עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mario,

אין צורך בצורב או שאר ציוד הקפי תודה.

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  2. Started by manz11,

שלום לכולם, אבקש מפרט העונה על הפרמטרים הנ"ל (רצוי SB ,אלא אם כן התקציב לא מאפשר\או שזה טיפשי) 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? תלוי בשדרוג במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : עבודה משרדית, תכני HD, מעט משחקים, תכנות )? 3. האם יש צורך בציוד היקפי : רמקולים, 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 : ממוצע 7. האם מתוכנן אוברקלוק :לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור ראשל,צ (ksp\skypc). 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קו…

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  3. המפרט [הצעה מעוסק מורשה]: מקלדת, עכבר, צורב דיוידי, רמקולים ומסך ישנם.. מעבד: intel core 2 duo e 6300 1.86 gnhz 2 mb1066 mhz לוח אם: d 946gzissl iselton דיסק קשיח: wd160jd זיכרונות: DDR II 6671 GB-2* 512MB כונן דיסקים: 1.44 mb fhd/קורא כרטיסים קרטיס קול: sound card [on board] 6.1 כרטיס רשת: lan [on board]s כרטיס מסך: NVIDIA 7600 gs56 mb מארז: מיקרו ATX מאושר אינטל [לי יש תחושה שההצעה בכלל לא ברורה, והיא רק "מבלבלת את הלקוח הפשוט", כך עולה מהמאמר שקראתי, שם שמות המוצרים והחברות היו שונים] מחיר כולל[ואחרון בהחלט]: 4,200. הדרישות שלי מהמחשב הן כאלו: 1. שיהיה יעיל למשחקים החדישים, שכרטיס המסך יהיה טוב ובעל אופציה של חיבור כבל לטלויזיה [יש לציין שאני גיימר חובבן, שלא משקיע הר…

• 6 תגובות
    • 554 צפיות
  4. שלום לחבר שלי יש מחשב שהוא כבר איטי. בא עם הרדיסק רגיל HDD ורק 4 גיגה RAM. יפרסם את המפרט. התקציב שלו למחשב חדש מאוד נמוך עד 1700 שקל ולכן הצעתי לו לשדרג את המחשב שלו במקום לקנות חדש. הבעייה היא שהוא רוצה גם ווידוס 11 ולמיטב הבנתי צריך בשביל גם TPM 2.0. זה אומר למיטב הבנתי שצריך או להחליף לוח אם לאחד תומך או להחליף מעבד לאחד שבא עם TPM מובנה וישמח להמלצות ולדעת אם זה בכלל רעיון טוב. החבר שלי משתמש בוא רק לתוכנות(אופיס זום וכאלה) וגם כמה משחקים מאוד ישנים שלמיטב הבנתי רצים היום כבר על כל נמחשב gta 4,starcraft 2,wolfenstein 2. מפרט: הרדיסק 1TB HDD זיכרון 4GB DD3 nvideo GeForece GT 730 gigabyte p55a-ud3 intel core i5…

5. Started by owen,

מדובר על מחשב יד שניה AMD Athlon 64 3500 EPoX EP-9NDA3+ 2 x pqi TURBO Series Dual Channel Kit 184-Pin 1GB (2x512MB)DDR PC-3200 HIS Excalibur X800 XT IceQ II Limited Edition WD 80GB HDD חדש מהנילונים Thermaltake Xacer 3 Thermaltake 460W PSU

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  6. שלום. אני מחפש מחשב סטנדרטי לשימוש ביתי בתקציב של עד 2000 ש"ח. נתחיל לתאר את המחשב שאני רוצה. 1. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אינטרנט ואופיס בלבד. BS PLAYER להפעלת סרטים, שירים, גלישה באינטרנט, סרטונים באינטרנט, אייסיקיו, מסנג'ר וכל הדברים הבסיסיים הללו. לא למשחקים (אולי וואלה ). 2. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 3. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא, צריך הכל. 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6-7. שיהיה שקט בסיסי, לא צריך טרקטור. רגיל... 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא. 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן…

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  7. האפשרויות שמצאתי הן: http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2578 http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=2445 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1861912 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1826484 המחשב נייד שאני רוצה צריך להיות עמיד וחזק יחסית, עם אפשרות להריץ משחקים בצורה נורמלית, לדוגמה שיריץ את המשחק World of Warcraft על ביצועים נמוכים בצורה חלקה. אנא עזרו לי לבחור ביניהם, ולמה לבחור אחד מהם, ואולי תראו לי מפרטים אחרים לקנייה שאתם מוצאים, תודה רבה. נ.ב. מה ההבדל בין Intel Centrino לבין AMD 64bit במחשבים ניידים מבחינת הביצועים תכלס? יש מה לבחור את AMD מאשר את Centrino?

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  8. קודם כל שלום לכולם. אני משתמש המון בפורומים שלכם ובדר"כ מוצא את כל המידע שאני צריך בקלות וללא צורך להטריח אתכם בפתיחת דיון. אך כעת יש לי מספר מגבלות ושאלות שנותרו ללא תשובה. הפעם אני בונה מחשב לחבר. להלן הדרישות- אז ככה, יש לי מאיפה לקנות ואין שם את כל דגמי החברות לכן יש כמה הגבלות אותן אני אפרט בהמשך ואשאל כמה שאלות. אתם מוזמנים ליצור מפרט באיזו חנות שאתם רוצים, המחיר הוא די זהה איפה שאני קונה לרוב החנויות שראיתי שאתם ממליצים כאן בפורום. לגבי המפרט: התקציב הוא 5k, צריך מסך ומקלדת עכבר. בלי חרגיה בבקשה אלא אם כן החריגה היא קריטית ובמידה וכן נא לציין למה כדאי לחרוג. המחשב אך ורק למשחקים. מעוניין במסך 23-24 אינץ', שיהיה 1920x1080. במסכים אין לי מושג לכן אשמח בתחום זה לעזרה …

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  9. אין לי יותר כסף מזה... אז אל תציעו לי דברים יקרים בבקשה... אם יש משהו אחר יותר טוב בסביבות אותו מחיר תגידו בבקשה תגידו את דעתכם בכלל 1 AMD ATHLON XP 1700 JIUHB0302 + FAN 415 ש"ח 1 Winbond DDR 256MB 3200/400Mhz 375 ש"ח 1 Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler אספקה מיידית 133 ש"ח 1 EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 אספקה מיידית , זמין במלאי 756 ש"ח 1 Sapphire Radeon 9100 Atlantis 128MB DDR 724 ש"ח 1 Simbadda Master I LU Midi Tower Case Black 400w 294 ש"ח סה"כ 2,696 ש"ח

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by reisel,

אהלן. אפשר לקבל מפרד עד 1500 שקל רק מחשב. המטרות העיקריות הן אופיס ואינטרנט לא צריך חזק במיוחד אבל שיהיה די עמיד. תודה מראש! 1. מה התקציב? עד 1500 מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקי פלאש באינטרנט 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: צורב, 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא AMD

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  11. Started by popy,

היי אנשים אני צריך מחשב בלא יותר 3500 . המחשב בעיקר למשחקים ואינטרנט, אני לא צריך ציוד הקפי ולא צריך דיסק קשיח ענק. הכרטיס מסך צריך להיות בסביבות הביצועים של 9600 ו512 רם יספיקו. במפרטים המומלצים באתר בתחום של ה3000-4000 ראיתי שממליצים על מעבדי סלרון D, אז אם אתם מצעים על המעבד הזה אשמח מאוד לקבל ביקורת מימשהו שיש לו את המעבד הנ"ל או ביקורת סתם ביקורת (לא באנגלית כי אומנם אני מסתדר איתה בסדר אבל 3 עמודים על השוואת מעבדים זה יותר מדי בשבילי...). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by Styx,

מכיוןן שכניראה נשרף לי הספק ואין כבר למחשב שלי החלטתי עד החלפת המחשב 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?700 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים וקצת סרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מכייון שנישרף לי המחשב אני כימעט בטוח שזה 1920=1080 או משהו בסיגנון * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?חדשים * לאילו הגדרות גרפ…

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  13. המטרה היא מחשב ביתי (לא למשחקים) לתוכנות גרפיות ולעריכת סרטים ביתית. אשמח לקבל חוות דעתכם על המפרט: Pentium D 775 3.0G 2x2M TRAY 930 DUAL CORE THERMALTAKE SILENT 775 GA-8I945P Pro GAIL 1Gb KIT 512 X2 Western Digital 250Gb 16MB X2 Sapphire X550 LG H10AK x16 DUAL LAYER Bulk BLACK THERMALTAKE SWING BLACK 120mm FAN + 430W (Sata+24-pin+PCI-E) TT PS SAMSUNG LCD - 740B 8ms 17" Magic Bright DVI 1:600 מחיר כ 7000 ש"ח

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  14. בס"ד היי חברים, אשמח לעזרתכם. הנה השאלון לפניכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) Visual Studio 2013, PHOTOSHOP - באופן מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, CALL OF DUTY, Assassin's Creed. יש לציין כי המחשב מיועד יותר לגיימינג מאשר לתכנות!! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם, חבר מהעבודה ביקש עזרה בקניית מחשב למשחקים לבן שלו - ילד בן 9, משחק בWAR ROCK ובמשחקי פלאש למיניהם. גם אם הדרישות למשחקים אלה נמוכות - עדיין נשמח לממש את מסגרת התקציב. 1. מה התקציב המקסימלי? 2800 שקל לא כולל מסך 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב?משחקים א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. WAR ROCK, CALL OF DUTY 4, משחקי פלאש ואינטרנט ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לפרנסה! ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. רזולוציה של המסך 1680x1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צרי…

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  16. לילה טוב =) אני צריך בבקשה מפרט למחשב לשימוש בסיסי של אינטרנט אופיס משחקי אינטרנט (און ליין - פייסבוק וכאלה) התקציב המקסימלי הוא 3K אבל אם יש 2500 אז עדיף. ללא ציוד היקפי וללא מסך. עדיף שיהיה שקט, ללא OC, כולל מערכת הפעלה וכולל הרכבה. אם אפשר מפרט מKSP באזור ראשון/ת"א. מה שחשוב שהמחשב יהיה מהיר ממש, ושלא יהיה מחשב לשנה- שנתיים. תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש לעריכה גרפית ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SolidWorks תדיר, אילוסטרטור תדיר, פוטושופ תדיר, תוכנות משרדיות כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר אבל ממש פשוט 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לרכוש לפטופ ששימשו העיקרי הוא כתיבה בWord. אין כל צורך ביכולות עיבוד גבוהות או בחומרה ברמה הכי גבוהה. אלו הפרמטרים שחשובים לי: - משקל: חשוב מאוד שהלפטופ יהיה קל לנשיאה (מקסימום 2 קילו, ועדיף יותר באזור ה1.5). - מסך: מסך איכותי ובגודל 13 אינץ לפחות (עדיף גדול יותר, אבל שלא יבוא על חשבון משקל קל). - מקלדת: נוחה לכתיבה מרובה לאורך זמן. - סוללה: סוללה שתחזיק 8-9 שעות לפחות של שימוש בWord. התקציב שלי הוא בסביבות ה2000-3000 ש"ח. תודה מראש, גיא

• 6 תגובות
    • 4.1k צפיות
  19. Started by dorratz,

אהלן אני רוצה לקנות מחשב למשחקים ב-2000 ש"ח, אפשר חריגה של עד 2200 ש"ח. אני צריך: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך דיסק קשיח מארז המחשב לא צריך להיות חזק במיוחד, העיקר שהוא יריץ משחקים ברמה סבירה, לא אכפת לי שהכרטיס יעלה 400 ש"ח...

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחרוג במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? OFFICE, משחקים לא עתירי גרפיקה (עבור ילד בן 10) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש OFFICE, גלישה באינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי מירוצים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט …

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  21. היי, לפני שאפרט על המפרט שאני מחפש רציתי רגע להתייעץ באופן כללי. יש לי מחשב מלפני כ-3 שנים, הוא עובד מעולה בלי תקלות בלי כלום. הציעו לי לקנות אותו ב-2000 שקל. אני שוקל לעשות את זה בגלל שהמחשב כבר לא צעיר ובטח בשנים הקרובות כבר יתחילו תקלות ואצטרך גם ככה להחליף (אני לא אוהב במיוחד להתעסק עם חלקים ומעדיף תמיד למכור להוסיף כסף ולקנות חדש). מה דעתכם? זה המפרט הנוכחי: מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב? אין תקציב קבוע - נע בין 4000 ל6,500 אני מניח מתי מתוכננת רכישת המחשב?מיידי מהם שימושי המחשב?: עריכת תמונות, עריכת סרטונים, גיימינג, עבודה עם ריבוי לשוניות בכרום. האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? לא מהו נפח איחסון שתרצה בכונן הקשיח ובSS…

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  22. היי, אני מחפש המלצה למחשב נייד טוב ואמין בטווח מחירים של 4000 -5000 ש"ח. מטרות המחשב? עבודה משרדתי מאומצת - המון אקסלים במקביל, אקסס, פוטושופ וכו' - שימו לב שלא מדובר פה על קבצים קלים אלה על משהו מאוד כבד (המחשב הביתי שלי יישן אומנם אבל די חזק - מריץ את כל המשחקים יפה, אבל לא תמיד סוחב בקלות את האקסלים הללו). גודל המסך? 15.6 בערך?, מה דעתכם על 17.3 - זה משהו שאפשר לקרוא לו עדיין מחשב נייד? רזולוציית המסך? 1920X1080 - בבית אני עובד על מחשב שמחובר למסך טלוויזה 37 אינטש ברזולוציה הזו - אז אני רוצה משהו דומה. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו שאני חושב עליו, יש משהו מסויים לישם אליו לב? משקל רצוי? משהו נייד - אבל לא היסטרי. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא היסטרי - מה ה…

23. צריך המלצה למפרט למשחקים ב-3K ללא OC וללא ציוד היקפי. הרכבתי אחד, אם יש מה לחדד תחדדו: חנות - Skypc AMD 64 3600 AM2 (ע 704שח). Albatron K8NF4-AM2 (ע 357שח). Kingston DDR2 512MB 667MHZ (ע 268שח X2 סה'ך 536שח). Westren Digital WD2500KS 250GB (ע 405שח). LEADTEK WinFast PX7600GT (ע 776שח). NEC AD5170A X18 (ע 168שח). FOXCONN TLM-454 + 350W (ע 225שח). סה"ך: 3171שח. מעבד AMD כפול ליבה בגלל הביצועים העדיפים על הPD, ובעיקר בגלל העלות הנמוכה של הלוחות. זיכרונות עם מחיר מאוד מפתה. ספק + מארז אמורים להספיק. מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  24. Started by Valium^,

תראו נתנו לי כמה הצעות של מפרטים שהם לא נראים ממש טובים בשבילי ואני מבין מספיק טוב במחשבים כדי להבין את זה אבל לא מבין מספיק טוב במפרטים טובים למחשב ובשביל זה אני צריך את העזרה שלכם בקיצור אני רוצה מפרט שיהיה אך ורק למשחקים מחשב רציני שיעלו בו משחקים כמו CoD 4 , TimeShift עוד... אני צריך שיהיה כרטיס מסך מקסימום geforce 6800 gt 512 mb זיכרון מקסימום 2G ומעבד מספיק חזק כדי לשחק במשחקים כאלה מומלץ Core 2 Duo מארז שיהיה שקוף כולו או רובו (לא מכיר חברות של מארזים אז בזה אני חייב ת'עזרה) ואם אפשר לא לחרוג מ 3,800 שקל או אפילו פחות (צריך רק כונן בלי כל התוספות)... מי שמעדיף לפרט לי על מפרט טוב באייסיקיו אז בבקשה===>305242058 תודה לכל העוזרים זה באמת יעזור לי לילה טוב…

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  25. Started by Bazooka_Joe,

בעקרון אני כבר יודע איזה מחשב אני הולך לקנות, יש לי מפרט, הבעיה היא לא במפרט אלא בחנות שממנה אני אקנה. שמתי לב שלדוגמא המעבד ב-סקאי פי סי יקר יותר ב-100 ש"ח מקיי אס פי. בקיצור הייתי רק רוצה שירכיבו לי את המפרט בחנות שהמחיר בה יהיה הכי הגיוני. כרטיס מסך: Sapphire/Palit ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 Tray לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L זיכרון: DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK של חברה טובה כמו למשל KINSTON ו-G.SKILL כונן קשיח: 320GB או 500GB אם המחיר ביניהם לא גדול מדיי קרור למעבד: Arctic-Cooling Freezer XTREME מארז: Cooler Master Centurion 534+Plus Mid Tower Chassis ספק: Cooler Master eXtreme Power 500W Power Supply תודה מר…

• 6 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.