עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב, הורי רוצים לקנות מחשב חדש, אבל הוא אמור להיכנס באיזה ארון מסוים שמידותיו הם: גובה 42 מקסימום (סנטימטר פחות יהיה טוב) רוחב 23 אורך 59.5 אני צריך הצעה למפרט עבור גודל כזה, ועובר גודל גדול יותר כלומר ATX הלוח שהיה במחשב הוא intel DG41WV והוחלף לך H55-L כלומר זה הגודל (אני מבין שזה מיקרו ATX?), ואשמח לדעת איזה גודל זה? צריך לכולל: מארז יחסית שקט, לוח אם (האם הלוח אם מספיק לצרכים שלי או שכדאי לקנות גם כרטיס מסך בנוסף), קירור, לא צריך DVD. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לדעתי מחשב טוב כזה לשימושים הנ"ל נע סביב ה 2000 אבל תקנו אותי אם אני טועה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפ…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי?4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך ב200 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 2 call of duty gta iv assassin creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' לא תומך HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

3. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה על פי הפירוט הר"מ. תודה! 1. התקציב: 4,500 ₪, לנצל את כל התקציב, ניתן לחרוג עד 500 ₪. 2. שימושים: עבודה משרדית, פיתוח אתרי אינטרנט, עבודות גרפיקה. תוכנות עיקריות: מיקרוסופט אופיס (כבד), אדובי פוטושופ (כבד), VMWARE (מכונות וירטואליות) (כבד) 3. ציוד הקפי: אין צורך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 6 6. אוברקלוק: לא מתוכנן 7. מערכת הפעלה: אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. אזור המרכז. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? 7 ימים מהיום. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אשמח לראות SS…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אווקי ,אחרי הרבה שיקולים וחוות דעת החלטתי להגדיל את התקציב ולהשקיע קצת יותר על המעבד והכרטיס מסך..התוצאות לפניכם: אשמח שתבדקו עם המחיר באמת הוגן אגב,יש לי בבית HARDISK של 40 גיגה עם חיבור ID שאני מתכוון להשים אותו במפרט הזה בנוסף.. ובקשר לשאלה על המערכת הפעלה,יש לי בבית דיסק מקורי של XP ... מעבד ‏AMD Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם למעבד ‏AMD ASUS M2V-MX AM2, VIA K8M890, DDRII800, VGA, PCI-E זכרון DDR II 667 1GB Kingston דיסק קשיח Hitachi Deskstar 160GB SATA II כרטיס מסך Powercolor X1650 XT 256MB DDRIII TV, DVI ,PCI-E כונן - DVD‎ LG DVD±RW GSA-H42NK x18 Black ספק כח - ‏HEC 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin‎ מארז - HEC Co…

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  5. Started by ravid,

שלום לכולם =] אני צריך מפרט ב-4000 ש"ח,ללא כרטיס מסך חזק מדיי,פשוט אחד שמריץ וללא מסך. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  6. מבוסס על פנטיום 4 . מחיר מקסימלי 4500 עם מסך או 3500 בלי מסך . תודה!! למשחקים וגלישה באינטרנט .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם. יש לי מחשב חלש ואני מתכנן לשדרג אותו בתקציב של עד 1000 שח .אנירוצה לדעת האם המחשב שלי ניתן לשדרוג אם כן מה החלקים שצריך ומומלצים. נ.ב האם לאחר השדרוג המחשב שלי יוכל להריץ משחקים כמו :gta v ,call of duty black ops 3,crysis 3&far cry 4. הנה המפרט המקוצר שלי: Intel Core i3 3220 @ 3.30GHz Gigabyte Technology Co. Ltd. H61M-S2PV (Intel Core i3-3220 CPU @ 3.30GHz) 4.00GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24 Samsung S23B350 (1920x1080@60Hz 512MB ATI AMD FirePro 2270 Windows 10 Pro 64-bit וספק כוח 350 ואט . מה התקציב המקסימאלי?1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. המחשב מיועד למשחקים,בתקציב של בסביבות 4500 לא כולל מסך רמקולים צורב... אני רוצה לשים דגש על זיכרון,אני צריך 2 גיג'ה ראם וגם כרטיס מסך מאוד חשוב.... אפשר לקצץ את זה מהhard drive שיהיה בסדר אבל אני לא צריך יותר מ120 גיג'ה וגם המארז לא צריך להיות הטופ שבטופ תודה מראש

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  9. היי, שלום לכולם אני הייתי רוצה לדעת אם המחשב הבא יכול להריץ את האוקולוס ריפט המחשב הוא: Alienware 17 FHD 17.3-Inch Gaming Laptop (Intel Core i7 4710HQ, 8 GB RAM, 1 TB HDD, Silver and Black) NVIDIA GeForce GTX 970M with 3GB GDDR5 - Free Upgrade to Windows 10 זה הנתונים שלו: http://www.amazon.com/dp/B00XQXZ364/ref=asc_df_B00XQXZ3644240558/?tag=hawk-future-20&creative=394997&creativeASIN=B00XQXZ364&linkCode=df0&ascsubtag=hawk-337018622-20 וזה הדרישות של האוקולוס ריפט: http://www.cinemablend.com/games/Oculus-Rift-System-Requirements-Announced-71938.html הוא יכול להריץ אותו? ואם כן אז האם הוא יפעל חלק וטוב כמו שצריך? אם לא…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. הרכבתי מפרט שנראה לי טוב עיקר העבודה תיהיה משחקים מחפש מחשב שיהיה חזק מספיק מבלי להתקל בבעיות החלקים מגיעים מארה"ב ככה שאין צורך לחפש מחירים בארץ המחשב ישמש למשחקים בעיקר כגוןGears of War וHALLO2 ודומיהם מעבד Intel® Core™ 2 Quad Processor Q9300 לוח אם Asus P5N-D זכרון Corsair XMS2 DHX 4096MB Dual Channel PC6400 DDR2 800MHz הארד דיסק*2 Western Digital Caviar SE16 500GB Hard Drive - 7200, 16MB, SATA-300 מאוור מעבד Thermaltake / Silent 775D כרטיס מסך XFX GeForce 8800 GT איזה ספק אני צריך? האם יש לי כאן צאוורי בקבוק? חלקים מיושנים יחסית? הייתם משקיעים יותר במוצר אחר? הקניה של הכל מלבד המעבד תעשה דרך טייגרדיירקט תודה ויום טוב!

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  11. בלי ציוד הקפי בלי מסך.. זיכרון מעבד לוח ומארז וספק וצורב DVD ...וזהו.. איזה 160 גיגה ..וכרטיס מסך משו טוב חזק אמין השקעה חד פעמית אני רוצה למשך תקופה ארוכה 3000 שקל +- ולא להגזים בדברים..

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  12. Started by Armageddon1,

מחשב די פשוט לשימושים של אופיס , וידאו , קצת משחקים פה ושם (לא משהו שדורש כוח עיבוד מאסיבי) מה ההבדל המהותי בין AMD לאינטל ? ראיתי שיש הבדל בכסף האם זה גם יורגש בפועל בביצועים? תקציב נאמר בין 1500-2000 . אין צורך ב: ד.קשיח , צורב-נגן תקליטורים , מקלדת ,עכבר ,מערכת הפעלה (אתקין בעצמי..) , מארז, מסך. יש צורך ב: מעבד ( או AMD או אינטל - אני לא מבין מה ההבדל לשימושים שציינתי ) גוף קירור פשוט ונחמד למעבד (ראיתי נראה לי של ארקטיק.. משהו כזה) לוח אם - שיתאים לשימושים ותו לא .(אין צורך בתכונות מיוחדות , לא יבוצע אוברקלוק למשל ) כרטיס מסך- הבדל בין מובנה על לוח האם לבין אחד סטנדרטי בינוני ? זיכרון-4GB בסטיק אחד (הכי זול DDR 3 1333Mhz) ,(יהיה הבדל מהותי אם זה יבוא כזוג 2X2 ?) …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. המחשב של אחי גוסס בימים אלה, ולכן הוא החליט לשדרג אותו. השימוש במחשב הוא לגלישה ומוזיקה - כלומר שהצרכים בסיסיים מאוד. אמינות היא הגורם הכי חשוב - הצרכים הבסיסיים משמעותם שאין שום צורך שידרוגי מבחינת ביצועים אלה רק כתוצאה מרכיבים ישנים ולכן אמינות הרכיבים - שיחזיקו מעמעד כמה שיותר זמן - היא קריטית. הדרישה השניה היא למחשב שקט. אחי לא משחק במחשב בכלל ולא מבין כלום במחשבים - כלומר לא יהיה שום OC ואחי בחיים לא יפתח את המחשב לנקות מאבק (אני לפעמים עושה את זה כשאני בא לביקור, אבל רק לעיתים נדירות) ולכן מארז עם פילטרים לאבק כנראה עדיף. הערה לגבי סביבת העבודה - הדירה של אחי בעלת בידוד מחריד ובחדר מחשב שלו אין מיזוג. כתוצאה החדר מחשב דיי חם. קניתי לו עכשיו למחשב הישן HD 500GB של סי…

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  14. 1. התקציב : 7000 (אשראי) מחשב + 1500 מסך, ?-מקלדת עכבר. 2. מטרות המחשב : משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות. 3. ציוד הקפי: מסך 22 , עכבר , מקלדת. 4. דבר שלא צריכים במחשב עצמו? : כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מארז עם קרור נוזלי KANDALF , ARMOR של THERMALTAKE או מארז ו קירור נוזלי למעבד ב נפרד.FIREWIRE, אופציה להוסיף כרטיס מסך בעתיד. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? חשובים !!! 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כן ההרכבה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? על המחשב יותקנו VISTA , LINUX 9. האם חשוב שקט? עד כמה? 10. האם מתוכנן OC? …

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  15. שלום לכולם, קודם כל מילה טובה על כל הרצון הטוב שמופגן כאן, בעזרה אחד לשני מבלי להתייאש. אני מחליף מחשב (בשעה טובה). ייעודם של המחשב החדש הם: 1. עריכת גרפיקה (PS, Illustrator) 2. בניית אתרים - בעיקר DreamWheaver ו FLASH. 3. משחקים (אין צורך במשהו הכי חדש, אבל משהו באזור. 4. כמו כולם (איטרנט סרטים מוזיקה וכד'). המסך שאני משתמש בו הוא Samsung 22BW. ברזולוציה של 1650*1050. אני לא מתכנן O.C אבל אם ההמלצה עומדת בעינה אשמח לקנות מחשב מTMS אשר הבנתי שעושים זאת. יש לי צורב DVD כך שאם זה קריטי אפשר להשאיר אותו מחוץ למפרט. כמו יש אני אתקין מערכת הפעלה. זהו, מקווה שזה יספק FOR NOW. תודה רבה מראש, צחי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by chenrp,

לא משנה לי חברת המסך. רצוי מערכת של אינטל. OC לא חשוב כמעט. על המארז אני סגור : ANTEC 300 HD לא צריך מעל 350GB. כרטיס מסך חשבתי על 9600GT או 8600GT. אני לא רוצה 9800GT וכו' כי אז צריך ספק חזק. מקלדת ועכבר לא נדרשים כלל. וגם לא FLOPPY DISK. זיכרונות DDR2 מספיק. אין צורך ב DDR3. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  17. שלום, אני לפני קנית מחשב רציתי לדעת האם שווה לחרוג ולקנות את המחשב הזה? http://us.toshiba.com/computers/laptops/qosmio/X500/X505-Q8100X כולל משלוח + מיסים + ביטוח מחיר +-6106.41 ILS יש פה מסך 18.4 אינץ!!!! ^^^^^^^ http://cdgenp01.csd.toshiba.com/content/product/pdf_files/detailed_specs/qosmio_X505-Q8100X.pdf או עדיף לקנות את המחשב הזה? HP Pavilion dv6-6020ej תודה רבה!!!! :-*

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  18. הדרישה העיקרית היא משקל באיזור ה- 1.2 ק"ג. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by avivkah,

שלום, מחפש מחשב נייד לצורכי עבודה, אני הרבה מתעסק עם אופיס, תכנות פייתון, לעיתים ויזואל סטודיו, אני רוצה להתקין עליו lightroom (מי שלא מכיר, זו תוכנה דומה לפוטושופ עם ייעוד אחר) ראיתי מחשבים של לנובו ideapad 3 במחיר סביב 2400-2600 שקל מעבד אינטל i5 או של AMD רייזן 5 או רייזן 7 זיכרון 8GB דיסק 512GB SSD או 1TB +256 GB SSD במחיר יותר גבוה ראיתי גדם של ideapad 5 במחיר של קרוב ל - 3000 שקל מצאתי את Dell Inspiron 14 ועכשיו יש לי כמה שאלות, אשמח אם תוכלו לענות לי: 1. איזה מעבד עדיף i5 או רייזן? לא היו לי מעבדים של AMD לפחות 15 שנה, לא מכיר אותם 2. מה עדיף דיסק של 512 SSD או שילוב של SSD ודיסק גדול של 1TB…

20. מבקש עזרה בבניית מפרט למחשב ללא כרטיס מסך וללא ציוד הקיפי: תקציב: 2500 ש"ח (טיפת חריגה אפשרית) יעוד: המחשב ישמש למשחקים בעלי דרישות בינוניות (בעיקר RPG כגון Dragon Age). מסך קיים 19” רזולוציה 1280x1024 בכוונתי לרכוש כרטיס מסך בנפרד, כניראה דגם מבוסס על ATI RADEON HD 4850 512Mb נפח דיסק יכול להיות קטן אין חשיבות רבה לרעש אבל כמובן שעדיף פחות רועש אין בכוונתי לעשות OC. אני מעוניין לעבוד במערכת הפעלה של 64 ביט 4 גיגה זיכרון אני ארצה שיהיו לי אפשרויות לשידרוג עתידי אם הלוח לא תומך בUSB3 חשוב לי שיהיה PCI-E נוסף להתקין כרטיס USB3 בעתיד. לדעתי עדיף לי ללכת על זיכרון DDR3 מאחר ובעתיד כשארצה להרחיב זיכרון DDR2 יהיה יקר יותר. אני חושב שמעבד Intel Core i3 530 יתן לי פוטנציאל צמיחה…

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  21. מפרט בעיקר למשחקים כולל מסך 19" ללא ציוד הקפי (עכבר מקלדת רמקולים...) אזור קריות חיפה תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  22. Started by CoronaXtra,

היי , המחשב לצרכי משחקים כבדים , אינטרנט , אופיס צריך להריץ הרבה תוכנות ויישומים בבת אחת . תקציב : 6000 ללא חריגה ללא ציוד הקפי בניתי מפרט בעזרת המפרטים המומלצים ואני רוצה לדעת אם המפרט סבבה או שיש מקום לשיפורים בעקרון מאוד הייתי רוצה לשים עוד כונן די וי די . ואמממ בטוח שהמעבד הזה טוב ויחזיק לעוד 4-5 שנים ? הספק בסדר ? יש המלצה על חנויות מסויימות ? תודה מעבד : Intel Pentium D 805 (S775) - 2.66Ghz Dual-Core , 1MB(x2) Cache - 533MHz FSB - BOX Fan - 3Y Warranty גוף קירור למעבד : Arctic Cooling Freezer 7 PRO לוח-אם : LGA775 Intel945P - Gigabyte GA-8I945P-G - 3Y Warranty זיכרון פנימי: DDR-2 - 1024mb PC5300 - Twinmos 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty מודול שני DDR-2 - 1024mb …

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  23. שלום לכולם, הרכבתי את המחשב הזה לפי כל מיני המלצות שראיתי פה, אשמח שתגידו לי מה דעתכם עליו. המחשב מיועד לגיימינג של fifa, gta v וכנראה גם עוד משחקים חדשים על הדרישות הגבוהות ביותר. בנוסף אם יש משהו שלדעתכם ניתן אולי טיפה להוזיל ככה שהמחיר יהיה מתחת ל4000 ש"ח זה יהיה טוב. המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪940 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪42 לוח אם: Asus B85M-G for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪299 מארז: NZXT Phantom 410 White כמות: 1 - מחיר: ₪546 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 כ…

24. שלום לכולם, ברצוני לציין שהתרשמתי עמוקות מהפורום והאתר, פשוט מקצועיים ואדיבים מאד אני עוזר לקרובי משפחה לבחור מחשב. המחשב מיועד להיות בסלון מחשב לכל בני המשפחה, למשחקים סרטים מוסיקה ולימודים/עבודות/תכנות/WORD וAFK הורדות/צריבות EMULE... קיבלו הצעה ממרדנית: CPU: InteL E6550 CPU-fan: ThermalTake Golden ORB II Mobo: GigaByte P35-S3L DDR2 L1G MeM: 2 * OCZ Platinum XTC v2-CL4 DDR2 1Gb 800Mhz Pc6400 HD: SeaGate 500Gb STATA2 32MB 7200 DVD: 2 * LG X18 (שני צורבים לא אחד) Case+PSU: CompuCase 400w 6A19 120mm Black GPU: GAINWORD 8800GT 512Mb PCX+HDPC SCREEN: LG 22 WIDE 226WTQ 1:3000-2ms DVI KeyBoard+mouse: GIGABYTE GK-9pB+mouse Speakers: Creative SBS 210/A30 המחיר…

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  25. בניתי מפרט ואני רוצה לוודא שהוא בסדר מארז:COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU מעבד:Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box דיסק ק שיח:WD 80GB 7200RPM 8MB JB לוח אם:GIGABYTE GA-8I945PG-RH זיכרון:PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL כרטיס מסך:CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 or X1800 xt 512 + .... ספק כח:HEC 480W ACE480 כל זה יצא לי 4765 שקל באתר NOACOMP.co.il .האם המפרט הזה טוב? לשנות משו? מפרט למשחקים כבדים - בלי OC

• 6 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.