ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
יש לי אסוס זנבוק, ונאבד לי המתאם של הVGA שלהם ואני רוצה לקנות חדש... אז איך קוראים למתאם הזה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
[TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1, bgcolor: #F0F4F8] שלום חברים, אני צריכה מפרט אמין ושקט למחשב. עד כ4 אלף שקלים. גרפיקה - תוכנות אדובי: פוטושופ ולייטרום בעיקר. יתכן שהתוכנות יהיו פתוחות בו זמנית במקביל. שירים, סרטים ואינטרנט (כמובן) חשוב לי שהחלקים יהיו אמינים ואיכותים, והמחשב ירוץ! (לא צריכה ציוד או מערכת הפעלה) יש לי במחשב 2 דיסקים של טרה כל אחד, של WD שאני צריכה להעביר למחשב החדש. ואני רוצה עוד דיסק חדש של 2 טרה. -עובדת עם קבצים גדולים וכבדים של תמונות ממצלמה מקצועית. -המחשב דולק 24 שעות ביממה *גרה בהרצליה* תודה רבה [/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty ghost -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם י…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להרכיב מחשב חדש ואודה מאוד למי שיוכל לעזור לי. דרישות: מלבד שימוש ביתי משרדי רגיל, גם שימוש לא לפרנסתי אלא כצלם חובב בתוכנות פוטושופ ופרמייר. לא למשחקים לא OC. מערכת הפעלה (לא לתקציב) Windows 7 64bit תקציב עד כ 3,000 ₪ בלי ציוד היקפי, עם אפשרות לחסוך. לא לכלול דיסק קשיח וצורב. הקנייה תיעשה ב KSP ברגע שהמפרט יאושר. חיבורים נדרשים: FM/USB2/USB3/ESATA/HDMI/IEEE1394a ניסיתי להכין רשימה הר"מ אבל שאלות: א. האם מהדרישות שלי רצוי כרטיס מסך אפילו זול או אפשר להסתפק בכרטיס מובנה? ב. האם תוכנות גרפיקה עובדות בתאום טוב יותר עם כרטיס מסך מבוסס nVidia או מבוסס AMD? תודה. מעבד אינטל Intel Core i5 4440 3.1Ghz 6MB L3 Cache s1150 – Tray 860 ₪ http://k…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין ברכישת מחשב לצרכים שוטפים ולעריכת תמונות בתוכנות כמו לייטרום ופוטושופ. המחשב המדובר הוא Dell Inspirion http://www.bhphotovideo.com/c/product/1025680-REG/dell_inspiron_15r_i5535_2684slv_15_6.html?cm_mmc=EML-_-Promotion-FathersDay-_-140609-_-Body_Retail_Dell-Inspiron-15R האם המפרט מתאים לדרישות ? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש ULTRABOOK סביב המחיר 5K-6K, צריך להחזיק סביב ה3-5 שנים. רזולוציה מינימאלית FHD גודל מסך לא משנה העיקר שיהיה ULTRABOOK. כמובן שיהיה בעל SSD. אשמח אם יריץ DOTA 2 על MIN-NOR אבל ממש לא חובה. מחכה להמלצות מחברי הפורום. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל המלצה למחשב ספציפי או לסדרה כלשהי ואני כבר אבחר ממנה את הדגם הרצוי. המחשב ישמש בעיקר לפיתוח תוכנה ולהרצת מערכת הפעלה נוספת בוירטואליזציה. רצוי מעבד i5 M ומעלה, זכרון 6-8 ג'יגה לפחות (אפשר לשדרג לבד אם צריך), דיסק קשיח מכאני + SSD בנפרד (אפשר לשדרג לבד אם צריך). מבחינת מעבד אני צריך שהוא יהיה מעבד של אינטל ויתמוך ב- VT (Virtualization Technology), זה אמור להיות קיים בכל מעבד מסדרת i (אפשר לראות כאן). * מטרות המחשב? פיתוח + וירטואליזציה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 מאט * רזולוציית המסך? לא קריטי, HD READY זה אחלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא קריטי, רצוי קל יחסית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרטי * האם…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות סדרה של הפסקות חשמל באזורי, חוסר באל-פסק וספק ג'נרי זול אני שם לב שהמחשב שלי מתחיל לגסוס (היום לקח לי כשעה להדליק אותו עד שהספק הסכים לעשות ג'סטה ולתת מכה). המחשב שירת אותי נאמנות במשך 5+ שנים, נקנה ב-Ivory ולמען האמת עשה בעיות מהיום הראשון (מסכים כחולים, שתי כרטיסי מסך שנשרפו וכו'). למרות שציפיתי להחליף אותו רק בעוד כמה שנים למחשב יקר ורצחני, אני מבין שאין ברירה וכבר נמאס לי לנסות לתקן אותו להחליף רכיבים על כן אני צריך מחשב בתקציב זול יחסית ועל הדרך לשפר את הביצועים. אני מתכנן לשמור את כל הציוד ההיקפי שיש לי, מסך ודיסק קשיח של 1TB שקניתי לא מזמן (ואולי במקרה הצורך דיסק קשיח נוסף של 0.5TB) - כל השאר יתחלף. מלבד הנקודות שרשמתי למטה שאתם זקוקים להם י…
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הצרכים מהמחשב הינם הרצת תוכנות ניגון (Tracktor) ויצירת מוזיקה - cubase, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים (לעיתים רחוקות). בהתחלה שקלתי להגדיל את התקציב וללכת על מקבוק פרו\אייר אבל החלטתי לרדת מההרפתקה. כרגע מצאתי מחשב refurbished של דל (XPS13) ב-1100$ כשהדבר היחידי שמדאיג אותי הוא תוקף האחריות (נותרו 8 חודשים). http://www.ebay.com/itm/DELL-XPS-13-ULTRABOOK-L322X-i7-3537U-8GB-256GB-SSD-BACKLIT-1080P-BLUETOOTH-WIN-8-/330959369074?pt=Laptops_Nov05&hash=item4d0eb73372 מדובר במחשב עם כונן SSD 256GB 8GB RAM ומעבד לא רע בכלל (לא מהסדרה החדשה ביותר של אינטל, תקנו אותי אם אני טועה?) לפי מה שקראתי הוא יספק 6-7 שעות עבודה עם הסוללה. יש לכם המלצות נוספות? מה דעתכם על הבחירה הנוכחית? …
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מטרת המחשב: לימודים, צפייה בסרטים און ליין ורגיל, קצת משחקים קלים יחסית (אסטרטגיה/תפקידים גודל מסך: לא קטן מידי רזולוצית מסך: מעל 1200X800 משקל: לא קריטי אבל רצוי כמה שיותר נמוך זמן סוללה: עדיף כמה שיותר ארוך דרישות נוספות: קודם כל מהירות עבודה/תגובה שניתן יהייה לחבר מסך נוסף לנייד, במסך אחד לצפות בסרטים (און ליין או מהמחשב) ובשני לגלש/ משחקי פלאש/סרטונים וכו שיסחוב משחקים דוגמת סטארגרפט 2 בצורה טובה (גם אם זה על גרפיקה נמוכה יותר) לאור כל זאת כנראה שצריך כרטיס גרפי לא מובנה בלוח האם... כמו כן האם כדאי להמתין למחשבים חדשים שיצאו עם המעבד החדש של אינטל? ואם כן מתי צפויים לצאת ומה יהייה ההבדל במחיר/ביצועים? תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי לכולם, בגלל שאין פורום ספציפי של חומרה, ראיתי לנכון לשאול את השאלה בפורום הזה. יש ברשותי מחשב ישן יחסית (מ-2008, נקנה בזמנו ב-1000 ש"ח). כרגע יש לי כמה מאות שקלים בודדים פנויים (בין 300-400 עם חריגה של עד 150). ברור לי שלשדרג מחשב ישן או בכלל לקנות חומרה ישנה זה בזבוז. אבל המצב הוא שחייב מחשב, לעבודה משרדית, ואין תקציב (ולא יהיה בקרוב) ללקנות מחשב משרדי חדש ב-1200+-. ההתלבטות האם היא לקנות מחשב יד שנייה בתקציב הנ"ל, או לשדרג איכשהו את המחשב שקיים. המחשב מאוד מרעיש ויחסית איטי. המפרט הוא: Intel dual CPU E2180 2.00 GHZ Motherboard 945GC intel Lakeport GI945G 1024 DDR2 667 כ. מסך OB WD WDC WD1600AAJS-ooWAA0 160GB IDE מארז וספק ג'נריים, מאווררים מרעישים. לא הצלחתי למצוא א…
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוף זה טוב אבל לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, כול החדשים BF4 וכו'. ותיכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד למשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כול החדשים(BF4 וכו') -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 3, bioshock infinite -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות, לא משתמש בפילטרים. הכי חשוב מבחינתי זה להריץ משחקים על הרזולוציה הטבעית של המ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להרכיב שרת הורדות וסטרימינג לבית מחלקים שיש לי ולבנות על זה. חשוב לי שיהיה שקט, חסכוני בחשמל, וקניה חכמה (רכיבים משתלמים) יש לי את הרכיבים הבאים, בסוף יש את המפרט יחד איתם אבל המחיר כאילו ב0 ש"ח. 1. מעבד - Intel i5-4570s 2. ספק - Corsair 750w 3. קירור - Scynte Ninja Plus [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: center][/TD] [TD=align: right]מארז מחשב Antec One מארז Antec דגם One כולל 2 מאווררים 12 ס"מ מק"ט: ANTECONE[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=align: center]245 ₪[/TD] [TD=align: center]245 ₪[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center][/TD] [TD=align: right]ספק כח Corsair CP-9020015-EU CX750 ספק כח Corsair דגם CP-9020015-EU הספק 750W כולל Active P…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש להחליף כרטיס רק מכיוון שאני כרגע די הרבה בבית והתקנתי את tomb raider והכרטיס מסך שלי לא עומד בזה. כרגע יש לי את ה radeon hd 4200 והייתי רוצה שתמליצו לי על כרטיס הגון אבל לא יקר מידי. סוג החיבור הוא pci experss
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אהלן ח`ברה. הבקשה שלי למפרט נראית לי דומה לכמה שמצאתי בפורום ככה שיש לי כיוון אבל חשבתי בכל זאת למלא את הטופס ולראות על מה אתם ממליצים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000, ניתן לחרוג בכ-200 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, בידור, אני כרגע מחבר 2 מסכים למחשב הישן שלי, אחד ברזולוציה 1920X1080 (גודל 24"), השני 1360X768 (גודל 26"). משחקים כמובן רצים על ה-1920X1080. בנוגע למשחקים שאני רוצה להפעיל עליו, זה בעיקר יהיה Rome 2: Total War, אני מעריץ ענק של הסדרה, לצערי המחשב הנוכחי שלי רוצה למות מהמשחק הקודם בסדרה, אני בטוח שהמשחק הבא שיוצא בספטמבר יהרוג אותו סופית אז בשבילו אני סוף סוף מבצע שדרוג. אני מצרף את הדרישות המ…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ותודה על כל עזרה בנושא [i1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג , המשחקים החדשים ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" LG W2486L -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, GTAV ורוב המשחקים שיצאו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שימוש גיימינג: מחפש מחשב ולא מוכר רוב חלקיו באחריות . מפרט טכני מתומצת: מעבד : INTEL CORE I7 2600 3.4G כרטיס מסך: Gigabyte GTX680 2GB GDDR5 HDMI Windforce זיכרון ראם: g.skill 8 giga ספק כוח: chieftec 600 לוח אם: asus p8h61 דיסק קשיח: Hitachi 1T כונן אופטי: LG DVD RW *22 מארז: sharkoon
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לחברי הפורום, שלום. אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד לשימוש ביתי עם דגש על שימוש משרדי. המחשב הזה יעמוד רוב הזמן על שולחן העבודה שלי בבית ולכן אני צריכה שתהיה לו תחנת עגינה שאוכל לחבר אליה את כל הציוד ההיקפי שיש לי עכשיו (המחשב הנייד שאני מחפשת אמור להחליף מחשב שולחני ולכן דרך תחנת העגינה אני אצטרך לחבר מסך (רצוי גם שתהיה אפשרות לחבר מסך שני בעתיד), מקלדת, עכבר, רמקולים, מודם, מדפסת, דיסק קשיח חיצוני, ושיישארו עוד יציאות USB זמינות, ומקווה שלא שכחתי כלום). מה עוד חשוב לי? נראה לי שאניצריכה שכן יהיה לו כונן אופטי. נוסף לכך אני חושבת שעדיף שיהיה לו דיסק SSD ואז אצטרך כנראה גם דיסק קשיח חיצוני לחבר אליו לכל מיני אחסונים, כך שה-SSD הפנימי יהיה בעיקר למערכת ההפעלה. מעבר לזה …
-
- 6 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-GTA\BF4\CRYSIS וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מעוניין לקנות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המחשב הזה? Fujitsu LifeBook AH532-M53H5IL לינק: http://ksp.co.il/?uin=19873 מעבד חזק דיסק קשיח מהירות 7200 כרטיס מסך חזק אחריות 3 שנים בבית הלקוח הכרטיס מסך הזה יותר חזק מאינטל 4000 ? הכרטיס מסך בגלל שהוא חזק יותר גומר את הסוללה מהר יותר? מה אתם אומרים על המחשב הזה בכלל? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני בנתיים מתלבט בין שלושת המחשבים הבאים: [h=1]DELL XPS Intel Core i5 4GB Memory 128GB SSD 13.3" Ultrabook Windows 8 XPS13R2-1250sLV[/h][h=1]http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834200796[/h] [h=1]SAMSUNG Series 9 Intel Core i5 4GB 128GB SSD 13.3" Premium Ultrabook Silver (NP900X3D-A04US)[/h]http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834131458 [h=1]HP Spectre Intel Core i5 4GB 128GB SSD 13.3" Ultrabook (NV13-2150NR)[/h]http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834256353 תקציב עד 900 דולר * מטרות המחשב? שימוש סטנדרטי של סטודנט * גודל המסך? 13 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 1.5 קילו * האם נ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני רכישה לטובת שידרוג המחשב הקיים: מעבד: i5-4670 לוח אם: asus z87-k זכרון: G.Skill 2x8GB מאורר למעבד: Scythe Ninja 3 זה יוצא קצת פחות מ-2500. אני אוהב את ASUS ובגדול יש לי הרבה דיסקים שצריך לחבר. אשמח לקבל את חוות דעתכם לרכיבים והצעות לשיפור. הייתי רוצה להשאר בואתו סדר גודל של התקציב או לחסוך המחשב משמש כתחנת עבודה מחוברים לו שני מסכים הוא מריץ תוכנות פיתוח וכמעת תמיד לפחות מחשב וירטואלי אחד. מדי פעם המחשב משמש לעיבודי גרפיקה וערכית סרטים ולא מתבצע OC. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מעוניין בהצעה למפרט מחשב מדיה סנטר. התקציב הוא 1500 ש"ח ללא ציוד היקפי, מבקש לא לחרוג ממנו. חשוב שהמחשב יהיה שקט - עדיף גופי קירור ללא מאווררים. כמובן שהיעוד הוא אינטרנט וצפייה בסרטי HD בטלוויזיה בסלון. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-