עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Ic3 CuB3,

שלום לכולם אני זקוק להמלצה למחשב נייד בתקציב של עד 5500 ש"ח ללא חריגה. המחשב חייב לכלול מצלמה ומיקרופון מובנים. המחשב ישמש לעבודה רגילה ולא טובענית בכלל, אינטרנט אופיס וכו'. איך המחשב הזה ?? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5455&perur=4 אשמח לקבל המלצות או דעות , תודה !!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by natan805,

אם יש לוח אם טוב ויותר זול תציעו- ואם יש מארז וספק שיספיק למפרט הזה ויותר זול אשמח גם לקבל הצעה בנתיים בדקתי בפורומים וזה מה שהמליצו לי איך המפרט? מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤622 אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤586 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1839 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM מחיר: ¤525 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מחיר: ¤204 אחריות: שנתיים. זיכרון: T…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by gildan,

תקציב: 3000-3,500 ש"ח * מטרות המחשב? עבודה משרדתית.. גימינג כמו Gta iv עריכות מוזיקה virtul dj cubase ולפעמים טיפה פוטושופ וסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף שיהיה בגודל של 15+ * רזולוציית המסך? מעדיף FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? כרטיס קול 5.1 אם יש דבר כזה במחשב נייד לא חייב.. אבל זה יהיה נחמד * משקל רצוי? משקל נורמלי לא חייב להיות קליל העיקר שיהיה טוב אבל לא כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? הייתי שמח לסוללה של 5 שעות+-, כמובן שעדיף יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת מסך נורמלית (VGA או HDMI) אני בעיקרון מע…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. היי, כמו שציינתי חובה שהמסך יהיה 13.3 מט (לא רוצה לראות השתקפות של עצמי ) עדיף שהמעבד יהיה מסדרת i3,i5 ושיהיה כונן אופטי, נחמד גם אם תהיה יציאת hdmi אך לא חובה. שימוש עקרי : אינטרנט ואולי קצת סרטים.. היחיד שראיתי שעונה על התנאים זה הvostro 3300 של dell אבל שמעתי שיש עליו הרבה מאוד תלונות. תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Bragiz,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח,רק אם הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקי גיימינג כבדים מאוד,Crysis 2 לדוגמא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא רלוונטי,כרגע יש לי מסך 19" שכנראה אני אשדרג -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם, אני לפני רכישת מחשב ומתלבט בין 2 מעבדים ולא סגור לגבי פתרון אחסון . אני הולך על פתרון של AMD מבחינת המעבדים וזקוק לעזרה בהתלבטות הבאה: Ryzen 7 1700 vs. Ryzen 5 2600 השימוש העיקרי והחשוב ביותר: הפקה מוזיקלית. כלומר עבודה עם DAW (בעיקר FLStudio אם זה חשוב) ו-VST למניהם. מעבר לכך, חשוב לי מולטיטאסק. שאוכל לעבוד עם מספק אפליקציות במקביל בצורה הכי יעילה שאפשר מבין 2 האופציות. אין חשיבות לגיימינג. המשחקים שאני משחק בהם פעם באף פעם ירוצו על זה גם ככה.... ההתלבטות השניה היא פתרון אחסון: אני מתלבט בין m.2 nvme למערכת ההפעלה והתוכנות העיקריות, SSD SATA לצורך VST וסאמפלים וHDD לצורך אחסון של כל שאר הזבל - זה הגיוני מה…

7. היי מבקש חוות דעת על מפרט מחשב שהרכבתי לא לצורך משחקים. תודה AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪420 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 ASRock 880GMH/U3S3 AMD880 Chipset Socket AM3, יחידות 1 ₪442 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3072 Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 1600Mhz CL9 KHX1600C9D3/4GB, יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3225 Westren Digital 1TB 32MB Sata3 7200rpm WD10EALX Caviar Blue, יחידות 1 ₪496 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2936 צורב LG GH24 GH24NS90 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪110 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1572 Hec Cougar Solution Front USB3 Black + XFX 450Watt …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לחברי הפורום, קודם כל הפרטים החשובים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מומלץ לנצל את התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +- 100 ש"ח, ואולי קצת יותר במידה והחריגה באמת תוסיף משמעותית ליכולות המחשב 2. מה שימושי המחשב: משחקים, וצפייה בתכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD MW3, BF3,COD BLACK OPS II ומשחקי FPS כבדים בסגנון הנ"ל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל 26'', רזולוציה טבעית 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגבוהות ביותר במסגרת התקציב (נית…

9. יש לי את הדגם הבא- [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]http://il.packardbell.com/pb/en/IL/content/model/LU.BUN0D.038 הוא מגיע עם 1 ג'יגה זכרון ואני מחפש לרכוש כרטיס של 2 ג'יגה המתאים לדגם. כמובן אם אפשר חנויות גם בחו"ל. תודה רבה [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by Drek Boy,

שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש כי שלי כבר גרוטאה... יש לי אותו כבר איזה 5-4 שנים למרות שהוא עדיין מריץ דברים. בקיצור אז התקציב מוערך ב4000 שכוללים מסך כדי כמה שיותר גדול אבל שיהיה איכותי עכבר מקלדת ומערכת 5.1 קריאייטיב שעולה 480 שח ככה שזה מקצץ מהתקציב אבל זה אחד היעודים של המחשב. בעקרון יעוד המחשב זה משחקים אבל אני לא גיימר ככה שאני לא צריך מוצרי היי אנד אלא לוו אנד פשוט משהו שיריץ משחקים טובים. אין לי סנטימנטים לAMD או INTEL אז מה שבראש שלכם כי אני כבר לא מבין במחשבים מאז שקניתי תמחשב הקודם שלי. תודה על העזרה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שמחברים אותו למסך חיצוני - רואים. (המחשב עובד מצויין) על הצג של הנייד, יש רק אור, ועשלוחצים על Fn+ להאיר/להחשיך את המסך, רואים שהתאורה עובדת. כלומר, זה כנראה לא האינוורטר. האם המסך הלך? אולי הכרטיס מסך? איך אפשר לוודא?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. המחשב לא מיועד לOC צריך לכלול צורב ומעבד אינטל וזה הסכום המקסימלי שיש בשביל להשקיע בו... זאת ההצעה שהרכבתי עם חבר מה דעתכם עליו? להזמין אותו או שיש מקום לשיפורים ואם כן אז איפה...? מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1070 1 1070 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 580 1 580 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 630 1 630 כרטיסי מסך? Powercolor Price Units Total X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1200 1 1200 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 410 1 410 צורבים? DVD Recorders Price Units Total Samsung SH-S182D DV…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום, רציתי לדעת אם המפרט הבאה בסדר, מהבחינות הבאות: 1. יש התאמה בין הרכיבים (הכל מתחבר בסדר) 2. אין Bottlenecks 3. אין דברים מיותרים/יקרים מדי. 4. כל הערה אחרת שעולה לכם... מעבד: Core i7 920 לוח: Gigabyte EX58-DS4 זכרון: DDR III 1333 2x2GB OCZ Reaper כרטיס מסך: ASUS HD 4870 דיסק: Seagate 1TB מארז: Thermaltake כלשהו ספק: 430W כלשהו עלות: 6400 ש"ח (מסך ירכש בנפרד, ויהיה כנראה 22") תודה!

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by itaim,

P.4 3.0C 1366 ABIT IC7 - 675 OCZ 512 (256*2) 400 EL GOLDEN WD SATA 160GB - 762 R9800PRO - 1360 DVD - 199 COMPUCASE CI-6920 400W - 560 MAG 17 CRT 786 PF - 743 עכבר ומקלדת מולטימדיה של MS - 136 הרכבה - 181 סה"כ - 7063 מטרות: משחקים הכי כבדים, קצת OC קצת סרטים מה אתם אומרים על המחשב? כדאי אולי לחכות לכרטיסי מסך החדשים? ואולי ללחות עם הPCI אקספרס?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTAV,CRYSIS,WITCHER 3 וכו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע HDR בעתיד 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by amiraba,

ראיתי שפרסמו בבאג את המחשב הזה ואין כמעט ביקורות עליו, מישהו יודע עליו משהו? מדובר במעבדים החדשים של אינטל ה I5 אשמח אם תעזרו לי תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by hai275,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by kubota,

שלום. אני קונה מחשב נייח חדש ומתלבט בין שני מפרטים. השימוש שלי הוא לאינטרנט ולאופיס בלבד והמטרה היא שהמחשב יחזיק כ-4-5 שנים ברמת עבודה טובה ומהירה. שני המפרטים כוללים מעבד i3 והשאלה היא האם מעבד זה עם 4GB RAM מספיק לכ-4-5 שנים של עבודה טובה או ששווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולקנות מחשב עם מעבד i5? המפרט הראשון הוא של KSP במחיר 1420: https://ksp.co.il/?uin=18175 המפרט השני הוא מחנות פרטית שאינה רשת במחיר 1700 והשאלה היא אם יש לו יתרון על פני המפרט של KSP ששווה תוספת של 350 ש"ח: מארז MIDI-P4 ATX לוח אם ASUS H81 מעבד INTEL i3 4130 דיסק קשיח SATA 500G 1333MHZ כרטיס מסך מובנה כרטיס קול מובנה צורב LG DVD ספק 500W תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. ** עדכון: רכשתי את Dell Inspiron 7537 ** מחשבפיצוץ ועשוי מאלומיניום! תודה רבה לכל מי שניסהשלום, ברצוני לקנות מחשב נייד חדש. אני עובד בפיתוח אפליקציות לאנדרואיד ככה שאני די צריך את המחשב בהקדם האפשרי. בנוסף אני מפעיל וירטואליזציה של מכשירי אנדרואיד (למי שמכיר GenyMotion), גולש במקביל באינטרנט בכמה טאבים ופה ושם משתמש ב- Photoshop לעריכת גרפית קלה עבור האפליקציה. *** מאחר ואני יעבוד עם המחשב 9 שעות לפחות כל יום, רצוי שהמחשב יישאר קר ברמה סבירה ולא ירעיש) *** שמתי עין כבר על מחשב של Asus, והיום התקשרתי אל חברת נייד נייד, והנציג הציע לי לרדת מהם בגלל שהשירות והאחריות שלהם בארץ לא משהו בלשון המעטה. אני מאוד רוצה את אחד מהמחשבים האלה של Asus אך אני חושש מהתחממות ורע…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אוקי כמו שציינתי התקציב הוא בסביבות ה-4200 ש"ח לחלקים הבאים: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 512.01 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT AN7 nForce2 Ultra400 Motherboard (µGuru,Dual DDR400, SATA RAID, 1394, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 632.61 ] 1 Memory : OCZ 1024MB (2x512) DDR-RAM 3500 Performance Series Dual Channel Kit [ ¤ 1484.25 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Extreme Volcano 12 CPU Cooler for AMD Athlon XP [ ¤ 173.21 ] 1 Hard Disks : Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 679.47 ] 1 Cases : Antec SLK3700-BQE Black Quiet Midi Tower 350W Case [ ¤ 701.85 ] 1 Total Price ¤ 4183.4 המחשב הוא לצורך אולפן הקלטות אודי…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. הי מתלבט בין שני מחשבים למשחקים. 1.DELL Precision 4400 ( Core 2 dou 9400) with 4 GB RAM ,Nvidia quadro fx 770m 2.DELL Latitude E6420 (i7 2760QM) with 8 GB RAM, NVIDIA nvs 4200m ניסיתי לעשות benchmark לשניהם, Latitude עדיף בכל הפרמטרים מלבד ביצועי הD-3 בעקרון שני המחשבים מיועדים למגזר העסקי. אין לי אופציה למשהו אחר אז מתלבט בין שניהם. מה הייתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by guy_pr,

שלום אני מעונין לירכוש מחשב שני לבית. העם תוכלו להציע לי מיפרטים שכוללים את כול מה שצריך למחשב. רק המסך צריך להיות מסך דק. (ביגלל בעית מקום) והמארז קטן ביגלל אותה בעיה. המחשב צריך לשמש בעיקר אינטרנט וטיפה משחקים(לא כבדים ). הוא משהו אחרון אני לא מעונין בAMD. תודה מראש גיא.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by din264,

שלום מחפש המלצה למחשב לאולפן ביתי. ישמש לתוכנת קיובייס 10 עם המון סקינים. תקציב עד 6000 עם חריגה של 500עם אכן זה הכרחי. כרטיס קול אני לא צריך יש לי חיצוני. הציעו לי את המפרט הנל: קיבלתי הצעה למחשב הנל ב6100 שח מעבד: Intel Octa-Core i7-9700K 3.6Ghz-4.9Ghz Turbo Coffee Lake-R S1151 קירור אוויר למעבד: Noctua NH-D15 לוח אם: ASUS TUF Z390-PLUS GAMING WIFI + BT5.0 / MSI MAG Z390 TOMAHAWK או אסוס או MSI זכרון: - Corsair Vengeance LPX 32G (2x16G) DDR4 3200Mhz CL15 דיסק קשיח: XPG 1T SX8200 PRO M.2 NVMe R/W Up To 3000/3500MB/s דיסק קשיח:- Intel 660P NVMe 2TB M.2 2280 SS Wrire/Read 1800MB/s דיסק קשיח: Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם אני אשמח לקצת עזרה מכל המבינים... אני מתכנן לקנות בימים הקרובים מחשב למטרות עבודה בלבד שיריץ כמה תוכנות במקביל (גם תוכנות כמו office וfirefox וגם תוכנות קצת יותר כבדות למטרות קידום אתרים) ושהולך לעבוד רצוף בערך 18-20 שעות ביממה כל יום. כמה דברים שחשוב לי שיהיו/לא יהיו במחשב: 1. מעבד טוב, נראה לי שintel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray או משהו דומה זה הכיוון 2. אין צורך בכרטיס מסך חיצוני 3. כונן קשיח לא צריך להיות גדול, 500GB מספיק בהחלט 4. 8GB זיכרון נראה לי שיהיה עדיף אבל אם נראה לכם ש4 מספיק למטרות הנ"ל אז אין שום בעיה 5. אין צורך במערכת הפעלה, מסך, תוכנות כלשהן או ציוד היקפי 6. סה"כ מחיר בסביבות 2000-2500 ש"ח כל הצעה תתקבל בברכה, ת…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אין בעיה של תקציב! אבל בשביל הסדר, אם תוכלו לתת לי המלצה עד 10000 ופחות. למחשב טוב ואמין שיעשה את העבודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.