ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח + 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו, עריכת תמונות, תכני HD ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, AfterEffect- שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -BF, COD,Withcer 2 ומשחקי רשת RPG למינהם. -Dell 2410 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש נייד לשימושים בסיסיים אינטרנט סקייפ יוטיוב חשוב שיהיה קל מסך בין 12 ל14 מצאתי שני דגמים 1. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1014-t66.htm 2. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=773035 אני לא יכול לחרוג מהתקציב תודה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום הרכבתי מיפרט מחשב לבחורה שרוב הצרכים שלה הם עבודה משרדית אופיס אינטרנט וכו.. חשוב לציין שהמחשב לא כולל ציוד הקפי ולא מערכת הפעלה הבניה של המחשב אליי כמו שכתבתי המחיר הסופי הוא גג 2000 שקל(אין צורך לחסוך) ואני יודע שהמעבד הוא דיי עובר קיל אבל זה ניכנס אז למה לא? לאומת זאת עם יש אפשרות להוריד מהמעבד לטובת משהוא יותר חשוב אני ישמח לישמוע כמו כן האישה חובבת צילום ובירשותה מצלמה olimpos fe-190 , השאלה שלי העם יכול להיות בעיות תעימות בחיבור והעברת התמונות עם מערכת וינדוס 7 64 ביט? בתודה לכל המשיבים המיפרט הוא: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪596 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 Arctic Cooling Fr…
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום מחפש מפרט לגיימינג בסכום של 3500 ש"ח, ללא מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, מארז וכו'. מה שאני צריך זה ספק, מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, דיסק קשיח, זכרונות. אני רוצה שמחשב יחזיק מעמד כמה שנים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכננת לקנות מחשב חדש בקרוב, ושקלתי לקנות את הדגם הנ"ל. שמעתי שיש בעיות עם המחשבים מסדרה זו (XPS) ורציתי לברר האם יש אמת בדבר. בנוסף, אשמח להצעות למחשבים נוספים השקולים למחשב זה, כלומר: מסך 15.6 אינץ' מעבד i7- ארבע ליבות כרטיס מסך חיצוני משך חיי סלולה ארוך ככל האפשר תקציב- עד 7000 תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד כ-300 ש"ח מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3 Battlefield Bad Company 2 Call Of Duty: Modern Warfare 2+3 Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ג…
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? matlab, visual studio 2008/2010 spice , מבחינת משחקים שיוכל להריץ את המשחקים האחרונים ברמה גבוהה ומשחקים עתידיים. סטרי HD 1080 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.the witcher 2/ starcraft 2/ diablo 3 (when it will be released) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, מעונין במחשב לצורכי פנאי (אינטרנט) ועבודה. אין דרישות ספצפיות מטורפות מהמחשב. מכיוון שאחד השימושים העיקרים הוא אינטרנט מעונין בכרטיס רשת טוב. תקציב: 2000 ₪ חריגה מקסימלית: 200 ₪ מאיץ גרפי : לא מחשב למשחקים, כרטיס מובנה יספיק אני מניח. מסך: גודל מינימלי 14 אינצ' רשת : צריך כרטיס טוב, אחד השימושים העיקריים של המחשב הוא אינטרנט. סוללה : יש איזו עדיפות לניידות המחשב אבל לא משהו קריטי. חנות : עדיפות למרכז תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לא מזמן מחשב נייד של ASUS מדגם G73SW (כרטיס מסך של Nvidia) ורציתי לחבר אותו למסך טלוויזיה של LG בשביל לצפות בסרטים. עכשיו ברגע שחיברתי ביניהם באמצעות כבל HDMI ראיתי על הטלוויזיה שכל התמונה חתוכה. כאילו כל המסגרת של התמונה מחוץ למסך. בערך 2-3 ס"מ חתוך מכל צד ואז לא רואים את כל התמונה במלואה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות ושום דבר לא עזר. מה שכן הצלחתי זה להקטין את התמונה יותר מהמסגרת של המסך אבל שום זאת בדיוק הבעיה ההפוכה. איך אפשר להתאים שיראו סרטים בטלוויזיה על כל המסך ? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
מעבד:core i3 2100 3.1Ghz s1155 3mb GPU core Tray לוח אם:h55m-d2h s1156 core i3\i5\i7 intel h55 ddr3 2200 2xpci-e VGA HDMI זכרון:2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 כרטיס מסך:GTS450 OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E כרטיס קול:Creative X-Fi Titanium Fatal1ty PCI-E דיסק קשיח:Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX צורבVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem מאוורר למעבד:Thermaltake SpinQ VT CPU Cylinder Heatsink Cooler CL-P0554 מארז:Gladiator 600 Black ATX Case (No PSU ספק כוח:AX 850W Gold Active PFC 12cm Fan Modular המחיר של כל זה 4650 המחשב אמור להיות בשביל שיריץ משחקים חדשים וכדומה
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה לגבי מפרט למחשב רב תכליתי כולל ציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים) המחשב צריך להיות אמין מבחינת רכיבים (הולך לשכנה שלי ואין לי כוח שתתקשר כל רגע ) מבחינת מסך שיהיה מסך רחב שנכנס בתקציב ומקלדת עכבר אלחוטי פשוטים וכמו כן גם רמקולים. ולתקציב התקציב צריך להיות עד 2500 ש"ח אם ממש ממש הכרחי 3000 ש"ח גג. אהה ועוד תנאי חייב להיות מהחנות RSM... תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
[/r] Intel Core i5-2400 Processor(3.1GHz,6M Cache) Windows 7 Professional 32 Mechanical Package Tower 4x4, Intel Q65, 280W 85% PSU (WW except Russia) Parallel Cable (cable from planar, bracket) 2GB PC3-10600 SDRAM (2 DIMMs) Integrated Video Intel Q65 Integrated Audio Intel Q65 SATA 320GB 7200RPM/6Gb/16M Integrated Ethernet Gigabit Intel Q65 Lenovo USB Preferred Pro Full Size Keyboard - Hebrew Lenovo Enhanced Optical USB Mouse PS/2 Port Cable Internal Speaker
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש כאן אתר קופונים שמציע את הנייד הזה + 3 שנות אחריות בבית כמתנה. האם זו מציאה או עבודה בעינים?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 3350 והמחשב ישמש לגיימינג הרזולצייה של המסך היא 1360X768 מבוסס intel [table][tr][td]מעבד: [/td][td] Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪799 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד: [/td][td] Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 מחיר: ₪182 [/td][/tr][tr][td]לוח אם: [/td][td] Biostar TP67B+ P67 Chipset - B3 for 1155 כמות: 1 מחיר: ₪509 [/td][/tr][tr][td]מארז: [/td][td] Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led, GZ-FSCA1-ANS, Black - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח כמות: 1 מחיר: ₪299 [/td][/tr][tr][td]ספק כוח: [/td][td] Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 מחיר: ₪351 [/td][/tr][tr][td]זיכרון…
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות מחשב בעיקרון זה לא גיימר וסרטים בתקציב זול יחסיתת בניתי את המחשב אני רק רוצה שתאשרו או שאם באותו סכום כסף אפשר להחליף חלק בחלק יותר טוב מעבד:amd 4 ליבות 645am3 לוח אם:880gam2+ 1666 d2h זיכרון:ddr16004gb כרטיס מסך:460 או 560gtx ti או 6790 שלושתם עולים בין 700ל 760 ספק כוח: +ss 500w 80 מארז:C.M 360elite או שעדייף כבר מארז וספק מובנה? דיסק קשיח:W.D cavir green 1tb 10eadx + - המחיר נע בין 2579 לבין 2650 אשמח לתגובה ושיפור ;D
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 1300 שקלים(בלחץ). דרישות:מחשב אמין וסביר, המטרה שלו היא גלישה באינטרנט וגם משחקים במעט לכן דרוש כרטיס מסך לא אונבורד. ניסיתי להרכיב את המפרט המומלץ הזול ביותר ששמתם דרך SKY-PC אבל הוא יצא הרבה יותר יקר (כבר מעל ל-1400 בלי כרטיס מסך). הוצע לי המפרט הזה: מעבד:Intel Pentium dual-core e5800 Tray קרור למעבד:Samurai CA02 לוח אם: ASRock G41M-VS3 זיכרון:Crucial DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 דיסק קשיח:Hitachi Deskstar HDS721050CLA362 3.5" 500GB SATA2 16MB כרטיס מסך:Gigabyte ATI Radeon HD4350 OC 512MB DDR2 PCIe מארז כולל ספק:Magnetics Basic מחיר:1320 ש"ח(דרך SKY-PC). תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום עדכנתי את ההודעה תקציב 5500ש"ח א) לנצל את הכל. ב) ניתן לחרוג ב:500 ₪ שימושי המחשב עבודה משרדית (תוכנות כמו ArcGis), עריכת וידאו (לא יודע באיזה תוכנה), HD, חיבור עתידי לTV, לא משחקים. צריך מסך u2311 בעל רזולוציה 1920/1080 (איך ישפיע חיבור עתידי ל LCD?). אין צורך בציוד הקיפי מלבד מסך. שקט 8+ OC לא מתוכנן צריך מערכת הפעלה עדיפות לחנות באזור ראשון לציון ומעט צפונה, ודרומה עד ליבנה. חיבורים מיוחדים: USB3, חיבור עתידי ל LCD, צריך שיתאים לכרטיס TV Hauppauge WinTV HVR-1700 רצוי מארז שחור בעל קווים חלקים (רגוע בלי פיתוחים). אין צורך בשמירה על יכולת שידרוג מלבד אולי כרטיס TV.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. נתקלתי בבעיה הבאה ביומיים האחרונים: כשאני מעלה את המחשב, עוד לפני העלאת הווינדוס 7, אני מקבל הודעה על המסך שאומרת לי שהמטען לא מזוהה והבטריה לא תטען. ציטוט מההודעה : The AC power adapter wattage and type cannot be determind. The battery will not charge. Please connect a Dell 65W adapter or greater for best system performance To resolve this issue, try to reseat the power adapter הוא נותן לי אופציה לא להציג את ההודעה יותר\ להמשיך בהעלאה\ לגשת להגדרות ביוס או להריץ דיאגנוסטיקה. כשאני מעלה את הווינדוס, הוא באמת לא מוכן להטעין לי את הסוללה.... ניסיתי לחבר מחדש את הסוללה, המטען (לאחר כמה שניות טובות לפריקה), להעלות מחדש את המחשב... שומדבר בנאלי כזה לא פתר לי את הבעיה. המ…
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 4000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ פה ושם, משחקים מדי פעם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה - 8.3 PostgreSQL ברמה די כבדה בשיתוף עם Poker Tracker 3 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במקולים פשוטים וצורב. ישנו כבר מסך E2350T של LG 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8/10 6. האם מ…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש נייד בארה"ב , בעיקרון חשבתי להיצמד ל Sony ול DELL ואולי לHP . בעל המחשב יהיה אדם שמתגורר בארה"ב אבל יש אפשרות שיחזור לארץ , עניין האחריות הבנילאומית בעל חשיבות בינונית (ולכן מהבחינה הזאת עדיף DELL , לא? ) גודל מסך 15.6 שימוש סטנדרטי במחשב , אינטרנט ,סרטים וכו' (אולי גיימר קליל ) . משקל סטנדרטי (לא קיצוני ) . זמן סוללה ארוך (מהניסיון שלי זהו פרמטר חשוב מאוד גם אם עובדים בעיקר בתוך הבית ) זמן סוללה מקסימלי ככל האפשר. יציאת HDMI חייב , תקן N , האם יש שימוש WIMAX ? האם כדאי להשאיר את האופציה פתוחה? , בלוטוס מומלץ, USB3 אם אפשר . ואם אפשר שהמחשב יהיה מרשים חיצונית . התקציב הינו גמיש (100 פלוס לדו' ) . תודה רבה . נ.ב- אם יש דגם ממש מומלץ שאין ב B…
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה: הטושיבה הנייד שלי, ששירת אותי נאמנה 4 שנים, מראה סימני גסיסה (שלא נאמר התיישנות) וכנראה אצטרך להחליפו בקרוב. אני לא יכול לוותר לחלוטין על עניין הניידות אז חשבתי לקנות נייד חזק הן מבחינת מעבד והן מבחינת כרטיס מסך למשחקים כמו HD6770M, אבל היות ואיני צריך ניידות וכוח בו זמנית עולה בראשי המחשבה - אולי עדיף לקנות מחשב נייח חזק ובנוסף אליו נטבוק? עוד נקודה רלוונטית - אני סטודנט, ורוב הזמן גר במעונות. עם זאת ברוב סופי השבוע אני נמצא בבית הורי (וגם קרוב לחברים ולחברה). כרגע עומד בבית הורי מחשב שפעם שימש בעיקר אותי וכיום משמש בעיקר את הורי, שכרגע מכיל מעבד E8400, כ.מ. HD4890 ו4GB זכרון (DDR2). הורי צריכים מחשב לשימושי סרטים ואינטרנט בלבד, ואינם זקוקים למפרט חזק ובט…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
*השימושים של המחשב הם גיימינג כבד intel core i7 2600k scythe japan mugen 2 intel DP67BA 1TB SATA 2 HITACHI 8GB RAM 1333MHZ GTX 570 thermaltake element S thermaltake litepower 600W true מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב למשחקים, אשמח לעזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך כלום 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט…
-
- 32 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש שאמור לשמש להכנת עבודות (סטודנט), משחקים (לא כבדים מדי אבל מה שיש שירוץ טוב), סרטים (HD). פעם בכמה שנים אני רוצה לקנות מחשב ומוצא שאני ממש לא מעודכן בכל מה שהולך... אני חושב שאני רוצה 4GB זיכרון, ומעבר לזה אני לא ממש יודע מה אני צריך. חשוב לי בעיקר המעבד (אין לי מושג מה ההבדל בין i3 ל i5), כרטיס המסך (אין לי מושג מה אומר כל דגם), לא צריך להתפוצץ עם המארז, לא רוצה להשקיע כסף מיותר בעיצוב, המחשב נמוך ולא רואים אותו גם ככה. אךכן חשוב שיהיה מארז טוב ופונקציונלי עם קירור סביר ולא רועש. אני גם לא יודע אם צריך ספק כח נפרד או שאפשר להסתפק במה שמגיע עם המארז. ולטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. …
-
- 14 תגובות
- 782 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי - 5000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לא לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 300-400 2. מה שימושי המחשב - משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Need for speed, Portal 2, Duke nukem 2 ו-כדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) - 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - גבוהות 3. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 - לא קריטי אך שיהיה שקט 7. יש צורך לכלול הרכבת מחשב בחנות? - כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - אזור חיפה והקריות 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבו…
-
- 10 תגובות
- 823 צפיות
-