ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
היי מחפש לפטופ לצורכי עריכה ורנדור התוכנה הכי כבדה שאעבוד איתה היא rhino 6 חשוב לי שיראה טוב חשבתי לקנות את הdell xps 15 אבל הוא יקר מאוד ויש כרטיסי מסך חזקים יותר בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה.. אל תדיגו לי למה אני לא מחכה ליקונרו.. http://img209.imageshack.us/my.php?image=maozaw9.jpg הביעו את דעתכם... והאם הספק יחזיק את המערכת?!
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, הרכבתי את המפרט למטה, אשמח לכל עזרה! 1. חשוב לי מחשב שיהיה חזק לאורך זמן מבחינת כוח עיבוד. המשחקים זה משני ולכן השקעתי יותר במעבד. 2. אין לי מושג בגדלים של מארזים, כרטיסי מסך, מעבדים, מאווררים וכו', אני קצת לא התחשבתי בגדלים ולא יודע אם יצא לי מתאים. איך אפשר לדעת? 3. מה שהרכבתי גם ככה די דחוק בתקציב, אם יש דברים מיותרים אשמח להוריד או לשנמך. תודה! הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067702868219 - Intel - i5-7600K Kaby Lake Quad core CPU - 3.8 GHz - Max Turbo Frequency 4.2 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W T…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מיני לפטופ עד 1800 ש"ח - הבנתי שהמחשבים הבסיסיים הם בסביבות ה- 1,500 ש"ח. היעוד של המחשב : גלישה באינטרנט, כתיבת עבודות (Ofiice), שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטים, אינטרנט Youtube, Facebook, צפייה נאותה באתרי פלאש וכו'... חשוב שיהיה במחשב 2GB זכרון פנימי, מעבד אינטל, HD כמה שיותר גדול ואפשרי במסגרת המחיר. ומחשב כמה שיותר חזק ואפשרי במחיר הזה, חשוב שיהיה מחשב של חברה מוכרת, ואשמח להמלצות על חנויות באזור הדרום איפה ניתן ומומלץ לרכוש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום זקוק למחשב נייד למשימותשל גלישה אופיס ודוא"ל, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט: לא חשוב * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה : שיהיה נוח לקרוא ולכתוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?: לא באופן ספציפי מומלץ מקלדת מלאה. * משקל רצוי: שיהיה נוח לסחוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עבודה של בערך שעתיים ללא חשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...): לא * Bluetooth? היום זה סטנדרטי. * גודל מינימלי …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
<blockquote> האם כדאי לי לקנות אותו? מפרט המחשב: asus zenbook ux32vd r3001v קישור למפרט באתר אחר:http://www.ksp.co.il/?uin=16688 מחיר: 5280 שימושים: אינטרנט, משחקים על איכות נמוכה וחשוב לי שהוא קל ודק וגם עיצוב יפה הערות: תודה לעוזרים </blockquote>
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים לדוגמא: splinter cell blacklist star wars battle front H.A.W.X 2 team fortress 2 steel ocian paradais city 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן. מסך , מקלדת, עכב…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בין- Gigabyte W566UR Intel T5550 1.83GHZ 2GB 800MHZ 250GB 15.4" Glare בחנות נועה מחשבים - יעלה לי 3400 (כולל תוספת ל-2G זיכרון ו-250GB הארדיסק), אחריות רק לשנתיים ע"י מור - יבואן מורשה... לינק לאתר: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3525 לבין - Inspiron 1525 T2390 1.86GHz 2GB 160GB 5400RPM בחנות NOTEBOOK CLUB יעלה בערך 3300 שקל (ללא תוספות), 3 שנים אחריות ע"י DELL לינק לאתר: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t2390.htm מה הייתם ממליצים ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יי, מחפשת המלצות על מחשב נייד לצורכי פיתוח. כזה שלא מתעייף בזמן דיבאג ועומד בעומס עבודה. שאוכל להתקין בו VS2019 SQLSERVER NODEJS ועוד הרבה תוכנות . מסך גדול וסוללה שלא נגמרת תוך שעה מעוניינת במערכת הפעלה WINDOWS תקציב לא מוגבל אבל אשמח גם לכאלה שהמחיר נורמלי. תודה רבה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב בכותרת 2.5-3.5 אפשר יותר אם יש דגם באילת כי יש אופציה לקנות שם. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב מיועד לחבר , לפי מה שהבנתי הוא רוצה שהנייד יחליף מחשב נייח ישן וישמש לגלישה ואופיס ואולי בעתיד לעבודה או משהו לא הכי הבנתי ממנו אם יש משהו ספציפי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא יודע כמה השאלה תקפה לנייד אבל מאמין …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרתכם מאוד. אחותי ואני קונים מחשב נייד לאמא שלנו * מטרות המחשב?שימוש ביתי, עבודות, חיבור המחשב לטלוויזיה וצפייה בסרטים/סדרות, אינטרנט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 6'15. * רזולוציית המסך? לא כל כך משנה לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מזתורמת? HDTV, DVD, USB, כל השאר בונוס גדול. * משקל רצוי? אין חשיבות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין כל כך חשיבות, רוב הזמן הוא יהיה מחבור לחשמל. עדיף זמן סוללה ממושך כמובן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDTV, DVD, USB, כל השאר בונוס גדול. * Bluetooth? אפשרי. לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אך אני לא מוכן לקחת HP . נראה ל…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב שמיועד בעיקר לגיימינג כבד. 1 Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb 2,050 ש"ח 1 DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 1,183 ש"ח 1 Mushkin 2GB 1GBx2 Enhanced EM2-6400 DDR2-800 Model 996527 1,290 ש"ח 1 Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS 499 ש"ח 1 XFX GeForce 7900GT 256MB PV-T71G-UDLR 1,760 ש"ח 1 LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk White 210 ש"ח 1 Mitsumi floppy 1.44 49 ש"ח 1 Gigabyte Aluminium Triton Silver Blue Led 450 ש"ח 1 Enermax Liberty 400W Active PFC 475 ש"ח 1 LG LCD 19 L1970HR 2,063 ש"ח 1 Logitech® Internet Pro Keyboard White Oem 70 ש"ח 1 Creative 2.1 Speaker System SBS390 238…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, הגיע הזמן לשדרג את המחשב. אני חשבתי על משהו מבוסס AMD 64 2800, ובנוסף לוח עם כניסת פיירוויר של ג'יגהבייט K8NS PRO. האם זה שילוב מוצלח, האם אפשרי להגיע לשילוב הזה + זכרון 512 מגה + מארז כולל ספק בתקציב של 2000 ש"ח ? אם לא, האם כדאי לקחת לוח כמו ה K8N Pro של ג'יגה בייט, שהוא גם עם פיירוויר ותומך ב 64 ביט. חבר טוב, הציע בכלל שאני אקנה איזה Ahtlon XP טוב, כיוון שגם ככה אין מה לעשות עם ה 64 ביט היום. דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן מחפש בשביל דוד שלי מחשב נייד.. *14" בלבד- לא גדול יותר *משמש לעבודה משרדית. *אחריות שנתיים או יותר - ייתרון *בשום אופן לא מעבד סלרון *רצוי חנות באזור חיפה אני שמתי אישית עין על הamilo של פוג'יטסו בנועה... מה אתם אומרים? ;D
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב ב 2000 שקל (ללא חריגות של יותר מ 100 שקל) ללא ציוד היקפי. היעוד הוא בעיקר אינטרנט וקצת משחקים. אני מבקש לקחת את המפרט מ skypc.co.il תודה רבה ! ד"א ראיתי את המפרט הזה מה דעתכם ? amd athlon II x3 440 BOX Gigabyte GA-MA78LMT- US2H Sumsung spinpoint F3 HD502HJ 500GB SATA 2 16 MB KINGSTON DDR3 2048MB 133 Mhz cl 9-9-9-27 Saphire ATI Raeon HD5450 silent 1024 mb DDR3 PCI-e Sumsung SH-S223 x22 SATA DVD Coolmaster ELITE 342 Hec Raptor 400w הרכבת מחשב ב 99 שח
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב נייד של סמסונג np700z5a. עשיתי לו עדכון ביוס דרך התוכנה של סמסונג swupdate. כבר עבר בערך שעה וזה עדיין לא סיים. הגיוני? ואם זה לא אמור להיות ככה מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
https://ksp.co.il/?uin=42005&select=.268..271..213..3765..214..347..462..467..4624..466. https://ksp.co.il/?store=eilat2&changeSnif&uin=42056&select= https://ksp.co.il/?uin=43980&select=.268..271..1358. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אוקי.. אני מבקש שתעזרו לי לבנות מחשב לבית.. אני רוצה להשתמש במחשב בשביל אינטרנט משחקים ולפעמים גם ליראות סרטים.. התקציב הוא מקסימום 4200 שקל.. שיהיה כרטיס מסך טוב.. אבל שגם השאר יהיו טובים.. לא צריך מקלדת ועכבר ודרך אגב.. אני מבקש שהמחשב יהיה דרך "פנדה" www.pandas.co.il כי החנות שלהם היא ליד הבית שלי..! תודה מראש...!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה המחשב לא מעניין אותי איך הוא יראה אבל הכי חשוב זה המסך ... אני צריך מסך 19" דק... זה כל הדרישות .. מכיוון שבתקציב כזה אין הרבה אפשרויות ... (לבחור למשחקים או גלישה עריכה בלה בלה) אז פשוט אני צריך מחשב שיריץ משחקים כמו שצריך מהר... אינטרנט בלגנים הכל רגיל ... בקיצור 3.5K מסך דק 19" יפה! ויהיה מרשים .
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, המחשב לגביו אני שואל הינו HTPC די ישן שאני מתלבט אם שווה למכור, וזה המפרט שלו: מעבד Intel E5300 עם קירור פאסיבי ללא מאוורר של Thermaltake לוח אם של Gigabyte 4 GB זיכרון כונן 320GB של Seagate כונן אופטי של LG כרטיס גרפי Sapphire Radeon HD5450 עם קירור פאסיבי ללא מאוורר כרטיס רשת פנימי (PCI) של TP-Link מארז HTPC של Coolermaster (לא זוכר דגם, עלה כ- 350 ש"ח) ספק כוח שקט של Thermaltake (כנ"ל, עלה בסביבות 300 ש"ח). Windows 7 המחשב שקט לחלוטין, המאוורר היחיד (והשקט) הוא של ספק הכוח. [h=1][/h]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני הולך לקנות מחשב חדש, בתקציב של 6000 שקל +- ומיועד במיוחד למשחקים כבדים. חשוב לי שהמחשב יהיה יפה עם עיצוב קטלני כזה עם מלא מודינג ושקט מה שאני לא צריך במפרט זה:צורב,מסך,מקלדת ועכבר תודה מראש לעוזרים עריכה: אני שוקל לעבור לXP מ-VISTA למה זה עושה לי הרבה בעיות כדי לעבור או להישאר בvista במחשב החדש
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד עד 5K עם הדרישות הבאות: - צרכים - לימודי תקשורת ועריכת וידאו חצי מקצוענית (פרמייר בעיקר). מה שגורר עדיפות לדיסק קשיח בעל נפח של 120GB לפחות במהירות 7200RPM, ולכרטיס מסך לא מובנה (בתקווה שזה נכנס סתקציב). אם יש tradeoff בין מעבד לבין דיסק קשיח ו/או כרטיס מסך, אני אשמח לקבל אפשרויות שונות. - לפחות 1GB זכרון (2GB עדיף בהרבה) - משקל: לא יותר מ 3 ק"ג - מערכת הפעלה - XP או Vista Home Premium (אם יש אפשרות לבחור את המערכת כך שהמחיר יהיה בהתאם זה מקובל) - קישוריות: FireWire (נראה לי מובן מאליו, אבל אני מוסיף ליתר בטחון כי זה חשוב) - עדיפות גבוהה מאוד לאחריות של 3 שנים. אם צריך להוסיף כסף לאחריות, או שאין בנמצא כזה עם אחריות 3 שנים, עדיין אשמח לאפשר…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני אשתמש בפורמט לצורך ההתחלה... שאלה נוספת - בכל מפרט שראיתי כמעט, מערכת הפעלה אינה כלולה. בהעדר מערכת הפעלה - מהי האלטרנטיבה? 1. מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה. תכני HD, הורדות וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) XBMC, UTORRENT. תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גר…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-