 256MB DVI,TV 80GB SATA 2439 ATX MIDI PFC, usb מksp ב5000~

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by בב,

שלום לכולם אשמח לקבל חוות דעת על מפרט שהבן שלי בנה למחשב גיימיניג. המחשב עתיד לשמש בעיקר לפורטנייט אבל עם פוטנציאל עתידי למשחקים נוספים. מאחר ואין ברשותנו מחשב נייח הרכישה היא גם של מסך (את שאר האביזרים- מקלדת, עכבר, מצלמה וכד' מתכוונים להזמין מאמזון) https://www.tms.co.il/139961 מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 3600 AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 704 לוחות אם: Gigabyte B550 AORUS ELITE כמות: 1 - מחיר: ₪ 619 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2E3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 279 מארזים: NZXT H510 Matte Black כמות…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by reg2006,

ה- acer במחיר 3500 ש"ח וזהו המפרט: http://www.dagesh.co.il/htmls/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_ACER_ASPIRE_5740G.aspx?c0=15821&bsp=14795 לעומת HP במחיר 3950 ש"ח וזהו המפרט: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2223 ביקרות של אנשים (בסוף הכתבה): http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1163391.html קראתי הרבה ביקורות על אנשים שהתאכזבו שקנו HP כי היה להם מלא תקלות חוזרות ונשנות (ראו בכתבה למטה) מה דעתכם? יגיב מי שמבין באמת.... תודה על עזרתכם!

16. אהלן חברים! נשרף לי לאחרונה סלוט ראם בלוח אם (Gigabyte B85M-D2V) ואני עם מעבד i7-4770k (אופציה לoc). יש תכנון לקנות מחשב חדש יותר חזק בשנה שנתיים הקרובות. אך בינתיים אני מתלבט אם להחליף פשוט את הלוח אם, ללוח מסדרה z ככה שגם אוכל לעשות oc ולהגיע לביצועים חזקים יותר של המעבד, או מצד שני להחליף כבר באנדל (לוח,מעבד,זכרונות) וכמובן שגם קירור בכל מקרה אצטרך להחליף. אם להחליף רק לוח חשבתי להחליף לasus z87-k ואם להחליף באנדל אז אשמח להמלצה(תקציב של בערך 1k).. תודה לעוזרים! המפרט שלי (הלוח הוא ddr3 אם אני משדרג זה ללוח ddr4).

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם לא יהיה גירעון משמעותי בביצועים אני מוכן להוזלה של 500 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב בעיקר משחקים אבל אני רוצה שהוא יהיה רב תכליתי ואני אוכל להשתמש בו להכל * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? עדין לא ברור אבל כנראה אני יקנה מסך של 21 או 19 אינטצ' * באיזה סוג משחקים תשחקו? הכל מהכל * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא משנה לי את האמת.. אבל שיראו יפה ולא יהיה תקוע 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה) לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. יש לי כרגע מחשב עם : מעבד: e2180 2.0Ghz @3.4Ghz זיכרונות : Geil DDR2 2x1024MB 800Mhz CL4 כ.מסך : Twintech 8800GT לוח אם : ABIT IP35-E אני עובד עם מסך 17" ברזולוציה מקסימלית של 1280X1024 עד עכשיו כל הסט מספיק מעל ומעבר לכל הצרכים . העניין משתנה שאני רוצה להגדיל את הזיכרונות ל 4GB או יותר , כך גם לעבור לוינדוס 7 וחוץ מזה לקנות מסך חדש , כנראה 24" - שמתאים לגרפיקה . השאלה שלי כאן היא - האם המעבד וכרטיס המסך יספיקו אחרי השינוי שאעשה ? אני עורך תמונות בפוטושופ (50שכבות+) ברזולוציות גבוהות יחסית , לכן שוקל לשדרג מעבד , אבל צריך את התייעצות כי אני לא מכיר איזה מעבד כדאי לבחור ואיזה מתאים גם ל OC (חשבתי על מרובעי הליבה , לא הסדרה של i , כי הלוח אם לא תואם) אבל עם המסך החדש והרז…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייבים והתועלת משמעותית אפשר להגדיל את התקציב ב-500-1000 ₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (סטילס ווידאו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב ישמש לעריכת סטילס ווידאו, בעיקר בתוכנות אדובי (פוטושופ, לייטרום, פרימייר, אפטר אפקטס) בשימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גר…

20. המחשב מיועד לחיילת ונועד לאינטרנט סרטים ומוזיקה ניתן להוסיף עד 2800 ש"ח מה עדיף מבין המפרטים הבאים מעבד: AMD Athlon™ II Quad Core 620 2.6GHz לוח: GA790XT-USB3 Gigabyte דיסק קשיח: Western Digital 500GB SATA2 32MB Bufferו זכרון: Kingston 2048MB DDR3 1333MHz צורב DVD LG X22 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD4350 512MB ספק: IN-WIN Power Man 450W מארז: IN-WIN + מאורר 8 ו – 12 מערכת הפעלה W7 ואנטי וירוס סה"כ: 2660 ש"ח או המפרט הבא: מעבד: Intel® Core™ i5 650 3.2GHz לוח: H55M-D2H Gigabyte דיסק קשיח: Western Digital 500GB SATA2 32MB Bufferו זכרון: Kingston 2048MB DDR3 1333MHz צורב DVD LG X22 ספק: IN-WIN Power Man 450W מארז: IN-WIN + מאורר 8 ו – 12 מערכת הפעלה W7 ואנטי וירו…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 10000. אני צריך כוח עיבוד גדול כי אני מקודד סרטים ונמאס לי מהזחילה המטורפת של amd 2500. אני רוצה להשתמש במחשב גם למשחקים אבל זה פחות חשוב לי. בנוסף אני צריך הארד דיסק לא רק גדול אלא גם אחד יציב שלא יפול לי מהר כמו זה שיש לי עכשיו WD 250... עכשיו, אני לא צריך מסך, כרטיס קול, עכבר, מקלדת וכו. זה מה שאני בניתי, אשמח לשמוע את דעתכם: № Code Product Price Quant. Summ 0 8406 Enermax 500W ELT500AWT Liberty 20/24Pin Power Supply 672.00 ¤ 1 672 ¤ 1 8918 Gigabyte GA-965P-DS4 Intel 965P LGA775 Motherboard 1161.00 ¤ 1 1161 ¤ 2 8717 Gigabyte Radeon X1800XT PCI-e 512 MB VIVO Retail Video Card 2010.00 ¤ 1 2010 ¤ 3 8956 Intel Core2 Duo 2.4G…

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by idan17,

שלום לכולם, אני לא חדש פה אבל רציתי לקבל המלצות למחשב נייד לעבודה בתקציב של 8 אלף ומעלה.. הצרכים הם בעיקר: סביבות וירטואליזציה מה שיצריך הרבה כח עיבוד וזכרון, כמובן שהייתי שמח לכרטיס מסך נחמד בפנים אבל לא חובה זה לא מחשב למשחקים יציאות HD וכ'ו . כמו כן המשקל חשוב לי מאוד, המחשב צריך להיות קליל , וזמן הסוללה פחות חשוב כי גם ככה אני מתכוון לקנות סוללה גדולה. אני יודע שה T400 נחמד ביותר ואני חושב לקחת אותו . רציתי לדעת אם יש משהו חדיש יותר בשוק בתקציב שלי בין 8-10 אלף ... תודה עידן

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפיה בסרטים בשפה הסינית ! * גודל המסך? 15-17 * משקל רצוי? סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רצוי שיהיה HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 או משהו בסגנון * צורב DVD? לא חובה למען האמת, אבל זה די סטנדרט בגודל הזה, לא ? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חבר ביקש ממני להמליץ לו על מחשב נייד הגבול העליון של התקציה הוא 2000 ש"ח אין צורך בכרטיס מסך מיוחד או נפח אחסון גבוה במיוחד הוא צריך אותו בשביל אינטרנט ("שהיוטיוב יזרום, יזרום שוטף"), עבודה משרדית ("אבל שיהיה מהיר" היא אחת הדרישות) השאיפה של…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by omri55,

מחשב בעיקר מיועד לגראפיקה ותוכנות רינדור/לא משחקים. חשוב שיהיה קל, מסך קטן גג 15 וחשוב לי שיראו טוב במסך גם באור יום שמתי לב לכניסתו של המעבד I7 החדש ואני שוקל לקחת אותו מחשבים חזקים שראיתי עד כה DELL 1557 ASUS G51J-A1 HP dv6t איך הDELL XPS? אשמח להתייעצות אתכם והשוואות ואולי דגמים נוספים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום רב אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי : המפרט שלי הוא I7-4790K asus maximus vii ranger 16 gb ram crucial sport balistex SSD של 250 GB -840 EVO עוד שני הארד דיסקים של 1TB כל אחד ספק סיסוניק 620 (לא זוכר את הדגם המדוייק) איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות להדמיות לאדריכלות? (אני יכול לקנות גם בחו"ל אם זה לא זמין בארץ) התקציב יעמוד על 1500 ש"ח (כמובן אם יש משהו זול יותר שיעיל אז אשמח לשמוע) וכן האם יש איזה שיפור שעלי לעשות למחשב בשביל ההדמיות? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים