עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני אוטוטו קונה מחשב חדש למשחקים ולגלישה באינטרנט וכאלה, עכשיו המחשב צריך להיות סוס עבודה לגמרי, שיריץ משחקים באופן מהיר וטוב. עם Fps גבוהה בכל המשחקים החדשים ושעוד עתידים לצאת. אני לא צריך מסך,מקלדת,רמקולים וכאלה חשוב שהמארז יהיה טוב, והמעבד יהיה Amd אבל אם יש עדיפות לאינטל אז כמובן שעדיף אינטל זהו, בהצלחה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by blabla2002,

שלום חבר שלי מחפש מפרט ב-11 אלף בדיוק, הדרישות הם מחשב למשחקים שגם יכול להריץ Vista בצורה טובה לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, כוננים אופטים או רמקולים מה שכן אני יודע שהוא רוצה X1900XTX ומעבד dual core.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם, אשמח לעזרה בקשר לבנית מפרט למחשב. עדיפות לקניה רק בחנות KSP !! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו וגרפיקה. כמובן שאשמח שיהיה תמיכה גם במשחקים בצורה טובה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינצ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיו…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by LazyNinja,

אהלן, אני מעוניין למכור את המחשב (הישן!) שלי ותוהה בכמה להציע אותו. כל עזרה תבורך! זה המפרט שלו - מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 @ 2.66GHz קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro זיכרון: 4GB (2x2GB) DDR2-800 G.Skill Blue HS CL5 לוח אם: Intel DP35DP כ. מסך: ATI Radeon HD 4870 512mb מארז: Thermaltake Soprano ספק: Corsair TX 750W דיסק קשיח: 80GB + 160GB תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני שמח הזמנתי את החלקים של המשחב החדש והם יגיעו עוד שבוע(יש עד יום ראשון סיכוי התחרטות על חלקים) amd 3200 939 winchester\venice אותו מחיר עם הווניס רק אם זה לא יגיע אז ווינצ'סטר gigabye k8n 9 ultra רציתי לדעת אם יש בו סטה 2 ואם יש הבדל משמעותי בין האולטרה ללא אולטרה של הלוח הזה leadtek 6800gt hec 400 trt מארז אולי יהיה לי אחד בשם שנבו-chenbo או איך שלא כותבים ואם לא אז עדיין מארז טוב 1gb ddr400 a-data cl 2.5 מחשב למשחקים כבדים תגידו אם כל זה שווה את המחיר-5120 במזומן

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. מחפש מחשב נייד כמה שיותר זול שיעשה עבודה נאמנה בגלישה/ צפייה בסרטים/ הפעלת שחמט ברשת. לא חייב עם מערכת הפעלה. חשוב שיהיה שקט ויתחמם כמה שפחות. חייב מסך 15.6 לפחות, אם יותר גדול אז מה טוב. חשוב לי גם שהכיסוי יהיה חזק/עמיד עד כמה שניתן בטווח מחירים הזה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם יש לי מחשב די פשוט acer 1830 המחשב עם מעבד i3 u330 עם שלושה גיגה זכרון. בגלל הלימודים התחלתי לעבוד באופן שוטף עם תוכנת אוטוקאד, והתוכנה עובדת לאט יחסית. רציתי קצת לשדרג אותו קצת חשבתי על 8 גיגה זכרון וssd השאלה שלי אם זה בכלל ישפר את הביצועים, או שאבוד לי בגלל המעבד החלש והחוסר בכרטיס מסך. תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. טוב אז אני הרכבתי לי מחשב של AMD ב 8500 ש"ח ואני רוצה להיות בטוח לפני קנייה שהרכיבים לא מתנגשים אחד עם השני.. אני במיוחד לא בטוח אם לוח האם והמעבד אשמח אם תרגיעו אותי המפרט: 2500 AMD Athlon64 3000+ מעבד 628.23Gigabyte GA-K8VT800 VIA K8T800 Motherboard (Athlon64, DDR400, 5.1 Sound,SATA RAID, LAN, USB 2) לוח אם 502.59DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory זיכרון פנימי 502.59DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory זיכרון פנימי - מודול שני 436.13Western Di…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום זקוקה לעזרה, הוחלט על רכישת LENOVO T440 בארה"ב, אני מתלבטת לגבי השנאי מה לבחור, 45W AC Adapter - US (2pin) או 65W AC Adapter - AG מה מתאים לארץ, האם תהיה לי בעיה עם השנאי ועלי לרכוש מטען אחר בארץ? מה המשמעות של AG? המון תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום. אני זקוק למפרט בסכום של בערך 2000 שקל, לא דרוש מסך וציוד היקפי. למשחקים בעיקר, שיוכל להריץ בצורה טובה ואפילו מצוינת משחקים. זהו המחשב הנוכחי שלי: e6300 soprano thermaltake 500gb wd sata2 3gb ram 667 (2X512MB + 2X1GB) 7600gt 430w themaltake p5ld2 asus כונן DVD של LG חשבתי לקחת את הזכרון+ההארד דיסק מהמחשב הנוכחי+הכונן DVD, אולי גם את המארז, לקנות משהו חלופי וזול במקום הדברים האלה. בתודה רבה מראש !

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. מעוניין למכו - MacBook Air חדש - הדגם האחרון - i7 HASWELL , 256SSD , 8GB RAM + מג'יק מאוס חדש (עולה לבד בארץ 350) מה לפי דעתכם יהי ריאלי לבקש עבורו? זמן סוללה 13 שעות **** מה שחשבתי שיהיה הוגן - 6400 שימו לב זה מחשב שעולה בארץ 8500 פלוס עם קבלה ומקלדת בעברית טלפון ליצירת קשר: 052-6815884

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by bigkatan,

ראיתי את המפרטים שקיימים בעמוד המפרטים. המפרט הראשון הקיים למדיה סנטר עניין אותי השאלה היחידה שלי היא האם המעבד הקיים במפרט (AMD A4) מספיק בכדי לגלוש מעט באינטרנט בנוסף או שכדאי לשקול לשדרג אותו. התקציב הכללי הוא עד 2000 שקל. תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם בתור אדם המעורה בשוק המחשבים די טוב רציתי פעם אחת ולתמיד לפתוח דיון בו אשמח לקבל הסברים לגבי פערי המחיר האדירים 10% - 30% בין כלל משווקי המחשבים לרשת המחשבים אי... האם הם פשוט מרווחים פחות , עושים שימוש ברכיבים משומשים\מחודשים או יש להם פטנט שעוד לא עליתי עליו. אשמח לקבל אינפורמציה שתאיר את עיני כצרכן העומד בפני רכישת מחשב מתקדם לצרכים משרדיים והסתקרן לגבי המפרט המצורף בתמונה. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. מפרט מבוסס אינטל: Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1,695 ש"ח Asus P5ND2-SLI - Nvidia Nforce4 SLI Intel Edition 749 ש"ח Hynix DDRII 1Gb PC4200 533Mhz 1,144 ש"ח Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM 625 ש"ח eVGA GeForce 7900GT 256MB PCI-E 1,990 ש"ח LG GSA-4167B DVDRW Bulk Black 265 ש"ח CoolerMaster Centurion 5 CAC-T05 410 ש"ח HEC ACE580 580W 20/24PIN 520 ש"ח Arctic Cooling Freezer 7 Pro 150 ש"ח סה"כ 7,547 ש"ח או מפרט כמעט זהה רק מבוסס AMD: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX 1,850 ש"ח ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 685 ש"ח …

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם. ברצוני להתחדש במחשב נייד לנסיעות שאני יוצא מהעבודה. אני צריך מחשב במחיר סביר אך שיתן תמורה טובה למחיר שלו על מנת להעביר את הזמן המת בנסיעות, בגלל אופי העבודה בדרך כלל אני תקוע במקומות שכוחי אל עם מעט דברים לעשות ואני רוצה מחשב שפשוט ישרוף לי את הימים. לפי מה שאני חושב שצריך להיות זה: מחשב סביר עם מעבד סבבה ו 2G זכרון, מסך 14 אינץ, בנייה חזקה וWIFI חזק יותר מהממוצע על מנת שלא יהיה לי בעיות התחברות בשדות תעופה/בתי מלון. אין צורך בזמן סוללה ממושך או בכרטיס גרפי חזק. ואם יש אפשרות גם לחיבור Svideo ובלי מערכת הפעלה או לחילופין XP במקום VISTA אני אשמח. יש אפשרות להביא אותו מקנדה, חבר שלי נוסע ביום שישי וחוזר עוד שבועיים אז צריך להחליט מהר כי גם אני וגם הוא מעדיפים …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. מה יש לי כרגע: מקלדת, עכבר כרטיס מסך 3080 samsung 970 evo M2 250GB samsung 870 evo sata3 2TB חשוב אבל לא קריטי: שקט עלות\תועלת יכולת שדרוג עתידית בלי אורות של דיסקוטק יכול להביא מעבד וזכרון מארה"ב בחודש הקרוב. מעבד: נראה שAMD לא נוטה לשנות את הסוקטים של המעבדים שלה ולכן משיקולי שדרוג עתידי ועלות\תועלת כרגע נוטה לכיוון ה https://www.newegg.com/amd-ryzen-9-5900x/p/N82E16819113664 ב 430$ זכרון: https://www.newegg.com/corsair-128gb-288-pin-ddr4-sdram/p/N82E16820236622 כמות מקסימלית כי לא יודע מתי שוב אהיה בארה"ב. 560$ לוח אם: נוטה לכיוון ה X570 על פני ה BM450/550 משיקולי שדרוג עתידי. צריך עצה איך לוודא שהביוס של הלוח יתמ…

17. Micron Rendition 2GB DDR3 1333Mhz I3 I5 I7, יחידות 2 ₪482 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1437 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪426 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 XFX ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪1499 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1237 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪111 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 Intel Core i5 661 Socket 1156 3.33Ghz BOX, יחידות 1 ₪1081 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1474 ANTEC Three Hundred 300 Gaming , יחידות 1 ₪293 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=387 Gigabyte GA-P55-US3L P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪583 http:/…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by .:YoGy:.,

שלום, יש לי בעיה מוזרה באוזניות שלי בלאפטופ... המחשב לפעמים משמיע סאונד באזניות ולפעמים לא. (זה לא כבל רופף אלא בעיה במחשב) אני יכול לחבר את האוזניות למחשב וזה ישמיע מוזיקה, לעשות ריסטרט ואז לא ישמיע. כשאני מחבר הrealtkhd אומר לי שיש משהו שמחובר לשקע האנלוגי של האוזניות, אבל הוא לא מזהה שזה אוזניות. הסאונד מהרמקולים של הלאפטופ מפסיקים לעבוד. כשאני נכנס לrealtk hd audio manager הוא לא נותן לי את האופציה של אוזניות, אלא רק את האופציה של רמקולים ואת האופציה של digital output. מישהו מכיר את המקרה? הדרייברים שלי מעודכנים לגמרי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם לאור מחשבה רבה האם להשקיע בלפטופ מאק פרו או PC נייח מפלצת החלטתי ללכת על המפלצת, לצורך עבודות מגוונות של גרפיקה - אך עם דגש לעבודות מסך - אנימציה (וקטורית ותלת), עיצוב אתרים, וידיאו HD עם זאת, מאוד חשובה לי הורסטיליות ושכן אוכל להינות מיצירת עבודות דפוס. 1. תקציב מקסימלי - 7000 (שוב, כולל מסך) 2. לנצל את כל התקציב (לא ניתן לחרוג) 3. כאמור, מטרות גרפיות ורסטיליות, אך חשיבות עליונה לעבודות מסך 4. תוכנות: פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזיין, אפטר אפקטס, פרימייר, פלאש cinema 4d Ableton live Node box אופן השימוש בהם תדיר מאוד (סטודנט שנפלט לשוק עוד שנתיים) 5. מסך 1920x1080 - עד 4K (אם עומד בתקציב…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by MK250,

שלום, מזדמן לי להיות בהונג קונג בעוד מספר ימים ואני שוקל לשדרג את הנייד הנוכחי ולרכוש שם. אני יודע שסין עצמה לא בהכרח זולה יותר אבל הונג קונג צריכה להיות קצת יותר זולה בשל מעמ מקומי מופחת. האם מישהו יכול להמליץ על מקומות אמינים לרכישה? או לספק מספר כללים מנחים שיעזרו לי ברכישה. תודה

21. שלום- חיפשתי בפוסטים עם תקציבים דומים אבל לא מצאתי את מבוקשי * מטרות המחשב? - כללי-תכנות משחקים וסרטים * גודל המסך? 15.6 אבל גם 14 תופס * רזולוציית המסך? פחות קריטית- סטנדרט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עדיף קל- עד 2. לא צריך DVD * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ראשי לפחות 320 ורוצה כונן SSD למערכת ההפעלה(האם 8GB יספיק?) * כונן אופטי? מעדיף שלא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) עדיף כרטיס מסך חיצונ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם לאחר שחיפשתי מחשב חביב לסטודנט כבר זמן מה, נתקלתי בASUS U 31F, הוא היה נראה מחשב טוב, נוח, קל יחסית וכמובן עם זמן סוללה ארוך ומתאים למחיר שלי (באיזור ה-3k). החשש היחיד שלי היה שאסוס נותנת רק אחריות לשנתיים. ואז משום מה התחלתי לשמוע שהשירות של החברה בארץ הוא על הפנים, שהמעבדה שלהם עובדת מאוד לאט וכו'. אמינות של מחשב מאוד חשובה לי (חשוב לציין שלא שמעתי כלום לגבי האמינות של הדגם הזה, לכן אני אשמח אם תעזרו לי גם פה), ואני לא רוצה להתקע באמצע שנת הלימודים חודשיים בלי מחשב כי פתאום נדפק משהו והחברה לא עושה מספיק. לכן רציתי לשמוע מה דעתכם על אסוס באופן כללי בתחום הזה, ועל הדגם הזה ספציפית. מעבר לכך, בזאפ יש ממש דף שמרכז את כל הדרישות שלי (מחשב קל, בטווח של עד 3K)…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני קונה מדילר את המפרט הבא: מעבד E6300 Intel לוח אם 965G -ds3?/GA-965P-s3 Gigabyte Liberty 400watt מארז GB 3D Aurora זכרונות 1giga (512*2) 667mhz ipc דיסק קשיח 250GB sata2 16mb western digital כונן דיסקטים Included צורב דיוידי LG/Asus x16 or higher שחור כל זה יעלה לי איזה 3800-4000 שקל עדיין לא סגור על הספק כוח..נראה לכם משתלם? וכרטיס מסך קניתי בנפרד את ה-x1950xt ב-1100 שקל בקשר לזיכרונות התבלבלתי זה PQI והנה לינק http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2043 זה לא נראה לי ממש ג'נרי...אבל מצד שני הם די זולים יחסית

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ageslayer,

שלום לכולם, אודה לכם אם תוכלו לעזור עם המפרט. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכנות(לא גרפיקה) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? crysis, metro 2033, assasins creed * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד הקיפי, ייקנה מסך בנפרד 22' FHD 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by mordehay8886,

שלום, מצאתי מחשב נייד בן 5 שנים ואני מתלבט האם הוא משתלם לצורך לימודים, אשמח לקבל משוב, תודה זה המפרט: מעבד: i5 דור 5 זיכרון: 8 GB דיסק קשיח: 256 GB SSD חברה ודגם: LENOVO THINKPED סוללה: כפולה (פנימית וחיצונית) מערכת הפעלה: WIN 10 PRO OFFICE 2019 מטען מקורי מחיר: 1350 ש"ח.

דיונים חדשים בפורומים