ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי שום פוסט עליו. הכיצד? זה נראה מחשב מדהים ברמות. צריך להתחיל לחסוך 8) http://www.engadget.com/2009/03/10/dells-adamo-teased-sweetly
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבקשה מחפש נייד שיהיה לפחות: 3000 ש"ח אפשרית חריגה קלה 17 אינץ' Dell 256 ssd 8GB ram ווינדוס 10 מוכן פיקס אופיס מוכן פיקס לא מגע תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 אפשרית חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לא משחקים רציניים בכלל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6.…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם!!! קניתי מחשב חדש לפני חודש בערך משהו כזה והיו לו כמה תקלות אבל סידרתי אותם רציתי לשמוע מה אתם אומרים עליו עם הוא יחזיק את CRYSIS 2 כמו גדול ואת המשחקיים העתידיים לשנתיים הקרובות? המפרט של המחשב בחתימה רק החלפתי את הזכרונות ל-KINGSTON HYPERX 4GB 1333MHZ DUAL CHANNEL DDR3 CL9 __________________ מעבד:Intel Core I5 750 2.66GHZ LGA1156 8MB TRAY לוח אם:GIGABYTE GA-P55-US3L זכרונות:G.Skill Ripjaws DDR3 4GB Dual Channel 1333MHZ כרטיס מסך:SHPPHIRE RADEON HD5770 1GB GDDR5 DUAL DVI/DP/HDMI מארז:LANCOOL K56WB NPS ספק כוח:Thermaltake TR2 RX 550W :xyxthumbs:
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבודה משרדית (חבילת אופיס + אינטרנט + עריכת מצגות בפוואר פוינט, קצת פוטו שופ וקצת עריכת סרטים במובי מייקר) אין צורך בציוד נלווה יש חשיבות שיהיה שקט אבל אין צורך במשהו מיוחד. זאת המערכת שאני קניתי לאחרונה ונראה לי שזה אמור לספק אותם מארז Thermaltake דגם VL80001W2Z V3 ספק כח Enermax 450W מאוורר11 alpine מעבד Core™ i5 2400ו לוח Asus דגם P8H61-M LX B3 דיסק קשיח Samsung 1000GB SATA2 7200RPM זיכרון Kingston 4GB DDR3 1333MHz צורב LG SATA DVD X22 כרטיס מסך Asus NVIDIA GeForce 210 1G-3 מה שחסר במפרט הזה זה שיש רק מאוורר 1 במארז (אין מאוורר שישאב אויר לתוך המארז) לי המערכת הזאת עלתה 2005 ש"ח השאלה היא האם כדאי לקחת כזה בשביל המשרד או שבאמת להשקיע עוד קצת? וכמו שכ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם יש לוח אם טוב ויותר זול תציעו- ואם יש מארז וספק שיספיק למפרט הזה ויותר זול אשמח גם לקבל הצעה בנתיים בדקתי בפורומים וזה מה שהמליצו לי איך המפרט? מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤622 אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤586 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1839 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM מחיר: ¤525 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מחיר: ¤204 אחריות: שנתיים. זיכרון: T…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב: 3000-3,500 ש"ח * מטרות המחשב? עבודה משרדתית.. גימינג כמו Gta iv עריכות מוזיקה virtul dj cubase ולפעמים טיפה פוטושופ וסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף שיהיה בגודל של 15+ * רזולוציית המסך? מעדיף FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? כרטיס קול 5.1 אם יש דבר כזה במחשב נייד לא חייב.. אבל זה יהיה נחמד * משקל רצוי? משקל נורמלי לא חייב להיות קליל העיקר שיהיה טוב אבל לא כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? הייתי שמח לסוללה של 5 שעות+-, כמובן שעדיף יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת מסך נורמלית (VGA או HDMI) אני בעיקרון מע…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר למשחקים וגם ללימדים בשנה הבאה. הכי חשוב שיהיו לו ביצועים טובים. זמן סוללה לא חשוב בכלל ומשקל גם לא לגמרי חשוב אבל ברור שעדיף פחות כבד. אני מחפש משהו בגודל 15" אבל לא מאלה שהם בעצם בגודל של 17" קיבלתי כמה הצעות, אחת מהן היא זו http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5039&CatCode=315 אבל אני לא יודע מה טיבה, אם מישהו יוכל לייעץ לי או לחוות את דעתו אני אשמח מאוד תודה רבה, מוטי
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, כמו שציינתי חובה שהמסך יהיה 13.3 מט (לא רוצה לראות השתקפות של עצמי ) עדיף שהמעבד יהיה מסדרת i3,i5 ושיהיה כונן אופטי, נחמד גם אם תהיה יציאת hdmi אך לא חובה. שימוש עקרי : אינטרנט ואולי קצת סרטים.. היחיד שראיתי שעונה על התנאים זה הvostro 3300 של dell אבל שמעתי שיש עליו הרבה מאוד תלונות. תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מחשב לתוכנות גרפיות. מציעים לי או לנובו חדש ב3200 ש"ח כולל מסך 24 אינטש. זה המפרט או מחשב מחודש RAM 8 ,I5 כולל מסך. מה אתם מציעים? האם נצרך לתוכנות גרפיות דוקא המחשב היותר חזק? האם המחשב החדש יחזיק לי כפליים בזמן מן המחודש? ואולי יש עוד פרמטרים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
הרעיון לעשות RAID 0 עם הכונני SATA 3 האלה. ולצרף את ה-3TB שכבר יש לי ב-3 כוננים אחרים לאחסון נטו. בנוסף, לפתוח את ה 6950 ל- 6970. כבר יש לי מארז TT Tsunami Intel Core i5 2500K 3.3GHz 6MB LGA1155 - BOX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14312 כמות: 1 מחיר: 1,069ש"ח ( למזומן:1,037ש"ח ) Scythe MUGEN 2 Cpu Cooler 1156 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7424 כמות: 1 מחיר: 229ש"ח ( למזומן:222ש"ח ) ASUS P8P67 (P67) - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14287 כמות: 1 מחיר: 860ש"ח ( למזומן:834ש"ח ) KINGSTON 8GB 1600MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM (Kit of 2) XMP X2 Grey Series http://www…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני צריך מחשב לצרכי משחקים ושימוש כללי, בתקווה שיחזיק לי למשך 4 שנים לפחות... 1. מה התקציב המקסימלי? עד 7000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים וסרטים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא משהו ספציפי, הכל פחות או יותר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? צריך מסך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש שייועד למשחקים.... אני צריך עזרה בבניית המפרט הכי טוב למשחקים (ב12K כמובן...), ואם אפשר להשתדל להגיב רק במפרטים..!! המפרט לא יכלול שום ציוד היקפי... רמקולים, מסך, עכבר, מקלדת וכו... זה המפרט שבניתי בינתיים, הוא ניראה לי די טוב מה דעתכם...? Intel Core 2 Duo E6700 2.66GHz 4Mb Box 3490 DFI Infinity 975X for LGA775 1060 MUSHKIN XP2-6400 DDR2 2048MB DUAL CHANNEL 4-4-3-10 2140 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 520 SAPPHIRE RADEON X1900XT 512MB VIVO PCI-E 2400 CREATIVE X-Fi XtremeMusic 750 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 250 ENERMAX LIBERTY 500W 700 THERMALTAKE BIGTYPHOON 255 GIGABYTE 3D AURORA 600 סה"כ…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקציב המירבי 4500 שח שימוש משחקים אין צורך בציוד היקפי שקט פעולת המחשב - חשוב אין רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט אין הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו יש צורך לכלול מערכת הפעלה תאריך קנייה - בחודשים הקרובים חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב יש כמה מפרטים פה שרציתי בוסף חוות דעת עליהם https://ksp.co.il/t/A4V3ny עוד אפשרות https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=23643 או זה https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=236168
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש התקציב שלי הוא 6500 ש"ח אני מעוניין במחשב למשחקים כולל מסך כמובן לא TFT אלה CRT וחשוב לי שהמעבד יהיה DUAL של AMD אני גר באזור המרכז אז חשוב לי שהמחשב יקנה מהאזור אני לא מתכנן אוברקלוק בעתיד ולכן חשוב לי שהמחשב יהיה חזק לתגובתכם
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להקים מעבדת מחשבים ניידת, מבוססת על מחשבים ניידים. יש הרבה מרכיבים סטנדרטיים במחשב נייד שאני לא צריך. לדוגמא: 1. כונן אופטי 2. דיסק קשיח (מתכנן להעלות את המחשבים מהרשת) 3. בטרייה (יהיו מחוברים תמיד לחשמל) 4. כן, אפילו מקלדת ועכבר לא צריך (מקלדת - וירטואלית, עכבר usb 5. חיבור רשת אלחוטי (יהיו מחוברים בחיבור קבוע) 6. מצלמה השאלה שלי היא כזו: בהנחה שאני מוצא דגם בסיסי שמתאים לי (מבחינת מעבד,כרטיס גרפי, גודל מסך וכו'), ובהנחה שאני קונה כמות של כ-16 יחידות, האם ניתן למצוא (בארץ, ואולי שווה גם לנסות בחו"ל) ספק שיוכל לספק לי את המחשבים ללא החלקים "המיותרים", ובמחיר מוזל, כמובן? כמה (ב-%) זה עתיד לחסוך? בתודה וברכה elkav
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אבקש חוות דעתכם על מפרט למחשב ביתי לשימוש כללי (אינטרנט, קצת משחקים לא high end, פוטושופ, מוזיקה וסרטים). עלו המפרט ללא מסך כ-4000 ש"ח. שאלות לגבי המפרט למטה. מארזThermaltake V3 window black ספק כוחThermaltake TR2 RX 550W 12V 2.2PFC לוח Gigabyte GA-PS7-DS3-B3 מעבד Intel Core I5 2600 / 1155 TRAY מאוורריםZalman CNPS-7000V-AL SI 775/1156 AMD temp cont דיסקSeagate HDD 1TB 32MB SATA IIF3 זיכרוןCorsair DDR 3 4G/1333 Value כרטיס מסךGigabyte GTX550 Ti GV-N550OC-1GI Retail צורב DVDRW LG GH22-NS70 X22 SATA Bulk Black 1. אני מודאג קצת מהמארז כי חשוב לי מארז שקט. איך המאווררים לדעתכם? 2. דיסק SATA מספיק או שמומלץSATA 2? 3. בכללי מה כדאי…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש כי שלי כבר גרוטאה... יש לי אותו כבר איזה 5-4 שנים למרות שהוא עדיין מריץ דברים. בקיצור אז התקציב מוערך ב4000 שכוללים מסך כדי כמה שיותר גדול אבל שיהיה איכותי עכבר מקלדת ומערכת 5.1 קריאייטיב שעולה 480 שח ככה שזה מקצץ מהתקציב אבל זה אחד היעודים של המחשב. בעקרון יעוד המחשב זה משחקים אבל אני לא גיימר ככה שאני לא צריך מוצרי היי אנד אלא לוו אנד פשוט משהו שיריץ משחקים טובים. אין לי סנטימנטים לAMD או INTEL אז מה שבראש שלכם כי אני כבר לא מבין במחשבים מאז שקניתי תמחשב הקודם שלי. תודה על העזרה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן! אני צריך המלצה למפרט חזק למשחקים 'כבדים', שיריץ כמה שיותר דברים. צריך רק את הקופסא, לא צריך מסך ושטויות. המחשב לא יעבור שום OVERCLOCK. בתודה מראש חברים!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
P.4 3.0C 1366 ABIT IC7 - 675 OCZ 512 (256*2) 400 EL GOLDEN WD SATA 160GB - 762 R9800PRO - 1360 DVD - 199 COMPUCASE CI-6920 400W - 560 MAG 17 CRT 786 PF - 743 עכבר ומקלדת מולטימדיה של MS - 136 הרכבה - 181 סה"כ - 7063 מטרות: משחקים הכי כבדים, קצת OC קצת סרטים מה אתם אומרים על המחשב? כדאי אולי לחכות לכרטיסי מסך החדשים? ואולי ללחות עם הPCI אקספרס?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTAV,CRYSIS,WITCHER 3 וכו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע HDR בעתיד 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אישור להיות עם מחשב נייד במהלך השיעורים ואני כרגע בעיצומו של חיפוש אני ישמח אם מישהו יעזור לי מה שאני מחפש זה מחשב שיהיה עם מסך מט הגודל לא ממש משנה אבל שלא יהיה קטן מידי אני צריך שהוא יהיה קל רצוי שיהיה לו מעבד טוב שיוכל להריץ גם כמה משחקים שישעמם בשיעור וזהו בערך אני ישמח אם תוכלו למצוא לי מחשב במהרה.אם יש עוד משהו שאתם חושבים שצריך למחשב לבי"ס אז תגידו.יש מצב לחרוג עד 3500
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב למשחקים בעיקר וקצת גרפיקה. מתלבט בין DDR2\3 וכנ"ל לגבי לוח האם. ככל שהמפרט יהיה יותר משוגע כך אהיה יותר מאושר.... בבקשה הצעות
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים,אני מעוניין בחשב ביתי בתקציב 2000 שח" עם חריגה של 200 שח. לא צריך מסך ולא ציוד היקפי,כמובן שצריך מארז וספק וללא מערכת הפעלה. אני מחפש משהו שיהיה אפשר לצפות בו בסרטים ברמה טובה וחוץ מיזה השימושים הרגילים של אינטרנט מוזיקה ואופיס. כמובן שיהיה אפשרות לשידרוג בעתיד כמה שאפשר. תודה מראש לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-