ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
השימוש הוא רק לשירים , אינטרנט , וצריבות אין שום דרישות כגון משחקים או תוכנות מסויימות וגם לא הרעש .... גם ללא ציוד הקפי ,רק מסך ולא משנה ממש הגודל דגם מחשב: i1a מעבדי אינטל: Pentium E5700, 3.0GHz, 800Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11149 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12717 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P5G41T-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR3 1333, PCI-E, HDAudio http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12129 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB G.Skill CL9 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12376 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA…
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג & VMware א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, Call of Duty : Modern Warfare 3, Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Extreme 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום פורום ניידים, אני מתכנן היום בערב (דיי דחוף) להזמין את הלפטופ הבא : http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/K53SV/#specifications עכשיו אני רוצה לוודא 100% שהוא יתאים ל220 שיש בארץ (כמובן שאני מודע לעובדה שאני אצטרך לקנות כבל מתאים) הפרטים של הadapter (שנאי) של הלטפופ הנבחר הם : [table][tr][td]Power Adapter[/td][td]Output : 19 V DC, 4.74 A, 90 W (Dual Core) , 120 W (Quad Core) Input : 100 -240 V AC, 50/60 Hz universal[/td][/tr][/table] האם הדבר יאפשר שימוש בארץ? דיברתי עם שירות הלקוחות של החנות ממנה אני קונה והם אמרו שהוא תומך רק ב110. תודה וערב טוב.
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את מחשב שלי התקציב: 2000 שקל חריגה:של עד 200 מפרט נוכחי: מעבד : intel core 2 due e7400 כרטיס מסך : ATI Radeon HD 4670 Ram: 4 GB לוח אם : intel Corporation DG41RQ AAE54511-202 ספק כוח : 500 w (לא יודע את השם) אם שחכתי לרשום משו תגידו ואני יערוך
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי מקבוק פרו 13'' עם חיבר אוזניות\מיקרופון אחד ניסיתי לחבר את המיקרופון כשאני על וינדוס 7 והוא מזהה אותו בתור אוזניות ולא נותן לי להשמש בו מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
יש תופעה כזו שאנשים מעלים וידאו באינטרנט של פתיחת מחשב חדש ושמתי לב שיש מחשבים מאותה חברה שמגיעים באריזה שחורה ויפה עם ידית וחלק מהם מגיעים רק בקופסא מקרטון חום פשוטה בלי ידית. האם זה אומר משהו לגבי המקור / האמינות / השרידות / בקרת איכות של המוצר ? שאלה נוספת - מה חייב לכלול נייד כדי שאפשר לראות ב 2 מסכים (אחד חיצוני ) , 2 דברים שונים ? האם מספיק חיבור VGA .? האם צריך HDMI ? האם צריך כרטיס מסך מיוחד ? תוכנה מיוחדת ? שוב הכוונה לחבר מסך חיצוני לנייד ולראות 2 דברים שונים ,כלומר בכל מסך משהו שונה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום! קצת היסטוריה גיזרתית - בעבר הייתי סטודנט והיה לי מקבוק פרו (שאני מוכר) ששימש אותי גם כמחשב נייד וגם כמחשב גיימינג. מצבי השתנה. כעת אני מחלק את זמני בין 2 מחשבים - מחשב netbook שממנו אני כותב עכשיו ומחשב נייח לגיימינג (בלבד) שיבוא עלינו לטובה. למרות השינוי במצבי, אני עדיין מחפש מחשב בקייס קטן ונייד שאוכל לקחת מאתר לאתר. ופה האתגר הבנתי שיש סוג של קלאסס מארזים למסיבות רשת שנועד להיות נייד, חזק, מאוורר, בילט אין עם ספק טוב ועם מספיק מקום לכרטיס מסך טוב. אחד מהם הוא ה- GTR Tech GT3, אחר הוא Armor כלשהו של Thermalrake... אני בטוח שיש עוד שאני לא מכיר. הבעיה היא שאני גם לא ממש מכיר מקומות שמוכרים אותם בארץ. לגבי ציוד נלווה - אני אצליח להתארגן עליו כבר לבד המסך א…
-
- 42 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לצערי, הידע שלי בחלק החשמלי של הפעלת מחשבים מסתיים ב- V, מקסימום ב- W של המפרט הלאפטופ - Acer Aspire - הגיע עם אדפטר בעל המפרטים הבאים: input: 100-240v - 1A - 50-60Hz output: 19v - 2.15A - 40W על המחשב עצמו מצויין: DC rating: 19v - 2.15A אני מעוניין להפעילו עם אדפטר שונה, בעל המפרטים הבאים: input: 100-240v - 1.64A - 50-60Hz output: 19v - 3.42A - 65W האם זה אפשרי (ואם אפשר קצת רציונאל על נושא האמפר וכו')? תודה
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עד תקציב של 5000 ש"ח המחשב מיועד בעיקר לצפיה בסרטים HD ומשחקים לא כבדים כגון PES 2011 ברזולוציה גבוהה המחשב יחובר לטלויזיה 50 אינטש מצאתי את הניידים האלה: http://www.grafpc.co.il/Product.asp?Pid=ACER5750G&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.grafpc.co.il/Product.asp?Pid=ACERI7620&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש כך 1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כל המשחקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). samsong t220 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות- גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא - רק שישמעו חזק באוזניות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב עם מעבד AMD עליו מאוור קירור שקט, לוח אם של Gigabyte, ו-1 טרה זיכרון. בתקציב של 2600-2800 ש"ח (המפרט שלי יצא טיפה יקר, אני מחפש משהו קצת יותר זול) הנה המחשב שאני בניתי AMD Phenom 2 X4 840 3.2Ghz 95Watt Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪534 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2593 Gigabyte GA-MA78LM-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪287 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1541 G.Skill RipJaws 4GB DDR3 1333Mhz CL9 F3-10666CL9D-8GBRL, יחידות 1 ₪273 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2291 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme …
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אם אני רוצה לקנות מחשב נייד שהשימוש העיקרי שלי בו יהיה לראות סרטי HD (גם HD מלא), אני צריך להשים את הדגש על כרטיס מסך טוב או שאת עיבוד הסרטים מבצע המעבד ואז לכרטיס מסך אין שום תועלת? תודה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
ישמש בעיקר לעבודה משרדית, אך גם לקצת משחקים ... [table][tr][td][table][tr][td]מסך[/td][/tr][/table][table][tr][td]DELL ULTRASHARP 21.5" U2211H[/td][/tr][/table][table][tr][td]955₪[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]שלוש שנים[/td][/tr][/table][table][tr][td]7178[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז[/td][/tr][/table][table][tr][td]LIAN LI PC-V351B w/o PSU[/td][/tr][/table][table][tr][td]580₪[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]שנה[/td][/tr][/table][table][tr][td]6500[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]דיסק קשיח[/td][/tr][/table][table][tr][td]SAMSUNG F…
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
קודם כל השימושים שלי הם אינטרנט, סרטים וריבוי משימושת אני אוהב להשתמש בהרבה חלונות פתוחים ולעבוד על הרבה דברים במקביל משחקים אני כמעט לא משחק אבל OC יכול לעניין אותי בעתיד. הנה קישור: http://www.newegg.com/Product/ComboBundleDetails.aspx?ItemList=Combo.668119 והמפרט: 1x HEC 63RABB Black Steel ATX Mid Tower Computer Case (Model:63RABB) 1x GIGABYTE GA-H67M-D2-B3 LGA 1155 Intel H67 SATA 6Gb/s Micro ATX Intel Motherboard (Model:GA-H67M-D2-B3) 1x hec HP485D 485W ATX12V Power Supply - Power Cord Included (Model:HP485D Retail) 1x Intel Core i5-2400 Sandy Bridge 3.1GHz (3.4GHz Turbo Boost) LGA 1155 95W Quad-Core Desktop Processor BX80623I52400 (Model:BX80623I52400) 1x G.SKILL…
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, בניתי לעצמי מפרט לשדרוג המחשב הקיים שלי, המפרט נועד למשחקים חדשים כמו Black ops MDH ועוד.. אבקש את חוות דעתכם על השדרוג הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics כמות: 1 - מחיר: ₪599 קירור למעבד: Intel Original for 1156 כמות: 1 - מחיר: ₪36 לוח אם: Gigabyte GA-H67M-UD2H-B3 for socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪518 ספק כוח: Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪351 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות: 1 - מחיר: ₪228 כרטיס מסך: Gigabyte HD 6850 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - OC כמות: 1 - מחיר: ₪823 סה"כ: ₪2555 מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים! …
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
מבקש את חוות דעת הפורום המכובד למחשב גיימינג סביב ה 3000 שקל . התנאי היחידי לא אינטל ולא NVIDIA . [table][tr][td]מוצריםכמותסה"כ[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]AMD Phenom II X4 840 2mb 3200Mhz Black Edition Box - מעבד[/td][/tr][/table]1512 ש"ח[table][tr][td][table][tr][td]Foxconn A88GMV 880G, Socket AM3, M-ATX, 4xDDR3, VGA+DVI-HDMI, 1xPCIex16, Gigabit-LAN, RAID[/td][/tr][/table]1299 ש"ח[table][tr][td][table][tr][td]2x2GB CRUCIAL DDR 3 - 1333 - CRUCIAL MICRON Original - שניים יותר טוב מאחד[/td][/tr][/table]1200 ש"ח[table][tr][td][table][tr][td]SAMSUNG 500GB 16MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3[/td][/tr][/table]1199 ש"ח[table][tr][td][table][tr][td]NEC DVD-R…
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
ישבתי בבית וגלשתי בנייד, פייסבוק והפורום הזה. פתאום רעש של ״ניתוק הצתה״ כאילו חללית נחתה מחשב מדגם U566N של חברת Gigabyte אצלי שנתיים ו-10 חודשים. מעבד - T8300 2.4ghz, כ. מסך 8400GS, זיכרון 4 ג׳יגה, הארדיסק 320gb חייב לציין שבתקופה האחרונה עבד על כ64 מעלות!!! לפי תוכנת ה״Everest" וזה כולל משטח קירור.. איך אפשר לדעת מה הלך? ספק? לוח? אולי הארדיסק?! יש אפשרות לבדוק זאת לבד או שחייב לקחת לטכנאי מוסמך עקב וזה נייד? כמה אמור לעלות כל חלק שהדגשתי למעלה והאם עדיף לתקן או לשקול קנייה של חדש? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לבקש ממכם להרכיב מחשב עבור ההורים שלי (כולל כל הציוד ההקפי). הדדרישות הן מינימליות כי זה שני אנשים שבחיים לא נגעו אפילו במחשב. הם רוצים נטו להכיר את האינטרנט ואולי לראות סדרות וסרטים ולשמוע מוזיקה בקיצור שימוש בסיסי ביותר. הדרישה היחידה היא שהמערכת תריץ חלונות 7. ועוד דבר אחד, תמליצו לי על חנות טובה באזור חיפה שאפשר לקנות בה את המחשב. תודה
-
- 10 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מצורף בקובץ, ללא כרטיס מסך. אני אקנה בהמשך את ה 5850 של SAPPHIRE חשוב לעמוד במסגרת התקציב 2200 [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני hd, אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). תלוי במסך שתמליצו. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות- גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני צריך המלצה למפרט מחשב בלי ציוד היקפי לילד בן 12. המטרה היא בעיקר משחקים (עד כמה שניתן בתקציב זה). אין אפשרות לחרוג מהתקציב ואין דרישות מיוחדות מהמפרט. אני יודע שלהרכיב מחשב כזה זה די משעמם... אבל בכל זאת אשמח לקבל עזרה. תודה אנשים.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2500 אם אפשר לחסוך מה טוב א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (רק פיפא ) +אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רק פיפא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
בעיקר התוכנה שמשמשת לחיבור לרשת הסלולארית עם המודם המובנה השם של התוכנה הוא 3g connection manager אבל אני פשוט לא מצליח למצוא אותה בשום מקום המודל של המחשב הוא EEE PC 1015PE ואני מנסה להמנע מלהשתמש בשחזור
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום! מחשב נייד Dell Inspiron 6000. בעיה עם הטענת הסוללה ועם החיבור הקבוע של הספק למחשב. המחשב כל הזמן עובר מעבודה עם סוללה לעבודה עם ספק. צריך להחזיק את החיבור בין הספק לגוף המחשב לפעמים בזווית מסויימת כדי שהסוללה תטען. הוצאתי כונן קשיח, הוצאתי סוללה וחיברתי את המחשב לספק. מחזיקים בזווית מסויימת את הכבל של הספק מדליקים את המחשב ונכנסים לביוס. הכל עובד. עוזבים את האחיזה מהספק - המחשב נכבה. הדבר חוזר על עצמו עם שני ספקים מקוריים של Dell. שניהם עובדים על מחשבים אחרים ללא בעיות. מסקנה: הבעיה ב- DC power jack. פתיחת המחשב, בידוד הלוח מוביל לכך שהחיבור של ה- DC pwoer jack מעט רופף. כנראה הזווית שמחזקים את הספק גורמת לחיבור יציב ל-PCB. הרכבת המחשב מחדש - המחשב תקין, עובד. הבעיה…
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מחשב נייד Comapq Presario 2100. המחשב נמצא אצל קרוב משפחה עם נכות. המחשב נפל על הרצפה והמסך "הלך" (יש תמונה בסוף ההודעה). מדובר באדם שכרגע מתקיים מקצבאות (הוא כעת בבירורים מול משרד התמ"ת באשר למציאת מעסיק חדש) ואין לו כסף להשקיע במחשב. מצאתי מסך מתאים שעלותו 40$ כולל משלוח. הבעיה היא שאני לא יודע ב-100% שרק המסך הלך ולא רכיבים נוספים (למשל ה-screen inverter). על-פניו נראה שצריך רק להחליף את המסך. יש דרך לדעת בוודאות? המחשב עובד עם מסך חיצוני ללא בעיות. מישהו אולי מכיר ארגון שתורם מחשבים ניידים ישנם לבעלי מוגבלויות? אין צורך במחשב חדש ה- Comapq Presario 2100 עונה על השימושים שלו. אמנם מעט איטי אך עושה את העבודה. גלישה ואופיס. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-