עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, הייתי פה לפני כמה שבועות אך הדרישות קצת השתנו אז אנסה שוב: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, אדריכלות ושימוש ביתי רגיל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Sketchup, Vray for Sketchup, Autocad, Photoshop רוב הזמן המחשב יהיה בשימוש ביתי רגיל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)…

• 51 תגובות
    • 5.6k צפיות
  2. הי אני צריך מפרט לעבודות בתוכנות כבדות (בעיקר Vmware) בסכום של כ4000 שקל. בניתי את זה: [table] [tr] [td]Core i7 870, 2.93GHz, s1156, 8MB Tray [table][tr][td]1099[/td][/tr][/table][/t][/td][/tr][/table] [table] [tr] [td]P8P67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E [table][tr][td]670[/td][/tr][/table][/t][/td][/tr][/table] [table] [tr] [td]x4GB Kingston HyperX Dual Channel CL9-9-9-27 [table][tr][td]550[/td][/tr][/table][/t][/td][/tr][/table] [table] [tr] [td]HD 6670 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E [table][tr][td]490[/td][/tr][/table][/t][/td][/tr][/table] [table] [tr] [td]1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ [table][tr][td]255[/td][/tr][/table][/t][/td][/…

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כמה שיותר לחסוך נסו לחסוך מה כבר יקרה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נתתי טווח למעלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים מדי פעם,הלחנת מוזיקה וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).MakeMusic Finale,Cubase ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כעיקרון אני בונה על זה שהמחשב יריץ כול משחק בתקופה הקרובה של שנה שנתיים בגרפיקה בין מד להיי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  4. Started by Gal.z,

שלום, בהמשך לבקשה למפרט שכתבתי כאן - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=505791.msg4328053#msg4328053, לא קבלתי תשובה סופית בנוגע למפרט. לכן אשמח אם תוכלו לעזור לי. מדובר בסטודנט צעיר ללימוד צילום למשך 3 שנים, עבודה גרפית בתוכנות הרלוונטיות: פוטושופ ילוסטרטר וכדומה. הפעם נלך לכיוון הבא: מפרט ללא מסך - תקציב: עד 3.5K מפרט כולל מסך - תקציב: עד 4K אשמח גם להבין כיצד לבחור לוח למפרט שלא מתוכנן בו OC וכוונה להשתמש בכרטיס מסך בודד, כמובן ביחס עלות תועלת נכון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K או 4K כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל במידת הצורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,…

5. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בינונים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visualStudio photoshopCS4 premire ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MW3, Crysis 2, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  6. Started by 00Amir,

יש לי נייד של דל 1545 שאני לא משתמש ויש לו יציאת VGA. אני רוצה לחבר אותו ל TV במקום להשקיע ב HTPC - האם יש יתרונות ל HTCP מול נייד או להפך? על מה עלי לחשוב כאשר אני רוצה לחבר מחשב ל TV ? הטלביזיה שלי היא LCD 32" FHD .... תודה

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  7. שלום לכולם, לאט לאט אני בונה לי את המפרט המושלם (בשבילי) ונכון לעכשיו כל שחסר לי הוא לוח-אם טוב אשר בעתיד ייתן מקום לעוד כרטיס מסך מאותו הסוג. אני מביא פה את ה"סטיקי" והמפרט השלם כדי שתוכלו לדעת כל מה שצריך בכדי לעזור לי לבחור לוח-אם. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 שקל כולל ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לכיוון 7000 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7500 ש"ח ולא שקל יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). starcraf2 כל היום והלילה! ב) במידה והמחשב מיועד לג…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום, אני מתכוון בקרוב לקנות מחשב נייד מארה"ב לצורכי לימודי מדעי המחשב. אני מתלבט בין שניים (מותאם אישית) שמפרטיהם הם : Toshiba Satellite P750-BT4G22 Laptop Intel® Core™ i7-2630QM processor 2.0GHz (2.90 GHz with Turbo Boost Technology), 6MB Cache NVIDIA® GeForce® GT 540M with NVIDIA® Optimus™ Technology with 1GB GDDR3 memory 6GB DDR3 1333MHz SDRAM 4096MB+2048MB 500GB HDD 7200rpm, Serial-ATA Lithium-Ion Battery 6-cell, 4400 mAH Genuine Windows® 7 Home Premium 64-bit, SP1 DVD SuperMulti (+/-R double layer) drive Microsoft® Office 2010 Starter Wi-Fi® Wireless LAN (802.11b/g/n)+ Bluetooth® v.3.0 + Enhanced Data Rate (EDR) Glossy Black LED Backlit Tile keyboard 1 Year S…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by toms9563,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש המחשב הוא גימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. mw3 , bf3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שברשותי הוא מסך לד full hd (רזולוציה 1920x1080p) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב מיועד לה…

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  10. Started by שרול23,

אני שוקל לקנות את המחשב נייד. לצורכיי תיכנות. (פוטושופ ויזול סטודיו )ולפעמיים לשחק. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3450-a2410m.htm

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by or_y,

שלום. המחשב שלי בן 7, ונראה לי שהגיע הזמן להחליף. מה יש לי היום? AMD dual Core 3800 DFI lanparty nf4 ultra-d 1GB Ram Patriot Ati 5450 2X640GB, 1X1TB Compucase 6A21 Hec 400W השימושים שלי הם בעיקר הורדות, וצפיה בסרטים, סדרות. הייתי רוצה להוציא בערך 1500 ש"ח, אם צריך פחות אז עדיף פחות. אני צריך בעצם רק מעבד, לוח וזיכרון. על מה אתם ממליצים? תודה

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  12. שלום לכם... זקוק למפרט לחבר עד 2500 +/- בעיקר לסרטים מוזיקה וקצת גיימינג... המחשב יחובר לטלויזיה בFHD ומערכת שמע 5.1... מסך וציוד הקפי לא צריך. בקשה לחנות קייספי אם אפשר תודה רבה

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  13. Started by mymon,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), סרטים, משחקים -World of warcaraft * גודל המסך?13\15 * משקל רצוי?2 ק''ג+- * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתיים +- * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?dell/LG/samsong

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  14. Started by nirkatan2,

הצרכים הם לימודים (אופיס) ואינטרנט בלבד. חשבתי על: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12012 המחיר הוא עד 2000 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  15. Started by idot6,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מחשקים חדשים, BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קונה FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  16. שלום, לאח שלי יש מחשב נייד של חברת Lenovo, מזה כשנתיים אני חושב. בימים האחרונים הוא נתקל בבעיה שבהתחלה נפתרה מספר פעמים (די בעצמה כנראה), ועכשיו כבר לא נפתרת: התמונה שעל מסך המחשב זזה באיטיות מחרידה. למשל, אם מזיזים את העכבר, רואים את הסמן מגיע למקום המתאים רק כשלוש שניות לאחר ההזזה עצמה (ורואים עקבות של העכבר); עוד דוגמה היא שכשפותחים חלון חדש, רואים במשך כמה וכמה שניות בעיקר את החלון הישן, ואז, רק כעבור כ-30-60 שניות רואים בעיקר את החלון החדש. זאת אומרת, הכל עובד, רק הרבה הרבה הרבה יותר לאט. הדבר קורה לא רק בתוך הווינדוס, אלא מרגע הפעלת המחשב. ניסיתי לשנות את ההגדרה היחידה שנראתה לי קשורה ב-BIOS, וגם זה לא עזר. מה ניתן לעשות, לדעתכם? תודה מראש! עומר.

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  17. Started by garden,

שלום לכולם, צריך המלצה לנייד 13.3 שימוש-אופיס ,אינטרנט וכו' -משחקים-לא חשוב מיועד לנסיעות רבות ברכבת-צריך להיות קל. חובה שניתן להתקין עליו וונידוס פרופשיונל. בינתיים התמקדתי ב-דל ווסטרו 3350 אבל מתלבט לגבי הסוללה 4 תאים. מעדיף I3 בגלל עלויות הבנתי של DELL V-130 זמן סוללה קצר ולכן ירדתי ממנו- האם זה נכון???? ראשית כמה זמן סוללה כזו מחזיקה (4 תאים בדגם 3350?) שנית- האם הדגם מומלץ?? המלצות לדגמים נוספים אם יש? תודה מראש לכל המסייעים

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  18. שלום מצאתי לפטופ של Lenovo מאוד זול עם מפרט ממש טוב שהוא ‏Lenovo IdeaPad B560 M4892IV אמרו לי שלפטופים זולים של Lenovo מתקלקלים מהר אחרי שנה בערך זה נכון? איך אני יכול לדעת האם הדגם הספציפי הזה הוא לא מאלה שמתקלקלים מהר?

