עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב, אני התעניינתי בזמן האחרון הרבה בתחום במחשבים הניידים וחלטתי שאני כנראה יקנה אחד לעצמי הדרישות שלי הן בערך: סרטים מלאים באיכות HD, משחקים ככל הניתן במסגרת המגבלות של מחשב נייד זאת אומרת רזולוציה הגיונית, שימושים בסיסיים וכמובן עריכת ודיאו ומולטי מדיה. היו לי כמה התלבטויות בהתחלה אבל ידעתי מה אני רוצה והגעתי לזה: ASUS F8VR מחיר 6000 http://www.logooffice.co.il/Shop.asp?CatID=807 ASUS G50 (אחלה כרטיס מסך) מחיר בדולרים 1350 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220403 SONY AW משהו (פה כבר הכרטיס מסך הרבה פחות אבל הארד דיסק מהיר, חוץ מזה צ'יפסט, מעבד וזכרון זהים) מחיר בדולרים 1400 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834117831 מה מב…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום אני מעונין לקנות מחשב לקולנוע ביתי (HTPC)+משחקים ב10000שח עכשיו אני חייב לקנות את המחשב מסביבות המחיר הזה (עיניין אישי) אז בבקשה תתנו לי הצעות במחיר הזה אני צריך רק את הקופסה (יש לי כבר מסך מקלדת+עכבר רסיבר ורמקולים) הכי חשוב גם שיהיה הכי חזק שאפשר למשחקים והכי אכותי שאפשר בכל הנוגע לסאונד ותמונה (יש לי טלויזיה LCD37" WS HDTV אז שיתמוך) HD גדול במיוחד יציאה DVI ושיהיה אפשר להקליט מהטלויזיה (יס) בשביל להחליף את הוידיאו וגם המחשב גם מחליף את הדיוידי וצריך גם לצרוב דיוידי הצעות בבקשה מנעה מחשבים תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מבקש את מפרט המחשב הכי טוב שיכול להיות ב[10000 ש"ח בערך] ויש לי עוד שאלה... שמעתי על מארז די יקר שעובד על גז כך שהטמפ' בתוכו היא 0' מעלות האם זה טוב? וכמה זה עולה? תודה למי שינסה לעזור.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by avitalpo681,

אני לפני קנייה של מחשב טאבלט הצורך שלי הוא לבעלי לכתיבה ולימוד (כמה תוכנות כמו שו"ת בר אילן וכו) אני רוצה לקנות ביד 2 יש 2 דגמים שראיתי ונראו לי מתאימים (כל אחד עם חסרונות ומעלות ) 1. טאבלט Microsoft Surface Pro X 13 16GB * * LTE מיקרוסופט- מעבד של מיקרוסופט וזה מה שהמוכר כתב לי היי בוקר טוב קניתי את המחשב מארה"ב ב-1500$ לפני 4 שנים. השתמשתי בו במשך חצי שנה ואז עברתי לאייפון מאנדראויד, מה שגרם לי לקנות מחשב עם מערכת הפעלה של מק, כדי שאוכל להשתמש בצורה נוחה יותר במעבר בין המכשירים. מאז לא נגעתי בו, הוא ממש חדש, ללא שריטה, עובד בצורה חלקה. אם תרצי את מוזמנת להגיע ולראות בעצמך. בנוסף יש את כל האביזרים (עט, כיסוי, מקלדת) רוצה 2000 2. דגם https://www.o…

5. אני מחפש המלצה למחשב נייד (מעדיף של דל) לסטודנטית בגודל 14" עם מעבד i3 (אלא אם כן i5 יהיה ב-200 ש"ח יותר יקר אז i5), בצבע ורוד בתקציב של כ-2500 ש"ח. יש המלצות? אגב, שמעתי שלדל יש סדרה של מחשבים או מחשב בודד אחד שאפשר להחליף את הפאנל האחורי של המסך לאיזה צבע שרוצים, מישהו מכיר? זה רלוונטי אלי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכם, מצאתי באתר אנגלי את המחשב הבא: Graphite LG155 - 15.6in 1920 x 1080 screen non touch, NVIDIA Optimus, 2MP camera, USB 3.0, 300Mb/s Wireless & Bluetooth Intel Core i7 4700MQ, 2.4GHz, quad-core + HT, 6MB cache, 3.4GHz + TB 16GB (2x8GB) Corsair Vengeance 1600MHz 2GB NVIDIA GeForce GTX-765M - DirectX 11 GPU Integrated Creative Sound Blaster Cinema - Microphone & Headphone Jack 256GB Crucial m4 Slim msata, Read 300MB/s, Write 260MB/s, 50,000 IOPS 2X 750GB Western Digital Scorpio Black, 7200rpm total 1500GB Panasonic UJ-890A, Super Multi DVD Writer Intel Centrino Advanced-N 6235, 300Mbps & Bluetooth 8 Cell Lithium Ion Battery - 76.96WH 2 year complete gl…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני צריך המלצות ל-2 מחשבים ניידים, אחד לי ואחד לאחותי הקטנה, שניהם אמורים להיות בשימוש גם בבית הספר. מחשב ראשון - תקציב עד ל- 3K עם חריגה של 200 שקל, מחשב שמתאים לדרישות בתקציב קטן יותר יהיה מצוין. מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית, קצת משחקים קלים וצפיה בסרטים. * גודל המסך? עד ל-13-14 אינץ'. * משקל רצוי? כמה שפחות המחשב מיועד לשימוש יום יומי מחוץ לבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, לפחות 6 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? יכול להיות נחמד, אבל ממש לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בנוסף, ה…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Liron C,

האם זה מחשב טוב עבור לימוד\פיתוח תוכנה? בפנאי זה בעיקר אינטרנט\צפיה סרטים\TV, אך רצוי שיהיה אפשר להריץ משחקים סבירים. חשוב שיהיה שקט, מהיר ויחזיק כמה שנים טובות לפחות עם מינימום תקלות.

9. Started by alergic,

המערכת הנוכחית: AMD athlon X4 630 AM3 Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H 8GB Ram Kingston ddr3 1333 Radeon Saphire 6770HD 1GB Samsung HD103SJ 1TB sta 3.0Gb/s Enermax 500+ watt Antec Sonata 3 העדכונים הרצויים: מעבד- לחדש האפשרי לסוקט הנוכחי. דיסק קשיח- תוספת של SSD לשיפור ביצועי מערכת ומשחקים. קירור- יושב על סוקט עכשיו ו 70 מעלות. צריך שקט, ללא OC עתידי. כמו כן עצה האם העדכונים אכן יראו שיפור ביצועי מערכת או שעדיף לחשוב על מערכת חדשה שבנויה על מעבדי אינטל סדרת I3/I5/I7?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אהלן לכולם, יש לי מחשב נייד של טושיבה satellite l505-141. בעיקר בזמן שאני משחק אני מרגיש שהמחשב מתחמם נורא ואז הוא פשוט נכבה. אלו הטמפרטורות שלו כשהוא עכשיו סתם פועל ומונח על שולחן (כמה דקות לפני הוא הונח על מיטה אם זה משנה לערכי המקסימום...) http://img407.imageshack.us/img407/8968/tempze.jpg יש משהו שניתן לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by devzero,

Gigabyte 754 K8NS לוח ddr400 GP8 AMD +כ.רשת SATA+ AUDIO 7.1 מעבד AMD ATHLON + SOKET 754 K8 3000 64b זכרון DDR 512mb 400mhz דיסק קשיח HITACHI / W.D 200gb S-ATA 7200RPM JD8BM DVD LG X 16 X 48 כונן 1.44 3.5'' כ.קול מובנה 6 ערוצים מקצועי כרטיס מסך GIGABYTE ATI RX700 128M 128BIT TV OUT + DVI + PCI EX * 16 כ.רשת 10/100 עג"ל מקלדת PS2 + עכבר אופטי + רמקולים עם מגבר מסך M 0.25 1280ס1024 '' DX-17-777 FLAT PROVIEW 17

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by liofko,

שלום לכולם, אשמח לעזרה בקניית מחשב משפחתי : 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא , אם ממש משפר - מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משפחתי, סרטים (גם HD), אופיס, אינטרנט, משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ? (מה דורש FIFA ?) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7, ר…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Idanp,

טוב זה המפרט שהרכבתי שבוע הבא אני הולך ליקנות זה יוצא בסביבות 6000 מה דעתכם? AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X chipset A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 x 2 RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt Antec TruePower 430 Watt WD 120GB 7200RPM 8MB Teac Floppy Drive 1.44 Black ASUS CDROM X 52 Retail ASUS 52X32X52 CDRW Retail Altec lansing ATP 3 2.1 XFX PVT40AUA GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Andrei Bronski,

שלום ! אשמח אם תמליצו לי על מפרט.. תודה !! 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך אפשר לנצל את כל התקציב ... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים גלישה... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA 5 , COD.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך המסך שלי הוא כרגע HYUNDAI 21 INCH יש אשרות בעיד אני ארכוש מסך חדש.. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by stasinov,

שלום, אני קונה מחשב חדש וצריך אישור למפרט שקיבלתי. השימושים של המחשב יהיו משרדיים בעיקר - אינטרנט, סרטים, ועבודות לאוניברסיטה. עם זאת, אני רוצה שתהיה לו גם את היכולת להריץ משחקים באיכות סבירה (לא גיימר מטורף) ושהוא ימשיך לעבוד חלק (עם הדרישות המינימליות יחסית שיש לי) כמה שיותר שנים (4 לפחות). מבחינת מחיר, השלמתי עם 3500 אבל אשמח מאד לגרד אותו קצת יותר כך שיעמוד על 3000. זה המפרט שהתאימו לי (אותו קיבלתי אותו מ- IVORY): מעבד: INTEL E6550 מארז: גבוהה, שני מאווררים, סטדנרטי. זכרונות: DDR2 800mgh 2X1G Kingson זיכרון קשיח: seagate 320GB 16MB 7200rpm צורב: sata dvd+- dual layer *18 כרטיס מסך: GF 8500 GT ddr2 512 MB לוח אם: gygabyte, chipset P35 כרטיס קול: על הלוח כרטיס רשת: על ה…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by הדדי,

שלום לכולם התקנתי לאחותי ווינדוס 7 ULTIMATE ואז שמנו לב שאין לתוכנה אפשרות לזהות את קורא הכרטיסים המליצו לנו על תוכנת EVEREST אבל אין לי מושג מה לעשות איתה ? האם כדי להכנס לאתר החברה לעידכונים של המחשב (BIOSׂ) , מה לעשות , המחשב עובד מהר יותר .... נ.ב מקווה שאני בפורום הנכון ....

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by somebody,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב. אז התחלתי לטייל באתרכם ובאתרים דומים כדי לקבל קצת רקע על חומרת מחשב, ומה אומר כאילו צנחתי מהירח. פשוט לא מבין כלום. אז אם מישהו מכיר איזה מדריך למתחילים (יותר נכון סדרת מדריכים) המסביר מה התפקיד של כל דבר, איזו אפשרויות יש, חברות, מחירים, הכל. אנא. או לפחות רעיונות איך ללמוד את זה במהירות. בכל אופן אני מקווה שאתם תעזרו לי. אני מעוניין במחשב לצורך תכנות וסרטים, המון שעות על המחשב, המון תוכנות כבדות, ומדי פעם סרט או אינטרנט. זה אומר מסך שלא עושה כאבי ראש, גדול. מחשב שלא "מתבלבל" ועובד מהר. כולל צורב ומדפסת הכי פשוט (שעובד), עכבר ומקלדת נוחים (אבל בלי קשקושים). והכי חשוב, המחיר עד 5000. תודה מראש somebody

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם! אז התוכנות שיהיו בשימוש הם בעיקר תוכנות 3D למיניהן: 3D max Revit Sketch Up (כולל V-Ray כמנוע רינדור) Lumion Rhino אך גם תוכנות גרפיות או תוכנות שתפקידן שרטוט: Photoshop SC5 AutoCad ArtRage InDesign קראתי את הנושא שנעוץ בפורום: "מפרטים לגרפיקאים" ולמרות שהיה מעניין לא כל כך הצלחתי להבין יותר מידי, כנראה שהבנתי בתחום מוגבלת. אז כמו שכבר רשום בכותרת, התקציב שלי כרגע הוא 6,000 שקל והוא נטו למחשב ללא מסך או ציוד אחר. אם יש למישהו מפרט שפורץ את התקציב אך יש לכך סיבה טובה אהיה שמח לשמוע. כמה נקודות שצריך לשים עליהן את הלב: המחשב ישמש ליצירת רינדורים. הרבה פעמים אני מוצא את עצמי עובד על מספר תוכנות במקביל (3-4 תוכנות) תודה רבה לכל העוזרים!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by kkffiirr,

רציתי לדעת קודם כל אם כדאי לקנות בארץ, או בחו"ל (ואם בחו"ל איך אני משיג אחריות בינלאומית המוכרת בישראל), איזה מותג, ממה להזהר ואיך אני מוצא שילוב של מחשב טוב עם מחיר טוב ואחריות נורמלית (לפחות שנתיים). תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום! אני צריך את ייעוצכם המקצועי בלבד!!! לגבי מחשב חדש בתקציב של 4000 שקל - אם אפשר בלי חריגות... קצת כיוון: * אני צריך שגם המעבד, הלוח אם והזכרונות ירוצו על המקסימום שלהם- ז"א תמיכה ב- 1333Mhz DDR3 או יותר * ללא מסך! * ללא כונן קשיח! * ללא כרטיס קול- שיהיה מובנה בלוח אם! * ללא צורבים וכונני דיסקים למיניהם. * כרטיס מסך שישדר לי Full HD לחיבור לטלויזיית Full HD! ושיעיף משחקים כבדים. * ספק אמין וחזק. * מארז טוב (לבינתיים אני סגור על המארז של Thermaltake - Armor + MX VH8000BWS) או עד שתשכנעו אותי אחרת. ;D *לוח אם טוב * זכרון DDR3 * והשאר אני סומך עליכם... תודה לעוזרים.........

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Cereal Killer,

אהלן, אני מעוניין לרכוש תחנת עגינה ל E6400, אין לי מושג מה מחירים ואין לי שום בעיה להזמין מחו"ל כמה העניין אמור לעלות? איפה יהיה יותר זול לקנות את זה? תודה על העזרה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום שוב... אחרי חקר של כל הפורום והביקורות הגעתי למפרט הבא יש לי ברשותי כבר מארז רגיל שקניתי ב-IVORY לפני שנתיים הרד דיסק וצורב יש גם. מסך 22" LG לא מעוניין ב-CF אולי באתיד OC עם יהיה בעיה בביצועים אני הולך צחר להזמין ב-IVORY יש מצב לרדת בתקציב אולי עם הלכתי על משהו מיותר ? תקציב התחלתי היה 2500 פשוט וחרגתי כבר ב 500 מה שנשאר זה החלקים הבאים : עם כמה שאלות ? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤835 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5Q - העם עדיף ה- GA-EP43-DS3 של GIGABYTE ? ¤623 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31200 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP -פה גם העם כדי להוסיף 50ש"ח ולקחת 4-4-4-12 ¤205 כמות:1 ht…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אשמח לדעת איזה מפרט מחשב ובמחיר לא יקר יספיק בשביל להפעיל את כל המשחקי מחשב המותאמים לVR כדי שאוכל לשחק איתם במכשיר OCULUS QUEST 2. או שאולי המחשב שיש לי כבר יכול להספיק לי? אני לא בטוח. המחשב נייד שיש לי כרגע: אסוס X510U, מעבד: i7-8550U, ראם 16 ג'יגה מחשב נייח שיש לי כרגע: MSI B765MA-E33 (כרטיס מסך על הלוח אם), מעבד i5-3470, ראם: 16 ג'יגה. תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 - עם אופציה לחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית כולל ישומים משרדיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - חיובי למעט רמקולים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אם אפשר במפרט SSD לשלב.. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - שלילי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - שלילי 8. האם ישנה העדפה …

25. שלום לכולם, אני מחפש לבנות מחשב / שרת עליו אתקין סביבה וירטואלית, במטרה להעשיר ידע בסביבות שרתי Microsoft ו LINUX כרגע, הפוסט הכי רלוונטי בנושא שנמצאתי באינטרנט עם מפרט שיתאים לצרכים שלי נמצא בפוסט בקישור המצורף: http://www.tomshardware.com/answers/id-3483812/building-home-lab-server-virtualization.html אני מחפש מפרט הצעת מחיר עבו מפרט דומה ( כולל עבודה) וכמובן שאינני משלה את שהמחיר ב TOMSHARDWARE הוא המחיר שיש בארץ. אבל גדול באם התאפשר אני מעוניין לרדת מ 10,000 ש"ח כמה דגשים מבחינת מעבד אני מעונין ב INTEL XEON ולא ב AMD. במקרה של TOMSHARDWARE בונה המפרט בחר במעבד עם 2.1GHZ אבל נראה שמומלץ להשתמש ביותר מזה לכיוון …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים