עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by omereli,

שלום לכולם אבקש המלצה למחשב נייד למורה - גלישה, עיבוד תמלילים , מצגות הקרנת סרטים וזהו. חשוב! - * מימדים ומשקל צנועים (הולך ברגל או באופניים לבית הספר) * זריז ואמין * מחיר עד 3000 (עדיף קצת פחות) פחות חשוב - * חיי סוללה * גודל ואיכות מסך *גימיקים תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Ic3 CuB3,

שלום לכולם אני זקוק להמלצה למחשב נייד בתקציב של עד 5500 ש"ח ללא חריגה. המחשב חייב לכלול מצלמה ומיקרופון מובנים. המחשב ישמש לעבודה רגילה ולא טובענית בכלל, אינטרנט אופיס וכו'. איך המחשב הזה ?? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5455&perur=4 אשמח לקבל המלצות או דעות , תודה !!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אהלן,גמר חתימה טובה. אני עומד בפני רכישת מחשב לאחר יום כיפור, והיתי שמח לחוות דעת על המפרט שבניתי כאן: http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=57fb749250f95 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50-100 כי הנחת מזומן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקר Cs go ושאר המשחקים החדישים. …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני רוצה לקנות מחשב חדש והתקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח (כמובן שאם אפשר בפחות אז מה טוב כי הסכום הזה זה ממש קצה היכולת שלי) יש מספר דברים שחשובים לי במחשב 1) קצב עבודה - שיהיה מהיר וכמובן שלא יתקע 2) שיהיה יחסית שקט 3) התוכנות העיקריות שאני עובד איתן היום הן: אינטרנט, מוזיקה וסרטים, פוטושופ, teamviewr , emule וutorrent (ואני רוצה להשאיר לי אופציה גם במידה ובעתיר ארצה תוכנות קצת יותר כבדות כמו אוטוקאד וכאלה) בכל מקרה אין משחקים כבדים על המחשב. 4) לא יודע אם זה משפיע על הכרטיס רשת - יש לי 100 מגה של הוט המפרט ההתחלתי שאני ראיתי כאן באתר שנראה לי הוא http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137632&section=293&target=רב-תכליתי רק שיש מספר נקודות לגביו: 1) יש להוסיף מ…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by The-Crush,

אני מאוד רוצה להודות ל-biodome על שהמליץ לי על החלקים הבאים: p4 2.6 800mhz 1024 DDRAM LCD Hyundai Q17 SuperTalaent - 5 מאוררים HD - 120 WD ועוד.... ;D ואני מאוד מרוצה מהמחשב שהמלצתה לי ואם אי פעם אוכל לעזור לך רק תגיד ואני אשתדל לעזור בכל כוחי....(כמובן בכמעט בהכל) ומקווה שתמישך להיות כזה תותח אחי

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by chenrp,

לא אכפת לי מבחינת ביצועים כל כך, השאלה היא צריכת חשמל. קראתי בסטיקי שה 5800 הוא למעשה כמו 7250 רק ללא תמיכה בוירטואליזציה. השאלה כמה W הוא לוקח... ראיתי שכתוב שם 35W לסידרה 5XXX ו7XXX כך שבטוח שה 5800 לוקח שמקסימום 35W. הבנתי שה T3400 מבוסס על אותה ליבה של ה T5800 רק עם 1MB זיכרון CACHE במקום 2 וש כל המעבדים תומכים ב-Speedstep לחיסכון בחשמל. עכשיו נשאלת השאלה כמה לוקח הT3400??? תודה לעונים. עריכה: עכשיו מצאתי באתר של INTEL שיש להם אותה צריכה של 35W.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם, אני מחפש מפרט עבור מחשב שישמש לשימוש בסיסי (אינטרנט, סרטים, אופיס) ומדי פעם משחקים לא כבדים כמו Fifa ו-NBA. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, סרטים, משרדית, משחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, NBA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כרגע, אבל נגיד שמסך 2…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם, אני מחפש נייד קל וקטן (עד 14", אני מתנייד איתו על האופנוע וצריך משהו שיכנס לתיק מיכל...). הולך לעשות עליו פיתוח מערכות בקטנה, לא משהו רציני מדי, מצגות, אופיס, אינטרנט וכו'. בלי משחקים, בלי HD וכו', בשביל זה יש מחשבים נייחים. חשוב לפחות 1 ג'יגה זכרון, ואם אין במקלדת את הכפתור של windows אין בכלל מה לדבר (כמו למשל ב-IBM X40 ימח שמו). מה מומלץ? אני טובע בים של דגמים... חשוב לי גם מאוד מאוד אמינות ואחריות, הנייד שלי מהעבודה מתקלקל כל חודש וחצי, הולך הכונן קשיח... עריכה, לאור חוסר התגובות-: דגמים שנראים לי מתאימים: Lenovo 3000 V200 TF133IV Lenovo ThinkPad X61s UK43KIV 1.6 GHz Toshiba Satellite Pro U300-15B 2.0GHz 2GB (נראה לי להיט ה-tablet, השאלה אם זה באמת נוח/שי…

9. היי, אני רוצה לשפר את אחד המחשבים שאני משתמש בו. הייתי קונה כבר אחד חדש אבל אני חייל וזה בעיה בשבילי להוציא הרבה כסף בבת אחת. בכל מקרה המחשב משמש בעיקר לגיימינג ואני גם אוהב לפעמים לכתוב כמה שורות בג׳אווה לרענן את הזיכרון. המפרט של המחשב הנוכחי(הדברים שאני רוצה להחליף בכל מקרה) הוא: זיכרון 2gb ddr2 מעבד pentium dual core e5200 2.5 ghz כרטיס מסך geforce 9400 gt 1gb (החוליה הכי חלשה) עכשיו לפי מה שבדקתי המעבד הוא החלק הכי פחות בעייתי, לא כל כך בוער לי להחליף אותו. חשבתי עכשיו לקנות עוד סטיק של 2gb זיכרון וכרטיס מסך gerorce 650 gtx ti 1gb שלפי מה שראיתי הוא אמור לתת ביצועים טובים יחסית למחיר. אחרי חודשיים בערך אני יקנה לוח אם ומעבד חדשים ועוד כמה עזרים אם אני אצטרך(מארז חדש…

10. Started by Yoni Rotman,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 (חריגה 500) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 95% 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן , רצוי 256 / 500 (לא יותר) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כלכך משנה (עדיף שקט) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כרגע לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לצ…

11. שלום לכולם, אני בדרך לקניית מחשב סלוני שישמש כמדיה סנטר (סרטי HD + תמונות), גלישה באינטרנט ושימושי אופיס בסיסי בשעת הצורך. חשבתי על המפרט הבא: מעבד: Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray מאוורר: Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוח אם: GIGABYTE Z68MA-D2H-B3 זכרון: DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill Ares Dual Channel CL9-9-9 הרד דיסק: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX מארז: Antec NSK 2480 מקלדת: Logitech Wireless Touch Keyboard K40 / Rapoo E2700 / Koribo Leira 2.4GHz מחיר: ~ 2800ש"ח (2600 ללא המקלדת) אשמח לשמוע חוות דעת ועצות. תודה, eyna

12. מישהו יכול לסדר בצורה היררכית את המעבדים של INTEL ו-AMD מבחינת חוזק המעבד? נראה לי הגיוני שב-INTEL הסדר הוא: 7XXX > 5XXX > 2XXX אבל איפה AMD משתלבים? (אם נתעלם מהסלרון והסמפרון המוחלשים) חיפשתי בנעוצים ובפורום בחודש האחרון ולא מצאתי התיחסות לכך. בכלל, לא מצאתי התיחסות למעבדים של AMD בניידים. הם שווים משהו? מישהו יכול לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום אני לא מבין במשבים ננידים ובמחירים ..אז אני מבקש המלצות ממי שיש לו מכיר או יודע על מחשב נייד טוב אם כרטיס מסך שיוכל להריץ גם משחקים חדשים התקציב שלי הוא 4000 אם אני יתאמץ אני יוכל לחרוג ממנו ..אבל עדיף שלא

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפייה בסרטים, עבודה בתוכנות שדורשות כוח עיבוד סביר כמו מטלב * גודל המסך? 14 אינץ' * משקל רצוי? מתחת ל-2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שילוב של SSD ו-HDD * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם אפשרי אז כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מדובר במחשב נייד לסטודנט, אז הדגש הוא על משקל וזמן סוללה. האם התקציב לכך ריאלי בכלל? תודה מראש על העזרה

15. Started by zniibidl,

השימוש הוא להכל. סרטים משחקים ועבודה שוטפת. התקציב יכול להגיע עד 5500 ולא יותר. תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by MeitarF,

10-13 אינצ' תקציב עד 5 אלף תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by tomer_,

היי, לא הצלחתי להעתיק את השאלון אז אתאר בקצרה את צרכיי: אני זקוק להערכת מחיר עבור 2 נייחים לילדים בגילאי 12 ו 14. עיקר השימוש זה משחקי רשת כגון פורטנייט ורובלוקס. זקוק למסך אחד בלבד (האם יש מסך מגע? האם מומלץ?). לא נדרשת מערכת הפעלה (יש לי ווינדוס 10 מקורי). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אהלן, אשמח לקבל מפרט לשימוש משרדי ופוטושופ בתקציב של כ-2000 ש"ח, לא כולל ציוד היקפי (שאותו כבר בחרתי אז אין צורך להמלצות מהבחינה הזו). עדיף שיהיה 8 ג'יגה ראם. לא יבוצע אוברקלוק לאף חלק במחשב. תודה, יהונתן

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by Mydew,

היי לכולם אני צריכה לקנות מחשב חדש. בהתחלה שקלתי ללכת על מחשב נייח, אבל עכשיו אני שוקלת גם את כיוון המחשב הנייד ככה שאני אוכל לקחת אותו גם לאוניברסיטה. המחשב נועד למשחקים כגון World of warcraft, sims 3, Heroes of newreth וכל מיני הרחבות שעלולות לצאת להם בעתיד. אני מחפשת מחשב שיוכל להריץ את המשחקים הללו בצורה חלקה בהגדרות הגבוהות. בנוסף לכך, הוא ישמש לגלישה באינטרנט, לתוכנות בסיסיות ללימודים כמו אופיס וכאלו ואולי קצת סרטים. שימו לב שברצוני להשתמש במחשב לפחות ל3-4 שנים הקרובות, ככה שחשוב לי שהוא יהיה חזק יחסית כדי להריץ משחקים שעתידים לצאת (רובם בסגנון המשחקים שכתבתי למעלה). בנוסף לכך, חשוב לי שתהיה מקלדת שקטה ורכה ומחשב שקט יחסית. העיצוב פחות חשוב כל עוד זה לא איזה משהו…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by NoonChaka,

רכשתי את המחשב הזה היום מבאג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=25347 עוד פירוט לגביו פה: http://www8.hp.com/il/en/products/laptops/product-detail.html?oid=11926766#!tab=specs האם העסקה שווה? ניתן להביא יותר במחיר? ואיך המחשב בכללי?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Fank-Zr,

. מה התקציב המקסימאלי : 7500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך : כמובן שלחסוך ! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: 600 ש"ח . מה שימושי המחשב: משחקים כבדים, עריכה גרפית מקצועית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות כמעט כל תוכנות adobe & max. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין משחקים: Battlefield 3 \ assassin's creed revelations שיפעל על ULTRA הכל לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי: לא האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: אין עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10: שקט עד כמה שאפשר בערך : 8 האם מתוכנן OC: לא האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס: לא האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית: רק מ- KSP האם יש בק…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by cucu12,

לנובו הוציאו את המחשב הזה לא מזמן.הוא עדיין לא הגיע לארץ בצורה מסודרת. http://www.cnet.com/laptops/lenovo-ideapad-yoga-13/4505-3121_7-35477652.html מישהוא מכיר? יש איזושהיא חוות דעת? כדאי לדעתכם להביאו לארץ ביבוא אישי? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ehh,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) , משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13 inch * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? 2 קילו או פחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI , VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? כן. …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by skydancing,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב אבל לא לחרוג במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב ישמש לאינטרנט,סרטים כאשר הוא מחובר לטלוויזיה,ולפעמים למשחקים שאין בXBOX כמו STARCRAFT 2 א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?יש לי מסך של LG 22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?STARCRAFT 2 DIABLO 3 * לאילו הגדרות ג…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by tnewgame,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל הסוגים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא יודע עדיין לא יותר מ20אינץ וFHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

דיונים חדשים בפורומים