עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, סופסוף החלטתי לשדרג את המחשב... אז ככה, אני צריך רק מעבד, לוח אם, ספק וכרטיס מסך: AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4000+ BOX 390.00 ¤ OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel Platinium Rev 2 CL4-4-4-15 360.00 ¤ GIGABYTE GA-M61SME-S2 Socket AM2 329.00 ¤ CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 799.00 ¤ Xilence Low-Noise 450W 12cm PFC PSU 200.00 ¤ סיכום ההזמנה (ללא תשלומים): 2,078.00 ¤ התקציב ממש לחוץ ולכן כמה שפחות יותר טוב... מספר שאלות: 1. האם אני יכול לקחת מעבד יותר תקציבי (סמפרון) ולא לסבול בביצועים? 2. אני לא מבין כל כך בספקים האם הספק שבחרתי מספיק? אם לא אני צריך את הספק הכי זול שיריץ את המערכת (לא חייב מותג!) 3. הכרטיס הזה נראה לי קצת זול (יש אותו דגם באתר …

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Fighter,

למה עד היום אי אפשר להרכיב מחשב נייד לבד והכל בא בתור חבילה במחיר מופקע שבאותו הזמן מחשב נייח עם חומרה דומה יעלה גרושים? אני מסתכל על מפרטים של ניידים ופשוט בא לי להקיא מהעובדה שהם עולים כמות כזאת של כסף

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. כבר כמה ימים שיש תמונה מאוד מאוד עמומה במחשב וצריך ממש להתאמץ על מנת לראות חלק ממה שמופיע במסך. כאשר המחשב נדלק אז יש מסך עם סמל החברה של ibm שמופיע טוב אבל אז אין תמונה ולאחר זמן מה יש תמונה מאוד מאוד עמומה. לפי מה שראיתי המסף שמופיע הוא מין של הגדרות של ibm. מה לדעתכם כדאי אולי לעשות? אולי זה פשוט משהו שצריך להגדיר במחשב על מנת לתקן? תודה,

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by LTom93,

היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. מקסימום 4,500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית פשוטה(המקסימום יהיה פוטושופ שגם הוא צריך לרוץ מהר מאוד). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים. אני הולך לשחק על ה-LCD שלי FULL-HD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך מחשב: 24 אינצ'. מסך…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ariel t,

לשימוש באנדרואיד סטודיו (יומיומי) רמת שקט 8. לא צריך מערכת הפעלה (אשמח להמלצות לגבי איזה גרסת linux הכי מתאימה) ללא עכבר ומקלדת. שיהיה כניסות usb,hdmi כרטיס רשת וwifi כרטיס מסך פשוט.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. מישהו יכול לסדר בצורה היררכית את המעבדים של INTEL ו-AMD מבחינת חוזק המעבד? נראה לי הגיוני שב-INTEL הסדר הוא: 7XXX > 5XXX > 2XXX אבל איפה AMD משתלבים? (אם נתעלם מהסלרון והסמפרון המוחלשים) חיפשתי בנעוצים ובפורום בחודש האחרון ולא מצאתי התיחסות לכך. בכלל, לא מצאתי התיחסות למעבדים של AMD בניידים. הם שווים משהו? מישהו יכול לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד לאחותי. * המחשב הירכש בישראל * המחשב ישמש בעיקר ללימודים - תוכנות אופיס. (לימודים עיוניים). (המחשב לא ישמש למשחקים) * גודל מסך - 15' +- (המחשב כמעט לא יצא מהבית. לכן אפשר לוותר על הניידות). * משקל רצוי - לא ממש משנה. המחשב הולך לבלות לרוב בבית. * תקציב - עד 3000 ש"ח, עם שאיפה לכמה שפחות. אופציונלי: * מסך מגע. לא קריטי, רק אם ניתן למצוא מחשב כזה עם מפרט טוב במסגרת התקציב.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. רציתי לשאול האם המטען שכאן: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3438?? או שזה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5530?? יתאים למחשב נייד שלי מדגם MSI WIND U100?? ואם לא אפשר הצעה למטען אחר למחשב נייד שלי,צריך מהאתר deal extreme.