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  19. שלום לכולם! - ברשותי מחשב נייד של לנובו. אני מעוניין לרכוש בתחנת עגינה אוניברסלית. ברצוני שהיא תשמש גם לשימוש במחשב נייד אחר , של dell, של העבודה, וכן מחשב נייד אחר, hp, של החברה. הרצתי חיפוש בזאפ וראיתי תחנת עגינה אוניברסלית של Kensington וכן של targus http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptopaccessories&db140302=140583&keyword=docking+station שאלתי היא: האם כדאי להשקיע בתחנות עגינה אוניברסליות ? האם למישהו יש נסיון עם תחנות עגינה אוניברסליות ? בתודה, רפי

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by leeran,

היי,אני מחפש לפטופ חזק לצורכי לימודים (מדעי המחשב) ותכנות. המליצו לי על Dell Inspiron n5110 i7, אך אני רוצה להשוות עוד כמה מחשבים לפני הקניה, בשביל שאוכל להפיק ממנו את המיטב ולהרבה שנים. האם למישהו יש המלצה בשבילי? ייתכן ואצטרך להריץ עליו DB של MySQL, ובטוח אצטרך להריץ עליו visual studio או eclipse. תודה ושבוע טוב, לירן

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  21. שלום מבקש את עזרתכם בקניית נייד מארה"ב (רצוי amazon ) הנייד ישמש בעיקר ללימודים -office ותכונות דומות כמו כן לגלישה באינטרנט. על כן יש לשים דגש על זמן סוללה ארוך ומשקל קל. על המחשב להכיל את הבאים: מסך 12 אינץ' הארדיסק - מינימום 250G RAM - לפחות 2 ג'יגה מערכת הפעלה - windows 7 כרטיס רשת אלחוטי - תקן N קורא כרטיסי זיכרון זמן סוללה ארוך משקל קל אודה לקבלת המלצות תודה

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  22. שלום, שאלה טיפשית, אבל אני לא מתכוון ביצירת דיסק גיבוי המשחזר את ההגדרות של המחשב הנייד ליום שבו (כביכול) קיבלתי אותו - את הדיסק הזה כבר יש ברשותי. אני מתכוון שברצוני ליצור דיסק Image שבמידה ואם המחשב יקרוס או סתם יהיה איטי, אני אוכל להחזיר אותו למצב הנוכחי הקיים (אם אני מבצע Restore של כל ההגדרות של הנייד אז יאבדו לי המון עדכונים שביצעתי לחומרה במנהל ההתקנים ועוד תוכנות...) האם בכלל הדבר קיים? האם רק באמצעות תוכנה? (אם כן כיצד אני משתמש בה?) תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  23. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד 16.5" בפחות מ3000 ש"ח לצורך אינטרט, מוזיקה, סרטים ועבודה משרדית בסיסית. בחיפושי אחר נייד שכזה ראיתי שיש דגמים שמגיעים עם מעבדי I3 במהירויות 2.1 או 2.4 ויש דגמים שמגיעים עם מעבדי intel pentium במהירות 2.1 או 2.3 למיטב ידיעתי, 2 הדגמים הם כפולי ליבה עם ארכיטקטורה שונה, התדרים שלהם זהים גם כן (פחות או יותר). מן הסתם מעבדי intel pentium זולים יותר. שאלתי היא: האם עבור מחשב עם צרכים דיי בסיסיים כדאי להשקיע את הסכום הנוסף עבור הדגמים עם מעבדי I3? תודה לכל העוזר

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Noder,

שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב HP בארה"ב בקרוב. נתקלתי בסדרת HP Pavilion dv6t Quad המציעים מעבדים של AMD : AMD A8-3500M ואינטל : Quad Core i7-2630QM או i5 רציתי לדעת מה דעתכם על מעבדים אלו ומחשבים אלו בכלל והאם כדאי לקחת מעבד של AMD או אינטל ? המחשב ישמש ללימודי תואר למדעי המחשב וצריך להריץ תוכנות חזקות. תודה שי

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MW3, Crysis 2, RAGE, Skyrim, Witcher 2, FC3, ACR, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אולטרה גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 3 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים