ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
המחשב מיועד לפיתוח וקומפילציות כבדות, שמצ'פרות (בתקווה) מקביליות. אני אעבוד גם עם אמולטורים, כמו אמולטור לאנדרואיד. די בטוח שאני גם אעבוד בסביבת ווינדוס במקביל (מכונה וירטואלית). חשבתי על המפרט הלא שלם הבא, חסר פה מארז וקירור שאין לי מושג מה לבחור בהם: מעבדי AMD: Phenom II x6 Six Core 1055T Socket AM3 2.8Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10270 לוחות אם למעבדי AMD: GIGABYTE 890GPA-UD3H AM3, 890GX, DDR3 1333, ATI HD4290, HDMI, HD Audio http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10016 זכרונות: DDR III 1333Mhz 1x4GB Patriot Signature http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10232 זכרונות: DDR III 1333Mhz 1x4GB Patriot Signature http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10232 דיסקים קש…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חזק, קל ועם זמן סוללה ארוך. נכון להיום (לא כולל Asus UL30JT שעוד לא יצא) מצאתי את שני המחשבים הבאים כמועמדים רציניים לקניה: Sony Vaio y series HP dm4 המחשב שיבחר יוזמן ישירות מהאתר של היצרן, לפי קסטומיזציה שלי (מעבד core i5 החזק שבחבורה, הסוללה החזקה יותר וכרטיס גראפי). למישהו יש המלצה מי מבין השניים עדיף?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הגיע הזמן לשים את המחשב הוותיק שלי (E7200 + HD4870) במשכבו שירת אותי בנאמנות מ2008. יש חשיבות למחשב שקט הכרטיס המסך הנוכחי עם קירור סטוק שלי גרם לי להבין כמה חשוב שקט. . מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + לימודי מערכות מידע א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים (פחות מעודכן כי המחשב הנוכחי ישן) -מהי הרזולוצ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שזה כמעט כל המחשב... מה שהצלחתי להרכיב זה ב-1400 מעבד 950 של i7 ולוח אם של הסוקט המתאים ב-1000 שקל, זכרונות יחסית לא יקר, אני צריך 16 ג'יגה יעלה לי 330X4=1300 בערך יעני בטוטאל-3700 רק לשדרג לדור הבא מה-E8400..מבעס לאללה! גם אני לא מבין יש סוקט 1366 ו1156 שזה יותר חדש או ישן? מה יותר טוב? ראיתי 870-875 באותו מחיר של ה-970.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם! אשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב נייד לאשתי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3.5 חריגה עד 4 רק אם מצדיק 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ניתוח נתונים של ניסויים, קריאת מאמרים ושיחות בזום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי אבל שלא יהיה עם מאוורר רועש 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות לכמה שיותר קל, מסך בין 13 ל15…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום :] הינה המפרט Processor: AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Venice MB: ASUS A8N-SLI Premium (nForce4 SLI) - ATX Memory: A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 Hard Disks: Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM Video Card: LEADTEK - PX7800GT TDH 256MB DDR3 MyVIVO - PCX - Retail CD ROM: SAMSUNG CDROM x 52 Bulk Floppy: SONY Floppy 1.44 Case: Thermaltake Xaser III Lanfire - Aluminum Case Power Supply: Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC הכול יוצא בערך 7000 שקל פלוס מינוס זה רק קופסא, אין צורך בציוד הקפי שידרוגים, עצות וכול דבר דומה יתקבלו בברכה :ם בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב למשחקים אך לצערי איני מבין בכל החלקים באופן פרטני אז אשמח לקצת עזרה אז ככה: התקציב הוא בערך 8-9 (ועוד 1 לציוד הקיפי) ובערך 2 מסך 19 אניץ LCD. המחשב צריך להחזיק ללא שידרוגים בערך 2-3 שנים. המחשב מיועד להריץ את הויסטה בעתיד . אין לי שום מושג בOC אבל אני מעוניין להיכנס לתחום ולכן חשוב לי מחשב שיכול לתמוך ב OC פשוט ובסיסי ואם אפשר גם לוח אם סלחן הרעיון שלי עכשיו הוא להתחיל ללא OC אבל עם הזמן להתחיל לאט ובכך לאזן את הביצועים שיעבור זמן והחלקים יתישנו. זהו רעיו כללי למה שחשבתי עליו: E6600 קירור נחמד למעבד לוח אם טוב (DS4 של GB?) 2G זכרון 800Mhz ( של G.Skill? ומה הקשר של התזמונים לסוג המעבד ואם צריך OC למעבד בשביל שיתאים לזכרונות?) ATI…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המשחק הכבד ביותר באטלפילד 4
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני סטודנט ומחפש נטבוק בכמה שפחות כסף. התקציב הוא לכל היותר 1300 עם אפשרות לחריגה (כואבת) של עד 1500 רק אם זה ממש שווה את זה. הדרישות שיהיה כמה שיותר קל. והשימושים בעיקר קריאה וכתיבה של מסמכים צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט. אשמחא פילו לכמה הצעות. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
Motherboard Name - Intel Rock Lake D865PERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM) משחקים 2007-08 ,סרטים 720p
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לשימושי משחקים, סרטי HD, פיתוח תוכנות, שימוש קליל באופיס ואינטרנט. צריך לענות על הדרישות הבאות: -כרטיס מסך חזק להרצת משחקים כבדים -יציאת HDMI לחיבור לטלוויזיה לצפיה בסרטי HD 720P ומעלה -כרטיס רשת טוב (רשת N) -דיסק - אין לי צורך שנפח גדול, יש חיצוני של 500 ג'יגה. מצדי מספיק 120 ג'יגה פלאש -מסך עד 14", רצוי 13.3, עדיפות למאט -אמינות כמה שיותר גבוהה -אחריות בינלאומית 3 שנים. אני גר בהולנד וקונה את המחשב פה. -זמן סוללה ארוך ככל האפשר (4 שעות ומעלה) -משקל קל (לא מתנייד איתו כ"כ הרבה אבל כשכן אז חשוב לי המשקל) האם כדאי להמתין עם הרכישה לצאת ווינדוס 7 כדי לרכוש מ"ה מעודכנת? התקציב גמיש, אני מוכן לשלם כדי לענות על הדרישות שלי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אלו ההצאות שקיבלתי עבור מחשב רב תכליתי- משחקים (FIFA,NBA) +חיבור לטלוויזה, תקציב 2K ההצעות שקיבלתי: מחשב א' מעבד Intel QUAD CORE , Q 8300 ) BOX לוח אם ASUS P5 L- DDR3 FSB 1333/1066/800 MHz זיכרון 2G DDR3 1333 KINGSTON כ.מסך GFORCE 210 GT 512 ASUS HD מארז ATX 500W 2 USB קדמי + 4 USB אחורי דיסק קשיח G W.D 500 7200 SATA 2 צורב DVD-X24 SONY-NEC מחשב ב' מעבד Intel Core i3 -530) BOX לוח אם Gigabyte GA-H55-S2H זיכרון 2G DDR3 1333 KINGSTON כ.מסך OB מארז Coolmaster Elite 310 +ספק 460W דיסק קשיח Samsung F3 HD502HJ צורב Samsung SH-S223 X22 אשמח לשמוע את דעתכם איזה מחשב עדיף ואם יש הצעות לשיפור במסגרת התקציב
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי חבר שצריך מחשב לצורך עבודות גרפיקה ומשתמש בתוכנות כמו: פוטושופ, ותוכנות עריכה לאדריכלים SKETCHUP, AutoCAD המפרט שהוצע לו ב skypc הוא: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤835 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5GC-MX ¤218 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31036 כונן קשיח Hitachi Deskstar 500GB SATA2 16MB ¤339 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar500S זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 ¤363 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX2-4800P2-SX כרטיס גרפי ASUS ATI Radeon HD3650 Silent 512MB DDR2 PCIe ¤317 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=32612 צורב LG GSA-GH20L…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
gigabyte vt600-l geil 3200 256mb w/heat sink athlon xp 1700 kiuhb (radeon 9000 pro 2 128ddr (gigabyte volcano 10+ W.D 40GB 7200rpm 8mb זהו הכל עלה לי 1700 (קומבינות) ואני חייב לציין שמהחשב טסססססס באמת ממש מהיר ממולץ בחום....
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מנסה לעזור לידידה שלי לבחור מחשב נייד. עד אתמול הייתי די סגור על הVostro 5470 אבל אז נתקלתי בפה בפירסומים לגבי בעיות בכרטיס הרשת האלחוטי שלו. זה די מבאס כי הוא עונה על מרבית הדרישות שלה וגם זול יחסית. האם באמת כדאי להתרחק מהמחשב הזה? או שאולי דרייברים יותר עדכניים או עדכון ביוס פתרו את הבעיה? במידה וכן כדאי לחפש משהו אחר, האם תוכלו להמליץ לי על מחשב בסיגנון דומה? ראיתי שהIdeapad של לנובו מתאים במסגרת של המחיר. האם הוא גם מומלץ? * מטרות המחשב- אינטרנט, אופיס וסרטים. * גודל מסך - 13.3 או 14. * מעבד - Core i3 ומעלה. * משקל רצוי - רצוי לא כבד. נראה לי שעדיף מתחת ל2 קילו. *רצוי לא עבה מדי. משהו שדי סביר להסתובב איתו ביום יום. * כמובן שרצוי לה כמה שיותר זמן…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעוניין במחשב למשחקים כבדים, שישרת אותי לטווח הארוך, אני לא בן אדם שמחליף מחשבים מהר.. חשבתי עד עכשיו על הכרטיס 1800XT 512MB אבל אני רואה שהורדתם אותו מהפרק.. לא שאני יודע למה.. למחיר 1800 ש"ח הוא נשמע לי טוב.. טוב אני צריך מחשב ללא ציוד הקיפי, מספיק לי 160GB, אני רוצה צורב של LG עד עכשיו הייתי סגור על הספק ליבריטי 400, אבל נראה לי שקונרו+אוברקלוק קטן במסגרת קירור סטוק וATI לא ינצלו את הספק.. ומכיוון שהספק לא יחזיק גם לעתיד מכייון שהצריכה של הכרטיסי מסך הבנתי שהולך להיות דור חדש של הספקים מטורפים, אז חשבתי אולי להוריד פה קצת את הרף.. בעיקרון, מחשב למשחקים כבדים, אוברקלוק קטן, לא משנה לי אם זה משתי חניות אפילו, לטווח ארוך. +ויש לי מסך syncmaster 710N אם זה מועיל במשהו..
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר שלי קונה השבוע ביום שישי מחשב מחברת skypc ורציתי לקבל לפני הקניה חוות דעת שלכם, הוא קונה בחנות בחיפה. המפרט כולל מסך וסט מקלדת ועכבר אלחוטי ורמקולים למחשב סה"כ התקציב הוא 5000 שקלים. המחיר של הכרטיס מסך ירד מ810 ל792 אז אני יכול להחליף את הכרטיס מסך לכרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe או להחליף את מאוורר של זלמן לArctic Cooling Alpine 11 Rev. 2, מה יותר כדאי? הhec יעבוד בסדר נכון? מה ההבדל בין הספקים? HEC WIN+ 550W, HEC 550TE 550W ואני לא מדבר על האחריות, חבר שלי חושב אולי לקחת את הספק היותר זול ולעשות שירות Sky Fix VIP שזה נותן 3 שנים אחריות על כל החלקים. תודה. המפרט: מעבד Intel Core i5-760 Tray ₪936 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט עבור מחשב שישמש לשימוש בסיסי (אינטרנט, סרטים, אופיס) ומדי פעם משחקים לא כבדים כמו Fifa ו-NBA. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, סרטים, משרדית, משחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, NBA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כרגע, אבל נגיד שמסך 2…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום!, אני רוצה לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים וסרטים. אני לא רוצה לעשות מודינג למארז כמו לחורר חורים. האם המארז טוב? המפרט הוא: מעבד: AMD Athalon XP 25000 Barton לוח אם: Epox 8RDA3+ ספק כוח: Thermaltake 420Watt מארז: Thermaltake Xaser III 2000A די וי די: Toshiba 16/48 צורב: Lite-On 52/32/52 כרטיס מסך: Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB DDR כרטיס קול: מובנה על הלוח רמקולים: Altec Lansing ATA880 דיסק קשיח: Maxtor 120 GB 7200rpm SATA זיכרון: Twinmos 512MB DDR 400Mhz כונן דיסקטים:Teac 1.44MB תודה לכל העוזרים! ;D
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד קל וקטן (עד 14", אני מתנייד איתו על האופנוע וצריך משהו שיכנס לתיק מיכל...). הולך לעשות עליו פיתוח מערכות בקטנה, לא משהו רציני מדי, מצגות, אופיס, אינטרנט וכו'. בלי משחקים, בלי HD וכו', בשביל זה יש מחשבים נייחים. חשוב לפחות 1 ג'יגה זכרון, ואם אין במקלדת את הכפתור של windows אין בכלל מה לדבר (כמו למשל ב-IBM X40 ימח שמו). מה מומלץ? אני טובע בים של דגמים... חשוב לי גם מאוד מאוד אמינות ואחריות, הנייד שלי מהעבודה מתקלקל כל חודש וחצי, הולך הכונן קשיח... עריכה, לאור חוסר התגובות-: דגמים שנראים לי מתאימים: Lenovo 3000 V200 TF133IV Lenovo ThinkPad X61s UK43KIV 1.6 GHz Toshiba Satellite Pro U300-15B 2.0GHz 2GB (נראה לי להיט ה-tablet, השאלה אם זה באמת נוח/שי…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
למה עד היום אי אפשר להרכיב מחשב נייד לבד והכל בא בתור חבילה במחיר מופקע שבאותו הזמן מחשב נייח עם חומרה דומה יעלה גרושים? אני מסתכל על מפרטים של ניידים ופשוט בא לי להקיא מהעובדה שהם עולים כמות כזאת של כסף
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , יש לי נייד MSI MEGABOOK S420 לאחרונה הייתה בעיה עם ההארד דיסק אז החלפתי אותו אחרי שהחלפתי אני רוצה להתקין וינדוס אבל הוא רושם לי reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key ניסיתי דרך USB ודרך דיסק וינדוס רגיל ושיניתי את הסדר עדיפויות בביוס אבל זה לא עוזר ... תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם המטען שכאן: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3438?? או שזה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5530?? יתאים למחשב נייד שלי מדגם MSI WIND U100?? ואם לא אפשר הצעה למטען אחר למחשב נייד שלי,צריך מהאתר deal extreme.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי ,כמו בכותרת המחשב לא עולה עם הסטיק של ה4 ג'יגה 1333 ועם הסטיק המקורי 1 ג'יגה 1066 כן. ביוס עודכן להכי חדש. המחשב לא מצפצף או עושה רעשים, פשוט לא עולה מסך שחור. פועל על ווינדוס 7 הום אדישן 64 ביט.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מחשב חזק. שיכול להריץ כמה ישומים כבדים במקביל עם הרבה הרד דיסק. מצאתי את המחשב הזה Toshiba Satellite L505-141 איך הוא? ביצועיסט? לא יתקע לי? או שכדאי לחשוב על משהו אחר. מבחינת תקציבית, עד 6וחצי.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-