9. Started by ofir1992,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר STARCRAFT 2 זה היעוד העיקרי הכי חשוב שהמשחק ירוץ מושלם בלי שום נפילות בFPS על הגדרות גרפיקה בינוניות (אם אפשרי בגדר התקציב אם לא אשמח אם תוכלו להסביר כמה צריך להוסיף בשביל לממש את זה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 מסך 22 אינץ' 16:10 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by NoonChaka,

רכשתי את המחשב הזה היום מבאג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=25347 עוד פירוט לגביו פה: http://www8.hp.com/il/en/products/laptops/product-detail.html?oid=11926766#!tab=specs האם העסקה שווה? ניתן להביא יותר במחיר? ואיך המחשב בכללי?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by cucu12,

לנובו הוציאו את המחשב הזה לא מזמן.הוא עדיין לא הגיע לארץ בצורה מסודרת. http://www.cnet.com/laptops/lenovo-ideapad-yoga-13/4505-3121_7-35477652.html מישהוא מכיר? יש איזושהיא חוות דעת? כדאי לדעתכם להביאו לארץ ביבוא אישי? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, אני מעוניין במחשב לצרכי צפייה בסרטי HD ,עיבוד תמונות בפוטושופ,ואינטרנט. חשוב שהמחשב יהיה חזק, שקט,עם קירור איכותי. מה דעתכם על המפרט הזה? Intel Core2 Duo 2.66GHz 4MB E6750 1333 MHz Box CPU 1100.00 ¤ 1 1100 ¤ Gigabyte GA-G31MX-S2 Intel G31 LGA775 Motherboard 472.00 ¤ 1 472 ¤ Seagate 500GB ST3500630AS 16MB S-ATA II HDD 762.00 ¤ 1 762 ¤ Corsair TWIN2X2048-6400 2048MB (2x1024) DDR II 800 Dual XMS Memory 562.00 ¤ 1 562 ¤ NEC/Sony 16/48 Bulk Black S-ATA DVD-ROM 100.00 ¤ 1 100 ¤ LiteON LH-20A1S White/Black/Silver x 20 Retail S-ATA DVD±R/RW 175.00 ¤ 1 175 ¤ Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 143.00 ¤…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום, אבא שלי עומד לעבור לקנדה לכמה שנים והוא לא בטוח מה לעשות לגבי המחשב. התלבטות היא או לקנות פה לפטופ, או לקנות שם. דבר ראשון, הלפטופ שהוא צריך הוא בסיסי ביותר, רק בשביל להפעיל קבצי אופיס ואינטרנט. משקל קל- עדיפות, אבל מחיר בעדיפות עליונה. גם זמן בטריה יהיה חשוב לו. ולגבי ההתלבטות בין אם לקנות פה או בקנדה, מצד אחד הנטיה היא לקנות פה, כדי שיהיה "ראש שקט" כשמגיעים לשם, לא צריך להתחיל לחפש בחנויות ולהתעסק עם דברים קטנים. מצד שני, אם יש הבדל גדול במחירים, עדיף כבר לחכות ולקנות שם.....(גם זה חוסך עוד 2 ק"ג לתיקי הנסיעה) אז מה שאני מבקש מכם זה הצעה למפרטים כמו שכתבתי- זולים וניידים, ואם מישהו מכם מכיר קצת מחירים בקנדה, אולי אפילו חנויות בקנדה אני אשמח מאוד לקבל עזרה. תודה מר…

14. Started by maorbr,

מעבד: 1190 ש"ח - Core 2 Duo E6300 לוח אם: 550 ש"ח - ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P זכרונות: 980 ש"ח - ?1GB TwinMOS? 667MHZ X2 (שתי סטיקים) כרטיס מסך: 1190 ש"ח - POWERCOLOR X1900GT דיסק קשיח: 435 ש"ח -? WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II ?מארז + ספק + 2 מאוורים 12CM: ש"ח ?HEC Compucase CI-6A21 Black and Blue + HEC 400W -TRT - 465 כונן 1.44: 40 ש"ח SONY 1.44 התקנה והרכבה עוד 100 שקל סה"כ כל המחשב יצא לי 4950 ש"ח איך הוא??

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by shritis-w,

הי, אני מחפש מפרט למחשב רב שימושי, בעיקר עבודה משרדית ואינטרנט. חשוב לי שהמחשב יעבוד חלק, ללא תקיעות, לפחות שנתיים וחצי - שלוש. ולבקשת האשה - שהמארז יהיה (גם) יפה. תודה. מה התקציב המקסימלי? 3,000 ₪ 1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רצוי לחסוך, לכיוון ה-2,500 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ₪ נוספים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית (70%) סרטים (15%) ומשחקים (15%) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו – אופיס, אינטרנט, הורדות, משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה – המחשב עובד מסביב לשעון, חלונות רבים ומשימות מרובות עובדות בו"ז, רובן לא תובעניות בפני עצמן. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by tidan31,

איזה מחשב עדיף לקנות מבחינת עלות מול תועלת? https://www.pc365.co.il/compare.aspx?p=,,5177,4361

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by guy922,

שלום מביני עניין. אני מנסה לבנות מפרט למחשב גיימינג. זה מה שיש לי בינתיים האם הכל עובד ביחד? יש משהו שאפשר לשפר? כדאי לשנות? האם יש חשיבות למפרט עם רכיבים של אותה חברה? (מפרט מבוסס קורסייר למשל) תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by dark_b0y,

שלום אני צריך מפרט למחשב חדש שאני רוצה לקנות . אני צריך רק מעבד + לוח + זכרון בתקציב של 3000-3200 שקל. כרטיס מסך בחרתי כבר (evga geforce 7800gt) א. מה התקציב? 3000-3200 ב. מטרות המחשב?משחקים כבדים / סרטים/ עריכת תמונות / אינטרנט + הורדות/ עבודה בOFFICE ותוכנות דומות (אני סטודנט למדעי המחשב) . ג. האם אתה צריך ציוד הקפי? לא. רשמתי כבר מה אני צריך. ד. האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו? מעדיף חלקים איכותיים עם אחריות ארוכה. ה. האם נושא הקירור והיופי חשובים לך?לא ו. האם צריך מערכת הפעלה? לא ז. האם צריך הרכבה של המחשב במעבדה ו/או התקנה של מערכת הפעלה?לא ח. מהי שיטת התשלום?כרטיס אשראי ט. הערות- ? 1 ג'יגה זכרון חובה(2X512) . כרטיס קול ורשת חובה על הלוח. תודה מראש,

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום חברי HWzone חבר משפחתי זקוק לעזרה ברכישת מחשב נייד לבת שלו שישמש תחליף למחשבה השולחני, וינוצל בעיקר למשחקים. עלות המחשב המומלצת היא 4000-4500 ש"ח עם חריגה ל5000 ש"ח. על המחשב להיות נייד אבל בעל מסך לא קטן יותר מ15 אינץ'. הוא יהווה תחליף למחשבה השולחני של הנערה וינוצל לרוב למשחקים, לכן דרושה חומרה חזקה, ואף מסך גדול. יש עדיפות למחשבים בעלי שנתיים אחריות ויותר. איזה מחשב ניתן למצוא בתקציב הנ"ל שיתן את תמורתו המלאה לכסף, ויספק את הביצועים החזקים ביותר? בברכה, אור כהן מה לגבי המחשב הזה? http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15679 או זה? http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=L650-1OH&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.pandas.co…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Zod,

אז ככה.. אל תדיגו לי למה אני לא מחכה ליקונרו.. http://img209.imageshack.us/my.php?image=maozaw9.jpg הביעו את דעתכם... והאם הספק יחזיק את המערכת?!

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  21. המחשב שלי סוגר מעל 3 שנים (מפרט בצד<<) ואני לא יכול לבצע לו OC בגלל הלוח אם של אינטל המחשב משמש לסרטים בFHD משחקים כבדים ואינטרנט האם כדאי להחליף כרגע רק את הכרטיס מסך לHD6950 לדוגמא ? או שכדאי לי להחליף בנוסף לכרטיס מסך שילוש חדש כבר על בסיס המעבדי SANDY BRIDGE החדשים ? עיכבתי את השדרוג בגלל החלפת התושבת של אינטל מ1156 ל1155 . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?גיימינג ברזולוציות גבוהות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזד…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Burkey,

שלום, הייתי שמח להמלצה על מחשב נייד בתקציב של עד 4300 ש"ח. שימושי המחשב הם: תכנות ב - MATLAB ו - R, הרצת אלגוריתמים מתמטיים וסטטיסטיים, גלישה, שימוש משרדי, אולי צפייה בסרטים, ואלי אפילו קצת משחק (פרו אבולושיין, פיפא, משהו כזה....). בקשר לחברה אין לי מושג, קראתי פה בפורום שמחקר הראה שלאסוס וטושיבה יש הכי הרבה פחות תקלות, אז אולי משהו שלהן, אבל לא חובה.... יש מצב ל - Sandy Bridge בתקציב כזה ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. עשיתי פירמוט ללפטופ מדגם HP Pavilion ze2000, התקנתי עליו מערכת הפעלה XP PRO SP3 ולא הצלחתי להתחבר לרשת האלחוטית בביתי. ניסיתי לחפש את הדרייבר המתאים באינטרנט אולם מה שמצאתי באתר הרשמי של HP אומנם עדיין זה לא עובד לי. http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=444563&prodTypeId=321957&prodSeriesId=442888&swLang=8&taskId=135&swEnvOID=228#11395 מישהו יכול בבקשה להביא לי הורדה לדרייבר לכרטיס רשת של הלפטופ הנ''ל בכדי שאוכל להתחבר לאינטרנט? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. טוב תראו אני לא רושם תקציב כי אין לי ממש תקציב, כשיש לי כסף אני פשוט קונה חלק, אני קונה חלק הכי שאפשר אבל במחיר שאני יכול לעמוד בו... כאילו השקעתי שחלקים פה ממש את כל מה שיש לי... :-\ ואין ממש הרבה אני חייל... בקיצור הנה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=240315.0 זה מה שפרסמתי לגבי הספק שאני רוצה מעבד-AMD Athlon 64 x2 4000+ SOCKET AM2 2X1024 Cache \ AMD ATHLON ‎64 X2 4800+ AM2 2X1024 CACHE (אחד מהם-זה תלוי בכסף שיהיה לי ברכישה, העדפתי את השני מגה זיכרון נדיף על עוד כמה MHZ שלדעתי לא משמעותיים תקנו אותי אם אני טועה ) לוח-את הלוח הZה כבר רכשתי...- ASUS M2N SLI DELUXE זיכרון- בנתיים 1 גיגה מספיק עד שיהיה כסף CORSAIR DDR2 XMS2 800MHZ 1GB(2X512) CL4 כרטיסי מסך, …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by avz,

שלום אקווה שתוכלו לעזור. אני מחפש את המדריך למשתמש (USER MANUAL) למחשב נייד ישן HP EVO N1020V. כל ניסיונותי לחפש באינטרנט, כולל באתר של HP, הצלחתי למצוא את המדריך ותחזוקה ותיקון, לא את המדריך למשתמש. האם יש למישהו מחברי הפורום או מישהו יודע היכן ניתן למצוא? לעזרתכם אודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים