עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום כולם ביום ראשון בצהריים אתקשר ל TMS ואזמין מה שיומלץ פה. חשבתי על מפרט ובדקתי את רובו כך שיתאים לשימושים שלי כמה פרטים: המחשב יורכב פה בבית לא ע"י החנות,יש ברשותי פרקטל R4 שממתין לחלקים, עם 2 המאוררים הרגילים + SILENT WHEEL של טרמלטייק מקדימה. ניתן להזמין מכל אחת מהחנויות TMS אייבורי וKSP לפי המחיר הזול ביותר\יותר אחריות (לקשיח למשל) <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות להישאר בגבולות אלה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פ…

2. Started by JamesH,

. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - מעדיף שלא, אבל יש מצב 2. מה שימושי המחשב (תכנות, משחקים, אופיס) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - שימוש שוטף, יכול לפעול גם לילות שלמים מדי פעם. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Battlefiled Bad Company 2. GTA4, Starcarft 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1280x1024, אינשט 19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוה עבור הרזלוציה הנמוכה שלי, הייתי שמח שגם אם אני אשדרג את המס…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Daedalus,

לילה טוב לכולם אני מחפש לקנות מחשב חדש בתקציב של 3000 שקל . אני יודע שזה לא הרבה למחשב אבל אני מחפש רק מחשב בלי ציוד היקפי וגם אין לי כוונה להשקיע יותר כסף במחשב . אני מחפש מחשב שיריץ משחקים על איכות סבירה + ושיחזיק לי עוד כמה שנים . הסתכלתי במדור המפרטים המומלצים וראיתי את המפרט למשחקים ב 3000 שקל http://hwzone.co.il/specslist/view/76/ אני רוצה חוות דעת על המפרט ובנוסף אני לא צריך צורב וגם לא מארז - המארז שמפורסם במפרט זה המארז שיש לי ( רק הדגם השחור :\ ) וגם אני לא יודע אם אני צריך הארד דיסק יש לי הארד דיסק של WD 60 גיגה 7200 RPM ( ישןןןן ) אבל אני מסתדר איתו ועם הנפח . אפשר עם הכסף שנשאר אחרי שמורידים את הצורב , הארד דיסק והמארז לשפר יותר את המפרט ?

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני צריך המלצה למחשב נייד שהשימוש בו יהיה להרצת תוכנות כגון HTML, python תקציב עד 1200 ש"ח חריגה עד200 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם, צריך את עזרתכם בבחירת מחשב נייח לבת שלי (בת 9) תקציב - עד 4000 שקלים גג אין צורך במסך. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3.5, כאשר הגבול המירבי הוא 4 אש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר רובלוקס (על איכות מירבית ב4k) ובניית עולמות ברובלוקס סטודיו 3. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה למשקל או גודל אין צורך באורות 4. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה או אופיס …

6. Started by dasni,

אז ככה אני צריך מחשב ב3,600 ש"ח ואפשר חריגה ב -100 ש"ח ולא יותר! אני גיימר בינוני ומעדיף מערכת שתחזיק לי ל 3 שנים. אם אתם בונים לי מפרט אז בבקשה תבנו לי מחנויות שנראות לכם אמינות. בנוגע ל oc אני לא בטוח שאעשה בעתיד ולכן זה יישאר פתוח. ללא מסך. הבנתי שאינטל היום יותר טובים מ amd אבל אני מבולבל לגמרי. אני רוצה שמערכת תהיה טובה מבחינה גרפית וגם יציבה וחזקה. תודה, dasni

• 22 תגובות
    • 1k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות ולחסוך, אבל לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אי אפשר ולא נראה לי שיש צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית ופיתוח (visual studio, VM), סרטים, וכו'. בעתיד גיימינג (משחקים חדשים - למשל battlefield 4) - בעתיד אקנה כרטיס מסך בסביבות ה-550 ש"ח 3. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - כרגע 1680x1080, בעתיד כנראה 1920x1280. 4. לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - הגדרות גרפיות גבוהות במשחקים, אבל לא הכי גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by xSunRize,

* מטרות המחשב: מחשב לשימוש אישי כמו אינטרנט, שימוש רב בתוכנות כמו אופיס. * גודל המסך? 15 / 13 אינץ'. * רזולוציית המסך? שתהיה מספקת לעבודה עם אופיס ואינטרנט. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? בסיסי, טאץ'פאד, מקלדת. * משקל רצוי? רצוי שיהיה מחשב, קל, אבל לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יחסית, כן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות ? לא. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 אבל אם יש הבדל קטן לטובת ה-1TB אז 1TB. * כונן אופטי? רצוי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות רגילה בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם זה לא מובנה במחשב, אז לא, אפשר פרוץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by boumendil,

מחשב למשחקים, מתלבט בין שתי החברות. מה חזק יותר? תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Idan-h,

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9821 35 שקלים. אני דיי מתפלא כי ממה שקראתי, מבחינה של שיטות העברה נתונים לא יכול להיות כבל כזה. רשום שזה עובד רק עם כרטיסי מסך לא מובנים. האם יש פתרון זול לחיבור מחשב נייד חדש לטלוויזיה ישנה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. המחשב מיועד לשימושים ביתיים קונבנציונליים, בעיקר ללימודים, הרצת תוכנות סימולציה למעגלים חשמליים וכו.. המחשב לא מיועד למשחקים וללא OC מעבד - אינטל E6300 לוח אם- GIGABYTE 965P-DS3 (מתלבט עם ASUS P5B) זכרונות- 2 של 512 - kingston תדר 667 הרדיסק - wd-250gb 16m sata2 כרטיס מסך - 7300gt של gb או pov צורב - של LG - לא מבין בזה אבל בסביבות ה200 ש"ח לצורב מארז - hec compucase ci-6a21 ספק- לא סגור עדיין, אבל בסביבות ה350 ש"ח לספק תודה

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אוקי כמו שציינתי התקציב הוא בסביבות ה-4200 ש"ח לחלקים הבאים: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 512.01 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT AN7 nForce2 Ultra400 Motherboard (µGuru,Dual DDR400, SATA RAID, 1394, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 632.61 ] 1 Memory : OCZ 1024MB (2x512) DDR-RAM 3500 Performance Series Dual Channel Kit [ ¤ 1484.25 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Extreme Volcano 12 CPU Cooler for AMD Athlon XP [ ¤ 173.21 ] 1 Hard Disks : Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 679.47 ] 1 Cases : Antec SLK3700-BQE Black Quiet Midi Tower 350W Case [ ¤ 701.85 ] 1 Total Price ¤ 4183.4 המחשב הוא לצורך אולפן הקלטות אודי…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by sALtoXx21,

מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1433 לוח אם ASUS Striker formula ¤1575 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤433 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 ¤573 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1420 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤180 מארז ללא ספק NZXT LEXA BLACKLINE ¤554 ספק כח ThermalTake ToughPower 1200W ¤1450 אם זה מפרט של מחשב טוב או לא? תגובות דחוף אני צריך לקחות את מחשב בקרוב....

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ziv,

מחפש מחשב בתקציב של 3500 ש"ח לכל מי שיכול שיבנה מיפרט נורמלי

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by yam102,

מחפש לקנות מחשב נייד 11.6 אינץ מקסימום תקציב 2000 חשבתי על מחשב נייד Asus X202E-CT009H אסוס ואתם מכירים משהוא יותר טוב בדרישות האלה? [h=1][/h] - - - תגובה אוחדה: - - - ויש לי אפשרות לקנות מיד שתיים אהה והמחשב לא לגיימינג רק לאינטרנט ועבודות

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. בעת בדיקה בזאפ נתקלתי במפרטים מרשימים והצעות מחיר ממש משתלמות.. האם זה חתול בשק או עסקה משתלמת ? g0vner_x3

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכם, מצאתי באתר אנגלי את המחשב הבא: Graphite LG155 - 15.6in 1920 x 1080 screen non touch, NVIDIA Optimus, 2MP camera, USB 3.0, 300Mb/s Wireless & Bluetooth Intel Core i7 4700MQ, 2.4GHz, quad-core + HT, 6MB cache, 3.4GHz + TB 16GB (2x8GB) Corsair Vengeance 1600MHz 2GB NVIDIA GeForce GTX-765M - DirectX 11 GPU Integrated Creative Sound Blaster Cinema - Microphone & Headphone Jack 256GB Crucial m4 Slim msata, Read 300MB/s, Write 260MB/s, 50,000 IOPS 2X 750GB Western Digital Scorpio Black, 7200rpm total 1500GB Panasonic UJ-890A, Super Multi DVD Writer Intel Centrino Advanced-N 6235, 300Mbps & Bluetooth 8 Cell Lithium Ion Battery - 76.96WH 2 year complete gl…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  18. יש לי נייד conoaq 311c ויש לו בעיה שכשאני מדליק אותו הוא קורס באמצע הטעינה של הווינדוס (מסך כחול לפחות משנייה ואז רסטרט) איפה אני צריך להשים אותו בשביל תיקון? בחנות שממנה קניתי אותו או בנקודה של HP? ואולי בכלל יש פתרון שאתם מכירים לבעיה הזאת? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1500-2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי גיימינג קלים עד בינוניים (זה לא כזה קריטי כי יש לי XBOX אבל עדיין שיעלה לפחות FIFA ועוד כמה משחקים חדשים בצורה טובה) השימוש היותר עיקרי הוא שהמחשב יהיה מהיר, אני מוריד המון דברים, והכי חשוב שיפעיל סרטי HD מלאים (1080P) בצורה טובה וחלקה ללא תקיעות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנה עיקרית ספציפית, רוצה שהמחשב יעבוד כמה שצריך, מהיר, בלי בעיות, שיפעיל תכני HD ומשחקים חדשים ב) במיד…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by shon1234,

האם אתם חושבים שהמפרט הזה טוב לגיימינג ? והאם מישהו יכל להציע מפרט חלופי שכולל I7 דור 10 ולהוריד קצת בדברים שלא חייבים תודה רבה לעונים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by Lumber Jack,

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6K , בלי חריגה בבקשה . 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים ואינרנט , וגם קצת אוברקלוק . 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך ( LCD 17" , של סאמסונג ) , מקלדת .4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך כונן DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? AMD, עדיף כרטיס מס…

22. Started by omriverson,

אהלן :] אני מחפש המלצות בבקשה לנייד טוב עד 4000 ש"ח.. הצרכים שלי בעיקר עבודה רגילה:מוזיקה אינטרנט סרטים לימודים. (לא מריץ תוכנות גרפיות כבדות) גודל מסך מבוקש 15.6 המשקל לא כ"כ חשוב.. וכמה קריטי ההבדל בין i5 ל-i7? בגדול אני חושב כבר ללכת על מחשב על i7 אם אני כבר משקיע בנייד.. תודה רבה ושבוע טוב

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Idanp,

טוב זה המפרט שהרכבתי שבוע הבא אני הולך ליקנות זה יוצא בסביבות 6000 מה דעתכם? AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X chipset A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 x 2 RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt Antec TruePower 430 Watt WD 120GB 7200RPM 8MB Teac Floppy Drive 1.44 Black ASUS CDROM X 52 Retail ASUS 52X32X52 CDRW Retail Altec lansing ATP 3 2.1 XFX PVT40AUA GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Afik Yaakobi,

היי חברה רכשתי מחשב לפני שנה עם המפרט הבא : מעבד interl core i7-8700 3.2ghz ראם 8.00 gb מערכת הפעלה 64 סיביות windows 10 pro א חסון מעל 1000 gb – 1t כרטיס מסך nividia geforce gtx 1050 ti לוח אם b360m h זכרון ssd 240gb ספק 700w אני יודע שחסר כמה נתונים כמה הייתם מעריכים בהערכה גסה את המחשב ??

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. ראיתי שהשוק פשוט מוצף במיליון דגמים של מיליון חברות ואין לי מושג מה לבחור. בעיקרון אני רוצה אותו לטיולים ועסקים בחו"ל. זה יכלול צפיה בסרטי HD, מוזיקה וCOD4 אונליין. ההתניידות שלי היא מהבית בישראל לטיסה בבן גוריון ומשם לדירה בחו"ל. המחשב בעצם יחליף נייח. אני לא סובל מסך גלוסי ובאמת שאני גם לא מבין מה השימוש בו. הייתי מעוניין גם להכניס פה עבודה עם הפוטושופ והאילוסטרייטור(בכל זאת אני גרפיקאי) אבל יש לי נייח חזק עם מסך יקר ואני מקווה לא להתבאס מהנייד כי בהחלט תהיה פה ירידה ברמה. מעוניין במסך 17" מט עם רזולוציה יחסית גבוהה. בשום פנים ואופן לא גלוסי! אם קיים פאנל S-PVA אז בהחלט עם זה. אני לא מסוגל לראות מסך שמשנה לי בהירויות וצבעים. אז אמרנו תכני HD ומשחק בודד שמעניין אותי, COD…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים