ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,381 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב לשימוש משרדי בעיקר. הבעיה היא שבעתיד אני רוצה אפשרות לשדרג אותו למחשב למשחקים וסרטים, אבל לא ל-OC. בעצם אני צריך הצעה למחשב של גיימרים, בלי כרטיס מסך טוב ובלי רמקולים. שהכל יהיה ברמה, חוץ מהדברים האלו. רק שלכרטיס תהיה יציאת TV. עוד אילוץ (מסיבות של חוסר מקום) זה שצריך מסך LCD ''17. גם כאן, משהו סטנדרטי....... אני חסיד של INTEL עד היום, אז אני מעדיף אותם, אבל גם AMD יתקבלו.... ואם מישהו יכול לענות לי על זה, אז האם יש הבדל בין מעבדים של שתי החברות היום, או שזה כבר זניח? תודה מראש לכל מי שעוזר.... ותרגום לכותרת - התקציב הוא בסביבות 4500 ש"ח..... שוב, תודה מראש...
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, הציעו לי את המפרט הבא: DELL LATITUDE 3330 13.3 I5 Processor: Core I5-3337 Memory: 4GB DDR3 1600 Screen:13.3" 1.8kg Hard Disc: 500GB SATA Drive: DVDRW ללא כונן Grafic Card : Intel Graphics4000 OS: WINDOWS 7/8 PRO Warranty: 3Yr on site By DELL מה צריך לשדרג/להוסיף על מנת שיהיה מחשב עבודה נייד טוב ויעיל. מטרה עיקרית- מצגות, אקסלים עם נתונים רבים. הרבה שעות עבודה על נייד. אשמח לתוספות/הערות. תודה, שרון
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני יודע שהתקציב לא גבוה, אבל זה מה יש :-( המחשב הולך לשמש כמחשב של הבית, הוא לא באמת יצא ממנו, פשוט אין מקום בבית למחשב רגיל. הכי חשוב מעל הכל, שלא יהינ עגלה. (המחשב הנוכחי לוקח בין עשר לעשרים שניות לפתוח את הכרום אחרי שלחצתי עליו. זה עגלה.) * תקציב? 1500 (אפשרות חריגה של עד 100). * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים לעיתים די רחוקות. לא אריץ עליו משחק אחד. * גודל המסך? 15.6 לפחות. * רזולוציית המסך? פחות קריטי לי הנתונים הגרפיים כך שאני יכול להתפשר פה, יותר חשוב לי המהירות של המחשב. * משקל רצוי? יכול גם להיות כבד מאחר ויישאר כמעט תמיד בבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף, לא חובה. ואם יש מחשב שאפשר גם להוציא את הסוללה ולעבוד ישירות מהחשמל, עדיף יותר. *…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בס"ד שלום לחברי הפורום, מדובר בבניית מחשב לווינדוס 7 לעבודה בדפדפן אקספלורר וכרום, משמע לא צריך כח עיבוד אלא יותר זיכרון וכרטיס גרפי שיריץ חלונות זריז בלי לאגים (כמו שיש לי עכשיו עם מעבד אינטל G4400 כשפותחים הרבה חלונות ועדיין יש ראם פנוי.) 1. לוחות האם החדשים לא תומכים ווינדוס 7 באתר היצרן, יש לזה פתרון? קומבינה? דרייברים קודמים שמתאימים? אני בשוק מהקטע הזה. 2. נניח ואין פתרון לסעיף 1, ראיתי לוחות של אסוס משני קצוות הקשת של amd vs intel, יש את אסוס tuf של amd שממש הרשים אותי. 3. אז הלכתי לכיוון מעבד עם כרטיס גרפי מובנה של amd ואז אין מעבדים כמעט ואם יש אז לא box ומנסיון אין להם בסיס בארץ וזה הימור קל והם עולים מ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
gigabyte vt600-l geil 3200 256mb w/heat sink athlon xp 1700 kiuhb (radeon 9000 pro 2 128ddr (gigabyte volcano 10+ W.D 40GB 7200rpm 8mb זהו הכל עלה לי 1700 (קומבינות) ואני חייב לציין שמהחשב טסססססס באמת ממש מהיר ממולץ בחום....
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לשאול האם בתקציב של 1000 שקלים המוסטק 3000 הוא התשובה הטובה ביותר .יש לציין שהיא 3.1פיקסלים תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב שישמש אותי לעריכת וידאו: בעיקר דברים באורך של טריילרים. של כמה דקות - עד דברים באורך חצי שעה. לא דברים יותר מידי כבדים. שיעבדו בו משחקים חדשים כמה שיותר חלק... 2 הארדיסקים: 1. קטן שאני אתקין עליו רק את המערכת הפעלה (סביבות ה-20 עד 40 גיגה יספיקו, לא?) 2. גדול שעליו אני יאכסן את כל השאר :] אממממ, אם אפשר מסך 19 דק רחב.... תודה רבה :}
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray - 1456 Maximus V Gene s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 2xPCI-E, HDMI - 987 4x4GB Kingston HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 - 534 Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB Sata III WD10EZRX - 422 Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB Sata III WD10EZRX - 490 CoolerMaster V10 CPU Cooler - 350 נשאר לי לבחור כרטיס מסך GTX680 ספק לא ידוע מארז בשאלה גדולה Level 10 GT Full Tower Series Black Case ??? חלק מהחלקים קניתי באילת במזומן אני מחכה שיגיעו הכרטיסי מסך אם הקירור הטוב זה מחשב ל 6 שנים הבאות האחרון היה לפני 6 ... ספק מארז וכרטיס מסך ייעוץ.. תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי הצורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות אתרים, גיימינג קל, קצת וירטואליזציה וגרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר, פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NFS FS GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). dell u2312hm -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השימושים שלי הם קבועים, זה לא משתנה בהתאם ליום/זמן/וואטאבר, קבוע אני מריץ סידור כזה: מערכת הפעלה מותקנת ומערכת הפעלה אחרת בוירטואליזציה (משמע אם אני מריץ לינוקס אז וינדוס יהיה בוירטואליזציה, אם אני מריץ וינדוס אז לינוקס בוירטואל, רק מערכת הפעלה אחת בוירטואל). משהו של אופיס תמיד פתוח תוכנת מייל תמיד פתוחה (כרגע אוטלוק של האופיס 12) מסנג'ר+סקייפ 2 חלונות פיירפוקס עם בממוצע 5-10 טאבים בכל אחד 2-3 קונסולות שליטה (קלילות מאוד). נגן עם מוזיקה/רדיו/סרט ברקע ולפעמים איזה משחק קליל כמו GTA2, אין לי דרישות למנוע גראפי. הכי חשוב זה שבסידור הקבוע הזה לא יהיו תקיעות/איטיות/דילאים מעצבנים וכו'. אני יודע שאני יכול לאחד את תוכנות המסרים לאיזה טריליאן, לעבור לכרום, לעבור לתוכנת …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זהו המפרט שלו- [table] [tr] [td][/td][td] מפרט טכני[/td][/tr] [tr] [td]מעבד[/td] [td]Intel® CoreTMi3 2367UM 1.4GHz ,1333MHz FSB 3MB Intel Smart Cache[/td][/tr] [tr] [td]מסך רחב 13.3[/td] [td]HD (720p) WLED display with AntiGlare ( מסך מט )[/td][/tr] [tr] [td]רזולוציה[/td] [td]1366X768[/td][/tr] [tr] [td]כרטיס מסך[/td] [td]Intel GMA 3000 HD[/td][/tr] [tr] [td]דיסק קשיח[/td] [td]320GB Hard Drive Serial ATA 7200RPM [/td][/tr] [tr] [td]זכרון פנימי[/td] [td]4GB DDR3 1333MHz dual channel[/td][/tr] [tr] [td]משקל[/td] [td]משקל התחלתי 1.670 ק"ג עם סוללת 4 תאים וללא כונן אופטי[/td][/tr] [tr] [td]אחריות[/td] [td]שלוש שנים אחריות יצרן באתר הלקוח[/td][/tr] [tr] [td]אחריות סוללה[/td] …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים החיבור של האוזניות הפסיק להגיב, שום פעולה תוכנתית שניסיתי לא צלחה, החיבור אולי תקין אבל משום מה אין שמיעה דרך האוזניות, רק דרך רמקולי המחשב (גם כאשר החיבור לאוזניות מחובר). אני מחפש מעבדה טובה לתיקונים של החלקים הנ"ל באיזור ראשל"צ, מישהו מכיר ויכול להמליץ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שימושים: אינטרנט, אופיס, תוכנות וקצת סרטים ציוד הקפי: צורב DVD שיהיה מעבד כפול, דיסק קשיח 160 עם עדיפות ל 320 כל השאר מה שנראה לכם.. אפשר לחרוג עד 1800 אם זה שווה.. תודה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אפשר לשנות כאן ולהשאר בתקציב? CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 879.98 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 659.85 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory [ ¤ 252.56 ] 2 CPU Cooling : Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 CPU Cooler for AMD [ ¤ 116.51 ] 1 Video Cards : Hercules 3D Prophet 9500 PRO 128MB Retail Video Card [ ¤ 1398.62 ] 1 Cases : Enermax CS-3181L-BBS Case w/Neon Lighting (P/S not included) [ ¤ 359.72 ] 1 Power Supplies : HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply [ ¤ 180.83 ] 1 Service : Computer Assembly [ ¤ 15…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שולח לך הצעת מחיר למחשב המבוסס על המפרט ששלחת אלינו: מארז SILVERSTONE RAVEN 2 BLACK ספק כוח SEASONIC S12D-750 750W 80Plus RETAIL אחריות 5 שנים לוח אם ASUS P6T WS PRO אחריות 3 שנים מעבד INTEL Core i7 920 TRAY אחריות 3 שנים גוף קירור COOLER MASTER V8 זיכרון OCZ OCZ3P1333LV6GK 3X2GB 1333MHz CL7 X 2 אחריות לכל החיים הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח+בדיקות מאמץ – מעבדה סה"כ 7,314 ₪ כולל מע"מ ניתן לשלם עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית או עד 18 בקרדיט על תשלום במזומן תינתן הנחה 2% (7,160 ₪ כולל מע"מ למזומן !) משלוח חינם לבית הלקוח עד 3 ימי עסקים !! האם הזיכרון נחשב טוב? מה דעתכם על המפרט? הוא אמור לשמש אותי כתחנת עבודה, הרדיסקים יש לי כבר + בקר SAS ...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן! אני צריך המלצה למפרט חזק למשחקים 'כבדים', שיריץ כמה שיותר דברים. צריך רק את הקופסא, לא צריך מסך ושטויות. המחשב לא יעבור שום OVERCLOCK. בתודה מראש חברים!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל מעוניין לציין כי בניתי מפרט ראשוני (אני לגמריי חסר ידע בכל הנוגע לבניית מפרטים, כאן מתבקשת עזרתכם :)) 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל את הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג, אם חייב אז כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LEAGUE, CSGO, אבל פתוח להתאהב במשחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימא…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כולם, מישהו מבין ויכול לעזור לי לבנות מפרט למחשב נייח pc רק שאוכל לעבוד איתו על גרפיקה לדפוס, הדמיות, עריכת וידאו ... הבנתי שצרך להיות מבוסס i7 עם כרטיס מסך חזק והרבה זיכרון בקיצור מחשב סופר ואין הגבלה במחיר תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט הוא זה אבל את הכרטיס מסך אני מחליף לgt הבנתי שסקיי הם חנות מאוד אמינה וטובה גם ממה שדיברתי איתם הם נראו לי רציניים מאוד הם חזרו אליי לטלפון לגבי שינויים והכול שלא כמו אייבורי דרך אגב אז גם בקשר לחנות אני צריך חוות דעת ממכם תודה. המפרט : « לוח אם » דגם: ABIT AB9 PRO סוג ציפסט: 965 מהירות : 1066 כרטיסקול משולב: 8 ערוצים כרטיס רשת: GigaBit Lan יציאת T.V OUT: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול אחריות : 3 שנים כ.מסך : XFX GeForce 7600GS 250MB אחריות : 3 שנים « דיסק קשיח » דיסק-1: יצרן: Westren Digital טכנולוגיה: SATA2 נפח איחסון: 160GB מהירות: 7200 זכרון מטמון : 8MB אחריות: 3 שנים « מעבד » סוג מעבד: intel Core 2Duo E6300…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
https://www.tms.co.il/44931 אודה מאד להערות. משהו מיותר? משהו חסר? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500-5000 אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר למשחקי מחשב (Battlefiled 5, COD MW, Overwatch) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף form factor קטן יחסית אך לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה מפרט כדאי יותר? של INTEL או של AMD? (אני לא מתעסק עם OC ולא מתכנן לעשות) חוות דעת על המפרטים בבקשה עם הסברים אם צריך שינויים. 8) INTEL מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1 1280 1280 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 1 645 645 זכרונות DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB Kingston 2 225 450 כרטיסי מסך ASUS כמות מחיר סה"כ 8800GTS 320MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1 1680 1680 דיסקים קשיחים Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 320 320 מארזים כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 1 240 240 ספקי כוח Ant…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב כולל מסך שישמש לעבודה משרדית נטו (WORD,אינטרנט) ולצפיה בסרטים. דרושה תמיכה בUSB3. אשמח למפרט מחנות אמינה באיזור כפ"ס. תקציב בכותרת (כמובן שאפשר בפחות )
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי מבקש המלצה למחשב. הוא נוטה לבחור מחשב של טושיבה בזכות הביטוח שהם נותנים לשנה הראשונה. זה חשוב לו כי סביבת הפעילות שלו מסוכנת למחשב. ראו למשל כאן: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKC6501CT מישהו יודע אם יש יצרן נוסף שנותן בארץ ביטוח כסטנדרט?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב ל64 ביט עם מינ' הוצאה, איזה מבין הרכיבים אני חייב להחליף?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-