עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yur,

דרוש לי מחשב לא כולל מסך בתקציב עד 2500 שח לעריכת מוזיקה. מה שחשוב לי הוא הרבה זיכרון, מעבד טוב יחסית ואני לא צריך כרטיס מסך למשחקים. אני רוצה 2 יציאות למסכים ושיהיו יציאות USB 2 ו USB 3. אשמח מאוד להמלצות מאנשים טובים כמוכם.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. בגלל שכבר הרבה זמן לא התעסקתי בתחום המחשבים, הידע שלי שואף ל-0 בתחום, אשמח להמלצות שלכם * מטרות המחשב? מטרת המחשב היא עבודה מחוץ לבית (אני עובד בשטח, חול ואבק), שימוש של אינטרנט, אופיס והקרנת סרטים * גודל המסך? שאיפה למסך קטן, ואם הבנתי נכון מט יהיה יותר טוב לצרכים שלי (בגלל השמש) * רזולוציית המסך? לשיקולכם * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אשמח ללפחות שעתיים עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? הרגילים.. USB, HDMI, VGA וכו.. * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? יותר חשוב לי שיהיה זיכרון חזק ואמין ללא תקלות * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? קנייה בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. נשבר לי המסך במחשב הנייד. עלות התיקון היא כ-900 או 950 שקלים כולל מע"מ חלקים ועבודה. האם שווה לי לתקן? (נא התייחסו גם לכמה זמן יחזיק התיקון כי המחשב עצמו יחזיק לצרכיי עוד שנתיים לפחות) אינני מעוניין לקנות מחשב מיושן כיון שמחשב זה הספיק לי ואם יש מחשב חדש (Core i5 או סדרת sp core 2 duo) במחיר של שלוש וחצי אשקול לקחת.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by The-Crush,

אני מאוד רוצה להודות ל-biodome על שהמליץ לי על החלקים הבאים: p4 2.6 800mhz 1024 DDRAM LCD Hyundai Q17 SuperTalaent - 5 מאוררים HD - 120 WD ועוד.... ;D ואני מאוד מרוצה מהמחשב שהמלצתה לי ואם אי פעם אוכל לעזור לך רק תגיד ואני אשתדל לעזור בכל כוחי....(כמובן בכמעט בהכל) ומקווה שתמישך להיות כזה תותח אחי

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by NaorBiton,

אחים שלי אני צריך המלצה למחשב לסטונדנט לאדריכלות ואני צריך נייד שמסוגל להריץ אוטוקאד 2010 האם המחשב הזה מריץ אותו http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-Eee-PC-1201N-Ion-Notebook.24498.0.html

6. נפח 40 או 80. הבנתי שצריך דיסק מיוחד לדגם הזה אחרת הוא נותן הודעת שגיאה. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by MODI,

עושה סדר בבית ורוצה למכור חלקים ישנים שאני לא משתמש אבל לא יודע כמה הם שווים. אשמח לעזרתכם 1. מיכל נוזלים 2. משאבה מדגם P400 3. רדיאטור + מאוור 120CM. (חסר מאיין מתאם לצינור כניסת נוזלים של הרדיאטור אבל אני מאמין שאפשר בקלות למצוא את החלק הזה ואם לא גם המאוור שווה משהו) מצורפות תמונות

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. המחשב לא מיועד לOC צריך לכלול צורב ומעבד אינטל וזה הסכום המקסימלי שיש בשביל להשקיע בו... זאת ההצעה שהרכבתי עם חבר מה דעתכם עליו? להזמין אותו או שיש מקום לשיפורים ואם כן אז איפה...? מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1070 1 1070 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 580 1 580 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 630 1 630 כרטיסי מסך? Powercolor Price Units Total X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1200 1 1200 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 410 1 410 צורבים? DVD Recorders Price Units Total Samsung SH-S182D DV…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד לפי הצרכים הבאים - קל משקל. סוללה חזקה. מסך 13-14 אינצ'. מעבד החזק שאפשר להשיג בתקציב (ולפי שאר הצרכים). כרטיס מסך טוב (בעיקר סרטי HD, קצת משחקים). בקשה אחרונה וחשובה (לקונה), הוא צריך להיות מעוצב, כלומר אפשרי לבחור צבעים ו/או עיצוב חיצוני. תודה מראש

10. Started by online,

חבר שלי מבקש המלצה למחשב. הוא נוטה לבחור מחשב של טושיבה בזכות הביטוח שהם נותנים לשנה הראשונה. זה חשוב לו כי סביבת הפעילות שלו מסוכנת למחשב. ראו למשל כאן: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKC6501CT מישהו יודע אם יש יצרן נוסף שנותן בארץ ביטוח כסטנדרט?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Idan-h,

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9821 35 שקלים. אני דיי מתפלא כי ממה שקראתי, מבחינה של שיטות העברה נתונים לא יכול להיות כבל כזה. רשום שזה עובד רק עם כרטיסי מסך לא מובנים. האם יש פתרון זול לחיבור מחשב נייד חדש לטלוויזיה ישנה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by אלעד,

שלום רב, אשמח לקבל המלצה למפרט עבור מחשב נייח לשימוש בתכנות AUTOCAD / PHOTOSHOP / 3DMAX / SKETCHUP כמו כן למסך מתאים. בנוסף זקוק למחשב נייד שיעבוד באותן תכנות למעט 3DMAX שישמש כמחשב משני של המשרד. המון תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by fitchy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי FPS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. csgo bf4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני רוצה לקנות מחשב נייד קל משקל דק וקטן , עד מסך 12 אינץ. המחשב מיועד בעיקר לאופיס, כל ישומי האינטרנט (מסנגר,ICQ,אקספלורר וכו'). מוזיקה, סרטים. המחשב צריך לעבוד נונ סטופ כל היום וצריך להיות בתנועה רבה, כך שהגודל והמשקל מאוד חשובים, המחשב פה ושם יריץ משחקים כמו ניד פור ספייד או פיפא, או משחקים יפים שיצאו ולכן אני מעדיף כרטיס מסך עצמאי ואפילו ניתן לשדרוג ולא משותף. אני רוצה שיהיה במחשב הרשתות האלחוטיות מובנות, WI-FI, בלוטוט ואינפא אדום. בנוסף אם אפשר אני יעדיף שיהיה יציאה לטלויזיה. תודה מראש לכל העונים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום חברים, אני מנסה לעזור לחבר למצוא לו את המפרט הכי טוב שהוא יכול לקבל בתקציב של 3000 שקל. חשוב שהמפרט יהיה טוב למשחקים ובכלל לעבודה כללית על המחשב ועם מעבד Intel (הוא לא רוצה AMD). המפרט לא צריך לכלול מסך, אלא אם תוכלו לכלול מסך LCD בתקציב של 5000 שקל בערך. אנא עזרו במהירות האפשרית, ניר.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by iluxa1,

מה יותר טוב אני קונה באי.ביי ב 7000 גג....

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by din264,

שלום מחפש המלצה למחשב לאולפן ביתי. ישמש לתוכנת קיובייס 10 עם המון סקינים. תקציב עד 6000 עם חריגה של 500עם אכן זה הכרחי. כרטיס קול אני לא צריך יש לי חיצוני. הציעו לי את המפרט הנל: קיבלתי הצעה למחשב הנל ב6100 שח מעבד: Intel Octa-Core i7-9700K 3.6Ghz-4.9Ghz Turbo Coffee Lake-R S1151 קירור אוויר למעבד: Noctua NH-D15 לוח אם: ASUS TUF Z390-PLUS GAMING WIFI + BT5.0 / MSI MAG Z390 TOMAHAWK או אסוס או MSI זכרון: - Corsair Vengeance LPX 32G (2x16G) DDR4 3200Mhz CL15 דיסק קשיח: XPG 1T SX8200 PRO M.2 NVMe R/W Up To 3000/3500MB/s דיסק קשיח:- Intel 660P NVMe 2TB M.2 2280 SS Wrire/Read 1800MB/s דיסק קשיח: Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. מבקש את מפרט המחשב הכי טוב שיכול להיות ב[10000 ש"ח בערך] ויש לי עוד שאלה... שמעתי על מארז די יקר שעובד על גז כך שהטמפ' בתוכו היא 0' מעלות האם זה טוב? וכמה זה עולה? תודה למי שינסה לעזור.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by InFecT[0]r,

Crucial 512MB PC2-5300 3-3-3-12 DDR2-667 Ballistix BL6464AA663 Amd Athlon 64 3800 BOX AM2 DFI LanParty UT NF590 SLI-M2R/G LEADTEK WinFast PX7300GT TDH 128MB הכל יוצא בערך 2950

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by yesof,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים לדוגמא: splinter cell blacklist star wars battle front H.A.W.X 2 team fortress 2 steel ocian paradais city 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן. מסך , מקלדת, עכב…

21. שלום חברים, אשמח לעזרתכם מאוד. אחותי ואני קונים מחשב נייד לאמא שלנו * מטרות המחשב?שימוש ביתי, עבודות, חיבור המחשב לטלוויזיה וצפייה בסרטים/סדרות, אינטרנט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 6'15. * רזולוציית המסך? לא כל כך משנה לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מזתורמת? HDTV, DVD, USB, כל השאר בונוס גדול. * משקל רצוי? אין חשיבות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין כל כך חשיבות, רוב הזמן הוא יהיה מחבור לחשמל. עדיף זמן סוללה ממושך כמובן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDTV, DVD, USB, כל השאר בונוס גדול. * Bluetooth? אפשרי. לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אך אני לא מוכן לקחת HP . נראה ל…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום, מחפש טאבלט אנדרואיד כמה שיותר גדול 12" במחיר סביר. להזמנה מיידית מאמאזון ארה"ב מתלבט לגבי זה לדוג': https://www.amazon.com/gp/product/B077TCVT7Q/ref=ox_sc_act_title_3?smid=A3GQ8W9AF8L0NJ&psc=1 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כמה שפחות. לא יותר מ $400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מסך מגע, משרדי, עבודה שוטפת כתיבת מסמכים אונליין ואפליקציות של אנדרואיד. עריכה: לא קריטי הצפייה בוידאו HD, חיבור למקרן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מק…

23. Started by VAnD4L,

שלום לכולם מחפש מחשב נייד לחבר בין 1500 לאלפיים שקל * מטרות המחשב : אינטרנט , צפייה בסרטים hd וחיבור לטלוויזיה לצפייה בה בfhd * גודל המסך? 14- 15.6 אינץ׳ * רזולוציית המסך - 1366x768 * זמן סוללה בערך 4שעות מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות HDMI, VGA bluetooth אם נכנס בתקציב אבל לא חובה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD 500gb לפחות * כונן אופטי כן* * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן אם אפשר* מצאתי את המחשב הזה בנתיים מישהו יכול להמליץ אם הוא שווה משהו ? או להמליץ על אחד טוב יותר?http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=874583 מעדיף לקנות עם מערכת הפעלה אבל אם זה יוצא מהתקציב בהרבה אני ישים לבד תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. שלום! אז ככה אני צריך מחשב שלא יהיה חיית משחקים וגם אני לא הולך לעשות לו oc אב אני רוצה שגם יהיה מחשב חזק וטוב.....חשבתי על זה התקציב קצת חורג אבל לא נורא... AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX 592 ש"ח -מעבד Spire SP420B8 CopperStream 98 ש"ח -קירור למעבד MSI K7N2 Delta-ILSR nforce2 ultra400 869 ש"ח -לוח אם Kingston 512MB 400MHZ DDR CL2 HyperX 923 ש"ח -זכרון פנימי Gigabyte RADEON 9600 Pro 128MB DDR Retail 1,069 ש"ח -כרטיס מסך WD 80GB 7200RPM 8 MB special version 472 ש"ח -הארדיסק LG X 52 OEM 110 ש"ח -כונן SONY CDRW 52X24X52 RETAIL 244 ש"ח -צורב Mitsumi floppy 1.44 51 ש"ח TASK CASE…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפיה בסרטים, עבודות משרדיות למשל סקייפ, בלי משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך מאט 15.4 אינץ' * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) יספיק full hd. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן זמן סוללה ארוך 7 שעות * האם י…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים