ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
היי, אשמח לקבל ממכם חוו"ד על המפשט שבניתי לעצמי, המחשב מיועד להיות רב תכליתי, כמעט ולא ישחקו בו, אולי לפעמים. כמו כן, אשמח לקבל ממכם המלצות לחנות באיזור השרון / מרכז (אני עצמי גר בנתניה) מפרט מחשב: מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX לוח אם: INTEL WHITESBURG : DP55WB זיכרון: 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL7 כרטיס מסך: GIGABYTE HD4770 512MB GDDR5 - GV-R477D5-512H-B - RETAIL צורב DVD: LG DVDRW GH-22LS50 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL מארז: ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ספק כוח: HEC 550TE 550W קרור למעבד: COOLERMASTER HYPER TX3 דיסק קשיח: WD GREEN 500GB 32MB SATA2 7200 RPM - WD5000AADS תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי למפרט הבא : Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB Z68X-UD5-B3 s1155 Core i3/i5/i7 HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP X2 crossfire Corsair Hydro H70 High Performance Dual-Fan Liquid ddr3 2gb x 2 ספק כוח 550W המחשב מיועד לגיימינג וברצוני לקבל חות דעת לענין המפרת והאם יש צורך בלשפר משהוא ו/או להוסיף משהוא? בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מחשב בעיקר מיועד לגראפיקה ותוכנות רינדור/לא משחקים. חשוב שיהיה קל, מסך קטן גג 15 וחשוב לי שיראו טוב במסך גם באור יום שמתי לב לכניסתו של המעבד I7 החדש ואני שוקל לקחת אותו מחשבים חזקים שראיתי עד כה DELL 1557 ASUS G51J-A1 HP dv6t איך הDELL XPS? אשמח להתייעצות אתכם והשוואות ואולי דגמים נוספים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט כמו שאמרתי עד 5000 ( רצוי הרבה פחות) שכלל הכל תודה לכל העוזרים המפרט למשחקים ( לא צריך כרטיס מסך מטורף) סרטים, גלישה, מוזיקה ( מה שעושה אפילו P-3 ) חשבתי אולי ללכת לכיוון המעבד החדש 805D הכפול ליבה הזול מה דעתכם? ( אולי יהיה גם OC לא משהו רציני)
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני שוקל לקנות לפטופ גם לרגל תחילת הלימודים וגם כינמאס לי מהמפלצת השולחנית שנקראת מחשב נייח ורוצה להתפנק קצת האמתששני כיוונים מרכזיים משכו את תשומת ליבי - הראשון זה מחשב מהמבצע של חבר dell inspiron 3721 כפי שאפשר לראות בקישור הבא: http://www.hvr-plus.co.il/Product/45407/מחשב-נייד-גדול-וחזק-במיוחד-מעבד-I7-3517-מסך-ענק-17-3-Inspiron-3721-- האופציה השניה היא המחשבים בעלי מסך המגע/ לפטופ-טאבלט (כדוגמת הטרנספורמר) רק שמעבר לכך שהם מאוד מפתים בממשק שלהם, אני לא מכיר את חוות הדעת, האיכות ומה רמת הבשלנות של המוצרים האלה בשוק. האם הם אופציה כדאית בכלל? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים מבקש המלצה לקניית מחשב נייד שאמור לשרת אותי לאופק של הארבע חמש שנים הקרובות, שימושים יהיו עריכה והקלטת מוזיקה, ובהמשך להרצת תוכנות בלימודי הנדסה. התקציב הוא באיזור ה4.5 כאשר מאוד מעוניין לחסוך ולרדת מזה אבל נשאר ריאלי ומבין שיכול להיות שאצטרך לשלם יותר כדי לקבל משהו אמין יותר שיחזיק יותר. מכוון למעבד i7 וזכרון 16gb. מבחינת דיסק קשיח גם מעדיף כמה שיותר כמובן. אין דגש לכרטיס מסך לא יהיו שימושים. עדיפות למחשב לא כבד מדי שכן ישרת אותי לאוניברסיטה וינשא איתי הרבה. כרגע ראיתי שתי דוגמאות שונות בתכלית גם מבחינת מחיר וגם במפרט ומתלבט האם הזול יענה על הציפיות. הראשון: הולך מהזול ליקר Asus vivobook 14 x411un-eb186t ב3…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך טוב למשחקי תלת מימד חדשים כמו Half Life 2. אני צריך המלצה טובה כי אני רוצה לקנות כרטיס מספיק טוב מצד אחד אבל לא יותר מדי יקר ומיותר מצד שני. ראיתי כאן 2 כרטיסים ואני לא יודע אם אני חייב ללכת על השני או שהראשון מספיק. http://www.pc100.co.il/Product.asp?Pid=VGA003&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=7 או זה: http://www.pc100.co.il/Product.asp?Pid=VGA004&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=7 ותגידו, זה מחיר טוב או שאפשר להשיג את הכרטיסים האילו יותר בזול? תודה, רונן.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את הניידים מהמותג INFINITY נמכר ע"י אייבורי אבל אני לא מצליח למצוא אתר בית וכזה... בכל מקרה יש להם GFORCE 8600 ב 7 וחצי אלף... אבל אני לא יודע איך האיכות של הנייד כולו..?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ייעצו לי על מפרט למחשב עבודה א) צריך להיות מחשב טוב ומהיר ב) עמיד לעבודות ממושכות (מדוברים פו על ימים) אז צריך מערכת קירור טובה ג) כרטיס מסך זול ובסדר ( לא מחשב לגרפיקה כבדה ומשחקים כבדים) ד) מסך LCD 17,15 אינץ טוב וגם כן שיהיה מסוגל לתפעל תחת לחץ עבודה אחים שלי בבקשה ייעצו לי טוב כי אנחנו קונים 3 כאלה לעסק ובבקשה לא לעלות מתקציב של 4500 ש"ח למחשב... {לא כולל מסך כמובן} בבקשה אם תוכלו להוסיף מחיר מומלץ או משהו בנוסף בבקשה עזרו לי במפרט שיפור מחשב {זה סתם לצרכים אישיים שלי } יש לי עכשיו 1700 פנטיום 4 256 זיכרון מהיר גי פורס 3 וכול מיני שטויות לא חשובים ואני רוצה לשפר אותו למשהו טוב אבל בתקציב של משהו כמו 1700 ש"ח פליז תציעו לי משהו נחמד {לא צריך מס…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין בעיה של תקציב! אבל בשביל הסדר, אם תוכלו לתת לי המלצה עד 10000 ופחות. למחשב טוב ואמין שיעשה את העבודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח מקסימום אבל מקווה לכמה שפחות :-) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נראה לי שיש צורך לחרוג מהתקציב הזה אבל נגיד 1,000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, עריכת תלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Eclipse, 3D Studio Max ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Might & Magic Heroes VI, Starcraft 2, Skyrim, League of Lege…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרות המחשב? שימוש משרדי, תכנות, עריכה גראפית * גודל המסך? 14-15 אינצ' * משקל רצוי? מתחת ל2.5 קילו, רצוי מתחת ל2. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא באופן מיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא אבל עדיפות לאם יש יציאות HDMI וכו' * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר, יותר טוב... כעיקרון 300 GB ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב. * כונן Bluray? לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני יודע ש-DELL מאוד טובים במחשבים ניידים אבל אני לא מתיימר לדעת יותר טוב מכם :-) תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ואין בו כרטיס רשת, מה זה אומר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות את הדגם http://www.gigabyte.com.tw/Products/Notebook/Products_Spec.aspx?ProductID=2922 מה אתם חושבים עליו? השימושים יהיו לסרטים HD ולגלישה. המחשב מציע הרבה במחיר זול.. יש המלצות על המחשבים של Gigabyte ? איכות החומרים טובה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפיה בסרטים, עבודות משרדיות למשל סקייפ, בלי משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך מאט 15.4 אינץ' * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) יספיק full hd. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן זמן סוללה ארוך 7 שעות * האם י…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב: 1500? הסימן שאלה כי אני לא מבין במחירים ובמוצרים הללו,בסופו של דבר זה לעבודה משרדית בלבד אם אפשר לחסוך אז אני ממש אשמח אבל אני רוצה משהו איכותי שיחזיק לזמן רב תודה לכם שימושים: עבודה משרדית בלבד צגים מרובים 4 מסכים ואף 5 מפרט המחשב: ספק כוח: ANTEC 550W NE550M-OEM מארז:COUGAR MG110-W פרטי המסך: . 2 P2319H DELL& 2 E2275SWJ AOC
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני אשמח לקבל את עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב חדש, אני מעוניין שהוא יכולל מסך Lcd בין הגדלים 17" ~ 19" אני מעוניין להפעיל משחקי רשת דיי כבדים, וגם משחקים אחרים דיי כבדים כמו CoD4 ברמה גבוהה יחסית . וגם Crysis ברמה שהוא יזרום, לא ציפיות יותר מידי גדולות P: אני לא מתכנן OC , תודה מראש . עריכה: עזבו את הציוד ההיקפי . אני מוכן להשקיע במסך עד 1,000 ש"ח, אני כבר אקמבן משו :]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם אני באילת ורוצה לקנות לפטופ חדש לשימושים כלליים אינטרנט, קצת תכנות ומדיה. חשוב לי מאד חיי סוללה ארוכים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-3500 באילת אפשר לחרוג קצת אם זה קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים בסיסיים- אופיס, אינטרנט, מדיה וקצת תכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע אני בעלים של dell inspiron 1545 שאין לו BT זה מתחיל מזה שאני רוצה אוזניות אל חוטיות מה שיש זה עם תקשורת BT השאלה מה הפתרון הכי טוב? מה שיש זה: שני חיבורי USB (יש שלושה אחד תפוס תמיד בגלל העכבר העל חוטי) ו express card 34mm האפשרויות ששקלתי: 1. לקנות משדר שמתחבר ל USB 2. לקנות רכיב BT שמכניסים לתוך המארז משהו כזה: http://search.dell.co.uk/1/2/2094-wireless-dell-wireless-365-bluetooth-kit.html 3. אני לא יודע אבל אולי אתם תדעו: יש express card עם BT ? 2. נשמע טוב השאלה אם זה באמת כמו שזה נשמע כי ראיתי הרבה טענות ברשת על הרכיב הזה (בעיות זיהוי וכו') 1. נחמד אבל זה בולט ותופס USB port שלם (שיש רק 2 זה הרבה) 3. תופס את המקום של ה express card אבל ממילא אני לא עושה איתו הרב…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500ש"ח לנצל הכל בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב 3DS MAX + VRAY 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא רק מארז עם כל רכיביו 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 לא חשוב השקט 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? במיידי 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). 128SSD בלבד 32GB RAM או אופציה לשדרוג בעתיד ל32 1TB HARD DISK יספיק תודה לעוזרים!! אני בלימודים של 3DS MAX והגעתי לשלב שהמחשב שלי כבר לא סוחב אני מעונין לקנות במיידי שלא נפסיד חומר…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש לעריכת וידאו פשוטה, עניתי על השאלות שתוכלו לעזור לי והעלתי מפרט שמצאתי שאני חושב שהוא מתאים לי אבל אני לא בטוח לגבי הספק כמה אנשים שדיברתי איתם אמרו שהספק חלש ואני צריך לקחת אחד יותר חק כמו 650W וגם לגבי המארז , האם יש מארז זול שוכב ? כי אם לא המחשב יהיה בארון ומתי שאני אעבוד איתו הדלתות יהיו פתוחות. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם ניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו פשוטה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש . סוני וגאס אולי …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב יעבוד על רזולוציית 1152X864 .. מה אתם אומרים עליו? אם אתם ממליצים על איזה מארז אחר אז תגידו אני לא מכיר מארזים מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪953 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪597 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪252 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪277 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL9S-2GBNT כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ₪929 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44052 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הוא לעבודה משרדית בלבד וישמש לעבודה עם תוכנות כמו E-SIGNAL שדורשת כח עיבוד אין לי צורך בכונן CD ROM אין לי צורך בציוד היקפי אין לי צורך בכרטיס מסך מה דעתכם על המפרט הבא?......התקציב שלי הוא בעיקרון 2000 1"ח וכמו שאתם רואים כבר חרגתי קצת אז אם יש משהו שאפשר לשפר במסגרת התקציב אז בבקשה AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box מחיר לפריט - 866.00 ¤ לוח אם ASUS M2N-MX מחיר לפריט - 428.00 זיכרון TWINMOS 256MB DDR2 533MHz 4 PC4300 מחיר לפריט - 170.00 ש"ח----2 סטיקים= 340 ש"ח דיסק קשיח Westren Digital WD800JD 80GB מחיר לפריט - 241.00 ¤ מארז FOXCONN TLA+ 397 + 300W מחיר לפריט - 214.00 ¤
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב ? עריכת סרטים עם ווידאו HD עד 1080 ב 30-120fps א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: פרימייר 6 בעיקר, תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?כונן DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8-6 חשוב שבזמן עבודת אופיס יהיה שקט מאוד, פחות קריטי בזמן עריכה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גר…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-