עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. טוב הנה אני חוזר אליכם,והפעם עם התלבטות בין שני מפרטים חדשים. התקציב קפץ,תאמינו לי אני לא יודע איך,אבל בכל מקרה ההתלבטות היא בין שני המפרטים האלה. הOC יעשה ע"י TMS מכיוון שלי אין ממש מושג איך עושים זאת(בתיאוריה כן,0 ניסיון בעניין). המפרט לOC הוא: מעבד Intel Core 2 Duo E4400 2.0Ghz Conroe OEM E4400T 593 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L 559 מארז NZXT Apollo No PSU Black 399 קירור למעבד Sunbeam Tuniq Tower 120mm 260 ספק כוח Compucase HEC 400ART 24PINS 208 קירור למארז Glacialtech 120mm Case Fan Entering Bearing 18dba 36CFM 24 זיכרון RAM OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Gold XTC CL5-5-5-12 361 דיסק קשיח WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS 406 כרטיס מסך Sparkle 88…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by shaita,

היי לכל חברי הפורום המחשב הישן עומד לשבוק חיים עשה את שלו לאחר 5+ שנים אז הייתי מעונין לקבל את חוות דעתכם למחשב שישמש אותי לצרכים הבאים מרבית שימושו יהיה אופיס וגלישה באינטנרט כמו כן הוא ישימש כמו המחשב היום כנק חיבור למדפסת והרשת האלחוטית ,( אם ניתן למצוא לוח אם עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה). ואם ניתן להכניס במסגרת התקציב כרטיס מסך זול ולא משהו מובנה ציוד הקפי נדרש זה מקלדת עכבר ורמקולים פשוטים מסך קיים ואם ניתן הפנייה לחנות באיזור חיפה צפונה יהיה מעולה

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by nadpev,

שלום לכולם, לאחר כמה ימים של הרבה התברברות וחיפושים ברשת כולל כאן, החלטתי לנסות לנצל קרוב שנמצא בניו יורק ונכנס לBH ולרכוש מהם נייד משומש. מצאתי שלושה דגמים שעונים לדרישות שלי- עריכת תמונות בעיקר, וידאו מזדמן, גיימינג מזדמן. תקציב של בערך 6K ורצוי לחסוך. הדגמים שמצאתי+יתרונות בולטים: [TABLE=class: outer_border, width: 500] [TR] [TD]דגם (מחיר משומש)[/TD] [TD]יתרונות[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]lenovo y70 touch 80du0033us 17.3" (1049$)[/TD] [TD]מסך גדול, המעבד החזק מבין השלושה, מחיר[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]hp omen 15-5010nr 15.6" (1450$)[/TD] [TD]כונן SSD, פיצ'רים לא-מאוד-חשובים (מתחיל להתחרט על צירופו ל"תחרות"...)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]dell xps 15 6842sLV …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. עדיף שזה יהיה מאייבורי או ksp בעיקרון המחשב הוא למחשקים ועוד כמה שאלות על הדרך, ומה עדיף ?כרטיס מסך ddr3\5? האם המעבד i7 נחשב להכי קטלני שיש והוא יכול להחזיק הרבה שנים? תודה רבה!!

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  5. היי ,כמו בכותרת המחשב לא עולה עם הסטיק של ה4 ג'יגה 1333 ועם הסטיק המקורי 1 ג'יגה 1066 כן. ביוס עודכן להכי חדש. המחשב לא מצפצף או עושה רעשים, פשוט לא עולה מסך שחור. פועל על ווינדוס 7 הום אדישן 64 ביט.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by amiraba,

ראיתי שפרסמו בבאג את המחשב הזה ואין כמעט ביקורות עליו, מישהו יודע עליו משהו? מדובר במעבדים החדשים של אינטל ה I5 אשמח אם תעזרו לי תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by shritis-w,

הי, אני מחפש מפרט למחשב רב שימושי, בעיקר עבודה משרדית ואינטרנט. חשוב לי שהמחשב יעבוד חלק, ללא תקיעות, לפחות שנתיים וחצי - שלוש. ולבקשת האשה - שהמארז יהיה (גם) יפה. תודה. מה התקציב המקסימלי? 3,000 ₪ 1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רצוי לחסוך, לכיוון ה-2,500 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ₪ נוספים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית (70%) סרטים (15%) ומשחקים (15%) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו – אופיס, אינטרנט, הורדות, משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה – המחשב עובד מסביב לשעון, חלונות רבים ומשימות מרובות עובדות בו"ז, רובן לא תובעניות בפני עצמן. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. התקציב שלו הוא 10,000 שקל למרות שאני לא חושב שהוא ישתמש ב-4\3 מזה. עכשיו אני יודע שיצאו מעבדי 64 ביט של אינטל ואני חושב שדל מציעים אותם.(Pentium D840,המחשב הכי ימני בקישור שמתחת) אני רוצה שהמחשב שלו יהיה מתאים לשידרוגים בעתיד ובעיקר וגם שיתאים ל- Windows Longhorn. השימושים יהיו בעיקר לצפיה בסרטים ושמיעת מוזיקה, ואילו זכרונות DDR לקחת? DDR2? אם כן באיזו מהירות? אני יודע פחות או יותר איזה מחשב שלקחת רק שהבעיה שלי הפעם היא עם המעבד והזיכרון שאני לא מבין בהם מהצד של אינטל. הנה המחשבים שיש שם - http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx?c=il&id=dimen&l=he&s=bsd תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by azuri,

1. מה התקציב המקסימלי? 2300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רק אם ממש כדי אז עוד 100-150 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למשחקים * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?crysis ,cod וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא מבין בזה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היי, אני מתחילה ללמוד באוקטובר, מסלול שדומה קצת למדמ"ח מבחינת הדרישות ללימודים. בנוסף אני רוצה להתחיל ללמוד פוטושופ ועריכה. כרגע חשבתי על הZENBOOK של אסוס, עם מעבד I7 ו16RAM, מתלבטת איזה כרטיס מסך. בין NVIDIA GeForce MX250, ל intel UHD GRAPHICS 620 . אמרו לי שהאינטל יספיק למה שאני צריכה, ושהNVIDIA סתם יכביד על המחשב, יאכל יותר סוללה וכאלה, אבל לא הצלחתי למצוא על האינטל שום ביקורת שזה באמת לא יפריע. אשמח לעזרה בקשר לכרטיס מסך או אפילו להצעות אחרות למחשב אם יש תודה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by aviKing,

אחרי תקופה נצרך מחשב חדש. תודה רבה לכל מי שעוזר לא ברור מאליו. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 עד 200 שקל חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בח…

12. Started by ziv,

מחפש מחשב בתקציב של 3500 ש"ח לכל מי שיכול שיבנה מיפרט נורמלי

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. הי מתלבט בין שני מחשבים למשחקים. 1.DELL Precision 4400 ( Core 2 dou 9400) with 4 GB RAM ,Nvidia quadro fx 770m 2.DELL Latitude E6420 (i7 2760QM) with 8 GB RAM, NVIDIA nvs 4200m ניסיתי לעשות benchmark לשניהם, Latitude עדיף בכל הפרמטרים מלבד ביצועי הD-3 בעקרון שני המחשבים מיועדים למגזר העסקי. אין לי אופציה למשהו אחר אז מתלבט בין שניהם. מה הייתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Nov15,

אהלן מגשים חלום של כמה שנים ועובר סוף סוף מגיימינג בקונסולות לPC. זה פעם ראשונה שאני בונה מחשב ואני חדש בתחום לכן אם יש לכם הצעות לדברים אחרים ממה שרשמתי בטופס אני פתוח לשינויים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K אופציונלי לחריגה של 500 שח אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד- בעיקרון רוצה מחשב חזק שאוכל להחזיק איתו תקופה ארוכה על איכויות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח להמלצה למסך מתאים בסביבות ה2000 שקל (מחוץ לתקציב) 4. האם יש רכיב בסיסי…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. שלום חברי HWzone חבר משפחתי זקוק לעזרה ברכישת מחשב נייד לבת שלו שישמש תחליף למחשבה השולחני, וינוצל בעיקר למשחקים. עלות המחשב המומלצת היא 4000-4500 ש"ח עם חריגה ל5000 ש"ח. על המחשב להיות נייד אבל בעל מסך לא קטן יותר מ15 אינץ'. הוא יהווה תחליף למחשבה השולחני של הנערה וינוצל לרוב למשחקים, לכן דרושה חומרה חזקה, ואף מסך גדול. יש עדיפות למחשבים בעלי שנתיים אחריות ויותר. איזה מחשב ניתן למצוא בתקציב הנ"ל שיתן את תמורתו המלאה לכסף, ויספק את הביצועים החזקים ביותר? בברכה, אור כהן מה לגבי המחשב הזה? http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15679 או זה? http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=L650-1OH&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.pandas.co…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני קניתי את המחשב ב 4700 וכרגע יש לי עוד 200 שקל ורציתי לדעת מה כדאי לי לשנות במפרט, אגב יש אפשרות לשנות את המפרט.... באחת התגובות שלי למטה רשמתי איזה שינויים אני יכול לעשות במסגרת של 200 שקל תוספת.... אגב אשמח לקבל איך המפרט בכללי גם, תודה רבה לכם . הנה המפרט שהזמנתי: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤1064 כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤483 כמות:1 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤223 כמות:1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤285 כמות:1 כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce 8800GT OC Calibre 512MB PCIe ¤1240 כמות:1 כרטיס TV ועריכה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE ¤353 כמות:1 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤168 כמות:1 מארז ללא ספק Raid…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, אופיס,מוזיקה וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). צפייה ב-HD באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג כלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 720P - בעתיד 1080P 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפר…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתיבה כתבות ותוכן באופן כבד, גלישה רבה וממושכת באתרי אינטרנט באופן תדיר וכבד, הורדת קבצים רבים מסוגים שונים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לכל הפחות FHD, מאוד חשוב לי מסך בהיר מאוד וקריא גם בשמש …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by VAnD4L,

