עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MW3, Crysis 2, RAGE, Skyrim, Witcher 2, FC3, ACR, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אולטרה גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  2. שלום לכל העוזרים, אני רוצה לבנות לאחי מפרט מחשב בתקציב של עד 3000ש"ח ל-משחקי רשת ועריכת 3D שיכלול את הרכיבים הבאים : 1.לוח אם 2.מעבד 3.זכרונות 4.כרטיס מסך 5.אמצעי איחסון (500G-יספיק אבל עדיף טרה) 6.ספק 7.ומארז לסדר יש חשיבות ואני די מאמין בו... אם אפשר להרכיב את המפרט דרך KSP אני הודה לכם מאוד. תודה ושבת שלום, שגב.

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  3. Started by below_z,

אני יודע שפתחתי דיון בעבר אבל לא הצלחתי להגיע שם למפרט סופי ולאחר התייעצות במדורים מתאימים חזרתי לפה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שייצא בשנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Hagaix,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אסלח לכם אם תחרגו קצת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט ופוטושופ קל מאוד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אינטרנט כל הזמן מן הסתם, פטושופ פעם בשנתיים ומשחקים מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. civilization iv, ומשחקי אסטרטגיה אחרים בעיקר האמת. אולי גם skyrim כשיצא, סתם כי המשחקים מהסדרה הזאת מתאימים יותר למחשב בגלל התוספות שלהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני מתחיל בקרוב (ספטמבר) לימודי תואר ראשון בארה"ב ואני מעוניין לקנות מחשב נייד שיהיה לי טוב ומתאים ללימודים. ממה שראיתי, המחיר שאני מגיע אליו הוא באזור ה-1300$ פחות או יותר, אז נניח שזה התקציב שלי. אין לי בעיה לחרוג אפילו עד 1400 או 1500, אבל רק אם יש סיבה אמיתית לחריגה הזאת ולא סתם. כמובן שאני מעדיף להוציא כמה שפחות כסף, אבל בכל זאת זה מחשב שהולך לשרת אותי ב-4 שנים הקרובות. אני משער שיהיה יותר זול לקנות בארה"ב, ולכן אני מציין תקציב בדולרים ובהתאם אני מתכוון לקנות את המחשב בארה"ב. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, משחקים קלים, צפייה בסרטים, תכנות שעלול להיות כבד * גודל המסך? אני לא בטוח, חשבתי על 15.6 אבל אח שלי טוען שזה גדול וכבד מכדי להסתובב איתו, אז אני מוכן גם לשקול באזור …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום רב אני קונה מארה"ב את הלפטופ הבא: http://www.amazon.com/gp/product/B004V93ME2/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER הלפטופ מגיע עם 2 ג'יגה זכרון בלבד (2 סטיקים של ג'יגה אחד). בעוד שאיני מתלבט לגבי קנייה של סטיק נוסף של 2 ג'יגה, שאלתי היא האם שווה לקנות כבר 2 של 2 ג'יגה? יש לציין שמדובר במערכת הפעלה חלונות 7 64 ביט, ולכן ככל הידוע לי היא תזהה 4 ג'יגה זכרון. יש לציין שמדובר בתוספת של 21$ בלבד (כ-70 ש"ח), לכן אני נוטה כן לקנות 2 של 2 ג'יגה. שווה או לא? תודה ושבת שלום אסף

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  7. שלום, יש לי מחשב נייד עם יציאת RGB (15 פינים ) ואני רוצה לחבר אותו ל LCD שלי חיברתי עם כבל יציאה אחת למחשב ויציאה שנייה לטלוויזיה. זה עובד הבעייה שסאונד לא שומעים כי זה לא מעביר סאונד, אז חיברתי כבל סאונד שאת היציאה היחידה חיברתי לכניסה של הרמקולים של המחשב נייד, ואת היציאה השנייה שיש בה שתי כבלים של שתי הרמקולים L AND R חיברתי לטלוויזיה אל החיבור של AV1 ( צהוב + אדום) הבעייה שהסאונד לא עובר עזרה? נירא כאילו צריך להפעיל איזה אופציה במחשב שגם הסאונד יעבור לטלוויזיה כי כשאני מפעיל שיר במחשב, אז את המסך עצמו של המחשב אני רואה בטלוויזיה אבל את השיר אני שומע דרך המחשב חחח תודה ושבת שלום דרך אגב השם של הכבל אודיו זה- כבל אודיו 3.5 זכר ל 2RCA (יציאה אחת עם בננה 1 ויציאה שנייה…

• 13 תגובות
    • 6.1k צפיות
  8. שלום לכולם, אשמח לקבל הצעה בהתייחס לפרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 הוא ממש המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + יצירת מוסיקה (cubase וכו', רק אם לא יעלה את התקציב כל כך) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. 2 call of duty modern warfare -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדר…

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  9. שלום, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא שמחירו 2745 ש"ח. המחשב לא מיועד למשחקים נטו אבל אני כן רוצה שיהיה מספיק חזק לפעמים שארצה לשחק. מארז IN WIN שחור מנוקד עם USB וסאונד קדמי ספק כח A.PFC 500W FAN12 Ci-POWER CWT לוח אם H61MU-E35 B3 HDMI USB3 7.1 1GLAN MSI מעבד אינטל 3.1GHz 3MB CORE I3 1155 2100 זכרון HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח פנימי 500GB S2/S3 7200 16MB SEAGATE צורב SATA SONY-OPTIARC DVDX24 DL שחור AD7260S כ.מסך ATI Radeon 6450 1G-3 POWER CP;PR מחשב ללא מע' הפעלה כר. רשת 1G מובנה בלוח האם כ.קול 7.1 מובנה בלוח האם אני רוצה לדעת איך ה value for money ואם המחשב חזק מספיק להריץ משחקים כדוגמת call of duty modern warfare 2, אם הוא לא מספיק חזק, מדוע, המעבד ח…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by rost1k,

שלום מה יותר טוב מבחינת גיימינג מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2300 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪749 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 - מחיר: ₪54 לוח אם: Biostar H61MH H61 Chipset - B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪255 מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led Silver +FSP 600W SILVER 80 - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪499 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 - מחיר: ₪154 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪184 כרטיס מסך: Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI Ov…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם!! קודם תרשו לי לפרגן לפורום ולכל המומחים והמשתתפים, שגורמים לאנשים כמוני להיאשם לפורום. כל הכבוד לכם. הגיע הזמן להחליף מחשב (אחרי איזה 5 שנים). לכן בקשה שמהחשב "יספיק" לתקופה דומה. תקציב: 4000 (פלוס מינוס 200 ש"ח) , אין צורך בציוד הקפי וגם במסך (אני מתכנן להחליף מסך בשלב מאוחר יותר). שימוש: משחקי מחשב. (יש גם צפייה בסרטים ושימוש מקצועי פיתוח אתרי אינטרנט + תיכנות) בעיקר משחק במשחקי ירייה מגוף ראשון ברשת. לגבי כרטיס מסך, אני מתלבט... אני לא יודע אם יש צורך לשחק במשחקים ב HD או לא... שזה יהיה גם שיכלול אם לקנות בעתיד מסך עם HD. לכן אבקש המלצה לאופציית HD וללא HD. כמו כן, למסך הנוכחי יש כניסה VGA ישנה, לכן אני מאמין שאצטרך לקנות מתאם עד שאקנה מסך חדש. מארז: …

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. מחפש מפרט, התקציב הוא 3500 בערך, שימוש כללי, שיהיה מהיר ועמיד, גם למשחקים. הכנתי את המפרט המצורף, אשמח לדעת אם הוא טוב/משתלם, בנוסף צריך המלצה לספק כוח וקירור כי באמת אין לי מושג בזה. תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  13. Started by eyal491,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. METRO, IV, BFBC2.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני קונה עוד כמה זמן לא להתייחס. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  14. Started by yaeli555,

שלום רב, שמי יעל ואני עתידה להתחיל ללמוד באוקטבר הקרוב לימודים שהם הומאניים במהותם. אני מעוניינת לרכוש לפטופ בגודל 13.3". השימוש יהיה בעיקר כתיבת עבודות office ואינטרנט- כלומר יישומים בסיסיים. אני מחפשת מחשב שלא יהיה כבד-רצוי מאד מתחת ל-2.5 ק"ג (כולל הסוללה) כמובן. דבר נוסף שמאד חשוב לי הוא משך האחריות (3 שנים) וזמן הסוללה. עדיף מסך מאט/ anti glare. התקציב הוא עד 3500 ש"ח. בנוסף המפרט בו אני מעוניינת הוא: core i3 3/4 GB 320 GB וכפי שציינתי שלוש שנות אחריות. בעיקרון אני מתלבטת בין שני מחשבים: lenovo thinkpad edje e320 מדובר בדגם חדש מתוך סדרה קיימת שיצא בגודל המבוקש. ממש הגיע בימים האחרונים לארץ ועוד לא נמצא בכל החנויות. היתרון הוא שיש בו טראק פוינט, מקשים נפרדי…

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by atlass,

אני פותח אשכול חדש כי קצת שיניתי את הדרישות אני מקווה שאני לא עובד על חוק מסויים תודה יש לי כבר את המעבד : Intel® Core™ i7-2600K Processor 8M Cache, 3.40 GHzקיבלתי אותו ואני רוצה מפרט שיכלול אותו 1. מה התקציב המקסימאלי?2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנסות לחסוך אבל לא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית(בעיקר!!), תכני HD (בעיקר!!) וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שפות תכנות , visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ממש כבד אבל ממוצע כזה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחש…

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  16. שלום. המחשב שלי בן 7 וחצי סיים את הקריירה בכבוד. אין יותר כוח לתקן או רצון כזה, אז הגיע הזמן למחשב חדש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל =] ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים וגם קצת כבדים, תכני HD, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. world of warcraft, משחקים קלים וגם קצת כבדים the witcher 2, לא משהו שלא רץ על המחשב הקודם.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקס…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by shimi 1,

שלום לכולם, אני הרכבתי לחבר שלי מפרט חדש, (אני לא מתכוון לענות על השאלות בסטיקי כי זה משהו קטן) הרכבתי לו את המפרט הזה : http://tms.co.il/preview/spec/3kdpt6eg האם הספק שבמפרט יכול להחזיק את המחשב הזה ? מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה למשחקים?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  18. שלום לכולם אני מעוניין במחשב לשימוש באופיס, אינטרנט, ומשחקים ישנים או ללא דרישות גרפיות מכבידות (אני משער) כמו CIV ו- DIABLO. מכיוון שעניין הזמן לוחץ - חשבתי ללכת על מערכת מוכנה בחנויות (זיגזג, TMS, IQPC). מבין המפרטים המוצעים כאן בפורום - הסתכלתי על המפרט הכללי (1960 ש"ח) והמפרט למכס גיימינג בסיסי (2090 ש"ח). מדוע רק לרב תכליתי הוצע קירור נוסף, במפרטי רף נמוך? לוח אם שציינתם - לא בא עם כרטיס מסך מובנה? מדוע ממליצים לקנות עוד כרטיס? TMS מציע הרכבה חינם לחברי פורומים - זה כולל אותנו? זיגזג מציע מחשב דומה ב 1520 ש"ח: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240&products_id=14477 מה ההבדל בין AMD Athlon II X3 420 1.5mb 2600Mhz שלהם ל AMD Athlon-II X3 45…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ndrV3,

המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט וצפיית סרטים בHD וחיבור שלו לטלוויזיה * גודל המסך 15.6 משקל לא ממש חשוב האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות יספיקו האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) וואלה עדיף כמה שיותר שלא יהיה בעיות אחר כך בלוטות? לא נראה לי נחוץ אבל ראיתי יש בכל מחשב שני אז למה לא גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB עדיפות ל640 אבל לא קריטי צורב DVD? כה האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אבל שתיהיה חברה גדולה אשמח אם תמצאו את המחשב בKSP KSP.CO.IL כי אקנה כנראה שם נראה לי עדיף שיהיה כרטיס מסך ככה שיספיק למשחקים קלים הדבר הכי חשוב שהמסך יהיה LED איכותי עם שחור כמה שיותר עמוק

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  20. שלום כולם, אני מחפש כאמור לוח mATX (נראה שאסתפק ב-H67, לא אעשה OC גם ככה), זכרונות ומארז. מדובר במעבד i5 2500S Sandy bridge. בינתיים אלה חלקים שהתעניינתי בהם: לוח Intel DH67BL כ-450 ש"ח זכרונות Patriot 2x4GB כ-450 ש"ח מארז Lian-Li v351 כ-600 ש"ח אשמח להערה או המלצה. תודה... עריכה:המפרט אמור להחליף את המערכת שיש לי בצד... לשימוש כללי כולל משחקים.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  21. Started by v101,

שלום, חבר ביקש ממני להרכיב לו מפרט החבר לומד במכללה ודרוש לו מחשב טוב וזול לשעות הפנאי אמרתי לו שיש פה אחלה אנשים מבנים יותר טוב ממני הצלחתי להרכיב מחשב ב 2500 ב KSP וזה הכרטיס מסך שהכנסתי לו:[table][tr][td][table][tr][td]‏HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E‎ על פי אתר היצרן הכרטיס תומך 2.0 PCI-E (חשוב להתאים לוח אם) http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 את המארז הזה גם הכנסתי למיפרט: [/td][/tr][/table]‏V4 Black Edition Midi Tower Series Black Case (No PSU)‎[table][tr][td][table][tr][td] http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 מסך 22-20 http://ts.fujitsu.com/products/displays/l_line/display_l20t2_led.html http://ts.fujitsu.com/products/disp…

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  22. Started by atlass,

יש לי כבר את המעבד : Intel® Core™ i7-2600K Processor 8M Cache, 3.40 GHzקיבלתי אותו ואני רוצה מפרט שיכלול אותו 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנסות לחסוך אבל לא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שפות תכנות , visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ממש כבד אבל ממוצע כזה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים ידועים COD , Need For Speed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  23. שלום רב הציעו לי את המפרט הזה למחשב מיועד לאוטוקאד ללא תלת מימד [table][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr] [tr] [td]מעבד[/td] [td]Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics tray[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪479 [/td][/tr] [tr] [td]קירור למעבד[/td] [td]Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪110 [/td][/tr] [tr] [td]לוח אם[/td] [td]Gigabyte GA-H61M-D2-B3[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪345 [/td][/tr] [tr] [td]מארז[/td] [td]Yeong Yang 5905 Mid Tower 120mm X 2[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪151 [/td][/tr] [tr] [td]ספק כוח[/td] [td]FSP 300W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax2, 78-80% Efficiency Retail[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪117 [/td][…

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  24. תשובות לסטיקי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  25. Started by idDFdd,

אז ככה..... אני צריך מפרט חזק מאוד בעיקר לסימולטור טיסה FSX בדקתי הרבה על הנושא של המעבד והכרטיס מסך, וכדי שיהיו מקסימום ביצועים (וזה מה שאני רוצה, לא מתפשר) רצוי לקחת 2600K וGTX580 אעבוד על רזולוציה FHD אז איך המפרט הזה, מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core i7 2600K 3.4GHZ 1155 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1399 קירור למעבד: Scythe JAPAN YASYA 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪203 לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪604 מארז: Thermaltake Spedo Advanced 2x230mm + 1x140mm + 2x120mm Full Tower + Window כמות: 1 - מחיר: ₪623 ספק כוח: Seasonic 850Watt, Active PFC, 80PLUS Silver, 120mm Fan, 2…

• 7 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים