עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Titan123,

כבר הרבה זמן שהמחשב של אמא שלי עושה לה בעיות. הוא מתחמם מאוד ופשוט נכבה לבד. מדובר על דגם DV4 של HP. אם מישהו יכול לעזור לפתור את הבעיה, תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by The Ripper,

בונה מחשב לחבר וצריך את עזרתכם תקציב 5K רצוי דרומה - לא כולל מסך (בחרתי לו את VP930 כבר - לי אקח אולי את הדל?) לוח-אם אפשרי גם עם גריפקה מובנת כגיבוי - אין שום מחשבות על OC כרטיס מסך- x1950xt לבין x1950gt 512MB (מעדיף כרטיס שיחזיק את crysis ) זכרון 2G ספק לא יודע מה המינימום הדרוש פה 450W?? - מה שבטוח הוא רוצה ספק שיתן גם הגנה מסויים משינוי המתח והפסקות חשמל, כדאי שיהיה גם שקט יחסית אם אפשר מעבד E6420 זהו פחות או יותר תודה, ריפר

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  3. המפרטים: DELL Studio 1558 Intel i5-430M 2.26GHzמעבד ,מסך "15.6 LED,דיסק 500ג'יגה,זיכרון 4 ג'יגה,כרטיס מסך ATI HD 4570 512MB ,שלוש שנים אחריות. מחיר: 5400 ש"ח. ‎HP DV6-3060EJ ‎ intel i5-520M, 2.4GHzמעבד, מסך "15.6 LED,דיסק 500ג'יגה,זיכרון 6 ג'יגה,כרטיס מסך ATI HD 5650 1GB ,שנה אחריות, מארז אלומיניום מוברש. מחיר - 6100 ש"ח ראיתי שהדגם הזה של דל קיבל הרבה ביקורות טובות, לעומת ה-HP שהוא דגם מסדרה חדשה שיצאה לא מזמן ולא מצאתי עליו ביקורות. ‎הדל זול יותר בכ- 700 ש"ח, על מה הייתם הולכים ? אני שואל את השאלה מאחר שכבר נפלתי בעבר עם נייד טושיבה שעלה לי יותר מ 7000 ש"ח והיה גרוע ביותר, התחמם ברמה מטורפת והיה לא נוח בכלל לעבודה (מקשים צפופים מאוד, משטח עכבר לא נוח בכלל).

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by Little_AKA_Or,

בנו לו מפרט בבקשה P: תקציב - 5500-6000, שום מצב לחריגה. מטרות - משחקים, אוברקלוק (לא רצחני) ציוד היקפי - כלום. רק המארז והרכיבים. דבר ספציפי שלא צריך - כרטיס רשת. העדפה - AMD. מערכת הפעלה או רכיב נוסף - כלום. רכיב נוסף שיהיה - כונן DVD. זהו. קירור ויופי - חשוב שיהיה מארז HEC, הוא יעבור מודינג. לגבי קירור אני לא צריך, בהמשך אני כנראה אבנה קירור מים. הרכבת מחשב - לא צריך התקנת מערכת הפעלה - לא צריך. כיצד משלם - לא עקרוני, יש מצב למזומן. הערות נוספות - תודה חבר'ס D:

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by sALtoXx21,

מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1433 לוח אם ASUS Striker formula ¤1575 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤433 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 ¤573 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1420 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤180 מארז ללא ספק NZXT LEXA BLACKLINE ¤554 ספק כח ThermalTake ToughPower 1200W ¤1450 אם זה מפרט של מחשב טוב או לא? תגובות דחוף אני צריך לקחות את מחשב בקרוב....

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by GOLD_BOMB,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ל נסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א ופיס, סרטים FHD, תוכנות מסחר בשוק ההון.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ה מחשב הולך לעבוד כמעט 24 שעות ביממה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: hearthstone, starcraft 2 אין צורך ultra .. -מהי הרזולוציה הטבעית ( מקסימאלית ) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL 22 2209W A -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by trxman,

היי! אני צריך מפרט למשחקים כבדים ב6 אלף. (כולל ציוד היקפי). בבקשה :]

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם! אני רוצה לקנות מסך חדש ורציתי להתייעץ איזה מסך הכי יתאים לכרטיס מסך במסגרת התקציב שלי. נתחיל מזה שהמחשב שלי מורכב מ2070 SUPER ו- 3600X. בנוסף אני רוצה להשקיע בסביבות ה1000-1500 ש"ח. אציין שהייעוד הוא לגיימינג. בעיקר משחקי רשת כגון COD, CSGO. PUBG, RDR2 ולכן חשוב לי מאוד שיהיה עם 144HZ. בנוסף אשמח גם לדעת האם כדאי ללכת על 1080P או 1440. הבנתי כבר שעם 1080 אני אקבל ביצועים טובים יותר אבל אם ב1440 אני עדיין אקבל ביצועים טובים אז אולי שווה לוותר על קצת FPS תמורת תמונה טובה יותר. אשמח לחוות דעת מאנשים בעלי ניסיון עם כרטיס דומה. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560516 - Intel - i5-4690 Quad core CPU - LGA1150 - 3.5 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... כמות: - 1 - 954/935 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97M-D3H - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphi... כמות: - 1 - 462/453 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח HX318C10F_8 - Kingston - 8GB DDR3 1866MHz CL10 - 1.5v - PC3-15000 - HyperX Fury Series (Can be ordered in Red, Blue, Black or... כמות: - 1 - 406/398 ₪ כרטיסי מסך - nVidia PCIe 426018336-2777 - Gainward - Geforce GTX660 GPU - 2GB GDDR5 192 bit memory - PCI-Express 3.0 interface - 2 Slot Fan…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by yoni27cohen,

מה דעתכם על הדגם הזה? ובכלל האם DELL יותר טובה מ HP ו SAMSUNG. האם זה נכון ש90 אחוז מהרכיבים של HP לא מיוצרים על ידם לעומת הSAMSUNG? אני צריכה לפטופ למטרות עבודות עיצוב מול פוטושופ וגם תוכנות תלת-מימד התקציב שלי הוא - 5K אשמח לתגובות והמלצות תודה :-*

11. Started by oroha,

שלום לכולם, אשמח לעזרתכם חברה שלי מתחילה ללמוד עיצוב תלת מימד, בגלל שזו תחילת הדרך אנחנו רוצים לרכוש מחשב נייח בתקציב סביר(אני מקווה שזה סביר). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מאיה, 3ds max. שימוש באופן תדיר/כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחוברו למחשב שני מסכים 21.5 אינץ 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח מקסימום אבל מקווה לכמה שפחות :-) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נראה לי שיש צורך לחרוג מהתקציב הזה אבל נגיד 1,000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, עריכת תלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Eclipse, 3D Studio Max ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Might & Magic Heroes VI, Starcraft 2, Skyrim, League of Lege…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אממ מה שאני לא צריך זה : דיסק קשיח, ציוד היקיפי, כוננים כלשהם,מסך. אני צריך : מעבד , לוח אם, זיכרון,כרטיס מסך ,מארז ,ספק (מקווה שלא שכחתי כלום) עכשיו יש לי כמה דילמות: א. 2 GB זיכרון , צריך או לא נוכח הזלילת זיכרון של VISTA ב. אני רוצה כרטיס מסך עם DX 10 חשבתי על 8800GTS 320 MB אבל אולי כדאי לחכות קצת? (מצד שני אפשר לחכות לנצח)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב בכותרת 2.5-3.5 אפשר יותר אם יש דגם באילת כי יש אופציה לקנות שם. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב מיועד לחבר , לפי מה שהבנתי הוא רוצה שהנייד יחליף מחשב נייח ישן וישמש לגלישה ואופיס ואולי בעתיד לעבודה או משהו לא הכי הבנתי ממנו אם יש משהו ספציפי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא יודע כמה השאלה תקפה לנייד אבל מאמין …

15. שלום! אז ככה אני צריך מחשב שלא יהיה חיית משחקים וגם אני לא הולך לעשות לו oc אב אני רוצה שגם יהיה מחשב חזק וטוב.....חשבתי על זה התקציב קצת חורג אבל לא נורא... AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX 592 ש"ח -מעבד Spire SP420B8 CopperStream 98 ש"ח -קירור למעבד MSI K7N2 Delta-ILSR nforce2 ultra400 869 ש"ח -לוח אם Kingston 512MB 400MHZ DDR CL2 HyperX 923 ש"ח -זכרון פנימי Gigabyte RADEON 9600 Pro 128MB DDR Retail 1,069 ש"ח -כרטיס מסך WD 80GB 7200RPM 8 MB special version 472 ש"ח -הארדיסק LG X 52 OEM 110 ש"ח -כונן SONY CDRW 52X24X52 RETAIL 244 ש"ח -צורב Mitsumi floppy 1.44 51 ש"ח TASK CASE…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by bogdant,

http://ksp.co.il/?select=.269..397.&list=1&sort=2&glist=0&uin=15942&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 מה אתם אומרים שווה את הכסף??? http://vtravelor.com/landing/%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%9E%D7%94%D7%91%D7%99%D7%AA?id=jonathan

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Jonnyboy,

דרוש מפרט גיימינג למשחקים כמו COD בלאק אופס, AC 2? (לא יודע בדיוק, המפרט לחבר שלי שמחכה לAssasins cred האחרון שיצא, נראה לי הוא אמר שהוא מתכוון למולטי. ושיוכל גם להריץ משחקים כמו CRYSIS WARHEAD על הגדרות נמוכות יחסית, או שאם אפשר על הגדרות גבוהות, בשמחה! (אבל תראו, הילד הזה ממש מכור למייפל, זה משחק היחיד שהוא יכול להריץ, אז עשו לי טובה ותעזרו לי להקים אותו מהדבר הזה) 1. התקציב המקסימלי הוא 2.5K ועדיף לנצל את כל התקציב, אך להשתדל לא לחרוג ממנו 2. גיימינג, מפורט יותר ב"intro" (למעלה) א) משחקים. כמו COD CRYSIS ASSASINS CRED מפורט למעלה. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: נוו... גם זה למעלה. * 19" גודל מסך, הרוזולוציה אינה ידועה לי, אני ישאל אותו מחר, זה מסך דיי …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום רב לכולם אני מעוניין לקנות מחשב שעונה על הצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח, מעדיף אבל שלא יהיו חריגות גדולות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וטיפה עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש לעיתים רחוקות בתוכנות לעריכת וידאו כמו Vegas ו-Video Studio, מלבד אלו שום תוכנות כבדות שאמורות להוות שיקול. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, Torchlight 2, The …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by stingeR-,

דוד שלי מחפש מפרט שיהיה טוב גם למשחקים חדשים מאוד(לא איכפת לא כל כך אם יהיה 40 או 100 FPS) וגם לעבודה על המחשב עם הרבה מקום בהארד דיסק80 יספיק... הוא גם רוצה מפרט פנטיום אמרתי לו שAMD יותר טוב אבל הוא עדיין רוצה פנטיום אז שמישהו בבקשה יציל אותי כאן כי אני לא יודע מה בידיוק מתאים למה....

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Sting,

עם 2GB זכרון מחברה טובה. תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. לא אקטואלי, לנעול

22. Started by IG,

שלום לכולם, אני מחפש המלצה למחשב עם הדרישות המינימאליות הבאות, ללא ציוד הקפי: מעבד כפול ליבה (משהו סביר אבל לא overkill לשאר המערכת) 2 גיגה זיכרון לפחות כרטיס מסך שמסוגל להציג HD מלא עם 512 מגה זיכרון לפחות ותמיכה בDX10 ומעלה 500GB כונן קשיח לוח אם יציב, ללא שטויות מיותרות, מאפשר OC קל. ללא כרטיס מסך מובנה. 6 USB (לפחות), כניסת HDMI, בלי דרישות רעש, רשת אלחוטית... סטנדרטי... שימושים: משחקים לא כבדים במיוחד, אינטרנט, סרטים. מפרט 1+2 מזיגזג: זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ כונן קשיח WD Caviar Blue WD5000AAKX 3.5" 500GB 16MB SATA3 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14683 כמות: 1 מחיר: 469 ש"ח ( למזומן:460 ש"ח ) זיכ…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי, רכשתי לאחרונה את המחשב Lenovo M30-70. התקנתי עליו win 8.1 x64. כרטיס המסך המובנה שיש במחשב הוא Intel® HD Graphics 4400. נכנסתי לאתר של אינטל בשביל לעדכן דרייברים לכ"מ ונכנסתי לאיתור הדרייברים האוטומטיים. כשהרצתי את ההתקנה קפצה שגיאה שאומרת "This Operating System Is Not Supported". מחיפוש באינטרנט עולה כי הבעיה הזאת קיימת גם במחשבים אחרים, אבל מצאתי פתרון. למישהו יש אולי מושג? בנוסף, מה לעשות כדי לשמר לאורך זמן את חיי הסוללה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by slim_shady,

...

25. מחפש מחשב חזק מאוד ב 39/38 אלף שקל לגיימינג שיעבוד חלק ויעמוד בהרבה עומס ,בשביל משחקים כבדים מאוד לרוב ואופציה למסכים מרובים ,מ START . 38 אלף שקל * גם לעריכת וידיאו ותלת ממד והרבה מולטימדיה וגיימינג !! . תכתבו אם צריך להוריד או לשפר משהו ,אני רוצה להכניס שני כוננים קשיחים של 6 טרה כי אני זולל זיכרון בשניות אמרו לי שזה זולל חשמל זה נכון ? אם עדיף חברה אחרת של ה GTX1080 אני אשמח לדעת ,שמעתי שהמסך של ACER מצוין . מארז של NZXT ,קירור נוזלי למעבד של חברת CROSAIR וקירור למארז של COOLERMASTER מקלדת של RAZER ועכבר גיימינג של RAZER 64 ג'יגה ראם G.skill ,לוח אם GIGABYTE גיימינג במצבע בנוסף רציתי לשאול אם החנות (START מחשבי גיימינג)…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.