עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. התקציב המירבי 4500 שח שימוש משחקים אין צורך בציוד היקפי שקט פעולת המחשב - חשוב אין רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט אין הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו יש צורך לכלול מערכת הפעלה תאריך קנייה - בחודשים הקרובים חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב יש כמה מפרטים פה שרציתי בוסף חוות דעת עליהם https://ksp.co.il/t/A4V3ny עוד אפשרות https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=23643 או זה https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=236168

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. מה דעתכם על שדרוג שמבוסס על המפרט הבא? המטרה היא מכונת משחקים ועבודה שתחזיק מעמד בכבוד בשנתיים שלוש הבאים למשחקים הכבדים ביותר. הזכרון הזה בסדר? כ.מסך GAINWARD BLISS PCX GF 7900GT 256MB DDR3 PCI-E SLI TV-OUT+2*DVI 3Y 2026 זיכרון Super Talent DDR2 800MHz 2GB DUAL PACK 2x1Gb 2135 מעבד INTEL P-4 LGA775 3.0GHZ 630 800MHZ FSB HT 2Mb EM64T 3Y 1092 לוח ASUS P5N32-SLI DELUXE P-4/P-D LGA775 DUAL DDR2 2*PCI-E A+L 3Y 1,421

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  3. חברי פורום יקרים שלום, מכרה שלי, סטודנטית, מעוניינת לרכוש מחשב נייד לצורך הלימודים וגלישה אקראית בשעות לאחר-מכן. הדרישות שלה הן בעיקרון כך: *שיהיה כמה שיותר קל! *שתהיה לו מצלמת אינטרנט מובנית! *שיהיה אפשר לגלוש איתו באינטרנט מהמיטה! כלומר, היא צריכה מחשב בסיסי למדי בדגש על משקל קל ובנייה עמידה. ממה שהבנתי זה קצת בעיה למצוא היום מחשב נייד בלי ויסטה והתקציב לא בדיוק יאפשר להריץ Aero על ההגדרות המלאות, כך שאם ניתן למצוא מחשב נייד עם Windows XP, אז עדיף בהחלט. החומרה הפנימית צריכה לעמוד רק במינימום, אין לה כוונה להריץ יישומים גראפיים או משחקים כלשהם על המחשב, רק לעבודה על טקסט וגלישה באינטרנט. תודה מראש על ההצעות, המלצות והארות

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by freesoul23,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב מיועד לפיתוח תוכנה (Visual Studio, Eclipse, Virtual Machine), עבודה משרדית וסרטים. * גודל המסך? 17.3 (מט) * משקל רצוי? לא משנה(המחשב נמצא במקום קבוע) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? (אם אפשר להכניס גם SSD בכלל מצויין) * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. מה נישמע? אני חדש פה ואני הולך להזמין חלקים בשביל לבנות מחשב חדש, אני רוצה שתגיבו ותגידו לי מה לא כדאי מה עדיף מה כדאי לשפר כל מיני. תודה רבה - אם לא פרסמתי במקום המתאים - סליחה. Specs: -AMAZON.COM--------------------- CPU: http://www.amazon.com/gp/product/B0038JE9MU/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER GPU: http://www.amazon.com/gp/product/B002YCKF02/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER PSU: http://www.amazon.com/gp/product/B001M3G42W/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER HDD: http://www.amazon.com/gp/product/B002D5XY8A/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=A2L77EE7U53NWQ RAM: http://www.amazon.com/gp/product/B0032ZHP62/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&am…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ashachak,

אני מחפש לקנות מחשב לסלון, שישמש לסרטים, משחקים פשוטים, וורד וכו חשוב לי שהמחשב יהיה קטן ושקט אני מעדיף מעבד Intel חשבתי על ZOTAC ZBOX ID83 PLUS מעבד i3 3120M Onboard Video Intel HD Graphics 4000 למישהו יש ניסיון עם המחשבים של Zotac? אשמח גם להמלצות על דברים דומים תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. מה התקציב המקסימאלי? 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ! במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ,עריכה גרפית במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: זה נועד לגיימינג אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3 , Max Payne 3 , Assassin Creed 3 , GTA V מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך רחב 23' 1920X1080 לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. מה אתם אומרים על המפרט הזה ? מה לשנות ? רק אני לא רוצה מעבד של AMD . מעבדי אינטל‏ Core i3 530, 2.93GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 540 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS P7H55-M PRO s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, PCI-E 575 זכרונות‏ DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 665 כרטיסי מסך‏ ASUS GTS 250 DK 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E 810 דיסקים קשיחים‏ Seagate 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II ST31000528AS 390 צורבים‏ LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) 135 מאווררים וגופי קירור‏ Arctic Cooling Alpine 11 Rev.2 CPU Fan (s775,1156) 65 מארזים‏ Ikonik EN1-W ATX Mid Tower Black Case With Window (No PSU) 170 ספקי כוח‏ Chieftec 650W Modular 14cm fa…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by carmel134,

שלום אני צריך מפרט בתקציב 4000 שקל המחשב מעויד משחקים סרטים אימיול שירים ועבודות המחשב כולל מסך וצורב של NEC ספק HEC ומארז מארז שקוף THERMALTAKE SOPRANO BLACK/SILVER אני לא מתפשר על המארז המחשב יקנה מהחנות skypc למי שרוצה את האתר אז הינה לינק www.skypc.co.il מסך לא יודע משהו טוב אחי קנה מסך של viewsonic אז אפשר את זה זה עלה 577 משהו כזה אז אפילו זה סבבה כרטיס מסך טוב מאוד אני רוצה בבקשה ודיסק קשיח 160 גיגה וזיכרון גיגה תודה לעוזרים !!!!!!!! נ.ב חשוב מאוד שהמחשב יהיה מוכן לשידרוג כי עוד איזה חצי שנה שנה אנ יישדרג אותו אז שיהיה מוכן ובנתיים יהיה מצוין!!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני אוטוטו קונה מחשב חדש למשחקים ולגלישה באינטרנט וכאלה, עכשיו המחשב צריך להיות סוס עבודה לגמרי, שיריץ משחקים באופן מהיר וטוב. עם Fps גבוהה בכל המשחקים החדשים ושעוד עתידים לצאת. אני לא צריך מסך,מקלדת,רמקולים וכאלה חשוב שהמארז יהיה טוב, והמעבד יהיה Amd אבל אם יש עדיפות לאינטל אז כמובן שעדיף אינטל זהו, בהצלחה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום! סבא שלי החליט שהוא מעוניין לקנות מחשב לצורכי גלישה באינטרנט. המחשב צריך להיות מינימלי כמובן - כרטיס מסך OB, כונן קשיח קטן וכונן DVD (אין צורך בצורב). המחשב צריך לכלול מסך יחסית גדול - לכיוון ה 22". התקציב, כמו שמצוין בכותרת עומד על כ 2500 ש"ח. תודה רבה תום

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by dor1995,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר קרוב לאלף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, לאנשים מבוגרים. קריאת מיילים ויוטיוב פעם ב.. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ראשון לציון, כל חנות. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESA…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום,אני מחפש נייד שיוכל להיות עד כמה שיותר חזק להרצת משחקים. אז ככה,אין לי העדפות בקשר למשקל/זמן בטריה/מראה/מותג/ביטוח וכו' מצידי שכל אלה יהיו במצב הכי גרוע.העיקר שיהיה כמה שיותר חזק למשחקים. האם דבר כזה או דומה לו אפשרי? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3373034,00.html או לחילופין,האם יצא 8800 לנייד? גם רציתי לדעת אם יכולה להיות לו כניסה למסך רגיל (כשאני בבית),כי המחשב אמור להחליף גם את הנייח הישן שלי. סליחה על הבורות, תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני מעוניין במפרט: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133222&section=293&target=%D7%A8%D7%91%20%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99 רציתי לדעת רק אם יש התחדשות מסויימת ברכיבים בהתאם להיום, עידכונים שכדאי לבצע?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by d1v,

shalom le kulam!! ein li ivrit al hamahshev ku hu lo shseli.. az kaha ani mitkaven liknot mahshev kama she yoter mukdam -takziv :ad 6k + - -oc:not needed -mouse,keyboard,etc. not needed zarih rak et ha mahshev ve hamasah! maadif lehashkia rak ba mahshev azmo ve bamasah kama she yoter pahot toda raba raba la ozrim ze mamash mmash dahuf :-*

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. מפרט מksp: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 930 1 930 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 610 1 610 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 285 2 570 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 7800GT 256MB DUAL DVI, DDR3, PCI-E, VIVO 2540 1 2540 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 200GB SATA II 7200RPM 8MB 595 1 595 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 50 1 50 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 260 1 260 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6919 400W 422 1 422 Total price + s…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם. ברצוני להתחדש במחשב נייד לנסיעות שאני יוצא מהעבודה. אני צריך מחשב במחיר סביר אך שיתן תמורה טובה למחיר שלו על מנת להעביר את הזמן המת בנסיעות, בגלל אופי העבודה בדרך כלל אני תקוע במקומות שכוחי אל עם מעט דברים לעשות ואני רוצה מחשב שפשוט ישרוף לי את הימים. לפי מה שאני חושב שצריך להיות זה: מחשב סביר עם מעבד סבבה ו 2G זכרון, מסך 14 אינץ, בנייה חזקה וWIFI חזק יותר מהממוצע על מנת שלא יהיה לי בעיות התחברות בשדות תעופה/בתי מלון. אין צורך בזמן סוללה ממושך או בכרטיס גרפי חזק. ואם יש אפשרות גם לחיבור Svideo ובלי מערכת הפעלה או לחילופין XP במקום VISTA אני אשמח. יש אפשרות להביא אותו מקנדה, חבר שלי נוסע ביום שישי וחוזר עוד שבועיים אז צריך להחליט מהר כי גם אני וגם הוא מעדיפים …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. כללי: מחשב פשוט לצפייה של מסמכים ותמונות, גלישה באינטרנט, ושימוש כללי. שיעבוד טוב ויחזיק מעמד לטווח הרחוק בלי תחזוק או שדרוג. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי וגלישה באינטרנט, youtube 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by guynu,

היי אשמח לעזרתכם בבניית מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה HTPC בסיסי. לצפייה בתוכן שהורד למחשב וצפיית סטרימינג . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך - מסך טלוויזיה 32'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. מצ"ב המפרט אותו בניתי, אשמח לקבל חוות דעת. לגבי הזיכרון - נאמר לי ב-TMS כי כדאי לקחת את ה- בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 במקום את ה- DDR 3 8G (4Gx2) 1600 Kingston HyperX Black Kit, בו בחרתי קודם. האם כרטיס המסך שבחרתי מומלץ לשימוש שלי? והאם המארז מומלץ? לא שמעתי על החברה הזו מעולם. מה לגבי ספק כוח? יש צורך לקנות? [TABLE=width: 620] [TR] [TD=width: 100%]ע.מ. 513702191 תאריך: 15.02.2015 שעה: 17:39[/TD] [/TR] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני רוצה לקנות מחשב נייד קל משקל דק וקטן , עד מסך 12 אינץ. המחשב מיועד בעיקר לאופיס, כל ישומי האינטרנט (מסנגר,ICQ,אקספלורר וכו'). מוזיקה, סרטים. המחשב צריך לעבוד נונ סטופ כל היום וצריך להיות בתנועה רבה, כך שהגודל והמשקל מאוד חשובים, המחשב פה ושם יריץ משחקים כמו ניד פור ספייד או פיפא, או משחקים יפים שיצאו ולכן אני מעדיף כרטיס מסך עצמאי ואפילו ניתן לשדרוג ולא משותף. אני רוצה שיהיה במחשב הרשתות האלחוטיות מובנות, WI-FI, בלוטוט ואינפא אדום. בנוסף אם אפשר אני יעדיף שיהיה יציאה לטלויזיה. תודה מראש לכל העונים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by din264,

שלום מחפש המלצה למחשב לאולפן ביתי. ישמש לתוכנת קיובייס 10 עם המון סקינים. תקציב עד 6000 עם חריגה של 500עם אכן זה הכרחי. כרטיס קול אני לא צריך יש לי חיצוני. הציעו לי את המפרט הנל: קיבלתי הצעה למחשב הנל ב6100 שח מעבד: Intel Octa-Core i7-9700K 3.6Ghz-4.9Ghz Turbo Coffee Lake-R S1151 קירור אוויר למעבד: Noctua NH-D15 לוח אם: ASUS TUF Z390-PLUS GAMING WIFI + BT5.0 / MSI MAG Z390 TOMAHAWK או אסוס או MSI זכרון: - Corsair Vengeance LPX 32G (2x16G) DDR4 3200Mhz CL15 דיסק קשיח: XPG 1T SX8200 PRO M.2 NVMe R/W Up To 3000/3500MB/s דיסק קשיח:- Intel 660P NVMe 2TB M.2 2280 SS Wrire/Read 1800MB/s דיסק קשיח: Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום אני מעונין לקנות מחשב לקולנוע ביתי (HTPC)+משחקים ב10000שח עכשיו אני חייב לקנות את המחשב מסביבות המחיר הזה (עיניין אישי) אז בבקשה תתנו לי הצעות במחיר הזה אני צריך רק את הקופסה (יש לי כבר מסך מקלדת+עכבר רסיבר ורמקולים) הכי חשוב גם שיהיה הכי חזק שאפשר למשחקים והכי אכותי שאפשר בכל הנוגע לסאונד ותמונה (יש לי טלויזיה LCD37" WS HDTV אז שיתמוך) HD גדול במיוחד יציאה DVI ושיהיה אפשר להקליט מהטלויזיה (יס) בשביל להחליף את הוידיאו וגם המחשב גם מחליף את הדיוידי וצריך גם לצרוב דיוידי הצעות בבקשה מנעה מחשבים תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200/300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, 3d MAX, autocad, rhino, ilustraior שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, assasins creed, witcher -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by vovalol,

שלום, קניתי מחשב לפני כשנה וחצי לפי מפרט שהביאו לי כאן ואני רוצה לשפר את הביצועים שלו במשחקים. זה המפרט: [TABLE=width: 98%] [TR=bgcolor: white] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]C3470T[/TD] [TD=width: 55%]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪889[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]E41759-002[/TD] [TD=width: 55%]Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪44[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]MB75MAE33[/TD] [TD=width:…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.