עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by XziBit17,

מי שיוכל לעזור לי אני צריך מחשב טוב ב4500 שקל שיתאים למשחקים חדישים ולתוכונת גרפיקה כמו maya 3d studio max

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Sooki,

היי, אשמח לקבל ממכם חוו"ד על המפשט שבניתי לעצמי, המחשב מיועד להיות רב תכליתי, כמעט ולא ישחקו בו, אולי לפעמים. כמו כן, אשמח לקבל ממכם המלצות לחנות באיזור השרון / מרכז (אני עצמי גר בנתניה) מפרט מחשב: מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX לוח אם: INTEL WHITESBURG : DP55WB זיכרון: 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL7 כרטיס מסך: GIGABYTE HD4770 512MB GDDR5 - GV-R477D5-512H-B - RETAIL צורב DVD: LG DVDRW GH-22LS50 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL מארז: ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ספק כוח: HEC 550TE 550W קרור למעבד: COOLERMASTER HYPER TX3 דיסק קשיח: WD GREEN 500GB 32MB SATA2 7200 RPM - WD5000AADS תודה מראש לכל העוזרים!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by BedBoy,

מה אתם אומרים? (בחתימה) גם מסך MAG LCD 17" עם 16ms

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום שלום! אשמח שמחה גדולה אם תוכלו לייעץ ולהמליץ לי על מחשב נייד סוס, בעל מעבד חזק מאוד וכרטיס מסך טוב, עליו אוכל לערוך וידאו (על תכנת premiere cs4, בין השאר). הקאץ': אני צריכה שתהיה בו כניסת FireWire או Expresscard, לשם דגימת ווידאו. המפרט שלו צריך לנוע בין המפרטים של ה-HPים הבאים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4992&CatCode= http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5922&CatCode= אבל ממש לא לחוץ לי על HP (גם זה לא ממש אפשרי, לשני המחשבים הנ"ל אין את הכניסות הרצויות...) קיצר - Dell, HP, טושיבה, הכל הולך - רק לא מאק. המון המון תודה מראש, ענת :bunny:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by elyaz,

שלום לחבר שלי נשפך קפה על המחשב הנייד שלו ובעקבות כך המחשב לא מזהה את ההארד-דיסק. ניסיתי לחבר את הHD למחשב נייח, אך הוא לא מזוהה גם שם. יש לו בנוסף נייד של HP, שבו מותקן הארד-דיסק של HITACHI. הדגם הוא: 5k250-250. מכיוון שאני חלש במחשבים ניידים אני שואל כאן- האם יש אפשרות לחבר את הHD של HITACHI על ה-DELL? כי ממה שאני רואה החיבורים לא נראים תואמים תודה

6. Started by Goadzilla,

hi i want to buy a laptop with santa rosa platform somone know when there will be an availeble laptop with santa rosa? and if its not anytime soon than could you recommand me a killer laptop thx

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by hai275,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by addarbo,

התקציב המקסימלי למחשב - בנתיים ללא חשוב השימושים, למה מיועד המחשב? (לסמן באדום) משחקי רשת/ משחקים כבדים/ עבודה משרדית/ עבודה גראפית/ קידוד וידאו/ מערכת HTPC/ אחר (נא לפרט) במידה שהמחשב מיועד למשחקים, נא לציין באילו משחקים תשחקו - GTA V, TOMB RAIDER וכל מה שהולך לצאת בשנים הבאות (בעיקרון אני רוצה לשחק על האיכות הכי טובה) במידה שהמחשב מיועד לתוכנות גראפיקה ועריכה, נא לציין באילו תוכנות תשתמשו - (אנא פרטו על השימושים שלכם ועל היעוד של המחשב בהרחבה על מנת שתהיה לנו אינדיקציה מתאימה) Overclock/אוברקלוק (ביצוע המהרה לרכיב מסויים במערכת) - לא האם מתוכנן אוברקלוק על המחשב החדש? במידה שכן, נא לציין על איזה חלק יבוצע אוברקלוק: (מעבד, כרטיס מסך וזיכרונות). ציוד היקפי - מהו גודל ו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by PayneBack3251,

שלום, אני מעוניין למכור טאבלט נקסוס 10, גרסא של ה 32 ג'יגה, (כרגע נמכר ב 500 דולר בגוגל, וב 2400 ש"ח בזאפ) עם קייס של Poetic, איזה מחיר ריאלי לבקש ? קניתי את הטאבלט לפני 3 חודשים דרך איביי (חדש), תודה !

