ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעניין לרכוש מחשב פשוט לאופיס, זום ואינטרנט. תקציב עד 1300 ש"ח. זה המפרט שחשבתי עליו: AMD Ryzen 3 3200G 3.6Ghz Radeon Vega 8 AM4 - Box לוח אם Asus PRIME B450M-K AM4, AMD B450, DDR4, PCI-E, VGA, DVI זיכרון למחשב Transcend 4GB 2666Mhz DDR4 CL19 X2 Transcend 110S TS256GMTE110S SSD NVMe PCIe Gen3 x4 - נפח 256GB מארזים: [url=https://ksp.co.il/?uin=42361]מארז מחשב כולל ספק Sohoo S610BS HTPC 500W צבע שחור מחיר החבילה: 1278 שקל מה אתם חושבים על הספק שמגיע עם המארז? האם יהיו איתו בעיות בעתיד?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לכבוד השנה החדשה החלטתי לפנק את עצמי במחשב חדש. אז ככה.. ההתלבטות הראשונה: radeon 4870 1gb או nvidia gtx 260? שאר המפרט שלי הוא כזה: זכרונות - ocz reaper 4gb ddr3 1800 מעבד - אינטל, הסדרה החדשה של נהלים - אשמח להמלצות. קירור מעבד - zalman 9500 לוח אם עם שבב x58- אשמח להמלצות, עד סביבות אלף שקל פלוס מינוס מארז - אשמח להמלצות , עד 500 פלוס מינוס אין לי תקציב קבוע , מעוניין לקנות את מה שנהדר פלוס נכון לעכשיו ולא את מה שמצויין. אינני רואה סיבה להוציא עוד 200 דולר על הרכיב הכי טוב היום בשוק. תפקיד המחשב - משחקים. תודה רבה מאוד לעוזרים!! לגבי כ.מסך חשובה לי דעה מקצועית מי יותר טוב ולמה ולא העדפה אישית של חברה כזאת או אחרת.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפייה בסרטים, עבודה בתוכנות שדורשות כוח עיבוד סביר כמו מטלב * גודל המסך? 14 אינץ' * משקל רצוי? מתחת ל-2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שילוב של SSD ו-HDD * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם אפשרי אז כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מדובר במחשב נייד לסטודנט, אז הדגש הוא על משקל וזמן סוללה. האם התקציב לכך ריאלי בכלל? תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני אוטוטו קונה מחשב חדש למשחקים ולגלישה באינטרנט וכאלה, עכשיו המחשב צריך להיות סוס עבודה לגמרי, שיריץ משחקים באופן מהיר וטוב. עם Fps גבוהה בכל המשחקים החדשים ושעוד עתידים לצאת. אני לא צריך מסך,מקלדת,רמקולים וכאלה חשוב שהמארז יהיה טוב, והמעבד יהיה Amd אבל אם יש עדיפות לאינטל אז כמובן שעדיף אינטל זהו, בהצלחה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב casual gaming לסלון שישמש גם כמדיה סנטר. העדפה היא למארז HTPC שיראה טוב (בכל זאת, סלון) אבל אני לא אתעקש על זה אם זה לא ריאלי או מקפיץ את המחיר משמעותית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כנראה שלא ניתן, אבל תרגישו בנוח להציע שדרוגים ואני אשקול 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. StarCraft 2, Portal 2, Diablo 3, Watch Dogs, Biosho…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עושה סדר בבית ורוצה למכור חלקים ישנים שאני לא משתמש אבל לא יודע כמה הם שווים. אשמח לעזרתכם 1. מיכל נוזלים 2. משאבה מדגם P400 3. רדיאטור + מאוור 120CM. (חסר מאיין מתאם לצינור כניסת נוזלים של הרדיאטור אבל אני מאמין שאפשר בקלות למצוא את החלק הזה ואם לא גם המאוור שווה משהו) מצורפות תמונות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בניתי הצעה לחבר ....מה דעתכם ? והאם אני זקוק מהיום הראשון לקירור כלשהוא ? מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1585 לוח אם: ASUS P5K3 DELUXE WIFI - AP ¤1549 מסך: DELL LCD 24" 2407WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤4307 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2097 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤373 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPQ ¤1472 מארז: ENERMAX CHAKRA ECA5001-BS FULL TOWER CASE w/o PSU ¤615 ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤636 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤79 מחיר סופי: ¤12713 המפרט הורכב ב - ww…
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים,שנים שלא הייתי כאן ועכשיו אני שוב צריך עזרה אני צריך מחשב חזק למשחקים שיספיק לי לכמה שנים טובות התקציב שלי הוא עד 6000 ואפשרי חריגה עד 6500 אם צריך את זה.לא מתוכנן OC .והשקט חשוב אבל לא הדבר העיקרי אז אפשר להתפשר בעניין השקט.אני צריך ציוד הקפי מלא שכולל עכבר מקלדת רמקולים מסך וכן גם מערכת הפעלה.אם שכחתי לציין משהו תגידו,תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא עושה אזעקה חזקה כזאת איך מבטלים את זה ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם על פי המלצות וחוות דעת הרכבתי מפרט המיועד לשימושים הבאים:גלישה באינטרנט .משחקים<קליל מאוד> וצפייה בסרטי DVD . רציתי לקבל את אישורכם לפני הקנייה.אז ככה יש את החלקים שאני סגור עליהם ויש את החלקים שעדיין אני מתלבט. החלקים שאני סגור עליהם: ?WESTERN DIGITAL? - ?80 GB 7200 ATA-100 (8MB הארד דיסק. ?HEC Compucase CI-6A19? -מארז. זכרונות ?DDR 400? - ?512MB A-DATA /VT? ??1.44,? ?FLOPPY? - ?Teac/SONY 1.44? -כונן דיסקטים. ?GIGABYTE? - ?RADEON 9550 128MB? .<חשוב שיגיע עם 128BIT או שמספיק גם 64BIT ?המשחקים לילד בן שש.משחקים קלילים> עכשיו החלקים שאני לא סגור עליהם: האם לקחת מעבד - ?Sempron 2800? <הבנתי שהוא בסוקט A >או לקחת את הסלרון D <הבנתי שהוא יותר חז…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי מחשב נייד שמתאים לי מבחינת הנתונים שלו http://www.bestbuy.com/site/Samsung+-+Factory-Refurbished+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+/+14%22+Display+/+4GB+Memory+/+500GB+Hard+Drive+-+Black/2001049.p?id=1218305634741&skuId=2001049 אבל הוא REFURBISHED לקחת או להתפשר על משהו פחות טוב אבל חדש?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz לוח אם EP43-DS3L זכרון פנימי 3 גיגה מהירות 667 כרטיס מסך ATI Radeon HD 4850 כונן קשיח 60 גיגה של WESTREN DIGITAL ספק+מארז תודה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מעוניינת לקנות מחשב נייד חדש בתקציב עד 3250 ש"ח. * מטרות המחשב: צפייה בסרטים, משחקים קלים, מעט עריכת סרטים * גודל המסך 15.6'' * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בינתיים מצאתי את שני אלה האם הם מתאימים לי ומה יותר טוב? http://ksp.co.il/?select=.268..271..211.&list=1&sort=2&glist=1&uin=15900&txt_search…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין למיפרט הכי טוב בתקציב הזה, הוא אמר לי שאפשר לחרוג ב-300 ש"ח לכל היותר. הוא מבקש מיפרט שלם ללא ציוד הקפי, וללא מסך. תודה מראש, מימנו ומימני כאחד.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט המעודכן בתגובה האחרונה. יום טוב לכל חברי הפורום. ברצוני לקנות מחשב חדש, וחשבתי כבר על אפשרות למפרט. אני אשמח אם תעייצו לי מה לשפר, לשנות, הערות... המטרות של המחשב הם שונות. איני גיימר כבד - למעשה כבר מספר שנים איני משחק כלל, עקב חוסר במחשב נורמלי. עם זאת, אני ארצה לשחק במשחקים במחשב החדש, על כן בחרתי כרטיס מסך שאני חושב שמתאים בשבילי. המחשב ישמש לגלישה באינטרנט, הורדות ונושאים כללים בעיקר. יחד עם זאת לא ארצה להתקע עם מחשב שיזחול כאשר מפעילים דברים רבים. אולי לעתים יהיה שימוש בפוטושופ, או בקידוד של אודיו ווידאו. אך אם ההבדל בין אינטל ל AMD בקידוד הוא דקות בודדות אין זה איכפת לי. המפרט: 1) מעבד: AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN 2) לוח אם: …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לאור מחשבה רבה האם להשקיע בלפטופ מאק פרו או PC נייח מפלצת החלטתי ללכת על המפלצת, לצורך עבודות מגוונות של גרפיקה - אך עם דגש לעבודות מסך - אנימציה (וקטורית ותלת), עיצוב אתרים, וידיאו HD עם זאת, מאוד חשובה לי הורסטיליות ושכן אוכל להינות מיצירת עבודות דפוס. 1. תקציב מקסימלי - 7000 (שוב, כולל מסך) 2. לנצל את כל התקציב (לא ניתן לחרוג) 3. כאמור, מטרות גרפיות ורסטיליות, אך חשיבות עליונה לעבודות מסך 4. תוכנות: פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזיין, אפטר אפקטס, פרימייר, פלאש cinema 4d Ableton live Node box אופן השימוש בהם תדיר מאוד (סטודנט שנפלט לשוק עוד שנתיים) 5. מסך 1920x1080 - עד 4K (אם עומד בתקציב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את המחשב הזה מאמזון , אך מעולם לא רכשתי מאמזון מוצרים, קל וחומר מחשב נייד . אני מאמין שלא אמצא מחשב שנותן לי תמורה גדולה יותר למחיר מזה בהתאם לצרכים שלי כמובן - גיימינג בינוני. רציתי לדעת יותר על תהליך הקנייה מאמזון - במידה ויש לי מכר שטס לארה"ב - אני אוכל לדלג על המשלוח והמע"מ? אני מניח שכמה ממכם עשו זאת - אני רוצה לשמוע על נסיונכם . http://www.amazon.com/gp/product/B015PYYDMQ/ref=ox_sc_mini_detail?ie=UTF8&psc=1&smid= 0 תודה רבה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט אם להרכיב מפרט מחשב או לקחת עמדת עבודה מוכנה כמו HP Z230 Workstation. אשמח לקבל את המלצתכם ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג, עד 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, illustrator וכן הלאה, כל תוכנות הגראפיקה החזקות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? SSD - אשתמש ב EVO 840 5. עד כמ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה אני משתגע.... כבר חודש אני מחפש מחשב טוב במחיר הזה ואיך שאני נסגר על מפרט אני מוצא דברים חדשים או דברים שאני לא סגור אליהם ולא בטוח כל כך. אני רוצה לסגור את זה היום וזהו. אני צריך מפרט מהאתר הספציפי הזה: http://www.optimasys.co.il אני רוצה מעבד amd אני חושב 2500 שיהיה טוב לאובר קלוק זיכרון טוב לאובר קלוק ושיתחבר עם לוחות של abit דיסק קשיח 80 ג'יגה 8מגה באפר. אני לא צריך sata מה אתם אומרים על wd? טובים? אני רוצה לוח אם של abit nf7. מארז אני רוצה Compucase 6CN1 מה אתם אומרים? שמעתי יש לו ספק טוב. האם זה מספיק לאובר קלוק בינוני? כרטיס מסך אני סגור על gigabyte radeon r9550 128 mb 128 bit רמקולים אני צריך של ג'יניוס 500 w יש שם ב176 ש"ח. ומאורר. מה אתם מציאים מהאתר הזה? א…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני שוקל בימים אלו לקנות מחשב סטנדרטי ובסיסי לשימושים שלי כמו אינטרנט, סרטים, אופיס, ועוד.. עד מחיר 3500 ש"ח אני רואה מחשב בדגם עם מפרט מצוין וחזק מצויין יחס למחיר שלו. מחשב נייד "15.6 HP G6-1260SJ A1Q03EA 2.4GHz יש את מחשב נייד חברת DELL אחת החברות נחשבות וטובות בעולם, אותו מפרט הזה פשוט יקר ביותר. וגם אני לא צריך את מחשבון במקלדת בפינה הכי ימנית. אני לא משתמש אף פעם בגלל העדפתי את מחשבתי שרציתי כנ"ל בלי מחשבון רק מקלדת יותר נוח בשבילי, וזה מחשב היחיד שבא בלי מחשבון. ומה אתם אומרים? או לתת לי הצעות מחשב נייד בחברה אחרת באותו מפרט?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הנה המפרט שחשבתי עליו: (אני לא צריך צורב ולא ציוד היקפי) ¤550 ¤550 1 מעבד Intel Core 2 Duo E4600 Box ¤342 ¤342 1 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤207 ¤207 1 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤344 ¤344 1 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤128 ¤128 1 מארז ללא ספק ASUS TA861 ¤172 ¤172 1 ספק כח HEC WIN 385W ¤ 1,744 סכום כולל מע``מ יש לי מספר שאלות: יש הבדל רציני בין הלוח שרשמתי לבין ה- GA-P35-DS3L ? זה מאה וקצת שקל ואני כבר חורג מהתקציב... הספק אמור להיות יחסית שקט נכון? הוא יסחוב את המערכת גם יתווסף כרטיס מסך בעתיד( לא כרטיס רציני משהו בינוני ומטה)? אם יש משהו שכדי להחליף או לשנות אני ישמח לשמוע את דעתכם! תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מותר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, לפעמים פרמייר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר וכבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב בכלל 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יהיה אוברקלוק בשום צורה 7. האם האם יש צו…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כיום את החלקים הבאים שאיתם אני נשאר SSD כרטיס מסך HD 6870 ספק טוב קירור נוקטה 15 חשוב לי לשמור על אפשרות ההמהרה ולכן אני בכיוון של 4690 k לגבי לוח רצוי מסדרת z97 והעדיפות היא לחברת גיגהבייט ולאחר מכן אסוס חשוב לי שיהיה בלוח את מירב הפיצרים האפשריים כמו m.2( לא שאני יודע למה זה טוב) וeSata וכמובן את הכפתורים בלוח עצמו ומסך שגיאות. לבי זכרונות 2*4 יהיו מספיקים לעת עתה לגבי מארז חשוב שיהיה שקט ברמה סבירה פלוס איך חשוב שיהיה מחברה טובה ואיכות חומרים מעולים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב להזמין את המחשב הנ"ל מHP בימים הקרובים. אני מתכוון להתשמש במחשב לגיימינג במשחקים כגון - Starcraft 2, Call of Duty Black Ops, Crysis וכמובן לשימוש יומיומי - אינטרנט, סרטים\סדרות והגשת מטלות. לינק למפרט : http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/load_configuration.do?destination=review&email_id=2177848&jumpid=in_r329_emailconfig (במקום הדיסק הקשיח עם ה5400RPM אני מתכוון לקנות את ה7200RPM בתוספת של 10$). המחיר כולל מיסים הוא 900 דולר (המחיר באתר אינו כולל מיסים). אני כמובן לא מצפה שהמחשב יריץ את כל המשחקים על High בלי שום בעיות - אבל אני כן מצפה למשחק חלק על הגדרות בינוניות. אשמח לחוות דעת על המפרט (עלות\תועלת, וכמו כן האם הוא משתלם לצרכים שלי)…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-