ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב? משחקים בינוניים צפיה בסרטים, עבודות משרדיות וצפיה בסרטים.פוטושופ.וירטואליזציה - כמה מערכות הפעלה ב-PC אחד * גודל המסך?15.6 * רזולוציית המסך? לא משנה * משקל רצוי?לא כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500 * כונן אופטי?כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?חשוב איכות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם =צבע שחור חשבתי על שתי מחשבים http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12544 htt…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד: Intel Q6600 מהתוכנית לעובדים של אינטל. לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L 579 ש"ח http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1939&category_id=61e02763c9912b92964d2c7098b9455e& זכרונות: OCZ 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XTC 4-5-5-15 395 ש"ח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7009 דיסק קשיח: WD 320GB SATA2 16MB 390 ש"ח http://www.easydeal.co.il/Product.asp?ProID=768 כרטיס מסך: Gecube Radeon HD2900PRO 512MB GDDR3 HDMI HDCP VIVO PCIe 1433 ש"ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=794 צורב: SAMSUNG S183L DVD-RW + X18 Lightscribe + SATA 184 ש"ח http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3443 ספק: …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200/300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, 3d MAX, autocad, rhino, ilustraior שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, assasins creed, witcher -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא בהרבה, אם יהיה צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FALLOUT 4, WITCHER 3, MAD MAX THE GAME, METAL GEAR SOLID: PHANTOM RAIN. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280 X 1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש שדרוג בסביבות 2000 שקל, ללא HDD, ללא מסך וציוד היקפי, למטרת סרטים, אינטרנט ואולי Football Manager, וכמה משחקי אסטרטגיה במקסימום. מה שכן, חשוב לי שהלוח אם יגיע עם כמה שיותר חריצי PCI (רצוי 3), ולא יזיק חיבור ATA. כרטיס מסך לא חשוב לי כרגע, כי נראה לי שהמובנה בsandy bridge יחזיק אותי בינתיים לשימושים שלי, וזה לא בעיה להוסיף בשלב מאוחר יותר. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מאה שקלים . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בפוטושופ,עבודה משרדית,משמש בין היתר גם כשרת אחסון ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אין צורך בכרטיס מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?.אין צורך בכרטיס מסך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! כבר שנים רבות אני פה בפורום עוזר ונעזר בהודעות.. הפעם אני צריך את עזרתכם הסופר מקצועית (כמו תמיד)! אני טס בחודש ספטמבר לניו-יורק לשבוע (שאר הטיול במקומות פחות מומלצים מבחינת חנויות). אני שוקל לקנות מחשב נישא , מבחינת דגם אני אסתדר ואני אמצא את הדגם שמתאים לי באמצעות חיפושים פשוטים.. לגביי החנות -מישהו מכם ידע שומע מכיר או היה בחנות שהוא יודע להמליץ עליה? שיש לה מלאי והיא זולה? כל תשובה תעזור ותקל עלי, תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה השנה וחשבתי לקנות מחשב נייד חדש, הבנתי שהמחירים פה בארץ הרבה יותר גבוהים אז חשבתי לקנות בארה"ב, הבעיה היא שאין לי קרוב בארה"ב שישלח לי את המחשב לכאן. האם יש איזשהו אתר שדרכו אפשר להזמין מחשבים ישירות לארץ? אם כן, עם איזו חברות יש אפשרות לאחריות שתופסת גם בארץ? -הדיון שיש פה בנעוץ מיושן ובקושי הצלחתי להבין ממנו משהו. ולמען הסדר הטוב: * מטרות המחשב? מטרות סטודנטיאליות ועריכת תמונות. * גודל המסך? 13.3+ * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתיים שלוש זמן עבודה נשמע סביר לא? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI חובה וUSB 3 עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח? חצי טרה * כונ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין לשדרג את המחשב בעיקר למשחקים ואינטרנט... דוגמא, NBA2K10 PRO החדש שייצא CPU Type AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ Motherboard Name Gigabyte GA-M55plus-S3G v1 Motherboard ID 08/09/2006-C51-MCP51-6A61HG0HC-00 דגם, לוח אם: AM2 nForce 430 FSB2000 DDR II 533-800 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2283 Memory: 2GB, DDR2 SDRAM, 800MHZ 9500GT כרטיס מסך...
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי אני צריך מפרט למחשב אבל טיפה שונה ממה שבדרך כלל מבקשים... המחשב יהיה לגיימינג ומשחקים כבדים ואני לא צריך שום דבר רק מחשב! עכשיו... אני צריך מפרט בלי כרטיס מסך ובלי HDD חובה שיהיה 2G זיכרון ומעבד INTEL למה אני מתכנן OC (אבל קודם צריך ללמוד איך ) אני חושב שאפשר להכניס את הE6600 צריך גם קירור למעבד ו2G זיכרון אבל אני גם צריך ספק חזק כי אני כנראה יקנה את הR650 או הסדרה החדשה של הNVIDIA ה8900 ניראה כבר בקשר לזה... אתם יכולים גם לומר לי מתי הם יוצאים? כמובן שצריך מארז טוב בישביל הכרטיסים FULL TOWER שמעתי שהAPOLLO מארז טוב... תודה מראש לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב פורום יקר , אני בונה מחשב לרכב ואני ככול הנראה אבסס אותו על ATOM ולא עם i3 כי זה הרבה פחות צריכת חשמל ופחות חום לפנות. השאלה היא האם לקחת ATOM330+ION או רק D510 ? המחשב ישודך לSSD לטובת מהירות עליה ומיגון מפני זעזועים . ייתכן ותהיה הוזלה קרובה במחירי הSSD ששוה לחכות לה ? ( עד חודשיים אני מוכן לחכות ) כרטיס הקול יהיה OB. מבטיח תמונות כשיהיה מוכן !
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מסך חדש למחשב שלי, לסרטים ומשחקים בFULL HD. אני לא מבין למה מסכי טלויזיה של LG 32 עולים חצי ממסך מחשב של DELL 27. מה ההבדל בינהם כאשר אני בשימוש יומיומי באינטרנט או טלויזיה? אם כבר יש לי מסך 32 ב1900 של LG למה לא לקחת?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב אבל אם יש אז WINDOWS 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח אם: ABIT IS7-E מעבד: INTEL 2.8 800MHZ שני זכרונות: SAMSUNG 400MHZ 512MB דיסק קשיח: MAXTOR SATA 120GB מארז: USB 450\480W P-4 ATX כרטיס מסך: ATI R9600XT 128MB DVI כונן: 1.44 צורב: LG 52*32*52 רמקולים: SUB+2 PCWORKS דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, אני צריך מחשב בעיקר לשימושים כלליים, אך אולי בעתיד גם לקיובייס ומשחקים סבירים, המפרט יהיה מבוסס על לוח אם GA H55M וI5 650 שמוצע לי לקניה במחיר 500 שח בלבד, כלומר נשארים אלף שקלים לקניית זכרון, הארד דיסק, וספק, יש לי מארז, וכרטיס מסך 8600GT שישמש אותי אני מאמין כמה חודשים, ואז אחליף אותו לרציני יותר, או אוסיף לו כרטיס נוסף בSLI. אלה הן הדרישות פחות או יותר, תודה רבה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 תת דגמים של dell Inspiron n5010 עם מעבד i5 ומסך 15.6: אחד עם כרטיס מסך מובנה Intel GMA HD והשני עם כרטיס מסך נפרד 1GB ATI Mobility Radeon HD 5470 אני סטודנט למדעי המחשב ורוב השימוש במחשב הוא לצרכי לימודים והרצת תוכנות כבדות. מידי פעם אני אשחק pro או משהו בסגנון אבל לא אריץ יותר מידי דברים גרפיים כמו גיימר. לאחרונה התקלקל לי כרטיס מסך NVIDIA SLI Dual GeForce 8600M GT שהיה בתוך מחשב Toshiba satellite לאחר שנתיים וחצי בלבד ככל הנראה עקב החום הרב שהוא פלט (אפילו מגש קירור לא עזר) - מה שהשבית לי את המחשב והמעבדה שמתקנת לפטופים של טושיבה רצתה כ-5000 שח בשביל התיקון. לכן כעת אני רוצה לקנות לפטופ חדש ורוצה לדעת האם הכרטיס הנפרד יגרום שוב לבעית חימום א…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?3800 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 35% משחקים ותוכנות הורדה 35% אינטרנט 30%סרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך 21 אינצ מקלדת ועכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? צריך שהמחשב הי…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום וברכה לכולם, שמי יוני ואני מעוניין לשדרג מחשב נייד LG P1 בתקציב של עד 1000 ש"ח. לדעתי אם אני אגדיל את הזיכרון ראם והזיכרון הקשיח זה יעזור לי מאוד. כרגע הנתונים הם : זיכרון ראם - 1024 דואל (סלוט 1 512 וסלוט2 512) )DDR2 667) וזיכרון קשיח 100G.(5400 RPM המעבד הוא - intel mobile core 2 duo t5600 1.83GHz כרגע ברצוני להגדיל את הזיכרון ראם ל-4G ודיסק קשיח ל-500G, בשביל זה אני צריך להחליף את מערכת ההפעלה לWIN 7, שישים וארבע סיביות. רציתי לשאול האם המעבד שלי יצליח לעבוד חלק עם השידרוג הזה, והאם אתם חושבים שזהו שדרוג טוב. בנוסף, האם אתם מציעים שדרוג אחר? תודה מראש, יוני.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
Athlon 64 3400+ (S-754) 1 1330 לוחות אם למעבדי ?AMD? MSI K8N Neo Platinum (s754) 1 770 (אני אדבוק איתו כי אני לא הולך לעשות OC ואם לא יהיה בחנות אז אולי גיגה ביטnforce3 אבל את זה אני צריך לבדוק שוב) 512MB Kingston CL3 2 1040 A-data סתם יבזבז כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות RADEON 9600XT TV,DVI 128MB 1 930 דיסקים קשיחים? MAXTOR כמות 160GB (8MB) SATA 1 550 צורבים? DVD Recorders כמות NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 1 390 ושוב אם לא יהיה אז LG 4160B +x16 -X8 Dual x2 גם צריך לבדוק שוב מארזים? כמות HEC Compucase CI-6A19 1 390 סה"כ 5400 ו ת ו ד ה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ראיתי את הכונן שאני מעוניינת בו EVO 840 120 GB השאלה שלי מזה ? [h=1]Retail[/h] לדוגמא פה ?http://www.logicpc.co.il/Product/120gb-samsung-840-mz-7te120bw-25-ssd---retail-7mm איפה כדאי לקנות את המוצר ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או שמדובר בהתקן פיזי חדש לגמרי? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, ואחד הקריטריונים הכי חשובים לי הוא מסך מט. קצת קשה למצוא את האינפורמציה הזו בחנויות מחשבים אונליין. איזה מחשבים ניידים יש להם מסך מט, רצוי מחברת dell? (וגם זמן בטריה ארוך, גודל 14 בערך, מחיר עד 4000?) תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הרכבתי את המפרט הבא מ-NEWEGG: Intel Core 2 Quad Q9300 2.5GHz LGA 775 95W Processor ASUS P5E3 Deluxe/WiFi-AP ATX Intel Motherboard CORSAIR XMS2 DHX 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory BFG Tech GeForce 9800 GTX(G92) BFGE98512GTXE Video Card אשמח לקבל חוות דעת לגבי הרכיבים הנ"ל. כמו כן אני צריך גם המלצה לספק ומארז מהארץ. תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל בקרוב לימודים בגרמניה ומחפש לפטופ חדש, בתכלס אין בעיה ממשית להזמין מכל אירופה ולכן ביקשתי המלצות לקנייה באירופה באופן כללי. **** אם המחיר בארץ יותר זול כמובן שאעדיף לקנות בארץ **** * תקציב - עד 800 אירו (4000 שקל) * מיועד לשימוש סטודנטיאלי כללי, תכנות, עריכת תמונות ווידאו (בתכלס ברמה חובבנית) משחקים קלים בסה"כ אבל רוצה אופציה גם למשחקים חדשים יותר. * גודל המסך - 13.3-15.6 ברזולוציית FHD לפחות. * משקל של עד 2 קילו, אם מדובר במחשב יוצא דופן במאפיינים האחרים, אז עד 2.2 (אני מסתובב הרבה) * זמן סוללה במקרה הגרוע ביותר של שימוש כללי - גלישה, מעבדי תמלילים LYX וכו' 4-5 שעות * אם מתאפשר כונן SSD בנפח קטן במקביל לדיסק קשיח סטנדרטי, מה טוב - דרישות מיוחדות…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-