עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Idan Ente,

אני מחר אהיה באילת ואני מעוניין לקנות מחשב שיתאים לי ללימודים באוניברסיטה (ישמש בעיקר לאופיס, אינטרנט, מוזיקה וזהו) אני מתלבט בין שני דגמים של HP https://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=12512,11620 אשמח לדעת מה עדיף ביניהם ואף חוות דעת אישיות שלכם במידה ויש לכם הצעה אלטרנטיבית אשמח גם לשמוע תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי?4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב במלואו, אל להימנע מחריגות רציניות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אינטרנט,סרטים ותכני HD, עבודה משרדית,משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).מחשב חזק עם דגש שיוכל להריץ משחקים על הגדרות גבוהות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל הסוגים: משחקי יריות,ספורט - Battlefield,Fifa,NBA. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FULL HD -לאילו הג…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by elior_mesmes,

מישהו יכול לעזור לי בבחירה? הראשון - http://ksp.co.il/?uin=23769 השני - http://ksp.co.il/?uin=22462 מישהו יכול לומר לי מה ההבדלים בניהם ומה עדיף מבין השניים? המחיר זהה! תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by dodo017,

צריך עזרה יש לי ASUS G74 3D כבר קרוב לשלוש שנים מבחינת חומרה זה עדיין מחשב די חזק אבל לפני איזה חודש חודשיים המחשב התחיל להיתקע ככה סתם. זה קורה רק שאני גולש באינטרנט(בכרום אקספלורר וגם פייר פוקס) המחשב פשוט מפסיק להגיב לחלוטין ורק בכיבוי בכח הוא נכבה לא קורה בשום מצב עבודה אחר לא משחקים ולא סרטים יש לי נורטון מעודכן לגמרי שלא מגלה שום ווירוס ניסיתי כמה תוכנות MALWARE שגם לא מצאו שום דבר הרצתי בדיקה של הזכרון של ווינדוס והוא אומר שהכל תקין זה כבר הפך לממש מרגיז וזה קורה יותר ויותר ואין לי מושג מה זה יכול להיות בנוסף גם התחילו לי קריסות של הINTEL TURBO BOOST ושל מנהל התצוגה בדרך כלל זה גם נתקע לי אחרי הקריסות של אחד מהשניים אבל לא תמיד לפעמים שזה נתקע אם אני ישר לוחץCTR …

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by Liorking,

אמא שלי רוצה לקנות מחשב All in one בהמלצת חברה שלה. מישהו יודע להגיד אם זה טוב למשהו? בחיים לא שמעתי על הטכנולוגיה הזו בעבר, וזה נשמע לי מסוכן מאד. (משהו מתקלקל או מתיישן וזורקים 3000 שקל לפח) מישהו יודע להגיד יתרונות וחסרונות של זה?

• 6 תגובות
    • 5.2k צפיות
  6. <p> מעוניין לקנות מחשב נייח לצורכי עבודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח לכל היותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית בתוכנות אדובי וכן בתוכנת אוטוקאד (תוכנה לשירטוט) אופן השימוש הוא תדיר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש צורך בציוד היקפי. עדיף מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים לא צריך, דרוש מסך יחסית גדול עם רזולוציה גבוהה בשביל לייעל את העבודה עדיף מסך של חברת סמסונג 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רמקולים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by tomerdol,

היי שוב, עזרתם לי ממש עם ההתייעצות הקודמת, אז אני מניח שתוכלו לעזור גם לחבר הנה הדרישות: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים ותכנות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6" הוא יהיה רוב הזמן בדירה, אז אני מניח שלא נורא אם יהיה מבריק. יש עדיפות קלה למסך מגע, אבל לא קריטי. * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? בסביבות ה - 2.5KG יהיה בסדר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד. 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילו…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שיותר קרוב ל5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להתקרב כמה שיותר ל5500 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, facry וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23" שיירכש ביחד עם המחשב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מצפה מהמחשב בהתחלה להריץ משחק…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by barakav,

יש בידי את הכונן הזה(512GB): http://www.amazon.com/gp/product/B00KFAGCUM?tag=thewire06-20&linkCode=as2 שהזמנתי מחו"ל ובקרוב את הGTX970 של MSI או ג'יגהבייט. אני רוצה לבנות מחשב חזק גם לגיימינג וגם ללימודים\עבודה שלי (אני צריך מעבד חזק). רציתי לבנות לפני כמה חודשים ושאלתי פה אבל בסוף בגלל אילוצים הייתי צריך לחכות . . מה התקציב המקסימאלי? חוץ מהרכיבים הנ"ל 7000-8000 אני עוד יכול לייבא רכיב נוסף מחו"ל אם ישתלם . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה שווה את זה לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים, עוד לא החלטתי על המסך הזמני אבל עוד כמה…

10. שלום חברים אשמח למפרט + הצעה לנייד איכותי שיספיק לי ל3 שנים של לימודים ,אני הולך ללמוד מערכות מידע ניהוליות ויש בזה פן של מדעי מחשב ותיכנות פרט לשימוש של לימודים המחשב גם ישמש שימוש יומיומי כמו סרטים , משחקים, אינטרנט...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכולם, אני צריך נייד לצורך לימודים ושימוש כמחשב עיקרי שלי, ולכן בא לי שהוא יחזיק לי הרבה זמן ויהיה איכותי, התחלתי לעשות מחקר על הדגמים השונים והסדרות והיצרנים השונים אך קצת טבעתי בכל שטף המידע והסוגים והמבחר אז אשמח מאוד לעזרה בגדול בגדול אני לא מחפש גודל ספציפי, יכול לזרום על 13.3 או על 14.4 ואפילו 15.6 למרות שמעדיף שלא, מה שכן חשוב לי מאוד כדי שהמחשב יחזיק לי הרבה זמן ויהיה רלוונטי זה - כונן SSD (הייתי אומר לפחות 128GB אבל אם מישהו חושב אחרת אשמח לשמוע) מעבד I5\I7 משקל נמוך מ1.7 ק"ג מחשב דק (לא ספציפי פה אבל בין 15-25 מ"מ ככה נראה לי) עדיף כמובן סוללה טובה וזהו בגדול אני מאמין שרוב המחשבים שיענו על הדרישות הבאות יבואו עם כמות מכובדת של RAM בכל מקרה אז א…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by jetman,

הלן חברים, יש ברשותי 20 מחשבים ניידים, המפרטים: IBM ThinkPad R51 2887-AVG: CPU: Intel Pentium M Processor 715 (2M Cache, 1.50 GHz, 400 MHz FSB) LCD: 15" TFT 1024 x 768 CHIPSET: Mobile Intel 855GME GPU: Intel Extreme Graphics 2 IBM ThinkPad R61i 7650-D7G/D6G CPU: Intel Core2 Duo Processor T5450 (2M Cache, 1.66 GHz, 667 MHz FSB) LCD: 15.4" TFT 1280x800 CHIPSET: Mobile Intel GM965 GPU: Intel Graphics Media Accelerator X3100 hp Compaq nx7300: CPU: Intel Core2 Duo Processor T5500 (2M Cache, 1.66 GHz, 667 MHz FSB) LCD: 15.4" TFT 1280x800 CHIPSET: Mobile Intel 945GM GPU: Intel Graphics Media Accelerator 950 המחשבים הם מעסק שנסגר (מעבדה), רובם כוללים סוללה, אך אני לא יודע מה …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by omri2211,

היי, מה דעתכם על המחשב הבא בשביל מתכנת: http://ksp.co.il/?uin=23511 תקציב: 3K * מטרות המחשב? תכנות ועבודה משרדית * גודל המסך? 14 או 15.6 * רזולוציית המסך? נוחה לקריאה של טקסטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? בגלל שאני סטודנט אני זכאי למע' הפעלה חינם לכן אני מעדיף ממש לקנות בלי מערכת הפעלה... יכול לחסוך כמה מאות שקלים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - שיעמוד בדירישות ש…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by dork12,

שלום לכולם! אודה לכם אם תביעו את דעתכם על המפרט שבניתי. האם הכרטיס מסך gtx 970 מתאים לממדי המארז שבחרתי? צריך עוד מאוורר אולי? 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אך לא לפגוע בביצועים יותר מדיי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אילוסטרייטור, פוטושופ, 3dmax, ציור דיגיטלי(ומשחקים כמובן) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. יש צורך בנייד היברדי שמאפשר שימוש בו גם כטאבלט לצורך שירטוט עם הסטילוס. מיועד להתניידות יום יומית בתרמיל לסטודנט. תקציב למטרה- 3000 עם אפשרות לחריגה של כמה מאות שקלים. תודה למסייעים.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by nikoner,

יש לי סרבר של HP עם הדיסק המקורי של ההתקנה וכל החלקים המקוריים כולל זיכרון RAM מקורי של HP. מערכת הקירור היא המקורית אבל היא ברמה הרבה יותר גבוהה מהמערכות המובנות של אינטל (הוא של HP) 6 יציאות SATA תואם WIN SEREVER 2012 model: proliant ml110 g6 ram: 8gb, original hp cpu: xeon x3430 hdd: 500gb 7200rpm, seagate dvd Power Supply: 300w real, delta

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. חברים יקרים, מבקש את עצתכם בקניית שילוש (מעבד, לוח אם, זיכרונות) ספק ומארז עד תקציב 4000 - יעודי לגיימינג בלבד (מחובר למסך 50 אינץ'). תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין בעיה לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג נטו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הדור החדש :-) לא רוצה שום מגבלות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גוד…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי לכולם, מחפש מפרט למחשב נייד בין 2000 ל2300 ש"ח ללא חריגה. אשמח אם הוא יוכל להריץ סרטים ברזולוציה סבירה, העבודה לרוב תהיה סטודנטיאלית אך אשמח אם הוא יהיה מסוגל להריץ משחק או שניים. תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by Cons,

אני בקרוב קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת האם כדאי לי להרכיב אותו לבד או שאפשר לסמוך על החבר'ה שמרכיבים את זה בKSP ? הם מבינים בכל הנושא של discharging , cable management ואסתטיקה של ההרכבה בכללי ? לא שיש לי יותר מדיי ניסיון בהרכבה אבל תאורתית למדתי את מה שצריך לדעת דרך האינרטנט.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Mike_Shinoda,

שלום, רציתי לדעת בכמה אני יכול למכור את המחשב הבא: דגם Lenovo E330 מפרט: מעבד: Intel Core i5 3210M זכרון: 8GB DDR3 אחסון: Segate ST1000LM014 1TB HDD + 8GB SSD (Hybrid) מאיץ גרפי: Intel HD4000 מסך: 13.3 אינץ' LED ברזולוציה 1366X768 קישוריות: Bluetooth 4.0 Wifi 802.11n Gigabit Ethernet יציאות: HDMI LAN/Ethernet 4XUSB יתרת אחריות: 25 חודשים בתודה מראש. בברכה, ליאור.

21. חשבתי על המחשב הזה http://ksp.co.il/?uin=23692 Lenovo Flex 2 לפי מה שכתוב הדגם הזה מכיל מסך FHD IPS כרטיס מסך אומנם לא חזק במיוחד ,אבל של הנווידה ,ככה שתומך טכנולוגית בהרבה דברים (840 ) מעבד I7 זיכרון 8 גיגה המסך גם מגע בגדול על הניר ניראה מחשב מצוין למחיר ,אבל אין לי מושג בפועל המחשב ישמש בעיקר במלונות ואכסניות (טיול להודו ועוד ארצות ) ,אני פשוט רוצה משהו נורמלי אבל לא יקר במיוחד שאני במלון או אכסניה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by shlosi,

שלום לכולם, מחפש מפרט למחשב עריכה עבור חבר שלא מבין בחומרה בכלל. תקציב- 4000 לכל היותר. מצאתי מפרט באחד האתרים שקצת שיניתי והגעתי לזה: אבל זה יצא טיפה מעל התקציב. רעיונות? מעבד: Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: Arctic Freezer Xtreme Rev.2 CPU Cooler לוח אם: Gigabyte GA-H97M-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות: G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 כרטיס מסך: Gigabyte GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כונן קשיח: WD Caviar Black 1TB 1003FZEX SATA III צורב DVD: Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Black Sata ספק כוח: Antec 520W Active PFC Modular 80+ Bronze HCG-520M PSU מארז: Sharkoon VG4-W B…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Sharon12435,

מטרת המחשב? אופיס, אינטרנט, סרטים וסדרות, גיימינג קל (כגון סימסיטי 5) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.3, לא יודע מה ההבדל בין מבריק ללא מבריק אבל שיהיה טוב. * רזולוציית המסך? כמה שיותר טובה במחיר הנוכחי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי?כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) -כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אם יהיה hdmi זה יהיה מגניב * Bluetooth? אם אפשר אז כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?כמה שיותר * כונן אופטי?מה זה? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?מה זה? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם ב…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by rookie,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב גיימרים חדש בתקציב של 4000 שקל אשמח לקבל המלצות

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.