10. Started by tidan31,

איזה מחשב עדיף לקנות מבחינת עלות מול תועלת? https://www.pc365.co.il/compare.aspx?p=,,5177,4361

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. ** עדכון: רכשתי את Dell Inspiron 7537 ** מחשבפיצוץ ועשוי מאלומיניום! תודה רבה לכל מי שניסהשלום, ברצוני לקנות מחשב נייד חדש. אני עובד בפיתוח אפליקציות לאנדרואיד ככה שאני די צריך את המחשב בהקדם האפשרי. בנוסף אני מפעיל וירטואליזציה של מכשירי אנדרואיד (למי שמכיר GenyMotion), גולש במקביל באינטרנט בכמה טאבים ופה ושם משתמש ב- Photoshop לעריכת גרפית קלה עבור האפליקציה. *** מאחר ואני יעבוד עם המחשב 9 שעות לפחות כל יום, רצוי שהמחשב יישאר קר ברמה סבירה ולא ירעיש) *** שמתי עין כבר על מחשב של Asus, והיום התקשרתי אל חברת נייד נייד, והנציג הציע לי לרדת מהם בגלל שהשירות והאחריות שלהם בארץ לא משהו בלשון המעטה. אני מאוד רוצה את אחד מהמחשבים האלה של Asus אך אני חושש מהתחממות ורע…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by asafros,

היי, אני צריך לקנות מחשב נייד, כמה שיותר מהר, שישמש לשתי מטרות: א. חברתי נוסעת לאפריקה, ותשהה שם במקום קבוע כ-3 חודשים. המחשב על כן לא צריך להיות קל במיוחד, וללא דרישות מיוחדות (ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, שימושי Office), אבל חשוב שיהיה אמין, כי אין שם איפה לתקן (היא תהיה באיזה חור נידח באנגולה - אבל יהיה לה חיבור לאינטרנט בחדר של המלון). מסיבה זו גם עלי לקנות מהר - היא טסה בסוף החודש... ב. אחרי שתחזור, המחשב ישמש אותנו כמחשב שני בבית, כאשר שוב הצרכים הם אותם צרכים, ושוב המחשב לא צריך להיות נייד במיוחד (סביר להניח שהוא בדר"כ ישאר בבית על שולחן קבוע...). אנו מעוניינים במחשב עם מסך של 15.4 אינץ', צורב DVD, הארד-דיסק של 160 לפחות, זיכרון של 1 ג'יגה לפחות. התקצי…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by efee123,

שלום אני סטודנט ואני צריך מחשב נייד לצורכי כתיבת עבודות סרטים וגלישה באינטרנט. חשוב לי שיהיה לי מערכת win 7. המסך חייב להיות מט. זמן סוללה בסביבות ה-5 שעות. וכמובן נייד- כלומר 13.3 אינצ'- יותר קטן מזה זה קטן מאוד.. אין חשיבות לכרטיס מסך. לגבי זיכרון אני חושב ש-2G יספיקו לא? כמובן שעדיף יותר... לגבי המחיר אפשר לחרוג עד 3000 ש"ח אבל כמה שפחות. תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם אני חדש כמו שאתם רואים אמממ....טוב אז אני צריך מפרט למחשב ב-4000 ש"ח כמו שכתבתי. אני לא בטוח שמה שבחרתי טוב זה הכול מידע בסיסי הצעות לשינוים במפרט יתקבלו בברכה ותודה לכולם על העזרה מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1 1140 1140 לוחות אם למעבדי אינטל? ASROCK כמות מחיר סה"כ 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP 1 370 370 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS 1 570 570 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 1 730 730 דיסקים קשיחים? Samsung כמות מחיר סה"כ 80GB 7200RPM, 8MB, SATA II 1 255 255 צורבים? DVD Recorders כמ…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. הי לכולם, הנה מפרט של מחשב HTPC שאני רוצה לבנות: לוח אם - P5QPL-AM Asus מעבד - Core 2 Quad Q9400 Tray Intel זכרון - KVR800D2N5/2G Kingston X2 כונן קשיח - WD5000AAKS Western Digital כרטיס מסך - ATI Radeon HD4670 1GB PCIe Sapphire מאורר למעבד Thermaltake Blue Orb II Cpu Fan 1) מה דתעכם על הלוח אם במפרט? 2) תמליצו לי בבקשה על ספק טוב שיהיה גם שקט, חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט ברמה של 7 מתוך 10. עיקרי השימוש במחשב זה לצפיה של תכני HD ועבודה עם תוכנת שירטוט בתלת מימד(solid works) תודה,

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by doryeshua22,

שלום , רכשתי מחשב נייד מדגם לנובו y50 אני נכנס לצג עושה מאפיינים וזה פותח לי את ההגדרות של אינטל ויש במחשב 960M איך אני הופך אותו למעבד גרפי היחיד והראשי ? או שיכול להיות שהוא פשוט מופעל בשעת צורך לא הבנתי איך זה פועל לעזרתכם אודה תודה רבה,

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by sapinir,

שלום! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד. יש לי את המפרט הבא ב- 8300 ש"ח. מה דעתכם? איפה אני יכול להשוות מפרטים ומחירים של מחשבים ניידים? מעבד 533MHz Intel® Pentium 4 Processor 2.66 GHz מסך XGA TFT " 15 זיכרון 2x256MB 512 MB (אפשרות הרחבה עד 1G ) דיסק 40 GB CDRW Combo DVD כונן דיסקט 1.44Mb מודם מובנה V92 56K כרטיס רשת מובנה 10/100 Intel קול - 3D Sound Blaster Pro compatible with Stero Speakers גרפיקה: Up to 64MB Shaerd Integrated ATI Mobility Radeon Graphics משקל 3.4 Kg Windows XP Home

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by Lodvig,

תודה לכל מי שעזר , התייעצתי עם החברה כאן והעצות שלכם היו מעולות הנה המפרט הסופי: AMD Athlon 64 3000 Socket 939 GigaByte GAK8NS939 nForce3 Ultra chipset Support: Sata, Raid Samsung 160G + 8MB Buffer SATA Geil 512Mb CL 2.5 DDR 400MHz + Cooling Leadtek Geforce FX6600GT 128Mb Floppy 1.44 DVDRW LG GSA4161B x16 DUAL LAYER ICS 1883 On board CHEBRO XSPIDER II Thermaltake TT420APD PFC 420 WATT 2 FAN Channels onboard / SPDIF 8 סה"כ 5290 למזומן האמת לגבי המארז אני לא כלכך בטוח - פשוט לא מכיר אותו אז אם למישהו יש מושג אני אשמח לקבל תגובות (לא שיש כל כך מה לעשות עוד) הזמנתי בגלובקס - www.globex.co.il הבחורה שם היתה ממש בסדר והבטחתי לה שאם אני מרוצה אז אני אדאג שכל מי שאני …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by raz3434,

<blockquote> האם כדאי לי לקנות אותו? מפרט המחשב: asus zenbook ux32vd r3001v קישור למפרט באתר אחר:http://www.ksp.co.il/?uin=16688 מחיר: 5280 שימושים: אינטרנט, משחקים על איכות נמוכה וחשוב לי שהוא קל ודק וגם עיצוב יפה הערות: תודה לעוזרים </blockquote>

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by yesof,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים לדוגמא: splinter cell blacklist star wars battle front H.A.W.X 2 team fortress 2 steel ocian paradais city 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן. מסך , מקלדת, עכב…

21. שלום חברים, אשמח לעזרתכם מאוד. אחותי ואני קונים מחשב נייד לאמא שלנו * מטרות המחשב?שימוש ביתי, עבודות, חיבור המחשב לטלוויזיה וצפייה בסרטים/סדרות, אינטרנט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 6'15. * רזולוציית המסך? לא כל כך משנה לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מזתורמת? HDTV, DVD, USB, כל השאר בונוס גדול. * משקל רצוי? אין חשיבות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין כל כך חשיבות, רוב הזמן הוא יהיה מחבור לחשמל. עדיף זמן סוללה ממושך כמובן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDTV, DVD, USB, כל השאר בונוס גדול. * Bluetooth? אפשרי. לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אך אני לא מוכן לקחת HP . נראה ל…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by skitsku,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן לשניהם 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Hierophant,

אני עומד לקנות מחשב שמיועד בעיקר לגיימינג כבד. 1 Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb 2,050 ש"ח 1 DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 1,183 ש"ח 1 Mushkin 2GB 1GBx2 Enhanced EM2-6400 DDR2-800 Model 996527 1,290 ש"ח 1 Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS 499 ש"ח 1 XFX GeForce 7900GT 256MB PV-T71G-UDLR 1,760 ש"ח 1 LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk White 210 ש"ח 1 Mitsumi floppy 1.44 49 ש"ח 1 Gigabyte Aluminium Triton Silver Blue Led 450 ש"ח 1 Enermax Liberty 400W Active PFC 475 ש"ח 1 LG LCD 19 L1970HR 2,063 ש"ח 1 Logitech® Internet Pro Keyboard White Oem 70 ש"ח 1 Creative 2.1 Speaker System SBS390 238…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. מי שמכיר אני אשמח לשם / כתובת / אתר. כמובן שאני מחפש חנות אמינה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by אורלי78,

לאחר המלצות פה לדל ווסטרו כנייד בייתי לשימוש בסיסי מלבד 200 ג' במשקל האם יש שוני בין הדגמים מה עדיף מבינהם: דל vostro 5481 https://fre.co.il/items/2102863 דל vostro 3480 https://www.pc365.co.il/product-20374-Dell_Vostro_14_3480_V3480_5120__במלאי?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap תודה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.