עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לשתף אותי בחדוות דעת עבור מחיר של מחשב מהמפרט הבא : קודם כל , המחשב באחריות והמפרט שלו הוא : Core i7 920 , 2.66 GHZ OCD to 3.7 GHZ turbo boost very stable. Thermaltake V1ax CPU COOLER , temp stays very low. Thermaltake ARMOR MX CASE Asus P6T mother board , 3 slots for GPU . supports 3 way SLI. or Crossfire . 6GB DDR 3 Patriot viper extreme version ( can be upgraded to 12 or 24GB if you want) AMD/ATI Sapphire HD 6850 ( can be upgraded to cross fire or replaced to NVIDIA 3 way SLI) 500GB HDD WD 7200 RPM ( you can add your own if you want) 550W PSU DVD RW (LG) תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי, אני צריך מחשב חדש למשחקים עם אפשרות לעשות OC, אבל חשבו (הכי חשוב) שיהיה שקט. אני צריך שיכלול: לוח-אם, מעבד, זיכרון, מארז, ספק, כרטיס מסך וכמובן קירור טוב למעבד לכרטיס מסך ולמארז (שקטים כמובן). ההרכב שלי (ללא פיתרון קירור) מ-KSP: Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1 1870 D975XBX (Bad Axe) s775 Conroe, DDRII 667, 2xPCI-E 1 1230 1GB TwinMOS 2 1260 X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1 1320 HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 1 240 Liberty ELT400AWT 400W 1 490 סה"כ 6410 אז ככה, אין פה קירור. ולזה נשאר עוד 600 ש"ח... (אפילו יותר אם צריך). עוד משהו בלי קשר לתקציב, אני צריך מקלדת+עכבר, חוטי, לא מתוחכם יותר מידי, לא צריך 1000 כפתורים נו…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 E6 BOX sapphire X800GTO2 256MB TT BigTyphoon Sunbeam Transformer BLACK WD 250X2 7200PM DFI ultra-D Thermaltake 430W XP550 NP SONY DVD RW DW-D23A 1024MB ram Logitech MX518 Dell 2407WFP Logitech Z-640 המפרט^^ המחשב שהיה לפני 2\3 חיה רעה, נהייתה סבתא זקנה. אני רוצה להריץ 1080P בלי שום בעיה, המחשב נהיה חלש. אני אוהב לשחק משחקים, אבל יותר חשוב לי סרטי HDTV עכשיו, ברור שאם המחשב יוכל אני אתקין את המשחקים החדשים, לא חשוב לי פילטרים וכל השטויות האלה. חשוב לי איכות ומהירות. (תמונה הכוונה ומהירות המחשב.) אין תקציב כרגע כי אין לי כסף, אבל זה יהיה בהדרגתיות, אני מתגייס עוד שנה אז לקחת את זה בחשבון (הכוונה שאני לא צריך מחשב על שיספיק לי ל4-5 שנים,…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לקנות 2 מחשבים ניידים שישמשו לצרכי עבודה משרדית ובעיקרה תכנות. ברוב זמן העבודה פועל דפדפן Chrome עם הרבה לשוניות פתוחות, שרת Apache שרץ על המחשב, סקייפ ואיזשהי סביבת פיתוח (Eclipse, Notepad++). כמו שאני מבין בגלל שיש תמיד הרבה תוכנות שפועלות ברקע בו זמנית צריך הרבה זיכרון, משהו כמו 8GB. התקציב הכולל לכל מחשב הוא 3500 ש"ח. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by LazyNinja,

אהלן, אני מעוניין למכור את המחשב (הישן!) שלי ותוהה בכמה להציע אותו. כל עזרה תבורך! זה המפרט שלו - מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 @ 2.66GHz קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro זיכרון: 4GB (2x2GB) DDR2-800 G.Skill Blue HS CL5 לוח אם: Intel DP35DP כ. מסך: ATI Radeon HD 4870 512mb מארז: Thermaltake Soprano ספק: Corsair TX 750W דיסק קשיח: 80GB + 160GB תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. התקציב יכול לעלות עד 4500 ש"ח אבל עדיף כמה שפחות ורק עם הצדקה. חובה מסך 19" CRT. חובה גיגה זיכרון. המחשב עבור חברה טובה שזקוקה למחשב לעבודת משרד/גרפיקה ויש לה ילד בן 6 שהיא לא רוצה שישחק יותר מדי משחקי מחשב (אך לא למנוע לחלוטין). מצטער על ההערות באנגלית בסוף המפרט. אשמח לדעת אם יש שילוב כרטיס-מסך ולוח אם נבונים יותר במסגרת התקציב (לוח-האם קצת ישן אני מבין) וחוץ מזה אשמח לשמוע דעה אם המפרט נראה לכם או שמא יש מקום לשיפור. אם אתם מציעים חלופה - אשמח לדעת מדוע או מה אקבל תמורת תוספת המחיר כמובן. לא רוצה שתשלם על דברים לא שימושיים בחודשים הקרובים. תודה רבה!!! Price quotes are from logicpc.co.il (Ramat Gan) and ksp.co.il (Tel-Aviv) 19" CRT Viewsonic E92F+SB Flat Monitor 1190¤…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by aviram20,

היי יש לי מחשב נייד של ASUS דגם 4 ג'יגה.. רציתי לחבר אותו למסך בעזרת יציאת הVGA הבעיה היא שהמסך של הנייד שבור איך אני מגדיר שהו ישדר ישירות לויג'אי בימקום למסך שלו כי הוא מתתחיל לעלות אני רואה את הבוט מתחיל ואחרי זה מסך שחור.. מה עושים? יש איזה הגדרה בביוס או משהו שניתן לעשות ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by orgabay87,

בוקר טוב, אני מחפש אתר איכותי שבו ניתן להרכיב מחשב נייד לגיימינג. חשוב שבאתר יהיה פירוט של הרכיבים והחברות שלהם. רציתי להרכיב alienware אבל קצת מפריע לי שאין להם פירוט של החברות של הרכיבים שלהם. ראיתי שבאתר www.powernotebooks.com יש אפשרות להרכיב מחשבים ויש פירוט די טוב של הרכיבים. אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. המחשב מיועד לחיילת ונועד לאינטרנט סרטים ומוזיקה ניתן להוסיף עד 2800 ש"ח מה עדיף מבין המפרטים הבאים מעבד: AMD Athlon™ II Quad Core 620 2.6GHz לוח: GA790XT-USB3 Gigabyte דיסק קשיח: Western Digital 500GB SATA2 32MB Bufferו זכרון: Kingston 2048MB DDR3 1333MHz צורב DVD LG X22 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD4350 512MB ספק: IN-WIN Power Man 450W מארז: IN-WIN + מאורר 8 ו – 12 מערכת הפעלה W7 ואנטי וירוס סה"כ: 2660 ש"ח או המפרט הבא: מעבד: Intel® Core™ i5 650 3.2GHz לוח: H55M-D2H Gigabyte דיסק קשיח: Western Digital 500GB SATA2 32MB Bufferו זכרון: Kingston 2048MB DDR3 1333MHz צורב DVD LG X22 ספק: IN-WIN Power Man 450W מארז: IN-WIN + מאורר 8 ו – 12 מערכת הפעלה W7 ואנטי וירו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום! אני מחפש לאחרונה מחשב נייד. לאחר התייאשות מהנסיון למצוא נייד מחודש מתאים (תודה ל QttP על הנסיון לעזור), אני מחפש נייד חדש שיתאים לי. אני מעוניין במחשב ע"מ לקחת אותו לצבא ולשמור בעזרתו על קשר עם 'הציוויליזציה' בשבתות ולהעביר את הזמן בכיף, כשיש זמן. הצרכים שלי הינם: - אופיס ואינטרנט - אני מניח שלא תהיה בעיה. - עבודה עם מספר ישומים בו זמנית - לא בהכרח ישומים כבדים, אבל שלא יקרוס מ 2 חלונות דפדפן שיהיו פתוחים. לפחות 2GB ראם, עדיף יותר. - הרצת משחקים - אני לא מעוניין במשחקים כבדים במיוחד. בכל זאת יהיה נחמד אם המחשב יתמודד עם משחקי אסטרטגיה טובים. - אחריות - של גוף ידוע. - גודל - נורמאלי. אני סולד מהמקלדות המכווצות. התקציב: שואף לכמה שפחות (בכל זאת, חייל). אני מעוניין…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by gilxd931,

