עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, רכשתי לאחרונה את המחשב Lenovo M30-70. התקנתי עליו win 8.1 x64. כרטיס המסך המובנה שיש במחשב הוא Intel® HD Graphics 4400. נכנסתי לאתר של אינטל בשביל לעדכן דרייברים לכ"מ ונכנסתי לאיתור הדרייברים האוטומטיים. כשהרצתי את ההתקנה קפצה שגיאה שאומרת "This Operating System Is Not Supported". מחיפוש באינטרנט עולה כי הבעיה הזאת קיימת גם במחשבים אחרים, אבל מצאתי פתרון. למישהו יש אולי מושג? בנוסף, מה לעשות כדי לשמר לאורך זמן את חיי הסוללה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב שולחני שמיועד לעבודה ולמשחקים לא תובעניים במיוחד (בעיקר World of Warcraft). קיבלתי מפרט ב 2330 ש"ח ותהיתי מה דעתכם עליו. בעיקרון, אני מוכן להשקיע עד 2500 ש"ח, אבל רק במידה שההבדל בביצועים באמת שווה את זה. אם נראה לכם שאפשר לקנות משהו במחיר נמוך יותר - אשמח מאד לשמוע הצעות. אגב, יש למישהו רעיון איך להעביר את החומר מההארדיסק הישן למחשב החדש בצורה הכי זולה ופשוטה? (המחשב הישן שלי התקלקל ואין תצוגה אז צריך למצוא איזה דרך לחבר אותו למחשב החדש) תודה רבה! אילי מארז EZCOOL, עם 2 *12 מאווררים הכולל יציאות USB קידמיות ואחוריות ספק כח IN-WIN Power Man 450W Real יתרון חשוב: ספק כח בטכנולוגיית Active PFC מעבד Intel® Core™ i3 540 3.06GHz לוח Asus דג…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. קודם כל תודה! ברצוני לקבל מפרט למחשב נייד טוב. שיהיה בעיקר לאינטרנט מהיר. אם אפשר בנוסף שיהיה די חזק ומהיר..אודה לכם עם מישהו יסביר לי איך הולך כל הקטע עם זה ומה צריך לעשות כדי שאוכל לגלוש ברחבי הארץ בחיבור ניידי.בנוסף אשמח אם ישאר תקציב לכרטיס מסך נחמד שיוכל לפהעיל black & white 2 תודה רבה! דבר אחרון תרפו חנות שממנה בניתם את המפרט ותודה! (זה במזומן אני משלם)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Shbd,

יש לי קרוב שיכול להביא לי מחשב נייד מחו"ל בתקופה הקרובה ואני מעוניין לרכוש משהו ביומיים הקרובים. התקציב הוא מקסימום 800 דולר. מחפש גודל 14 \ 15.6 (רצוי 14) בעיקר לעבודה ולימודים וכמה שיותר חיי סוללה. תודה.

5. Started by zipdrive,

שלום לכל המומחים, אני רוצה לשדרג את המסך שלי. היום יש לי 19" בלבד, אומנם LG איכותי אבל קצת צפוף. האם יש לכם המלצה למסך 24" ומעלה בפחות מ-1500 שקל? כזה שמתאים למשחקים - לא מטורף תחרותי, אבל שיהיה נוח וצבעים טובים. 1000 שקל אפלו עדיף כרגע אני שוקל מסך של דל או סמסונג, אבל אני פתוח להצעות. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. 1. האם יש בארץ חברות שנותנות שירות במסגרת האחריות על ניידים שנקנו בחו"ל? Dell? ASUS? 2. לרוב הניידים, לפחות אלו שבתקציב שלי, יש דיסק קשיח במהירות 5400RPM. עד כמה ההבדל מורגש לעומת 7200RPM (שיש כמעט בכל מחשב נייח)? באיזה מצבים הוא מורגש? 3. יש מחשבים עם כונני SSD קטנים (32 GB) שמתפקדים כ-cache של ה-HDD - באילו מצבים זה שימושי? האם זה איכשהו מגשר על הפער בין 5400-7200 RPM או שאין קשר? 4. האם להחליף רכיבים בלפטופים זה קל כמו להחליף רכיבים במחשבים נייחים (למי שהתנסה בזה)?

7. שלום לכולם, אני קונה מחשב ביום ראשון ואני רוצה לתגידו לי חוות דעת על מפרט שבניתי: מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB 1480 1 1480 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total P35-DS4 s775 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, 2xPCI-E 940 1 940 זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total 2x1GB Corsair DHX TwinX 880 1 880 כרטיסי מסך‏ eVGA Price Units Total 8600GTS 256MB Superclocked GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1180 1 1180 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 590 1 590 כוננים- ‏‎1.44, CD-ROM, DVD‎‏ DVD Price Units Total LG 16x 40x White 105 1 105 צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GSA-H62NK x18…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  8. ^^ כותרת, והאם יש חשש לחיי הסוללה כאשר הנייד מחובר לחשמל הרבה זמן? מדובר בכחצי יום עבודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפש לבנות מחשב / שרת עליו אתקין סביבה וירטואלית, במטרה להעשיר ידע בסביבות שרתי Microsoft ו LINUX כרגע, הפוסט הכי רלוונטי בנושא שנמצאתי באינטרנט עם מפרט שיתאים לצרכים שלי נמצא בפוסט בקישור המצורף: http://www.tomshardware.com/answers/id-3483812/building-home-lab-server-virtualization.html אני מחפש מפרט הצעת מחיר עבו מפרט דומה ( כולל עבודה) וכמובן שאינני משלה את שהמחיר ב TOMSHARDWARE הוא המחיר שיש בארץ. אבל גדול באם התאפשר אני מעוניין לרדת מ 10,000 ש"ח כמה דגשים מבחינת מעבד אני מעונין ב INTEL XEON ולא ב AMD. במקרה של TOMSHARDWARE בונה המפרט בחר במעבד עם 2.1GHZ אבל נראה שמומלץ להשתמש ביותר מזה לכיוון …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. קודם כל ברצוני לתקן דיעה די רווחת כאן ש AMD 64 לא כל כך מתאים לעריכת מוזיקה... טוב,זה עומד על לא מדויק ללא נכון ועל אלה אפשר אולי להתווכח. אני חבר בפורום של אקט מוסיקלי http://www.act.co.il/ למי שמכיר ,יש שם פורום שמתעסק בעיקר בעריכת סאונד עם מחשב ויש אנשים מאוד מיקצועיים שדי ממליצים על ה A64 בטח שלא גורעים ממנו לעומת P4 מאוד מומלץ להירשם למי שהנ"ל נוגע לו. (למי ששואל את עצמו מה אני עושה כאן אז פשוט אוכלוסית ה-64 שם די דלילה ובכלל כאן אפשר כבר נוכחתי פשוט לטוס עם מבול התגובות לקבל כיוונים וגם אפילו לגבש דיעה ולהגיע להחלטות די מהר) בכל מיקרה די גיבשתי דיעה כמובן בעזרתכם ובימיוחד בעזרת RATZABI שכתב : שעדיף מעבד עם 64 ביט ישן מאשר מעבד עם 32 ביט ישן, כי לפי דעתי עד שה-64 בי…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שמיועד לעריכת וידאו בלבד בתוכנה Premiere CS5. מבחינת שקט - לא מאוד קריטי, אבל שלא יהיה רועש מאוד. אני צריך ייעוץ על החלקים שבחרתי (נעזרתי הרבה בשרשור על מפרטים לגרפיקה. תודה רבה!), המלצה ללוח אם מתאים (אין לי דרישות מיוחדות חוץ מתמיכה בFireWire), וקירורים אם צריך. לדעתכם כדאי להחליף את אחד מכונני הF3 בכונן SSD עליו תותקן מערכת ההפעלה? ההבדלים יהיו משמעותיים בעריכה עצמה? זה המפרט שהרכבתי (לא כולל קירורים ולוח אם). כמו שציינתי, התקציב הוא סביב ה-5000 ש"ח (אפשר לחרוג קצת אם זה נחוץ): מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪796 מארז: …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by lilo007,

היי, אני מעוניין לשדרג את המחשב הנייח ,כבר בן 6 . השימוש העיקרי הוא גלישה באינטרנט,משחקי פעולה COD/GTA .במחשב העתידי ארצה גם תמיכה בסרטים באיכות 4K . המעבד שלו היום הוא Intel Core i5-2500 Box רכיבים שארצה לשמור (אלא אם חייב לשדרג): ספק- Seasonic S12II-520 Bronze מארז- CoolerMaster CM 690 II Basic מאוורר למעבד - Scythe Katana 3 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? צריך כרטיס רשת וSSD 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז,ספק כוח,דיסק קשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהק…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by matanhh,

amd athlon x2 64 bit 4600 לוח אם: asus m2v זיכרון: 2 גיגה קינגסטון 250gb wd כרטיס מסך 9600 512mb גיגבייט ספק כוח: case midi atx hja-201 180mm fan 500w max

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by HoT-DoG,

שלום אני זקוק למפרט למחשב בעיקר משחקים גם מוזיקה ואינטרנט אבל בעיקר משחקים אז הדבר היחיד שאני לא ממש בטוח בו זה לוח אם. אהה ומארז FULLTOWER בבקשה... תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by mary22,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב ?גיימינג קל וגרפיקה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?ישוחקו sims3 SC2 וכ"ד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך.רזולוציה מקסימאלית שאני אשחק היא full HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות(? בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם…

16. Started by a_a_aa,

ברצוני לקבל את חוו"דעתכם למפרט מחשב אותו אני עתיד לרכוש המחשב מיועד ליישומים גרפיים קלים[פוטושופ,תוכנות מידול קלות SKETCHUP, ותוכנות שרטוט AOTOCAD ,סרטים ומשחקים קלים ] הדבר החשוב לי ביותר הוא מחשב יציב מהיר ושקט שישרת אותי בשנים הקרובות. מסך המחשב שלי הוא: DELL 22 רחב 948 948 1 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מעבדים IE6300 505 505 1 לוח אם ABIT IB9 לוחות אם IB9 332 332 1 כונן קשיח Western Digital WD1600YS 160GB דיסקים קשיחים ואחסון 160YS 696 348 2 זיכרון Kingston 1GB 667MHz DDR2 CL5 זיכרונות למחשב KVR667D2N51G 434 434 1 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT Sonic 256MB PCIe כרטיסי מסך 28491 214 214 1 צורב LG GSA-H42 X18 DVD כוננים אופטים GSA-H42 400 400 1 מארז מחש…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by barmazm,

סבא וסבתא שלי צריכים מחשב - לבדוק אימיילים , להתקשר בסקייפ לילדים בחו"ל, לראות סרט פה ושם כשהנכדים באים. מה כדאי לקנות ? נייח או נייד ? (כרגע יש נייח פנטיום 2 - כבר לא סוחב) יש רעיונות למחשב ספציפי? מכירים דברים שיעזרו להם כאנשים מבוגרים להסתדר בקלות עם המחשב?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by mastercod,

שלום לכולם, יש לי עוד מאט יום הולדת וההורים שלי רוצים לרנות לי מחשב המחשב שאני רוצה צריך להיות למשחקים כבדים בגרפיקה גבוהה מחשב חזק שיהיה איתי הרבה זמן המחיר עד 4000 שקל בלי מסך תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by omergli,

אהלן. אני מחפש נייד אמין וזול ללימודים במחיר בסביבות 2,000 ש"ח, עם חריגה של מקסימום 500 ש"ח. אני מאוד מעדיף לקנות אותו בבאר שבע, אבל זה לא דיל ברייקר. הכי חשוב לי שיהיה אמין ויסחוב אופיס וגלישה בלי להתפגר. * מטרות המחשב: בעיקר אופיס, ואינטרנט. לגיימינג רציני כבר יש לי נייח סביר. * גודל המסך- לא עקרוני, הבנתי ש13-15 אינץ' זה סטנדרטי.... * רזולוציית המסך- לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- לא * משקל רצוי- רצוי קל, לא עקרוני. * האם נדרש זמן סוללה ארוך- לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? הכי טוב אם יש גם יציאת VGA וגם HDMI, אבל זה לא יפול על הנושא הזה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- לפחות 500GB, רצוי יותר. מבחינת סוג, אני בכנות ל…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכם נשרף לי חצי מסך בנייד LENOVO 3000 C200 איפה מתקינים חדש אני מחפש מעבדת חברה של LENOVO אגב אני גר בחיפה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by ben007,

שלומות אחים שלי גנבו לי ת'ארנק ( אווווו :-[ ) ואין לי כסף למחשב חדש בעעע אז אני מסתפק בשידרוג :-\ יש לי P.4 ( 512cash) עם 256 SDR ממש ממש חרא ועם לוח אם של ECS ( חרא ) סוקט 478 ( טוב..אני לא צריך לדבר ) צ'יפסט של VIA ( אני חייב... חרא!!! ) אז מה אני בעצם צריך? לוח אם, זיכרון, כרטיס מסך, היטסינק, מאוררים ושלא יהיה יקר בבקשה...( 2000+-) אני לא משחק הרבה והמחשב מיועד בעיקר לעבודה כללית. תודה רבה לעוזרים!!!

22. Started by eran256,

שלום, אני מחפש מחשב נייד שאינו הולך לשמש יותר מידי כמחשב נייד מסך 15.4-6 שיהיה אמין ומהיר כמה שאפשר. רצוי אחריות ל3 שנים מבחינה גרפית לא צריך להיות מיועד למשחקים אך כן לסרטים 720/1080 אם אפשר הולך להיות מחובר למסך 22 ברזולוציה של 1050-1680 ולכן רצוי יצאת HDMI/DVI סוללה רצוי שתחזיק לפחות 5-6 שעות... מערכת הפעלה WINDOWS 7 ולכן לפחות 4G זיכרון. והתקציב הינו 3000 שקל.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by nazgull,

שלום לכולם , אני מעוניין בקניית מחשב לשם משחקים כבדים ותכנות. תקציב 4000, חריגה של 200-300 גג, עדיפות לחנות אמינה שפורסת לכמה שיותר תשלומים (אם אפשר ליותר מ12 ללא ריבית) אין צורך בציוד נלווה, יש ברשותי מסך 21". אין צורך ב oc ,שיהיה כמה שיותר שקט. אין צורך במערכת הפעלה ובשום תוכנה , אני יתקין הכל. עדיפות ל8-16 giga ram אם אפשר לדחוף ssd בחריגה של 300 שקל אז גם אפשרי. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני רוצה לקנות לוח אם, מעבד, זכרון וכרטיס מסך חדשים ב2200 ש"ח ואני לא מעוניין בOC מה הכי כדי לי לקנות? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by eranratzon,

שלום למומחים אני רוצה לקנות לבת שלי נייד אמין וטוב , מסך 15' שימוש: גלישה, צפייה ישירה של סדרות טלבזיה , יוטיוב , אופיס. אשמח למפרט- איזה מעבד מומלץ, כרטיס מסך, זיכרון התקציב לא גבוה תודה ערן

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים