עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים. אשמח לעזרה. קיבלתי מחשב נייד יד שניה מדגם LG fs express dual למחשב מעבד אינטל מסוג T2130 1.86 GHZ הערכים שאני מקבל מ-CPUZ הם: code name: yonah socket 479 Mpga core VID 1.213V האם שווה לשדרג את המעבד הזה ואיזה מעבד הכי מהיר אני יכול לשים על המחשב? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום איזור-חומרה, אני צריך עזרה בבנית מפרט לצורכי גיימינג. התקציב שלי הוא 2300 ש"ח בלבד, אבל אני מתכנן להעביר למחשב החדש את הדיסקים הקשיחים וכרטיס המסך מהמחשב הקודם משום שלפי דעתי הם מספיק טובים ואין צורך לקנות חדשים. tl;dr - לא צריך כרטיס מסך ודיסק קשיח. אז קודם כל המחשב החדש צריך לתמוך בדיסקים הקשיחים האלו: (אני מקווה שזה אומר לכם משהו) ובכרטיס המסך שלי nVidia 9600GT שאולי אני אשדרג בעתיד כשיהיה לי עוד כסף... -אני לא צריך ציוד היקפי -אני אשמח אם יהיה צורב. אם זה בא על חשבון משהו אחר אפשר לוותר. כמובן שיהיה כרטיס רשת וקול מובנים בלוח האם חשוב לי מארז שקט ו...זהו אני מקווה שהתקציב לא נמוך מידי לגיימינג, אפילו אחרי שהורדתי את הכ.מ והדיסקים הקשיחים ע: מותר לחר…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by penny1,

שלום רב, אישתי נוסעת לשנה לימודים באנגליה ואני קונה לה מחשב נייד. * מטרות המחשב? אקסל, וורד, תוכניות סטטיסטיות, אינטרנט, סרטי HD ומשחקים קלים * גודל המסך?14"\ 13.3", לא משנה אם מט או מבריק (הגודל תלוי באפשרות להקטנת המשקל...) * רזולוציית המסך?לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אשמח למקלדת מלאה * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף 500 ג'יגה אבל לא חובה. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות כללית ל3 שנים, בינ"ל לפחות בשנה הראשונה- חובה (אשתי לוקחת את המחשב לשנה לאנגליה) * האם בתקצי…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by shlomi6280,

שלום: אני חדש פה. ניסיתי להריץ חיפוש באינטרנט ובאתר על מנת לקבל מידע על המחשב הנ''ל אך ללא הואיל. אני מחפש מחשב נייד לקנות. התקציב מוגבל עקב וההורים קונים לי ולא אני התקציב הוא על 5500 ש''ח ואפשר לדעתי להתגמש בעוד 200-250 ש''ח. אני מחפש מחשב שישמש אותי בעיקר לאינטרנט ול ICQ וקצת למשחקים (אני חולה מכוניות ולכן המשחקים היחידים שאני משחק זה בעיקר סאן אנדרס המשחק האהוב עלי ופה ושם קארבון וכאלה.. משחקים כבדים לא ייכנסו בדרך כלל). חשבתי בהתחלה לקנות מחשב טוב ב 4500 ש''ח אבל אני נהייתי ממש מכור למחשב ככה שהחלטתי להתנייד עם המחשב שישרת אותי. לאחר חיפושים הגעתי לאתר ושם מצאתי את המחשב הבא: מחשב מסוג HP מדגם DV1030EJ ולהפתעתי גיליתי את המפרט הבא שהוא מרשים ועם מחיר ממש נוח שנכנס בת…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by mind5,

כמה שיותר להשקיע בכרטיס מסך !!! תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  6. ראיתי שהשוק פשוט מוצף במיליון דגמים של מיליון חברות ואין לי מושג מה לבחור. בעיקרון אני רוצה אותו לטיולים ועסקים בחו"ל. זה יכלול צפיה בסרטי HD, מוזיקה וCOD4 אונליין. ההתניידות שלי היא מהבית בישראל לטיסה בבן גוריון ומשם לדירה בחו"ל. המחשב בעצם יחליף נייח. אני לא סובל מסך גלוסי ובאמת שאני גם לא מבין מה השימוש בו. הייתי מעוניין גם להכניס פה עבודה עם הפוטושופ והאילוסטרייטור(בכל זאת אני גרפיקאי) אבל יש לי נייח חזק עם מסך יקר ואני מקווה לא להתבאס מהנייד כי בהחלט תהיה פה ירידה ברמה. מעוניין במסך 17" מט עם רזולוציה יחסית גבוהה. בשום פנים ואופן לא גלוסי! אם קיים פאנל S-PVA אז בהחלט עם זה. אני לא מסוגל לראות מסך שמשנה לי בהירויות וצבעים. אז אמרנו תכני HD ומשחק בודד שמעניין אותי, COD…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם, אני צריך עוד מחשב נייד בתקציב הנ"ל שישמש אותי למטרות צפיה בסרטים באיכות HD ללא קרטועים, יישומי אופיס. חשבתי על המחשב הנ"ל http://ksp.co.il/?uin=16934 ב3450 ש"ח. חשוב לי הרכבה איכותית, אחריות טובה וארוכה וכדאי שלא יתחמם יתר המידה, סוללה וכו פחות חשוב לי וכן משקל לא רלוונטי. האם לדעתכם מדובר במפרט משתלם ? כבר השתגעתי מרוב הדגמים הקיימים תודה ושבוע טוב

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by kalda01,

הגיע אלי EDGE 11 חדש עם מעבד I3 ויש לי מספר שאלות. הסוללה מראה 98% כשהחשמל מחובר ולא מגיע ל100%. מה הסיבה ? זה נורמלי? מה זה הRERSCUE & RECOVERY של לנובו? כדאי להשתמש בזה ? איזה POWER PLAN להגדיר ? כרגע מוגדר משהו בשם ENERGY SAVER. יש גם אחד אחר בשם POWER SAVER, מה יתן יותר שעות סוללה כשלא מחובר לחשמל?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by GQ4U,

0 מארז שקט איכותי + ספק - נראה לי יותר טוב מאוסף הפלסטיק של קומפיוקס או צ'נברו 3156 Antec Overture Piano Black Quiet Media 380W Case 849.98 ¤ 1 849.98 ¤ 1 של LG יותר טוב? לא יודע 4929 NEC ND-3500A 16/4/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW 420.00 ¤ 1 420 ¤ 2ה"פרסקוט החדש" כמדומני - אומר להיות טה יותר מנורט'ווד 4885 Intel Pentium IV 3.0 Ghz 1M Cache BOX Prescott 775 CPU 1118.00 ¤ 1 1118 ¤ 3 אף פעם לא שמעתי עליהם - אבל כולם ממליצים עליהם - תגידו לי שזו לא טעות 4836 Albatron PX915P Pro ICH6 Motherboard 717.00 ¤ 1 717 ¤ 4 הכי טובים לעניות דעתי ואני דיי עני בקטע הזה 2914 OCZ 512MB DDR 3200 Premier Series Memory 635.99 ¤ 2 1271.98 ¤ 5 נאמר שהכי משתלם 5537 Albatron …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. תקציב: 7K מטרה: שמיעת מוזיקה,צפייה בסרטים,גיימינג, שימוש בFF ציוד הקפי: מסך 19' (לא רחב),מקלדת,עכבר,רמקולים, WIN7,כרטיס WIFI שקט: (7) רצוי שלא יהיה רועש...אם אפשר להכניס קירור מים אז מה יפה אוברקלוק: קל אם בכלל לא להיסחף עם המחיר של הרמקולים...אבל שיהיו פיצרים של BASS וTREABLE.. לא צריך פה 5.1... STEREO יהיה סבבה לגמרי תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by doodle,

שלום לכולם אבקשכם לעזור לי בהרכבת מפרט בתקציב של 8,000 ש"ח (כולל מסך). הייעודים העיקריים של המחשב: משחקים, עבודה גרפית (Photoshop), עבודה עם וידאו... כלומר, המחשב הביתי הכי חזק שניתן לבנות בסכום הכסף לעיל. תודה רבה מראש

12. ברצוני לקבל את חוות הדעת שלכם חברים על המחשב הבא למשחקים: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1044 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪214 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪633 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪170 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪385 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח כמות: 1…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני מתחיל בקרוב (ספטמבר) לימודי תואר ראשון בארה"ב ואני מעוניין לקנות מחשב נייד שיהיה לי טוב ומתאים ללימודים. ממה שראיתי, המחיר שאני מגיע אליו הוא באזור ה-1300$ פחות או יותר, אז נניח שזה התקציב שלי. אין לי בעיה לחרוג אפילו עד 1400 או 1500, אבל רק אם יש סיבה אמיתית לחריגה הזאת ולא סתם. כמובן שאני מעדיף להוציא כמה שפחות כסף, אבל בכל זאת זה מחשב שהולך לשרת אותי ב-4 שנים הקרובות. אני משער שיהיה יותר זול לקנות בארה"ב, ולכן אני מציין תקציב בדולרים ובהתאם אני מתכוון לקנות את המחשב בארה"ב. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, משחקים קלים, צפייה בסרטים, תכנות שעלול להיות כבד * גודל המסך? אני לא בטוח, חשבתי על 15.6 אבל אח שלי טוען שזה גדול וכבד מכדי להסתובב איתו, אז אני מוכן גם לשקול באזור …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Erez360,

שלום לכולם. חבר שלי מעוניין לרכוש מחשב נייד ורציתי להתייעץ איתכם לגבי חברה/דגם וכו'... הוא אומר שמטרות המחשב הן: *מאמרים-ז"א עבודה עם OFFICE ועוד תוכנות. *סרטים *מוזיקה *משחקים מה דעתכם? איזה דגם כדאי לקנות? יש כמה אופציות? אשמח לקבל את ההכי טובות עם דירוג. תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by mariki,

שלום, מבקש מפרט למחשב בסיסי ביותר בשביל ההורים. המחשב גם ישתף תוכן ברשת ל SMARTTV יריץ windows 7 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אסור 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, סרטיHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד AMD Athlon64 (S754) 2800+ *Newcastle CG* 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - Tray + TT TR2 fan - 3Y Warranty 715 לוח אם Socket754 - VIA K8M800 - Gigabyte GA-K8VM800M - M.ATX - 3Y Warranty - BULK 450 זיכרון פנימי 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty 300 דיסק קשיח SATA - 80GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Special Edition - 3Y Warranty 375 צורב NEC 3540A Black - DVD±R16/DVD+DL8/DVD-DL6/DVD+RW8/DVD-RW6/CD-R48/CD-RW32 - 2Y Warranty Bulk 360 כרטיס מסך AGP - Radeon 9250SE (250/400) 128MB DDR DVI, 64bit 4-Pipes - TUL Powercolor - 3Y Warranty 260 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני רוצה לשדרג את הזכרון שלי במחשב הנייד יש לי כרגע 1G בשני סלוטים של 512 מה מומלץ ? בתודה מראש אבי

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by hananmori12,

שלום, אני בארה"ב ומחפש מחשב נייד משתלם לקניה פה, חשוב שיהיה אחריות בינלאומית בארץ, השימושים הם רגילים, עדיפות למהירות (אם צריך נרכוש SSD בנפרד), ראם גבוה, עדיפות למחשב שיחזיק 3 שנים לפחות. תודה

19. היי, מחפשים בדחיפות מחשב נייד עבור עובד זר שמחשבו הישן התקלקל. עדיף קטן, עד היום היה לו מסך 13" ואפשר גם קצת פחות אם זה מוזיל. מספיק מחשב הכי פשוט שיש שיוכל לסחוב גלישה באינטרנט, youtube ושיחות וידאו בסקייפ. שיגיע מותקן עם ווינדוס. אפשרי חדש או מחודש אבל שתהיה אמינות ואחריות לפחות לשנה. הכי חשוב שיהיה זול... המון תודה למי שיכול לסייע!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by baqayoko,

שלום לכולם אני חדש פה פעם ראשונה שאני משתתף בדיון. החלטתי לקנות מחשב חדש וההיתי רוצה לקבל חוות דעת ממכם כמו כן ראיתי שעל אותו מפרט יש הבדל של כמעט 10% בין פנדה לבין KSP,לטובת KSP. האם יש איזשהיא בעיה לקנות מ-KSP ? המפרט : פנדה- AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Winchester 1 1,850 ASUS A8N-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 1 1,185 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 2 950 Gigabyte Geforce FX6600GT 128MB Retail GV-NX66T128D 1 1,185 WD SATA 200GB 8MB 7200 RPM 1 716 Compucase Super Midi Tower CI 6919 - include retracting legs 1 408 סה"כ: 6293 ש"ח KSP - 1670 1 …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני קונה מחשב חדש במחיר של 8500 עד מקסימום 9000 הוא יהיה למשחקים ולאוברקלוק דגש על הכרטיס מסך ועל המארז לא צריך מקלדת עכבר ורמקולים תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. מה דעתך על המפרט הבא לעבודה גרפית 2D, פלאש ועריכת וידאו (לא יהיו משחקים, לא יבוצע OC)? מעבד Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB לוח אם 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E זכרון 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 כרטיס מסך‏ PowerColor X1950 Pro 512MB GDDRIII ArcticCooling 2xDVI, VIVO, PCI-E אופציה נוספת לכרטיס מסך שונה nVIDIA GeForce Quadro FX560 128MB PCIeוLeadtek דיסקים קשיחים‏ Western Digital 80GB 7200RPM, 8MB, SATA 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב‏ Pioneer DVR-212DBK DVD±RW x18 Black SATA מארז‏ Thermaltake Armor Jr VC3000BWS ספק כוח‏ Thermaltake TR2 Power W0090 470W Silent (24pin) אני חושש, שלוח האם הוא החוליה החלשה במפרט הזה. האם החשש שלי מוצדק? אי…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  23. טוב אז זה מה שיש לי בנתיים... מארז ANTEC 900: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811129021 ספק כוח 550WATT: http://www.ultraproducts.com/product_details.php?cPath=61&pPath=407&productID=420 ומסך SAMSUNG 930B: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/BI19BSSB.asp צריך לקנות: מעבד- INTEL DUAL CORE לוח אם זיכרון שיהיה 2G כ.מסך שיחזיק משחקים כבדים ו HD בין 120-200GB מה שהתקציב יאפשר... עד 6,500 ש"ח...! תודה לעוזרים..

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by neovo,

אני מעוניין להתקין HTPC אצלי בבית , אני מתלבט בין להרכיב מחשב לבד או לקנות מחשב מותג מוכן לעבודה . אז מה אתם אומרים ומה ממליצים , אם אתם ממליצים על מחשב מוכן אז איך הדגם הזה ZOTAC ZBOX HD-11 ? והאם המעבד D510 מתאים לרוב השימושים ולגבי 1080P הוא מריץ חלק ? גם הדגם הזה נראה עסקה משתלמת מה דעתכם ? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=15572

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. בגלל שכבר הרבה זמן לא התעסקתי בתחום המחשבים, הידע שלי שואף ל-0 בתחום, אשמח להמלצות שלכם * מטרות המחשב? מטרת המחשב היא עבודה מחוץ לבית (אני עובד בשטח, חול ואבק), שימוש של אינטרנט, אופיס והקרנת סרטים * גודל המסך? שאיפה למסך קטן, ואם הבנתי נכון מט יהיה יותר טוב לצרכים שלי (בגלל השמש) * רזולוציית המסך? לשיקולכם * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אשמח ללפחות שעתיים עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? הרגילים.. USB, HDMI, VGA וכו.. * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? יותר חשוב לי שיהיה זיכרון חזק ואמין ללא תקלות * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? קנייה בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.