עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי ? 4000 ש"ח . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך ? לנצל . ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב ? 100 ש"ח . 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב . Far cry 3,BF3,ACR,COD8 . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ,1920X1080 . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא . 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט ? לא . 5. עד…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אהלן. אני מחפש לפטופ לשימוש בעבודה, בלימודים (אופיס, מטלאב) ומשחקים (לדוגמא CoD: MW2 שכבר מקרטע על המחשב השולחני שלי בן השנתיים). לצורך ניידות מעוניין בלפטופ 13 אינטש, קל ככל הניתן ואין לי צורך בכונן DVD. תקציב עד 4500K ומעוניין לרכוש רק בארץ. ביקשתי המלצה ללפטופ בפורום לפני כמה חודשים וקיבלתי המלצה לDell הבא: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18307 מאז עבר זמן מה, ואת הדגם הנ"ל אינני מצליח למצוא במלאי אצל ספקים בצבע שרציתי (כחול). בנוסף יצאו מעבדים חדשים (Sandy). בסקר שוק עדכני מצאתי את השניים הבאים של Asus: 1. http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=U36JC_i5-480M&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he 2. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=1788…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום , אני מחפש מחשב עבור מעצבי פנים - המחשב צריך להיות די חזק. תוכנות במחשב: AUTOCAD, PHOTOSHOP, VRAY ועוד.... ה- 5K זה אמור לכול גם מסך מחשב ומערכת הפעלה. קיבלתי את המפרט הבא: מה דעתכם עליו ? [table][tr][td][table][tr][td] מחיר נטו ליחידה כמות תאור מוצר [/td][/tr][/table][table][tr][td] USD 1025.00 1 V-Classic (H67,I5-2300,2GB,500GB,DVD-RW,3YOS) [/td][/tr][tr][td] 1 ASUS V9-P8H67E BB (INTEL H67) [/td][/tr][tr][td] 1 Intel Core i5-2300 2.80GHz 6MB LGA1155 [/td][/tr][tr][td] 1 2GB 1333MHZ DDR3 [/td][/tr][tr][td] 1 WD CAVIAR BLUE 500GB SATA III 7200 RPM 16MB [/td][/tr][tr][td] 1 ASUS DRW-22B2ST/BLK/G/AS [/td][/tr][tr][td] 1 מקלדת שחורה MICROSOFT K…

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תשובה: תכנות- Visual Studio 2010, Flash משחקים כבדים, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio משתמש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. starcraft 2, crysis 2, battlefield3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך דל 23 אינץ המומלץ בפורומים. -לאילו הגדרות גרפי…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by dovik,

בס"ד שלום רב! זה פעם ראשונה אני כותב כאן..כבר לקחתי מפה לא מעט דברים חדשים שלא ידעתי (אני טכנאי PC מובטל בינתיים אך משתדל לשמור על כישורים שרכשתי) הופתעתי לראות פורום כה מושקע ואיכותי. יש מלא חומר חשוב ומעניין. שאלתי היא כזאת. אני מתכוון להשקיע הרבה במחשב שיהיה לי לעתיד,בע"ה. ומכיוון שאיני יכול לקנות אותו בבת אחת,עם כל הרכיבים,אז נאלץ לרכוש לפי חלקים,כל חודש משהו אחר. ומכיוון שטכנולוגיה לא עומדת במקום,אז גם החלקים משתנים באיכות ובמחיר. אז רציתי לדעת מה דעתכם\ן לגבי קצב השתנוּת הרכיבים ולפי זה אפשר לדעת מה הסדר העדיף לקניית החלקים. חוץ מזה,אשמח מאוד להיות בקשר עם טכנאים כמוני שעובדים בתחום.. תודה רבה והמשך עבודה מהנה ))

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  6. שלום לכולם, אנא עזרו לי לקצץ את הסכום של מפרט החלומות שלי (נבנה בעזרת המומלצים שלכם!) תודה! אני צריך להוריד בערך 600 ש"ח, מעדיף להוריד את איכות המסך, רמקולים, עכבר וכ"ד ולא חלקים פנימיים חשובים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לכיוון 7000 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7500 ש"ח ולא שקל יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). starcraf2 כל היום והלילה! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כבד במיוחד. -אילו משחקי…

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  7. Started by Aternus,

שלום חברים, היתי רוצה לשמוע הצעות למפרט מחשב משרדי בתקציב עד 1900 ש"ח. דרישות: ללא ציוד היקפי קטן מימדים (עדיפות למארז קומפקטי, HTPC או SLIM) עדיפות לכרטיס מסך ייעודי תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. אהלן, מחפש מפרט לשימוש כללי לסבא שלי. תכלס הוא בקושי יודע להפעיל מחשב אבל לאט לאט ילמד, הוא לא ממהר לשום מקום. מפרט לשימוש הכי בסיסי שיש אבל שיחזיק כמה שיותר זמן, אין כוונה לקנות/לשדרג כל 3 שנים א משהו בסגנון. צריך להיות מסך איכותי כמה שיותר גדול, מקלדת ועכבר חובה (אותיות ברוסית). בניתי משהו כזה: [table][tr][td]מעבד[/td][td]Intel 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics[/td][td] 1 [/td][td] ₪599 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]Intel Original for 1156[/td][td] 1 [/td][td] ₪36 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-H67M-D2 - B3 for 1155[/td][td] 1 [/td][td] ₪464 [/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]Thermaltake V3 Black Edition 2x120mm + FSP EPSILON 80+ 500W - בקניית מ…

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  9. שלום, 1) האם ניתן בעזרת HTPC בודד לשלוט ב - 4 איזורי וידאו (HD) שונים ו - 7 אזורי אודיו שונים (מתוכם 4 עם וידאו)? אם לא, כמה HTPC (או אולי רק כרטיסי מסך) שונים אצטרך? 2) האם ניתן לשלוט ב- HTPC דרך i-Pad או דרך NETBOOK ולא דרך מסך הטלביזיה? 3) האם בהכרח אצטרך לרכוש גם רסיברים או האם HTPC (בעזרת כרטיס המסך/סאונד) מוציא ישירות כבלים לרמקולים השונים? אשמח להצעות ולהפניות למביני דבר בצפון (איזור הקריות). תודה, אורי

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד במחיר 3600-4200 ש"ח(כולל מסך, מקלדת, רמקולים). כמובן שאעדיף מחיר זול ככל האפשר, אבל אין לי בעיה להוסיף 100-200 שקלים אם המפרט באמת שווה את זה. המחשב מיועד לשימוש רב תכליתי, כאשר הדגש הוא פחות על משחקים(שיתאים למשחקי ספורט בעיקר: nba 2k, PES, fm וכדומה, משחקים שלדעתי לא מצריכים מפרט מטורף) וקצת יותר על ביצועים מהירים ויכולת טובה להריץ הרבה תהליכים במקביל. מחשבים שאני רואה כמתאימים כרגע: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=134928&section=293&target=%D7%A8%D7%91%20%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99 http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=135017&section=293&target=%D7%A8%D7%91%20%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%…

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  11. Started by benams89,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד במחיר 3600-4200 ש"ח. כמובן שאעדיף מחיר זול ככל האפשר, אבל אין לי בעיה להוסיף 100-200 שקלים אם המפרט באמת שווה את זה. המחשב מיועד לשימוש רב תכליתי, כאשר הדגש הוא פחות על משחקים(שיתאים למשחקי ספורט בעיקר: nba 2k, PES, fm וכדומה, משחקים שלדעתי לא מצריכים מפרט מטורף) וקצת יותר על ביצועים מהירים ויכולת טובה להריץ הרבה תהליכים במקביל. המסך בגודל 13-15(עדיפות ל14). מבחינת יצרן העדיפות היא לLG או DELL, אבל זה לא מחייב ואשמח לשמוע דעות על יצרנים אחרים. מחשב לדוגמא שחשבתי עליו: http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=7473

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  12. חברה טובה שלי חוזרת בנובמבר מארה"ב ורציתי שתקנה לי MAC השאלה היא מה הבעייתיות בהפעלת תוכנות בעברית או כתיבת עבודות בעברית?הרבה אנשים אמרו שיש בעיות עם חברת APPLE בנושא זה,אשמח אם מישהו ייתן תשובה מפורטת או ייתן מדריך כלשהו לגבי קניית מחשבים מחברה זו תודה מראש

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. אפשר לחרוג ממש בטיפה, אבל לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנו מריצים קיובייס. כשכדאי שהמחשב יהיה מותאם לקיובייס 6. בפועל אנו משתמשים כיום ב-4, אבל רצוי לשמור על אפיק השדרוג קיים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט. זאת מאחר והמחשב יהיה בחדר ההקלטה ולא בחדר קונטרול נפרד ומבודד. 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  14. אז ככה בגלל שאני מתלבט עם לקנות שדרוג או פשוט מחשב חדש אני צריך המלצה למה עדיף לי, אני חושב 5000 שקל יספיקו לי בהחלט ולא צריך להגזים מעבר, המפרט יהיה נטו לגיימינג ואולי גם עריכת 3D במנוע הSDK של CRYSIS 2 כמו כן המחשב מיועד לכל משחק חדשני שעומד לצאת ללא התפשרות על ההגדרות הכי גבוהות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק עד 100 שקל שיכלול גם הרכבה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד במיוחד, סרטים וגם בFHD, עריכת 3D. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה…

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by asdasd,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש את סבתא שלי לנושאים כמו אינטרנט ומשחקי קלפים. אני האמת מתלבט בין מחשב נייד למחשב נייח ולכן פתחתי פוסט דומה בפורום המקביל. אין לי דרישות גדולות מדי, רק שיגיע גם עם חלונות 7 בעברית. אני מניח שאצטרך גם מסך ומקלדת ועכבר חיצוניים. התקצוב כפי שרשמתי הוא עד 2000 ש"ח (עם מסך, למרות שאם זה חורג אפשר קצת), וחשוב שיהיה אמין (יחסית, שלא יהיו תקלות חומרה מפגרות) ויעמוד בגבורה בדרישות הנ"ל, ושהמסך יהי קריא לאנשים מבוגרים.

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by asdasd,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש את סבתא שלי לנושאים כמו אינטרנט ומשחקי קלפים. אני האמת מתלבט בין מחשב נייד למחשב נייח ולכן פתחתי פוסט דומה בפורום המקביל. אין לי דרישות גדולות מדי, רק שיגיע גם עם חלונות 7 בעברית. אני מניח שאצטרך גם מסך ומקלדת ועכבר חיצוניים. התקצוב כפי שרשמתי הוא עד 2000 ש"ח (ללא מסך), וחשוב שיהיה אמין (יחסית, שלא יהיו תקלות חומרה מפגרות) ויעמוד בגבורה בדרישות הנ"ל.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. עניתי לפי ההוראות, בתחילת התשובות שלי יש - (מקף)1. מה התקציב המקסימאלי? -7000 ש"ח כולל הכל (כולל מסך, רישיון של windows 7, עכבר, מקלדת, הרכבה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -לנסות לחסוך אבל אני לא מחליף מחשב בתדירות גבוהה - חשובה לי בעיקר התמורה בעד הכסף והאיכות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -500 ש"ח רק אם זה קריטי ובאמת שווה את החריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המס…

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  18. שלום, הרכבתי את המפרט הבא דרך TMS ורציתי לדעת מה דעתכם עליו עבור גיימינג ועריכת וידאו ברמה חצי מקצועית. התקציב שלי היה עד 4000 שקל אבל חרגתי ממנו קצת בשביל לשדרג את כרטיס המסך. איך זה נראה? מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪849 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪581 מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led, GZ-FSCA1-ANS, Black - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪299 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪397 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪157 קשיח …

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  19. שלום לכולם, בחרתי לקנות את המפרט הבא בחנות IQPC ולבסוף הוצע לי המפרט שלמטה עם קצת שינויים. האם המפרט הסופי (למטה) אכן יותר מומלץ? תודה לעונים. מפרט ראשון: מעבד: INTEL CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪849 לוח אם: INTEL COLD LAKE : BLKDH67CL-B3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪477 זיכרון: KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי כמות: 2 אחריות: שלוש שנים. LIFETIME יצרן. מחיר: ₪150 כרטיס מסך: PALIT GTX460 768MB GDDR5 - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ₪766 צורב DVD: LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי אחריות: שנתיים. מחיר: ₪111 מארז: COOLERMASTER CM 690 w/o PSU - זמין …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אין לי העדפה לגבי חנות... הרכבתי את המפרט הבא בקייאספי: מעבדי אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9940 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H61-M LE B3 (LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12311 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10227 כרטיסי מסך: Zotac GTX460 SE 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12285 ספקי כוח: SeaSonic 520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם, מחפש מפרט למחשב עם הדרישות הבאות: 1. התקציב המקסימאלי - 1200 ואפשר לנצל הכל אך להשתדל לא לחרוג. 2. יישומי משרד, אינטרנט,משחקים קלים, שרת אחסון. ללא צפייה בסרטים אבל אולי לסטרימינג ממנו לסטרימר חיצוני. הכוונה במשחקים קלים הם RTS ו-RPG בעיקר. מסך dell 2209wa. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. רמת נחיצות שקט: 7. 5. לא מתוכנן OC אלא אם כן אפשר לקבל אותו מהחנות המרכיבה את המחשב. 6. יש צורך לכלול הרכבת מחשב בחנות. 7. איזור מגורים - רמת השרון. 8. אם יש אפשרות לתמיכה ב-RAID זה יהיה נחמד ותמיכה בכמה שיותר HDDs. 9. לא מתוכנן שדרוג עתידי. תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל פחות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, בנוסף גם סרטים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WITCHER BF3 ME3 BFBC2 וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1900*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  23. Started by altatrifoti,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מימוש התקציב בין 5600-6300 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FEAR3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  24. Started by altatrifoti,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מימוש התקציב בין 5000-5300 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FEAR3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  25. שלום יש לי 2 מחשבים ניידים ואני רוצה לשחק אחד נגד השני איך אני עושה רשת בין 2 מחשבים ניידים (לא אינטרנט אלה סתם רשת כדי להעביר קבצים וכל מני) בשניהם יש WIFI ולשניהם יש כרטיס רשת תודה.

• 5 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים