עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by assaf990,

מחפש מחשב לפעולות ביתיות בסיסיות: אופיס, אינטרנט וסרטים (לא HD) אני מחפש: לוח אם (עם כ.מסך) מעבד זיכרון ספק כח הרכבה התקציב לא כולל כונן קשיח וצורב, בגלל השאלה הבאה: לגבי כונן קשיח: האם זה יהיה חכם לא לרכוש כונן קשיח ולהשתמש בכונן קשיח ישן 7200 IDE? לגבי צורב: כנ"ל עם צורה IDE לגבי קירור למעבד: יש לי מעבד AMD בן 6 שנים ואני יכול לפרק ממנו גוף קירור ומאוורר. האם זה יכול לחסוך לי עלויות? רצוי להרכיב מחשב כאן http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  2. עגלת הקניות מכילה את הפריטים הבאים: הסר כמות מוצרים סה"כ 256MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50B/D) - original לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 578.50 ש"ח WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 511.75 ש"ח MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 53.40 ש"ח ASUS 16X DVD-ROM/ 48X CD-ROM לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 267.00 ש"ח LITEON 52x 32x 52x CD-RW Drive - RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 275.90 ש"ח PINE FM-3623-11 (ESS2838) 56K VOICE - PCI לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 66.75 ש"ח COMPUCASE CI-6cN1 ATX MIDI TOWER CASE - GRAY FRONT 235.85 ש"ח MAG CRT 17" - 78…

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  3. ציוד היקפי = מקלדת עכבר ורמקולים (סבירים, לא משהו לפח אחרי שבוע) ומסך (19) השאר בכותרת תודה רבה :>

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  4. מחנות בירושלים - לא KSP!!! - כמובן שאין שימוש ב-OC... אם יש חבילה מוכנה שעונה על הצרכים עם אחריות כוללת - יתכן וזו תהיה עדיפה במקרה זה. לגבי משחקים אין לי מושג מה הצורך, השאיפה היא למשהו גמיש שייתן יכולת למשחקים עד כמה שאפשר וכדאיי לתקציב. תודה, ריפר.

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  5. Started by אני1,

שלום יש לי vostro של דל ומשום מה כאשר אני לוחץ על לחצן ה- Fn האותיות בצד לא הופכות למספרים (רק עם מחזיקים אותו לחוץ). הבנתי שכדי לפתור את הבעיה צריך להיכנס לביוס. מישהו יודע להדריך אותי איך לעשות את זה ומה לבחור שם? אם זה משנה הדגם הוא vostro 3500. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q9300 : "SLAWE" - BOX ¤1350 לוח אם: ASUS P5N-D ¤788 מסך: DELL ULTRASHARP 22" 2208WFP ¤1957 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 GeForce 9600GT 512MB GDDR3 : GV-NX69T512HP - TURBO FORCE - RETAIL ¤923 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤328 צורב DVD: LG DVDRW GH-62N X18 - BLACK - SATA ¤138 זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 4096MB DDR2 800 (2048X2) DUAL XMS2 CL 5-5-5-18 -TWIN2X4096-6400C5 ¤565 מארז: RAIDMAX SAGITTA II BLACK/BLUE + 23CM SIDE FAN + w/o PSU ¤340 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB ¤107 ספק כוח: HEC 600DR-AT ¤359 קרור למעבד: THERMALTAKE V1 FOR AMD&INTEL S462/478/75…

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  7. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים\סדרות עבודה בתנאי שטח(אגרונום) * גודל המסך? 13.3" * משקל רצוי? 1-2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 250 גיגה ומעלה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מסך מט שלום רב, המחשב לאחי שהוא סטודנט וגם פקח מזיקים עצמאי שמסתובב בשטחים חקלאים. הוא רוצה מחשב בתקציב עד 4500, שזה נשמע לי גבוה מידי לצרכים שלו(ולתקציב האמיתי שלו), לכן אשמח בפחות, עד 3500. תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. זקוק למפרט למחשב תקציב עד 6000 למשקים חזקים 6000 זה הגבול שלי אני לא יודע כלכך מה אני רוצה אז ככה אני מקווה שפה יכולים לעזור לי אני צריך מפרט כולל הכל כולל ספק ומארז ככה שלא ישאר לי יותר מידי מה לחשוב תודה מראש

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  9. Started by avibek,

שלום לכולם... לפני חודש+- קניתי המחשב הזה ודרך אגב בעזרת הפורום הזה שעזר לי מאוד בבחירה.אז תודה.. בכל אופן להלן הבעיות: 1.אני מגיע לפעמים ל90 מעלות כאשר אני משחק (BTF3) לצורך העניין..חשבתי לקנות משטח קירור מעולה מסוג cooler master u3 אבל אחרי בדיקה מקיפה הבנתי כנראה שזה לא יעזור לי... 2.בעיה נוספת היא שהמחשב עושה בעצמו overclock כאשר ההגדרות על high performance... חוץ מזה מחשב מעולה...ותודה מראש לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by itaysk,

היי, קניתי מחשב עבור סרטים שמכיל Core I3 530 + 2GB DDR2 + Chipset H55. אני משתמש בכ. מסך שמגיע עם הלוח. אני משחק באקסבוקס היום ב 2 משחקים בלבד: PES ו Guitar Hero. אתם חושבים המדיה סנטר שלי יוכל לסחוב אותם? (השאיפה היא ב HD, אבל אם לא אז לא נורא) אם לא, האם שדרוג של כ מסך יספיק? תודה

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  11. שלום לאנשי פורום מפרטים, אני חדש פה ומחפש עזרה בשיפור של מפרט קיים שניסיתי להרכיב לעבודות פיתוח רציניות שאני עושה (מה שמסביר את כמות ההזכרון הגדולה) אך גם ישמשו אותי למשחקים (אין מה לעשות - אני מכור, מה שיסביר את הדרישה לכרטיס מסך נורמלי). תקרת התקציב שלי היא בין 5-6 אלף, זה קצת גמיש כי אני מוכן להשקיע איפה שצריך. העזרה שאני מחפש היא בעיקר הערות כלליות על המפרט עצמו (עבר זמן מאז שבניתי מפרט ואני לא כל-כך מעודכן) וגם עזרה בבחירת כרטיס מסך שיתאים לצרכים שלי. מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray קירור מעבד: Scythe NINJA 3 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-DS3H (לא נעול עליו פשוט היה נראה לי מתאים) ספק כח: Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail (מקווה שזה מ…

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  12. Started by XMB,

שלום, אני מחפש מחשב נייד שישרת אותי לצורך לימודים ובכללי הרצה של אפליקציות לא כבדות במיוחד (פוטושופ, סוני וואגס וכו'). המחשב נקנה בארה"ב כך שאשמח אם זה יהיה לפי המחירים שיש שם ולא בארץ. הדרישות הכלליות: 1. מעבד חזק 2. זיכרון RAM 4GB (אפשר בבסיס 2GB ולהוסיף ידנית תמיד אפשר) 3. סוללה זה בין הפרמטרים הכי חשובים ככל שיותר, יותר טוב 4. משקל - כמה שיותר קל (2.5 ק"ג ומטה) 5. מסך 15-17 (עדיפות ל17) אשמח לקבל הצעות, אם צריך להוסיף תקציב אני גמיש עד 2000$, אני לא מעוניין בפלטפורמות מבוססות MAC. מסיור קצר וחקירה קטנה, חשבתי על המפרט הבא המבוסס על מחשב DELL Studio XPS 16 Intel® Core 2 Duo T9550 (6MB cache/2.66GHz/1066Mhz FSB) Edge-to-Edge HD Widescreen 16.0 inch WLED LC…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Rea Hendler,

שלום לכל מי שמוכן לעזור! מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח יש לי אפשרות להביא את המחשב מחו"ל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדתית ומשחקים (לא מעבר לFIFA). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by The-Magician,

זה מה שאני בחרתי מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1598 קירור למעבד: Evercool PT12-9525EA - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 - מחיר: ¤39 לוח אם: Asus P5QL PRO כמות: 1 - מחיר: ¤627 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤163 קירור למארז: Raidmax 80mm Case Fan כמות: 1 - מחיר: ¤23 ספק כוח: FSP 550W 80GHN 120mm Satax3 A.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤406 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤264 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB SATA II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤238 כרטיס מסך: Gigabyte 9800GTX+ 1GB HDMI Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1089 קירור לכ.מסך: Arctic Cooling Accelero Twin Tu…

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  15. התקציב למחשב הוא 2850 ש"ח ללא אפשרות לחריגה... המפרט לאולפן הקלטות, כך שצריך להיות דגש רציני על עניין השקט, גם מבחינת הקירור וגם מבחינת המארז והספק. יש צורך בשני דיסקים קשיחים, אחד לעבודה שוטפת ואחד לגיבויים (אם יש אפשרות מבחינת התקציב עדיף שניים של 250 GB). הלוח אם צריך להיות איכותי יחסית ולא מהבסיסיים ביותר בשוק. אין צורך בכרטיס מסך חזק ואפילו לא בינוני. רצוי נפח זכרון גדול ככל האפשר. לא לנסות לשלב כרטיס קול במפרט, יש כבר כרטיס שמיועד לעניין והוא מחוץ לתקציב ולמפרט. צריך שיכנס בתקציב מסך דק 17" הכי זול שאפשר. ללא OC. ללא ציוד היקפי וכונן CD, DVD או צורב (יש כבר אחד טוב, חבל לקנות). תודה ענקית מראש לכל העוזרים...

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  16. טוב אז ככה, הקונרו E6600 כבר הוזמן. הוא יגיע לארץ בספטמבר בטח ואני כבר חושב על לוח אם, זיכרונות, כרטיס מסך, מארז וספק כח. אז ככה. אני לא גיימר רציני ואני לא OC מטורף. אפשר להגיד כמעט בבירור שאני לא אעשה OC בכלל ואם כן אז משהו מאוד פשוט. אבל בכל זאת שתהיה את האפשרות אז אני חשבתי על המפרט הבא (עם כמה חורים שאולי תעזרו לי למלא) 1. לוח אם GA-965P-DS3. אני לא צריך SLI או משהו כזה וגם ככה אני חושב שזה לוח קצת מעבר למה שאני צריך אבל שיהיה. אני מקווה שהמחיר ירד קצת עוד מעט. 2. זיכרונות אני רוצה 2GB. עכשיו מגיע העסק האמיתי. 677 או 800 זה מאוד תלוי במחיר אבל אני גם לא ממש יודע כלום לגבי תזמונים של זיכרונות ואני לא אעשה OC כלומר אעבוד על הסטוק שלהם. אז חשבתי על זיכרונות פשוטים משהו …

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by tobul,

היי אני צריך מחשב בשביל אחותי... נראה לי בסביבות 15 אינץ נטו ללימודים -אינטרנט אופיס ומידי פעם איזה סרט אני מאמין. הרבה המליצו לי על DELL מקסימות 3300 ככה.. איזה מחשב של דל יכול להתאים לדרישות? וכמה אחריות משנה ברכישת מחשב נייד מה ההמלצה ?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by eyal4,

1. מה התקציב המקסימלי? 4200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים עם איכות גבוהה ולסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 9. האם יש העדפה לרכוש את המ…

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  19. היי, יצא לי תהתסכל לא מעט על מחשבים ניידים דרך הגרופון, יש שורה שרשום מוחדש מוגדר כעודף מלאי או משהו כזה.. המחיר נמוך כצעט בחצי השאלה אם זה באמת מחשב חדש כמו שהם טוענים שאפילו לא נעשה בו שימוש ובאמת האם שווה לקנות מחשב כזה? תודה לעוזרים,

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by pAnAhI,

שלום לכולם. ברצוני לקנות מחשב נייד לסלון (מתאמי אסטטיות ונוחות) ורציתי לבקש את עזרתכם בנושא. התקציב הוא עד 2300 עם חריגה של 200 ש"ח במידה והחריגה שווה את התוספת. ברצוני לדעת איזה גודל מסך מומלץ (הייתי מעדיף מסך גדול שכן הניידות פחות חשובה לי). גם משך חיי סוללה לא קריטי לי. אני יודע שהמחשבה הראשונית שלכם היא להציע לי נייח אבל המחשב ישמש גם לגלישה באינטרנט ובעבודה רגילה של ההורים ולכן הבקשה היא נייד. הטלויזיה שבה המחשב יהיה בשימוש היא טלויזיה של פיליפס (7404) 42' FHD. מומלץ זכרון של 250GB לפחות (אם כי אם לא תיהיה ברירה אני אוכל להתפשר..) זכרון פנימי מומלץ 3-4GB אם כי גם על זה אם לא תיהיה ברירה אני אתפשר. משקל לא קריטי. דיי חובה אינטרנט אלחוטי. אם יש משהו שחייב לה…

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  21. היי, אני צריך מפרט לתכנות Web (סביבות עבודה די כבדות כמו Eclipse ו-Visual Studio) וגם עריכת/עיבוד תמונות בPhotoshop/Lightroom. חשוב שיהיה שקט ובלי תאורה כלשהי מהמארז. ללא ציוד היקפי. בת"א אם אפשר. תודה!

22. שלום , אני זקוק לעזרתכם בהרכבת מפרט למחשב מבוסס אינטל . אני יודע על קיומה של AMD ואני יודע שכולם פה ימליצו לי על AMD אבל בכל זאת אני נעול על אינטל. התקציב הוא 5000-6000 ש"ח. בגדול המחשב מיועד למשחקים,סרטים ואינטרנט. אני לא זקוק לשום כונן מיוחד יש לי כבר צורב דיוידי שאותו אני הולך להתקין במחשב הזה. אני זקוק ל ג'יגה אחד של זיכרון לפחות. ולא יותר מ80 ג'יגה של הארד דיסק. ולמסך דק 17" חוץ מזה אין לי צורך ברמקולים\עכבר\מקלדת. thx!

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  23. הרכב בסיסי שאני מעוניין בו: intel core2 duo לוח אם חזק ככל שניתן במסגרת התקציב. זיכרון 2GB רצוי 800mhz כונן קשיח 160GB 7200rpm 16mb raid כרטיס מסך לא מובנה, עפ"י מגבלות התקציב. כרטיס קול ורשת מובנים. צורב dvd ללא ציוד היקפי, ללא מסך בתקציב כזה אני לא מצפה כמובן להריץ משחקים מטורפים, אבל שלפחות תהיה אפשרות למשחקים בינוניים.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  24. Started by asi1998,

שנה הבאה אני מתחיל ללמוד הנדסת תעשייה וניהול/הנדסת תוכנה. יש לי התלבטות בנוגע לגודל המסך, אני לא יודע עד כמה זה פרקטי לקחת את המחשב למכללה במקצועות האלו. מישו יכול להמליץ לי איזה גודל מסך יהיה עדיף לי? 13,14,15? אני רוצה להיסגר על גודל המסך ואז לבחור לעצמי נייד. אני רוצה לקנות את המחשב עכשיו למרות שאני מתחיל ללמוד רק בשנה הבאה מהסיבה שאין לי מחשב כרגע. CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.itCTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  25. Started by tal_sabag1515,

לוח אם יצרן: GIGABYTE דגם: GA-945GM-S2 Chipset: intel 945 FSB: 1066Mhz כ.מסך משולב: Intel Graphics Media Accelerator 950 כ.קול משולב: Realtek ALC883 8-channel High Definition כרטיס רשת: 10/100 יציאות USB 2.0: 8 יציאות S-ATA: x4 יציאת PCI Express X16: x1 יציאת PCI Express : x1 תמיכה ב- Hyper-Threading : כלול תמיכה ב-2 Dual channel DDR: כלול תמיכה ב S.ATA: כלול תמיכה ב S.ATA2: כלול תמיכה ב 64Bit: כלול חריצי הרחבה : PCI X2 תומך CONROE: כלול דיסק קשיח יצרן: Western Digital/Smsung/MAxtor/Seagate טכנולוגיה: S.ATA2 נפח : 250GB מהירות: 7200RPM זכרון מטמון cache: 8MB אחריות: שלוש שנים מעבד יצרן: Intel סוג: Core 2 Duo דגם: E6320 מהירות : 1.86 מהירות FSB: 1066Mhz זכרון מטמ…

• 8 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.