עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, מצרף שני מפרטים רגע לפני רכישה. המטרה של המחשב היא עריכת וידיאו. התקציב המקורי היה 10 אלף, אבל החלטתי להשקיע קצת יותר, אחרת אני צריך להתפשר על דברים שאני מעדיף שלא https://tms.co.il/builds/323027 https://startpc.co.il/build/media/build/build.php במקרה והלינק של starpc אינו עובד. המפרט כמעט זהה לראשון. ההבדל היחיד הוא: לום אם ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI D4 כרטיס מסך Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 OC Edition 12GB GDDR6X אני סגור על רב החחלקים, אבל רציתי לדעת אם יש משהו שכדאי לשנות או משהו שכדאי לי לשים לב עליו. 1. הספק הכי גדול שלי הוא הספק כוח. אני לא יודע אם 850 מספיק…

2. אחרי כמעט חודשיים של חיפוש מפרט אידאלי למשחקים, בניתי יחד עם עזרתכם 2 מפרטים אופציונלים סופיים. איזה מהמפרטים הבאים ישתלם יותר מבחינת עלות\ביצועים ועל איזה מהם עדיף ללכת? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤990 לוח אם: 39250 Gigabyte GA-965P-S3 Intel 965P Motherboard מחיר לפריט - 690.00 ¤ כרטיס מסך: XFX PX8800GTS PV-T80G-THF9 PCI-e 640MB DDR3 Retail Video Card מחיר: ¤2450 דיסק קשיח: Westren Digital WD2500KS 7200RPM 250GB מחיר: ¤380 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤810 מארז: Gigabyte GZ-FSCA1ANS Aurora Aluminium Silver Case מחיר: ¤695 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤450 מסך: Sony S…

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מעבד: INTEL PENTIUM S775 1.6GHz(E2140) 800MHz/FSB 1MB - BOX אחריות: אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. מחיר: ¤386 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤576 מסך: ASUS LCD 19" VW192S 5ms WIDE אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤996 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤798 דיסק קשיח: WD 250GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAJS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤365 צורב DVD: OPTIARC (SONY&NEC) DVDRW AD-5170A DOUBLE LAYERED X16 - BLACK/BEIGE - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤157 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤285 מארז: COMPUCASE CI-6A21B-400…

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  4. Started by tomermu,

בהמשך לפוסט הקודם שלי עברתי על כל ההמלצות ולבסוף בחרתי את הנייד הבא: http://globalshop.pgpartner.com/search_techspecs_full.php/masterid=748294776/search=laptops/st=product_tab תזכורת: הנייד מיועד לעבוד כמחשב Cמשרד ולהיות מחובר לתחנת עבודה- כלומר כל היום. עבודה משרדית. לא משחקים ולא סרטים. זמן הסוללה פחות קריטי- יותר חשוב לי הביצועים. קצת מבאס שאין BT. השאלות שלי: 1. האם המעבד הנ"ל יחזיק לי מספיק? 2. איך המחיר? אגב, אלו האופציות הבאות בתור: http://globalshop.pgpartner.com/search_techspecs_full.php/masterid=745538184/search=laptops/st=product_tab או http://globalshop.pgpartner.com/search_techspecs_full.php/masterid=748124634/search=laptops/st=product_tab

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל, אך עדיף לא לחרוג מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גראפית, תכני HD ועבודה שוטפת ורגילה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Master Collection, Office, Steam ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים וישנים כאחד, Portal 2, Borderlands ועוד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  6. Started by basharis,

שלום, אני זקוק למפרט לשרת משרדי/פיתוח. השרת יריץ לינוקס עם Vmware Server ועליו מספר שרתים וירטואליים. התקציב הוא בסביבות ה 3,000 ש"ח. הדרישות: 1. אין צורך במעבד חזק מאוד (ברור ש quad לא נקבל בתקציב הזה). 2. כמה שיותר זכרון 3. שני דיסקים קשיחים, יפעל ב RAID1 ברמת התוכנה (אין צורך בתמיכה בלוח). כנראה דיסקים WD3200YS. 4. שקט ככל האפשר בתקציב. הנה מפרט שאלתרתי: השאלות הפתוחות הן: 1. האם יש לוח שמתאים יותר לצרכים? 2. מארז/ספק מומלצים? 3. מאווררים חלופיים שיספקו שקט סביר?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  7. שלום אני רוצה לשדרג את המחשב כי בסך הכל יש לו פוטנציאל דיי טוב (הכל יחסי) אז ככה, (המחשב לפני 3 שנים) מעבד : Intel i5 750 2.6 עבר OC , מגיע ל3.2 אחרי הOC הוא על 30~36 מעלות! זיכרון : Kingstone 4GB ddr3 1600 כרטיס מסך : Nvidia 260GTX 1GB Leadtek Extreme לוח אם : DP55WB של אינטל הוא דיי בסיסי. עכשיו מה שאני רוצה לשדרג כמובן זה כרטיס מסך מה מומלץ למערכת שלי ? האם יש עוד חומרה שכדאי לשפר ? אם יש אפשרות להמלצה לכרטיס קול טוב , במחיר סביר , חיצוני עדיף! תודה

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מצאתי מוכר שמוכר מחשבי אפל בלא יותר מ1000 דולר הוא טוען שהוא מנהל מכירות של חברה ידועה בברטניה התשלום נעשה על ידי העברה בנקאית אבל נתנת אפשרות של 3 יחידות שהיו מינימום 2800 דולר וניתן לשלם בPAYAPL! עכשיו בשביל זה צריך שהיו כמה אנשים שרוצים לקנות מחשב כדי שנגיע למינימום 2800 דולר ונקבע ברצינות מי היה ההוא שיעובר לו כל הכסף לPP ניתן פרטים פלוס צילום תעודת זהות כדי שאם אחד מאתנו זה שיוחלט שהכסף יועבר עליו והוא ישלם עבור המחשבים ובמידה והוא יחליט לקחת את הכסף לעצמו אנחנו נפנה למשטרה והם יתפלו בעעניין ! המחשבים נעים בין 600 דולר ל1000 דולר 1000 דולר זה מקבוק פרו 17 אינצ' דגמים של 2011! הכי יקר עכשיו בוא נומר זו קניה בטוחה כי היא באמצעות הפאייפל -חשבון בנק ווירטואלי שאי…

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  9. שלום חברים אם תוכלו לתת לי המלצה על מחשב שיתאים לדרישות אני מתחיל ללמוד הנדסת חשמל . * מטרות המחשב? אני צריך שהמחשב יתאים גם להצגת סרטים באיכות HD על מסך טלווזיה 37 אינצ' אני מאמין שלא אלמד בשנה הראשונה תוכנה אבל בהמשך אלמד אם זה משנה למפרט.. **התקציב שלי הוא בין 2700-3200 * גודל המסך? 13.3-14 אינצ' *מעבד i5 *זכרון פנימי 4 ומעלה *זכרון 500 GB * רזולוציית המסך? HD 1366x768 - FHD 1920x1080 * משקל רצוי? מתחת ל 2.2 kg * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל שש שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חייב * סוג של כונן קשיח? עדיף HDD או שילוב HDD ו SSD אם זה לא מיקר * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא…

• 46 תגובות
    • 11.8k צפיות
  10. המחשב מיועד בעיקר לתוכנות של ADOBE כמו: פוטושופ, אילוסטרייטור, פרימייר,אפטר-אפקט...וגם לתוכנות לאנימציה כמו 3D-MAX, בנוסף חשוב שהיה יציאת HDMI, האם קיים מחשב נייד מספיק חזק בתקציב הזה להרצה טובה של הישומיים האלה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  11. Started by sir.humus,

* מטרות המחשב? בעיקר לתכנות ועוד שימושים שיגרתיים (סרטים, אופיס וכו') * גודל המסך? 13-15 אינץ' * רזולוציית המסך? לפחות HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 2ק"ג +/- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 5 שעות עבודה רציפות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא מיוחדות אבל שיהיה מספיקות יציאות סטנדרטיות (יותר מ2 יציאות USB למשל) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD לפחות 128 GB * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף, לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בדקתי מחשבים של דל, לנובו ואסוס, אבל פתוח להצעות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מסך מגע יכו…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by yasha,

שלום מחפש מחשב עד 4500 לשימוש של תלמידת חטיבת ביניים/תיכון (שיסחוב מספר שנים) ואם צריך לגלוש קצת במחיר אז אולי אפשר, גם ככה המחירים יורדים כל הזמן. ובמידה ואתם יודעים על דגם מאד מתאים שיש בחו"ל ולא בארץ, גם אפשרי. * מטרות המחשב? אופיס, סרטים, גלישה, אולי משחקים קלילים * גודל המסך? 15.6" . * רזולוציית המסך? הכרחי 1920x1080 FHD, וגם הכרחי שיהיה IPS * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? נחמד אם יהיה מסך touch אבל אשקול גם כאלו שלא אם מכל הבחינות האחרות יהיה מתאים * משקל רצוי? עדיף כמה שפחות, לא הרבה מעבר ל-2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נראה לי קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3, HDMI * Bluetooth? רצוי אבל לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל לא קריטי, אבל …

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. שלום לכולם אשמח אם תעזרו לי להעריך את המפרט הבא : לוח אם של אסוס מעבד אינטל פנטיום 4-1.6GHz זיכרון חצי ג'יגה דיסק קשיח 40 ג'יגה כרטיס מסך nvidia GeForce 2 64 m.b עם כרטיס רשת ויש לו 8 יציאות USB תודה מראש לכולם :-)

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  14. PROCESSOR Intel® Core Duo T2250 (1.73GHz, 2MB L2 Cache, 533 MHz FSB) edit OPERATING SYSTEM Genuine Windows Vista Home Basic edit LCD PANEL 17 inch Wide Screen XGA+ Display edit MEMORY 2GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 533MHz edit HARD DRIVE 120GB 5400RPM SATA Hard Drive edit OPTICAL DRIVE 8x CD/DVD burner (DVD+/-RW) with double-layer DVD+R write capability edit VIDEO CARD 256MB ATI MOBILITY RADEON® X1400 HyperMemory edit WI-FI WIRELESS CARD Dell Wireless 1390 802.11g Mini Card (54Mbps) edit SOUND OPTION Integrated Audio edit MEDIA DIRECT Media Direct 3.0 edit BATTERIES 53 WHr 6-cell Lithium Ion Primary Battery edit האם המפרט הבא יספיק למשחקים ושווה את ה4300 שקל? יש …

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  15. Started by haimn,

שלום ברשותי מחשב אינטל פנטיום 4 בן 4 שנים עם לוח אם MSI 865PE NEO2 וכרטיס מסך GeForceFX5200 זיכרון DDR כרטיס המסך שלי נשרף ולכן אני שוקל להחליף את הרכיבים הנ"ל ברכיבים חדשים יותר. ברשותי ספק כונן קשיח וצורב חדשים. אבקש לקבל את המלצתכם לרכיבים שווי ערך לרכיבים הנ"ל אך כמובן עדכניים. חשבתי על מעבד ליבה כפולה של אינטל אך איני יודע איזה לוח אם וכרטיס מסך ברור לי שאצטרך גם זיכרון DDR2 לפחות 1G. המחשב משמש לאופיס אינטרנט סרטים עריכת וידאו ביתי ומשחקים לא כבדים במיוחד, חשוב לציין שלפני שנשרף לוח האם המחשב למרות שהוא ישן ואיטי קצת ענה על הצרכים. התקציב סביב 1000-1200 ש"ח תודה חיים

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by andd,

P35-DS3L 4GB DDR2 CORSAIR 520HX 1TB + 320GB CM690 כמה שווה מחשב נדיר כזה? ויש לי גם HD6870 בצד

17. שלום לחברי הפורום, אני מתחיל תואר שני במנהל עסקים באוקטובר הקרוב, וזקוק למחשב לצרכי לימודים בלבד. יש לי כבר בבית מחשב גיימינג מצויין של אסוס (G75) אז צרכי המחשב הביתיים שלי מסודרים. אני צריך מחשב רק לסיכומים בזמן השיעור, גלישה מינימלית באינטרנט כשמשעמם קצת ואולי סרטים פה ושם כשממש ממש משעמם, וזהו ממש. המטרה שלי לחסוך בכסף על דברים שאני לא צריך. אם תיהיה אפשרות אני יכול לשלוח מחשב מ-ebay אם זה יחסוך עוד כסף. רק מה, אני לא רוצה לקנות זבל ויש שם הרבה זבל בחוץ. בעבר היה לי MSI Wind והוא שימש אותי בצורה מצויינת ואפילו בחר למות במועד נהדר (עם סיום התואר הראשון) =) כל המלצה תיבחן ותילקח בחשבון. תודה מראש לעונים! גיל.

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  18. אהלן, מאחר והמחשב הנוכחי שלי נשאר בבית של ההורים (I7-920, X58 EXTREME3, GTX570) אני בחיפושים למחשב חדש. אקדים ואומר שאין לי בעיה לקנות את המחשב בחלקים ולהרכיב לבד (אפילו מעדיף) וזה משהו שעשיתי בעבר מס' פעמים- גם אם זה מכמה חנויות (רק במידה וזה חוסך עלויות שאותן אוכל להשתמש לשדרוגים). 1. מה התקציב המקסימאלי? תקציב בסיס 7K, מקסימום 8K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שאיפה לחסוך אולם אם במידה יש שדרוג משמעותי, ניתן להגיע לכיוון מקסימום התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב המקסימלי הוא 8K (כולל חריגות) - לא רואה סיבה להשקיע יותר למרות שזה אפשרי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר…

• 22 תגובות
    • 4.6k צפיות
  19. מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor (2.0Ghz) 3800+ לוח אם: Asus A8N-E nVidia nForce4 Ultra Socket 939 זיכרון: Corsair 2x1GB (2GB) PC3200 DDr400 2-3-3-6 TwinX2048-3200C2 הארד דיסק: Western Digital 80GB Sata II 8MB 7200RPM x2 (לצורך RAID) כרטיס מסך: Sapphire Radeon x1800XT 512MB PCIe צורב: Nec ND-3550 Dual Layer Black מארז: SunBeam Transformer Black Case (כולל 4 מאווררים, 3 עם לאדים) ספק כח: CoolerMaster eXtreme Power 430Watt V2 כרטיס רשת אלחוטי: DLink AirPlus Xtreme G Dwl-520 PCI Adapter נ.ב. המחשב עלה 9000 שקל ואני מתכנן לקנות לו בקרוב רמקולים של לוגי'טק דגם x-530 5.1 ואם הכרטיס קול המשולב בלוח אם לא יהיה מספיק טוב אז אני אוסיף גם כרטיס קול Audigy 2 7.1

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אז המפרט הוא ככה: athalon 3000+ 64bit ga-k8nf-9 croosair 512x2 x800xl enermax 300WATT וזהו... אם יש עוד שאלות אתם מוזמנים לשאול צירפתי גם פלט CPUZ שלי. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  21. יש צורך בנייד היברדי שמאפשר שימוש בו גם כטאבלט לצורך שירטוט עם הסטילוס. מיועד להתניידות יום יומית בתרמיל לסטודנט. תקציב למטרה- 3000 עם אפשרות לחריגה של כמה מאות שקלים. תודה למסייעים.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. שלום חבריקו'ס, באתי בשביל לקבל טיפה עזרה עם הרכבת מפרט למחשבו של אחי הגדול (אח דגנרט - I'm stuck).. אני יודע להרכיב מפרטים, ואני מבין עניין בעסק, אך בכ"ז רציתי לקבל קצת עצות לפני שאני "קופץ למים הקרים".. =] ובכל-זאת, יש כמה דרישות (בקשות) בסיסיות: עדיף שיהיה AMD בסוקט 939 עם Dual-Channel DDR לא צריך מסך/מקלדת/עכבר עדיף הארדיסק של מקסטור (SATA) רוצה צורב, אך לא צורב DVD (כונן רגיל דווקא כן DVD) כרטיס מסך (ולוח אם, אם יש) ב-PCI-E X16 (לא SLI<!>) לא צריך מערכת הפעלה/ אממ אני מניח שזהו... תודה רבה מראש לכל הפונה והעוזר! D:

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by sfrish,

שלום, רכשתי היום Lenovo ThinkPad R61ie האם יש הבדל בינו לבין Lenovo ThinkPad R61i? כלומר, האם יש משמעות ל'e'?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  24. Started by yogev_23,

רבותי מתכוון לקנות מחשב נייד, שבבית יחובר לתחנת עגינה (docking station) שתיהיה מחוברת לחשמל, כך שהוא יישאר דולק 24 שעות ביממה (לפחות כאשר הוא בבית, אני לא מדבר על סיטואציה שאני בחוץ ונגמרת הסוללה - מן הסתם). א. האם במצב שהמחשב בבית מחובר לתחנת עגינה ומחובר לחשמל - זה עדיין מכלה מחיי הסוללה? או שכשאשר המחשב בחשמל הסוללה לא מנוצלת אפילו במאומה (שזה טוב, בהתחשב בכך שאורך חיי סוללות הוא לא יותר משנה-שנתיים אם הבנתי נכון. תקנוני בבקשה אם אני טועה). ב. יש טעם לקנות אל-פסק למחשב נייד? נכון שהוא מחובר לסוללה, אבל הבנתי שבנפילות מתח זה לא תמיד מציל. אז לקנות מייצב מתח זה לא בעיה, השאלה אם שווה גם להשקיע באל פסק. כי אם יש הפסקת חשמל כאשר אני לא בבית, ונגיד קרה המצב ה"טוב" שהמחשב לא…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. בעקרון שדרוג קטן למחשב שגמר, כרגע אני לא צריך ספק וקשיח אבל בכל זאת אשמח לקבל המלצה לספק סביר במידה ואצטרך. בכל אופן, מחשב בעיקר לעבודה משרדית (אינטרנט אופיס מייל) K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700 Price list updated 15-12-2011[table][tr][td]מעבדי אינטל‏ [/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray [/td][td]560[/td][td]1[/td][td]560[/td][/tr][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]H61M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, 1xPCI-E, DVI[/td][td]295[/td][td]1[/td][td]295[/td][/tr][tr][td]זכרונות‏ DDR3 1333Mhz[/td][td]Pri…

• 3 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.