ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
שלום, הייתי שמח לקבל חוות דעת למפרט למחשב שישמש כ-NAS 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אבל רק אם יש סיבה ממש טובה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? NAS, הורדות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). BitTorrent מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. ציוד היקפי. כרטיס מסך יעודי. …
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום רב, אחותי מעוניינת לקנות מחשב נייד בתקציב של 3,000 ש"ח, אשר ישמש בעיקר ל INTERNET / OFFICE ופה ושם אולי גם צפייה בסרטים. חשוב שהמסך יהיה לפחות 14-15 אינץ' ושיהיה למחשב כרטיס רשת אלחוטי (שנראה לי שזה די טריוויאלי היום בניידים). כמובן שמחשב קל יתקבל בברכה. אודה להמלצותיכם. תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. קיבלתי את ההצעה הבאה: התכלס: לוח אם: ASROCK 775VM VISTA PRO - DDR II SYSTEM BOARD 1066MHZ PENTIUM 4 ATX מעבד: INTEL CORE 2 DUO 1.8GHZ (E -4300) 775 SOCKET 64BIT זיכרון: 1024MB DDR - RAM II 667MHZ מארז: ATX FOR P-4 POWER 500W עם 3 גופי קירור (black-line) ויחידת קירור 12 ס"מ. בתקן UL מאושר ESTAR/MAGNETIC - INTEL. כרטיס מסך: GFORCE 7300 PRO 512 MB PCI-X (X16) DVI + TVOUT. דיסק קשיח: W.D/HITACHI H.D. SATA II 7200 PRM 160GB - 8MB כרטיס רשת: PC NET PRO 32BIT PCI 10/100 צורב דיוידי: ASUS/LG DVD DUAL LAYER R + /R- X16. וה"רגילים": כרטיס קול 8 יציאות full duplex . מקלדת על חוטית של לוג'יטק. עכבר אופטי אלחוטי של לוג'יטק. מחיר כולל משלוח והרכבה: 3790 ש"ח. מה דעתכם? המ…
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, איך המפרט ? מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤585 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7300 לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤372 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39360 כונן קשיח Western Digital WD1601ABYS 160GB SATA2 16MB ¤274 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1182 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 XMS2 ¤244 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C2G6400C4 צורב ASUS DRW-2014L1 X20 DVD ¤172 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=30909 מארז כולל ספק Antec NSK6580 430W ¤554 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK6580 סה"כ מחיר לכל המוצרים:2201¤ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.i…
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אהלן, חבר שלי רוצה לקנות מחשב אז אני פה בשמו התקציב : 3500 שקל ( בבקשה לא לעבור את התקציב ), לא צריך ציוד הקיפי. יעוד: משחקים ועריכה גרפית הוא משתמש במשחק 19 אינץ. תודה לעוזרים. * לגבי ירידת המחירים של כרטיסי המסך, יש השערה מתי זה אמור לקרות ? הוא יקנה את המחשב בעוד כחודש - עד אז אתם מעמינים שהירידה תהיה גם בישראל ?
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רק מעבד…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים צריך את עזרתכם למחשב HTPC שמיועד לסרטי HD בגדול חשבתי על מעבד AMD A6, מארז HTPC, ארבע גיגה זיכרון ודיסק קשיח רגיל בנפח מינימלי שמקובל היום 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גר…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחשב למשחקים תקציב: 4000 שקל עד 4500 שקל כרטיס מסך שיהיה 6600 רצוי GT. כולל צורב DVD. אין צורך במקלדת עכבר ורמקולים ומסך. רצוי מעבד אינטל ולא סלרון או סמפרון. לא מחנות KSP תודה
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט ליצירת ועריכה של מוזיקה. עד 4500 ש"ח צריך שיהיה מהיר מאוד, שיהיה מסוגל לסחוב הרבה תוכנות שירוצו בו זמנית.. איזה 320 ג'יגה דיסק קשיח, עדיף לוח בלי כרטיס קול למנוע התנגשויות (יש כרטיס קול חיצוני). כרטיס מסך לא ממש חשוב אם תיהיה האופציה לחיבור 2 מסכים זה יהיה מצויין. אבל אין צורך בכרטיס מטורף כי זה מחשב לאולפן. תודה רבה!!!
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט של הנייד הבא: https://docs.google.com/viewer?url=http%3A%2F%2Fnetex-nav.com%2Fcssfiles%2Fbuy2%2F350%2520Asus%2520U46E.pdf ואיך הוא בהשוואה לדגמים המוצלחים של DELL ה- VOSTRO V131 ודגמיהם. ובנוסף לדגמים של ASUS U31SG-RX061V ודומיהם. הכיוון הוא למיימדי ה-13.3-14" תודה חברים !
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב דבר ראשון קיבלתי LENOVO T400. אני מרוצה ואם מישו ממש רוצה בפסח נעשה לו בוק וכמה בנצ'ים המפרט: מעבד P8600 2 ג'יגה DDR3 במהירות 1066 160 ג'יגה דיסק קשיח סוללה 9 תאים מפני שקודם לא היה לי מחשב נייד, כמה שאלות על שימוש כללי *כשיש בסביבה שקע, עדיף לחבר את הנייד לשקע במקום שהוא יעבוד על הסוללה? ואמרו לי שעדיף לנתק בכלל את הסוללה כשאני על חשמל (אפשר לנתק דרך המחשב ולא פיזית?) *איך לשמור על חיי סוללה תקינים? לדאוג למלא אותה כשרק אפשר? לתת לה להתרוקן לגמרי מידי פעם? לנסות לא לרוקן-למלא לשווא? *כשחזרתי הביתה ופתחתי את התיק עם כל האביזרים גיליתי שחסר לי חלק מהמטען, ז"א יש את הכבל שמתחבר מהשקע לממיר מתח, הוא חסר לי. את המחשב קיבלתי מהצבא וזה די סיפור להתחיל להסביר להם…
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
הסוללה של המחשב הנייד שלי HP DV5269 די מתה, ואני צריך לקנות סוללה חדשה. רציתי לדעת אם הסוללות של ה12 תאים בולטות מהלפטופ, ועד כמה הן יותר כבדות. כמו כן, איפה מומלץ לקנות סוללות? בחיפוש בזאפ וגוגל, ראיתי שמחיר השוק של סוללות לסדרת DV5000 הוא בסביבות ה400 לסוללת 6 תאים, ו600 לסוללת 12 תאים. אך בחו"ל המחירים זולים ביותר מפי 2. כדאי לי להזמין סוללה מאתר בארה"ב? או שאולי יש מקומות בארץ שבהם הסוללות זולות יותר?
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות מחשב עוד עט אני צריך מחשב שיפעיל לי משחקים כמה שנים טובות שיפעיל תוכנות ואינטרנט זה כל מה שאני צריך בכללי אני לא גיימר רציני או משהו ככה שאני מאמין שיספיק לי כרטיס מסך בינוני רצוי תומך DX10 , לא משנה איזה מעבד ואין צורך באוברקלוק אני לא חושב שאני מתכוון לעשות משהו בעתיד המחשב לא צריך מסך ולא מקלדת ועכבר ולא שום ציוד היקפי תודה
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אז ככה יש לי נייד של HP שאני מאוד מרוצה ממנו. הוא מחובר אצלי אלחוטית לראוטר. יש לי אינטרנט של 1.5. מגה עם תשתית של הוט. העניין הוא שהמחשב עצמו עולה ממש מהר, תוך כמה שניות אני כבר רואה את ה-DESKTOP וכל מה שעליו... אבל שמתי לב שאם אני לוחץ לדוגמה לפתוח חלון אינטרנט זה לא נותן לי אלא רק לאחר איזו דקה-שתיים ואז הכל בסדר וכל דף נוסף שפותח, נפתח בשניה... ניסיתי לבדוק מה הבעיה וגיליתי שרק כשב-TASKMANAGER מופיע משהו שנקרא - DLL******EXE ומולו רשום -COM SURROGATE(זה מופיע ממש לשתי שניות ואז נעלם) אז רק אחרי זה נפתח חלון אינטרנט... חוץ מזה האייקון של LOCAL AREEA CONNECTION בו מופיעים שני מחשבים, במקום להיות עם איקס אדום הוא הופך להיות עם כדור ארץ עליו.... השאלה איך אני יכול לגרום ל…
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום מהי המלצתכם למחשב נייד עד 8,000 ש"ח מטרת המחשב היא בעיקר למשחקי הרפתקאות ישנים וחדשים וגלישה באינטרנט. שאלה נוספת היא כיצד אפשר להתחבר לאינטרנט בעזרת מחשב נייד כשאני נמצא בבסיס צבאי תודה לכל מי שיעזור
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מעבד - e6400 זכרונות - 2*1GB של gskill במהירות של 800Mhz תזמונים 5-5-5-15 כרטיס מסך - x1800gto של ספייר לוח אם - ds4 (או ds3) מתלבט של גיגהבייט מארז -HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) ספק - liberty 400W את הזכרונות, מעבד, וכ.מסך אני קונה בחו"ל כעקרון אני יעשה OC ל3000 (אולי קצת פחות ל2800) אבל בסטוק אני לא כזה גיימר כבד ולפי דעתי יספיק הכרטיס המסך הזה דעות?שינויים? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
512MB NVIDIA GeForce G 105M מומלץ? לא מומלץ? יעבדו עליו משחקים כמו ניד פור ספיד?
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
שלום חברים אני צריך עזרה בהרכבת מחשב למשחקים חשבתי על המפרט הבא: מעבד : CORE I5 760B לוח אם : GA-P55A-UD3 זיכרונות : KINGSTONE 2*2GB כרטיס מסך התלבטות בין : NVIDIA460 ATI6850 1. כרטיס המסך של ATI יש לו תצוגה של תלת-מימד? 2. איזה גודל ספק-כח מתאים למערכת יש לכם המלצה על דגם? 3. איזה מארז הייתם ממליצים, אני מחפש מארז שקט בלי תוספות של תצוגות מנורות וכו' שתהיה יכולות להוסיף עוד דיסקים. 4. אם יש שינויים במפרט שהייתם ממליצים. תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נייד 6930P של HP. התצוגה חלשה מאוד מאוד' מאוד, בקושי רואים משהו. חשבתי שזה אינוורטר, אז הזמנתי והחלפתי, והבעיה נשארה. האם אין ברירה אלא להחליף מסך? אני לא רוצה לקנות מסך ולגלות שזה לא זה.
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
הייתי רוצה למכור כמה חלקים, ואשמח להיעזר באנשי הפורום על מנת להבין כמה הם באמת שווים כיום: 1) Sapphire Radeon HD4870 1GB DDR5 2) AMD Athlon X3 445 3.1GHZ 3) Gigabyte GA-MA78lmt-S2 (לוח מיקרו שתומך AM3) תודה.
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום: אני מחפש לקנות מחשב להורי לגלישה ,מדיה ואופיס. חשוב שהמחשב יהיה אמין ועמיד לשנים. מה התקציב המקסימאלי?2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ?גלישה ,מדיה ואופיס כבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 22 אינץ' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבת שלום, לא בניתי על שידרוג אבל המחשב פשוט נהיה לי איטי - אני עובד הרבה עם פוטושופ וויז'ואל סטודיו. * קניתי את הכרטיס מסך של אסוס לפני כמה חודשים לכן נראה לי שהוא צריך להשאר. דבר ראשון, זה המחשב שיש לי כרגע: לוח אם: גיגהבייט GA-K8NF-9 מעבד: אתלון 64 AMD שני גיגה מגה הרץ כרטיס מסך: EAH3450 אסוס זכרון: 2*512 DDR1 מהירות שעון 200 HD לא חשוב. מארז: יש לי אנטק סונטה דור ראשון עדיין יפה עדיין שקט. אני רוצה מחשב חזק שיכול לאכול הרבה תוכנות ברקע מבלי לקרטע ונראה שרצוי 4 גיגה. למרות שיתכן ויספיק לי 2 גיגה. כי המהירות הבסיסית שלהם קפצה מddr 1 לשלוש. אודה לעזרתכם
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מעוניין מחר (שישי) בבוקר ללכת לskypc ולרכוש מחשב, זה ממש ליד הבית שלי בראשון לציון. אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מלא, כולל ציוד היקפי מסך והכל, תקציב מקסימלי 5500 שקל. נא לוודא שכל החלקים והמחירים הם מהאתר skypc בלבד, מטרות המחשב הם לא למשחקים, בעיקר לעבודות משרדיות, המחשב הולך ליהיות דלוק 24 שעות כל השבוע אז יש לדאוג לקירור ומארז טוב? זה תחליטו אתם, מחכה לתשובות המהירות והמקצועיות שלכם! תודה
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) יש לי התלבטות בין מחשב גדול (15.6") יחליף לי גם את הנייח כי הוא די ישן ועושה בעיות ושהמחשב הזה ישמש אותי גם לבית ספר או לקנות מחשב נייד בסדר גודל של 13-14 " וכמובן חלש יותר שישמש אותי רק לבית ספר,חשוב לי שהמחשב יהיה יחסית חזק כדי שאני אהיה יכול לבצע בו עבודות עריכה וטיפה משחקים * גודל המסך? תלוי אם יחליף לי את הנייח אז 15.6 +- אם רק לבית ספר אז 13-14" * משקל רצוי? לא ממש משנה רק שלא יהיה כבד יותר מידי (2.5 עוד סביר מעבר לזה אני לא רוצה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא ממש מחייב אבל רצוי של לפחות 4…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-