עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שמיועד לעריכת וידאו בלבד בתוכנה Premiere CS5. מבחינת שקט - לא מאוד קריטי, אבל שלא יהיה רועש מאוד. אני צריך ייעוץ על החלקים שבחרתי (נעזרתי הרבה בשרשור על מפרטים לגרפיקה. תודה רבה!), המלצה ללוח אם מתאים (אין לי דרישות מיוחדות חוץ מתמיכה בFireWire), וקירורים אם צריך. לדעתכם כדאי להחליף את אחד מכונני הF3 בכונן SSD עליו תותקן מערכת ההפעלה? ההבדלים יהיו משמעותיים בעריכה עצמה? זה המפרט שהרכבתי (לא כולל קירורים ולוח אם). כמו שציינתי, התקציב הוא סביב ה-5000 ש"ח (אפשר לחרוג קצת אם זה נחוץ): מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪796 מארז: …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. -------------------------המחשב החדש שלי--------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- AMD Athlon 64 3000 CPU Gigabyte GA-K8NS Pro nVIDIA nForce3 250 754-pin MICRON 512 PC 3200 Maxtor 120GB SATA 150 8MB 7200 RPM Gigabyte GeForce FX 6800 128MB GV-N68128DH NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Mitsumi floppy 1.44 E-Box Vortex Silver&Black PC Case ATX 500 WATT POWER SUPPLY Mag 17 CRT 786 PF2 Silver -------------------------------------------------------------------------------- סה"כ 6,500 ש"ח -------------------------------------------------------------------------------- ה…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by a_a_aa,

ברצוני לקבל את חוו"דעתכם למפרט מחשב אותו אני עתיד לרכוש המחשב מיועד ליישומים גרפיים קלים[פוטושופ,תוכנות מידול קלות SKETCHUP, ותוכנות שרטוט AOTOCAD ,סרטים ומשחקים קלים ] הדבר החשוב לי ביותר הוא מחשב יציב מהיר ושקט שישרת אותי בשנים הקרובות. מסך המחשב שלי הוא: DELL 22 רחב 948 948 1 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מעבדים IE6300 505 505 1 לוח אם ABIT IB9 לוחות אם IB9 332 332 1 כונן קשיח Western Digital WD1600YS 160GB דיסקים קשיחים ואחסון 160YS 696 348 2 זיכרון Kingston 1GB 667MHz DDR2 CL5 זיכרונות למחשב KVR667D2N51G 434 434 1 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT Sonic 256MB PCIe כרטיסי מסך 28491 214 214 1 צורב LG GSA-H42 X18 DVD כוננים אופטים GSA-H42 400 400 1 מארז מחש…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by barmazm,

סבא וסבתא שלי צריכים מחשב - לבדוק אימיילים , להתקשר בסקייפ לילדים בחו"ל, לראות סרט פה ושם כשהנכדים באים. מה כדאי לקנות ? נייח או נייד ? (כרגע יש נייח פנטיום 2 - כבר לא סוחב) יש רעיונות למחשב ספציפי? מכירים דברים שיעזרו להם כאנשים מבוגרים להסתדר בקלות עם המחשב?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by eran256,

שלום, אני מחפש מחשב נייד שאינו הולך לשמש יותר מידי כמחשב נייד מסך 15.4-6 שיהיה אמין ומהיר כמה שאפשר. רצוי אחריות ל3 שנים מבחינה גרפית לא צריך להיות מיועד למשחקים אך כן לסרטים 720/1080 אם אפשר הולך להיות מחובר למסך 22 ברזולוציה של 1050-1680 ולכן רצוי יצאת HDMI/DVI סוללה רצוי שתחזיק לפחות 5-6 שעות... מערכת הפעלה WINDOWS 7 ולכן לפחות 4G זיכרון. והתקציב הינו 3000 שקל.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by nazgull,

שלום לכולם , אני מעוניין בקניית מחשב לשם משחקים כבדים ותכנות. תקציב 4000, חריגה של 200-300 גג, עדיפות לחנות אמינה שפורסת לכמה שיותר תשלומים (אם אפשר ליותר מ12 ללא ריבית) אין צורך בציוד נלווה, יש ברשותי מסך 21". אין צורך ב oc ,שיהיה כמה שיותר שקט. אין צורך במערכת הפעלה ובשום תוכנה , אני יתקין הכל. עדיפות ל8-16 giga ram אם אפשר לדחוף ssd בחריגה של 300 שקל אז גם אפשרי. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. מעוניינים לזנוח את הסיסמאות ולהגן על פרטיות מחשבכם בעזרת מראה הפנים שלכם? אלו הם המחשבים שיאפשרו לכם לעשות זאת עם השקתה של המערכת החדשה ממיקרוסופט לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הנה-הם-המחשבים-שתומכים-בטכנולוגיית-זי/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by Koby Mashiach,

אני צריך מפרט מחשב שיתאים בעיקר למשחקים אבל גם לעריכת וידאו 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת וידאו, תכני HD וכמה שאפשר גם עריכת גרפית (לא חובה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battle filed, far cry וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). dell ultrasharp u2312hm (זה המסך שאני רוצה) -לאילו הגד…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by DannyK92,

שלום, לפני שנתיים ו-4 חודשים קניתי לעצמי מחשב לגיימינג, עכשיו כש-watch dogs מתקרב (והדרישות שלו די גבוהות) החלטתי לשדרג אותו קצת עם כרטיס מסך חדש (עדיף של NVIDIA) ואולי גם תוספת RAM. המפרט שלי הוא: - לוח אם: INTEL Cold Lake ATX DDR3 - מעבד: INTEL Core i5-2500 3.30Ghz - זיכרון: KINGSTON 4GB 1600MHz DDR3 x2 - כרטיס מסך: GainWard GTX560Ti 1G DDR5 - מארז (אם זה רלוונטי): COUGAR-Compucas Midi ATX - ספק כוח: AcBel 750W IPOWER - תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. תראו יש לי התלבטות ואני לא יודע מה לעשות . יש לי נייד ישן LENOVO 3000 V100 שהוא בגודל 12 אינטש ויש לי את ה LENOVO IDEAPAD S10E 41875QG שאני רציתי לרכוש אבל ביטלתי ברגע האחרון . יש לי התלבטות היא קשה . הנייד הישן הוא LENOVO 3000 V100 צריך סוללה וגם וינדוס חדש מקורי .זה יעלה בסביבות 500-700 שייח . הנייד החדש שרציתי לרכוש הוא LENOVO IDEAPAD S10E הוא עולה בסביבות 1700 שייח . מה לעשות ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by andrei21,

אני מתלבט בין 2 הקירורים של NOCTUA D14 ו C14 לגבי D14 הלוח אם שלי ASUS Z87 DELUXE והזכרון DDR3 GSKILL RIPJAWS נמצאים ברשימת תמיכה שלהם, אבל ל C14 אני לא מוצא תאימות זכרון באופן כללי לפי נתונים יבשים הם נותנים אותה זרימת אויר ואותה כמות רעש. תתקנו אותי אם אני טועה מה אתם ממליצים ? לגבי המשקל הD14 יותר כבר ב200 גרם בערך, האם זה יותר מידי כבד מה שיוביל לעקמת כלשהי ללוח אם או לתושבת של המעבד? למרות שC14 גם לא ממש קל. מה אתם חושבים על עניין המשקל , לפני כמה שנים זה היה משמעותי

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by gabriel6,

הי למחשב המזדקן שלי בעל מעבד i5-2500K נשרף הלוח אם - בותו זמן אני רוצה להתחדש עם ספק ומארז חדשים (אני רוצה שהמארז ייכנס בתוך נישה מאוד צרה - כי למעשה אין לי כמעט נגיעה בו כאשר הכל כבר מחובר אני מבקש לדעת האם המפרט הבא עושה sense או שאפשר לשפר באותה מסגרת תקציב לגבי מערכת הפעלה - אני הולך לרכוש בכל מקרה (תמיד רכשתי מחשב עם מערכת הפעלה) תודה, גבריאל הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מארזי מחשב - מארז עם ספק P50-NE550M - Antec - P50 mATX case, With 550W Antec NE550M NeoEco 80Plus Bronze Modular power supply - 2x USB 3.0 and 2x USB 2.0 - 2x Fan controller - 2x 120mm and 2x 80mm fans included - …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by Raki,

היי, אני מחפשת מחשב נייד לצורכי גיימינג וצפיה בסרטים וכדומה. התקציב כמו שנאמר הוא עד 2500 שקלים כולל משלוח\מס\מכס ושאר ירקות. האם העסקאות הבאות שוות? : http://www.okgshop.com/views.asp?hw_id=84 http://www.okgshop.com/views.asp?hw_id=386 המחיר לא רע בכלל. אבל אני לא מבינה הרבה בחומרה. חשוב לי שיהיה מספיק RAM גם. במידה והעסקאות הללו לא שוות לדעתכם האם תוכלו לתת המלצה במסגרת התקציב? לא משנה אם בארץ או בחו"ל. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by strifer,

היי, שדרגתי את המחשב לפני 5 שנים בערך למפרט הנ"ל: המארז הוא: Antec Nine Hundred, והספק כוח הוא Corsair CMPSU-650TXEU 650 (קניתי את המחשב במקור עם 4870x2) כרטיס המסך הוא HD7850 ובעצם המארז והספק כוח הם החלקים היחידים שלא עברו שדרוג ב8 שנים האחרונות. כיום אני בעיקר מתעסק בפיתוח ובגיימינג בינוני (Overwatch ו Pubg) אבל אני שם לב שהוא קצת מתקשה באיכות בינונית. אז תהיתי מה אפשר לשדרג או שמה בכלל עדיף להחליף את כל המחשב?

15. Started by Tomer Revach,

איזה זה לדעתכם? נניח ואני ישפר קירור לARCTIC 7 PRO זה שעולה 144 בנוסף איך זה? למטרת גיימינג מ TMS:מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:Intel i5-6500 3.2Ghz(3.6Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪892קירור למעבד:בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2כמות: 1 - מחיר: ₪44לוח אם:Gigabyte GA-H110M-S2Vכמות: 1 - מחיר: ₪247מארז:Antec GX330 + VP-500PCכמות: 1 - מחיר: ₪404זיכרון:Kingston DDR4 8GB 2133Mhz CL 15כמות: 1 - מחיר: ₪277כרטיס מסך:Palit GeForce GTX 1070 JETSTREAM 8GB GDDR5 VR Ready - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪1960קשיח למחשב שולחני:WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB P…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. דרוש מפרט למחשב נייד גיימינג + וירטואליזציה 7000-7500 ש"ח מקסימום עם רכיבים אמינים כולל קירור

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם לא יהיה גירעון משמעותי בביצועים אני מוכן להוזלה של 500 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב בעיקר משחקים אבל אני רוצה שהוא יהיה רב תכליתי ואני אוכל להשתמש בו להכל * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? עדין לא ברור אבל כנראה אני יקנה מסך של 21 או 19 אינטצ' * באיזה סוג משחקים תשחקו? הכל מהכל * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא משנה לי את האמת.. אבל שיראו יפה ולא יהיה תקוע 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה) לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. 1. תקציב מקסימלי - 4500 ש"ח לנצל את כול התקציב ניתן לחרוג עד ל 5000 ש"ח 2. השימוש העיקרי במחקב הוא משחקים כבדים דוגמא למשחקים שהמחשב מיועד: crysis, crysis 2, Assassin's Creed 2, sims 3 (כל ההרחבות), cod (כל המשחקים), dead space2, nedd for speed (the new), fifa 2011 and pes 2011 איני יודע מה הרזולוציה המקסימלית של המסך אך אני יודע שאני כרגע משתמש ב1050*1680 והוא בגודל 22 אינץ' המשחקים אמורים לעבוד בצורה חלקה על ההגדרות הגבוהות ביותר 3. אין צורך בשום ציוד היקפי (כלומר אני לא צריך עכבר, מקלדת, רמקולים, מסך וכל דבר שלא נמצא בתוך האריזה של המחשב) 4. אין צור בכונן תקליטורים / צורב במפרט 6. השקט חשוב לי במידה 8.5 (המחשב יעבוד 24/7 ולכן חשוב לי שיהיה שקט) 7. איני מתכנן …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אז סיימתי לבנות את המפרט והזמנתי אותו (מ SKYPC.co.il) את הכרטיס מסך אני מוכר בעוד כמה חודשים וקונה אחד מסידרה 9 של NVIDIA. תביעו דעה שמעתי רבות על העניין של המסכים (ה DELL והסמסונג) וזאת ההתלבטות האחרונה שלי למעשה, איזה מסך לקחת.. אני עדיין מתלבט אך כמעט הגעתי להחלטה סופית, כפי שאתם מבינים אני גיימר כבד והרצון שלי למסך הוא - כמה שיותר גדול, כמה שיותר איכותי. למשחקים ולאינטרנט. בעיקר למשחקים, כי אני גיימר כבד (הרבה שעות משחק ומשחקים כבדים) אשמח אם בכל זאת תמליצו לי על מסך כזה, ואם אני אקבל הנאה גדולה מה 24" של סמסונג יותר מה 20" של DELL (הבדל ענק של 4" ו full high definition) ? תודה מראש ואל תשכחו גם להביע דעה לגבי המפרט!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by greenvector,

שלום, צריך עזרה לשיפור המפרט הבא, לכל מטרה, כולל משחקים ואוברקלוק, עד 5000 ש"ח. כרגע אני ב- 5062 ורציתי לדעת אם יש מפרט יותר משתלם או שאפשר להוזיל את המפרט בלי לוותר על יותר מידי ביצועים. נעזרתי ב"דיל החודש" ובחלקים מחנויות שונות. מעבד: INTEL CORE i7 S1366 3.06GHz 950 : "SLBEN" - TRAY 1380 שח לוח אם: GIGABYTE GA-X58-UD3R 715 ש"ח כרטיס מסך: INNO3D HAWK GTX470 1280MB GDDR5- 1305 שח זכרונות: Kingston Hyper X Blu 2GB DDR3 1600Mhz CL9 פעמיים 354 ספק: Corsair 750TX 60A @ 12V Bulk 408 ש"ח מארז: LANCOOL PC-K56B w/o PSU 344 ש"ח צורב: DVD NEC DVDRW AD-7240S X24 - BLACK 98 ש"ח קירור למעבד: Scythe Mugen 2 Rev B 185 ש"ח סה"כ: 5062 תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by yakar,

הי, ברצוני לרכוש מחשב חדש לילד. המטרה של המחשב זה בעיקר למטרת משחקים. יש לו כבר מסך 22 אינץ תומך FHD ומערכת רמקולים. אין צורך גם בצורב dvd או כונן. אני מתכנן לעשות לו oc איכותי וחזק עם קירורי האוויר הטובים ביותר שיש. אפשר לחרוג קצת במחיר. תודה רבה לעוזרים . ניסיתי לבנות לו מפרט משלי , מה דעתכם ? כמות. מוצרים סה"כ 1 Corsair VX Series 450W PSU Model 450VXEU 420 ש"ח 1 Cooler Master CM 690 431 ש"ח 1 Gigabyte GA-EP43-DS3 Intel® P43 Express Chipset LGA 775 445 ש"ח 1 Sapphire ATI Radeon 4870 1Gb DDR5 Retail Model S4871GD5 920 ש"ח 1 Western Digital 1000GB (1TB) 3.5 32MB Buffer SATA II WD10EADS 430 ש"ח 1 OCZ DDR2 4GB 800MHz CL5 Fatal1ty Edition Dual Channe…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by benldrmn,

שלום, אני כרגע בטיול במזרח (ויאטנם כרגע) ואני רוצה לרכוש פה מחשב נייד. המחירים כמובן זולים יותר, אז התקציב הוא של 3000-5000 ש"ח במחירים של הארץ (ניתן לחרוג מעט). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפייה באינטרנט, עבודה חלקה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא גדול מדי או קטן מדי. שיהיה מבריק. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר): חשובה לי חדות המסך והאפשרות לראות סרטי HD באיכות טובה מאוד. * דרישות מיוחדות …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ronchik,

שלום לכולם, עד כמה X200 באמת יהיה לי יותר חזק מנטבוקים חזקים כמו UL20A או Dell 11Z או HP DV2אפילו 1201N? השלושה האחרונים קורצים לי בגלל ה-HDMI. אני מחפש מחשב שרוב היום ישמש ל-POWERPOINT וגלישה באינטרנט, יצטרך להחזיק Sketchup ולעתים רחוקןת פוטושופ, וחייב להיות קל וקטן. תודה רבה, רון[br]פורסם בתאריך: 13.01.2010 בשעה 14:22:26 שכחתי משהו לגבי תקציב - הם די דומים מבחינתי כי יש לי מי שיביא לי את הלנובו מארה"ב.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אהלן, אשמח לעזרתכם. בגדול, אני מחפש מחשב נייד לאשתי, שהיא סטודנטית ומרצה. מבחינת חומרה אין דרישות גבוהות במיוחד. הדרישות מהמחשב הן: 1. עמיד ואמין. אחריות ארוכה. ישמש ל 3-5 השנים הקרובות. 2. קל. 13" זה אחלה 3. חיי סוללה ארוכים -בונוס. חובה: חיבור HDMI סטנדרטי (או חיבור נפוץ באותה המידה). נפח דיסק 256 לפחות, נפח זכרון 8GB לפחות. התקציב בשאיפה 2000-3000. אם יש צורך לחרוג, נחרוג. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-3000, אפשר לחרוג ב 1000 ש"ח (אבל באמת רצוי שלא). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט, אופיס והקרנת מצגות …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ronitws,

המלצה למחשב נייד ב 2500 שקל ,מקלדת לבנה,מסך שחור .

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.