עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by elados123,

היי כולם, מישהו מבין ויכול לעזור לי לבנות מפרט למחשב נייח pc רק שאוכל לעבוד איתו על גרפיקה לדפוס, הדמיות, עריכת וידאו ... הבנתי שצרך להיות מבוסס i7 עם כרטיס מסך חזק והרבה זיכרון בקיצור מחשב סופר ואין הגבלה במחיר תודה

2. המפרט נבנה בהשראת hw_joe שלוש שאלות בנוגע למפרט: 1. האם הלוח אם הנ"ל יתאים ויתן לי ביצועים טובים למערך ה - CF של HD4850 2. האם הספק כוח הנ"ל מספיק למפרט הנ"ל? 3. האם יש מספיק מקום במארז שבחרתי למערך CF בלי צפיפות? צריך את חוות דעתכם, רוכש את המפרט בימים הקרובים. תודה! מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3R כמות: 1 - מחיר: ¤670 מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black כמות: 1 - מחיר: ¤175 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤457 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 כמות: 1 - מחיר: ¤470 קשיח למחשב שולחני: Seagate…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by arik1,

היי, אני אשמח לחווד לגבי מפרט שיעמוד בדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - BF3/4/, Crysis 3 Skyrim, Diablo3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני פלוס, הרצת משחקים על מדי…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. המסך מתכבה לי כל איזה חצי שעה שאני לא נוגע במחשב,וכל ההגרדות על NEVER נה יכולה להיות הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי רציתי לדעת האם יש הבדל בין: http://www.bestbuy.com/site/hp-spectre-x360-2-in-1-13-3-touch-screen-laptop-intel-core-i7-8gb-memory-256gb-solid-state-drive-natural-silver/4351701.p?id=1219735412367&skuId=4351701 לבין: http://www.ebay.com/itm/HP-Spectre-x360-2-in-1-13-3-TS-Laptop-i7-6500U-8GB-256GB-SSD-13-4103dx-Silver-/262567421284?_trksid=p2141725.m3641.l6368 במידה ולא, אני מבין שעדיף לי לקנות את זה מאיביי נכון?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי אפשרות לקנות מחשב מחו"ל, אבל ידוע שאחריות היא אחד הדברים הקריטיים כשמדובר במחשב נייד. איזה חברות מכבדות אחריות בינ"ל, כשהמחשב הנייד נקנה בחו"ל? [br]פורסם בתאריך: 13.07.2008 בשעה 23:02:39 מישהו?זה די דחוף.. אשמח לשמוע על חברות שכן מכבדות אחריות - כדי שאספיק לבחור אחד. תודה מראש, לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by -Z-,

h

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. קודם כל תודה למגיבים המפרט הוא : Asus P5WD2 Premium Intel P4 LGA S775 3Ghz 64Bit 2MB A-DATA 512MB DDR2 533Mhz X2 W.D. 120 GB SATA2 8MB 7200 האם הזכרונות יתאימו כי לא רשום שהם Dual DDR והלוח אם כן ? משחה טרמית של Arctic Silver 5 איך היא ? :s05: אני לא יודע על איזה מארז ללכת תמליצו לי ...(מבין השניים מתחת) ואם יש אולי המלצה על מארז אחר עם ספק ב450 ש"ח וחלון שקוף בצד A-top X-Blade Gaming Case 450W Black או SuperTalent X-Blade Gaming Case 400W Silver ועל איזה כרטיס מסך אתם ממליצים ? בסכום הכי נמוך ושיהיה הכי יעיל כי צריך PCIe....

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by omer17,

הי שלום לכולם אני חדש בפורום הזה אני קצת הייתי בפרש.... תגידו מה דעתכם על המפרט שאני מרכיב למשחקים ב8000 שקל *אפשר גם 8.5 אבל כולל הרכבה תגידו מה דעתכם בבקשה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי, אני קראתי כאן מספר נושאים ועקב זה יש לי כאן מספר שאלות. 1. איך אתם מתאימים ספק למערכת ?. 2. איך אתם מתאימים מארז למערכת ?.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי את הנייד הנ"ל יש לי עליו ויסטה והחלטתי לזנוח אותה לטובת xp יש לי נסיון רב עם מחשבים כך שלא הייתה לי בעיה לעשות זאת, כשהכנסתי את הדיסק, הוא נטען עד שהיה רשום "windows is loading" במסך הכחול של ההתקנה... וא הופיע המסך הכל - מסך המוות הכחול.. מסתבר שבניייד הזה אי אפשר להתקין xp בגלל הדרייברים של ה sata (אחרי נבירה בפורומים בחול וחיפוש בגוגל) האם יכול להיות והגיוני שאני לא אוכל להתקין xp על הנייד שלי? יש מישהו עם נסיון שיוכל להגיד לי מה עושים במקרה הזה? אני ממש לא מעוניין בויסטה על הנייד.. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by tamir245,

שלום רב. אני רוצה לשתף אותכם בקנייתי ביום שישי את הנייד הנ"ל. לאחר סקר מקיף מאוד ולקחים מהDV6282(שנגנב ממני בעודו צעיר :-[)החלטתי להזמין את אותו סגנון מחשב ולהרחיב את הזכרון לקינגסטון 2 ג'יגה בעקבות הכובד של הויסטה. מבחינת עיצוב כמובן אין מה לדבר,פשוט מהמם,המצלמה המובנית נחמדה,סה"כ מחשב חזק. מה שמאוד בלבל אותי זה בזמן שעשיתי סקר בזמן האחרון על דגמי הניידים עם הג'פורס 8,הגיע הדגם הזה לארץ וצויין במפרט שלו שקיים אצלו ג'פורס 8400 G,החלש ביותר בסדרה זו,וכשקיבלתי תמחשב הופתעתי לראות שקיים בעצם ג'פורס 8400 GS מה שקיים אצל המתחרה דל. האם למישהו יש מושג אם זה באמת אמור להיות ככה?כי בבדיקה שערכתי באתר של HP מצויין גם שזה דגם הG(לא שכ"כ מפריע לי,הרי ידוע מה עדיף). כמו כן הקורא טביע…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום חברים, יש לי מפרט של מחשב נייד שאני צריך בעבודה החדשה ואני לא יודע איך לכוון חיפוש מחשב כזה. וכמובן אני אשמח שתגידו לי מהם הדברים החשובים בקניית מחשב שצריך לדעת ולבדוק. מעבד: I-5 Intel מינימום בעל 4 ליבותזיכרון: 16 או 32 ג'יגהדיסק קשיח: 500 גיגה מינימום (עדיפות ל SSD) תודה חברים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Lumber Jack,

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6K , בלי חריגה בבקשה . 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים ואינרנט , וגם קצת אוברקלוק . 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך ( LCD 17" , של סאמסונג ) , מקלדת .4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך כונן DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? AMD, עדיף כרטיס מס…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. <blockquote>1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ו HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA NFS Battlefield Crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב .1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת, עכבר, צורב. 4.…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי, המחשב הינו לשימוש ביתי רגיל - אינטרנט, סמכים....(לא משחקים). מערכת הפעלה ואופיס יש לי בנמצא (חוקיים למי שתהה) ולכן אוכל לחסוך בנקודה זו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 כולל מסך של 21 אינצ' (אם יש הנחת מזומן מה טוב) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר כמובן לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר בכ- 200-100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית אבל ברצוני לקנות גם מסך HD 21 אינצ' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר עם עדיפות לאלחוטי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי 6. …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מי שמכיר אני אשמח לשם / כתובת / אתר. כמובן שאני מחפש חנות אמינה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הוא רוצה 6400 ש"ח, אמרתי לו שהוא מגזים ברמות ופרט למעבד מעולה המחשב הוא די ממוצע פלוס. כמה המחשב שווה לדעתכם? תודה! Intel core i7 2600k 3.4Ghz Motherboard Asus P8P67 EVO B3 Gigabyte GTX560 Ti OC 1GB G.Skill DDR3 1600Mhz 8GB Corsair TX 750W V2 Western Digital Caviar Black 1TB + HDD 465GB LG DVD/RW SAMSUNG CD/RW http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/375721_349147808494715_331414005_n.jpg

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Hard-Drive,

שלום אני מחפש מחשב נייד טוב וגם שיהיה קל המחשב שיהיה טוב ומהיר צורך המחשב לניהול עסק ככה שיהיו עליו תוכנות ולא למשחקים משהו דק וקל עד 6 אלף תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by LiranUdi,

היי, יש לי מחשב נורא חרא שכבר אצלי שנתיים ואני חייב מחשב חדש amd sempron le-1250 2.2ghz 2gb ram nvidia geforce 9400 gt gigabyte GA-M61PME-S2 ATX-500w אם יש אפשרות לשדרג למעבד טוב יותר וכ.מסך טוב יותר אז אני אשמח לדעת. ועכשיו למפרט, אני רוצה מעבד חזק שיחזיק לי גם שנתיים מעדיף intel אבל לא חייב ואני רוצה כ.מסך טוב מאוד לא משנה לי איזה חברה. זיכרון 500GB או 1TB לא צריך צורב ומארז אם אפשרי או שצריך להוסיף לבד, שיהיה טאץ' של לדים כחולים או ירוקים וחלון זכוכית אני צריך להוסיף לבד או שיש מארז בא עם זה לבד.. תודה רבה! ואשמח אם יהיה אפשרות שתביאו לי גם מפרטים של 3000, 2000, ו1500 ויש לי מסך 19" מצוין, כמה הרזולוציה של 19"? והאם כדי לקנות אחד של 22" ? שלא יהיה לו רמקולים!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Afik Yaakobi,

היי חברה רכשתי מחשב לפני שנה עם המפרט הבא : מעבד interl core i7-8700 3.2ghz ראם 8.00 gb מערכת הפעלה 64 סיביות windows 10 pro א חסון מעל 1000 gb – 1t כרטיס מסך nividia geforce gtx 1050 ti לוח אם b360m h זכרון ssd 240gb ספק 700w אני יודע שחסר כמה נתונים כמה הייתם מעריכים בהערכה גסה את המחשב ??

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. היי, אני מתכוון לקנות מחשב חדש בימים הקרובים, בניתי לעצמי מפרט ואני רוצה את חוות דעתכם. התחומים שאני פחות מבין בהם הם לוח אם וכרטיס מסך, ורציתי לדעת אם מבחינת מעבד המעבד ששמתי כאן שווה השקעה או שעדיין עדיף להסתפק ב-1MB בבקשה: מעבד - Intel Pentium 4 3.2 Ghz S-775 Prescott 2M Cache 64 bit לוח אם - 865 NEO2-Platium DDR 128b,sb,sata,GBL? זיכרון - 512MB A-Data X2 כרטיס מסך - NX66256D Gigabyte 6600 256MB DVI,TV,PCI-E כונן קשיח - 200GB SATA 7200 RPM 8MB Buffer-WD2000JD צורב DVD - NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 מארז - Thermaltake Sviking VA4000BWS תודה מראש, ירון.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם, אני מתבלט בין שני מחשבים לעבודה ביתית, בעיקר גלישה באינטרנט + פלוס כמה תוכנות משרדיות. המחשב הראשון הוא Dell Inspiron 3847 http://www.newpc.co.il/items/636454 המחשב השני הוא Lenovo ThinkCentre EDGE 73 http://www.newpc.co.il/items/647856 בהתחלה רציתי לקנות את הDell כי יש לי ניסיון טוב עם עם מחשבים של דל, אבל שהתקשרתי לחברה, הנציג המליץ לי בחום על הLenovo ואמר שהוא ממש תחנת עבודה. בכ״מ אני מתכנן להוסיף 4GB RAM בנוסף ל4 הקיימים. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Aternus,

שלום חברים, היתי רוצה לשמוע הצעות למפרט מחשב משרדי בתקציב עד 1900 ש"ח. דרישות: ללא ציוד היקפי קטן מימדים (עדיפות למארז קומפקטי, HTPC או SLIM) עדיפות לכרטיס מסך ייעודי תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים