עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by urielka,

אני צריך כ.מסך טוב עד 1200 ש"ח ולוח אם עד 500 ש"ח שתומך ב533/800 mhz באס וגם agpx8 וחיבורי sATA וטוב יחסית לאובר קלאוקין

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by fectionn,

. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, assasins creed, Battalefield, ובעיקרון כל משחק חדש שיוצא אני ישחק בו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by roee01,

שלום לכולם! יש לי מחשב נייד של סמסונג np700z5a. עשיתי לו עדכון ביוס דרך התוכנה של סמסונג swupdate. כבר עבר בערך שעה וזה עדיין לא סיים. הגיוני? ואם זה לא אמור להיות ככה מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by pC gUy,

מחשב למשחקים ב 5019 במזומן אם הרכבה. AMD 3800 X2 AM2 X1800XT 256+AC COOLING 80GB SATA 2 ASUS M2N-E AM2 COMPUCASE SOMETHING... ENERMAX LIBERTY 400 נו מה אתם אומרים? G.SKILL PC5400 DDR2 667MHZ DUEL CHANNEL 1 GB CL4-4-4-12

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. התקציב שלי הוא מקסימום 4500 אבל רצוי מאוד שיעלה פחות השימוש שלו יהיה הורדות מאימיול, גלישה באינטרנט הדרישות מהמחשב הן: שיהיה צורב שיהיה הרדיסק מינימום 30G ורצוי שתהיה מערכת הפעלה חשבתי על זה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1486192 מה דעתכם עליו? תנו לי הצעות אחרות אם יש לכם יותר טובות. המחשב לא מיועד למשחקים תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני רוצה לקנות לאמא שלי(ואולי קצת לי) מחשב נייד.. שמתי את העיניים על המחשב הזה בעיקרון: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8596 Lenovo G550 2958-RDG ‎Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4200 2.0GHz, 1MB Cache, 800 MHz FSB‎ ‎3GB DDR3 1066MHz (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB), Up to 4 GB‎ ‎250GB Sata‎ ‎15.6 '' WXGA LED Backlight TFT (1366x768)‎ ‎Intel Graphics Media Accelerator 4500M‎ ‎Genuine Windows Vista™ Home Premium‎ (יש עוד חלקים שלא ציינתי כמו אינטרנט אלחוטי וחיבורים ושטויות) שימושים: גלישה באינטרנט, פתיחה ועריכה של קבצי אופיס, פתיחה של אפליקציות לא מסובכות, הפעלת מצגות וסרטים והצגתם דרך מקרן.. עבודות משרדיות קלות ןכו.. מקסימום עריכת סרטים משחקים קלים(לא חובה) ראיתי גם ב150 ש…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום חברים יקרים, אני צריך מחשב בעיקר לשימושים כלליים, אך אולי בעתיד גם לקיובייס ומשחקים סבירים, המפרט יהיה מבוסס על לוח אם GA H55M וI5 650 שמוצע לי לקניה במחיר 500 שח בלבד, כלומר נשארים אלף שקלים לקניית זכרון, הארד דיסק, וספק, יש לי מארז, וכרטיס מסך 8600GT שישמש אותי אני מאמין כמה חודשים, ואז אחליף אותו לרציני יותר, או אוסיף לו כרטיס נוסף בSLI. אלה הן הדרישות פחות או יותר, תודה רבה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? וירטואליזציה של כ7 מערכות הפעלה + תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, כל אלו אך ללא רמקולים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בכונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 10 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שי…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. איך המחשב הזה למחשב ביתי לילדים (לא גיימרים) ? אני צריך שהמחשב יהיה יציב ושיעבוד חלק ומהר. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition TRAY - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪499 קירור למעבד: בקניית מעבד בלבד- Cooler For AMD Original כמות: 1 - מחיר: ₪18 לוח אם: Gigabyte GA-880GM-D2H כמות: 1 - מחיר: ₪325 מארז: Ippon D2 120mm x 2 + 400W כמות: 1 - מחיר: ₪228 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות: 1 - מחיר: ₪116 קשיח למחשב שולחני: Hitachi Deskstar 7K1000, 500G, 3.5", SATA 2 כמות: 1 - מחיר: ₪392 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה כמות: 1 - מחיר: ₪75 סה"כ: ₪1…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by amitdavidi,

שלום לכולם אני מנסה להרכיב מפרט למחשב עבור Flight Simulator 2020 אם זה משנה - לא צפוי להיות עליו שימוש למשחקים נוספים. מיועד נטו לשימוש כסימולטור טיסה וקצת אינטרנט ועבודה משרדית. אשמח לחוות דעת על המפרט שעשיתי. אני לא בונה מפרטים בדרך כלל כך שייתכן שיש משהו שלא חשבתי עליו ועלול ליצור חוסר התאמה בין החלקים או משהו שכדאי לשנות. כרטיס מסך - אני מתלבט אם לקחת אותו או את ה6800XT של AMD GV-3080 GAMING OC-10GD https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N3080GAMING-OC-10GD#kf לוח אם Gigabyte B550M DS3H https://www.gigabyte.com/Motherboard/B550M-DS3H-rev-1x מעבד ryzen 7 5800X קירור למעבד - בחרתי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3002. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לגיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך PROVIEW בן 3 שנים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…

12. זה מה שבנתיים הרכבתי... לא יכול להתפשר על מסך אחר... הוא מיועד לעשיית OC בעתיד (אחרי שאלמד.. ) ולמשחקים נורמלים. אשמח לקבל עוד הצעות למפרטים המתאימים למטרה הנ"ל התקציב הוא עד 4700 ש"ח (כולל המסך) PANOASONIC FLOPPY 1.44 TASK CASE - TK3001 Screwless USB Lite on 48x12x48 Retail Genius Net scroll +EYE Optical PS2 Retail Genius KB-10X PS2 ENG/Heb Pine PF-X01A Conexant SmartDAA V.92 56K Modem FLATRON 17 F700B AMD ATHLON XP 1700 ORIGINAL BOX WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 PROLINK GeForce 4 Ti 4200 AGP-8X - 64MB DDR GEIL 256 PC3200 400MHz DDR SDRAM -------------------- סה"כ 4540 …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי לכולם, אני צריך דיי בדחיפות מחשב חדש בתקציב של 6 - 6.5 K למשחקים ועבודה : 1. אין צורך במסך. 2. מחשב שאני לא אצטרך שלדרג שוב עוד שנה 3. הומלץ לי עלה I7 950, האם זו גם דעתכם ? 4. אני צריך את המחשב דיי דחוף (הוא משמש גם לעבודה והמחשב היישן נדפק) האם בכל זאת תמליצו לחכות ל SUNDAY BRIDGE ? או שיש הצעות למפרט טוב גם בלי הצורך לחכות חודש ? 5. גרסת WIN 7 32 BIT או 64 BIT ? עזרתכם תתקבל בברכה. תומר.[br]פורסם בתאריך: 19.12.2010 בשעה 10:53:19 אגב, פנדה מחשבים מציעים את המפרט הבא ב 6.5 K, מה דעתכם עליו ?מעבד: Intel Core i7-870 Processor 2.93GHz 8MB Quad Core LGA1156 BOX לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel P55 Chipset LGA 1156 זכרון: Kingston HyperX 4GB Kit DDR3 1600 CL8 כרטיס…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by LoreSeek,

Hello, Here's the spec I'm looking at right now. I would appreciate any comments you might have. Following the site's rules: 1. Budget - ~$1,500 2. PC goal - games (heavy), watching movies (no editing) and possibly doubling up as a TV. 3. Parts Required - All parts included are required - I already have speakers but that' it. 4. Unrequired parts - N/A 5. Preferences - not really, but prefer to stay away from no-names and have some warranty . 6. Moding and Cooling - not required, practically color blind in this regard 7. OS and DIY - I want a legit OS and I'd prefer to save a few bucks by putting the computer together myself 8. Special needs - nope, though I'd like for it …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? סרטים ואינטרנט א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסק…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד עד 5K עם הדרישות הבאות: - צרכים - לימודי תקשורת ועריכת וידאו חצי מקצוענית (פרמייר בעיקר). מה שגורר עדיפות לדיסק קשיח בעל נפח של 120GB לפחות במהירות 7200RPM, ולכרטיס מסך לא מובנה (בתקווה שזה נכנס סתקציב). אם יש tradeoff בין מעבד לבין דיסק קשיח ו/או כרטיס מסך, אני אשמח לקבל אפשרויות שונות. - לפחות 1GB זכרון (2GB עדיף בהרבה) - משקל: לא יותר מ 3 ק"ג - מערכת הפעלה - XP או Vista Home Premium (אם יש אפשרות לבחור את המערכת כך שהמחיר יהיה בהתאם זה מקובל) - קישוריות: FireWire (נראה לי מובן מאליו, אבל אני מוסיף ליתר בטחון כי זה חשוב) - עדיפות גבוהה מאוד לאחריות של 3 שנים. אם צריך להוסיף כסף לאחריות, או שאין בנמצא כזה עם אחריות 3 שנים, עדיין אשמח לאפשר…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. לרדת בכרטיס מסך?? המפרט שיש לי עכשיו 2.4HT 2*256 קינגסטון 160 הארד.. אני רוצה להפוך את המחשב למפלצת משחקים המעבד יגביל אותי? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב למשחקים אך לצערי איני מבין בכל החלקים באופן פרטני אז אשמח לקצת עזרה אז ככה: התקציב הוא בערך 8-9 (ועוד 1 לציוד הקיפי) ובערך 2 מסך 19 אניץ LCD. המחשב צריך להחזיק ללא שידרוגים בערך 2-3 שנים. המחשב מיועד להריץ את הויסטה בעתיד . אין לי שום מושג בOC אבל אני מעוניין להיכנס לתחום ולכן חשוב לי מחשב שיכול לתמוך ב OC פשוט ובסיסי ואם אפשר גם לוח אם סלחן הרעיון שלי עכשיו הוא להתחיל ללא OC אבל עם הזמן להתחיל לאט ובכך לאזן את הביצועים שיעבור זמן והחלקים יתישנו. זהו רעיו כללי למה שחשבתי עליו: E6600 קירור נחמד למעבד לוח אם טוב (DS4 של GB?) 2G זכרון 800Mhz ( של G.Skill? ומה הקשר של התזמונים לסוג המעבד ואם צריך OC למעבד בשביל שיתאים לזכרונות?) ATI…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Shaye,

ערב טוב, אני מעוניין מחר (שישי) בבוקר ללכת לskypc ולרכוש מחשב, זה ממש ליד הבית שלי בראשון לציון. אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מלא, כולל ציוד היקפי מסך והכל, תקציב מקסימלי 5500 שקל. נא לוודא שכל החלקים והמחירים הם מהאתר skypc בלבד, מטרות המחשב הם לא למשחקים, בעיקר לעבודות משרדיות, המחשב הולך ליהיות דלוק 24 שעות כל השבוע אז יש לדאוג לקירור ומארז טוב? זה תחליטו אתם, מחכה לתשובות המהירות והמקצועיות שלכם! תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. לאחר שבעזרה המקצועית של חברי הפורום, רכשתי מחשב מוצלח מאוד לילד, כעת אני מחפש להחליף את הנייד שלי במחשב נייח לחדר שינה - בגלל שאופי העבודה שלי מחייב שימוש במסך גדול יותר מ 15 אינטש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4600 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב ? משחקים (קל מאוד), עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? מקלדת, עכבר, רמקולים, מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 10. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? אולי מעבד…

21. Started by MoSQuiTo,

שלום לכולם. אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש ורציתי להתייעץ אתכם, על איזה תקציב אתם ממליצים. כעיקרון בעוד חודש וחצי בערך אמורים להיות לי ביד 3 וחצי אלף שקל. אבל אני עדין ממשיך לעבוד והשאלה עד מתי לחסוך (וכנראה גם ההורים יעזרו קצת). ד.א. אני אמור להתגייס עוד חצי שנה בערך (במידה ואני לא אתקבל לעתודה). כעיקרון חשבתי על כרטיס מסך המיועד לשוק הבינוני- משו כמו הX800GT על ג'יגה זכרון (רצוי לא פשוט) ואולי (ממש אולי) על מעבד כפול ליבה של AMD. דבר נוסף שרציתי לציין זה שזה המחשב הראשון שאני קונה- אחרי שגיליתי את עולם המחשבים והמחשב שקיים אצלי קיום שהוא המחשב הראשון שלי וממנו אני כותב את השורות הללו מאוד אכזב אותי ויצאתי בהרגשה שרימו אותי אחרי שהתחלתי להבין קצת במחשבים. אז בבקש…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Sliderpain,

שלום לאחרונה שמתי לב שהלפטופ שלי קצת מזייף כאשר אני מריץ עליו משחקים, הוא מעולם לא היה מיועד להריץ משחקים כבדים אלא יותר משחקי קאזואל. המפרט שלו כרגע הוא: dell Inspiron N5110 i3 2330M 2.2 GHz Intel HD Graphics 3000 DDR3 4GB RAM חשבתי על הנושא ואני שוקל להוסיף לו עוד 4GB לראם אבל אני לא רוצה לבזבז את הכסף על זה אם זה לא ישפר שום דבר. האם מישהו יכול להמליץ לי מה לעשות? דעות או אנשים שניסו בעבר? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by natan805,

אם יש לוח אם טוב ויותר זול תציעו- ואם יש מארז וספק שיספיק למפרט הזה ויותר זול אשמח גם לקבל הצעה בנתיים בדקתי בפורומים וזה מה שהמליצו לי איך המפרט? מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤622 אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤586 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1839 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM מחיר: ¤525 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מחיר: ¤204 אחריות: שנתיים. זיכרון: T…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי חבר שלי בנה לי מפרט למחשב (הוא משתמש פה) ואני רוצה שתתנו לי עצות לשיפור התקציב הוא 4K בלי לחרוג זה המפרט שנתנו לי: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1439 לוח אם: ASUS P5K SE ¤594 כרטיס מסך: GIGABYTE ATI Radeon HD 3850 512MB DDR3 ¤1123 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB IDE 7200 RPM - 3200AAKB ¤429 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤291 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤388 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤4264 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il עצות לשיפורים?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by freesoul23,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב מיועד לפיתוח תוכנה (Visual Studio, Eclipse, Virtual Machine), עבודה משרדית וסרטים. * גודל המסך? 17.3 (מט) * משקל רצוי? לא משנה(המחשב נמצא במקום קבוע) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? (אם אפשר להכניס גם SSD בכלל מצויין) * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים