ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשר, אבל לא להוריד מהאיכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 עם באמת צריך 2. מה שימושי המחשב? משחקים וסרטים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, מחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל משחק, בעיקר כמו - NeedForSpeed,Battelfiled, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 TEAC 75HZ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא הכי הבנתי אבל עם הבנתי נכון אז בנוניות גבוהות, ויש משחק בודד שהוא איכות נמוכה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למפרט מחשב עד 4.5K שמיועד בעיקר למשחקים . אני חייב שהמפרט יהיה מורכב מKSP , זה לא בשבילי כך שאין לי ברירה אחרת . שהמעבד יהיה של intel וכרטיס מסך של nvidia . מצטער שלא מילאתי את השאלון , מאחר שהמחשב לא בשבילי אז כל מה שרמתי למעלה זה המידע שידוע לי . אין צורך במערכת הפעלה , ללא מסך וללא ציוד הקיפי . רק מחשב שמיועד למשחקים , אני מאמין שבעיקר FPS וכאלה ... הא ושיכלול 120 ssd+ עוד טרה "רגיל" . הsamsung 840 מצוין אלא אם כן יש לכם המלצות על משהו . אפשר לחרוג ב 200 שקל מהתקציב .
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
- 1 follower
-
-
יש למישהו מושג? בכמה חנויות בת"א לא מצאתי כלום. אם יש איזה חבילה של ביטים אז בכלל טוב.
-
- 6 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת עם המחשב הבא Asus G750JW-T4012H יוכל לסחוב משחקים ברמה סבירה עד גבוהה שבאמת יהיה כיף לשחק בו כולל משחקים כבדים המפרט של המחשב ובנוסף לגרפיקה כי זו העבודה שלי ,,, תודה מראש כל חו"ד תבו בברכה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהתאם לחוקים מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), אין משחקים,ישמש לסטודנט פשוט,עדיף שיהיה 4 גיגה לייתר ביטחון * גודל המסך - בין 14-15.6 * האם חשוב מסך מבריק או מאט - עדיף מאט * רזולוציית המסך -לט חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי - כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך -לא -סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא. * Bluetooth -לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לא קריטי * כונן אופטי -לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא,אבל אני רוצה 3 שנים איסוף והחזרה! זה מעולה!כי הרי תיקון הכי קטן+נסיעה לחנות הלוך חזור שווה את ההפרש * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה -לא צריך * האם יש לכם העדפ…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מחשב עד4000 ש''ח * מטרות המחשב : עבודה משרדית, סרטים ומשחקים [ME 3 סקיירים וכו' , תגידו לי אתם אם זה כבד] * גודל המסך : לא רוצה משהו ממש קטן ... 15 אינץ' * רזולוציית המסך : לא כ''כ קריטי.. אני מניח שאלך על הממוצעת 1600-900 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך : לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא במיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) * כונן אופטי? לא יודע ממש מזה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן . * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא במיוחד אבל שמעתי שלDELL יש תקופת אחריות ארוכה יחסית וזה בונוס רציני…
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב שמיועדלשימוש ביתי וטיפה משחקים, אני אחבר כרטיס מסך Radeon HD4850 שכנראה צריך ספק חזק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין העדפה מיוחדת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200~ ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה באינטרנט, משחקים קלים(סטארקרפט 2) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר סטארקרטפט 2 או משחקים בני שנה-שנתיים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מחשב נייד לצורכי לימודים בלבד (וורד,אופיס) ולפעמים סדרות וסרטים. הכי חשוב לי שיהיה קל- עד 1.8 קילו וגם שלא יהיה יקר מידי, עדיפות כמה שיותר זול- הכי הרבה 3500 ש"ח (אני לא כל כך מבינה במחשבים אז אין לי מידע לגבי נתונים אחרים). מצאתי ארבע אופציות אפשריות- אשמח אם תגידו מה עדיף ואם יש רעיון לדגם אחר גם אשמח לשמוע: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=18928&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap http://ksp.co.il/?uin=18459 http://ksp.co.il/?uin=19919 http://ksp.co.il/?uin=17466 תודה רבה!!
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר מחשבה רבה על המחשב הנייד הבא עבור אישתי החלטנו לשנות את הדרישה של המסך וכעת אני משנה הפוקוס למחשב בגדול 15 אינץ זו הדרישה המעודכנת * מטרות המחשב? אקסל, וורד, תוכניות סטטיסטיות, אינטרנט, סרטי HD. לגבי משחקים יש רק משחק אחד שאני משחק והוא nba2k * גודל המסך?15, לא משנה אם מט או מבריק* רזולוציית המסך?לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אשמח למקלדת מלאה * משקל רצוי? באיזור ה 2 ק"ג אם עדיפות לפחות במידה ויש משהו כזה בטווח המחירים הנ"ל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף (בסביבות ה-5 שעות עם אינטרנט עובד) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף 500 ג'יגה אבל לא חובה. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרו…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקע שוב ושוב בצוואר בקבוק בעבודה על הסימולציות שלי לתואר השני בהנדסה. פעם אין מספיק זיכרון (אני עובד עם 16 ג"ב RAM) והעיבוד יכול להיות הרבה יותר מהיר (i5 3210M). מדי פעם אני גם נתקע באיזה מאמר שבו מממשים את הנושאים שאני חוקר יחסית מהר באמצעות עיבוד על CUDA במקום על CPU. כל ההקדמה הזאת זה כדי להסביר את החשק והמוטיבציה למפרט המטורף. בינתיים אין לי את התקציב לזה, אבל אולי אולי יגיע איזה גרנט וניתן יהיה לממש.. אני עובד עם MATLAB ו- c++ . לא מתכוון לבצע OC. בכל מקרה, הדגש הוא על הזיכרון (כמה שיותר מבלי להכנס לקטגוריית השרתים) וכוח העיבוד המקבילי (גם CPU וגם CUDA). זה המפרט: מעבד:[..] INTEL 3930K : CORE I7, S2011, 3.2GHz , "SROKY" - TRAY ₪2643 לוח אם: [..] ASUS P9…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ300 שקל 2. מה שימושי המחשב )? משחקים משחקים משחקים וסרטים ושטויות שכאלה כמובן בHD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל הNEXT GEN הקרוב בעצם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980 על 1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 7-8 המחשב הנוכחי נורא מרעיש וזה מפריע בדרך כלל אז יש העדפה למחשב …
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?14K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעוד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ,מחשב שישמש בעיקר לגיימינג ,כמובן שגם הרבה בגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים,אבל זה לא אמור להוות בעיה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : תאכלס לרוב זה PES שזה אין בעיה גם לנייד שלי להריץ על HIGH, אבל מיועד גם לBF4 ,COD וCRYSIS 3 ומשחקים ברמה הזו - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): , רצוי כמה שיותר גבוהה כמובן, מסך שיהיה 22" ומעלה ,אני גם רוצה שיציעו לי פה בפורום ולכן אני לא יודע עדיין דגם/גודל/רזולוציה מדוייקת -…
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי,אני צריך מחשב נייד סביב המחיר של ה800~ פחות או יותר. הוא ישמש לגיימינג בהגדרות בינוניות ככה שצריך כרטיס מסך שיוכל לסחוב משחקים על הגדרות בינוניות. ד.ק של 500GB לפחות לא נראה לי שתהיה בעיה עם זה. גודל המסך לא ממש משנה לי,גם לא המשקל של הנייד. בינתיים מצאתי את המחשב הזה,דעות?,יש משהו יותר טוב בתקציב? http://www.bestbuy.ca/en-CA/product/hewlett-packard-hp-pavilion-m6-15-6-laptop-silver-intel-core-i7-3632qm-1tb-hdd-8gb-ram-windows-8-m6-1158ca/10225638.aspx?path=a4ad61c27c421c9435b65fd482a1db96en02&SearchPageIndex=1
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר דפדוף בפורום לגבי המלצות על חלקים ומפרטים שונים אני עדיין חלוק לגבי חלקים מסוימים ולגבי השימושים הצורך הוא שהמערכת תיתן בצועים מלאים ב3 משחקים startcraft2,gw2 ו wow והרצת סרטים ב FULL HD הנה המפרט : Intel Core i5 4670 Haswell tray 1070 ש"ח scythe mugen 3 215 ש"ח Asus z87-k 670 ש"ח Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz 365 ש"ח Wd red 2TB 560 ש"ח Asus Radeon HD 7850 2GB …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני סטודנט למדעי המחשב שכל יום נוסע לאוניברסיטה וחוזר הביתה, נסיעה של חצי שעה. כמובן שאני נדרש להיסחב עם מחשב נייד, לכן אני מחפש מחשב נייד ששוקל 2 קילו ופחות, ולא מוכן להתפשר על זה, מסך מינימום 13 אינץ', זיכרון ראם 8 ג'יגה, גם לא מוכן להתפשר, כל השאר ניתן לפשרה. אני מעוניין לעשות את הקנייה בחודש הקרוב. אודה לכם מאוד על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם * מטרות המחשב? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט והורדות(חוקיות כן?, עריכת מוזיקה- צריך כרטיס קול טוב. * גודל המסך? לא משנה, מה שיותר זול * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). כנ"ל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כדאי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? ידוע לכם על יציאות מיוחדות שצריך בעריכת מוזיקה? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 100 ג'יגה, עדיף SSR * כונן אופטי? האם הכוונה לכונן דיסקים?- אם כן אז צריך מן הסתם+צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * הא…
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמובן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה שוטפת, גלישה, צפייה בסרטים, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PES 2014, ומדי פעם משחקים חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 1920X1080 המסך 2312HM של DELL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://startpc.co.il/index.php/component/k2/item/22-supreme-6 נחשב טוב? כדאי לקחת את השידרוג ב- 180 ש"ח? יש משהו יותר טוב מזה,באותו מחיר? (אפילו פחות).. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב? משחקים קלים כמו fifa,fm.nfs, צפייה בסרטים וסדרות HD, הפעלת מכונות וירוטואליות, עבודה מסרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך וספק כח 5. עד כמה חשוב לך השקט? 7 6. האם מתוכנן OC? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה או הרכבה בחנות? הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עדיף מKSP אבל יש אפשרות גם לחנויות באזור ר"ג/ת"א יש לי את המחשב הנוכחי בסביבות ה-5 שנים, לפני שנתיים החלפתי את הספק כח והכרטיס מסך שאותם אני גם רוצה לשמור למחשב החדש, ובגלל זה התקציב נמו…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד:intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray לוח אם:MSI B75MA-E33 for 1155 SATA3/Usb 3.0 מארז: Bitfenix Survivor Core+Seasonic ECO 500W זיכרון:Corsair 8GB*2 CMX8GX3M1A1333C9 קשיח למחשב שולחני: Samsung 120GB 2.5"SSD 840 series קשיח למחשב שולחני:Toshiba 1TB 3.5"SATA3 כרטיס מסך: GIGABYTE GEFORCE GTX660 OC 2GB RETAIL מסך DELL ULTRASHARP LED 23U2312HM 23 inch 1920X1080 משהו אמר לי שהוא שווה בערך 5100-5200 שקל בגלל שהוא חזק והוא כמו חדש בלי שריטה ובגלל שהוא מהיר ועולה תוך 10 שניות .. כמה הוא שווה לדעתכם ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום..לפני לימודי תקשורת אינטראקטיבית ומעוניין לשדרג את הנייד למכשיר חזק שיעמוד בפיתוח שפת קוד ממושכת ועבודה עם בסיסי נתונים , אנימציה מידול ורינדור דמויות בתלת מימד , עריכת קבצי וידאו והוספת אפקטים (אפטר אפקטס) ואיור ועריכה באילוסטרייטור ופוטושופ בגרסאות העדכניות ביותר. מה אתם חושבים על הלנובו y510p? מצד אחד המפרט שלו נראה מרשים..מצד שני אני לא מכיר כל כך את סדרת הideapad מבחינת אמינות ועמידה בתנאי עבודה לחוצים וממושכים. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני הרוב משחק וזה המיפרט שעם הפורם הזה הגתי וכצת שיניתי האם יש משהו שצריך לשנות פה לגימינג עדכני ביותר יוצא ותיכנות ועריכה והקלטות של משחקים: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4770 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1480 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪198 לוח אם: Gigabyte GA-Z87P-D3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪589 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 2 - מחיר: ₪14 ספק כוח: Seasonic PSU S12II-520W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪320 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪146 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GT…
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם,צריך את עזרתכם בבחירת לפטופ שישמש אותי ל: * מטרות המחשב? לימודים וOffice כללי,תיכנות כמו C/Java,שימוש כללי רגיל סרטים,אינטרנט. לא גיימר אבל רצוי שיריץ חלק משחקים לא כבדים כDiablo 3,Football manger 14,Fifa14 וכו'. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6,לא קריטי מבריק או לא. * רזולוציית המסך? הייתי שמח לרזולוציה גבוהה יותר,אבל בהתחשב בתקציב אין בעיה עם 768 * 1366 * משקל רצוי? אין דרישה,אך כמה שפחות יהיה נחמד,צפויות לי לא מעט נסיעות ברכבת. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין דרישה מיוחדת,יותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני חושב שבכולם כבר קיים כל היציאות הדרושות.HDMI * Bluetooth? כן * גודל…
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הגיע הזמן לשדרג את המחשב והחלטתי הפעם לעשות שידרוג מסיבי. אלו הדברים שיש לי ואני מתכנן לשמור: מארז Mid-Tower - Thermaltake Piano לינק ספק כוח 500W Enermax ELT500AWT לינק SSD 120GB של Intel HD 1TB 7200RPM שני מאווררים, קדמי ואחורי (שקטים וטובים) מה אני צריך (עם אפשרויות שראיתי)? מעבד - https://www.tms.co.il/product/12801 לוח אם - http://www.tms.co.il/product/12629 זיכרונות - https://www.tms.co.il/product/11866 כרטיס מסך - http://www.tms.co.il/product/12832 סה"ב - 3330 שקל לא יודע אם צריך i7 או שזה מיותר... בכל מקרה שמתי i5. תודה רבה על העזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (אבל אפשר להשתמש …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כ 6000 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לגרפיקאי שמעצב משחקים. בעיקר דו מימד ברזולוציה גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd בסביבות 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-