* מטרות המחשב? משחקים כבדים, לימודים * גודל המסך? 14 או 15.6 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? פחות מ2.4 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : בלי מסך מגע וכאלה תודה לכל העונים רצוי בסביבות ה4000 .. 4500 זו חריגה רצינית.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, בידי הצעה למחשב נייד חדש.. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1790 אני חיפשתי מחשב למטרות גלישה בעיקר, אך הוא צריך להתאים גם שאני אוכל לראות בו סרטים ולהפעיל בו משחקים ברמה סבירה(לא מהחזקים משחקים כמו פיפא,אנביאי, מנג'ר וכדומה) התקציב שלי הוא 6 אלף בערך.. אך אם יש הצעה טובה מאוד אוכל להעלות את התקציב.. מה אתם אומרים על ההצעה? המעבד טוב? המחשב עצמו טוב? תודה רבה מאוד לעוזרים..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by PayneBack3251,

שלום, אני מעוניין למכור טאבלט נקסוס 10, גרסא של ה 32 ג'יגה, (כרגע נמכר ב 500 דולר בגוגל, וב 2400 ש"ח בזאפ) עם קייס של Poetic, איזה מחיר ריאלי לבקש ? קניתי את הטאבלט לפני 3 חודשים דרך איביי (חדש), תודה !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. ברשותי מחשב נייד מדגם HP 8530wהמחשב נפל כשהוא פתוח על חלקו האחורי והציר שמחבר בין המסך למחשב כולל הפלסטיק\מתכת נשבר!מה עושים? האם אפשר לתקן? כמה עולה בערך? http://www.s i z.co.il/my/yk02ymwjjogm.jpg http://www.s i z.co.il/my/0jnmftwyygwu.jpg תורידו רווחים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם, אני שוקל קנייה של מחשב נייד. התקציב לא מוגבל כי כרגע אני רק בשלב הברורים. מה שכן, חשוב לי מסך טוב. מאד. אם לא אמצא כזה יתכן וארד לחלוטין מהרעיון הזה ופשוט אשדרג את הנייח שלי. לצערי, מצאתי לינק מדאיג מאד ובו מצאתי את המשפט הבא: the best laptop LCD I've tested to date might be able to match the entry-level desktop LCDs ואחר כך גם: I still haven't managed to procure any laptops that use something other than a standard TN http://www.anandtech.com/weblog/showpost.aspx?i=569 אם אכן האמור לעיל נכון, אז אני לא מעוניין וכל מה שכתוב למטה לא רלוונטי. אם לא, האם תוכלו לכתוב בבקשה את כל הניידים המצויידים בפנל שאינו TN? לפי האמור לעיל אני מבין שאם בכלל ת…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by sALtoXx21,

מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1433 לוח אם ASUS Striker formula ¤1575 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤433 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 ¤573 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1420 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤180 מארז ללא ספק NZXT LEXA BLACKLINE ¤554 ספק כח ThermalTake ToughPower 1200W ¤1450 אם זה מפרט של מחשב טוב או לא? תגובות דחוף אני צריך לקחות את מחשב בקרוב....

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הם הציעו לבן דוד שלי את המחשב הבא Intel Celeron 2.0 GHz Socket 478 128K CPU BOX Elitegroup זיןכרון DDR-RAM 128MB 3200 Samsung Original Memory . הארד דיסק 40GB 7200 rpm ATA100 HDD קרטיס מסך Matrox Millenium G450 DH 32MB Video פלןפי 1.44MB 3,5" Floppy Drive. צורב Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW מודם Dynamode 56K V.92 PCI Modem מארז Antec SX1040BII 400W Case ש"ח 3261.55 אני יודע שזה חתיכת מחשב אבל בן דוד שלי אמר שאין לו הרבה תקציב אז דיירקט לאב נתנו לו את המפרט הזה אני חושב שזה אחלה מחשב לתקציב נמוך מה איתכם? רק רציתי לדעת פרטים על כרטיס המסך הMATROX, בדיירקט לאב אומרים שהוא הרבה יותר טוב מ-רדיאון 9500, זה נכון? הם אמרו גם שהזיכרון המיוחד שלו …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by omrivol,

שלום. אשמח לעזרתכם ברכישת מחשב, שישרת אותי בשנים הקרובות. אני מעוניין במחשב איכותי, מהיר, שיהיה אפשר להעמיס עליו ושהוא לא יתקע לי במהלך בהעבודה. 1. תקציב - עד 5,000. 2. מטרות המחשב - אינטרנט, עבודות משרדיות הכוללות שימוש בתוכנות כתיבת קוד ומדי פעם הרצת מכונות וירטואליות, צפיה בסרטים, קצת פוטושופ והמון מוזיקה (זה אחד השימושים העיקריים של המחשב, ולכן אשמח לכרטיס קול איכותי, אם זה ישפיע על איכות הסאונד). בנוסף, אני לא גיימר, אך אני מעוניין להשאיר אופצייה עתידית למשחקים (דהיינו - לרכוש כרטיס מסך טוב, אך אין צורך להשתולל עם המחיר). 3. ציוד הקפי - עכבר 4. דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו - לא ממש. 5. העדפה לחברה או לחלק כלשהו - העדפה לציוד איכותי (כמובן). 6. נושא הקירור והע…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. רשמתי בכותבת 3000 אבל האמתי שאני מחפש ב-2000, אלא אם יש הצעות ממש ממש טובות בשביל עוד קצת כסף.. אז תאמרו או שהכי טוב, תביאו נניח אחד של מקסימום 2000 ואחד של 2500-3000.. ותציינו לי את ההבדלים והיחס של עלות-איכות.. ואני כבר אעשה החלטה עם עצמי תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם, אני זקוק להמלצה למחשב נייח שישמש גם לעבודות גרפיקה של זוגתי- למעשה רוב תוכנות ADOBE CS5 design primium- פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, דרימ-וויבר, וכו'. כמו כן אני עוסק במוסיקה וצריך שהמחשב יהיה שקט ככל הניתן. ברשותי כרטיס קול חיצוני הדורש סלוט של PCI-E לשם חיבור. ואני עובד עם תוכנות cubase 5, nuendo 4, ableton live 7. כמו כן יש לי 2 הארדיסקים- 1. hitachi 80 GB, 7200 RPM, 8MB , sata 2 - לטובת מערכת הפעלה ותוכנות 2. W.D 500 GB, 7200RPM, 16MB sata 2 - כל השאר יש צורב חדש כך שגם צורב לא צריך כמו כן יש עכבר ומקלדת כל אלה יעברו מהמחשב הישן ! אין צורך במסך (יש "LCD 22) אין צורך בציוד היקפי נוסף אין צורך בהתקנת מערכת הפעלה/אופיס לא ממש שולט בעניין …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Eran Erel,

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. ההבנה שלי במחשבים היא מאוד בסיסית אני מחפש לקנות לפטופ אמין עמיד וחזק בתקציב של 5000 שח וגם שיתאים לגיימינג ולימודים ובכלל לצרכים יום יומיים. כמו כל אחד אני מפחד ליפול על אחד הדגמים היותר גרועים של הניידים שיוצאים לשוק. ממיטב הבנתי הבסיסית הבנתי של hp אין מה להתקרב ו asus שנוי במחלוקת עקב שירות לקוי בארץ אם בכלל. לא משנה אם זה יהיה המחשב הכי דק בעולם או הכי קל שיש או הכי יפה פשוט שיעשה את העבודה ויתן תמורה נאה למחיר תודה מראש ואחלה יום

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by dianush1998,

הי ,שמי דיאנה. אני עורכת,צלמת ומתחילה באפטר בקיצור חובבת תוכנות אדובי2017.ברצוני לרכוש מחשב אשר יתאים בעיקר לעריכות בתדירות גבוהה יחסית ועל הדרך יוכל לסחוב אפטר ברמה בינונית(כלומר שעדיין אוכל לבצע דברים קלים כמו טקסטים,תיקוני צבע ועוד) וכמובן שיהיה מעולה לעריכת תמונות סטילס. התקציב בין 4000-5000 ש"ח.(כמובן שעדיף כמה שפחות) בעקרון הבנתי שחשוב שיהיה מעבד חזק ומומלץ גם16 זיכרון רם. אשמח לעזרה ואצות.תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם, בעיקרון אני עובר דירה ולקחתי על עצמי פרויקט להפוך את המחשב הישן שלי למחשב לעבודה (כמו שהוא לא מריץ משחקים). המפרט הקיים: מעבד: Intel Core2Duo E7400 2.80GHz 1600MHz RAM: שני גיגה X2 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L כרטיס מסך: gForce 9500GT 1G ספק: JTC P-4 500W ATX12V SATA DR-B500E HD: סתם משהו של 160גיגה 3מגה SATA צורב DVD רגיל ומארז תואם לכל. מה אני רוצה לעשות? ברמת העיקרון אני רוצה להעביר את כל זה למארז קטן, משהו מסוג ה: Mini,Micro,HTPC. המארז הכי קטן שאפשר לדחוף את כול זה. אישית מעדיף את ה e-Mini Tiny Box 2 Micro-Atx Case with 200W PSU Red מ KSP אבל ראיתי שיכול להיות שיהיו לי בעיות לדחוף ספק שיתאים לדרישות של החומרה והכרטיס מסך לא יכנס... אשמח לרעי…

24. שלום לכולם אני אשמח לקצת עזרה מכל המבינים... אני מתכנן לקנות בימים הקרובים מחשב למטרות עבודה בלבד שיריץ כמה תוכנות במקביל (גם תוכנות כמו office וfirefox וגם תוכנות קצת יותר כבדות למטרות קידום אתרים) ושהולך לעבוד רצוף בערך 18-20 שעות ביממה כל יום. כמה דברים שחשוב לי שיהיו/לא יהיו במחשב: 1. מעבד טוב, נראה לי שintel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray או משהו דומה זה הכיוון 2. אין צורך בכרטיס מסך חיצוני 3. כונן קשיח לא צריך להיות גדול, 500GB מספיק בהחלט 4. 8GB זיכרון נראה לי שיהיה עדיף אבל אם נראה לכם ש4 מספיק למטרות הנ"ל אז אין שום בעיה 5. אין צורך במערכת הפעלה, מסך, תוכנות כלשהן או ציוד היקפי 6. סה"כ מחיר בסביבות 2000-2500 ש"ח כל הצעה תתקבל בברכה, ת…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by LRa,

מחפש מחשב נייד לאבי, שיהיה ניייד(!) מסך בגודל "13-"14, עם touchpad ואסתטי. השימוש העיקרי הוא מצגות ועריכת טקסט. תודה נ.ב. לגבי מחיר, משהו בסביבות ה 1000-1200 יורו. המחשב יקנה באירופה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים