עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם.. חברה שלי רוצה לקנות מחשב הביתה לעריכת הווידאו, מצאתי שזה המקום הטוב ביותר לבקש בו עזרה. הדרישות שלה: מחשב חזק, מהיר ובעיקר אמין. התוכנות שאיתן היא צפויה לעבוד - AVID, ADOBE PREMIERE, After Effects, וקצת Photoshop. רמת השקט לא כזאת קריטית הייתי מדרגה אותה ב5. התקציב חייב לכלול שני מסכים נורמליים לעריכה, וכל הציוד ההיקפי, עכבר מקלדת רמקולים וגם מערכת הפעלה. הארדיסק גדול (כמה שניתן) וכמובן זיכרון אותו הדבר.. אני משאיר לכם את כל השיקולים, במידה ודרושה חריגה שתוסיף מאוד לרמה של המחשב בבקשה לציין שזה כדאי.. תודה גדולה גדולה מראש..! * שכחתי לציין, המחשב צריך לכלול USB 3 ורצוי גם FireWire אם לא בלוח עצמו אז הכרטיס נוסף..) שוב תודה...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by minkmink,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד קטן (נטבוק), בכ-2,500-3,000 שקל, אבל חשוב לי שיהיה חזק. רוב הנטבוקים שהשתמשתי בהם, כעבור זמן דיי קצר לאחר הקנייה שלהם הפכו לאיטיים ומסורבלים, לכל דפדפן לקח כמה שניות טובות עד שהוא טרח לעלות, והיה קשה מאוד לעבוד עם כמה תוכנות במקביל. מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפייה ועריכת סרטים ברמה בסיסית, אפשרות להעלות הרבה חלונות במקביל (וורד, והרבה כרטיסיות בדפדפן) בלי שהקצב יואט בצורה משמעותית, ועבודה בסיסית מאוד על פוטושופ (לא תלת מימד או משהו מורכב) * גודל המסך? מעדיף לפחות 11.6, אבל לא קריטי * משקל רצוי? כ-2 ק"ג. חשוב לי שלא יהיה כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נראה לי שזמן של 6 שעות סוללה זה סביר * האם י…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. http://www.asus.com/News/Bdmf9rXuqU29SRsi/

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  4. אני עדיין מחפש מחליף ל-R2H שלי - טאבלט שמריץ WINDOWS, פחות מ-1KG עם מסך מגע טוב וחיבור VGA חובה. יש לי גם את ה-GIGABYTE M912X המצויין: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=452165.msg3867413#msg3867413 אני מחפש משהו קטן, קל וחזק משמעותית ממנו, בלי חשבון (כמעט) למחיר כרגע. עד כה ראיתי את ה-ICONIA TAB של ACER אבל המעבד שלו חלש בהרבה ואין לו יציאת VGA כלל: פתחתי עליו דיון - בלי הרבה תגובות (כצפוי): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=500348.0 חשבתי אולי ה-Asus Eee Slate EP121 האימתני יעשה את העבודה, אבל 1.6 ק"ג ללא VGA לא ממש עוזרים לי... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=499266 (גם - ללא תגובות). ב-Computex 2011 שמתנהלת ברגע זה, הושק ס…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אני מעוניין בנייד שיהיה מוצלח בניגון HD ועבודה שוטפת באינטרנט ועם אפליקציות לא כבדות, אפילו משחקי מחשב ישנים מדי פעם. הוצע לי מחשב באיזשהו מבצע בחינם לגמרי. lenovo s205 מסך "12.5 מעבד AMD-c50 זיכרון 1G DDR3 1066 קשיח 250G כרטיס מסך 6310M HD radeon האם המערכת תוכל להחזיק בצורה טובה דברים כאלה? האם יש אפשרות להרחיב זיכרון במחשב?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי, אני חדשה בפורום (מצאתי אותו במקרה בעזרת גוגל) ואשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב נייד ללימודים מאחר ואני לא מבינה יותר מדי במחשבים נתקעתי עם מגוון רחב של אפשרויות שאני לא יודעת מה מתאים לי.החברות שמהן אני רוצה את המחשב הן- DELL,ASUS,TOSHIBA הדרישות הם: -המחשב יהיה המחשב היחיד שאני אשתמש בו ללימודים, אבל רוב הסיכויים שלא יהיה לי צורך לקחת אותו איתי, אלא הוא יהיה בעיקר לשימוש בבית. גודל 15.4". -המחשב צריך להיות מחשב טוב וחזק,לא בתור משהו זמני הייתי רוצה שהוא ישאר איתי גם לאחרי הלימודים מאחר ושוב הוא המחשב היחידי. -חשוב מאוד שהוא שיעבוד מהר, לא יתקע בפתיחה רבה של חלונות. -הוא ישמש בעיקר לכתיבת מאמרים, לראות סרטים, מוזיקה (לא תוכנות כבדות במיוחד). -כמה שיותר קל, זמן סוללה כמה…

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  7. Started by darkingxx,

אני מחפש מחשב כתחליף למחשב שולחני 15.6 אמור להריץ אינטרנט תוכנות וקצת משחקים חשוב שיהיה חיבור hdmi וכשאחבר אותו לטלויזיה יוכל להריץ סרטים ב full hd ללא בעיות וללא קפיצות. אם יש כונן עם צורב dl ו מצלמת אינטרנט זה בונוס, רצוי גם כרטיס מסך נפרד תקציב עד 3 אלף

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום לכולם. ברב המחשבים הניידים יש כפתורי מולטימדיה עם הFים. עכשיו הם עובדי סבבה והכל אבל לא עם ווינאמפ וחבל כי יותר לי נוח לי לעבוד עם הווינאמפ. למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  9. שלום חברים אני אשמח לשמוע את דעתכם על מפרט למחשב למשחקים , (בעיקר) צריך להריץ עליו אופיס וסרטים אשמח לעזרתכם בסגירת מפרט למחשב. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 . מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים,אופיס,סרטים ,[font=] ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך21" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? RPG(elder scroll skyrim), rage,nba2k11 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שבין בינוני לגבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלד…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם , אני רוצה לקנות מחשב לאבא שלי , כיום הוא עם thinkpad T61. לי יש thinkpad T410i 2518-MVG ואבא שלי רוצה בדיוק כזה , השאלה שלי היא : אני קניתי את המחשב כבר לפני חצי שנה , האם יש היום טינקפד עם מפרט יותר טוב במחיר כזה? זה המפרט של מה שלי יש : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=7701 צאו מנקודת הנחה שיש לי כבר סטיק ספייר של 2GB כך שהמחשב שאתם ממליצים עליו יכול להגיע עם 2GB כל עוד זה בסטיק אחד. הדרישה הכי חשובה זה רק thinpad אמיתי , זאת אומרת בלי thinkpad edge , SL למינם (הבדל של שמיים וארץ). אשמח לקבל עזרה וטיפים שניה לפני שאנו קונים את המחשב. תודה רבה. עריכה : אפשר הסבר מה ההבדלים בין T410i לבין הסדרה L420? תודה

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  11. Started by Rubi23,

בהמשך להמלצה לקנות מחשב דל ווסטרו 3450 רציתי לשאול האם משתלם להביא אותו דרך ארה"ב או לקנותו בארץ. בארה"ב המחיר נע באזור 750 דולר שהם כ-2600 ש"ח לעומת המחיר בארץ שנע בסביבות ה-4000 ש"ח מובן לי שמבחינת הפרש המחיר אין ספק שעדיף לקנות בארה"ב אבל השאלה הגדולה היא כמובן בביטוח. אין לי שמץ לגבי ביטוח ורציתי לשאול גם לגבי פרוצדורת הביטוח של דל בעולם וכמובן מאיפה משתלם יותר לקנות מחשב זה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום! חבר הציע לי את המפרט הבא מאתר KSP. מעבד:core i5 2500 tray מחיר:945 קירור למעבד:scythe mugen II rev.b מחיר:190 לוח אם:gigabyte h67m-ud2h-b3 s1155 מחיר:520 זיכרון:2x4GB patriot signature ddr3 1333Mhz מחיר:440 כרטיס מסך:sapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI מחיר:770 דיסק קשיח: samsung 1TB 7200 TPM 32MB sata2 HD103sj מחיר:260 ספק כוח: corsair tx 650 v2 active מחיר: 530 מחיר כולל: 3655. אינו כולל מארז, צריך להוסיף. לא מאוד חשוב שיהיה שקט אבל שלא יתחמם. ללא אוברקלוק. שאלתי: האם הוא בסדר? אני מחפש מחשב שיריץ כל משחק היום על HIGH ויחזיק לי כמה שנים. מה אפשר לשפר בו? אני די גמיש במחיר אבל רוצה להוציא כמה שפחות. יכול להרכיב לבד ולא סג…

• 10 תגובות
    • 750 צפיות
  13. היי אנשים אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש אישי שלי. מרוב מחשבים ניידים בשוק כבר התבלבלתי לגמרי, יותר מידי דגמים.. אני חייב עזרה בבחירה. המחשב יהיה בעיקר לצורכי עבודה כמו אופיס, אינטרנט (גלישה, סקייפ ומסנג'ר), ושיעמוד בעבודה עם תוכנות אדובי - פוטושופ, דרימוויבר וכו'. חשוב לי גם יכולות מולטימדיה, שיהיו סבירים+, לניגון שירים וסרטים. משחקים לא ממש משנה לי (בשביל זה קניתי מחשב נייח חזק ). בנוסף, חשוב לי הניידות שלו - משקל סביר עד 2.5 ק"ג ושלא יהיה עבה. גודל מסך מועדף 15 אינץ', אך גם 13.3 אינץ' זה בסדר. שהמקלדת תהיה מורכבת מנורות לעבודה בחושך (אפרופו, איך אפשר לדעת את הפרט הזה לפני קניית המחשב? מציינים את זה איפשהו?) סוללה חזקה יחסית, 3 שעות עבודה לפחות. התקציב שלי …

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  14. Started by dex954,

שלום לכולם, יש ברשותי HP DV7 שרכשתי בארה"ב, ולאחר שנתיים וחצי לוח האם נפח את נשמתו ועלות התיקון כ-1700 ש"ח. החלטתי לרכוש חדש במקום...עכשיו אני מתלבט האם לרכוש שוב בארה"ב מחשב נייד עם מפרט מעולה ועם אחריות רק לשנה http://tinyurl.com/3ap5tkz או להתפשר ולקנות ביותר כסף מחשב פחות טוב בארץ אך עם אחריות ל-3 שנים מה אתם הייתם עושים במקומי? תודה

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  15. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, עד 4000 שקל בערך, כאשר יש דרישה שהוא יהיה קל, כי הוא יסחב, לכן אני מדבר על עד 1.8 ק"ג לא לנובו (עקב טראומה) מסך 13.3, ושיוכל להריץ מספר אפליקציות במקביל ללא בעיה (סגנון וורד, דפדפן, דברים כאלה, שימוש משרדי+ כזה) ראיתי את זה, למישהו יש או מכיר? (vostro V130 by Dell), אני מפחד שהוא יהיה חלש מדי, לא מכיר יותר מדי את המעבד הזה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4058955,00.html יש המלצות אחרות?

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by lampertg,

שלום לכולם, פרסמתי כבר לא מזמן בקשה, אך הדרישות השתנו והתחדדו מעט . אני צריך מפרט עבור HTPC עםתמיכה ב FULL HD וSURROUND עם יציאה אופטית. כמו כן המארז צריך להיות קומפקטי. הקומפקטיות מוגבלת עם הדרישה לביצועים וליכולת להוסיף חומרה בעתיד: תמיכה במע' הפעלה 64BIT יכולת להתמודד עם תוכנות גרפיות, וכן ADOBE PREMIER PRO ורצוי שיהיה אפשר להוסיף במארז כרטיסים עם חיבור PCIE ( לדוגמא שדרוג כרטיס מסך וכו') אשמח אם המפרט יהיה מרשת מחשבים, ואם לא, אז מחנות על הקו בית פ"ת לנתניה (פ"ת,כפ"ס, רעננה, נתניה וכו') תודה מראש!!!

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  17. Started by eldad27,

////

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  18. http://up352.siz. co.il/up3/wiioonr zhtdi.jpg להוריד רווחים עכשיו יש לי רק שאלה אחת, אני רוצה לדעת עם הלוח אם לא מגביל לי את המעבד או הכרטיס מסך לדעת שהוא לא מגביל לי שום חלק ועם הכל מתאים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. בעיקר אופיס, גלישה וקצת משחקי אינטרנט. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&uin=12192

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום יש לי תקציב של עד 6000 עיקר השימוש שלי הוא בתוכנת MATLAB שלעיתים מבצעת חישובים יחסית כבדים ז"א שהוא צריך להיות עם מעבד איכותי וזיכרון סביר - גרפיקה וסאונד זה נחמד אבל פחות חשוב חשוב שלא יהיה כבד - כי אני הולך לקחת אותו איתי יום יום - 1.5 ק"ג זה סבבה יש לי מספר חנויות מוגבל שאני יכול לרכוש מהן (המחשב נקנה מהעבודה): הראל טכנולוגיות מידע אקסס קומפיוטרלנד אר אי אל מולטי ונדור סרביסס תודה אריאל

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  21. אהלן חברים, אשמח לקבל את תשומת לבכם, ולהפנות אותה להתלבטותי: ישנם 2 כרטיס מסך שאני עדיין לא סגור מה ייתן לי תמורה יותר טובה, לגיימר בינוני-קל (COD, ASSASIN CREED, וזהו כעיקרון לא משהו חזק במיוחד) 1. AMD Radeon HD 6770M 1GB DDR5 2. nVidia GeForce GT525M 1GB כעיקרון שניהם יהיו עם מעבד i5 החדש, 6GB RAM, זיכרון 7,200RPM. תודה רבה לכם העוזרים.

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  22. Started by idanbbd,

אני צריך מפרט למחשב שישמש אותי לעבודה ב3ds max וmudbox . סביר להניח שהכי חשוב זה מעבד טוב , והרבה זיכרון התקציב הוא באיזור ה10k

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מפרט למחשב גרפיקה/תלת מימד/משחקים 426.72 0.00% 426.72 1 Xigmatek Pantheon No P/S Gaming ATX Black Case 19760 1 612.07 0.00% 612.07 1Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 I3 I5 I7 DDR3 1155 ATX Motherboard for Intel 20204 2 556.03 0.00% 556.03 M1ach Extreme MXD3AX16008GK Armor X DDR3 2x4GB 1600MHz Memory 20487 3 1,129.31 0.00% 1,129.31 1 Intel i7-2600 32nm 3.4GHz 8MB 1155 BLD CPU 20301 4 163.79 0.00% 163.79 1 Xigmatek Achilles S1284C H.D.T (775/AM2/AM3) CPU Cooler 16330 5 0.00 0.00% 0X.00igmatek C 1rossbow ACK-I5363 Up To 4 Pieces Heat Pipes Socket 1156/1366 Clip Kit 17351 6 426.72 0.00% 426.72 1 WD WD1002FAEX 1TB 7200rpm 64MB Buffer S-ATAIII HDD 17632 7 1,599.14 0.00% 1,599.14Gigabyte …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחרוג במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? OFFICE, משחקים לא עתירי גרפיקה (עבור ילד בן 10) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש OFFICE, גלישה באינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי מירוצים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט …

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  25. Started by chenrp,

שלום לכולם, אני יכול לקבל מחשב מארצות הברית ולא לשלם משלוח ולא מכס. חשובה לי אחריות ולכן החלטתי ללכת על ונדיבה. אבקשכם להמליץ לי על דגם זול וטוב לשימושי אינטרנט וחיבורי hdmi הבנתי שלכל מחשבי טושיבה יש אחריות(לפי מה שקראתי כאן באתר) תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים