ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
אבא שלי קנה מחשב נייד חדש:asus k550la-xx101d עכשיו זה בא עם FREEDOS ועשיתי דיסק של WIN7 BOOTABLE ואני לא מצליח לפתוח את הBIOS כל פעם שאני מדליק תמחשב ניפתח לי רק אפשרות להעלות את הFREEDOS
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה: הטושיבה הנייד שלי, ששירת אותי נאמנה 4 שנים, מראה סימני גסיסה (שלא נאמר התיישנות) וכנראה אצטרך להחליפו בקרוב. אני לא יכול לוותר לחלוטין על עניין הניידות אז חשבתי לקנות נייד חזק הן מבחינת מעבד והן מבחינת כרטיס מסך למשחקים כמו HD6770M, אבל היות ואיני צריך ניידות וכוח בו זמנית עולה בראשי המחשבה - אולי עדיף לקנות מחשב נייח חזק ובנוסף אליו נטבוק? עוד נקודה רלוונטית - אני סטודנט, ורוב הזמן גר במעונות. עם זאת ברוב סופי השבוע אני נמצא בבית הורי (וגם קרוב לחברים ולחברה). כרגע עומד בבית הורי מחשב שפעם שימש בעיקר אותי וכיום משמש בעיקר את הורי, שכרגע מכיל מעבד E8400, כ.מ. HD4890 ו4GB זכרון (DDR2). הורי צריכים מחשב לשימושי סרטים ואינטרנט בלבד, ואינם זקוקים למפרט חזק ובט…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני צריך מחשב חדש למשחקים עם אפשרות לעשות OC, אבל חשבו (הכי חשוב) שיהיה שקט. אני צריך שיכלול: לוח-אם, מעבד, זיכרון, מארז, ספק, כרטיס מסך וכמובן קירור טוב למעבד לכרטיס מסך ולמארז (שקטים כמובן). ההרכב שלי (ללא פיתרון קירור) מ-KSP: Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1 1870 D975XBX (Bad Axe) s775 Conroe, DDRII 667, 2xPCI-E 1 1230 1GB TwinMOS 2 1260 X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1 1320 HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 1 240 Liberty ELT400AWT 400W 1 490 סה"כ 6410 אז ככה, אין פה קירור. ולזה נשאר עוד 600 ש"ח... (אפילו יותר אם צריך). עוד משהו בלי קשר לתקציב, אני צריך מקלדת+עכבר, חוטי, לא מתוחכם יותר מידי, לא צריך 1000 כפתורים נו…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המלצותיכם? שמתי עין על DELL Vostro A840 אם כי הייתי רוצה מעבד T6400 דירוג עדיפויות: 1.הכי חשוב שהמחשב לא יהיה איטי וכבד עם ויסטה(בלי להתחשב בזה שיוצא בקרוב וינדוס 7) 2.שהמחשב יוכל להתמודד עם משימות תיכנות, עדיף מסך רחב עם רזולוציה גבוהה(אבל שלא יהיה מסך קטן מדי) 3.זמן סוללה סביר 4.הצגת סרטי HD ואפשרות חיבור למסך ב-DVI(אם כי גם HDMI יהיה משמח ) 5.פיצ'רים שונים(כניסות USB ,קורא כרטיסים, יציאות sound נוחות, תמיכה רשת אלחוטית בתקן N) 6.הארדיסק גדול(אם כי אני מניח שתמיד אפשר לשדרג) אלה הן ההעדפות כאשר לא אכפת לי להעלם מחלקן או רובן, אבל שהראשונות יתקיימו כמה שיותר. תודה על כל עזרה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים אני צריך את עזרתכם ליעול המפרט שלי (שזה עתה קניתי) להלן המפרט: CPU: INTEL CORE 2 DUO E6600 2X4MB CPU Fan: SUNBEAM TONIQ TOWER 120mm Motherboard: ABIT AW9D-MAX Power supplay: CORSAIR 520W HX היו מבעוד מועד - RAM: NCP 4G DDR2 533Hz היו מבעוד מועד - Hard Disk: SATA=> MAXTOR 80G 8MB + WD 160G 8MB - לא יודע אם הלוח תואם SATA II... היה מבעוד מועד - Graphics Adapter: ATI SAPPHIRE X1900XT (PCI-E) 512MB Sound Card: abit AudioMAX HD 7.1 KeyBoard: Logitech G15 Gaming Mouse: Logitech MX Revolution היה מבעוד מועד - Monitor: MAG 19" T906W (DVI) 8ms Headphone: Speed Link Home Editon Case: GIGABYTE 3D AURORA 570 - SILVER המודגשים מובנים גם לי שהם אינם שיא האיכות ולכן…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב עם המפרט הבא ואני רוצה שתגידו מה דעתכם עליו... (יש לי עוד זמן לשנות..) (המחשב מיועד למשחקי תלת מימד מורכבים.. [כל המשחקים החדשים שיצאו לשוק..] ) אז ככה: 1) core2 Duo E6300 1.86 Ghz 2MB Chache s775 1066Mhz 2) (Abit IB9 (775 conroe,Intel P965,DDR2 800,PCI-E, HD Audio,GBL 3) TWINMOS DDR2 667Mhz 1024 MB 4) WD1600JS - WD 160 GB (8mb) 7200 RPM SATA2 5) point of view Geforce 7600GS 256 mb DDR2 TVout,DVI,PCI-E 6) NEC DVD+RW AD-5170A X18 7) COMPUCASE (HEC) 6A21 No PSU (beige+silver 8) FLOPPY SONY / ALPS / NEC 9) JSPTech PS-05 PSU 500W 12cm fan 25pin Retail קניתי את החבילה הזאת במחיר של: 3,900 האם המחיר שווה את המפרט הזה??? תודה, דניאל.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מפרט למוזיקה יש לי כרטיס קול חיצוני ואני לא זקוק לכרטיס מסך . אני יכול להשקיע עוד קצת השאלה אם יש טעם. מעבד -Intel - i7-8700 לוח אם - ASRock - Z370 Pro4 זיכרונות - DDR4 - > Lenovo - 16GB (2x8GB) DDR4 2400Mhz דיסקים קשיחים -Western Digital - 1TB - 3.5 inch - 7200 RPM SSD - Crucial - 250GB - SATA3 6GB - MX500 מארזי מחשב - מארז עם ספק - GX330-VP-500PC]GX330-VP-500PC Antec מאוורר למעבדים - Arctic - Arctic Alpine 11 GT Rev 2 במזומן: ₪3406
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מבקש שתרכיבו לי מפרט הכי טוב שניתן. הסכום כולל מסך , תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני סטודנט ומעוניין לקנות מחשב נייד. התקציב הוא עד 4000 ש"ח בערך,ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה ממש משתלם, העדיפות היא כמובן למחיר כמה שיותר נמוך (יחס עלות-תועלת הטוב ביותר, עד כמה שאפשר) - בכל זאת, אני סטודנט תפרן, מה שנקרא... אני אשתמש בפורמט המומלץ כדי לפרט מה מי מו - 1. מה התקציב? כאמור, עד 4000 ש"ח בערך, מעדיף כמה שפחות, אך ניתן לחרוג בכמה עשרות/מאות שקלים, אם זה משתלם. 2. מטרות המחשב? בעיקר עבודות סטודנטיאליות - הקלדת הרצאות (אולי כדאי שתהיה לו מקלדת שקטה, כדי לא להפריע לסטודנטים אחרים בזמן ההרצאה... ; גלישה באינטרנט; הפעלת ישומי אופיס; חשוב שיוכל להריץ תוכנה שנקראת SPSS למי שמכיר (תוכנה לעיבודים וניתוחים סטטיסטיים). משחקים - מניח שזה יהיה נחמד לש…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000, אבל קונים באילת 2. מה שימושי המחשב? אקסל, word, אינטרנט, מדי פעם פוטושופ לעריכת תמונות בסיסית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב? עכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15 זה הגודל המקסימלי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רוצים מערכת הפעלה ורוצים office. את הפוטושופ אין צורך לכלול במחיר 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא אך יש אפשרות לקנות אותו באילת (פבר…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
חבר שלי מבקש המלצה למחשב. הוא נוטה לבחור מחשב של טושיבה בזכות הביטוח שהם נותנים לשנה הראשונה. זה חשוב לו כי סביבת הפעילות שלו מסוכנת למחשב. ראו למשל כאן: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKC6501CT מישהו יודע אם יש יצרן נוסף שנותן בארץ ביטוח כסטנדרט?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד חריגה של 50 שקל~ ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחקים היותר חדשים, לא משהו כבר במיוחד אבל גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני לא משחק ברזולוציה גבוהה אבל עלול להשתנות בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מדיום-ג…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרבה עבודה משרדית עם תוכנות Office, תכנות (Android Studio, Visual Studio,PHPStorm) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ב Android Studio ו- PHPStorm, מזדמן ב Visual Studio ותוכנות נוספות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ול…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב? (יש לציין גם בכותרת) 6000 ש"ח האם במידת הצורך יש מקום לחריגה? ואם כן עד כמה? עוד 300 ש"ח האם יש לכלול הרכבה בתקציב?כן 2. מהו היעוד של המחשב? (משחקים\אינטרנט\אופיס\סרטים וכו'...) [אם המחשב מיועד לתוכנה מקצועית כלשהי יש לציין את שם התוכנה ואת הגרסה למשל: Photoshop CS5, Solidworks11 וכו'] משחקים כבדים (Metrro 2033 Metro last light) 3. האם יש לכלול גם ציוד היקפי בתקציב כגון מסך\מקלדת\עכבר\רמקולים? אם כן, מה? לא צריך חומרה היקפית [אם לא יש לציין לפחות מה המסך הקיים, דגם\גודל\רזולוציה] Philips 24 1920X1080 4. האם יש צורך בחומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת? אם כן, מה? [דוגמאות: כונן דיסקטים, יציאות FireWire IEEE1394, יציאת פרללית או ס…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בונה מחשב לחבר וצריך את עזרתכם תקציב 5K רצוי דרומה - לא כולל מסך (בחרתי לו את VP930 כבר - לי אקח אולי את הדל?) לוח-אם אפשרי גם עם גריפקה מובנת כגיבוי - אין שום מחשבות על OC כרטיס מסך- x1950xt לבין x1950gt 512MB (מעדיף כרטיס שיחזיק את crysis ) זכרון 2G ספק לא יודע מה המינימום הדרוש פה 450W?? - מה שבטוח הוא רוצה ספק שיתן גם הגנה מסויים משינוי המתח והפסקות חשמל, כדאי שיהיה גם שקט יחסית אם אפשר מעבד E6420 זהו פחות או יותר תודה, ריפר
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , מבקש המלצה למפרט מחשב למשחקים "כבדים" כגון Call of Duty Ghosts וכו' .המפרט צריך לכלול : כרטיס מסך (nvidia ) +לוח אם +זיכרונות. כרגע יש לי את החלקים הבאים : מסך philips 239CL כרטיס מסך nvidia 295 gtx מארז ANTEC p180 ספק כוח thermaltake toughpower 750W את המסך ,מארז וספק כוח אני אשאיר (במידה ותמליצו אחרת). לא מוגבל תקציבית -אני בעד יחס עלות מול תועלות תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אשמח לעזרתכם ברכישת מחשב, שישרת אותי בשנים הקרובות. אני מעוניין במחשב איכותי, מהיר, שיהיה אפשר להעמיס עליו ושהוא לא יתקע לי במהלך בהעבודה. 1. תקציב - עד 5,000. 2. מטרות המחשב - אינטרנט, עבודות משרדיות הכוללות שימוש בתוכנות כתיבת קוד ומדי פעם הרצת מכונות וירטואליות, צפיה בסרטים, קצת פוטושופ והמון מוזיקה (זה אחד השימושים העיקריים של המחשב, ולכן אשמח לכרטיס קול איכותי, אם זה ישפיע על איכות הסאונד). בנוסף, אני לא גיימר, אך אני מעוניין להשאיר אופצייה עתידית למשחקים (דהיינו - לרכוש כרטיס מסך טוב, אך אין צורך להשתולל עם המחיר). 3. ציוד הקפי - עכבר 4. דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו - לא ממש. 5. העדפה לחברה או לחלק כלשהו - העדפה לציוד איכותי (כמובן). 6. נושא הקירור והע…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את הניידים מהמותג INFINITY נמכר ע"י אייבורי אבל אני לא מצליח למצוא אתר בית וכזה... בכל מקרה יש להם GFORCE 8600 ב 7 וחצי אלף... אבל אני לא יודע איך האיכות של הנייד כולו..?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את המחשב הזה מאמזון , אך מעולם לא רכשתי מאמזון מוצרים, קל וחומר מחשב נייד . אני מאמין שלא אמצא מחשב שנותן לי תמורה גדולה יותר למחיר מזה בהתאם לצרכים שלי כמובן - גיימינג בינוני. רציתי לדעת יותר על תהליך הקנייה מאמזון - במידה ויש לי מכר שטס לארה"ב - אני אוכל לדלג על המשלוח והמע"מ? אני מניח שכמה ממכם עשו זאת - אני רוצה לשמוע על נסיונכם . http://www.amazon.com/gp/product/B015PYYDMQ/ref=ox_sc_mini_detail?ie=UTF8&psc=1&smid= 0 תודה רבה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מחשב רק בשביל אינטרנט,מוזיקה, סרטים ומשחקים לא דברים כבדים.. משהו כמו פיפא 09 וNFSUG2 עדיפות גדולה לKSP חיפה. ראיתי באתר שלהם את המפרט המוכן הבא: מעבדי אינטל Pentium E5300, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray Warranty Life Time Warranty מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL Warranty 3 Years Warranty זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB 7200RPM 16MB SATA II Warranty 3 Years כרטיסי מסך OnBoard Intel GMA 3100 כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA Warranty…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שח ויש אפשרות לחריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מתכנת בandroid studio, unity ועורך בתוכנות אדובי. בנוסף משחק league of legend ומשחקי fps. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כונן ssd 480gb. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מומלץ. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם האם יש צו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב. אז התחלתי לטייל באתרכם ובאתרים דומים כדי לקבל קצת רקע על חומרת מחשב, ומה אומר כאילו צנחתי מהירח. פשוט לא מבין כלום. אז אם מישהו מכיר איזה מדריך למתחילים (יותר נכון סדרת מדריכים) המסביר מה התפקיד של כל דבר, איזו אפשרויות יש, חברות, מחירים, הכל. אנא. או לפחות רעיונות איך ללמוד את זה במהירות. בכל אופן אני מקווה שאתם תעזרו לי. אני מעוניין במחשב לצורך תכנות וסרטים, המון שעות על המחשב, המון תוכנות כבדות, ומדי פעם סרט או אינטרנט. זה אומר מסך שלא עושה כאבי ראש, גדול. מחשב שלא "מתבלבל" ועובד מהר. כולל צורב ומדפסת הכי פשוט (שעובד), עכבר ומקלדת נוחים (אבל בלי קשקושים). והכי חשוב, המחיר עד 5000. תודה מראש somebody
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-