ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
יש לי אפשרות לקנות מחשב מחו"ל, אבל ידוע שאחריות היא אחד הדברים הקריטיים כשמדובר במחשב נייד. איזה חברות מכבדות אחריות בינ"ל, כשהמחשב הנייד נקנה בחו"ל? [br]פורסם בתאריך: 13.07.2008 בשעה 23:02:39 מישהו?זה די דחוף.. אשמח לשמוע על חברות שכן מכבדות אחריות - כדי שאספיק לבחור אחד. תודה מראש, לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש לפטופ שישמש אותי בעיקר ללימודים, שימוש באופיס וכדומה, צפיה בסרטים ופשוט שימוש יום יומי. אני לא מבין יותר מידי ולכן אני מבקש את עזרתכם. תקציב: עד 2000 ש"ח, עדיף כמה שפחות(כי גם ככה מתוכנן בעתיד לקנות נייח רציני לעריכת סרטים). חשוב: HDMI, סוללה חזקה, צורב. לא חשוב : לא צריך הרבה זיכרון למחשב, כי קניתי כונן נייד של 2 טרה. יש לכם המלצות לניידים ואיפה כדאי לרכוש? - - - תגובה אוחדה: - - - ראיתי בדיונים אחרים שמתבקש לענות על שאלון בחוקי הפורום, כשאני לוחץ על חוקי הפורום, מופיע לי התקנון(שקראתי), אבל אני לא מוצא את השאלון. אם יש צורך, תגידו לי כיצדאני אמור לפרסם את ההודעה שלי ואשנה אותה בהתאם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום רב, לאחר שחיכיתי לביקורת של מעבדי AMD החדשים (באתר TOMSHARDWARE) והתאכזבתי אני יכול להרשות לעצמי לקנות מחשב חדש של INTEL. אז כך... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3, BF3 , CYRSIS2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' רזולציה טובה למשחקים …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרטים: DELL Studio 1558 Intel i5-430M 2.26GHzמעבד ,מסך "15.6 LED,דיסק 500ג'יגה,זיכרון 4 ג'יגה,כרטיס מסך ATI HD 4570 512MB ,שלוש שנים אחריות. מחיר: 5400 ש"ח. HP DV6-3060EJ intel i5-520M, 2.4GHzמעבד, מסך "15.6 LED,דיסק 500ג'יגה,זיכרון 6 ג'יגה,כרטיס מסך ATI HD 5650 1GB ,שנה אחריות, מארז אלומיניום מוברש. מחיר - 6100 ש"ח ראיתי שהדגם הזה של דל קיבל הרבה ביקורות טובות, לעומת ה-HP שהוא דגם מסדרה חדשה שיצאה לא מזמן ולא מצאתי עליו ביקורות. הדל זול יותר בכ- 700 ש"ח, על מה הייתם הולכים ? אני שואל את השאלה מאחר שכבר נפלתי בעבר עם נייד טושיבה שעלה לי יותר מ 7000 ש"ח והיה גרוע ביותר, התחמם ברמה מטורפת והיה לא נוח בכלל לעבודה (מקשים צפופים מאוד, משטח עכבר לא נוח בכלל).
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של DELL מדגם STUDIO 1555 ואני רוצה להתקין עליו בשבוע הבא חלונות 7. (אני מתכוון להתקין עליו את חלונות 7 בגירסת: "Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x86.OEM.DVD-BIE" ,ששמעתי שהיא הכי מומלצת ובכלל טובה לניידים). אז השאלה שלי היא כזאת: האם יהיו לי את כל הדרייברים שאני צריך בכדי להישתמש בכל האפליקציות שבמחשב. *לפי מה שאמרו לי מספר אנשים ששאלתי אותם,חלונות 7 מעדכנת ומתקינה את כל הדרייברים הנחוצים למחשב בזמן ההתקנה של הווינדאוז,ובנוסף לכך במקרה שחסר איזה דריבר או שאין באפשרות הווינדאוז למצוא ולהתקין לי אותו, אני יוכל לקחת את הדיסק של הדרייברים שקיבלתי עם המחשב (כאמור הדרייברים הם של vista home premium) ולהתקין אותם בחלונות 7 והמחשב אכן יתקין לי אותם בלי שום בעיה. - האם…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום זאת ההודעה הראשונה שלי הייתי מעוניין להתייעץ בכם לגבי המפרט הבא CPU : INTEL 2.4GHZ 800FSB MotherBoard : ALBATRON PX845PEV - 800 SPECIAL Memory : MUSHKIN BLUE 256MB DDR 400MHZ 3200 Hard Disk : WD 80GB 8M ATA 133 7200 RPM DVD :LITE ON DVD 16X48 Floppy drive : 1.44MB Case :3R SYSTEM AIR METAL SILVER 480 Watt Video Card : GIGACUBE 9600 PRO LITE 128MB Audio Card : PCI 4 CHANELS Lan Card : 3COM ON BOARD עלות: 3983 מי שרוצה את הלינק שיתן לי הודעה פרטית רק מי שמבין בבקשה להגיב כך שאוכל לגבש דעה סופית.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם זה? (אם זה משנה איפה - אירלנד)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, יש לי מחשב פנטיום 4 1700 עם זכרון של 512RAM. אני עובד בעיקר עם גרפיקה, מעט מאוד משחקים. אני מוכן להשקיע עד 2000 שח! אני רוצה להגיע לחנות מחשבים ולהגיד להם ככה: אני רוצה את זה ואת זה ואת זה ולקבל מחשב חזק ומהיר! או שעדיף כבר לקנות מחשב חדש? אשמח אם תוכלו לעזור לי! בתודה מראש, דימה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב רק בשביל אינטרנט,מוזיקה, סרטים ומשחקים לא דברים כבדים.. משהו כמו פיפא 09 וNFSUG2 עדיפות גדולה לKSP חיפה. ראיתי באתר שלהם את המפרט המוכן הבא: מעבדי אינטל Pentium E5300, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray Warranty Life Time Warranty מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL Warranty 3 Years Warranty זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB 7200RPM 16MB SATA II Warranty 3 Years כרטיסי מסך OnBoard Intel GMA 3100 כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA Warranty…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האחריות של המחשב נגמרת ביולי. שקניתי את המחשב קיבלתי אותו עם 3 שנים אחריות עד הבית (שהצילה אותי פעם אחת)האם שווה להרחיב? מה המחיר ולכמה זמן?עם מי יוצרים קשר?תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים... כפי שמצויין בכותרת אני צריך מפרט מחשב לילד בן 12. המחשב מיועד בעיקר למשחקים ומעט לסרטים. התקציב עד 3000 ש"ח, כולל ציוד היקפי, אין צורך במסך. תודה אנשים.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שחיפשתי מחשב חביב לסטודנט כבר זמן מה, נתקלתי בASUS U 31F, הוא היה נראה מחשב טוב, נוח, קל יחסית וכמובן עם זמן סוללה ארוך ומתאים למחיר שלי (באיזור ה-3k). החשש היחיד שלי היה שאסוס נותנת רק אחריות לשנתיים. ואז משום מה התחלתי לשמוע שהשירות של החברה בארץ הוא על הפנים, שהמעבדה שלהם עובדת מאוד לאט וכו'. אמינות של מחשב מאוד חשובה לי (חשוב לציין שלא שמעתי כלום לגבי האמינות של הדגם הזה, לכן אני אשמח אם תעזרו לי גם פה), ואני לא רוצה להתקע באמצע שנת הלימודים חודשיים בלי מחשב כי פתאום נדפק משהו והחברה לא עושה מספיק. לכן רציתי לשמוע מה דעתכם על אסוס באופן כללי בתחום הזה, ועל הדגם הזה ספציפית. מעבר לכך, בזאפ יש ממש דף שמרכז את כל הדרישות שלי (מחשב קל, בטווח של עד 3K)…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם ! אני צריך המלצה למפרט עד גג 4K השימוש העיקרי יהיה הורדות, צריבת סרטים(מה שאומר צורב DVD), גלישה באינרנט וחיבור המחשב לLCD למטרות צפיה איכותית בסרטי HD עדיפות לחנות או PCH או זיגזאג (כמובן) בתודה מראש, לירן
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, מפרט המחשב שיצרתי מיועד לעריכת סרטוני וידאו פשוטה ושימוש במקביל של תוכנות מסחר הדורשות משאבי מערכת רבים. חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר יחסית כשאני עובד עם מספר יישומים כבדים יחד (עד 4 תוכנות במקביל) . המחשב לא מיועד ל gaming בכלל המפרט שבניתי חורג מהתקציב שלי ואני מחפש להפחית עלויות. אשמח לקבל רעיונות ותגובות. תודה למשיבים רון קישור למפרט שיצרתי: https://ksp.co.il/t/x4iEX5
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, מזה שנה שאני עם ה-I3 530, והגיע הזמן להעבירו הלאה (לאימי), ולעבור הלאה. דרישות:פוטושופ, משחקים, מוזיקה וכמובן גם אינטרנט. אפשרות ל-OC בעתיד (ברמה קלה). תקציב:4K, עם אפשרות חריגה קלה. חשבתי על המפרט הבא. אשמח לשמוע הערותכם/הארותכם. מעבד: I5-2500K. קרור למעבד: Arctic Coolin Freezer Xtreme REV2. לוח אם: Gigabyte P67A-UD3. זכרונות: G.Skill DDRIII 1600MHZ, 4GBX2, Ripjaws CL9-9-9-24. כרטיס מסך: Sapphire HD5870 1GB / Sapphire HD6870 1GB (מי עדיף? GPUreview מראה עדיפות לכרטיס היוצא דווקא). ספק כוח: Seasonic M12-II 620W, Bronza. מארז ו-HDD יש (CM690 ו-WD 1TB). בעתיד אוסיף גם SSD. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דרוש מפרט גיימינג למשחקים כמו COD בלאק אופס, AC 2? (לא יודע בדיוק, המפרט לחבר שלי שמחכה לAssasins cred האחרון שיצא, נראה לי הוא אמר שהוא מתכוון למולטי. ושיוכל גם להריץ משחקים כמו CRYSIS WARHEAD על הגדרות נמוכות יחסית, או שאם אפשר על הגדרות גבוהות, בשמחה! (אבל תראו, הילד הזה ממש מכור למייפל, זה משחק היחיד שהוא יכול להריץ, אז עשו לי טובה ותעזרו לי להקים אותו מהדבר הזה) 1. התקציב המקסימלי הוא 2.5K ועדיף לנצל את כל התקציב, אך להשתדל לא לחרוג ממנו 2. גיימינג, מפורט יותר ב"intro" (למעלה) א) משחקים. כמו COD CRYSIS ASSASINS CRED מפורט למעלה. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: נוו... גם זה למעלה. * 19" גודל מסך, הרוזולוציה אינה ידועה לי, אני ישאל אותו מחר, זה מסך דיי …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך ספק שינצל את המעבד וגוף קירור למעבד ואולי גם לדיסק הקשיח המפרט : http://www.geocities.com/nim8201/comp.htm התקציב הכולל שלי למחשב הוא 7500-8000 שקל
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אשמח אם תתנו לי קצת ביקורות על המחשב : מחשב נייד Dell Vostro 3500 i3-350M GMA HD דל דעות שלכם , ומה שאתם חושבים .. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=756125 תודה רבה !!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי כבר כמה מחשבים ונדלקתי על המראה של ה HP Pavillion אז ככה תקציב 5000+ המחשב הוא בעקרון לעבודה עם אופיס אינטרנט ועבודה לפעמים עם פוטושופ על איזה מעבד אתם ממליצים משהו שיעבוד טוב עם הפוטושופ אבל לא שיתחמם יותר מידי זכרון אני מניח 512 מסך 15 אינץ' כרטיס מסך הבנתי שרדאון השאלה איזה דגם הארד דיסק נניח 40 ג'יגה צריך שיהיה firewire כונן קומבו כונן DVD+צורב DVD כרטיס רשת מובנה ושיהיה גם wireless צריך גם מודם רגיל למצב שאהיה במקומות שיש רק חיבור לאנלוגי צריך אפשרות לחבר כרטיסי זכרון של מצלמה דיגיטלית+יציאות usb זהו בגדול אני פנוי להצעות תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray, יחידות 1 ¤845 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1472 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775, יחידות 1 ¤99 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=262 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤455 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1731 NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU, יחידות 1 ¤390 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1502 Enermax Liberty 620W , יחידות 1 ¤699 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=419 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5, יחידות 1 ¤270 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=965 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive , יחידות …
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי , בקרוב אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לפני מעבר לדירה חדשה , כרגע כבר יש לי מסך וציוד הקפי שאני מכיר ומרוצה ממנו מהעבר אך ארצה לקנות מחשב חדש , אני אשתמש בו בעיקר לגיימנג - אך אולי מפעם לפעם לעריכת ווידיאו מצומצמת. התקציב המקסימאלי שלי הוא 3-4K אם אפשרות לחריגות קטנות , אני אכן ארנדר במחשב קבצים , אך לעיתים נדירות ולא ארצה שדבר זה יהווה שיקול מרכזי - בדרך כלל אני אשתמש בו לגיימניג אני נהנה לשחק בדרך כלל על 1280x1024 אבל זה לא שיקול מרכזי בשבילי לכאן או לכאן. צורב DVD הכרחי בשבילי , והשקט גם משמעותי , ככתוב למעלה לא מתוכנן OC , ואשמח לקבל כמה המלצות לחנויות טובות באזור המרכז או במרחק נסיעה מהמרכז. תודה מראש , נדב.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, אני רוצה לשדרג את המסך שלי. היום יש לי 19" בלבד, אומנם LG איכותי אבל קצת צפוף. האם יש לכם המלצה למסך 24" ומעלה בפחות מ-1500 שקל? כזה שמתאים למשחקים - לא מטורף תחרותי, אבל שיהיה נוח וצבעים טובים. 1000 שקל אפלו עדיף כרגע אני שוקל מסך של דל או סמסונג, אבל אני פתוח להצעות. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זהו מפרט שראיתי ,ברצוני לקבל הערות בונות לפני ההחלטה לקנות ,בתודה מראש ! במיוחד לגבי המעבד ,הזיכרון ,והמארז ,והספק ובכלל... מעבד: AMD A64 4400+ Toledo Core גוף קירור למעבד: Zalman Fatal1ty FS-C77 לוח אם: DFI nF4 LP Ultra-D זכרון: PDP Patriot 2x1024MB DDR400 2-3-2-5 PC3200LLK כ. מסך: Leadtek WinFast PX7800GTX 256MB ViVo PCI-E גוף קירור לכ. מסך: Zalman Fatal1ty FS-V7 דיסק קשיח: Western Digital 2 x 160GB SATA-II WD1600JS in RAID0, Total 320GB כונן אופטי: NEC DVD+/-RW ND-3540 Silver מארז: Giga-Byte GZ-FSCA1 Silver Aluminium ספק כוח: Tagan 2Force 480W U22
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חושב לקנות את הדגם הזה: http://ksp.co.il/?store=beersheva&uin=21971 תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-