ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
שהוא לא 10 דרישות - אופיס עם 3 טאבי פיירפוקס וסדרה ברקע
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מחשב נייד לאחי למשחקים כבדים בתקציב 4000-4500 ש"ח תודה רבה חברה! * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משח'ים כבדים * גודל המסך? לא קריטי * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא רלוונטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) יציאת HDMI * בלוטות? אם אפשר * גודל מינימלי של כונן קשיח? עד 250 גיגה * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום רב. מבקש עזרה במפרט למחשב נייח. אני מחפש מחשב יחסית בסיסי לעבודה, סרטים ומוזיקה. אין לי שום צורך בציוד הקפי כמו מקלדת, עכבר, מסך,רמקולים. אני מחפש מחפש שיעבוד בצורה מהירה עם תוכן HD ובנוסף שתהיה לי אפשרות להקליט איתו מוזיקה בתוכנות כמו Guitar Rig בצורה חלקה וללא לאגים. אני עובד עם מסך 22'. רעש הוא לא מרכיב חשוב - 3. בנוסף אני רוצה צורב DUAL LAYER לא חשובה המהירות. אין לי חנות מועדפת אני גר בכפר סבא ככה שגם אם יש חנות בת"א אין לי בעיה להגיע אליה אם המחיר שווה. כמו כן אני מעוניין שהמחשב יותקן בחנות עם מערכת הפעלה. אני מוכן להשקיע עד 2000 שקל. תודה רבה, איציק
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
מפרט המחשבroduct Highlights 2GHz Intel Core i7-2630QM Quad-Core 4GB RAM 500GB 5400rpm Hard Drive SuperMulti DVD Burner nVIDIA GeForce GT 540M GPU 15.6" LED Backlit Widescreen Display Integrated Webcam & Microphone Bluetooth 3.0+HS, 802.11b/g/n Wi-Fi Windows 7 Home Premium (64-bit) 5.7 lb קישור למפרט באתר אחר: (אופציונלי) http://www.bhphotovideo.com/c/produc..._Computer.html מחיר: 880$ שימושים: למשחקים כבדים הערות: אני גיימר רציני ורציתי לדעת שהוא טוב אני יכול לקנות רק מb&h אם אתם גיימרים ציינו איזה משחקים אתם רוצים לשחק ועל איזו איכות אני משחק בקריסיס 2 על הנייח על האיכות הכי גבוהה ולכאלה דברים אני רגיל.... תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
ההתלבטות היא כזו - ה-DELL נמכר בארה"ב בכ-1,100$ במידה ויהיה מי שיביא לי אותו ה"נזק" יסתכם בכ-3,850 שקלים, אם לא - תמיד יש את אופציית "חברת צד ג' " לשלוח את המוצר אליה והם ישלחו אליי לישראל, מה שמסתכם בעוד כ-16% מע"מ + משלוח שהם יגבו שאני לא מאמין שיהיה גדול.. ה-HP עלותו בארץ כ-5,300 ש"ח אך המפרט שלו יותר "חלש" מפרט של ה DELL : Processor: Intel (Sandy Bridge) Core i7-2630M Quad Core Processor 2.2GHz (3.3GHz Turbo Mode, 6MB Cache) Operating System: Windows 7 Home Premium x64 & Reinstall Disc Display: 15.6 inch FHD (1080p) B+RGLED Display Video: NVIDIA GeForce GT540M 2GB graphics with Optimus Memory: 6GB Dual Channel DDR3 SDRAM 1333MHz (2 DIMMs) Hard Drive: 750 …
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לנוכחים, שמחתי לגלות את הפורום ושמחתי עוד יותר לקרוא את המדריך המפורט לגבי הרכבת מפרטים. אני פה, כמו רובנו, כדי להתייעץ ולקבל קצת הכוונה לקראת רכישת מכונה חדשה. כל עזרה תתקבל בברכה. :-) אני חוזר לתחביב ישן - סימולטור טיסה של Microsoft. אי לכך - המחשב הנוכחי יימסר כלאחר כבוד, והמכונה החדשה אמורה להריץ את הסימולטור ללא בעיה. בלי קרטועים, 25FPS לפחות ברזולוציה גבוהה. המפרט לא צריך לתמוך בשדרוגים מאסיביים, כלומר - המחשבה שלי היא להישאר עם המפרט הזה ל5-6 שנים הקרובות, שיספק את הסחורה. אני לא מתכוון להתעסק ב-OC, כנ"ל לא SLI - הסימולטור כלל לא תומך בפונקציונליות הזו. אני צריך גם מסך חדש (21"-22" איכותי פלוס), ואם יישאר כסף - גם למערכת שמע סבירה. ולתשובות המלאות: תקציב: עד 5…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5000 ש"ח ללא אפשרות חריגה לא לנצל את כולו אלא בדיוק ההיפך אם ניתן להוריד יותר טוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כבד אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call Of Duty, תורת המתנקש וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צ…
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נוטבוק 10" לצורך טיול ושמירת תמונות , קצת פוטושופ... אני לא מבין למה במעבדי אטום הם ירדו ממעבד 330 (משנת 2008) שהיה 2C 4T למעבד Z670 (הכי חדש) שהוא 1C 2T והמעבד הכי חדש שהוא 2C זה האטום N570 שהוא 2C 4T , למה לא ממשיכים במעבדי 2C 4T ? אני גם שם לב למעבד החדש של AMD E-350 שדיי נותן תוצאות טובות... מה לבחור?
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪849 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪693 מארז: Coolermaster HAF 932 Black כמות: 1 - מחיר: ₪599 ספק כוח: Silverstone Strider 700W Active PFC Single Rail 12V 46A כמות: 1 - מחיר: ₪427 זיכרון: Hynix 2GB Single Stick DDR3-1333 CL9 כמות: 2 - מחיר: ₪94 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪256 כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪1165 …
-
- 10 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי מחשב Acer ולאחורנה המסך הופך ללבן ודורש כיבוי והדלקה כל פעם שאנימזיז את המסך. ברור שזה בעיית חומרה, אבל לדעתכם יש משהו לעשות חוץ מלשלם על תיקון?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הנטבווק (12.1") הזה עם המעבד הכפול E-350 של AMD וכ.גרפי בנוסף (AMD 6310), נראה ע"פ הפרסומים הכי משתלם בתחומו. רק לא מצאתי איפה אפשר להשיג אותו בארץ, למרות שבחו"ל הוא כבר מאפריל על המדפים.. מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותו בארץ?
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
Intel® Core i3 2310M או Intel® Core i3 380M Processor מה יותר טוב\ חדש, אם מישהו יכול לדרג את הסידרה יהיה מציון. תודה.
-
- 2 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
זקוו להמלצה למסך 22 או 23 בטווח המחירים הזה שמתאים למשחקים וגם לתכנות (הרבה שורות קוד וכדומה ) להמלצתכם אודה.
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי את המפרט הזה ורציתי לקבל את חוות דעתכם: דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9371 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8P67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12296 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11914 כרטיסי מסך: GIGABYTE GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12064 מארזים: Antec One Hundr…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התמזל מזלי והגיע לידי SNB I7 2600K , (אין מה להגיד מקום שטוב לעבוד בו ;D ) וההורים שלי צריכים מחשב חדש - אז החלטתי להעביר את המחשב הקודם שלי I5- 650 (מראש התוכנית שלי הייתה להפוך אותו למחשב מדיה בשנה או השנתיים הקרובות אז הלוח אם תומך בלוותר על הכרטיס הגרפי) . הרעיון לנצל את המקסימום מהמחשב הקיים וליצור לי מחשב חדש בהשקעה מינימלית. מה יש: מעבד I7 2600K- TRAY ללא מאוורר כרטיס מסך GTX460 -768MB כונן: SSD 80GB -INTEL קיים גם כונן קשיח 0.5T - כרגע ברבע תפוסה מערכת הפעלה 64 ביט - WIN7 מה צריך: קירור למעבד מארז שקט ויחסית עמיד באבק - אין בעית מקום ולכן מבחינתי עדיף TOWER ולא מיקרו ספק (אפשר גם כחלק מהמארז) - האם הספק המוצע איכותי (יש בדירה שלי בעיית תשתית) עדי…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני סגור סופית על 2600K למרות שיגידו לי שזה מיותר.(המטרה היא בעיקר סימולטור טיסה של מיקרוסופט וגם קצת עריכה גרפית. ולפי סרטונים ביוטיוב וגם לפי מה שקראתי היתרון של מעבד זה ,זה בעיקר התמודדות עם תוספים כבדים שרצים על הליבות הנוספות.חוץ צריכים לצאת לפחות שלושה סימולטורים חדשים אחד מהם של מיקרוסופט ואני מעריך שהם יידעו לנצל את היכולות של I7) מעבד: INTEL CORE i7 S1155 2600K 3.4Ghz - TRAY עם המהרה לבערך 4.6G לוח אם: GIGABYTE GA-P67A-UD3-B3 או אולי יש אחר מומלץ? זיכרון: KINGSTON HYPER-X BLU 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9 כרטיס מסך ?? בתחום של 700 עד 900 (אם אין ברירה אז עד 1000 ש"ח). קירור למעבד ?? שיהיה שקט ברמה סבירה מצד אחד וגם לא יקר מידי. ספק כוח ?? של 600W דיסק …
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , ברצוני לקבל המלצה למחשב חדש. המחשב מיועד להרצת "מכונות וירטואליות" וכמו כן הרצה של סרטים באיכות גבוהה וחיבור המחשב לטלויזיה . חשוב לי נפח זכרון גבוה (6GB - 8GB), דיסק קשיח בנפח 1TB ורצוי שהמארז + מאווררים יהיו שקטים ככל הניתן . תודה מראש לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בס"ד אנחנו מחפשים לאחותי מחשב נייד (בת 12), והייתי רוצה שתוכלו לתת לי המלצות: - יש דרישה ל-Intel - זכרון 2 - דיסק קשיח סביר - מערכת הפעלה של Windows - השימושים: לא משהו כבד. אינטרנט, פייסבוק, מסרים מיידים, תוכנות קלות כגון Word ומשחקי מחשב לא חזקים גרפית. - התקציב: 1,500 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה. מצאנו איזה מבצע של נייד ב-1,500 עם זכרון 2 אבל המעבד היה T4300. כדאי ללכת עליו? או אולי אתם יכולים להציע על משהו יותר טוב במחיר? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? סומך על הדעה שלכם תרשו לעצמכם לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell U2311H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Intel Sandy Bridge Core i7 2600 Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Tray, יחידות 1 ₪1281 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2409 Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1155/1366, יחידות 1 ₪122 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=247 ASRock Z68 Pro3-M Z68 Chipset, יחידות 1 ₪573 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2916 Kingston Hyper X Genesis 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz, יחידות 1 ₪474 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2746 TwinTech GeForce GTX570 1280MB GDDR5 מבצע בקניית מחשב חדש בלבד!, יחידות 1 ₪1429 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2886 Asus DRW-24B1LT x24 White / Black Light Scribe, יחידות 1 ₪157 http://www.rsm.co.il/product.aspx?product…
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הציעו לי את שני המפרטים הבאים, אני משתמש במחשב להרצת מדמי טיסה(Flight Simulator X) וגרפיקה(Adobe Master Collection CS5.5) התקציב שלי למחשב, כולל ציוד הקפי, עומד על 6300. בתקציב שלך אפשר ללכת על מערך כרטיסים GTX560 ולעמוד בתקציב, במידה ואומרים לך שעדיף לקחת את ה 6950(2GB) דע לך שהוא חם יותר, רועש יותר ולא תומך ב CUDA שיעזור לך בעריכות גראפיות. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1269 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Biostar TP67XE P67 Chipset - B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪616 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black …
-
- 12 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש לקנות נייד לעבודות ואינטרנט התקציב שלי הוא 2500 כמה שאפשר אודה לכם אם תוכלו לעזור לי למצוא מפרט טוב אם אפשר שיהיה מבוסס על דור הi3 ושתהיה חנות במרכז תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה מפרט למשחקים עד 3000 שקלים, עם ציוד היקפי בסיסי: רמקולים פשוטים ומקלדת ועכבר. מעדיף מפרט מבוסס אינטל, אך אם עדיף בהרבה AMD אשמח גם להצעות וגם להסבר מדוע. חנות: KSP בלבד. הסיבה שהמחשב יירכש בב"ש ואינני מעוניין לקנות במרכז. KSP מבחינתי עדיפים על אייבורי לכן אבקש מפרט משם. כל עזרה תתקבל בברכה, תודה רבה, עידן.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש למישהו המלצה היכן אני יכול לקנות סוללה מקורית לנייד של DELL INSPIRON 1520 ? במחיר סביר כמובן. תודה, ארז
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
תקציב עד 3600 ש"ח מפרט לגיימינג כבד 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג מ3600 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?קיים חיבור בין מחשב לLCD 32 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?חדשים בעיקר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי…
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-