עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by peralon,

צריך עזרה בבנית מפרט לחבר אני רוצה גם אינטל וגם AMD ואז אני אחליט כולל הכל - זיכרון , לוח, מעבד, סידירום\דיוידי,מסך LCD,מקלדת ועכבר מחשב לשימוש משחקים אינטרנט ומוזיקה תקציב הוא 4000 ש"ח ואפשר לגלוש תודה

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  2. Started by below_z,

הכותרת די עניינית הייתי רוצה לדעת אילו מחשבים ניידים יש למי שמעוניין בגיימינג כבד ויספק ביצועים סבירים בשנים הקרובות (אין אשליות לגבי הגדרות גבוהות עוד שנתיים אבל שיהיה באזור ה MID לפחות) תקציב 5-6K ראיתי גם מחשבים בסביבות ה4K שמריצים משחקים לא רע, אם יש אופציות סבירות בתווך הזה אז גם מעולה * מטרות המחשב? משחקים כבדים (Crysis 2 וכו) * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין צורך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) DVI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. לא יצא לי להרכיב מפרט לעבודה משרדית , ואני לא איזה מומחה גדול. אבל ביקש ממני חבר , הבקשות שלו היו: - 2GB זיכרון (משום מה ). - כרטיס מסך GeForce 5700 (חחח נראה לי שאין דבר כזה כבר.. אז פשוט שמתי משהו חלש). - 160GB דיסק קשיח. אוקיי זה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1248 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3-RH מחיר: ¤554 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 7300GS 128MB DDR2 64 BIT DVI TV/O- NX-73G128D - BULK מחיר: ¤384 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 160GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3160811AS מחיר: ¤366 אחריות: חמש שנים יבואן רשמי…

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  4. Started by avihai007,

שלום, יש לי מחשב : amd 2800+ 754 לוח של אפוקס 1GB זיכרון 160 GB הארד דיסק כרטיס מסך: 9600XT וספק כוח 400W של HEC דגם ART. וחשבתי לשדרג ל- Amd 4200x2 939 לוח: GA-K8N51GMF-9 וכרטיס מסך: 7800gt סה"כ יוצא 1000 ש"ח. מה דעתכם? והאם הספק יחזיק לדעתכם. תודה רבה!!!

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  5. היי, אמא רוצה מחשב משלה, כלומר המחשב ישמש לאינטרנט, אולי קצת אופיס וכאלה. אני לא אוהב להזמין מחשב מהאינטרנט, אז אני צריך מפרט מחנות בירושלים, החנות הנורמאלית היחידה שאני מכיר כאן היא KSP, אבל אם יש לכם חנות אחרת אז אפשר כמובן. אני מתכנן לתת לה את המסך הנוכחי שלי, ואת המסך החדש לקחת לעצמי - אני רוצה מסך WIDE 20 אינטצ', בנתיים אני חושב על LG W2042T הרכבתי מפרט בעצמי, אבל בגלל שכבר די הרבה זמן לא התעדכנתי בשוק, אז אני צריך יעוץ (בעיקר על המארז ועל הספק) הנה מה שבניתי: AMD‏ Athlon 64 5000+ (Socket AM2) X2 DualCore - 300 NIS ‏ ASUS M3A78-EMH HDMI AM2+, 780G, DDR2 1066, VGA - 375 NIS 1G DDR II 800Mhz Samsung - Life Time Warranty - 90 NIS Western Digital 160GB 7200…

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  6. Started by avironnam,

שלום, יש בפני הצעות ל2 מותגים: lenovo, gigabyte ה LENOVO חלש יותר טכנית, אך לכל הפחות יקר באותה מידה מה החשיבות של שם המותג בנייידים? האם GIGABYTE הוא פתרון סביר? (פחות קשור): עד כמה אני ארגיש הבדל בשימוש בין מעבדי CORE2DUO סדרות 5000, 7000 8000? מה המשמעות של מחשב נייד שיודע לעבוד עם XP? האם סימן שהוא בטכנולוגיה מיושנת? תודה

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  7. היי לכולם, לאחי בן ה-13 יש מחשב עם AND 4400 כפול ליבה, 2GB זיכרון DDR2 וכ.מסך 8600GT. כל זה מונע ע"י ספק לא רע של FSP עם 300W. הוא טוען שמשחק כמו Blacklight לא רץ לו חלק. מאחר ואין לנו כ"כ תקציב למחשב חדש שעולה לערך 2500 ש"ח חשבתי לראות אם כדאי ואפשר לשדרג. הלוח אם הקיים הוא M61PME-S2 ולו רק שני סלוטים לזיכרון לכן אצטרך להחליף לשני סטיקים של 2GB כ"א - ראיתי שזה בסביבות 350 ש"ח. השאלה היא איזה כ.מסך יהווה שדרוג יחסית רציני ל-8600GT הקיים שלו, יכנס בתקציב של 350 ש"ח לערך וגם יתאים לספק הלא חזק מאוד שיש לנו - 300W כאמור. אשמח לשמוע כדאיות של העניין ובמידה וכן - הצעות קונקרטיות. תודה! נ.ב. אין זה משנה מאיזו חנות מדובר, אין בעיה להזמין את החלקים באינטרנט

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. יש לי מספר רעיונות למפרטים למחשב תחילה אציג את המפרטים ולאחר מכן השאלות אפשרות ראשונה: pentium D + 7600GS המעבד חלש אבל עם כרטיס מסך. אפשרות שנייה: E4300 + לוח של ABIT בלי כרטיס מסך - הכסף הלך על המעבד המחיר פחות או יותר אותו דבר. השאלה שליהיא איך אתם מציעים לחלק את הכסף? ללכת על פנטיום D עם כרטיס מסך או ללכת על מעבד חזק(E4300) ללא כרטיס מסך. שאלה נוספת: איזה לוח הייתם ממליצים מבין השניים? הערה: המפרט צריך להכיל לוח, מעבד וזיכרון. הכרטיס מסך זה מעין בונוס. השימושים הם בין היתר גם משחקים אבל לא מהכבדים שיש היום אלא משהו סמלי ביותר. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  9. * יעוד: עבודה משרדית-אופיס,מיילים, אינטרנט. במקומות ללא חיבור חשמל ותקשורת, למשל בתי קפה. * מסך: מקסימום 12 אינצ' אבל איכותי * משקל רצוי: בסביבות 1 ק"ג * נדרש זמן סוללה ארוך ככל הניתן * תקשורת: wi-fi מהיר ואפשרות למודם סלולרי פנימי * רצוי שיהיה עמיד בפני נפילות * שיראה טוב.

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  10. Started by OzE,

שלום לכולם, אני צריך מחשב בשביל אחי הגדול. השימוש שלו יהיה להיות בסלון, להתחבר לטלוויזיה לגלוש באינטרנט ולראות סרטים. אז בעיקרון התקציב מוגבל עד 1200 ש"ח גג. אז כמובן שצריך שיהיה למחשב חיבור HDMI. אשמח לקבל את המפרט הטוב ביותר בתקציב הזה לשימושים האלו. אשמח אם תבנו את זה ב KSP. מכיוון והחנות קרובה לביתי. תודה נ.ב כמובן לא צריך מסך-מקלדת-עכבר-מערכת הפעלה-כונני דיסקים. וחשוב לציין שאני צריך שיהיה לו כרטיס רשת אלחוטי.

11. http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734162 מעבד סוג המעבד: Intel Dual Core מהירות המעבד: 2.6GHz דגם מעבד: E5300 זכרון מטמון cache: 2MB מהירות FSB: 800Mhz אחריות למעבד: כל החיים לוח אם דגם: Intel® Cornerfield סוג ציפסט: INTEL G41CN מהירות FSB: 1333Mhz כרטיס קול משולב: High Definition Audio 5.1 כרטיס רשת: intel 10/100 יציאת PCI Express X16 לכרטיס מסך: כלול יציאת PCI: 3 סה"כ יציאת S.ATA: 2 USB 2.0: 6 כרטיס מסך משולב: INTEL Graphics Media Accelerator X4500 אחריות ללוח אם: 3 שנים זכרון סוג: DDR II נפח: 2048MB מהירות: 800Mhz אחריות: 3 שנים דיסק קשיח נפח איחסון: 160GB מהירות: 7200RPM טכנולוגיה: SATA II זיכרון מ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by KF,

שלום וחג שמח, זקוק להמלצה למחשב נייד עד 3000 ש"ח. דרישות : מסך 13.3 מט בלבד. I3 (אם אפשר אז I5) 8GB זיכרון 256 SSD יציאת HDMI ללא מערכת הפעלה ללא כרטיס מסך (רק מובנה) ללא צורב

13. 1. מה התקציב המקסימלי? 1500 ש"ח ללא חריגה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? שימוש משרדי פשוט ואינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בדיסק קשיח 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. קיים דיסק קשיח כפי שציינתי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? בערך 7, חשוב שיהיה מפרט שקט 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? ללא OC 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה כלש…

14. אבקש את דעתכם על המחשב הנ"ל. יש לי מישהו שיביא לי מארה"ב בקיץ ואני מחפש מחשב שיתאים לסטודנט ללימודים וגם למשחקים (לא שחקן כבד, אבל עדיין להריץ משחק או שניים) וחלונות ויסטא. האם המסך (12.1") קטן מדי לצרכים באוניברסיטה? בשביל המשחקים אני אחבר לו מסך חיצוני. ומה לגבי הכרטיס מסך? האם הוא סביר בשביל משחקים קלים לא בשיא הגרפיקה למשך השנה שנתיים הקרובות, עד שאני אקנה מחשב נייח בטכנולוגיה מתקדמת עם DX10? קישור למחשב: http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/xpsnb_m1210?c=us&l=en&s=dhs&cs=19

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  15. אחרי המון שיטוטים והתייעצויות פה באתר די גיבשתי עמדה לגבי איזה מחשב אני צריך. אני מחפש מחשב שיהיה אמין ויציב בלי קריסות ובעיות. אם אתם חושבים שצריך לשנות את התקציב קצת לאיזה כיוון אז אין בעיה. העיקר לא לחסוך יותר מדי ואז לקבל "מחשב סוג ב" שיעבוד לאט ולהרגי ששמתי כספי על קרן הצבי... (אגב, השימושים הם אופיס, אינטרנט וסרטים) אז לפי כל ההמלצות שקיבליתי זה המפרט הכללי שגיבשתי ואשמח לעזרתכם מכאן מעבד E5200 לוח אם Gigabyte GA-73PVM-S2H (תודה רבה לנייק על ההמלצה) - אם אתם חושבים על לוח אחר אז תגידו לי כי אני ממש לא מבין בלוחות. רצוי שתהיה יציאת סאונד דיגיטלית (אופטית או קואקסיאלית), חובה יציאת HDMIאו DVI, רצוי יותר משני חריצים לזיכרון. זכרון פנימי 4GB הרד דיסק 3200AAKS של WD. (שו…

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  16. Started by dodoboy,

כולל ציוד הקפי.. אפשרות לחריגות קלות בנתיים נתנו לי הצעה למחשב ב4K מעבד אינטל e8400 6m 3.0 775 לוח אם של גיגביט ga-p35-ds3l 775 כרטיס מסך של לדטאק PX8500GTS 128BIT 512MB DX10.0 HTP זיכרונות של סמסונג 2 גיגה 800MHZ דיסק קשיח של וסטרן דיגיטל 320 גיגה סטא2 7200RPM 16M מקלדת ועבר אלחוטי לוגיקט רמקולים של אלטה ליסינג VS4121 2.1 צורב LG X20 וינדוס ויסטה כרטיס קול 7.1 כרטיס רשת מארז+ספק כח מה אומרים???הצעות חדשות יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  17. Started by yonash53,

רציתי להתייעץ איתכם בקשר למפרט וגם בקשר לחנות המוכרת באיזור ראשון והמרכז אם מישהו פה יכול לבנות לי מפרט. אז ככה אני רוצה לפחות 4 ג'יגה ראם, כרטיס מסך טוב שאני אוכל לשחק על הרזולוציה המקסימלית של המסך שלי 19inch lg הרזולוציה המקסימאלית שלו זה 1000 על 1200 בערך או משהו כזה. וכמו שאמרתי החנות חשובה שתהיה באיזור תל אביב והמרכז חנות אמינה וטובה. עם עדיפות לחנות בראשון.

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  18. טוב אני חדש כאן אז קודם כל שלום! עכשיו, אני מתלבט בין כמה מחשבים ניידים הסובבים בין 5000 ככה...אז אני אודה למי שיוכל לעזור לי לבחור בניהם. אז, המחשבים הם אלו: HP Dv6526ea http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3163&scat=320&tcat= ACER ASPIRE 5633WLMi http://www.saleshop.co.il/Product.as...ff=Zap〈=he LG F1 http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1350 MSI EX600 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=381 תודה רבה לעוזרים, כמה שיותר מהר בבקשה...

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  19. Started by znavot1985,

שלום כולם, אני קונה בקרוב מחשב חדש ולהלן המפרט שחשבתי עליו: Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB Cache GIGABYTE 965P-DQ6 s775, Conroe, P965, DDRII 800, 2xPCI-E Dual 1GB Kingston DDR2 667 mhz GIGABYTE 7600GS 256MB CREATIVE X-Fi XtremeMusic Maxtor 320GB 16MB, SATA II Enermax Liberty ELT500AWT 500W כל אלה בתוך מארז של LIAN LI PC-A10. התקציב שלי הוא 10000 שקל. דבר ראשון אשמח לקבל חוות דעת על המפרט. דבר שני הבעיה שנותרה בעינה היא מערכת הקרור. אני באמת מתלבט כמה להשקיע בשביל המערכת הזאת. האופציה הראשונה היא לקנות משאבה, רדיאטור ובלוק קרור של סוויפטק עם צינורות טייגון ב 2000 שקל אבל כואב לי להוציא כזה סכום על מערכת קירור. השאלה היא אם אני יכול להסתפק בקיט מוכן דוגמת הקיט של קול…

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  20. היי חבר'ה.. דברים חשובים לי: מסך: רוצה מעל 1280x800, רצוי מסך מט, רצוי שיהיה LED. משקל: אשמח להיות מתחת ל-2 ק"ג אבל נראה שזו לא דרישה קלה להשגה. חיי סוללה: משהו שיחזיק ניגון סרטים (לא דיוידי) בטיסות, רצוי לפחות 4 שעות עם 6CELL. אכסון: 250GB יספיק, זיכרון 2GB בסדר אני בטח אשדרג בהמשך, רצוי בסטיק בודד. כרטיס מסך: לא משחק, המובנה של אינטל בסדר, כדאי שיהיה HDMI או Display Port. אחריות: חובה 3 שנים נוספים: רצוי רשת אלחוטית N, מערכת הפעלה לא משנה. מעבד שמסוגל להריץ 1080P. איזה DualCore 2.2ghz לפחות. חובה איוורור שקט. שימוש משרדי וניגון סרטים ברשת אלחוטית מחובר לטלוויזית LCD. תקציב בין 5000 ל-7000 ש"ח חשבתי על כמה דגמים, ביניהם: Dell E6400 14.1" P8600 עלות: 6440 …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, היום אני מזמין מחשב מ-TMS, והמפרט שבניתי הוא מלפני כמה שבועות, רציתי לפני שאני מזמין לקבל אשרור סופי של המפרט. המפרט הוא: Categories Products Price Qty הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤5 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤245 1 צורבים Samsung DVD-RW S183A Sata Black Dual Layer X18 S183A ¤166 1 מקלדות LOGITECH Media Keyboard Elite ¤155 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤1570 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤441 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 ¤410 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤599 1 מעבדים Intel Core 2 …

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  22. שלום רציתי לדעת עם המפרט הזה טוב למשחקים (קלים) כמו counter strike gta fifa need for speed אני ישמח מאד לשמוע את תגובתכם המחשב עלה עם הכול 2000 ש"ח רציתי לדעת עם משתלם ויש לי מסך 22 של proview Geforce 9500GT 512 DDR2 כרטיס מסך 405 ¤ RAIDMAX SAGITTA 2 מארז 276 ¤ 293 ¤ דיסק קשיח 500GB SATA 2 16MB Evercool מאוורר למעבד לוח אם ¤305GIGABYTE GA-945GCM-S2L DVDRW LG X20 כונן צורב 163 ¤ FSP350W ספק כוח 79 ¤ מעבדוCore 2 Duo E7200 BoxוIntel 530 ¤ נפח: 2048 MB זכרון 167 ¤

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  23. Started by amma,

שלום, המחשב הנוכחי שלי די גוסס ואני שוקל להחליפו. השימושים המרכזיים שלי בו הם אינטרנט תכנות עריכת תמלילים וצפייה בסרטים (בד"כ על מסך חיצוני, לפעמים על מסך טלויזיה דרך vga) מאוד מצא חן בעיני המקבוק פרו ב1200$ ולמעשה אני רואה בו מחשב די מושלם (מה גם שכבר הרבה זמן אני מעוניין לנסות את המק או אס ואולי גם קצת לתכנת לאיי פון) הבעיה המרכזית שלו כמו שאני רואה את זה, זה אפל וההתעקשות הלא ברורה שלהם על הדיספליי פורט כלומר הם מסרבים לשים hdmi, משהו שכשקניתי את המחשב הנוכחי לפני שנתיים וחצי התקמצתי עליו ואני עד היום מתחרט. (וזה למה אני מתחבר עם כבל vga) לכן זהו פרט חשוב עבורי. מה שאני רוצה ממחשב: 1. מסך 13 או 14" עם תאורה אחורית (led backlit) לא מוכן לוותר על זה 2. יציאת hdmi 3. מקל…

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  24. Started by koby058,

מי מהם יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Galgol1414,

שלום לכולם (: אז ככה אני צריך מחשב לעריכת וידאו נטו, בלי גיימינג, המטרה לערוך סרטים יחסית ארוכים .. יש לי ידע ממש בסיסי בכל הקטע של המחשב אז אני ישמח לעזרה ממכם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך לסביבות ה5.5 k ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטי וידאו באיכות גבוהה hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אדובי פרמייר, after affect, Sony Vegas .. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.