עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by chofim,

אשמח להצעות לשיפורים/המלצות (חריגה של לא יותר מ-400 ש"ח) [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by MaTaN~,

1. 4000 ש"ח מזומן 2. משחקים קלים 3. לא צריך ציוד היקפי 4. כונן דיסקים, דיסקטים ומארז 5. כרטיס מסך 6600GT 6. לא 7. צריך רק התקנת מחשב במעבדה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by DivineTurtle,

יש לי בין 2500 ש"ח גמיש (עד ל2800 נאמר) כולל מסך למחשב גיימינג. אני יודע שזה לא הרבה כסף, אבל זה מה שיש. מבחינת ציוד היקפי אז צריך רק עכבר וכונן DVD. כמובן להשתדל להמנע כמה שניתן מצוואר בקבוק. אני לא מעודכן בכלל בטכנולוגיות במחשב היות ואני בצבא ואין לי זמן לעקוב, אז אני אשמח אם תוכלו לפרט לי טיפים והערות/הארות במידה ויש.

4. Started by RonX,

לפי מחירים באילת- (NZXT S340 Elite=482(Ivory (Intel Core i7 8700K Tray=1,448(Ivory (Western Digital Caviar Black WD2003FZEX 2TB Sata III=482(Ivory (אייבורי)594=Corsair MP500 CSSD-F240GBMP500 240GB SSD M.2 2280 Retail (G.Skill Trident Z RGB 2x8GB DDR4 2400Mhz CL15 Kit=803(Ksp (Corsair 850W 80+ Gold TX850M=512(Ivory (Gigabyte Z370 AORUS Gaming 7=1,076(Ivory (Eaton 5E 850i USB + Program-272(Ksp קנייה מחו"ל מפני שאין בארץ(מעדיף לקנות את שאר החלקים בארץ)- Kraken X62=(RGB)(Newegg)+Aer RGB+Hue(Newegg)=1,170 סך הכול:6,839 יצא לי עם קניית כרטיס מסך בערך- מקסימום הוצאות עם כרטיס מסך GTX 1080 TI=11,100(לא סגור על איזו גרסא) מקסימום הוצאות עם …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. היי חברים, אני עוזר לחברה להרכיב מפרט מחשב לצרכים שלה. כמובן, אתם עוזרים טוב יותר ממני והייתי שמח לשמוע המלצות למפרט. הצרכים : בעיקר פוטושופ (עיבוד תמונה), שיעבוד חלק ונוח. צרכים בסיסיים כמו גלישה באינטרנט, אופיס - אבל ברמה גבוהה, כלומר שכמה חלונות ותוכנות ברקע לא יסתמו את המשאבים של המחשב. נפח איחסון (HD) של 320GB לפחות.. זיכרון פנימי, לדעתי מומלץ 4GB - מה אתם אומרים? ללא ציוד היקפי (מסך, מקלדת וכו'..) לדעתי אפשר להוציא בתקציב של הרבה פחות מ5000 שקל. לא צריך להיסחף ולנצל את כל התקציב. נשמח לעזרה! תודה, רן ורוני.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום חברים, יש לי מפרט של מחשב נייד שאני צריך בעבודה החדשה ואני לא יודע איך לכוון חיפוש מחשב כזה. וכמובן אני אשמח שתגידו לי מהם הדברים החשובים בקניית מחשב שצריך לדעת ולבדוק. מעבד: I-5 Intel מינימום בעל 4 ליבותזיכרון: 16 או 32 ג'יגהדיסק קשיח: 500 גיגה מינימום (עדיפות ל SSD) תודה חברים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by TeaHwpce,

במדריך לקניית מחשבים בחו"ל כתוב שאפשר לקבל הנחה משמעותית אם אתה קונה מחשבון אמריקאי, השאלה שלי היא איך אני יכול לפתוח חשבון בנק אמריקאי ולהנפיק כרטיס ויזה? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Liron C,

האם זה מחשב טוב עבור לימוד\פיתוח תוכנה? בפנאי זה בעיקר אינטרנט\צפיה סרטים\TV, אך רצוי שיהיה אפשר להריץ משחקים סבירים. חשוב שיהיה שקט, מהיר ויחזיק כמה שנים טובות לפחות עם מינימום תקלות.

9. שלום! אז ככה אני צריך מחשב שלא יהיה חיית משחקים וגם אני לא הולך לעשות לו oc אב אני רוצה שגם יהיה מחשב חזק וטוב.....חשבתי על זה התקציב קצת חורג אבל לא נורא... AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX 592 ש"ח -מעבד Spire SP420B8 CopperStream 98 ש"ח -קירור למעבד MSI K7N2 Delta-ILSR nforce2 ultra400 869 ש"ח -לוח אם Kingston 512MB 400MHZ DDR CL2 HyperX 923 ש"ח -זכרון פנימי Gigabyte RADEON 9600 Pro 128MB DDR Retail 1,069 ש"ח -כרטיס מסך WD 80GB 7200RPM 8 MB special version 472 ש"ח -הארדיסק LG X 52 OEM 110 ש"ח -כונן SONY CDRW 52X24X52 RETAIL 244 ש"ח -צורב Mitsumi floppy 1.44 51 ש"ח TASK CASE…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by piston,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, NBA2K14, PES14 ועוד משחקי יריות חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום איזור-חומרה, אני צריך עזרה בבנית מפרט לצורכי גיימינג. התקציב שלי הוא 2300 ש"ח בלבד, אבל אני מתכנן להעביר למחשב החדש את הדיסקים הקשיחים וכרטיס המסך מהמחשב הקודם משום שלפי דעתי הם מספיק טובים ואין צורך לקנות חדשים. tl;dr - לא צריך כרטיס מסך ודיסק קשיח. אז קודם כל המחשב החדש צריך לתמוך בדיסקים הקשיחים האלו: (אני מקווה שזה אומר לכם משהו) ובכרטיס המסך שלי nVidia 9600GT שאולי אני אשדרג בעתיד כשיהיה לי עוד כסף... -אני לא צריך ציוד היקפי -אני אשמח אם יהיה צורב. אם זה בא על חשבון משהו אחר אפשר לוותר. כמובן שיהיה כרטיס רשת וקול מובנים בלוח האם חשוב לי מארז שקט ו...זהו אני מקווה שהתקציב לא נמוך מידי לגיימינג, אפילו אחרי שהורדתי את הכ.מ והדיסקים הקשיחים ע: מותר לחר…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by stingeR-,

דוד שלי מחפש מפרט שיהיה טוב גם למשחקים חדשים מאוד(לא איכפת לא כל כך אם יהיה 40 או 100 FPS) וגם לעבודה על המחשב עם הרבה מקום בהארד דיסק80 יספיק... הוא גם רוצה מפרט פנטיום אמרתי לו שAMD יותר טוב אבל הוא עדיין רוצה פנטיום אז שמישהו בבקשה יציל אותי כאן כי אני לא יודע מה בידיוק מתאים למה....

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לחברי הפורום, ברצוני להחליף את אחד המחשבים הישנים אצל ההורים. לכן אודה לעזרתכם בהרכבת מחשב שיכלול את כל החלקים למעט מארז וספק כח בתקציב של כ 1,800 עד 2,000 ש"ח לפי הפירוט הבא: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1,800 ש"ח עד 2,000 ש"ח (לא לחרוג מעל 2,000 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי/משרדי (אינטרנט/עבודה משרדית/צפייה בנטפליקס וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות מיוחדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

14. Started by kalda01,

הגיע אלי EDGE 11 חדש עם מעבד I3 ויש לי מספר שאלות. הסוללה מראה 98% כשהחשמל מחובר ולא מגיע ל100%. מה הסיבה ? זה נורמלי? מה זה הRERSCUE & RECOVERY של לנובו? כדאי להשתמש בזה ? איזה POWER PLAN להגדיר ? כרגע מוגדר משהו בשם ENERGY SAVER. יש גם אחד אחר בשם POWER SAVER, מה יתן יותר שעות סוללה כשלא מחובר לחשמל?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Amit_B,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני מנסה להסתדר עם עד 2K או עד 2.5K... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות כמו Microsoft Visual Studio או Eclipse בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. ברצוני לקבל את חוות הדעת שלכם חברים על המחשב הבא למשחקים: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1044 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪214 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪633 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪170 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪385 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח כמות: 1…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by I T Z I King,

אני מחפש לקנות נייד חדש והיות ושני הניידים הנ"ל תואמים בדיוק את צרכי אשמח לשמוע חוות דעת שלכם על איזה מהם תמליצו יותר. LG T1-DUKE http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2065_2297&products_id=13152 ASUS A8Jn http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2371&products_id=16023 במבט ראשון ה ASUS נראה מבטיח יותר (למרות מחירו הנמוך משמעותית), הוא מתבטא במעבד חזק יותר , כרטיס מסך חזק יותר, דיסק קשיח גדול יותר. אבל עדיין הוא לא LG...ומעוצב קצת פחות ממנו. קשה להתעלם מהדמיון במראה שלהם כאשר שניהם פתוחים. אשמח לשמוע חוות דעת על איזה מהם הייתם ממליצים יותר. תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. יש לי תקציב לא גדול לרכישת מחשב נייד. אני צריכה אחד שיהיה טוב אבל לא גרנדיוזי, לצורכי כתיבה ולמידה(לא גרפיקה!) אז בבקשה, תנו הצעות לדגמי מחשב יעילים ולא יקרים. אנחנו היודעים, בישראל 2014 לא קל להיות סטודנט.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. היי לכולם, המחשב הנייח בדרך למות. שנה הבאה רק אתחיל ללמוד, אבל אם מחליט לקנות מחשב, אז כבר אלך על נייד. את המחשב אוכל לקנות בארה"ב, לכן טווח המחירים לארה"ב יהיה בין 3000-4500 ולארץ 5500. מטרות המחשב? שימוש משרדי, להריץ סרטים באיכות גבוהה (1080p), חיבור המחשב לטלויזיה בין היתר, הרצת PS3 Media Server לדוגמה והרצה של הרבה ישומים בו זמנית. * גודל המסך? 14יהיה בסדר, אך אפשר 13 או 15. * משקל רצוי?מתחת ל2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?רצוי 5+, אך אפשר לרדת ל-4 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI חובה, רצוי ESATA' אך לא קריטי. * בלוטות? …

20. Started by omertgm,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב ? עריכת סרטים עם ווידאו HD עד 1080 ב 30-120fps א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: פרימייר 6 בעיקר, תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?כונן DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8-6 חשוב שבזמן עבודת אופיס יהיה שקט מאוד, פחות קריטי בזמן עריכה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גר…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by XpdX,

אני מנסה לבנות מחשב שמיועד לעריכה גרפית: Photoshop,3dsMax,Premiere בתקציב מצומצם חשוב לי בעיקר יציבות ומהירות, המחשב לא מיועד למשחקים אלא לשימוש כללי-אינטרנט, קבצים בנפח גדול, ושיסחוב עבודה על תוכנות גרפיות (פחות חשוב זמן רינדור אבל שלא ייתקע) אני לא יודע ממה להתחיל-כרטיס מסך, מעבד יקר ולוח...מה מוביל למה בנוסף יש לי הארד דיסקים ישנים אחד SATA2 ואחד IDE - תהיה אפשרות לחבר אותם? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לבנות מפרט וגם להגיד מה דעתכם על הרכיבים האלה: Intel Core i7 2600 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1155 - מעבד Scythe Katana 3 CPU Cooler SCKTN-3000i - תוספת מאוורר Asus P8H61-M LE B3 - לוח אם G. Skill Sniper 2X4GB DDR3 1333Mhz PC3-10666 Kit - זיכרון Western Digital Caviar Blue 500G…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אשמח לדעת איזה מפרט מחשב ובמחיר לא יקר יספיק בשביל להפעיל את כל המשחקי מחשב המותאמים לVR כדי שאוכל לשחק איתם במכשיר OCULUS QUEST 2. או שאולי המחשב שיש לי כבר יכול להספיק לי? אני לא בטוח. המחשב נייד שיש לי כרגע: אסוס X510U, מעבד: i7-8550U, ראם 16 ג'יגה מחשב נייח שיש לי כרגע: MSI B765MA-E33 (כרטיס מסך על הלוח אם), מעבד i5-3470, ראם: 16 ג'יגה. תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Viper2K2,

כולל מסך (עדיף LCD) לא צריך OC תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. המחשב אמור להריץ סרטים ולשמש לגלישה עם זמן סוללה ארוך לניידות מקסימלית , המלצות יתקבלו בברכה. הנה מספר אופציות שבדקתי http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1014-t66.htm http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=776502 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=789352

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by FPSbanana,

לא כולל מסך וציוד מקיף

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים