עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מסך גדול 17 אינץ רזולוציה שתתאים לסרטים 720p וכמובן יכולת להציג סרטים בכאלה בפורמט mkv לא הרבה דרישות, מקווה שלא בהרבה כסף. תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Quellious,

שלום, בחודשים האחרונים אני עוקב אחרי מספר אתרים בחו"ל שמפרסמים בקביעות מדורים של "מפרטים מומלצים". לדעתי זה מקור טוב לידע, למי שרוצה להתעדכן ולראות מה חדש ומה מומלץ, במיוחד כשאין זמן לשבת כל היום באתרים ופורומים של חומרה : או במקרה ש*אההממ* האתר האהוב עליהם לא מעדכן את המפרטים המומלצים שלו כבר חצי שנה *אההממ* הנה רשימה של כמה אתרים מומלצים, שמעדכנים בקביעות את המפרטים שלהם. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על אתרים נוספים! www.anandtech.com - ב-Guides יש כל מיני סוגים של SYstem Buyer's Guides, לכל מיני תקציבים וכל מיני שימושים. www.sharkyextreme.com - מחזיק ומעדכן שלושה מפרטים עבור גיימרים לפי תקציב arstechnica.com - ב-Guides יש system guide שמכיל כמה סוגי מפרטים www.ext…

3. Started by משה1946,

הציעו לי לוח אם של Asrock אצל ספק אחד עם CHIPSET אינטל H61. הלכתי לספק אחר למען השוואה והוא אמר ש ASROCK יוצאים מהשוק, ישנים ונחותים. הציע לוח אם של Gigabyte GA-H87M-HD3 במקום. המטרה העיקרית - עריכת וידאו יכולים לעזור לי בסוגיה ולהאיר את עיני בנושא?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. היי, יש ברשותי VOSTRO 3550 . התקנתי עליו WIN 8.1 גירסאת 32 ביט מקורית. (32 בגלל המפרט החלש יחסית ..2310 I3) המחשב עלה והכל עבד מהר וכמו שצריך, ועבדתי בו כמה שעות. אחרי שהכנסתי אותו למצב שינה וניסיתי להדליק שוב, לא הייתה תצוגה על המסך. אחרי ריסט נראה שהוא טוען את הווינדוס כמה שניות על LOADING ושוב לאחר מכן אין תצוגה על המסך. ניסיתי את הכלים של הWIN לתיקון שגיאות , אף אחד מהם לא עובד . (כולם מציגים הודעות כמו there was problem refreshing your pc..) . לבסוף עשיתי שיחזור מערכת לנקודה שנוצרה לאחר ההתקנה, והתקלה נפתרה. עבדתי שוב כמה שעות , ושוב בעת התקנת תוכנה פתאום המסך כבה, ואותו התרחיש בדיוק כמקודם. (הפעם ניסיתי לשחזר לנקודת שיחזור שיצרתי , היא לא פתרה את התקלה. רק…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. חברים יקרים , מחפש מחשב קטן , ממש קטן , להזרמת וידאו בטלויזה . חשבתי על מחשבי ה NUC למיניהם , ראיתי את הדגם 54250WYK שכולל גם כרטיס רשת אלחוטי (חשוב לי לוודא שזה אכן כך) ובתוספת זיכרון ודיסק קשיח לא יחרוג את התקציב שעומד על 2500 שקל. http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BOXD54250WYKH-4-500&cart=140856260527292311〈=heb מלאיתי גם את השאלון ליתר בטחון , אשמח לשמוע את חברי המלומדים האים זה הפתרון האידאלי או שיש אפשריות אחרון (זולות יותר ?). תודה מראש, דרור. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10 % 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הזרמ…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by llivny,

יש לאבא שלי בחדר שינה טלויזיה של 42" ומערכת רמקולים היקפית. בתוך ארון עם דלת זכוכית שממוקם מתחת לטלויזיה הוא שם לפטופ והוא משתמש במקלדת ועכבר אלחוטי. גם כשהלפטופ לא סגור בתוך ארון יהיה אפשר לטגן עליו ביצה, בנוסף הוא ישן ואיטי. מכיוון שיש קצת חוסר מקום למארז החלטתי לעשות את פרוייקט "מחשב ארוני" ועל המדף של הארון להתקין מחשב (יענו שהארון יהיה המעטפת). אני קצת מתלבט בנוגע למפרט וצריך עצה. המחשב משמש לעבודה משרדית, ויש כמה נקודות חשובות: המחשב צריך להיות זול (אני מקווה שהדרישות שלי לא מוגזמות למפרט של 1500), שקט (לחדר שינה) וקר (בשביל ארון). אני לא צריך מעבד חזק, וגם לא כ. מסך חזק (למרות שאם זה לא מייקר את הסיפור, הייתי שמח לחיבור HDMI) בנוסף אני צריך שני מאווררים שקטים 80 מ"…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by The-Crush,

שלום אני מחפש מחשב נייד שיהיה גם קל וגם כן למשחקים וגם למוסיקה אני בינתיים מצאתי את זה http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3412&catcode=425 אבל כמו כן מצאתי את זה שזה יותר טוב ממנו אבל הוא מעט כבד http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3164&catcode=166 אנא עזרו לי למצוא משהו טוב או שתמליצו לי על אחד מאלה כמו כן יש אפשרות לחרוג מעט מהתקציב בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by zabal12,

שלום , אני מחפש שני מחשבים שונים אחד בגודל 15 אינץ והשני 17 . 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית/סטודנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 17 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500¤ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל להגיע לכיוון ה 6000. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין גמישות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית/עריכת וידיאו מתקדמת, עבודה במקביל על התוכנות הנ"ל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד & פרנסה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא! 4. האם יש …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by asdfghjkl,

מעבד, הרדיסק, כרטיס מסך, זיכרון, לוח אם ומארז. תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by nigger84,

שלום, רציתי לשדרג זיכרון ללפטופ dell inspiron n3010. כמה זיכרון לדעתכם אפשר לשים בכל slot? (אני רוצה לשים 8, אבל אם אפשר יותר, למה לא...) התצורה כרגע היא: MEMORY : 4096MB (2X2048) 1333MHZ DDR3 DU INTEL I5-430M 2.26GHZ ואיזה זיכרון כדאי לקנות (איזה חברה, מהירות וכו') תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by HoT-DoG,

שלום אני זקוק למפרט למחשב בעיקר משחקים גם מוזיקה ואינטרנט אבל בעיקר משחקים אז הדבר היחיד שאני לא ממש בטוח בו זה לוח אם. אהה ומארז FULLTOWER בבקשה... תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Boris Chernikov,

אני חושב על לקנות מחשב כזה מאילת: http://ksp.co.il/?uin=20170 עכשיו יש לו מעבד מהדור החדש ראיתי אבל סוללה 4 תאים..כמה תעלה לי לקנות לו סוללה נגיד 6 לפחות ואם אפשר קישור לאיביי או משו כזה ועוד משהו, כתוב מאיץ גרפיNVIDIA® GeForce® GT 740M with 2GB DDR3 VRAM Integrated Intel® HD Graphics 4600 מה זה אומר יש את המובנה ואת השני כאילו ? לא הבנתי איך המחשב הזה בכללי? ללימודים סרטים מוזיקה ושימוש יום יומי? משחקים בקושי אולי FIFA תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500שח. לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית עם כלים של Adobe - Photoshop, Premiere, InDesign 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אהיה נחמד אם אהיה שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן - Windows 10 …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם, אני מעוניין במחשב שעיקר מטרתו תהינה למשחקים אך גם לעבודה משרדית. ללא OC וללא ציוד היקפי, בתקציב 7000 ש"ח ~. מעדיף שהמפרט יכלול: - מעבד אינטל - Q6600. - הארדיסק 320 גיגה מקסימום. - זכרון 2 - 4 גיגה אם אפשרי. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 8.01.2008 בשעה 14:15:00 אגב אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על חנות באיזור רעננה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ishapach2,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,000 כולל מסך, לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? PS, משחקים הגדרות גבוהות-בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 24" 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפש…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם, אחרי 8 שנים של המפרט שלי (אפשר לראות מתחת לאווטר) הגיע הזמן לרכוש משהו עדכני (כן אחרי שהלך הארד דיסק, ספק, וכ.מסך ) המפרט הנ"ל אמור לרוץ כמה שיותר זמן, כמו המחשב המוחלף בערך. וזו הסיבה שאני רוצה ללכת על I7, אני מבין שלטווח הקצר הוא בזבוז, אך לטווח של 5 שנים ומעלה אין לי ספק שהוא משתלם יותר. המפרט הכי נורמאלי שהצלחתי להרכיב סביב התקציב והצרכים הוא : מעבד : I7 920 Box לוח אם : Asus P6T SE זכרונות : 3GB 1600Mhz - אחת החברות הידועות כוננים קשיחים : 2X500 GB Samsung - בשביל לעשות RAID. (יתווסף עוד כונן קיים של 160) כרטיס מסך : Powercolor Vapor-X 4890 1GB DDR5 ספק כוח : Enermax modu 525 / corsair 550W / pc&cooling 500W מארז : Antec P193 - פה יש בעיה,…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by meo,

שלום, צריך לשדרג מחשב קיים. מדובר על מעבד, לוח, זיכרון, הרד דיסק וספק. כרטיס מסך רק אם צריך. אפשר גם על הלוח במידה וזה מספיק לשימושים האלה - שימושים עיקריים - החל מאינטרנט דרך וורד ועד עריכת וידאו לפעמים (פרמייר, פוטושופ - מן הסתם יהיו התוכנות הכבדות במחשב). תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אהלן, אשמח לעזרתכם בהמלצות למחשב נייד לסטודנט למדעי המחשב. התקציב המועדף הוא 2-2.5k, אם יחרוג מעט בגלל משהו שלא כדאי להתפשר אז גם בסדר. אין צורך בציוד היקפי, לא מיועד בנוסף למשחקים. עדיף שיגיע עם מערכת הפעלה ואופיס (אופציונלי, בעיקר האופיס. אין העדפה לגירסה) מבחינת הרכישה - יכול לרכוש גם באינטרנט אז לא קריטי. אם זה משנה, איזור חיפה. לא מתכנן OC ושדרוגים. תודה לכל העוזרים

20. Started by Radiant,

כולל בנדל. מצב חיצוני טוב. גרסת המעבד p8600.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by orninyo,

שלום אני רוצה לקנות משטח קירור לנייד: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1686&CatCode=443 מספר שאלות לגבי זה: 1. האם למישהו יש נסיון עם אחד כזה ויכול להגיד לי אם הוא מרעיש או שקט? 2. האם העובדה שהמאווררים בנייד שלי נמצאים מתחת המחשב יפגעו ממשטח הקירור שמאווררו נמצאים כיוון הנגדי? 3. האם השימוש במשטח הקירור יגרום למאווררי המחשב לעבוד במהירות יותר נמוכה (מצב מנוחה) ובכך פחות להרעיש ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by dad11223,

מה יותר טוב ראדאון 9800 פרו 128 מגבייט ו128 ביט או ראדאון 9600 אקס טי 256 מגבייט ו256 ביט ואם אפשר אז את הבאנצ'רים של כל אחד מהכרטיסי מסך

23. Started by Galbakva,

אני רוצה לקנות מחשב חדש מחשב שהיה סוס עבודה אני מוכר משחקים לאקס בוקס ואני צריך מחשב שהיה דלוק הרבה להורדות צריבות אני צריך מפרט בשביל זה המחשב מיועד רק לזה

24. לקראת הבלאק פרידיי התחלתי לחשוב מה עדיף. נייד אייסר ניטרו 5 מחו"ל, סביב ה3 אלף שקל, או מחשב דסקטופ ביתי ללא מסך שיקנה בארץ בסכום דומה. הניידות לא חשובה, אבל לא יזיק מארז קומפקטי. מה דעתכם? אפשר למצוא מחשב נייח במחיר דומה שבאמת יתן יתרון משמעותי מבחינת ביצועים על פני הלפטופ? המפרט של האייסר: Acer Nitro 5, Intel Core i5-7300HQ, GeForce GTX 1050 Ti, 8GB DDR4, 256GB SSD תודה מראש לעונים!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by eliXir,

Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB - KSP (1050 ש"ח) ABIT IL9 Pro s775 Conroe, Intel 945P, DDRII 667, PCI-E - KSP (450 ש"ח) POWERCOLOR X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E - KSP (1090 ש"ח) Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II - KSP (300 ש"ח) Teac/SONY 1.44 (Black) - KSP (40 ש"ח) LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 Black - KSP (180 ש"ח) Kingston 2GB DDR2 667MHZ CL5 - NOA (880 ש"ח) ANTEC P150 QUIET PC CAES + 430W PSU - IQPC (855 ש"ח) סה"כ לתשלום: 4845 ש"ח בעיקרון כבר פתחתי נושא בנידון והוחלט שזה המפרט הנבחר (שיניתי את המארז והספק..) אבל לא היו לי שם חוות דעת ממספיק אנשים והייתי מוכן לקבל עוד כמה, כי בכל זאת מדובר במשהו שנשאר לתקופה ארוכה א…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.