ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
שלום , אני מעוניין לקבל המלצה למחשב נייד חזק (לצרכי עבודה) עם מסך 17" ומעלה ( לא מפריע לי המשקל שלו ) תקציב עד 7,000 תודה
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הנה מפרט שבניתי מ TMS חנות שאני מעדיף אותה אלא אם יש לכם משהו אחר מומלץ יותר זהו המפרט הכי חסכוני שיכולתי לבחור בו אז ככה כמה דברים שהם חייבים להופיע -I52300 i5 2500 מעבד 4 ליבות חובה 4 גיגה זיכרון HDMI+ DVI הארד דיסק מינימום 500 GB לוח H שיכול לנצל את ליבת הגרפיקה של המעבד בקשר לספק מצידי שיהיה הכי ג'נרי שיש כי אין כוונה להוסיף כרטיס גרפי בנפרד(אולי בעוד חצי שנה-שנה) וגם אם כן 400 וואט זה מעל ומעבר האם הGPU המובנה יוכל להריץ FIFA ב 1650-1080? לפחות בהגדרות ביניניות חיפשתי גם מארז יפה לסלון שוכב או קוביה במחיר הכי זול אבל רובם באים עם ספקי 300 וואט מעט מאוד מאווררים ולא מאפשרים להתקין כרטיס גרפי יעודי בעתיד מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה וה…
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום הרכבתי מיפרט מחשב לבחורה שרוב הצרכים שלה הם עבודה משרדית אופיס אינטרנט וכו.. חשוב לציין שהמחשב לא כולל ציוד הקפי ולא מערכת הפעלה הבניה של המחשב אליי כמו שכתבתי המחיר הסופי הוא גג 2000 שקל(אין צורך לחסוך) ואני יודע שהמעבד הוא דיי עובר קיל אבל זה ניכנס אז למה לא? לאומת זאת עם יש אפשרות להוריד מהמעבד לטובת משהוא יותר חשוב אני ישמח לישמוע כמו כן האישה חובבת צילום ובירשותה מצלמה olimpos fe-190 , השאלה שלי העם יכול להיות בעיות תעימות בחיבור והעברת התמונות עם מערכת וינדוס 7 64 ביט? בתודה לכל המשיבים המיפרט הוא: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪596 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 Arctic Cooling Fr…
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש שאמור לשמש להכנת עבודות (סטודנט), משחקים (לא כבדים מדי אבל מה שיש שירוץ טוב), סרטים (HD). פעם בכמה שנים אני רוצה לקנות מחשב ומוצא שאני ממש לא מעודכן בכל מה שהולך... אני חושב שאני רוצה 4GB זיכרון, ומעבר לזה אני לא ממש יודע מה אני צריך. חשוב לי בעיקר המעבד (אין לי מושג מה ההבדל בין i3 ל i5), כרטיס המסך (אין לי מושג מה אומר כל דגם), לא צריך להתפוצץ עם המארז, לא רוצה להשקיע כסף מיותר בעיצוב, המחשב נמוך ולא רואים אותו גם ככה. אךכן חשוב שיהיה מארז טוב ופונקציונלי עם קירור סביר ולא רועש. אני גם לא יודע אם צריך ספק כח נפרד או שאפשר להסתפק במה שמגיע עם המארז. ולטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. …
-
- 14 תגובות
- 785 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 1300 שקלים(בלחץ). דרישות:מחשב אמין וסביר, המטרה שלו היא גלישה באינטרנט וגם משחקים במעט לכן דרוש כרטיס מסך לא אונבורד. ניסיתי להרכיב את המפרט המומלץ הזול ביותר ששמתם דרך SKY-PC אבל הוא יצא הרבה יותר יקר (כבר מעל ל-1400 בלי כרטיס מסך). הוצע לי המפרט הזה: מעבד:Intel Pentium dual-core e5800 Tray קרור למעבד:Samurai CA02 לוח אם: ASRock G41M-VS3 זיכרון:Crucial DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 דיסק קשיח:Hitachi Deskstar HDS721050CLA362 3.5" 500GB SATA2 16MB כרטיס מסך:Gigabyte ATI Radeon HD4350 OC 512MB DDR2 PCIe מארז כולל ספק:Magnetics Basic מחיר:1320 ש"ח(דרך SKY-PC). תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב לעבודה משרדית - גלישה באינטרנט, אופיס ומעט משחקים קלים (שחמט), התקציב הוא באזור ה-2,000 ש"ח אבל לא חובה לנצל את כולו. בניתי את המפרט הבא, איך הוא יהיה מבחינת שקט? יש משהו שכדאי להחליף? יש שילוב עדיף של ספק/מארז? Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪500 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2522 Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 CPU Cooler Socket 775 1156, יחידות 1 ₪79 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1901 Intel DH61WW Socket 1155 H61 CHIPSET, יחידות 1 ₪300 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2554 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪203 http://www.rsm.co.il/pro…
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום, מעונין במחשב לצורכי פנאי (אינטרנט) ועבודה. אין דרישות ספצפיות מטורפות מהמחשב. מכיוון שאחד השימושים העיקרים הוא אינטרנט מעונין בכרטיס רשת טוב. תקציב: 2000 ₪ חריגה מקסימלית: 200 ₪ מאיץ גרפי : לא מחשב למשחקים, כרטיס מובנה יספיק אני מניח. מסך: גודל מינימלי 14 אינצ' רשת : צריך כרטיס טוב, אחד השימושים העיקריים של המחשב הוא אינטרנט. סוללה : יש איזו עדיפות לניידות המחשב אבל לא משהו קריטי. חנות : עדיפות למרכז תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 4000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ פה ושם, משחקים מדי פעם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה - 8.3 PostgreSQL ברמה די כבדה בשיתוף עם Poker Tracker 3 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במקולים פשוטים וצורב. ישנו כבר מסך E2350T של LG 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8/10 6. האם מ…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מחשב חזק שיוכל להריץ אוטוקאד ותוכנות חזקות אחרות. אז צריך מחשב עם מעבד I3 או I5 ובין 3GB ל4GB זיכרון. הארק דיסק אפשר 320GB. חיבור HDMI סוללה חזקה. גודל מסך רצוי 15.6" אפשר גם איזה אינץ' או 2 פחות. טווח מחירים בין 2000-3000
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי מעוניין לקבל הצעה לשילוש חדש. אני מעוניין במעבד 2500K ואני מעוניין לבצע OC ברמה שהיא לא אקסטרים . הקירור שאני הולך להעביר מהמחשב הקיים הוא ה- MUGEN 2 . מה שאני צריך זה לוח שיתאים לצרכים שלי . לא משהו בומבסטי ויקר . חשבתי על תמיכה ב- SLI אבל אני לא בטוח בזה עדיין .. התקציב הוא כמובן 2K אבל אני אבקש לחסוך אם אפשר . ספק הכוח + כ.מסך מה שמופיע במפרט כרגע יועברו למחשב החדש יחד עם המסך . אני מתכוון לקנות ב- IQPC . תודה רבה .
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
המחשב ישמש למשחקים והחריגה היא מקסימום 3100 [table][tr][td]מעבד: [/td][td] AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Tray כמות: 1 מחיר: ₪670 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד: [/td][td] Thermaltake BigType Value Pack for 775/AM2/AM3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪70 [/td][/tr][tr][td]לוח אם: [/td][td] Gigabyte GA-MA770T-UD3 AM2/AM3 כמות: 1 מחיר: ₪351 [/td][/tr][tr][td]מארז: [/td][td] CoolerMaster Storm Scout כמות: 1 מחיר: ₪350 [/td][/tr][tr][td]ספק כוח: [/td][td] Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 מחיר: ₪351 [/td][/tr][tr][td]זיכרון: [/td][td] Crucial 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9 כמות: 2 מחיר: ₪92 [/td][/tr][tr][td]קשיח…
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
ה vostro 3550 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3550-a2410m.htm או ה Inspiron n5110 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5110-n2410m.htm השימוש הוא די ביתי חיבור המחשב לטלויזיה וצפיה בתכני hd וקצת משחקים, ממה שאני רואה הם זהים וה vostro הרבה יותר דק ומעוצב אז למה שיקנו את ה Inspiron? מה בכל זאת שונה בהם?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עבור משחקים בהיקף בינוני, שימוש בחלונות רבים והקרנת מספר סרטים HD בו זמנית, וכן שימוש משרדי. המחשב אמור לתמוך ב- 64 ביט, sata3, usb3 , רזולוצית מסך 1920x1080, ולאפשר שדרוג. מבוקש מעבד אינטל , 6 ג'יגה זיכרון, וכן ספק כח ומארז בהיקף שקצת עולה על הנדרש מבחינת הספק ויכולת קירור. ניתן לחרוג מהתקציב כדי לקבל תוצאה איכותית יותר ביחס לתוספת המחיר.
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יעוד: מחשב קולנוע ביתי לסלון שיחובר לפלזמה. AMD או אינטל? ובכלל מה דעתכם על המחשב המורכב הנ"ל? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240_409&products_id=14361 תודה
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000-1500 -לא חייב לבזבז הכל חח- 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר לגראפיקה! בעיקר דו מימדית! אני מצייר בעיקר בפוטושופ סיאס5 ברזולוציות ממש גבוהות והמון שכבות. ייתכן עבודה בתלת מימד בעתיד אבל זה לא ממש פונקציה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש לי מסך dell U2410 ultrasharp אז אני לא ממש צריך.. כמו כן יש לי וואקום טאבלט אינטוס4 אז גם לא צריך =] אם יש עכבר מיוחד אז מגניב.. סה"כ- לא ממש צריך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? יש לי צורב רגיל שהוא סה"כ סבבה.. וכונן דיסקטים? יש לזה שימוש בכלל עדיין ?! חח 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לצ…
-
- 13 תגובות
- 946 צפיות
-
-
. מה התקציב? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, סדרות, סקייפ וגלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD7, fifa2011, AOE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
המפרט מתבסס ברובו על אחד מהמדור מפרטים מומלצים כאן. athlon II X3 450 coolerMaster 120mm AC freezer 7pro rev.2 Gigabyte GA-Ma78LMT WD 500gb 7200 Sony Nec ad7260s gainward GeForce GT 430 1gb ddr3 Huntkey Hespers h403 kingston 2x2gb cl9 1333mhz [סה"כ 2150] יש משהו שהייתם משנים בו לטובת איכות יותר טוב או התאמה מוצלחת יותר בין הרכיבים? [ניתן לחרוג טיפה מהסכום אבל לא להתפרע] תודה
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
עד 6K אם ניתן לחסוך אז כן לא ניתן לחרוג מהתקציב השימושים יהיו משחקים וגם דברים שבשגרה כמו עבודה משרדית ומשחקים. יש צורך שמסך יהיה כלול בתקציב ללא ציוד היקפי.(אולי רמקולים אם יתאפשר בתקציב אבל לא על חשבון איכות המפרט) שיוכל להריץ את משחקים חדשים על הגדרות גבוהות. מבחינת שקט אני מניח שמשהו כמו 7 פשוט שיהיה אפשר לישון עם המחשב באותו חדר. OC- הבנתי שעם מעבד 2500K ו-MUGEN 2 מקבלים תוצאות טובות אז אני מניח שמתוכנן OC בעתיד. מבחינת חנות אני גר בדרום(קרית גת) אבל אני יכול להרחיק עד ראשון לציון הבנתי שTMS חנות טובה והם בדיוק פתחו שם מרכז שירות וחוץ מזה מאוד חשוב לי שיהיה לי מענה על כל מקרה אז אמינות חשובה לי. כמה נקודות: -הייתי רוצה שהמארז יהיה גם קצת אסתטי. -אם תוכלו …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית חדש ( שנתיים לערך ) של קומפאק ( פרסריו CQ60 ) שעובד בטמפרטורות מאוד גבוהות. התקנתי תוכנה שנקראת SpeedFan והיא מראה לי שברגיעה המחשב נימצא על 95 מעלות לערך ובעבודה על 100 מעלות לערך...\ זה לא קצת מטורף ? זה בכלל תקין ? מה עושים ? ( כן...ניקיתי את המאווררים , שמתי משטח קירור....שום דבר לא עוזר ! ) אנא אנא עזרתכם !!! ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחשב לבית הספר עם מסך בין- 10.1" ל- 12.1" עד 2000 ש''ח (לא יד שנייה). חשוב שתהיה לו אפשרות הרחבת זיכרון ל2G DDR3 ורצוי גם מעבד כפול ליבה (נניח ATOM N550ׂ) חשבתי על ה- ASUS 1015PEM הוא טוב?? אתם יכולים גם להציע משהו??
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום מבקש הערות על המפרט, נועד לשימוש כללי, כולל גיימינג, על מסך 22' (1050X1680 אולי קצת יותר). הקנייה תהייה מנעה מחשבים. בגדול הוא מבוסס על המפרטים המומלצים, אבל לא מצאתי בנעה את ATI (Sapphire Xtreme) HD5830 1GB GDDR5 אז סתם הכנסתי משהו במחיר דומה, אשמח להמלצה על כרטיס אחר באותו מחיר. על מה אפשר להתפשר לטובת הורדה במחיר או שיפור לכרטיס מסך: ספק - לא יהיה שום OC, אולי רק שדרוג קטן של הכרטיס מסך בעתיד מארז- צריך להיות מאוורר ואיכותי ולא מאד רועש, אבל לא צריל שקט מוחלט - 6 בסולם 1-10 קרור - בהתאם למה שכתוב על ספק ומארז. דיסק 500G מספיק אבל לא להתפשר על ביצועים Arctic Cooling Freezer 11 LP, יחידות 1 ₪80 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=9064 Intel Bearup Lake …
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי לכולם אני מעונין לקנות מחשב ללימודים אקדמאים , * מטרות המחשב: בעיקר תכנות , סרטים ומוזיקה , לא משחקים וכאלה דברים * גודל המסך: 15 * משקל רצוי : לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך : תמיד יש עדיפות לזמן סוללה מרבי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות : כן , HDMI * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח: 320 * צורב DVD: עדיף * האם נדרשת אחריות בינלאומית :לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: חושב לכיון סמסונג בכל מקרה אני די סגור על הדגם הזה של סמסונג SAMSUNG R540 JT01IL http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=786788 אשמח לשמוע את דעתם על המחשבים של סמסונג בפרט והצעות למחשבים אחרים ככלל
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מחשב בעיקר לאינטרנט אופיס וסרטים ללא אוברקלוק ללא שידרוגים בעתיד ללא הרכבה בחנות ללא ציוד הקיפי דרוש רק : מעבד לוח אם זיכרון דיסק קשיח 1TB מארז ספק בלי סידי כי כבר קיים רק שיש בעיה מאוד מגבילה .. לקנות את החלקים ב KSP בגלל זמינות וקירבה הרכבתי את המפרט הבא מעבד 335 שח Athlon II x2 Dual Core 265 3.3Ghz Socket AM3 Box לוח אם 340 שח GIGABYTE 880GM-D2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI זיכרון 115 שח DDR3 1333Mhz 2GB G.Skill CL9 דיסק קשיח 260 שח SAMSUNG 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ ספק 195 שח CHEIFTEC iARENA 450W 12cm fan, Active PFC (OEM ומארז גנרי ב 135 שקל סה"כ 1380 זה המחיר שאני מחפש בערך אולי החלקים מוגזמים ביחס לדרישות ולהיפך דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
[table][tr][td]מעבד: [/td][td] Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB BOX כמות: 1 מחיר: ₪906 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד: [/td][td] EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 מחיר: ₪54 [/td][/tr][tr][td]לוח אם: [/td][td] Biostar TP67B+ P67 Chipset - B3 for 1155 כמות: 1 מחיר: ₪509 [/td][/tr][tr][td]מארז: [/td][td] Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led, GZ-FSCA1-ANS, Black - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח כמות: 1 מחיר: ₪299 [/td][/tr][tr][td]ספק כוח: [/td][td] Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 מחיר: ₪397 [/td][/tr][tr][td]זיכרון: [/td][td] Crucial 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9 כמות: 2 מחיר:…
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-