עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. אשמח להמלצה על מחשב בייתי לשימוש בסיסי ממוצע (אינטרנט, אופיס וכו'), תקציב של 1,500 - 2,000 ש"ח אמור לענות על הסוגייה להבנתי, אינני מעוניין להרכיב מחשב ולבחור חלקים ספציפיים, אלא אשמח להמלצה על מערכת מוכנה שאני יכול לנסוע ללרכוש באחת מהחברות המוכרות בתחום באיזור המרכז. אשמח ללינק ספציפי לרכישת מערכת מוכנה (אין צורך במסך). 2. מעוניין במכשיר משולב מדפסת + סורק + מכונת צילום + פקס. כמות ההדפסה הינה נמוכה, מספר דפים חד ספרתי בשבוע, אשמח ללינק ספציפי לרכישת מוצר מתאים מומלץ, עדיף מאותה החנות מהסעיף הקודם. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שבוע טוב ! ברצוני לקבל חוות דעת על מפרט שבניתי, המחשב מיודע להיות רב תכליתי עם דגש למשחקים , מארז איכותי בעל זרימת אוויר טובה תקציב 5200 , אין צורך במסך מקלדת ועכבר , רק מחשב נטו. המפרט שבניתי חורג מהתקציב ולכן זקוק לעזרתכם לצורך ייעול . כמו כן , התבססתי על המחירים של KSP ו IVORY , כיוון שאלו החנויות היחידות שנמצאות בכרמיאל. להלן המפרט : Processor : Intel Core i5-4570 Haswell , 1020 Processor Cooling Scythe Katana 4 CPU Cooler 130 Memory : G.Skill 8GB DDR3 1333MHz F3-10666CL9S-8GBXL , 410 HD : Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB SATA3 / SATA2 , 420 Samsung MZ7TE120BW 840 EVO Series MZ-7TE120W , 470 MotherBoard : Gigabyte GA-H87-D3H , 535 PowerSupply Seasonic S12…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לחברי הפורום שלום רב אני צריך מחשב נייד שיהיה מסוגל להריץ את שלושה התוכנות הבאות במקביל FOTOSHOPE INDESIGN אילוסטרייטור עכשיו מצאתי מחשב באחת הרשתות שמציע את המפרט הבא: (asus n550jv -cn191h) מעבד 2.4GH I7 4700 HQ זכרון 8GB דיסק קשיח 7200 RPM נפח כרגע לא חשוב כרטיס מסך של NIVIDIA GEFORCE GT 750M 2GB מסך FULL HD 1920X1080 על הקירור לא הופיע מידע עד כמה זה חשוב ? במחיר של 4900 באילת ואולי תהייה עוד הנחה מה אתם אומרים על המפרט הוא יעשה את את העבודה בצורה טובה? זה לעבודות גרפיקה בנסיעות או בחופשות וסופ"ש יש לי מחשב נייח בבית שעושה את העבודה כמו שצריך! ועוד שאלה אחרונה האם אפשר לראות מה המפרט של המחשב הנייח ופשוט לקנות מחשב נייד תואם עם אותו המפרט והוא ייתן לי ביצועים כמן …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. מבקש המלצה למחשב עבור תלמיד תיכון שלומד תכנות ומשחק במחשב 20% מהזמן, אבל לא מדובר במפלצת גראפיקה. צריך גם מסך בסביבות ה22". הכי חשוב שיהיה מחשב אמין, שלא יצטרך להגיע לתיקון תוך שנה-שנתיים. תודה רבה לעוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? סביב ה200 ש"ח אבל רק אם השיפור משמעותי. גמיש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 80% ללימודים, עבודה עם office. 20% משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Office וגלישה באינטרנט תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג,…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום לכולם, אני יפרסם פוסט לפי החוקים: מחפש מחשב נייד לבת דודה שגרה בבאלרוס. ( קנית המחשב יתבצע שם , לי יש משימה למצוא את הדגם המתאים ) * מטרות המחשב? = מחשב לסטודנטית, בעיקר תוכנות אופיס , גלישה באינטרנט , צפייה בסרטים , מוזיקה, למרות שאין צורך במחשב גיימרים אבל חייב יעבוד חלק ומהר * גודל המסך? = היא רוצה אך ורק 15.6" * רזולוציית המסך?= HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, פחות קריטי אם ה FHD יכנס בתקציב אז יהיה מצויין. * דבר נוסף חשוב בקשר למסך = עדיפות למסך מט , מכיוון לפעמים בכיתות לימוד התאורה של הפלורסנטים לא מאפשרת עבודה עם מסך מבריק! * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? = אין * משקל רצוי? = כמו רוב המחשבים בגודל 15.6" בסביבות ה 2-2.2 קילוגרם * האם נדרש זמן סוללה אר…

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. הי, אמנם יש דיון מאתמול עם צורך מאוד דומה, אבל לפי המלצת idanmal אני פותח דיון חדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5,500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית - photoshop, lightroom, אפטר אפקטס. כבד יחסית אבל לא מטורף, ולא 3D. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסול…

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by idooo,

שלום חברים אני מחפש מפרט למקום העבודה. השימוש בו יהיה בעיקר משרדי (OFFICE,אינטרנט וכו') כך שהפוקוס הוא על מעבד וזיכרון נורמליים צריך שגם מסך יהיה כלול בתקציב . מה התקציב המקסימאלי? 3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך אבל לא קריטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן מקלדת עכבר ורמקולים זולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. בן שנה וחצי. מארז Fractal Design 3000 כרטיס מסך GTX 670 OC 2GB מעבד i7 2600 OC 4.3Ghz כונן SSD 128GB כונן קשיח 2TB מאוורר Scythe Mugen 3 לוח אם MSI Z774-43 עדיין באחריות ב-TMS. תודה. - - - תגובה אוחדה: - - - אה כן, וזיכרון 8 ג'יגה. - - - תגובה אוחדה: - - - ספק כוח 520 או 600 לא בטוח, זה היה מזמן.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב ביתי לבני בן ה-8. הרב המוחלט של השימוש במחשב יהיה משחקים – אבל לא כבדים בשלב זה. כיום הוא משחק בעיקר במשחקי רשת כדוגמת Tanki Online שלמיטב ידיעתי לא צורכים יותר מדי משאבים... במילים אחרות, לא צריך מפרט לגיימר כבד, אבל משהו שיישאר רלוונטי בשנה-שנתיים הקרובות. אני דיי צריך את עזרת הפורום בהגדרה מה לדעתכם אני צריך. התקציב הוא ראשוני למה שחשבתי שאני צריך – עבור מחשב, מסך מקלדת ועכבר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 אם חייבים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים לילד בכיתה ב'. בנוסף קצת אופיס…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום, אודה מאוד למפרט איכותי עבור מחשב שישמש לעריכת ווידיאו מקצועית על CS6, עבודת אפטר ומעט גרפיקה ותלת בתוכנות אחרות (דוגמת ריינו ומאיה). המקומות בהם אני מבולבל במיוחד הם לוח האם (הבנתי שאין משמעות יתרה להשקעה כלכלית בו), והכרטיס הגרפי (לא הצלחתי למצוא את הכרטיס הטוב ביותר עבור המחיר) כמו כן, אני לא בטוח לגבי ההבדל בין TRAY ל-BOX במעבדים, ואיזה מעבד הוא העדיף עבורי. האם אפשר בעתיד לשדרג את המעבד? אני מכוון ל32g של RAM. באופן כללי, אני מעוניין שהמחשב יעבוד בצורה חלקה, ולא יגרום לי להמתין שנים בעבור רינדורים וביצועים גרפיים. נמאס לי מזה השאר בטבלה, תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף להישאר סביב ה-7K ב) במיד…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם, טוב סיימתי את לימודי וסוף כל סוף יצאתי מ"משכורת סטודנט", אז הגיע הזמן להחליף את המחשב הישן שלי, מלפני איזה 7 שנים בערך שעבר שדרוגים לאורך השנים: E6300 2.8GHz 50% overclock, Gigabyte 965P-DS3, 4 GB RAM, HD6770 1. מה התקציב המקסימאלי: 7000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: באזור ה-500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב: משחקים (בעיקר Blizzard - D3 and SC2 על הגדרות גבוהות), תכנות במכונות וירטואליות שונות (VM - בעיקר OS X Mavericks ו-Windows8, רק מכונה אחת תרוץ) ותכני HD. א. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: יש לי מסך ישן מאוד (לפחות בן 7) של סמסונג SyncMaster 203B שכבר תוקן פעם …

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. שלום, אבקש עזרתכם בהרכבת מפרט מינימליסטי ישומים קלים כאופיס וכדו' אציין שאין צורך בנפח איחסון כלל מעוניין בSSD בלבד (גם 60GB יספיק) תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בדיסק קשיח מכני 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב, 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מער…

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אדריכלות תלת מימד ורינדורים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ps rhino vray autocad ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full Hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by life5252,

קירור נוזלי למעבד מדגם Corsair Hydro Series H100i Extreme דיסק קשיח Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Intel Core i7-4770K Haswell 3.5GHz Box Asus דגם Maximus VI Extreme צ'יפסט Z87 תושבת 1150 זיכרון Corsair Vengeance Pro 16GB DDR3 1600MHz דגם CMY16GX3M2A1600C9R קיט של 2 יחידות מארז CoolerMaster דגם Cosmos SE צורב Asus דגם DRW-24D3ST ממשק SATA כרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX780 Ti אני אשמח לקבל הצעות לשיפורים .. אני מתלבט לקנות 2 כרטיסי מסך במקום הכרטיס הזה ספק כוח Seasonic 860W פלטיניום יש לי כבר + ssd intel 330 180giga

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by omertgm,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך!! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC 1080 10 bit א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) XBMC תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 42` LCD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא, יש את כל השאר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by androidon,

שלום רב, ברשותי מחשב דיי ישן (5-6 שנים). כרגע אני מריץ עליו win7 64bit, והוא פשוט קצת איטי מידיי, בייחוד בכל הנוגע ליישומי אופיס. השימושים העיקריים במחשב הם יישומי אופיס וגלישת אינטרנט, כולל צפייה בסדרות וסרטים. כרגע יש במחשב RAM של 2 ג'יגה, תהיתי האם שדרוג הזיכרון ל4 ג'יגה יכול לעזור למחשב להיות מעט מהיר יותר? אם כן, כמה זה אמור לעלות? ובכלל איזה זיכרון אני צריך (אני פשוט לא סגור על זה 100 אחוז)? כמובן שאני מצרף נתונים של המחשב, תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  17. Started by arield,

המחשב נקנה בנוב 11. (עלה לי 10 אלף שקל) המפרט : לוח אם : asrock extreme4 gen 3 מעבד : i5 2500k כרטיסי מסך : gigabyte geforce 570gtx sli X2 קירור למעבד : noctua NH-U14S מארז : NZXT Source 210 Elite USB3 Black שחור זיכרון : Corsair 16GB Kit DDR3 1600Mhz CL8 GT+AirFlow 2 ספק כח: antec 900w HCG-900 כונן קשיח : wd black caviar 1TB במארז מחוברים 5 מאווררים גדולים (לא כולל קירור למעבד כמובן) זהו , בכמה אני יכול למכור אותו??

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ytyt02,

היי חברים,אבא שלי רוצה לקנות לאחותי מחשב נייד אשמח לעזרתכם!! * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות וצפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר גדולה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא. * משקל רצוי? לא משנה,כנראה לא יזוז. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם, דרוש מפרש לאחי לשימוש כללי וגיימינג קל, עד 2600 ניתן לחרוג ל2700 אם שווה.. לא צריך ציוד היקפי בכלל וגם לא וינדוס. תודה רבה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי?2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם מוצדק אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועבודה כללית/משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג קל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפי…

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  20. * חריגה מהתקציב: עדיף שלא. * מטרות המחשב? סטודנט. עבודה נוחה ומהירה עם אופיס, אינטרנט. שידע לנגן סרטים באיכות HD. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל מועדף 14". * רזולוציית המסך?לא יודע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי?לא יודע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שלא יהיה זללן... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI, * Bluetooth? לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?250GB. * כונן אופטי?לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. מצאתי את המחשב הזה: Dell vostro 2420. http://www.1pc.co.il/product-4149-Dell_Vostro_2420.aspx מחיר…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by questionman,

מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 4, watch dogs, וכמעט כל מה שיצא בשנתיים-שלוש הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, המסך הוא 37 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. …

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  22. Started by lirjeh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כמובן שעדיף לחסוך, עדיף להישאר על 5500 נניח, אבל אם כדאי לחרוג זאת לא בעיה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6000, זה התקציב המקסימלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים כבדים... כמובן שהרבה מוזיקה וקצת עיצוב בקטנה פוטושופ וזה, לא משהו רציני... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני לא כלכך סגור על המשחקים שיש עכשיו בשוק כי רק השתחררתי והייתי מנותק מהעולם בתקופה ההיא אבל בעיקר FPS MMO RPG …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by djz,

אחרי התייעצויות בפורום נראה לי שנסגרתי על מפרט אני צריך בבקשה חוות דעת סופית ותשובה על כמה שאלות אחרונות המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 849 ₪ - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 460 ₪ - Gigabyte GA-H87-HD3 S1150 329 ₪ - * מבצע חג * - 8GB Patriot DDR3 1600Mhz + HEATSINK 1520 ₪ - NVIDIA GeForce MSI GTX770 2GB GAMING Twin Frozr 749 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 840 EVO 250GB SATA III 720 ₪ - * מבצע חג * - FD R4 Titanium + FSP Raider 650W BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 120 ₪ - * מבצע * - Cooler Master Hyper TX3 EVO מחיר סופי: 4837 ₪ למזומן 4933 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים שאלות: 1. האם הקירור של המעבד מספיק טוב ושקט? 2. האם כד…

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  24. Started by av460,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - הכי טוב במסגרת התקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי .ללא ציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?.לא. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות. הרכבת המחשב בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? IVORY בלבד בבקשה!!! 9. מתי מתוכננת קניית המחשב?חודש. 10. האם יש בקשו…

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. אני מעוניין לרכוש מחשב לצורכי עבודה הצרכים שלי וירטואליזציה- של שנים שלושה שרתים וקליינטיים (לינוקס ו windows ) תיכנות - Eclipse ,Visual studio 2012 ועבודה ב 3D AutoCAD,Solidworks הצעה ראשונה מעבד : Intel Core i7-4770 3.4GHz LGA 1150 Quad-Core Desktop לוח : ASRock Z87 Pro3 DDR3 1150 VGA DVI HDMI ATX Motherboard קירור למעבד : Xigmatek Gaia SD1283 for All Sockets CPU Cooler זכרון וירטואלי : 8GB Transcend PC3-12800 DDR3 1600 MHz זכרון פנימי : Seagate 2TB Barracuda ST2000DM001 7200rpm 64MB Buffer SSD : 120GB Mach Xtreme MX DS Fusion GT (MXSSD3MDSFG-120G) 2.5 כרטיס מסך : …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.