ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
שלום לפני מספר חודשים רכשתי כרטיס חדש רציתי לדעת אם הוא מתאים למפרט ואיך המפרט בכללי לוח gigabyte GA-P35-DS3L מעבד Q6600 זכרון OCZ XTC PLATINUM DDR2800 ספק thermaltake 500 watt real מארז antec כרטיס מסך ASUS GTX 285 תודה
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מניח שלכרטיס מסך יש הכי הרבה ערך לעומת שאר החלקים, אך עדיין מעניין בכמה האנשים פה מעריכים מחשב בן 9 מפרט: E8400 Sapphire Radeon HD 7770 GA-EP35-DS3 Corsair 1GBX2 XMS2 DHX DDR2-800 CL4 Kingston 1GBX2 PC2-6400 DDR2-800 CL5 CORSAIR VX550W 41A Raidmax Sagitta II Black
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, מחשב לשימוש ב LightRoom, פוטושופ ותו לא. חשבתי על המפרט הבא: Intel - i5-8600 BOX - 1000 Asus Z370-P - 600 Crucial 16GB DDR4 2400MHz - 850 Samsung 960 EVO NVMe MZ-V6E250BW 250GB SSD M.2 - 630 3080 ש"ח סה"כ הצעות/הערות/הארות? מכיוון שהתקציב לא מטורף, החלטתי לא ללכת על i7 כי זה מייקר משמעותית... האם אי-לקיחת i7 תהיה קריטית מבחינת ביצועים של התוכנות הנ"ל? אני לא מתכוון להתעסק בכלל עם OC, האם לקחת את ה 8600K זה סתם לבזבז? האם אני אצליח להוציא את המקסימום מהסמסונג 960? או שזה סתם מיותר ועדיף ללכת על SSD 2.5 וזהו? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 2000 ש"ח (משלם בכ.אשראי) את המחשב ככל הנראה שאני אקנה מ- KSP 2. מטרות המחשב? לדוגמה: לרוב שימוש משרדי, אבל שתהיה לו היכולת להריץ משחקים כבדים/מודרניים כגון: GTA IV 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: צורב DVD 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? יש לי כבר כרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שלא יעשה הרבה רעש, שלא יציק באוזניים. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעבד: AMD Ryzen 7 2700X Processor Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 1441 לוחות אם: Gigabyte B450 AORUS M כמות: 1 - מחיר: ₪ 441 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G(8GX2) 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 580 מארזים: Cougar MX330 כמות: 1 - מחיר: ₪ 178 ספקי כוח: ANTEC PSU 650W Neo Eco Modular 80+ כמות: 1 - מחיר: ₪ 326 מאווררים למארזים: Antec Prizm 120mm RGB fan כמות: 1 - מחיר: ₪ 27 כונני SSD: ADATA XPG SSD 512GB SX8200 PRO M.2 2280 כמות: 1 - מחיר: ₪ 546 כרטיסי מסך: Sapphire RX 580 PULSE 8G GDDR5 HDMI DP OC W/BP PCI-E כמות: 1 - מחיר: ₪ ביקשתי המלצה על מפרט מחשב,והציעו לי את…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני הרוב משחק וזה המיפרט שעם הפורם הזה הגתי וכצת שיניתי האם יש משהו שצריך לשנות פה לגימינג עדכני ביותר יוצא ותיכנות ועריכה והקלטות של משחקים: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4770 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1480 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪198 לוח אם: Gigabyte GA-Z87P-D3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪589 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 2 - מחיר: ₪14 ספק כוח: Seasonic PSU S12II-520W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪320 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪146 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GT…
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אהלן, בזמן האחרון דיי למדתי פה איך בערך לבנות מפרט ומה יותר חשוב ומה פחות חשוב. אני רוצה לציין: יש לי מסך LCD 17, אבל מצד שני, אני משחק משחקים שדורשים גרפיקה מהטובה ביותר, ועיבוד תמונה בקצב מטורף, לדוגמא פלייט סימולטור (כמובן שאני רוצה שזה ירוץ חלק ולא פריים פריים). יש לי עיין טובה לזה, הייתי גרפיקאי ומאוד חשוב לי הצד של הכרטיס מסך למרות שיש לי מסך קטן. אשמח לדעת מה אתם אומרים על כל רכיב. השימוש יהיה בעיקר לתוכנות כבדות והרצה חלקה של המחשב כל הזמן. אני מאוד רוצה שהוא יחזיק לי שנים. אין OC בתכנון (לא יודע מה זה ואיך), השקט לא יותר מדי חשוב, רק שלא יהיה רועש כי אז זה כבר מפריע. אז הנה מפרט בשלבים דיי מפותחים שאני הרכבתי. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤777 כמות:1 http://…
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
עם מסך שימושים מאוד פשוטים ללא ווינדוס כרגע אין חריגה עד להתייעצות נוספת אבל תציגו אפשרות לא גבוהות על שתי שורות ודרישה אחת אני לא ימלא שאלון של השב"כ 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?זה של דוד שלי ז כרגע לא יודע אם הוא ירצה לחרוג אז ברגע שתהיה לי תשובה נוספת אעדכן אבל כרגע לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גלישה נטו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשבסופר מריו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=791392 לא הצלחתי להבין אם הך. מסך שלו טוב ואם הוא מובנה או לא. אשמח לעזרתכם, תודה.
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום רב! אשמח אם תרכיבו לי מפרט מחשב. הדרישות הם לעבודה משרדית וצפייה בסרטים. לגבי הארד דיסק - 60gb יספיקו מעל ומעבר יש לי מסך dell 2007 wfp, מבקש כרטיס מסך שיתמוך בו טוב (לא מעוניין ob) כמו כן מעבד כפול ליבה יתקבל בברכה צורב די וי די גם לא צריך תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בינוני, צפייה בתכני HD ולימודים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Matlab במסגרת הלימודים. (שימוש תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V , BF4. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך DELL P2414H. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתחיל עם הפורמט של הפורום ואפרט עוד בהמשך: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) ישמש בעיקר לעבודה עם קיובייס בבית - עריכה, הקלטות ביתיות של גיטרה קלידים ושירה בעיקר, ומידי. כמו כן גם תוכנת התיווי Finale על שימושי המידי שלה. לא לצרכי פרנסה בשלב זה. כמן כן ישמש לגלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ושימו…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פרטים על תקציב הקונה : תקציב : 7000 חריגה מקסימלית :לא באילו מקרים מותר לחרוג : פרטים על דרישות הקונה מהמחשב החדש משחקים (מומלץ להביא שם של משחק/ים כדי שמכיני המפרט ידעו יותר לגבי דרישותייך) crsis cod 4 משחקים כבדים (מומלץ להביא שם של משחק/ים כדי שמכיני המפרט ידעו יותר לגבי דרישותייך) crysis far cry 2 OverClock : האם קונה המחשב מתכנן לעשות OC , אם כן חובה לציין את החלק/ים שעליו מתוכנן ה-OC לא עבודה משרדית : גלישה באינטרנט , שמיעת שירים , סרטים , התכתבות ......... כן פרטי הציוד ההקפי : האם הקונה זקוק לציוד הקפי למחשב החדש ? כן האם המחיר נכלל בתקציב כולל או שיש תקציב נפרד לציוד ? לא איזה ציוד צריך : מסך , מקלדת , עכבר , רמקולים-------x-530 הערות : אם כן חשוב לציין איזה סו…
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש בלי מערכת הפעלה.... רציתי להתקין עליו XP אבל משום מה המחשב מעלה את הדיסק בהתחלה (כאילו אחרי שמכניסים ת'דיסק ואז המחשב אומר "ללחוץ על איזשהו כפתור"....מופיע המסך הכחול שהמחשב מעלה קבצים מהדיסק)......ואז זהו הוא ניתקע..... אמרו לי שהוא נעול לXP ואפשר להתקין עליו רק VISTA...??...רציתי לשאול אם הדבר הזה נכון....ואם אפשר לפתוח נעילה זו????
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אהלן, צריך מחשב טוב לסטודנט שנה א'- ישמש אותי לכל התואר, ואחריו. אני צריך מחשב לעבודות משרדיות - אופיס, אינטרנט, תוכנות שירטוט ובניית דגמים, מת לב וכל מיני כאלה בכללי. * גודל המסך? 15.6, או 14, אני עדיין מתלבט * משקל רצוי? לא יודע בדיוק מה זה משקל רצוי, אבל אני סטודנט ואני הולך להיסחב עם המחשב כל היום, ולכן אני אעדיף משקל סביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, סביבות 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לוידע..., אני רוצה את כלל היציאות הסטנדרטיות, בתכלס ביום יום אני לא צריך יותר מיואסבי אבל שיהיה ליתר ביטחון * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כונן רגיל 5400 סלד יספיק, 500 גיגה ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? למה …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1,233.15 מעבד אינטל Core 2 Duo 1.86G 2MB 775 E6300 CONROE 648.72 לוח אם GIGABYTE מדגם GA-945P-S3- RH 612.06 זכרון מבית DIGMA בגודל 1024MB DDR2 667MHZ 374.04 דיסק קשיח מדגם 1600JS מבית WD בגודל 160GIGA +8MB SATAII 150.00 צורב מחברת LG במהירות 52X32X52 BULK + תוכנה 2,273.43 כרטיס מסך SAPPHIRE דגם ATI RADEON X1900XT 512 mb VIVO 461.70 מארז THERMALTAKE Soprano VB1000BWS Black 520.14 ספק כוח למארז ANTEC TRUEPOWER 430W VERSION 2.0 130.00 בניית מחשב 6,403.24 כמה שאלות - איך הלוח אם? איך הספק? איך המארז? איך הזיכרון? החברה ז"א (אני יודע שזה סטיק אחד זה יושנה ל2 סטיקים) אם אתם יכולים לבנות מפרט יותר טוב מחנות באיזור המרכז (לא KSP) אז בבקשה.. אני מעדיף מא…
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, לאחר מס' שנים שהנייד שלי שירת אותי נאמנות, הוא הלך לעולמו.. ואני עומדת בפני רכישת מחשב חדש, אני לא מבינה במפרט כל כך, אז אשמח לעזרתכם אני עובדת המון במחשב, רוב העבודה שלי היא במחשב, אבל מסתכמת באופיס ומיילים בעבודה שלי אני מאוד ניידת (אין לי משרד קבוע) ויש לי בעיות גב, לכן צריכה מחשב קל משקל עד כמה שאפשר, ודק שנכנס לתיק בקלות גודל המסך שמתאים לי הוא 11.6 אינץ אני צריכה מחשב יציב, אני נכנסת עוד שנה ללימודים באוניברסיטה וצריכה מחשב שיוכל להחזיק עכשיו כמה שנים אבל, וכאן המלכוד, התקציב שלי הוא דל, אני מוכנה להשקיע עד 3000 שח, במקרה חריג אוכל להוסיף עוד כמה מאות אבל מעדיפה שלא. אשמח מאוד לעזרה! מודה לכם מראש
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
(מחיר מקסימלי!!!!) כולל מסך ושאר הציוד ההיקפי(מקלדת,עכבר,רמקולים סבירים+). אני רוצה מחשב שיהיה מהיר ושקט,עם מסך איכותי(לפחות 19 אינץ',HD עדיף). מארז איכותי עם מערכות קירור(עדיף). בעיקר למשחקים וסרטים. שיתמוך בהתקנה של VISTA. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב smamsung n150 http://www.hot.net.il/UploadFiles/03_2011/N150%20Datasheet%20%20-%20SAM-NP-N150-JP04IL.pdf איך הוא מבחינת ביצועים, משחקים, סרטים וכו'.. ראיתי שבמפרט כתוב שאין לו צורב שזה נראה לי קצת בעייתי וגם אין לו בלוטוס. המחשב נועד לשימושים לנסיעות לצבא , צפיה בסרטים וגלישה באינטרנט. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מעבד: 2.8 presscot HT 1024k 800MHZ לוח אם :Asus P4P800deluxe זיכרון : GEIL 1GB 3200 +קירור הראדיסק : 1. WD Raptor 36 Gb 10000 RMP+קירור 2. WD 80 GB 8MB 7200 ATA כרטיס מסך: Asus Geforce 4 4800 TI se VIVO DVI צורב LG 52X מארז אלומיניום וספק כח 400W 6158 שח... שווה? שינויים? תדה
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box קירור למעבד Thermalright Ultima-90 + מאוורר 120. לוח אם DFI BloodIron P35-T2L CHIPSET: P35 זיכרון Gskill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 דיסק קשיח HITACHI 320GB 7200RPM 16MB כרטיס מסך Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe צורב LG GSA-GH22N Black DVD מהירות וממשק: X22 IDE מארז ללא ספק NZXT Alpha + ספק כוח: NZXT 500W + מאוורר נוסף למארז. 3800 שקלים כולל הרכבה וOC. תודה.
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אם אפשר מאזור הדרום זה יהיה נהדר אבל כולם עושים משלוחים אז זה לא עד כדי כך קריטי. הנייד הוא לילדה בת 13 והשימושים הם בהתאם (אני בטוח שאני לא צריך לפרט...) בכל מקרה לא למשחקים. ראיתי כאן המלצות ל G550 או G530 או ל-CQ61 שנראים סבבה אבל רציתי לדעת אולי יש דברים אחרים יותר טובים במחיר טוב (מותר לקוות לא?). אגב, אין כאן דרישות מיוחדות ודי הכל הולך, כלומר זה יכול ליהיות נטבוק או לאפטופ, 15.4 או 12.1. אני מניח שמחשב קל יותר יהיה עדיף כי בכל זאת... תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
נגנב לחבר שלי המחשב, והוא מחפש תחליף. המחשב בעיקר לוורד, מצגות וסרטים HD. הראשון:Acer Aspire 5742G-5464G http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11207 השני: Lenovo IdeaPad G570 M513QIV http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12401 אני לא סומך על הכרטיס מסך המובנה הישן של אינטל לסרטי HD. לעומת זאת, החדש של ה SB נראה לי מספיק חזק בשביל זה. אני גם לא רוצה מעבד שהוא לא מסדרת icore, בגלל הזמן שהמחשב ישב על המדף (סביר להניח). אשמח לשמוע חוות דעת על המחשבים האלה, או אם יש המלצה על מחשב אחר בטווח שבין 3000 ל-3500, כאשר הנטייה היא לגבול התחתון. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בעל מחשב בן 5 שנים. ייעודו של המחשב החדש הוא בעיקר למשחקים ובעצם בשביל זה אני קונה אחד חדש, אני גיימר כבד ששום משחק כבר לא פועל אצלו. המחשב בתקציב 4500 ללא ציוד היקפי. ראיתי שפורסם פה מפרט בתקציב שאני רוצה בשתי אפשרויות כאשר באחד השקיעו במעבד ובשני בכרטיס מסך. השאלה שלי היא האם המפרטים האלה טובים ומה כדאי יותר מבין השניים? האם יש משהו שרצוי לשפר שם? http://hwzone.co.il/specslist/view/77/ תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח עם תעזרו לי במפרט למחשב שהדגש יהיה על שקט. בנוסף ישנה בעיה של קירור מכיוון שהמחשב ימצא במקום שלא מאפשר מעבר חום וזרימת אוויר טובה (רק מלפנים ומאחורה). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 1000 (מקסימום 5000) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים כולל HD, וידאו צ'ט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רק "קזואל" גיימינג (אנגרי בירדס וכד') -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחש…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-