ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, היתי רוצה לשמוע הצעות למפרט מחשב משרדי בתקציב עד 1900 ש"ח. דרישות: ללא ציוד היקפי קטן מימדים (עדיפות למארז קומפקטי, HTPC או SLIM) עדיפות לכרטיס מסך ייעודי תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום וברכה, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד. הומלץ לי דגם ספציפי של חברת DELL שאמור לענות על צרכיי. אשמח לקבל חוות דעת ממביני דבר (היות ואינני נמנה עליהם בתחום זה) האם נתוני הדגם מתאימים לצרכיי ולכיסי. טווח מחירים מצופה: 3500- 5000 ש"ח. צרכים וציפיות: שימוש אוניברסיטאי נרחב (בעיקר office על מגוון שימושיו), גלישה מהירה ברשת, צפייה מהירה בסרטים וסרטונים אונליין ברשת, הורדת מוזיקה וסרטים (הרבה מקום אחסון לפחות 600 GB) ומשחקים (לא גיימר בנשמה אבל אם כבר רוכש מחשב אז שיהיה...) מצפה למחשב אמין ואיכותי שיוכל לתפקד אצלי לפחות 4 שנים (עם תחזוקה נכונה כמובן). חשוב לי האמינות של המוצר ונוחות השימוש. אין לי מושג בנושא ועל כן אינני יודע מה מומלץ בטווח המחירים שציינתי ועבור השימושים שאני …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח חריגה של 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, בעיקר photoshop, indesign, adobe illustrator, בעיקר בשביל ליטוש תמונות ועריכה לא כבדה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה שקט אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם יש צורך לכלול מ…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אודה על קבלת המלצות / הצעות למחשב נייד לשימוש משולב אישי + משרדי. השימוש העיקרי (עבודה) הוא בעיקר "סטנדרטי", כלומר אינטרנט, אופיס וכיוצ"ב. ברמת התחביב, אני משתעשע קצת בפיתוח (אנדרואיד וכו'), וצריך מחשב שיהיה מספיק חזק בשביל לעמוד בזה, אבל מצד שני לא רוצה להשתגע כי לא מזה אני מתפרנס. כרגע אני עובד עם Dell Inspiron 15 עם מעבד i3 ומסך 15.6. בסה"כ מרוצה ממנו, אבל מרגיש שהוא לא סוחב. תשובות לשאלות הנפוצות: * מטרות המחשב? כאמור - משולב לואוטק (משרדי) + קצת הייטק (פיתוח) כתחביב. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה מבריק או מט. גודל - רגיל לעבוד עם 15.6 אבל מוכן לשקול טיפה יותר קטן. * רזולו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט במחיר של 9000 ש"ח המפרט לא יכלול ציוד הקפי בכלל לא צריך מסך המחשב יהיה מיועד למשחקים רציתי לדעת אם שווה לי לחכות עוד כמה זמן שיהיה שיפורים בחלקים..?? לדוגמא: ה ג'יפורס 8800 וכו' תודה לכל העוזרים
-
- 24 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב קטן, קל וזול. נטבוק היה יכול להיות מושלם, אבל אין לו כונן DVD פנימי וזה מבחינתי deal breaker לחלוטין. אז הפרמטרים די חופשיים, וגם המחיר הוא לא מדוייק, בגדול שיהיה זול. הדרישה היא רק משקל קל, וכונן אינטגרלי. המלצות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני צריך את ייעוצכם המקצועי בלבד!!! לגבי מחשב חדש בתקציב של 4000 שקל - אם אפשר בלי חריגות... קצת כיוון: * אני צריך שגם המעבד, הלוח אם והזכרונות ירוצו על המקסימום שלהם- ז"א תמיכה ב- 1333Mhz DDR3 או יותר * ללא מסך! * ללא כונן קשיח! * ללא כרטיס קול- שיהיה מובנה בלוח אם! * ללא צורבים וכונני דיסקים למיניהם. * כרטיס מסך שישדר לי Full HD לחיבור לטלויזיית Full HD! ושיעיף משחקים כבדים. * ספק אמין וחזק. * מארז טוב (לבינתיים אני סגור על המארז של Thermaltake - Armor + MX VH8000BWS) או עד שתשכנעו אותי אחרת. ;D *לוח אם טוב * זכרון DDR3 * והשאר אני סומך עליכם... תודה לעוזרים.........
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלם יש ברשותי Dell Latitude E5500 עם 4 גיגה זיכרון. בביוס מזהה ומשתמש ב כל הארבע, הבעיה היא שחלונות 7 מזהה 4 אבל משתמש רק ב2 גיגה. אני אמור לראות שימוש לפחות ב 3 גיגה האם המחשב משתמש בזיכרון הנוסף לעצמו? האם יש תוכנה שתפתח לי את יתר השימוש בזיכרון?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש ביתי, לשימושים בסיסיים. מעוניין במחשב עם חלקים איכותיים, בכדי שישרת אותי לטווח ארוך. שיהיה כמובן כמה שיותר חזק ומהיר בתקציב הנ"ל: 2000 ש"ח פלוס מינוס. במידת הצורך ניתן לחרוג מהתקציב בגבול ה500 ש"ח. דרישה חשובה - מעוניין במארז קטן הכוונה היא לא למארזים הפיצפונים של האטום, אלא מארז שיהיה כמה שיותר קטן, אבל עדיין יוכל להכיל את החומרה של הנייחים "הרגילים". המחשב צריך להיות מבוסס מעבד אינטל - ולא מעבד של נייד, אלא מעבד סנדי ברידג' סטנדרטי. שיהיה בעל USB3.0 , ויכלול מערכת הפעלה Windows 7 64Bit . בנוסף אני גם זקוק למסך 22" (רזולוציה HD) וסט מקלדת ועכבר אלחוטיים (מייקרוסופט 3000) ככה שאני לוקח בחשבון עוד 1100 ש"ח תוספת למחיר המחשב שנקבתי…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
IEEE 1394 FireWire® Interface מזה אומר ? איך ניראת היציאה שלו ולמה זה משמש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע מחשב I5 3570K 16GB DDR 3 1600 SSD 850 SAMSUNG 250 Gigabyte Nvidia GeForce 770GTX 4GB DDR5 (Display Port) אני רוצה לקנות משחק 4K יש לי מארז קטן יחסית רציתי לדעת אם יש אפשרות להריץ ב60HZ ב FPS נורמלי משחקים טובים ב4K השאלה אם המחשב מספיק כדי לעשות את העבודה או שאני יצטרך להחליף מעבד או לעשות SLI? ושאלה אם אני עושה SLI אני חייב את אותו כרטיס מסך? או שאפשר לשלב בסדרות? כמובן שבמקרה של SLI אצטרך להחליף לוח אם ומארז הספק שיש לי כרגע הוא 750W של CORSAIR
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב בגלל שהנושא הועבר לי "באדיבותו" של DR NOOB, אשאל שוב.. אני שוקל להזמין את ה AREA 51 ALX של ALIENWARE מפרט כאן: http://www.alienware.com/product_detail_pages/Area-51_ALX/area-51_specs.aspx?SysCode=PC-AREA51-ALX-R6&SubCode=SKU-DEFAULT#pdp-nav שימו לב שזה SLI כלומר 2 8800GTX ועוד כמה דברים נחמדים.. אז האם זה שווה? או שזה סתם גימיק או משהו בסגנון? אם לדעתכם זה לא שווה, אשמח לשמוע על מפרט למשחקים נטו, לא מתכנן OC, כסף לא מהווה בעיה.. מחברה בארץ או אפילו מחברה בסגנון של ALIENWARE מחו"ל.. או בקצרה, מהו המפרט הכי יקר שכדאי להזמין כיום.. תודה חבר'ה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב מקסימלי 5500 (כולל מסך, מקלדת ועכבר בנפרד), השימושים העיקריים הם סרטי FHD ומשחקים מודרניים. יתכן שאבצע אוברקלוק למעבד ובוודאות לכרטיס המסך. המחשב מיועד לטווח כמה שיותר ארוך. שקט ברמה 7 מתוך 10 בערך. מעדיף לרכוש את המחשב מחנות IQPC. הנה מפרט שחשבתי עליו, תנו חוות-דעתכם ואפשרויות לשיפור המפרט במידה ויש. מסך: [..] SAMSUNG LCD 24" 2494LW 5ms DVI FHD WIDE ₪1092 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1015 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55M-UD2 ₪594 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - F3-10600CL9D-4GBNT ₪506 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216 SP 896MB DDR3 - RETAIL ₪893 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה בקטנה(after effects, preimiere) עריכת סאונד(cubase). רצוי לתמוך בגרפיקה הכי כבדה Skyrim/ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Skyrim/Assassin Creed Black Flag . מחפש מחשב שיריץ את הגרפיקה הכי כבדה, ויהיה אפשר לא לידאוג לזה כמה שיותר זמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לשמוע את המלצתכם. אני מחפש מחשב יחסית פשוט וזול בעיקר לשימושי אופיס ואינטרנט, ורציתי לדעת אם מבחינת מהירות יש הבדל גדול בין שני המחשבים שבקישורים המצורפים, ואיזה מהם עדיף: א. adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=23099&zap=1 ב. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=861993
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב נייד והחלטתי לקחת מחשב של אייסר כי התמורה שלו גבוהה ביחס למחיר http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=1342 ומאיפה שאני לוקח הוא מגיע עם 3ג'יגה ראם שווה.? יש עוד מחשבים עד 2900 שכדאי לקחת יותר מזה^^ תודה רבה (:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט מבוסס amd בעלות של 6000 ש'ח לא כולל מסך ורמקולים במקלדת לא להשקיעה מקלדת פשוטה מאוד כנ''ל לעכבר תודה. המפרט רצוי להפעלת משחקים כבדים מאוד בעתיד גם.לכן אבקש שיהיה כרטיס מסך חזק וזיכרון כבד תודה רבה לעוזרים : - )
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם :anim-jjd: אני כבר לא יכול להתאפק ורוצה שתאשרו לי סופית את המפרט הזה לפני שאני מזמין: PQI PC3500 1024MB DDR 433MHz Dual Channel (2x512MB) Mirrored Black Copper 2.5-3-3-7 ¤820.00 AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX ¤2,290.00 Club3D GeForce 6800GT 256MB PCI-EXPRESS ¤1,840 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan ¤380 COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU ¤290.00 MSI K8N Neo4-F NFORCE ¤ 620 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII ¤460.00 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X ¤230.00 Thermaltake Ultra UV Fan 120mm blue ¤50 -- ---- ----- ---- ---- ---- סה"כ כמעט 7,000 בקשר לזיכרונות (433MHz) הם עולים 20 ש"ח יותר מהגירסה של ה400MHz הכרטיס מסך …
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני הולך לקנות מחשב חדש, בתקציב של 6000 שקל +- ומיועד במיוחד למשחקים כבדים. חשוב לי שהמחשב יהיה יפה עם עיצוב קטלני כזה עם מלא מודינג ושקט מה שאני לא צריך במפרט זה:צורב,מסך,מקלדת ועכבר תודה מראש לעוזרים עריכה: אני שוקל לעבור לXP מ-VISTA למה זה עושה לי הרבה בעיות כדי לעבור או להישאר בvista במחשב החדש
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שזה כמעט כל המחשב... מה שהצלחתי להרכיב זה ב-1400 מעבד 950 של i7 ולוח אם של הסוקט המתאים ב-1000 שקל, זכרונות יחסית לא יקר, אני צריך 16 ג'יגה יעלה לי 330X4=1300 בערך יעני בטוטאל-3700 רק לשדרג לדור הבא מה-E8400..מבעס לאללה! גם אני לא מבין יש סוקט 1366 ו1156 שזה יותר חדש או ישן? מה יותר טוב? ראיתי 870-875 באותו מחיר של ה-970.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7.5k (נקנה מksp אילת) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. , GTA V , BATTLEFIELD 1, . WATCH DOGS 2 starwars bf2 the witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2k -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
טוב אז זה מה שיש לי בנתיים... מארז ANTEC 900: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811129021 ספק כוח 550WATT: http://www.ultraproducts.com/product_details.php?cPath=61&pPath=407&productID=420 ומסך SAMSUNG 930B: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/BI19BSSB.asp צריך לקנות: מעבד- INTEL DUAL CORE לוח אם זיכרון שיהיה 2G כ.מסך שיחזיק משחקים כבדים ו HD בין 120-200GB מה שהתקציב יאפשר... עד 6,500 ש"ח...! תודה לעוזרים..
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפשר לקבל המלצה למחשב משרדי לחלוטין. בלי מסך. כמה שיותר נמוך יותר טוב!!!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש המלצה למחשב נייד למורה - גלישה, עיבוד תמלילים , מצגות הקרנת סרטים וזהו. חשוב! - * מימדים ומשקל צנועים (הולך ברגל או באופניים לבית הספר) * זריז ואמין * מחיר עד 3000 (עדיף קצת פחות) פחות חשוב - * חיי סוללה * גודל ואיכות מסך *גימיקים תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-