ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום, אבקש עזרה בבניית מפרט, דגשים לבניה 1. המחשב מיועד ולקולנוע בייתי ולמשחקים. בשלב ראשוני דגש על הקולנוע ביתי ולכן חשוב שיהייה שקט. יחד עם זאת המחשב צריך להיות מוכן לתמוך בכרטיס מסך חדש שירכש בהמשך השנה. 2. קניית כרטיס המסך אינה כלולה במחיר הנל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קולנוע ביתי ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RPG …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב נייד של סמסונג np700z5a. עשיתי לו עדכון ביוס דרך התוכנה של סמסונג swupdate. כבר עבר בערך שעה וזה עדיין לא סיים. הגיוני? ואם זה לא אמור להיות ככה מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בקניית המחשב החדש ישמש בעיקר בעריכות של סרטים [פרימייר וכו..] משחקים מהשורה הראשונה BT4 וכו.. [ATTACH=CONFIG]5476[/ATTACH] 1 אשמח לדעת אם יש משהו לא תקין במפרט [אפשר לחסוך וסתם מיותר] 2 המחיר תקף לאילת אשמח לדעת אם יש באזור המרכז\השפלה וכו.. חנות שתשווה לי את המחירים ותחסוך לי ירידה לאילת 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה סרטים כבדים GO PRO.HD.4K ומשחקים חדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).adobe premiere ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, י…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב ביום ראשון ואני רוצה לתגידו לי חוות דעת על מפרט שבניתי: מעבדי אינטל Price Units Total Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB 1480 1 1480 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total P35-DS4 s775 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, 2xPCI-E 940 1 940 זכרונות DDR II 800Mhz Price Units Total 2x1GB Corsair DHX TwinX 880 1 880 כרטיסי מסך eVGA Price Units Total 8600GTS 256MB Superclocked GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1180 1 1180 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 590 1 590 כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD DVD Price Units Total LG 16x 40x White 105 1 105 צורבים LG Price Units Total DVD±RW GSA-H62NK x18…
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך מחשב לא יותר מ5 וחצי אלף......כולל הכללל(עכבר מיקלדת רמקולים)....ומסך LCD.. תודהה!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב במתנה לאחי, התקציב הוא עד 2800 ש"ח (עם חריגה ל-3000 ש"ח במקרה הצורך) השימושים הם בעיקר משרדיים וגיימינג לילדים שלו שהם בני 10 כרגע והתחילו לגלות את עולם הגיימינג. לאחר צמצום הגעתי לדגמים הללו: http://ksp.co.il/?uin=22039 http://ksp.co.il/?uin=21479 http://ksp.co.il/?uin=21500 http://ksp.co.il/?uin=21245 ההתלבטות העיקרית היא בין שלושת הדגמים הראשונים. ראיתי שבסה"כ המאיצים הגרפים הם באותה הרמה ולכן רציתי לדעת על מה אתם הייתם הולכים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג את המחשב הנייח ,כבר בן 6 . השימוש העיקרי הוא גלישה באינטרנט,משחקי פעולה COD/GTA .במחשב העתידי ארצה גם תמיכה בסרטים באיכות 4K . המעבד שלו היום הוא Intel Core i5-2500 Box רכיבים שארצה לשמור (אלא אם חייב לשדרג): ספק- Seasonic S12II-520 Bronze מארז- CoolerMaster CM 690 II Basic מאוורר למעבד - Scythe Katana 3 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? צריך כרטיס רשת וSSD 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז,ספק כוח,דיסק קשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהק…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום שלום, לאחר שעזרתם לי המון ברכישת מחשב נייח מבקש את עזרתכם שוב במציאת מחשב נייד. השימוש בו הוא לגלישה, מוזיקה ווידאו, אבל רצוי שיהיה חזק שיחזיק מעמד ללא צורך בשדרוג לתקופה כמה שיותר ארוכה. הנוכחי הוא DELL INSPIRION 5520 ששירת נאמנה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
-------------------------המחשב החדש שלי--------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- AMD Athlon 64 3000 CPU Gigabyte GA-K8NS Pro nVIDIA nForce3 250 754-pin MICRON 512 PC 3200 Maxtor 120GB SATA 150 8MB 7200 RPM Gigabyte GeForce FX 6800 128MB GV-N68128DH NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Mitsumi floppy 1.44 E-Box Vortex Silver&Black PC Case ATX 500 WATT POWER SUPPLY Mag 17 CRT 786 PF2 Silver -------------------------------------------------------------------------------- סה"כ 6,500 ש"ח -------------------------------------------------------------------------------- ה…
-
מה התקציב המקסימלי? 2500(לא כולל מסך) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ,visual studio,OFFICE,MATLAB,SPICE ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? רצוי גם לHEROES 6 אם חורג מהתקציב אפשר להתפשר על STARCRAFT 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שבין בינוני לגבוה 3. …
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב ?גיימינג קל וגרפיקה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?ישוחקו sims3 SC2 וכ"ד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך.רזולוציה מקסימאלית שאני אשחק היא full HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות(? בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ראיתי את הכונן שאני מעוניינת בו EVO 840 120 GB השאלה שלי מזה ? [h=1]Retail[/h] לדוגמא פה ?http://www.logicpc.co.il/Product/120gb-samsung-840-mz-7te120bw-25-ssd---retail-7mm איפה כדאי לקנות את המוצר ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ASUS P4S8X-X ACPI 2.4GHz 512 MB of RAM כרטיס מסך mx יציאה AGP ספק כוח 350W אני מה זה צריך את העזרה שלכם מה כדי, לקנות כרטיס מסך ומעבד 2.8GHz (אולי גם ספק) ואז לקנות מחשב אינטל חדש או לחכות איזה חודש ואז לקנות מהמחשבים החדשים של אינטל (אבל בתקציב של 4 או 4.5 אלף ש"ח)? (ברור בשביל משחקים) תודה לכל העוזרים!!!!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלומות אחים שלי גנבו לי ת'ארנק ( אווווו :-[ ) ואין לי כסף למחשב חדש בעעע אז אני מסתפק בשידרוג :-\ יש לי P.4 ( 512cash) עם 256 SDR ממש ממש חרא ועם לוח אם של ECS ( חרא ) סוקט 478 ( טוב..אני לא צריך לדבר ) צ'יפסט של VIA ( אני חייב... חרא!!! ) אז מה אני בעצם צריך? לוח אם, זיכרון, כרטיס מסך, היטסינק, מאוררים ושלא יהיה יקר בבקשה...( 2000+-) אני לא משחק הרבה והמחשב מיועד בעיקר לעבודה כללית. תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
HP probook 4530s http://www.grafpc.co.il/pl_product~XU015UT~2~0.htm או Lenovo G570 43334-33G http://www.grafpc.co.il/pl_product~G570I3-SBR~2~0.htm מבחינת נתונים הם די דומים, עונים לדרישות (בשביל אמא שלי) , ה HP עם מסך אנטי-גלר (יתרון) אבל אני לא יודע מה עדיף מבחינת איכות הרכבה שזו דרישה חשובה יותר. אם יש המלצה לנייד מומלץ שטוב יותר מאלה ועם נתונים דומים אשמח לשמוע. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ,תוכנה לניהול עסק,(איזי טקס),תוכנה למצגת תמונות שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם מה שלומכם אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש בידי את המפרט הבא מעבד - 1290 Intel Pentium IV - 2.8C - HyperThreading , 512Kb 800MHz FSB לוח אם - 727 Intel® Desktop Board D865GBF זיכרון פנימי - 275 256mb PC3200 DDR-RAM -Samsung Original Memory 400MHz זיכרון פנימי - מודול שני - 275 256mb PC3200 DDR-RAM - Samsung Original Memory 400MHz דיסק קשיח - 580 ATA - 120GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Special Edition - 3Y Warranty כונן דיסקטים - 76 Citizen 1.44 Black Floppy כרטיס מסך - 1241 Gef…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם בבחירת מחשב נייד לצרכי תיכנות, Code Analysis, מאטלאב ו Polyspace. אין צורך ביכולות גרפיות מתקדמות. התקציב הינו רק לצורך חומרת המחשב, ללא כל תוכנה מותקנת (למעשה עדיף שהמחשב יהיה נקי לחלוטין, גם ממערכת הפעלה). נדרש לקנות את המחשב בארץ, לא מחו"ל. גודל המחשב אינו בעייתי, אז גם מחשב גדול יחסית פיזית מתקבל. גם משקל אינו פקטור. אין העדפה לגבי סוג מסך, אבל שטח עבודה יהיה שימושי, לכן מסך גדול עם רזולוציה גבוהה (1080p+). זמן סוללה ארוך במידת האפשר. אני מניח שברוב המקרים לא תהייה בעייה של חיבור לחשמל, לכן הנושא אינו קריטי, אבל כמה שיותר ארוך במסגרת התקציב. אין צורך ביציאות מיוחדות. אפשרות לחיבור Bluetooth. גודל מינימאלי של כונן קשיח - חצי טרה, לצורך מהירות עדיף …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים מודרניים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BATTLEFIELD 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע 1024X1080 ובקרוב 1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שנה טובה! ברצוני להתייעץ איתכם לגבי מפרט שהמליצו לי עליו לגיימינג כבד. מי שהמליץ לי עליו הוא מנהל בפורום אחר. נשמע מדבריו שיש לו ניסיון רב בתחום. הוא הסביר לי שהספק שבחר במפרט הוא כדי שיבוא זמן שבו ארצה להחליף את כרטיס המסך, לא אצטרך להחליף ספק. אשמח לדעת את חוות דעתם של חברה שמנוסים בבניית מפרטים. תודה רבה. הנה המפרט: מק"ט מוצרים כמות מחיר AR5-1600B AMD Ryzen 5 1600 AM4 BOX 1 ₪954 GAB350G3 Gigabyte AB350-Gaming 3 / AM4 1 ₪484 C16G3000C15VLP Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL15 Ve…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? ע אני אשתמש לצורך עבודה שוטפת (סטודנט למדעי המחשב). מדי פעם גם אראה בו סרטים אבל זה בעיקר אינטרנט, WORD, EXCEL, תכנות, לימודים וכו'.... יהיה לי גם מחשב נייח חזק בנוסף אבל המחשב הזה ילווה אותי רוב הזמן. עדיף שיוכל גם להריץ משחקים בסיסיים אבל ברור שבמחיר הזה לא צריך לצפות ליותר מדי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך? מן הסתם 1366X768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2.7 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן, אחד הדברים הכי חשובים לסטודנט במחשב נייד.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3.. * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט לגימר בסכום של 5360 מקסימום רצוי מחנות של KSP ואם אפשר אז 1G זיכרון תודה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם! אני צריך מפרט למחשב ב- 5500 ש"ח בערך כולל מסך! המחשב ישומש בעיקר למשחקים! הכוונה שמשחקים ירוצו ברזולוציות גבוהות, מחשב על רמה. ממ לא ישנה לי עם זה AMD או אינטל אבל שיהיה מעבד+לוח אם+כרטיס מסך+זיכרונות(2 סטיקים 1 GB) חזקים, זה החלקים העיקריים. החלקים האחרים כמו מקלדת, עכבר, מסך (מממ ב- 700 ש"ח, אם יש לכם משהו להמליץ, תביאו..), לא צריכים להיות ברמה גבוהה. אני לא מתכון לעשות אוברלוקינג למחשב, ככו את זה בחשבון... מבחינתי מחשב טוב הוא מחשב שהחלקים הפנימיים והחשובים שלו הם הטובים ביותר למטרת המחשב. תודה לכם! אם אפשר תשימו מחירים ליד המוצרים. אני כנראה יקנה מ- K.S.P... תודה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, מה שאני רוצה זה שתגידו לי איך המפרט מחשב הבא, אבל לפני זה השימושים שלו הם גיימינג וקידודים כבדים(VDUB), והאם המחשב יחזיק CF בעתיד?, טוב הנה המפרט מחשב: מעבד Intel Core i7-920 Box ¤1596 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-920 לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD3R ¤1156 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9GM060 זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 9-9-9-24 NQ ¤584 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL9T-6GBNQ כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe ¤1260 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AX48901GBD5-HM צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤155 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH2…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש בשילוש הזה כבר יותר משלוש שנים, חמש שנים לספק כח. הכל עובד כהלכה ומעולם לא היו תקלות, לא בספק ולא בשילוש. AMD Phenom II X4 940BE + Mugen II + Original Cooler Gigabyte GMA-790MX GT3P G.Skill DDR2 4GB 800MHz Thermaltake ThoughPower 600W
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-