שלום לכולם מחפש מחשב נייד לחבר בין 1500 לאלפיים שקל * מטרות המחשב : אינטרנט , צפייה בסרטים hd וחיבור לטלוויזיה לצפייה בה בfhd * גודל המסך? 14- 15.6 אינץ׳ * רזולוציית המסך - 1366x768 * זמן סוללה בערך 4שעות מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות HDMI, VGA bluetooth אם נכנס בתקציב אבל לא חובה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD 500gb לפחות * כונן אופטי כן* * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן אם אפשר* מצאתי את המחשב הזה בנתיים מישהו יכול להמליץ אם הוא שווה משהו ? או להמליץ על אחד טוב יותר?http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=874583 מעדיף לקנות עם מערכת הפעלה אבל אם זה יוצא מהתקציב בהרבה אני ישים לבד תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפיה בסרטים, עבודות משרדיות למשל סקייפ, בלי משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך מאט 15.4 אינץ' * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) יספיק full hd. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן זמן סוללה ארוך 7 שעות * האם י…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by penny1,

שלום רב, אישתי נוסעת לשנה לימודים באנגליה ואני קונה לה מחשב נייד. * מטרות המחשב? אקסל, וורד, תוכניות סטטיסטיות, אינטרנט, סרטי HD ומשחקים קלים * גודל המסך?14"\ 13.3", לא משנה אם מט או מבריק (הגודל תלוי באפשרות להקטנת המשקל...) * רזולוציית המסך?לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אשמח למקלדת מלאה * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף 500 ג'יגה אבל לא חובה. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות כללית ל3 שנים, בינ"ל לפחות בשנה הראשונה- חובה (אשתי לוקחת את המחשב לשנה לאנגליה) * האם בתקצי…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ayal45,

היי אני רוצה בבקשה לדעת כמה שווה המחשב הנייד שלי קצת פרטים LENOVO NITU1-G550 המחשב אצלי שנתיים וארבע חודש אין לי על המחשב אחריות המחשב שמור מאוד הוא כלל מערכת הפעלה W7 הום פרמיום והמערכת חוקית אלו הנתונים שלו דגם מחשב G550 > Mainboard : LENOVO NITU1 > Chipset : Intel GM45/GM47 > Processor : Intel Pentium T4300 @ 2100MHz > Physical Memory : 4096MB (2 x 2048 DDR3-SDRAM ) > Video Card : NVIDIA GeForce G210M > Hard Disk : HITACHI HTS545032B9A300 (320GB) > DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRAM GSA-T50N > Monitor Type : BOE OT - 15 inches > Network Card : Intel PRO/Wireless 5100 AGN [shiloh] Network Connection > Network Card : Broadcom Ne…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. מקסימום 5,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? הכי חדישים, gta v, far cry4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אשמח למקלדת ועכבר אלחוטי נורמלים, וזהו. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב בכלל. 6. האם מתוכנן…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Amit_B,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני מנסה להסתדר עם עד 2K או עד 2.5K... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות כמו Microsoft Visual Studio או Eclipse בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by lama husamo,

אני צריך המלצה איזה מחשב נייד מבין שני הדגמים לבחור hp ze2070 מעבד: Intel Centrino Mobile Technology Intel Pentium M 735 Enhanced Intel SpeedStep technology 1.7GHz, 400MHz bus speed, Level 2 cache 1Mb מסך: 15" XGA דיסק: 80GB זכרון: 512MB ( הרחבה עד 2GB ) כונן אופטי: DVD-RW צורב DVD כרטיס גרפי: Intel Extreme Graphics 2 up to 64MB shared memory רמקולים: Altec Lasning Stereo תקשורת: כרטיס רשת 10/100 ומודם תקשרות מהירה V. 92 Intel Pro/ Wireless 2200 802.11b/g integrated Wireless LAN יציאות: VGA, 2 USB 2.0, IEEE1394, S-Video TV out משקל: כ- 2.9 ק"ג או HP zt3447ea מעבד Intel® Centrino Mobile Technology Mobile Intel® Pentium® M Processor 715, 1.6GHz …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.