ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום רב מבקש הצעה למפרט לתלמיד אשר משתמש באינטרנט הורדות וקצת משחקים לא כבדים מעבד לא משנה אינטל או AMD אלא רק מחיר מול תועלת OC אולי בשביל הכיף לנסות ולעשות מסך 19" 1440*900 קיים תקציב עד 3500 ש"ח עדיף פחות כפול ליבה או מרובע וגם איזו תושבת עדיפה I5 נראה לי מייקר את כל הפלטפורמה ב-1000 +- אז נראה לי לא משתלם אשמח להצעות
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,אני מחפש נייד שיוכל להיות עד כמה שיותר חזק להרצת משחקים. אז ככה,אין לי העדפות בקשר למשקל/זמן בטריה/מראה/מותג/ביטוח וכו' מצידי שכל אלה יהיו במצב הכי גרוע.העיקר שיהיה כמה שיותר חזק למשחקים. האם דבר כזה או דומה לו אפשרי? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3373034,00.html או לחילופין,האם יצא 8800 לנייד? גם רציתי לדעת אם יכולה להיות לו כניסה למסך רגיל (כשאני בבית),כי המחשב אמור להחליף גם את הנייח הישן שלי. סליחה על הבורות, תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133222§ion=293&target=%D7%A8%D7%91%20%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99 רציתי לדעת רק אם יש התחדשות מסויימת ברכיבים בהתאם להיום, עידכונים שכדאי לבצע?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעוניין למכו - MacBook Air חדש - הדגם האחרון - i7 HASWELL , 256SSD , 8GB RAM + מג'יק מאוס חדש (עולה לבד בארץ 350) מה לפי דעתכם יהי ריאלי לבקש עבורו? זמן סוללה 13 שעות **** מה שחשבתי שיהיה הוגן - 6400 שימו לב זה מחשב שעולה בארץ 8500 פלוס עם קבלה ומקלדת בעברית טלפון ליצירת קשר: 052-6815884
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי את המפרטים שקיימים בעמוד המפרטים. המפרט הראשון הקיים למדיה סנטר עניין אותי השאלה היחידה שלי היא האם המעבד הקיים במפרט (AMD A4) מספיק בכדי לגלוש מעט באינטרנט בנוסף או שכדאי לשקול לשדרג אותו. התקציב הכללי הוא עד 2000 שקל. תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקציב שלי עד 3800 בערך.. לא רציתי לחרוג אז בניתי אחד כזה תגידו לי את דעתכם http://img336.imageshack.us/img336/9246/untitled7sj.jpg תודה :> עריכה: אל תתיחסו לחתימה..
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני להתחדש במחשב נייד לנסיעות שאני יוצא מהעבודה. אני צריך מחשב במחיר סביר אך שיתן תמורה טובה למחיר שלו על מנת להעביר את הזמן המת בנסיעות, בגלל אופי העבודה בדרך כלל אני תקוע במקומות שכוחי אל עם מעט דברים לעשות ואני רוצה מחשב שפשוט ישרוף לי את הימים. לפי מה שאני חושב שצריך להיות זה: מחשב סביר עם מעבד סבבה ו 2G זכרון, מסך 14 אינץ, בנייה חזקה וWIFI חזק יותר מהממוצע על מנת שלא יהיה לי בעיות התחברות בשדות תעופה/בתי מלון. אין צורך בזמן סוללה ממושך או בכרטיס גרפי חזק. ואם יש אפשרות גם לחיבור Svideo ובלי מערכת הפעלה או לחילופין XP במקום VISTA אני אשמח. יש אפשרות להביא אותו מקנדה, חבר שלי נוסע ביום שישי וחוזר עוד שבועיים אז צריך להחליט מהר כי גם אני וגם הוא מעדיפים …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
INTEL Pentium D 945 2x 3,40GHz LGA775 boxed מחיר: 890 ₪ Motherboard MSI 7203 P4N SLI XE-F S775 ATX מחיר: 440 ₪ DDRAM2 1024MB PC2-675 CORSAIR CL4 מחיר: 380 ₪ SAMSUNG SATAII 200 GB P120S 8MB 7200 מחיר: 300 ₪ ATI Sapphire RX1650Pro TD PCI-E 512MB מחיר: 575 ₪ Power Supply ATX 400W Xilence Power SBS-XP400 מחיר: 185 ₪ MidiTower 3R Systems R400 silver מחיר: 165 ₪ מחיר סופי: 2935 ₪ מספר הערות: .1.) אני בונה את המפרט לחבר והתקציב האמיתי אמור להיות 2800 ש"ח ובלי חריגה של שקל. .2.) זאת אומרת שהוא כרגע יותר יקר בכ-135 ש"ח והחריגה עוד איך שאומרים 'בסדר' מבחינתו. .3.) המחשב מיועד למשחקים, סרטים, גלישה באינטרנט ותוכנות למיניהם. לא מתוכנן OC - יש סיכוי שיהיה OC…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני להאיץ ביצועים של אינטרנט משחקים קלים ועבודה עם תוכנות סטטיסטיות המפרט: > Mainboard : Gigabyte GA-MA785GM-US2H > Chipset : AMD 785G > Processor : AMD Athlon II X3 425 @ 2700 MHz > Physical Memory : 6144 MB (3 x 2048 DDR2-SDRAM ) > Video Card : NVIDIA GeForce GT 430 > Hard Disk : SAMSUNG HD103SJ ATA Device (1000GB) > Hard Disk : Seagate ST3500418AS ATA Device (500GB) > DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A > Monitor Type : Dell Computer DELL 2209WA - 22 inches > Network Card : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter > Operating System : Windows 7 Ultimate Professional Media Center 6.…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, מזדמן לי להיות בהונג קונג בעוד מספר ימים ואני שוקל לשדרג את הנייד הנוכחי ולרכוש שם. אני יודע שסין עצמה לא בהכרח זולה יותר אבל הונג קונג צריכה להיות קצת יותר זולה בשל מעמ מקומי מופחת. האם מישהו יכול להמליץ על מקומות אמינים לרכישה? או לספק מספר כללים מנחים שיעזרו לי ברכישה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
זה המפרט העלוב שלי intel P4 1.8 P4vt8 AGP 512MB DDR 200mhz 256MBDDR 133Mhz FX5200 128mb מה הכי כדאי לשדרג על מנת שWORLF OF WARCRAFT יעבוד סביר על המחשב תודה לכל מי שוזר
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סך הכל הייתי עושה את המפרט בעצמי הבעיה שהם לא רוצים לעשות OC אז זה משנה די הרבה - למשל אי אפשר קלחת 6300 כי במצב הרגיל הוא פשוט חלש מידי וכו' אז אני צריך עזרה בהתאם...
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים כבר כמה שנים שאני רשום לאתר ומקבל וקורא כתבות שמגיעות אליי במייל אך מעולם לא היה לי הצורך לכתוב כאן , אם ככה יש מצב שזאת הודעה ראשונה או בין הבודדות שכתבתי. בעקרון אני איש של מוצרי Intel , אי שם בעברי המעט רחוק עבדתי בחברת IT קטנה בראש העין עוד לפני ש KSP או IVORY הגיחו אל חיינו , כשעוד דיסקים של 80GB היו נחשבים חדשים, 40 מחשבים ביום למשך 6 שנים , בספירה קלה הרכבה של 70500 מחשבים. היום אני עוסק בתחום השרתים והתרחקתי מכל תחום הגיימינג וזאת עם מחשב מלפני 14 שנה . גם לסנדלר נמאס להיות יחף ולכן החלטתי להתייעץ עם בעלי ידע לגבי מחשב שמיועד לגיימינג , מעבדות vmware , ובעיקר VR. מקסימום הוצאה עד 8K (לא מאילת אבל …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום- חיפשתי בפוסטים עם תקציבים דומים אבל לא מצאתי את מבוקשי * מטרות המחשב? - כללי-תכנות משחקים וסרטים * גודל המסך? 15.6 אבל גם 14 תופס * רזולוציית המסך? פחות קריטית- סטנדרט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עדיף קל- עד 2. לא צריך DVD * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ראשי לפחות 320 ורוצה כונן SSD למערכת ההפעלה(האם 8GB יספיק?) * כונן אופטי? מעדיף שלא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) עדיף כרטיס מסך חיצונ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים... כפי שמצויין בכותרת אני צריך מפרט מחשב לילד בן 12. המחשב מיועד בעיקר למשחקים ומעט לסרטים. התקציב עד 3000 ש"ח, כולל ציוד היקפי, אין צורך במסך. תודה אנשים.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, מזה שנה שאני עם ה-I3 530, והגיע הזמן להעבירו הלאה (לאימי), ולעבור הלאה. דרישות:פוטושופ, משחקים, מוזיקה וכמובן גם אינטרנט. אפשרות ל-OC בעתיד (ברמה קלה). תקציב:4K, עם אפשרות חריגה קלה. חשבתי על המפרט הבא. אשמח לשמוע הערותכם/הארותכם. מעבד: I5-2500K. קרור למעבד: Arctic Coolin Freezer Xtreme REV2. לוח אם: Gigabyte P67A-UD3. זכרונות: G.Skill DDRIII 1600MHZ, 4GBX2, Ripjaws CL9-9-9-24. כרטיס מסך: Sapphire HD5870 1GB / Sapphire HD6870 1GB (מי עדיף? GPUreview מראה עדיפות לכרטיס היוצא דווקא). ספק כוח: Seasonic M12-II 620W, Bronza. מארז ו-HDD יש (CM690 ו-WD 1TB). בעתיד אוסיף גם SSD. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נטבוק שלא יהיה איטי יותר מידי, כי זה דבר שמחפרן. התעניינתי מאוד ב Asus 1201N, ראיתי עליו ביקורות וכן ראיתי ביוטיוב אנשים שמפעילים משחקים כגון: Cod mw2, Gta iv וכו', והמחשב סוחב אותם דיי טוב. השאלה שלי, האם באמת שווה לרכוש את המחשב או לחכות עוד קצת (לא לחוץ לי) ויצאו עוד הברקות בסגנון של המחשב הזה או שזה רק בעתיד הרחוק יותר. כמו כן, האם יש אלטרנטיבה לנטבוק הזה , דגמים של יצרנים אחרים במחירים זולים יותר?; המחיר שלו שוחט כיסים. אשמח לקבל תשובה, תודה לעזורים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מעוניין לרכוש מחשב בתקציב של עד 6K. האם שווה לרכוש עכשיו או להמתין?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך למה לא... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 200 חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? להגדרות גבוהות, רזולוציית המסך שברשותי היא : 1920X1200 , משחקים כמו : BF3 FC3 GTA V CRYSIS …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצורפת בניית מחשב RTX3070 אשמח לעזרה וייעוץ עם שאר הרכיבים, תודה! תקציב של 7,000 שח. בנוסף, הייתי רוצה לדעת האם שווה להזמין זכרונות RAM\SSD מאמזון ולהרכיב באופן עצמאי. זה זול יותר.. האם למישהו יש ניסיון עם זה?FinalPC.pdf
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, המחשב שבק וחיפשתי מחשב נייח לגיימינג סרטים וכו. המשחקים הם באטלפילד, סקוואד ועוד המטרה היא מחשב בתקציב נמוך, המחשב משומש. אשמח לדעתכם בנוגע למפרט ולמחיר. כמה המחשב רלוונטי להיום. וכמה המפרט מיושן. עריכה: בעיקר לדעת אם הוא שווה מחיר של כ2600שח כמשומש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב הוא לעבודה משרדית בלבד וישמש לעבודה עם תוכנות כמו E-SIGNAL שדורשת כח עיבוד אין לי צורך בכונן CD ROM אין לי צורך בציוד היקפי אין לי צורך בכרטיס מסך מה דעתכם על המפרט הבא?......התקציב שלי הוא בעיקרון 2000 1"ח וכמו שאתם רואים כבר חרגתי קצת אז אם יש משהו שאפשר לשפר במסגרת התקציב אז בבקשה AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box מחיר לפריט - 866.00 ¤ לוח אם ASUS M2N-MX מחיר לפריט - 428.00 זיכרון TWINMOS 256MB DDR2 533MHz 4 PC4300 מחיר לפריט - 170.00 ש"ח----2 סטיקים= 340 ש"ח דיסק קשיח Westren Digital WD800JD 80GB מחיר לפריט - 241.00 ¤ מארז FOXCONN TLA+ 397 + 300W מחיר לפריט - 214.00 ¤
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מחפש מפרט שיריץ בטלפילד 3 אנ בי איי 2012 וכו' על הגדרות גבוהות בצורה טובה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.בטלפילד 3 , אן בי איי 2K12, DIRT3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה למחשב נייד חזק. חזק אני מתכוון בשני מובנים: 1. עמיד למכות ואמין 2. בעל כח עיבוד המצב הוא שיש לי כרגע תקציב גבוה לקניית המחשב, 4500$ (לא מהכיס שלי ), שלא יהיה עוד שנתיים. לכן אני מחפש מחשב שיוכל להחזיק כמה שיותר זמן. אני מעדיף מסך 14-13 אינצ', אולי אפשר גם 12, אבל חייב כונן DVD. עדיף משקל כמה שיותר נמוך (אני יודע שזה קצת בסתירה לחוזק פיזי), וגם זמן סוללה כמה שיותר ארוך. אני צריך גם בלוטות אם זה משנה. המחשב ישמש לעבודה משרדית בעיקר, לצפיה בסרטים ואולי גם קצת משחקים, אבל למרות שלא צפויות לו משימות עיבוד תובעניות חשוב לי שיהיה חזק כדי שיהיה רלוונטי לשנים הבאות. יש רעיונות??
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מרכיב מפרט לחבר שקונה לבן שלו (גיל בר מצווה) , לא מעוניין להמתין עד מבצעי BF רוצה להזמין עוד השבוע אם יתאפשר. אני מעט חלוד וכבר לא ממש מעודכן ולכן כל עזרה / מפרט / עצה יתקבלו בברכה 🙂 ברשותי זכרונות (DDR4 3200 32GB - כן אני יודע שזה הרבה אבל הם בסטיקים של 16 כ"א וכדאי בטח להשאר בדואל) , ספק חדש באריזה של אנטק 620 מודולרי HCG , קשיח מכאני 2TB. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ,אפשר לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ולימודים לנער 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-