עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by asaf19,

איך אפשר לאפס לוח אם שיש עלו סיסמא אין לי בעיה עם פירוק

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום. אני אשמח אם תעזרו לי בבניית מפרט במחיר עד 3000 ש"ח. במחשב בעיקר לעבודות, סרטים ואינטרנט. לא מתוכנן למשחקים ולא OC. שיהיה מהיר עם הרד דיסק בנפח גדול.. תודה רבה לעוזרים!!

3. אוקיי לפני שנתחיל אני אומר מראש יש לי ספק חדש בן שבוע שעוד לא היה בשימוש seasonic s12ii 620w אחריות חמש שנים. אני צריך חוות דעת אני פתוח להצעות בתנאי שיבוא הסבר להצעה לגבי מפרט ואם אפשר גם שמישהו יבנה לי מפרט שמבוסס אינטל למרות שאני שונא אותם אני אבדוק גם את מבחני הביצועים של המעבדים שלהם ויראה אם ישתלם לי אוקי המפרט הוא מפרט לגיימינג ועבודה בינונית גראפית (לא בתור מקצוע!) השקט רמה 7 דברים נלוים כלום ללא קרור מיוחד הBOX יספיק לי מארז רצוי לא לשנות הרד דיסק מה שבחרתי זה מה שאני אקח מסך 17'' 1248X1024 כמובן ללא מערכת הפעלה בקיצור האם זה המקסימום שאני יכול להוציא מהתקציב: מעבד AMD Athlon II X4 640 Box ₪543 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX640WFGMBOX לוח…

4. איך זה הזמנתי את זה השבוע תגידו אם שווה וכאן רשום 7800 אבל אם ריבית וכל זה זה יוצא 8000 מעבד- INTEL P-4 2.60GHZ 800MHZ FSB HP 1146ש"ח לוח אם- ASUS P4P800 DELUXE P-4 DUAL CHANNEL DDR 3Y 783ש"ח זיכרונות-DDR CORSAIR CMX256A-3200LL 256MB 400MHZ*2 966ש"ח כרטיס תצוגה-SAPPHIRE RADEON 9800 128MB DDR TV-OUT+DVI OEM 1613 ש"ח מסך-VIEWSONIC PERFECTFLAT 17" P70F SILVER/BLACK 1323ש"ח מקלדת-GENIUS KB-21 MULTIMEDIA PS2 HEB/ENG 120ש"ח עכבר-LOGITECH MX300 OPTICAL PS2/USB 135ש"ח רמקולים-CREATIVE INSPIRE 2500 2.1 343ש"ח כונן תקליטונים-CITIZEN BLACK FLOPPY DRIVE 1.44MB 73ש"ח דיסק קשיח-MAXTOR 80GB S-ATA 7200RPM 8MB BUFFER 3Y 535ש"ח צורב-LITEON LTR-52327S 52*32*52 BLACK OEM 2Y 255ש"ח…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. לרדת בכרטיס מסך?? המפרט שיש לי עכשיו 2.4HT 2*256 קינגסטון 160 הארד.. אני רוצה להפוך את המחשב למפלצת משחקים המעבד יגביל אותי? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by dardar4,

היי לכולם. אשמח לקבל המלצה למפרט עד 1500 שח - לא כולל ציוד היקפי. השימוש העיקרי יהיה צפייה בסדרות וסרטים באיכות HD תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם, אני מתכוון לקראת סוף שבוע הבא לקנות מחשב חדש, אני לא מתכוון לעשות OC, ולכן מה שחשוב לי זה בעיקר השקט הנפשי- שיהיה מפרט אייכותי שאני אוכל לישון בשקט עם ההחלטה שלי. פעם הייתי מתעניין חזק בכל הנושא, אבל בזמן האחרון אני ממש לא מעודכן (צבא) ולכן אני סומך כמעט לגמרי רק עליכם. אני יודע שהלוח אם EP45-DS3L מומלץ כלוח אמין כבר משהו כמו שנה (אולי אפילו יותר)- מה שבאופן אוטומטי גרם לי לפתח עדיפות אליו, ומתוך כך ללכת למערכת מבוססת INTEL. לכן התחלתי מן המפרט המורכב ב3550 בtms (שבטח אתם כבר מכירים אותו דיי בע"פ ) והוספתי מעט שיפורים, מה גם שעלו לי לא מעט שאלות. Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray, יחידות 1 ¤845.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. היי, דבר ראשון אני חדש באתר והמקום נראה פשוט מצויין! בכל מיקרה, אני מתכוון בזמן הקרוב לקנות מחשב חדש, אבל אני רוצה להרכיב את המפרט בעצמי, כי אני לא סומך ולא אוהב את כל חברות המחשבים האלה.. אני רוצה מחשב גיימרים, לא משהו מטורף ב 200,000 אלך שקל אבל משהו חזק ומכובד. בגדול התקציב שלי נע עד 10,000, אבל אני מוכל להתגמש עד 12 במידה וזה שווה את זה... הינה המפרט עד כה בניתי לאחר שינויים רבים שהיו (ובטח עוד יהיו) לוח אם Asus P6X58D Premium http://ae.asus.com/product.aspx?P_ID=wurRaDZ8lo4Ckukj&content=overview לוח חזק של אסוס, מה שאהבתי בוא שיש לו תמיכה ב SATA3 וUSB3, וגם הוא תומך בדור הבא ש המעבדים, 32NN.. כרטיס מסך ??? אני עדיין מחכה לסדרה החדשה של NVIDIA ספק כח …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום ;D שמי גיל, אני חדש פה ואני סטודנט. אני רוצה לקנות מחר מחשב חדש וחשבתי להתייעץ אתכם כאן. יש מבצע על האינספיירון הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-a370m.htm והתחרות היא בינו לבין הווסטרו הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3350-2310m.htm אני מוגבל תקציבית (סטודנט כבר אמרנו ? ) הדרישות שלי ממחשב הן שהוא לא יתחמם יותר מדי, זמן סוללה ארוך וביצועים יחסית טובים (הכוונה היא לא לגיימינג או משהו אל לקצת פוטושופ, סרטים וגלישה). קחו בחשבון שאם אני לוקח את המחשב הראשון אני אבצע שדרוג לזכרון של 4 ג'יגה. מהחנות הבנתי שהמחשב הראשון די ישן ושהמעבד במחשב השני יותר חסכוני בסוללה... מה אתם אומרים ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by AvlK,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 12" - 15" עדיף מאט. * רזולוציית המסך? 1366X768 (אם תיכנס בתקציב רזו' גבוהה יותר אז אני לא אכעס). * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? יחובר עכבר רגיל ככה שלא כזה משנה, לא חייב numpad , אני לא יודע אם זה סטנדרט בניידים אבל מקלדת מוארת יכול להיות נחמד. * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג (במקרה הזה lower is better ) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין לי ניסיון עם ניידים , ככה שאיו לי מושג כמה זמן בפועל הם עובדים אבל אני מניח שלפי הדרישות הוא לא יהיה זללן (ברור שעדיף ארוך ככל האפשר). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi יהיה אח…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. לאחר שבעזרה המקצועית של חברי הפורום, רכשתי מחשב מוצלח מאוד לילד, כעת אני מחפש להחליף את הנייד שלי במחשב נייח לחדר שינה - בגלל שאופי העבודה שלי מחייב שימוש במסך גדול יותר מ 15 אינטש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4600 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב ? משחקים (קל מאוד), עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? מקלדת, עכבר, רמקולים, מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 10. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? אולי מעבד…

12. צריך עזרה במפרט למחשב ביתי, כולל אינטרנט, אופיס ומשחק מייפל סטורי. רזולוצית מסך 1680*1050. מבחינת הקירור - המחשב נמצא בתוך מקום ייעודי בשולחן שיש לו בעיקר איוורור קדמי. הפתח מאחורה בקושי מספיק להעברת כבלים. האם יש מארז / מאוורר המאפשרים קירור מקדימה בלבד?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי חבר שלי בנה לי מפרט למחשב (הוא משתמש פה) ואני רוצה שתתנו לי עצות לשיפור התקציב הוא 4K בלי לחרוג זה המפרט שנתנו לי: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1439 לוח אם: ASUS P5K SE ¤594 כרטיס מסך: GIGABYTE ATI Radeon HD 3850 512MB DDR3 ¤1123 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB IDE 7200 RPM - 3200AAKB ¤429 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤291 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤388 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤4264 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il עצות לשיפורים?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם , יש ברשותי נייד msi wind רציתי לשאול אם כשאני עובד עם המחשב כשהוא מחובר לחשמל למשך זמן אז עדיף לעבוד כשהסוללה בנייד או בלי שהיא מחוברת לנייד ? האם זה בכלל משנה? למה ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by מריה,

המחשב הזה למשל .. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=13164 עונה לצרכים של לא מתחמם ? ויכול לעבוד 24/7 בהורדות? ושאלה נוספת מה ההבדל בין 2 הדגמים הללו ? http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=13164 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=13191

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Raki,

היי, אני מחפשת מחשב נייד לצורכי גיימינג וצפיה בסרטים וכדומה. התקציב כמו שנאמר הוא עד 2500 שקלים כולל משלוח\מס\מכס ושאר ירקות. האם העסקאות הבאות שוות? : http://www.okgshop.com/views.asp?hw_id=84 http://www.okgshop.com/views.asp?hw_id=386 המחיר לא רע בכלל. אבל אני לא מבינה הרבה בחומרה. חשוב לי שיהיה מספיק RAM גם. במידה והעסקאות הללו לא שוות לדעתכם האם תוכלו לתת המלצה במסגרת התקציב? לא משנה אם בארץ או בחו"ל. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. גם אתם כועסים על המחירים בארץ לעומת חו"ל? גם לכם נמאס לשלם הרבה יותר ולקבל גם הרבה פחות? לפי דעתי אפשר להקים פה בפורום התאגדות של מס' אנשים - לפחות 10 אנשים שמחפשים מחשב לגיימינג או לכל צורך אחר. המפרט צריך להיות פחות או יותר זהה ועם זה לפנות למס' חנויות ולקבל את המחיר הזול ביותר שאפשר!! יש לנו כל כך הרבה כוח בידיים ביחד וכלום לבד. בוא ננצל את זה! אם הנהלת הפורום תמצא את זה לנכון אפשר להרים פה פרויקט שיצור באז רציני ברשת, שלא לדבר על המון משתמשים שיצטרפו לפורום. אפשר להשיג פה מחירים ממש טובים !! מה דעתכם?

18. מה אתם אומרים על המפרט הזה ? מה לשנות ? רק אני לא רוצה מעבד של AMD . מעבדי אינטל‏ Core i3 530, 2.93GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 540 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS P7H55-M PRO s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, PCI-E 575 זכרונות‏ DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 665 כרטיסי מסך‏ ASUS GTS 250 DK 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E 810 דיסקים קשיחים‏ Seagate 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II ST31000528AS 390 צורבים‏ LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) 135 מאווררים וגופי קירור‏ Arctic Cooling Alpine 11 Rev.2 CPU Fan (s775,1156) 65 מארזים‏ Ikonik EN1-W ATX Mid Tower Black Case With Window (No PSU) 170 ספקי כוח‏ Chieftec 650W Modular 14cm fa…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני אוטוטו קונה מחשב חדש למשחקים ולגלישה באינטרנט וכאלה, עכשיו המחשב צריך להיות סוס עבודה לגמרי, שיריץ משחקים באופן מהיר וטוב. עם Fps גבוהה בכל המשחקים החדשים ושעוד עתידים לצאת. אני לא צריך מסך,מקלדת,רמקולים וכאלה חשוב שהמארז יהיה טוב, והמעבד יהיה Amd אבל אם יש עדיפות לאינטל אז כמובן שעדיף אינטל זהו, בהצלחה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by blabla2002,

שלום חבר שלי מחפש מפרט ב-11 אלף בדיוק, הדרישות הם מחשב למשחקים שגם יכול להריץ Vista בצורה טובה לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, כוננים אופטים או רמקולים מה שכן אני יודע שהוא רוצה X1900XTX ומעבד dual core.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם יש לי מחשב די פשוט acer 1830 המחשב עם מעבד i3 u330 עם שלושה גיגה זכרון. בגלל הלימודים התחלתי לעבוד באופן שוטף עם תוכנת אוטוקאד, והתוכנה עובדת לאט יחסית. רציתי קצת לשדרג אותו קצת חשבתי על 8 גיגה זכרון וssd השאלה שלי אם זה בכלל ישפר את הביצועים, או שאבוד לי בגלל המעבד החלש והחוסר בכרטיס מסך. תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by mp91,

אהלן, נשרף לי הלוח אם שהיה ישן גם ככה ולכן אני אשדרג גם את המעבד ואת הזכרונות.. התקציב הוא מינימליסטי, זאת אומרת 300 שקל למעבד ועוד 300 לוח אם, הציעו לי בחנות אחת אינטל g2020 2.9ghz ב325 ובחנות אחרת הציעו לי אינטל g860 3ghz גם ב 320.. בשתי החנויות. הציעו לי אותו לוח אם של אסוס p8h61 r2 וזכרונות 2 גיגה בייט טרנסקנד , האם הרכיבים האלה טובים? האם זו ההמלצה הכי טובה למחיר הזה ?תודה רבה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,500 במידת הצורך ניתן לחרוג כי הכוונה היא גם ככה לקנות בחו"ל או באילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, עבודה משרדית, Photoshop, vegas, premiere, צפייה בנטפליקס, תוכנות עריכה שונות ותוכנות לסטודנט (MS) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב (למידה בכיתה ועבודה במשרד) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by bellboy,

שלום לכולם רכשתי אתמול מחשב נייד חדש Msi ex400 מפרט:http://asia.msi.com.tw/index.php?func=newsdesc&news_no=653 והסוללה שלו מחזיקה שעתיים בלחץ (כשהמחשב כמעט לא עושה כלום והכרטיס רשת האלחוטי לא פעיל) האם זה נורמלי? האםיש משהו לעשות בעניין? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. המחשב מיועד לחיילת ונועד לאינטרנט סרטים ומוזיקה ניתן להוסיף עד 2800 ש"ח מה עדיף מבין המפרטים הבאים מעבד: AMD Athlon™ II Quad Core 620 2.6GHz לוח: GA790XT-USB3 Gigabyte דיסק קשיח: Western Digital 500GB SATA2 32MB Bufferו זכרון: Kingston 2048MB DDR3 1333MHz צורב DVD LG X22 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD4350 512MB ספק: IN-WIN Power Man 450W מארז: IN-WIN + מאורר 8 ו – 12 מערכת הפעלה W7 ואנטי וירוס סה"כ: 2660 ש"ח או המפרט הבא: מעבד: Intel® Core™ i5 650 3.2GHz לוח: H55M-D2H Gigabyte דיסק קשיח: Western Digital 500GB SATA2 32MB Bufferו זכרון: Kingston 2048MB DDR3 1333MHz צורב DVD LG X22 ספק: IN-WIN Power Man 450W מארז: IN-WIN + מאורר 8 ו – 12 מערכת הפעלה W7 ואנטי וירו…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים