עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ShalevS,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חזק, ונתקלתי בשני אלה: '>http://anakpc.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=my_garden_flypage.tpl&product_id=319&category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=1"]http://anakpc.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=my_garden_flypage.tpl&product_id=319&category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=1 והשני: '>http://anakpc.co.il//index.php?page=shop.product_details&flypage=my_garden_flypage.tpl&product_id=411&category_id=43&manufacturer_id=3"]http://anakpc.co.il//index.php?page=shop.product_details&flypage=my_garden_flypage.tpl&product_id=411&category…

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  2. שלום חברים. אני צריך לקנות מחשב לצרכים משרדיים (המחשב מיועד למשרד.) אין שום כוונה להריץ עליו משחקים או עריכות תמונה וכו'... אבל שיידע להריץ אופיס, אינטרנט וכו' חלק ומהר. אשמח לשלב בו מעבד i3 ו-4 gb זיכרון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500-2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  3. שלום אני כבר כמה פעמים שלחתי הודעות אבל כל פעם התאריך של הקנייה נדחה מעט כתוצאה מאילוצים ועדיין אני ממשיך לקרוא כאן ולהסתכל על מפרטים, ישנם כמה דברים חדשים שראיתי במפרטים חדשים שהצאתם לאנשים, לדוגמה לוחות אם Z68. זה לוח חדש שיצא עכשיו? מה היתרונות שלו ביחס ללוח אם H67 ו P67? בנוסף גם ראיתי אפשרות ל SLI של כרטיס המסך GTX470 ורציתי לדעת האם זה משתלם יותר מאשר לקנות כרטיס מסך אחד של GTX570 או שני GTX470 ? התקציב הוא בסביבות ה 5000 לא מתוכנן OC כי לצערי אני לא יודע לעשות ואני צריך גם את כל הציוד ההיקפי(מסך,רמקולים,מקלדת ועכבר) לא צריך מערכת הפעלה.למחשב שלי עכשיו יש נטייה לשאוב פנימה אבק ולהאט את המחשב וכל תקופה אני צריך לפתוח את המארז ולנקות אותו אז אם יש אפשרות שזה לא יקרה ז…

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. שלום, אבקש מפרט למחשב לצורכי עריכת וידאו וצילומים כולל מערכת הפעלה חוקית עדיפות למחשב מותג עם אחריות ושירות עד בית הלקוח (לקוח עיסקי) - הכל הולך חוץ מ DELL תקציב: בסביבות ה-5000 ש"ח - ללא מסך תודה לכם

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by omriher,

אהלן, אני מחפש לפטופ שכהגדרה יהווה Desktop Replacement, מכל המשתמע בהקשר לפיזור חום ויכולת לרוץ ללא הגבלה מבלי להתפוצץ. בנוסף, מספיק חזק בשביל שיהיה אפשר לפתח עליו (VS 2010) ולראות סרטי HD, אני חושב שi5 יעשה את העבודה. וכמובן ישמש אותי גם בתור סטודנט ויאפשר ניידות, באיזור של 1.5 קילו, מסך 13", מקלדת נוחה, זמן סוללה... התקציב הוא עד 5000 (כמובן אתפשר גם על פחות ) אשמח לקבל כל דעה או המלצה בנושא. תודה!

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  6. Started by Evilized,

SAMSUNG RF511 I7_2630QM 2.9GHz /1333Mhz 15.6" (1366x768) LED HD 6GB 1066 DDR3 640GB DVDRW NvidiaGF 330M gDDR3 1GB ב3700 ש"ח או מחשב של DELL N5110-7000 INTEL I7-2630QM 4GB (1 * 4096) DDR3 1333 640 GB 5400 SATA 15.6' HD 1366 * 768 WHITE LED GF 525 1GB DVDRW ב3500 ש"ח המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט,עבודה עם תמונות, סרטים מדי פעם ומשחקים לא כבדים מדי.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  7. היי, אני בקרוב עובר לקו שהולך לספק לי יותר מדי זמן פנוי (בשעות לא שגרתיות) ולכן החלטתי לקנות מחשב נייד. מבחינת גודל מסך - אני מחפש משהו בסביבות ה13-15.4, לא יותר מזה ובטח לא פחות מזה, רחב (יש כאלה שהם לא היום?) ועדיפות לדגמים עם רזולוציות גבוהות יותר, אם קיימים במחירים האלה. עדיפות למשקל כמה שיותר נמוך, למרות שאם זה בא על חשבון ביצועים/סוללה/רכיבים, אז ממש לא משנה. לאחותי יש נייד חלש עם סוללה שמספיקה לה לשעתיים וחצי - לא לשם אני חותר. אמנם יהיה לי מקום להטעין אותו, אבל כיוון שאני לא יכול להשאיר אותו שם בלי השגחה, אני אשמח לסוללה חזקה, גם על חשבון משקל. השימושים העיקריים שלי יהיו בו גלישה אינטנסיבית, סרטי HD, ומשחקים (החל מרד אלרט 2 עד פורטל 2. אני ממש לא מצפה שהוא יריץ לי…

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  8. Started by Izzy87,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefiled Bad company 2/(כשיצא) Battlefiled 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 - 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הבנתי שאם רכשתי מחשב נייד בלי פגם של היצרן - כל עוד אני לא מפעיל אותו (בחשמל או בסוללה) - אני יכול להתחרט ולהחזיר תוך 14 יום , ולקבל כסף? האם נכון ? השאלה הנוספת - אם רכשתי מחשב נייד עם פגם "לימון" או "חצי לימון" (למשל חלקים ממנו - מסך או מטען או כניסת USB או CD או וואטאבר - לא תקינים, שהרי הדברים האלה לא נבדקים בחנות בזמן הקניה...כי אסור לחבר לחשמל/ לסוללה) - כמה זמן יש לי להחזיר אותו ולקבל חדש, אם בכלל ? האם ניתן בחנויות לקבל כסף במקום המחשב הפגום (או פגום בחלקו) ? או שבכל החנויות אני חייב לפנות למעבדה של היבואן מרגע הרכישה, אם יש בעיות, והחנות לא מעורבת יותר, גם אם התיקון יכול להמשך חודש ?(בואו נקצין ונאמר עברו רק 24 שעות מהרכישה, ובזמן הזה הטענתי את הסוללה 14 שעות כש…

• 5 תגובות
    • 5.2k צפיות
  10. Started by Kiwovo,

חבר רצה לבדוק אם הצעה שקיבל משתלמת.. (הוא צריך מחשב מינימלי) מארז CASE ATX 500 WATT-USB PANEL AIR GUIDE HAPPPY לוח GA-G41M-COMBO מעבד E5700 Dual core זכרון kingston 2048 דיסק קשיח SATA 500GB צורב דוד כל זה ב1220 ש"ח. מכיוון שאני לא מבין במחירים אני לא יודע אם זה משתלם או לא.. אפשר בתקציב הזה להשיג משהו יותר טוב? או בפחות כסף להשיג דבר דומה עם ביצועים דומים?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. 1 שלום רב אני עוסק בתחום העריכה של סרטים אני מחפש מחשב שיוכל לתת לי מענה מבחינה יום יומית בכל הקשור לעריכה באיכות HD כמו כן אני עובד על מספר תוכנות קבועות כמו AVID MEDIA COMPOSER , AFTER FX, Adobe Photoshop 2 אני לא זקוק כרגע לציוד נלווה 3 אין לי מושג בOC כי פעם אחרונה שניסתי שרפתי את הלוח אם אז אני מוותר על הדבר (אלה יש למישהוא הסבר מדיוק כיצד לעשות את זה) 4 המפרט שיש לי פה נבנה על סמך קריאות בפורומים וחברים אני ישמח אם מישהוא יוכל לתת תגובה על המפרט מה יש לאוסיף הוא מה צריך לשפר מבחינה תכנית. לכל העונים אני אומר מראש תודה רבה והמשך יום טוב INTEL CORE I7 2600 / 1155 TRAY מעבד GIGABYTE GA-H67MA-D2H-B3 RETAIL לוח אם CORSAIR DDR 3 4G ׂ2GX2 1600 CMX4GX3M2B1600CP זיכרונות…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by darkingxx,

ה vostro 3550 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3550-a2410m.htm או ה Inspiron n5110 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5110-n2410m.htm השימוש הוא די ביתי חיבור המחשב לטלויזיה וצפיה בתכני hd וקצת משחקים, ממה שאני רואה הם זהים וה vostro הרבה יותר דק ומעוצב אז למה שיקנו את ה Inspiron? מה בכל זאת שונה בהם?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by zvulun,

יעוד: מחשב קולנוע ביתי לסלון שיחובר לפלזמה. AMD או אינטל? ובכלל מה דעתכם על המחשב המורכב הנ"ל? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240_409&products_id=14361 תודה

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by Jpolk,

שלום, מחפש לפטופ חזק למטרות: וירטואליזציה (עוד מכונה אחת במקביל שתקבל 1.5 גיגה) קומפילציה זיכרון כרגע ארצה 4 עם אופציה להרחיב ל8. מעבד i5 or i7 כונן פחות קריטי. כרטיס מסך נפרד - לא מעוניין בזה ומבחינתי זה חיסרון. גודל מסך 14-15'' משקל רצויי 3 קג' ומטה. כרגע יש לי lenovo T410 [הוורסיה עם ה i5] מהעבודה והייתי מעדיף משהו חזק לפחות באותה מידה (הוא סוחב עם מכונה אחת בזיכרון וXP). אחריות - כן, מאוד חשוב לי. קראתי פה בפורום כמה המלצות וכו' ממה שראיתי בינתיים הR835 של תושיבה נחות ביחס לT410.. אז אולי אני חיי בסרט?

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  15. Started by comvision,

היי, מישהו יודע איפה אפשר לרכוש שנאי ללפטופ HP? וכמה זה צריך לעלות?

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  16. Started by kurt80,

יש איזה עניין שלמען האמת אני לא בטוח אם הוא תקלה/בעיה, יש לי תחושה שלא, אבל עדיין הוא מפריע לי. אני מבחין באיזשהו חיספוס בחלקים מסויימים בדפי אינטרנט, בעיקר בקטעים חלקים, בעיקר לבנים אבל לא רק. מעיין רשת ממש ממש דקיקה, קשה מאוד לראות את זה. כאשר אני גולל אז קווים שתוחמים שורות (למשל פה השורה של נושא חדש) יש בהם איזה חיספוס/שפיצים כאלה שיוצאים מהם, ולא מופיעים כאשר לא גולל. חיפשתי התייחסויות ברשת ולא כל כך מצאתי. יש רק את זה: Screen - dot pitch is high (bad). I can almost see grid lines on the screen נראה לי שהוא מדבר על הבעיה שלי. נתקלתי בעוד איזה עניין לא בטוח שקשור, הסתכלתי בתמונה שמישהו צילם, בתמונה יש מנורה בחשיפת יתר, זתומרת שהיא כתם לבן. ובכתם הזה היו מעיין ריבועים …

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  17. בעיקר אופיס, גלישה וקצת משחקי אינטרנט. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&uin=12192

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by eranratzon,

צריך מחשב לאינטרנט ואופיס ראיתי ב KSP מחשב עם מעבד AMD ATHLON 2 DUAL CORE P340 האם המעבד הזה ברמה של P6200 של אינטל ? המחיר 2000 ש"ח תודה ערן

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם. כאמור אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ואשמח לעצת מקצוענים: 1. מה התקציב המקסימאלי? .........ראה כותרת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?.....לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?....לא ניתן 2. מה שימושי המחשב ? תכנות,אופיס,אינטרנט ובעתיד תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כרגע visual studio 2010 באופן כבד. בעתיד גם צפייה בתכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:............לא רלונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.....לא רלונטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע יש מסך 19 אינץ. בעת…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by danvis,

שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא, הוא מיועד למטרות גיימינג, אוברקלוק שייעשה בחנות (רק למעבד) ולהחזיק בערך שנתיים-שלוש. רעש לא משנה לי. אשמח במיוחד לחוות דעת על הלוח אם/מארז/ספק שאלה הדברים שאני הכי לא מבין בהם (יש לי כרגע את ה-CM690 במחשב נוכחי, אבל זה מעל 3 שנים ולמרות שאני יודע שהוא מארז מצויין אין לי מושג אם יצא משהו יותר טוב ממנו) גם האם הגרסא של הכרטיס מסך נחשבת לטובה (מבחינת קירור). אם אפשר שלא לחרוג ואפילו לקצץ, זה ממש יעזור לי, תודה רבה! מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX - לרוכשי מחשב חדש! ₪1033 לוח אם: [..] INTEL BUFFALO FLAT : BLKDP67BAB3 ₪538 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪183 כמות:2 …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם, קודם כל כל הכבוד על מה שאתם עושים כאן באתר. כבר הרבה זמן שלא שידרגתי את המחשב והופתעתי לטובה לראות את האתר שלכם. אני גם מאוד מקווה שהאנשים פה איכשהו עושים כסף מההשקעה שלכם. אני מעוניין לקבל חוות דעת על המפרט הבא למחשב לגיימינג, ללא OC, ללא ציוד היקפי, וללא דיסק קשיח או כונן אופטי. התקציב בערך 3,500-3,000, השימוש לגיימינג ושימוש משרדי, רזולוציה 1920*1080 בהגדרות גרפיות גבוהות. לא מתוכנן כלל OC, שקט יחסית חשוב (נניח 6-7), אבל הקירור מאוד חשוב - המחשב נמצא בחדר לא ממוזג. אין צורך במערכת הפעלה אבל יש צורך בהרכבה. אין לי חנות מועדפת אבל אני מחבב את KSP. אני מעדיף מאוד את אינטל ו-NVIDIA, הרגל של שנים ארוכות מדי. בעיקר רציתי לדעת האם יש טעם/צורך בשדרוג לוח האם, והאם …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול! רק שיפעל טוב לתקופה ארוכה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כמו אסיסיין קריד) עבודות אינטרנט במיוחד (מחשב ביתי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק? מזה??? 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (א…

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  23. Started by nimrodl,

מחשב לעבודה ,לשימוש בתוכנות מסחר בבורסה ואקסלים , מה עדיף ? Dell Vostro 3750 i7-2630QM 8GB http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=8667 Dell XPS 17 i7-2720QM GT 555M http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=6903

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 שקל. 2. מה שימושי המחשב - משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:2k11,PES11/FIFA11 1900x1080 נראה לי יש לי מסך סמסונג 24" דגם B2430 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב -גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא אני אני רוצה שהמעבדה תעשה לי OC על המעבד וכרטיס מסך עם OC מהיצרן כבר.. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אני מתכוון לשדרג קצת בעוד 3 שנים 4 שנים.. המפרט שהציעו לי בפורום אחר: AM3955BB AMD Phenom 2 955 3.2G…

• 10 תגובות
    • 767 צפיות
  25. http://us.toshiba.com/computers/laptops/satellite/L650/L655-S5158/ אני הולך להזמין אותו ב700 דולר (2400 ש"ח פחות או יותר)כולל משלוח. מישהו פה התנסה בו? המפרט שלו טוב? אני צריך דעות כדי להחליט סופית. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים