עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yahavuna,

היי, מבקש המלצה למפרט מחשב נייח שישמש אותי בעיקר לשימוש יום יומי ומשחקים. . מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג קל וכבד כאחד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסול…

2. שלום, אשמח לקבל המלצות למפרט גיימינג בתקציב של 7K. הייתי רוצה שהמסך יהיה איכותי לגיימינג ואני מעדיף לשים דגש על זה מעל שאר המפרט. אשמח אם הוא יתמוך בשלל הטכנולוגיות החדשות כמו USB3 וכו' ושיהיו לו אפשויות שדרוג טובות. תודה!

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. טוב יאללה, אין לי כוח יותר לחכות ...אני קונה סופסוף את המחשבב המטרות העיקריות זה להריץ הרבה מכונות וירטואליות של , server, vista unix,linux xp ועוד... כמו שרת, בשביל למידה משחקים פה ושם, סרטים פה ושם . והעבודה הרגילה...מוזיקה ברקע, תוכנות, צריך הרבה משאבים. תקציב עד 5000 שקל , מתוכנן OC בעתיד, אני מקצץ בתקציב של הכרטיס מסך לכרטיס low end, דרוש זיכרון 4 ג'יגה אשמח לשמוע חוו"ד: מעבד Intel Core 2 Quad - Q6600 1321 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L 508 כונן קשיח (Seagate ST3500320AS 520 כרטיס מסך ASUS Radeon HD 2600Pro 550 ספק כוח Corsair CMPSU-450VXEU 450W 457 מארז NZXT HUSH 440 צורב DVD Samsung SH-S203B X20 SATA לינק 149 חסר זיכרונות, (חובה 4 ג'יגה 800 mhz) קירור (ד…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. יש לי ידידה שרוצה לקנות מחשב כעת לעריכת וידאו. אני מעריך שיש מספר דברים שצריך בשביל מפרט כזה והם די בסיסים hardisk מעל 200 ג'יגה, 2 ג'יגה זיכרון, מעבד כפול ליבה. זה דברים בסיסים שאני יודע שחייבים לעריכת וידאו. התקציב שלה הוא 6000 שקל והיא צריכה גם מסך,עכבר ומקלדת והיא עובדת על AVID שחשוב לציין ששמעתי שיש בעיות תאימות עם כרטיסי קול, ממה שאני יודע כרטיסים של creative מתפקדים טוב על avid. על איזה מפרט הייתם ממליצים במחיר כזה?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. CPU: AMD Athlon 64Bit 3000+ Venice BW-E6 + Thermaltake TR2 - Motherboard: ABIT KN8 Ultra (נמצא אצלי כבר) Memories: Twinmos 1024mb DDR400 CAS2.5 (512x2) (נמצא אצלי כבר) Graphic Card: PowerColor Radeon X800GT 256MB GDDRIII 256Bit + DVI + TVOut HDD: Samsung 160GB SATAII 7200RPM + EverCool HDD Cooler SHDC-A DVD+-RW: Nec 3540A *Black* Monitor: Samsung 730B 17" 8ms DVI Case: Sunbeam Samurai *Black* + 80mm generic fan PSU: FSP 350W (FSP350-60THN) Speakers: Altec Lansing ATP3 (נמצא אצלי כבר) Floppy: Nec 1.44 *Black* (נמצא אצלי כבר) Mouse: Gigabyte 800DPI Optical Mouse *Black* USB Keyboard: Clicker *Black&Silver* (נמצא אצלי כבר) Gamepads: Spee…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם, השבוע כנראה אני קונה מחשב חדש. אני מעוניין במחשב חזק ומהיר שיוכל להריץ משחקים כמו PES 2008,FIFA 08 ובכלל משחקים חזקים שדורשים מעבד וכרטיס מסך טוב. מסך אני לא צריך כיוון שקניתי לא מזמן LCD למחשב הקודם שמכרתי ויש לי גם את שאר האביזרים מהמחשב הקודם. התקציב שלי הוא 2,500 אולי חריגה קטנה ל2,600 ש"ח אם ממש צריך.. תודה גדולה מראש, אופיר

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=8864 אני חושב שאני מוותר על הווסטרו ועל הinpiron לטובת מחשב נייד של gigabyte, למה? אחרי קצת חיפושים בזאפ הגעתי לחנות בשם "שניידר"(אם יש לכם פידבק על החנות תביעו את דעתכם בבקשה כי שמתי לב שנותן האחריות שם הוא "Mor Levi Technologies" - מוכר? ) ומצאתי שם את ה גיגהבייט 14.1" 250gb-5400RPM 2gb T7250 והכי חשוב הכרטיס מסך : 8400M GS המפרט הזה מגיע עם תג מחיר של 4,689₪ כך שנראה לי שזאת העסקה הכי משתלמת שאני אוכל לקחת לא? *שימושים: סרטים, אינטרנט וקצת משחקים פה ושם ( פיפא CS PES) די זול לא? ולמה אני לא יכול למצוא ביקורות על שום נייד של gigabyte? מה אתם אומרים? אני צריך את האישור שלכם! עריכה: מצטער על התגובה הכפולה.

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by vich,

amd athlon 64 3200 2ghz ,1024 kb cache memory, socket 939 asus a8v-e deluxe socket 939 pdp systems 2*512 mb ddr 400 mhz 184 pin seagate 120 gb sata pine technologe geforce 6600, 256 mb, 256 bit המחשב ישמש למשחקים, ו O.C אבל לא רציני אני גם צריך המלצות למארז+ספק וקירור נוסף עם צריך

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by arake,

אני מחפש מחשב טוב שירוץ עליו משחקים ובאיכות טובה כולל מסך דק "17 כבר נתנו לי את המפרט הזה ואמרתם שהוא לא טוב אז תנסו להרכיב לי משהו אחר טוב מעבד - AMD K8 4600+ 64BIT AM2 1MB לוח אם - GA-M61PM-S2, FSB2000, DC DDR2-800 זיכרון - PQI 1GB DDR2-800MHz DC דיסק קשיח - WD 200 GB RPM 8MB SATA2 כרטיס מסך - GFORCE 6100 128MB 3D OB - 128כרטיס קול BIT AC-97 8-CHANNEL HD צורב דיוידי - LG DVD-RW X18 DUAL GSA-H12NBA כרטיס רשת - LAN 1 GIGA מארז - MIDI ATX + USB + AIR GUIDE 450W כרטיס לכידה - VIDEO IEEE 1394 X 3 עכבר + מקלדת - GIGABYTE MULTIMEDIA OPTICAL SET רמקולים - MULTIMEDIA 2 + SUB 2800W מסך - L922A 19" 8M/Sec DVI + CAB

• 24 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by law89,

היי חברים כבר תקופה ארוכה שאני מחכה שמחירי הלנובו ליג'יין פרו ירדו בחזרה אבל לא נראה שזה יקרה ולכן הגיע הזמן להתקדם הלאה ולנסות למצוא נייד שיתאים לי. היתרון הכי גדול של הנייד הזה היה מסך מדהים עם 500 ניטס החיסרונות - בטריה שהחזירה בקושי 3-3.5 שעות בשימוש קל (והיה צריך להטעין משהו כמו 3 שעות) והמשקל שהיה מעט כבד (2.3 קילו) עברתי אתמול על מה שיש ב-ksp ולמעט נייד אחד שהוא עם 400 ניטס ומסך אולד, כל השאר עם 300 ודרומה. מכיוון שהנייד שלפני הליג'יין פרו הגיע עם 300 או 250 ניטס (לא זוכר איזה מהם) והרגיש לי כהה, אני מעדיף משהו עם בהירות גבוהה יותר. לכן הנטייה תהיה כנראה לוותר על כרטיס מסך. אשמח לעזרתכם בכמה שאלות: אני מבין שמשחקים חדשים לא ניתן יהיה לשחק בנייד כזה. האם יהיה נית…

11. Started by Roni_H,

שלום לחברי הפורום, אני מעוניין בעזרה לבניית מפרט: 1. מה התקציב המקסימלי? - > 5500 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? - > משחקים הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שאקנה - > 1650x1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? - > יש צורך במסך 22 אינץ' , מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? - > לא צריך כונן דיסקטים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? - > 3 כמעט ולא חשוב. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? - > לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - > הרכבה (לא חובה). 9. מאיזו…

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. שלום ותודה מראש על העזרה... אני מחפש נייד שיתאים לי ללימודים אבל אני רוצה שיוכל גם להריץ משחקים... אחרי חיפושים ושאילת הרבה שאלות התאפסתי על נייד של dell . הדבר היחיד שאני לא יודע זה האם הכרטיס מסך של המחשב : ‎ATI Mobility RADEON HD 3450 256 MB‎ יוכל לעמוד במשחקים (אני מעדיף לא לקחת סיכון עם הפגומים של nvidia) אשמח אם תעזרו לי כי באמת אין לי מושג בכרטיסי מסך...

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום לכולם, לאחר והתעניינתי על כל חלק במחשב בניפרד לעומק הגעתי למפרט סופי סוף סוף,המפרט בנוי בשבי למשחקים כבדים OC למעבד(אולי כרטיס מסך),וזהו. אם יש לכם כל דבר שלדעתכם יש מקום לשיפור אני ישמע בשמחה,כמו כן המפרט בנוי ל5K. המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤932 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤503 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Samsung HD501LJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤277 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501LJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤324 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI-B כרטיס גרפי Sparkle nVIDI…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by aldema,

אני רוצה לקנות מחשב נייד ב7K לפני מע"מ עם התנאים הבאים: מחכה להצעות . -שיהיה מסך גדול ואיכותי שיראו בו מעולה -כרטיס מסך חזק מאוד -WIFI -BT -חברה איכותית כמו DELL או שיהיה VAIO למשל אבל פתוח להצעות.. -שיהיה יחסית מהיר -צורב DVD -לא פחות מ80 ג'יגה -לא פחות מ512 זיכרון -7000 ש"ח לפני מע"מ - אפשר גם יותר אבל העיקר שלא יעבור את ה8000 . תודה.

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by MzDay,

* מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות קצת משחקים, אני משתמש בתוכנות שצורכות זכרון ראם גדול ומעבד חזק כמו virtual machine ותוכנות שמשתמשות בהרבה טרדים שמנצלים את המעבד * גודל המסך? מסך גדול 15.6 או יותר * רזולוציית המסך? 1920 על 1080 * דרישות מיוחדות: numpad חשוב מאוד * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? דיי חשוב אבל אם זה בא בחשבון על חומרה אז לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום טרה 1, ולא חייב SSD, מאוד תלוי כמה זה יקח לי מהחומרה של המחשב (אם אפשר להציע אחד עם SSD ואחד בלי ואני ישווה ביניהם ) וכמובן אם בגלל הכמות של הכונן SSD שווה את זה. * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת…

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  16. שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימלי - התקציב הוא 5000 ש''ח בלי חריגות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - המפרט צריך להריץ משחקים חדשים \ המסך שאני משתמש בו כרגע הוא Samsung SyncMaster T220 ברזולוציה של 1680X1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי - לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - צריך הכל 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - השקט לא חשוב אבל שהרעש לא יהיה מוגזם 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד) - לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות - לא מערכת הפעלה ולא הרכבה בחנות 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית - אני גר במרכז אז חנות שקרובה לתל אביב כמו Skypc 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן - אני רוצה…

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by שמואלל,

שלום שוב אני 8) רציתי לדעת איך המפרט הזה לדודה שלי מקסימום 2000 ש"ח ללא מסך וללא רמקולים יש משו לשפר? ועוד שאלה המעבד שסמתי לאיזה מעבד intel הוא משתווה?ועוד שאלה איזה צורב הכי מksp תודה שמואל http://www.fps.co.il/picture.php?id=1167571307.JPG או זה יותר טוב? שם מוצר כמות מחיר סופי Compucase-HEC Micro Tower CI-6K31 Front USB 300W 1 255 ¤ AMD Sempron 64 Bit 2800+ Socket AM2 Box CPU 1 299 ¤ Hitachi 80GB 7200 rpm S-ATA II HDD 1 251 ¤ Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 1 142 ¤ Gigabyte GA-M61VME-S2 + 6100 n400 VGA Socket AM2 Motherboard 1 460 ¤ Twinmos 512MB DDR-II DDR 667 Memory 1 330 ¤ סה''כ: 6 1737 ¤

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by nargsi,

לא סגור לגבי התקציב. האמינות חשובה גם במחיר של חריגה מהתקציב. חשוב שיהיה מחשב נוח, חזק ומהיר, שיתאים לשני מסכים. הוא מיועד לניהול עסק והשימוש יהיה בעיקר באאוטלוק, כרום, הצגת פקסים מPDF ותוכנות ניהול חשבונות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500-3000. בגדול אני לא מחפש לשפוך יותר מדי כסף אבל לחרוג קצת לא יהיה קריטי. אם אפשר לחסוך כדאי ואני אשמח שתסבירו על חשבון מה החיסכון. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית שוטפת. חשוב שהמחשב לא ייתקע ויהיה אמין מאוד ומהיר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן. דרושים שני מסכים ומק…

• 24 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. . מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ500 ש"ח אך רק במידה וזה קריטי ממש לביצועים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS 2010 ו- Eclipse ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ו- Diablo3 (משחקים חדשים בעיקר) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש צורך גם במסך אני חושב ש23 אינץ' יספיק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. שמעו אני צריך מחשב ב-3500 בלי מסך בלי צורב בלי עכבר מקלדת . המחשב הוא למשחקים וסרטים ואינטרנט וכל הדברים הרגילים 160 ג'יגה מקום מספיק כרטיס מסך טוב שיריץ משחקים חדשים טוב.. מהירות ג'יגה .. אם אפשר וכל השאר מה שבראש שלכם... תודה

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מה אתם אומרים?: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS כרטיס מסך: XFX PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-THF9 - RETAIL צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מארז: GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK/SILVER - GZ-FA1CA ספק כוח:Enermax Liberty 400W אם למישהו יש המלצות בנושא, אשמח לשמוע.. כמו כן, כל הרכיבים ששמתי תואמים נכון? לא עשיתי שום טעות?

• 24 תגובות
    • 1k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה-6000, עם אפשרות לחריגה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך, אבל גם אין צורך לדחוף חומרה יקרה יותר רק כי אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אספוג חריגה של עד 1000 ש"ח אם זה יהיה ממש משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המטרה העיקרית היא גיימינג. כמובן שאני עושה שימוש במחשב גם לכל צורך אחר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני משחק בערך בכל דבר שזז. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by maor66,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500-3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. בעיקר משחקי מחשב,לא הכי כבדים, חשוב שיריץ את cod:mw2 בצורה טובה, עדיף גם שיריץ את BF:BC2 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. - מסך 20 אינץ של BENQ, 1680*1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש…

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by manz11,

שלום, רצוי עם מעבד בעל ליבה גרפית (אלא אם כן הוא לא ממש יעיל לשימושים שלי ) חברה ,טעות שלי , שמתי מסך בטעות . (הורדתי אותו) 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 עם חריגה קלה מאד האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : עבודה משרדית, תכני HD, , תכנות 3. האם יש צורך בציוד היקפי : , רמקולים. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים,) 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 =6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק ? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב…

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. שלום, המחשב ישמש למשחקים, תכני HD, שימושים של אינטרנט ואופיס רגילים. משחקים שיפעלו על המחשב: crysis 2, prototype 2, COD MW3 וכדומה. אני לא יודע אם אצטרך להשתמש בOC. אשמח לקבל חוות דעת בעניין זה גם כן. רכיבים שאני מתכוון לרכוש: מעבד: intel core i5 3450 או i5 2500k איזה אחד מומלץ? כרטיס מסך: nvidia geforce 570 gtx זיכרון: מתלבט בין 8GB DDR3 לבין 16GB DDR 3. ספק כוח: 600W רכיב קיים (כרגע אצלי במחשב) שאולי יצטרך החלפה: לוח אם- מותג Gigabyte דגם GA-M61PME-S2 צ'יפסט nVIDIA GeForce 6100 / nForce 430 תודה רבה לכולם. יום טוב.

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.